GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αχ, βρε Βάσω...

Αμετανόητη, ζητά να ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ το σκάνδαλο "Πόρτο Καρράς" της Μεσσηνίας! Αναστάτωση επικρατεί στο εσωτερικό των κομμάτων για...

Αμετανόητη, ζητά να ψηφίσει
το ΠΑΣΟΚ το σκάνδαλο
"Πόρτο Καρράς" της Μεσσηνίας!

Αναστάτωση επικρατεί στο εσωτερικό των κομμάτων για το σκάνδαλο της Μεσσηνίας - γράψαμε αναλυτικά χτες- καθώς αναμένεται σύντομα να μπει προς συζήτηση το σχετικό νομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής. Η προκαταρκτική ψήφισή του έγινε τις προηγούμενες ημέρες στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.
Χτες είχαν ειδική σύσκεψη οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για το θέμα. Και πολλοί υποστήριξαν ότι πρέπει να το καταψηφίσουν.
Αλλά την ... κατάσταση έσωσε η Βάσω Παπανδρέου βάζοντας βέτο και λέγοντας ότι "πρόκειται για εφαρμογή της δικής μας πολιτικής".
Αν ήταν έτσι κυρία Βάσω, το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να ψηφίζει σχεδόν όλα τα νομοθετήματα της ΝΔ!
Γιατί δεν λέει την αλήθεια η πρώην υπουργός;
Δηλαδή ότι θέλει να κάνει το χατήρι των μεγαλοεπιχειρηματιών που προωθούν την περίφημη και αμφιλεγόμενη επένδυση και να εξαναγκάσει το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει υπέρ του νέου σκανδάλου αλά "Πόρτο Καρράς";

33 σχόλια

  1. ΠΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμετανόητοι οι Βασούλες, οι Άκηδες, οι Λαλιώτηδες, βλαξ ο αρχηγός, πότε θα διαλυθεί αυτό το κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή πούλησε τους έλληνες στους λαθρομετανάστες, με το νομοθέτημα που τους νομιμοποιούσε, την Ελληνική γη δεν θα πουλήσει σε δικά της συμφέροντα; Από ξεραμένη γη σαν την Β.Π. μην περιμένεις βλάστηση προόδου. Μόνον έρημος θα υπάρχει και αέρας που θα σηκώνει σκόνη στο περιβάλλον για να μην φαίνονται οι προστυχιές του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν υπερθεματίσουμε υπέρ ή κατά ενός Νόμου και αν είναι σκάνδαλο ή όχι θα πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι έχει γίνει η "λαμογιά". Δηλαδή το μέρος όπου θα γίνει η επένδυση είναι δάσος; Γιατί αν είναι απλώς χωράφια που για να μετραπούν σε χώρο ξενοδοχειακών μονάδων θα πρέπει να γίνει κάποιος αντικειμενικός χαρακτηρισμός της περιοχής, τότε που είναι το σκάνδαλο; Και εν πάσει περιπτώσει τόσους βουλευτές έχει το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσαν να ψάξουν επί τόπου και βρουν "ψωμί" στην ιστορία;
    Επειδή κάνετε συγκρίσεις θυμίζω ότι ο Στέγγος ήθελε να χτίσει (εκτός από το συγκρότημά του) και το ... γειτονικό δάσος.
    Αυτό που εγώ υποστηρίζω είναι πως αν είναι σκάνδαλο αυτή η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στη νότια Πελοπόννησο, θα πρέπει να αποδειχθεί με στοιχεία και όχι με γενικούς αφορισμούς Πολιτικών και με υποκειμενικές συγκρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 10:30 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το κυβερνητικό Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Ένα πραγματικό μεταρρυθμιστικό σχέδιο που προωθεί την ανάπτυξη, που υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και οδηγεί σε μια δίκαιη κοινωνία. Μια κοινωνία συνοχής, που θα εμπεδώσει την κοινωνική ειρήνη και θα επιτρέψει την προώθηση μεγάλων ουσιαστικών αλλαγών.
    Καλούμε όλους εσάς , να συμμετέχετε ενεργα στην προσπάθεια αυτή. Με την παρουσία σας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Κυριακή αλλά με τον δικό σας ουσιαστικό τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος απο την χρήση των τεχνολογιών διαδικτύου για την επικοινωνία και στήριξη του διαλόγου για το προγράμμα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προς Press-Gr

    Αν θέλετε προστατέψτε την Ιστοσελίδα σας :
    διαγράφετε τα ποστς που στέλνει διατεταγμένα ένας "babis" ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ για τη φιέστα του ΠΑΣΟΚ.

    Δεν είναι λογοκρισία.

    Μας ενημέρωσε 1η φορά ΟΚ.
    2η φορά ΟΚ.
    3η φορά, ας πάει στην ευχή.
    ΟΧΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΖΑΜΠΑ.

    Εσείς δημιουργήσατε ένα βήμα προβολής πολιτικών ειδήσεων και θεμάτων και εμείς καταθέτουμε απόψεις διεξάγοντας έναν γόνιμο (ή και μη) διάλογο, με χιούμορ, ένταση, βρισίδι, ακρίβειες και ανακρίβειες, που δίνει άλλωστε στο press-gr τον μοναδικό χαρακτήρα του στην ελληνική μπλογκόσφαιρα.
    Ας μείνει έτσι.



    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΤΖΕΝΤΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ.
    ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥ E-ROOSTER. ΕΙΔΑΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ.


    Αυτές οι συγκεκριμένες επιδιώξεις -τύπου babis, οι νεοταξίτες έθεσαν πολιτικές θέσεις, δικαίωμά τους - υποβαθμίζουν τον τρόπο ανταλλαγής απόψεων που έχει επικρατήσει.

    Για μένα πρέπει να διατηρηθεί.
    Αλλά, μαγαζί σας είναι. Διαλέξτε αν θέλετε να γίνετε ηχεία μετάδοσης κομματικών και όχι πολιτικών ειδήσεων.

    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. isaste gelioi laikistes tou xiristou idoys, troxopedi se opiadipote exelixi. bgalte tis paropides kakomira mikra elinakia. katastrepsate idi mia simantiki nomimi ependisi sto porto karas... kitaxte ligo brosta mikra koblexika elinakia... sis pou pigenete sto exoteriko ke thavmazete ti touristiki anaptixi allon xoron ke anarotieste giati stin ellada den boroume na exoume antistixa theretra ipsilou tourismou, i touristikes perioxes anaptigmenes gia apetitikous touristes. epidi me touta ke me kina exete pinikopiisi tin epixirimatiki protovoulia exete afisi ti xora sti mira ton katapatiton ke thliveron afthereton ton aplon ellinon i opioi prostatevonte pidi den ine epixirimaties i/ke dimosia prosopa? bravo sto pasok, bravo sti nd gia to nomosxedio - pame brosta. na dite pou se liga xronia tha isaste perifani gia afti tin ependisi opos ke gia afti pou prokite na gini sti kriti 1,2dis evro ke tha dite oti ke o steggos tha proxorisi, opos tha eprepe idi na tou exi epitrapi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε μου babis
    Συμμετέχοντας στην πρότασή σου, θα κάνω τις προτάσεις μου διαδικτυακά και με γλώσσα που ίσως καταλάβει ο αρχηγός σου.
    Αν θέλεις Γιώργο να πάς καλά και να προσφέρεις πραγματικά στον τόπο πρέπει να σταματήσεις να κάνεις backspace στις θέσεις σου γιατί έτσι αφήνεις space να δημιουργηθούν νέα format στο κίνημα που αργότερα θα σε κάνουν να χάσεις εντελώς το Ctrl.
    Κάνε ξανά start στο σύστημα ή μάλλον καλύτερα άλλαξε σκληρό κρατώντας μερικά μόνο από τα παλιά σου αρχεία. Θα σε βοηθήσει ένα page up στις σελίδες της ιστορίας για να δεις πώς λειτούργησε ο Ανδρέας το 1974 όταν κλήθηκε να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Επίσης καλύτερα πάτα shift+alt να προσαρμοστεί το σύστημα των θέσεών σου στις ελληνικές συνήθειες.
    Κάνε συνεχώς search στις ανάγκες της νεολαίας και μην σταματήσεις το insert στα στελέχη που προβάλλονται.
    Αν με ακούσεις θα κάνεις συνεχώς enter στις νέες συμμετοχές αλλά το κυριώτερο θα γίνει paυse και break στους δελφίνους. Για όνομα του Θεού σταμάτα τα delete στα στελέχη , δεν φταίνει αυτά για την ασάφεια των θέσεων και αντί γιαυτό πάρε κάτι που να καταπολεμά τους ιούς των μεγαλοεκδοτών.
    Αν με ακούσεις θα είσαι πάντα Caps Lock.
    Φιλικά! Με χιούμορ αλλά και εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε 9.42. Γράφεις πολύ σημαντικά πράγματα και μπράβο σου, αλλά χάνονται με αυτά τα greeklish. Θα πρότεινα και σε σένα αυτό που πρότεινα πριν στον Γιώργο Παπανδρέου. Πάτα shift+alt, βγάλαμε το μάτια μας να σε διαβάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 9:42 γελοίο φερέφωνο
    κομπλεξικέ ευρολιγούρη,
    αγράμματε θαμπωμένε από τα λούσα των ευρωπαϊκών παλιοκοινωνιών, που θες να γίνεις γκαρσόνι τους

    Ανάπτυξη δεν σημαίνει τσιμεντοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ,Η ΝΔ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ?

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και στα δυο ποστς σας για το ιδιο θεμα χρησιμοποιειτε με πολυ υπουλο τροπο την δηθεν συναινεση των δυο κομματων.ο τροπος που το κανετε ειναι εξοργιστικος και δικαιωνει απολυτα οσους στο πασοκ δεν θελουν να αποδεχθουν προτασεις και νομους με συναινεση γιατι η παρουσιαση τους θα γινει με τροπο σαν τον δικο σας,δηλ.περναμε αυτο που θελουμε-λεει η ΝΔ-και τραβαμε και το ΠΑΣΟΚ απο κοντα,αρα εχουμε ομπρελλα για ο,τι αντιλαικο μας γουσταρει.χμμμμμ.καθολου ασχημα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ Βασίλη

    Διατυπώνεις μια ψύχραιμη άποψη, μα τόσο ψύχραιμη, που όλοι σε γράφουνε στ' αρχίδια τους.

    Βλέπεις, αν δεν ποδοσφαιροποιήσεις το πράγμα, δε σε βλέπουνε, δε σε ακούνε, δε γίνεται τζερτζελές, δεν έχει ενδιαφέρον, βρε παιδί μου...

    Είναι περίπου η ιστορία της ζωής μου, γι' αυτό και πήρα το θάρρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γεια παίδες, που είσαι ρε Βασίλη!
    Ξέρετε τι με συγκλονίζει;
    Η αναισθησία ΝΔκρατών και ΠΑΣΟΚων.
    Βγάζει ανακοινώσεις ο Ρουσόπουλος με απίθανες σαχλαμάρες, το σχολιάζω…
    Σιωπή, δε τρέχει τίποτε.
    Εκδίδει ανακοινώσεις το ΠΑΣΟΚ, σαν και αυτήν που μας παρουσιάζει διαρκώς ο Μπάμπης, επισημαίνω τις χοντράδες της, που εκθέτουν τους πάντες στο κόμμα…
    Επίσης σιωπή. Δε καταλαβαίνουν τίποτε.
    Πλέον, προσπαθούν να ακυρώσουν την κριτική και να αναδείξουν ως μορφή διαλόγου το μπινελίκι.
    Αυτό μάγκες μου σημαίνει ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής και οδηγεί στον εκφασισμό της κοινωνίας…Προσέξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11.06 Δεν έχεις άδικο. Αλλά τι σημασία έχει, δεν πουλάω φύλλα, δεν με ενδιαφέρει η "εμπορικότητα" , δεν θα αργήσει όμως η ημέρα που αυτές οι απόψεις θα είναι πλειοψηφικές.
    Αν μη τι άλλο τροχοπέδη στην ανάπτυξη της Ελλάδας, αποτέλεσε ιστορικά η τελικά ανούσια εμφυλιοπολεμική διαμάχη που τείνει στις μέρες μας να έχει μόνο ποδοσφαιρικά στοιχεία. Και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται πολύ καλά.
    Τελικά αν το δεις πιο βαθιά η ποδοσφαιροποίηση συμφέρει μόνο τις "ταγμένες" εφημερίδες και ΜΜΕ, για να πουλάνε φύλλα στον κόσμο που κατευθύνουν και εκδούλευση ή κατεύθυνση στο κόμμα που "φαίνεται" ότι υπηρετούν. Πιστεύω ότι και οι δύο σημερινοί αρχηγοί θα ήθελαν να ξεφύγουν από την λογική της (και καλά) αντιπαράθεσης για την αντιπαράθεση. Εγώ απλώς τους ενισχύω αυτή την φυσική τους τάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν ο Ελληνικός λαός πετάξει τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σαν ανθέλληνες μασόνους μακρυά, μόνον τότε θα ανασάνει ο Κόσμος της Ελλάδος. Το ότι αυτοί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είναι παράνομοι, το ξέρουν οι αρχηγικοί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,για αυτό θέλει ο εβραίος αίματος ΓΑΠαπανδρέου να μην υπάρχει θανατική καταδίκη ακόμη και με στρατιωτικό νόμο. Ξέρει ότι σαν προδότης που είναι και ανθέλληνας δεν γλυτώνει την καταδίκη και προσπαθεί να καθυστερήσει την ποινή μέχρι να τον αρπάξουν οι φίλοι του οι πεζοναύτες των ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από την εποχή που η Βάσω ήταν στο υπουργείο Ανάπτυξης και είχε αρμοδιότητα στον Τουρισμό, είχε ξεκινήσει η προσπάθεια της, για τον φουκαρά τον Κωσταντόπουλο κάτω και την επένδυση του... Μιλάμε εδώ και δέκα περίπου χρόνια, κάνει προσπάθειες η κυρά-Βάσω...
    Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ πληρώνει τις προσωπικές επιλογέ κάποιων στελεχών του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έτσι ρε κατευθυνόμενοι υπάλληλοι του Ρουσόπουλου γλύφτες του Καραμανλή, βάζετε κείμενα κατά του ΠΑΣΟΚ να μπαίνουν από κάτω όλα τα δεξιόσκυλα να βρίζουν. έτσι έτσι. Είναι πολύ ηδονιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παντως πηγαινοντας στο "www.parliament.gr",δεν μπορεσα να διακρινω ουτε που ειναι το σκανδαλο,ουτε που ειναι η απατη.

    Μπορει καποιος να μας διαφωτισει?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν ακούσετε τα πρώτα μηνύματα από το νέο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, θα φτιάξετε καινούργιο συκώτι από τα γέλια. Καταφανώς ο Γιωργάκης αναγνωρίζει ότι δεν έχει καμιά ελπίδα να νικήσει στις επόμενες και στις μεθεπόμενες εκλογές και τάζει ελεύθερη εισαγωγή στα πανεπιστήμια, μεταφέρει τις αρμοδιότητες των υπουργείων στις Νομαρχίες και τους Δήμους (για να ολοκληρωθεί και οριστικοποιηθεί η διάλυση του δημόσιου τομέα) και τάζει λεφτά σε όλους για κάθε λόγο και αιτία... Τις επόμενες μέρες θα έχουν πολλή δουλειά οι γελοιογράφοι... Α ρε ΠΑΣΟΚ, πού σε κατέληξαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΛΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ. Η ΒΑΣΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ. ΕΣΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ; Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε σεις, εγώ δεν είμαι δημοσιογράφος, εσείς υποτίθεται πως είσαστε. Και αντί να ψάχνετε τη είδηση, την όποια γαμημένη είδηση τελος πάντων, καθόσαστε και βριζόσαστε σαν ανήλικα τσογλάνια για Πασοκ και ΝΔ, για τους πάτρωνες σας με άλλα λόγια.

    Ρε σεις, ρε τσανακογλύφτες, κυνηγήστε καμμιά είδηση όποια και να 'ναι. Προσπαθήστε τουλάχιστο να πραγματώσετε το ρόλο σας στην κακούργα κενωνία, αντι να καθόσαστε να κάνετε ανήλικους καυγάδες.

    Ρε σεις, ξυπνήστε ρε. Δεν είναι οτι εκχυδαϊζεστε, είναι οτι μπορείτε στ' αλήθεια να παίξετε ένα γαμημένο εξισορροπιστικό ρόλο σε αυτή την πολιτική πιάτσα. Αντί να καθόσαστε να κοκορομαχείτε, μη τυχόν και κερδίσει τις εντυπώσεις "ό άλλος".... Ποιός "άλλος", ρε ταλαίπωρες προσωπικότητες; Ποιός άλλος; Εμείς είμαστε ο άλλος, δεν υπάρχει διαχωρισμός! Την εικόνα του άλλου βλέπουμε στον καθρέφτη κάθε πρωί, ρε ανυποψίαστοι και μισαλλόδοξοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο 3.20 ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΡΗΤΑ; ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΑΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ. ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αλήθεια ρε παλληκάρια Στέγγος και Κωσταντακόπουλος κάνουν τα ίδια ε;
    Ερώτηση 1: Έχετε το χαρακτηρισμό των εκτάσεων και απο τις δύο επενδύσεις (για την πρώτη για μένα η λέξη επένδυση σε εισαγωγικά).Τι ποσοστό καταλαμβάνει η δασική έκταση και τι περιλαμβάνει (έλατα , πεύκα κτλ).
    Τί ποσοστό απο την χαρακτηρισμένη ως δασική έκταση στην επένδυση της Μεσσηνίας ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΡΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΟΕΣ.ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ Ο ΣΤΕΓΓΟΣ ;
    Τότε θα ξέρετε ήδη ότι κάποιοι μιλάμε για δάση και ΄΄δαση΄΄ , γιατί ;
    ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Στην επένδυση στη Μεσσηνία υπάρχουν ανταγωνιστικά συμφέροντα απο άλλες περιοχές καιπως εκφράστηκαν - εκφράζονται
    ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Ο ρόλος των ανταγωνιστικών οικονομικών συμφερόντων ποιοές πολιτικές - κομματικές οδούς χρησιμοποιεί - ήσε ;
    ΕΡΩΤΗΣΗ 4: Όταν ένα έργο (άσχετο) χρηματοδοτείται και απο την ΕΕ ας πούμε σε ποσοστό 50 % ΠΟΙΟΣ ΄΄ΛΑΟΣ΄΄ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ;
    ΕΡΩΤΗΣΗ 5:Το λάδι στη Μεσσηνία εκτός απο τη χοληστερίνη ποιές πολιτικές αντιστάσεις ΄΄έριξε΄΄ λίγο βορειότερα (ας πούμε Τρίπολη - Πάτρα) και δεν εννοώ τώρα.

    Επιμύθιο:ΩΠΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ ΩΠΑ
    ΩΠΑ ΠΑΤΕΡΑ ΩΠΑ - Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΟΥΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λόγω καταγωγής από την περιοχή θέλω απλώς να ενημερώσω ότι το φιλέτο είναι κάτι αχανή λιβάδια (δεν γνωρίζω βεβαίως αν εμπίπτουν στην κατηγορία "δασικό") για τα οποία εδώ και χρόνια είναι γνωστή η προοπτική τους. Προφανώς η συγκεκριμένη ρύθμιση "ξεκολλάει" τη λάσπη που καθυστερούσε την επέλαση του Ρισόρτ. Η ντόπια κοινωνία δεν καλοβλέπει την είδηση - αλλά το κίνητρο της είναι τα τουριστικά κεκτημένα και όχι η πιθανή οικολογική "αναδιάταξη". Κλείνοντας να πω ότι (στα χαρτιά) το πρότζεκτ δείχνει πολύ προχώ για ελληνικά δεδομένα.

    Κρίνατε.

    Φριλάνσερ 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Φριλάνσερ 21

    Έτσι είναι με όλα τα όμοια σχέδια! Θα γίνουν τα μισά από τα προγραμματιζόμενα, όσοι πουλήσουν τα κτήματά τους στον επενδυτή θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται για τη ρύπανση, εκτός αν προσλάβει τα παιδιά τους στις δουλειές, όσοι δεν πουλήσουν θα μιλάνε για αυθαιρεσία σε βάρος του περιβάλλοντος, εφόσον κι αυτών τα παιδιά και οι γυναίκες δεν προσληφθούν στο νέο ξενοδοχείο...

    Τελικά, μετά 10-15 χρόνια, ο επενδυτής δεν θα ξεπληρώσει κανένα δάνειο, θα τσεπώσει όσο ζεστό χρήμα προκύψει και θα εξαφανιστεί, το ξενοδοχείο θα περάσεις στις τράπεζες που τον χρηματοδότησαν. Όλες οι μεγάλες επενδύσεις, σε τέτοιο καμβά έχουν μελετηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αστειοι ηταν οι πασοκοι σημερα στην Βουλη.Συναγωνιζονταν σε υμνους για τον καπταιν βασιλη(Κωνσταντακοπουλο)με τους δεξιους.Πιο μαλακας ο Ανωμεριτης,προεδρος των αντιστασιακων sic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 145 εκατ ευρω βαζει το κωλο-κρατος σαν επιδοτηση!Αναρωτιεμαι ο καπεταν Βασιλης βαζει φραγκο?η συμμετοχη του ειναι τα χωραφια?και 90 εκατ. δανεια με εγγυηση του κωλο-κρατους?.Η συζητηση σημερα στην πορδη (βουλη)εδειξε το χαμηλο επιπεδο αλλα και οτι τα πιανουν λιγο καθοτι πτωχομπινεδες.Ενας βλαχος βουλευτης απο την Μεσσηνια
    Σαχπαζιωτης δεν ηξερε τι ελεγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σωστό
    @Φριλάνσερ 21
    Ένα τέτοιο γεγονός έγινε και στην Ημαθία του ΠΑΣΟΚου Χρυσοχοϊδη. Έκαναν το εργοστάσιο, πήραν την επιχορήγηση και την επόμενη χρονιά το έκλεισαν. Ούτε δύο χρόνια δεν πέρασαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΡΕ ΚΥΡΙΖΙΑ

    ΜΗ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...

    ΑΦΟΥ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ (ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΠΡΩΤΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΗΣ ΖΑΡΙΑ...

    ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Για κοιταχτε τα ματα της.Απ την πολλη κοκα δεν ξερει τι λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση