GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον εξουδετερώνει - προς το παρόν...

Δεν ξέρουμε πόσο το εννοεί ο Κ. Καραμανλής, αυτό που αποκαλύψαμε από προχτές ότι θα έλεγε: "οι εκλογές θα γίνουν το 2008". Προς...

Δεν ξέρουμε πόσο το εννοεί ο Κ. Καραμανλής, αυτό που αποκαλύψαμε από προχτές ότι θα έλεγε: "οι εκλογές θα γίνουν το 2008". Προς το παρόν εξουδετερώνει το αίτημα του Γ. Παπανδρέου για πρόωρες εκλογές.
Μαθαίνουμε ότι αυτό θα του πει σε λίγες ημέρες και στην συζήτηση κορυφής στην Βουλή για την οικονομία. Σας έχω απαντήσει κύριε Παπανδρέου ότι οι εκλογές θα γίνου το 2008, ή κάπως έτσι.
Ξαναλέμε, το ερώτημα είναι πόσοι και πόσο το (ν) πιστεύουν.

5 σχόλια

  1. Παιδιά, ο Καραμανλής έχει στήσει, με την ανατροφοδότηση της εκλογολογίας, επικοινωνιακή παγίδα στον Παπανδρέου, και αυτός, λόγω ασχέτων συμβούλων, πέφτει διαρκώς μέσα.
    Η φήμη όταν δεν διαψεύδεται από τα γεγονότα γίνεται ισχυρότερη.
    Στην επικοινωνία μια φήμη που δεν πραγματοποιείται, αλλά σέρνεται, θεωρείται υποσυνείδητα γεγονός.
    Κάθε φορά που ο Γιώργος ζητά εκλογές και ο Κώστας του απαντά «στην ώρα τους», είναι σαν να έγιναν εκλογές και τις κέρδισε ο Κώστας, καθώς την επομένη συνεχίζει αυτός να κυβερνά.
    Όταν λοιπόν ο δεύτερος προκηρύξει μια μέρα αιφνιδίως εκλογές, θα είναι σαν να έχει κερδίσει ακόμη μερικές προηγουμένως στο υποσυνείδητο των εκλογέων.
    Αυτά που σας λέω δεν είναι υποθέσεις, είναι το απαύγασμα πολλών ετών επιστημονικής δουλειάς στην πολιτική επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω ποιός τον πιστεύει αλλά... φίλος υποψήφιος τρέχει από τώρα στην επαρχία (σε κάθε γάμο και κηδεία) για να μαζέψει σταυρούς. Μέχρι το τέλος του χρόνου ελπίζει να προλάβει να πάρει του περισσότερους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο σοβαρος κυριος πρωθυπουργος δηλωσε τρεις μερες πριν απο τις εκλογες του 2004,οτι''ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ΄΄.Σημερα τι κανει γελαει η κλαιει με την δηλωση του εκεινη ?ο λαος παντως κλαιει.
    Σημερα κανεις δεν θυμαται τι εκανε η ελεγε ο κωστακης στην τελευταια τετραετια του σημιτη.ολοι για τον σημιτη λενε,καλα η κακα.Αυτο να το εχουν υπ οψιν τους οσοι επιτιθενται στον γιωργο σημερα γιατι τελικα ΜΟΝΟΝ ο κυβερνητης του καραβιου εχει την ευθυνη αν θα το ριξει στην ξερα και οχι το ναυτακι απο την διπλανη βαρκουλα.Κι αν ειναι και κυβερνητης αλαζονας οπως ο σημερινος,τοτε βραστα χαραλαμπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για διαβάστε τη συνέντευξη του Κ.Σημίτη στο Εθνος της Κυριακής για το μέλλον της Ευρώπης. Και μη προσπαθήσετε να απαξιώσετε το Σημίτη. Απλά μην τον διαβάζετε αν δε θέλετε να βγείτε από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κ.Καραμανλής, όπως την περιγράφει ο Σημίτης.

    Yannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση