GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να καθαριστεί η χαβούζα...

Ένα μήνα μετά το Press-gr, το "Βήμα" παίρνει την ίδια θέση για την Γερμανική Τάφρο της Λαμίας Από τις 19 Φεβρουαρίου, το Press-g...

Ένα μήνα μετά το Press-gr, το "Βήμα" παίρνει την ίδια θέση για την Γερμανική Τάφρο της Λαμίας
Με χαρά είδαμε ότι (έστω κι ένα μήνα σχεδόν αργότερα, για την ακρίβεια την περασμένη Τετάρτη 14 Μαρτίου) το "Βήμα" (βλέπετε το σχετικό δημοσίευμα) ασχολήθηκε κι αυτό με το θέμα, τονίζοντας την πρωτοβουλία των Οικολόγων Πράσινων για να καθαριστεί η Γερμανική Τάφρος και να σταματήσει η ρύπανση του Μαλιακού Κόλπου.

4 σχόλια

  1. Ενα απο τα πιό βρωμερά μέρη στη Φθιώτιδα είναι το πίσω μέρος του μνημείου του Λεωνίδα το οποίο έχει μετατραπεί σε υπαίθρια τουαλέτα.Μιλάμε για φοβερή μπόχα.
    Αφού φουσκώνουν απο εθνική υπερηφάνεια μπροστα στο άγαλμα οι επισκέπτες ανακουφίζονται όπισθεν του αγάλματος.
    Εν τω μεταξύ συνεχίζονται και τα ατυχήματα επειδή δεν υπάρχει υπερυψωμένη γέφυρα για αυτούς που παρκάρουν από την άλλη μεριά του δρόμου και προσσπαθούν σαν πρόβατα επί σφαγή να διασχίσουν την εθνική οδό για να φθάσουν στο μνημείο.Τώρα που θα αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο μνημείο λόγω της ταινίας 300 θα πρέπει να σκεφθουν οι αρμόδιοι την ανέγερση και μνημείου '' σύγχρονων παράπλευρων απωλειών''της θρυλικής μάχης.Ο ακριβής αριθμός θανατηφόρων μπροστα στο μνημείο βρίσκεται στα αρχεία της τροχαίας θερμοπυλών.Άρκεί μια επερώτηση στην Βουλή για να γίνει γνωστός ο αριθμός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω οτι πρεπει αυτοι οι οικολογοι να κανουν την αρχη και να αρχισουν την καθαριοτητα.

    Και αμα δεν μπορουν να βαλουν κανενα αλβανο να καθαρισει.

    Τι δεν εχουν λεφτα? Μπα! εγω μια χαρα τους βλεπω και καλοντυμενους και καλοζωισμενους.

    Τι δηλαδη ΜΟΝΟ για .."καταγγελιες" ειναι αυτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση