GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο σκάνδαλο στο Ταχ. Ταμιευτήριο!

(Nέο) σκάνδαλο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο . Διαβάστε το, αποκλειστικά στο Press-gr, το Σαββατοκύριακο !

(Nέο) σκάνδαλο στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Διαβάστε το, αποκλειστικά στο Press-gr, το Σαββατοκύριακο!

4 σχόλια

  1. Τελικα σε λιγο καιρο η κυβερνηση του Μητσοτακη θα φανταζει αγελουδια σε σχεση με το μπαχαλο και τα λαμογια που μας κυβερνουν.
    Εκεινοι οι δικαστες και οι Εισαγγελεις δεν ακουνε?Εχουνε πολυ δουλεια?
    Τοσο πεινασμενοι ηταν αυτοι οι ανθρωποι και πεσαν με τετοια βουλιμια στο φαγητο...
    Γιαυτο ζητα ο ΓΑΠ εκλογες μπας και σωθει τιποτα...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν φαντάζεστε τι γίνεται εκεί μέσα - και επί ΠΑΣΟΚ και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί το Σαββατοκύριακο??
    Αν κάτι ξέρετε,γιατί δε το βγάζετε τώρα??
    Περιμένετε τη προσφορά η ενημερώνετε τους κυβερνώντες για να προλάβουν να...καλύψουν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οδηγός Απόδρασης για Λαμόγια Για να ξέρεις πού να πας σε μια ώρα ανάγκης

    --------------------------------------------------------------------------------

    Ο Έλληνας φυγάς μπορεί να είναι από γνωστό λαμόγιο μέχρι υπεράνω πάσης υποψίας πολίτης. Διάκριση υπάρχει μόνο στο φύλο: 8 στους 10 που «εξαφανίζονται» είναι άντρες. Ανάμεσα στις θηλυκές εξαιρέσεις συγκαταλέγονται η μποέμ ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια και η Νατάσα Μπουγατιώτη, της πάλαι ποτέ αλυσίδας γυμναστηρίων Universal Studios.
    Πόσο δύσκολο είναι να βγεις από τη χώρα;

    Όχι ιδιαίτερα, αρκεί να έχεις πλαστό διαβατήριο. Πώς το βγάζεις; Κατεβαίνοντας, λόγου χάρη, στην Ιταλία από το φέριμποτ, στο Πρίντεζι ή στο Μπάρι, και έχοντας κάνει προηγουμένως τις κατάλληλες επαφές με κυκλώματα που σου παρέχουν πλαστό διαβατήριο με μόλις 800-1.000 ευρώ και μία φωτογραφία σου. Με όσα περισσότερα πλαστά διαβατήρια ταξιδεύεις τόσο μειώνεις τις πιθανότητες να ακολουθήσουν τα ίχνη σου. Βέβαια, από φέτος τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού, σύμφωνα με τους ειδικούς, η πλαστογράφηση των νέων διαβατηρίων είναι πιο δύσκολη εξαιτίας της ενσωματωμένης σε αυτά βιομετρικής τεχνολογίας - τουλάχιστον μέχρι οι απατεώνες να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στους επόμενους οκτώ δέκα μήνες.



    «Πόσο πιθανό είναι να με εντοπίσουν;»

    Σύμφωνα με τις στατιστικές, το 60% όσων προσπαθούν να διαφύγουν εντοπίζεται σε ένα χρονικό διάστημα από δύο μήνες μέχρι δύο χρόνια. Το αν θα συλληφθούν, τελικά, είναι άλλο ζήτημα, αφού μπορεί να βρίσκονται σε χώρες εκτός της δικαιοδοσίας της INTERPOL. Πάντως, το άγχος θα το έχεις για τα επόμενα είκοσι χρόνια, μετά το πέρας των οποίων παραγράφονται τα οικονομικά αδικήματα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα ενός Κυπρίου, ο οποίος είχε αποσπάσει περίπου 7.000.000 αγγλικές λίρες το 1994 και εντοπίστηκε στη Βραζιλία ύστερα από πέντ' έξι μήνες, παρόλο που είχε κάνει πλαστική εγχείρηση στο πρόσωπο για να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του. Δυστυχώς όμως δεν άλλαξε και τις συνήθειές του κι έκανε δύο μοιραία λάθη: Πρώτον, μπορεί να είχε πολλά διαβατήρια, αλλά έβγαινε συχνά από τη χώρα για ταξίδια αναψυχής, πράγμα που σύντομα κίνησε υποψίες. Και, δεύτερον, επικοινωνούσε με τους δικούς του και τους έστελνε δώρα από διάφορα μέρη του κόσμου.

    Μιχ Σκαρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση