GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μα, δεν θα λογοδοτήσει σε κανέναν;

Πολιτικό σκάνδαλο τα 2,5 εκατ. ευρώ της (κρατικής) ΕΡΤ στην εξαδέλφη του κ. Αλογοσκούφη Αρχικά πρέπει να συγχαρούμε την δημοσιογράφο Ντέπ...

Πολιτικό σκάνδαλο τα 2,5 εκατ. ευρώ
της (κρατικής) ΕΡΤ στην εξαδέλφη
του κ. Αλογοσκούφη

Αρχικά πρέπει να συγχαρούμε την δημοσιογράφο Ντέπυ Γκολεμά του "Ελεύθερου Τύπου" η οποία αποκάλυψε το σκάνδαλο με το συμβόλαιο - πρόκληση της Άννας Δρούζα, με 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, από την κρατική ΕΡΤ.
Αναφορικά με την ουσία του θέματος, προκαλεί εντύπωση η απαράδεκτη σιωπή της διοίκησης της ΕΡΤ.
Κι αφού ο κύριος Παναγόπουλος σιωπά, η κυβέρνηση τι κάνει;
Και καλά ο Θ. Ρουσόπουλος, δεν έχει τέτοιες ευαισθησίες.
Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργος Αλογοσκούφης, δεν οφείλει να παρέμβει αφού είναι ταγμένος να περιφρουρεί το χρήμα του φορολογούμενου πολίτη; Ποιες θυσίες μπορεί να ζητά όταν γίνονται τέτοιες σπατάλες; Και μην πει ότι ... δεν το γνώριζε.
Ο κ. Αλογοσκούφης οφείλει να παρέμβει για τον πρόσθετο λόγο ότι αυτές οι σπατάλες γίνονται από την εξαδέλφη του η οποία κυκλοφορεί στην ΕΡΤ και λέει σε όλους ότι δεν μπορεί να την ενοχλήσει κανείς γιατί έχει τις πλάτες "του ισχυρότερου υπουργού της κυβέρνησης".
Δεν θα λογοδοτήσει γι αυτό λοιπόν σε κανέναν;

18 σχόλια

  1. Ένα κράτος λάφυρο στα χέρια ημετέρων, κουμπάρων και εξαδέλφων. Δεν προλαβαίνει να κλείσει το ένα σκάνδαλο και ανοίγει το άλλο. Η παράγκα δεν έχει τέλος, το βαρέλι της διαφθοράς δεν έχει πάτο. Επιτέλους τέλος. Φτάνει πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ικανή στα δύσκολα η Αννα. Αυτή και η Δήμητρα Παπαδοπούλου (άλλη ΕΡΤική αρπαχτή) δεν περπάταγαν στα αναμένα κάρβουνα του "γκουρού" Καλογήρου;
    Ε, μετά αντέχεις για πλάκα τον Λάλα...
    Πάντως αυτό το συμβόλαιο μάλλον δεν είναι το σκανδαλοδέστερο στην ΕΡΤ.
    Ενω άν ήταν απο τη Μάνη, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3:02 an to kaloskefteis ligo polu karagkiozhdes eimaste oloi edw sto elladistan, giati alliws de tha anexomastan kai de tha sunthrousame kammia paragka me thn anoxh mas

    se mas logodotei ki autos kai oi xatziabathdes pou ton peristhxizoun, alla emeis hgron agarazoume. nomizeis oti se 10 xronia ta pramata tha einai kalutera? asprisan ta mallia mou kai akoma perimenw paramuthiasmenos apo ton Antrea, ti na perimenw twra pia? na ginoume Souhdia h na boleutei o gios mou sto dhmosio?

    allh genia, allaksan oi kairoi leei oute sugkineitai ap'ola touta, zei gia thn emeiria leei. egw sta 23 mou etrexa sa maniasmenos stis pories kai kselarugkizomouna. oute ta paidia mas de mporesame na peisoume suntrofoi, ti kalo na dei o topos? ena kefali kobeis 2 ksefitrwnoun

    de tha allaksoume pote, garsonia kai ksenodoxoi twn 25 -gia na thumomaste kai ta paliotera- tha eimaste, me kammia 50ria families-epistates pou katharizoun thn marida gia ta megala afentika xrhmatodwntas polikanthdes.

    psilo gazi mas douleuoun olous, ti na sou kanoun mia xoufta psiliasmenoi kai alloi tosoi kopsoxerhdes. posoi katebhkan stous dromous 20000-100000? ti tha mas swsei to interneti? to poio? thumaste ti legame otan ksefutrwnan oi idiwtikoi padiofwnikoi stathmoi? posoi nomataioi kukloforame se touth thn piatsa? 2-3 xiliades?

    as opsetai h rimada h epagkelmatikh diastrofh

    giannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννη, από προσωποπαγή κόμματα, αυτά πάντα θα υπάρχουν. Άλλαξε σελίδα, ψήφισε κόμμα αρχών που το έχουν 250 άτομα καταθέσει στον Άρειο Πάγο. Ψήφισε Ε.Α.Ρ. μόνον για Έλληνες και όχι κόμμα από στημένους ανθέλληνες των αμερικάνων. Όσο για την Δρούζα είναι Μασόνος (Λέαδερ) όπως και ο Ξαδελφός της Αλογοσκούφης (μπίλντενμπεργκ), όπως και ο Κ. Καραμανλής. Περιμένεις δικαιοσύνη και αυτή είναι χωμένη σε παρόμοιες μασονικές οργανώσεις (ρόταρυ, Λάϊονς). Άρα δεν γίνεται τίποτα. Μόνον άλλης σκέψεως κόμμα, μπορεί κάτι να κάνει και αυτό είναι το Ε.Α.Ρ. (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα) και στο διαδίκτυο http://www.ear-hellas.gr/ Σαν σήμα έχει «Η Ελλάδα πάλι στους Έλληνες»! Αυτό το κόμμα είναι το μόνο που θέλει να φέρει τα δημοψηφίσματα των πολιτών και εφαρμογή εντός έτους, ώστε να μην κυβερνούν οι Αμερικανοί με τους στημένους ΓΑΠ (ΠΑΣΟΚ)και ΚΚ (ΝΔ-Ρουσόπουλο) και τους μασόνους Δρούζα και Αλογοσκούφη. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά.
    Τα δημοσιεύματα κατά της Δρούζα έχουν ως στόχο τους συμμάχους Ρουσόπουλο και Αλογοσκούφη.
    Η εισαγγελική έρευνα στην ΕΡΤ, που παίρνει διαστάσεις, σε συνδυασμό με τη κοινωνική και πολιτική πίεση που ασκούνται κατατείνουν στον εξαναγκασμό σε παραίτηση του Παναγόπουλου.
    Ο Ρουσόπουλος δεν θα διστάσει να τον καθαρίσει και να τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλον άνεργο που έχει ήδη έτοιμο, για να απαλλαγεί ο ίδιος από το πρόβλημα και τις κατηγορίες.
    Ο Αλαφούζος δε θα περνάει τόσο όμορφα πλέον στο κρατικό μαγαζί, γιατί υπάρχουν πιέσεις από τους Βαρδινογιάννηδες.
    Ο ενδο-Νεοδημοκρατικός πόλεμος μόλις τώρα αρχίζει…Ο Καραμανλής το ξέρει και θα σπεύσει για εκλογές, καθώς η εκλογολογία δεν του αρκεί πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και επειδή τις υποσχέσεις μου τις τιμώ, σας πληροφορώ ότι:
    Στην ΕΡΤ τα πράγματα εξελίσσονται γρήγορα…είναι πιθανό μέχρι τις εκλογές να έχει αντικατασταθεί σχεδόν ολόκληρο το Δ.Σ της εταιρείας και την προεδρία να έχει αναλάβει ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ.
    Κάτι τυπικά προσόντα – η έλλειψη τους προφανώς - δυσκολεύουν τα πράγματα, αλλά θα βρεθεί λύση.
    Η μεγάλη συμμαχία των Αλαφούζων με Λαμπράκη- Μπόμπολα – Βαρδινογιάννη για τον έλεγχο του συστήματος ξεκίνησε. Όλα μοιάζουν με το ’89, αλλά τίποτε δεν είναι το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεταξύ 9.47 και 10.16 δεν υπάρχει αντίφαση…
    Οι έχοντες την εμπειρία της mediaπολίτευσης και της δημιουργίας του Μέγα μπορούν να βεβαιώσουν πως φαινομενικά εμπόλεμα συμφέροντα μπορούν να τα βρουν μια χαρά και να συμβιώσουν αρμονικά, στο πλαίσιο μιας δυναμικής ισορροπίας, εάν και όταν υπάρχει ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.
    Εδώ ήρθαμε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατι απορίες που εχετε ?
    Πηγαινετε και πληρώστε τον λογαργιασμό της ΔΕΗ (εγω τον πληρωσα σημερα με καθυστεριση 15 ημερων..στο οριο) και σκαστε...καντε και μια φραπελία να ερθετε στα ισια σας ...και σιγα οι προηγούμενοι τα ιδια εκαναν τα ιδια και οι επομενοι...ακομα και το ΙΚΑ εχει σπονσοναρει εκπομπη στην ΕΡΤ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mono to KKE tha ferei tin xwra ston swsto antikapitalistiko laiko dromo polemiste tous oxi ston dikomatismo kai to komma parwdia tou sunaspismou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξέρω αν γίνει κάτι αλλά έχει μπεί Εισαγγελέας στην ΕΡΤ για τους μισθούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός Παναγόπουλος; Αυτόν δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του προν τον βάλουν Πρόεδρο στην ΕΡΤ. Τώρα πηγαίνει σε ΟΛΕΣ τις κοσμικές εκδηλώσεις, φροντίζει να σέρνει κι απο πίσω του ενα συνεργείο της ΕΡΤ για να τον απαθανατίζει και καμαρώνει μετά της (παντελώς άγνωστης) συμβίας του σαν γύφτικο σκερπάνι.
    Κρίμα που κατάντησε η
    δημόσια τηλεόραση. Κάποιος να θυμίσει στον Παναγόπουλο τις ποινικές και αστικές ευθύνες που έχει εκ της θέσεώς του στο ΔΣ της ανώνυμης εταιρείας της ΕΡΤ. Μετά την ΕΡΤ αν θα γυρίσει υλατζής στη Καθημερινή; Πολύ το αμφιβάλλουμε. Οι θέσεις ειναι ήδη πιασμένες και οι Αλαφουζαίοι (μέσ στη τρέλλα που τους δέρνει) έχουν καταλάβει οτι ο μαϊνανός Παναγόπουλος δεν έχει πιά θέση στο Φάληρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος Παναγόπουλος... Άλλος κάνει το παιχνίδι στην ΕΡΤ, όπως το έκανε ΚΑΙ επί ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Χουλιάρα εννοείς; Βάλε και ΟΛΗ την ομάδα Ρουσόπουλου απο παλιά (10-20000 ευρώ ο κάθε -ακος), βάλε και τον Ζακυνθινό, και θα καταλάβεις για τι κατάσταση μιλάμε. Ο Χ. δεν είναι ΠΑΣΟΚΟΣ, όπου φυσάει το χρήμα είναι. Κάτι σε Δρούζα δηλαδή...ΠΟΛΥ πιο ακριβή όμως, όπως διαπίστωσαν και οι εισαγγελείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολλά ΄΄σύννεφα΄΄ έχουν αρχίσει και μαζεύονται.Αναχώματα ελάχιστα.
    Και η σαπίλα παντού....
    Υπάρχει σήμερα η ΄΄κρίσιμη μάζα΄΄ για να τους χαλάσει τα σχέδια;
    Είθε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιός Παναγόπουλος; Ήταν αυτός που μάζευε εκατομμύρια ευρώ από τις δημαρχίες και τα έστελνε στην Ινδοκίνα και οι έλληνες πέθαιναν της πείνας. Αυτόν δεν τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του προν τον βάλουν Πρόεδρο στην ΕΡΤ. Τον ήξεραν στην Ρόταρυ -Λάϊονς όμως. Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε, 4.15, σημείωσε από το critical mass,
    “The most complete exposition of a social myth often comes when the myth itself is waning”.
    Αυτό είναι και το στίγμα των δικών μου προσεγγίσεων, γι’ αυτό πρέπει κάπου-κάπου να προβοκάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ
    ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ!
    ΣΥΓΝΩΜΗ, ΚΥΡΙΑ ΔΡΟΥΖΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση