GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από 'δώ η κυρία μου....

Οι επιθυμητές και οι ανεπιθύμητες φωτογραφήσεις υπουργών "Λυτούς και δεμένους" έβαλε ο Γιώργος Βουλγαράκης για να μην συνεχισ...

Οι επιθυμητές και οι ανεπιθύμητες φωτογραφήσεις υπουργών

"Λυτούς και δεμένους" έβαλε ο Γιώργος Βουλγαράκης για να μην συνεχιστούν οι αποκαλύψεις για το θέμα των εκτάσεων της Μονής Βατοπεδίου. Κάτι κατάφερε...

Ο αντίκτυπος είναι ήδη μεγάλος σε βάρος του από άλλα θέματα. Την Τρίτη αναγκάστηκε να πάει στο Μέγαρο Μουσικής μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα, σε συναυλία της Χ. Αλεξίου, και φωτογραφήθηκε κατα τα καθιερωμένα. (Η φωτογραφία αριστερά).

Ηθελε να "αποκαταστήσει" τις εντυπώσεις από την άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε το "Θέμα" την Κυριακή, που τον είχε μαζί με την αρχαιολόγο και συνεργάτη του Νέλλη Φίλη, υπαινισσόμενο ευθέως ότι έχουν ερωτική σχέση (Η φωτογραφία δεξιά). Το σίγουρο είναι ότι έχει πάει και με την Νέλλη σε εκδήλωση του Μεγάρου Μουσικής. Ισως για θέματα του υπουργείου Πολιτισμού.

24 σχόλια

  1. Τουλάχιστον έχει γούστο. Οποιοσδήποτε στη θέση του το "καλό" θα διάλεγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γουστα δεν αλλαζουν:φτυστη η φραουλιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑΧΟΥΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OK, αλλά τι μας νοιάζει η προσωπική του ζωή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... για να συμπληρώσω το προηγούμενο. Εμένα με νοιάζει που δεν έχει πληρώσει για το σκάνδαλο των απαγωγών των Πακιστανών και για τις παρακολουθήσεις. Αυτό είναι το μείζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι έτσι.. Ο Βουλγαράκης συνεχίζει να τιμά την οννεδίτικη παράδοση ...Τουλάχιστον από κάτι τέτοιους δεν έχουμε να φοβόμαστε.. Είναι χορτάτοι από καλές τσιμπούκες... Τους άλλους τους σεξοφοβικούς δεξιούς στυλ Βαρδολομαίου να φοβάστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ Όταν την πέρνεις αγκαζέ και πας στο Μέγαρο, φίλε μου, δεν είναι προσωπική ζωή...Το κάνεις το κομμάτι σου και περνάς το μήνυμα που λέει και το Δαπόσκυλο ότι εμείς οι ΟΝΝΕΔΔΙΤΕΣ του '80 γίναμε υπουργοί και συνεχίζουμε το μπίξιμο... Αλλά αυτό είναι υγεία εδώ που τα λέμε (ούτε ζαρτιέρες φόρεσε ούτε στο ιντερνέτ βγήκε) το σοβαρό ζήτημα είναι αυτό με τους Πακιστανούς και τις υποκλοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Oι φουκαράδες οι Πακιστανοί φάγανε το ξύλο τους και λογαριασμό δεν δίνει κανείς, οι παρακολουθήσεις κουκουλώθηκαν μαζί τους κι ο νεκρός υπάλληλος της Βόνταφον και ο καλός χριστιανός υπουργός της χριστιανικής Δεξιάς με τη φιλεναδίτσα του α λα μπρατσέτα. Ωραία που είναι να ζεις μπέικα στο Κολωνάκι σε βάρος των κορόϊδων που σε ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άλλος ένας που οφείλει την θέση του στην πρώην γκόμενα του (βλ. ΥΠΕΞ) και την νυν γκόμενα του στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε βούργαρε, στον βουργαράκη εσύ έβαλες την βόμβα ή την έβαλε ο ίδιος για να πάρει τα 200.000 ευρώ και να αγοράσει καινούργιο σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Boulgarakis kala ekane me tous Pakistanous. Gia tis parakolouthiseis ofeilei exigiseis.
    Opos ego sevomai tin xora pou me filoxenei stin Europi etsi prepei kai o kathe kariolis na sevetai tin Ellada pou ton filoxenei. Edo to mounaki o proedros ton Pakistanon kanei ton DOULEMPORA stous sumpatriotes tou. H zoi sto Pakistan axizei mia mia xoufta dolaria. Erxontai meta edo kai zoun mesa stin asfaleia kai tin vlepoun allios. S' auto emeis ftaime giati den uparxei kratos na tous exei kataxorimenous kai giati oi malakismenes proigoumenes kuberniseis gia na kerdizoun ekloges tous efernan me ellinopoiiseis me karabies - karabies!!!! As tolmisoun na meinoun 15 pakistanoi 'h otidipote alloi se ena duaraki stin Gallia, Germania, Belgio, SOUHDIA, kai sas leo ego meta!!!!
    Kyr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η απο βιαγκρα ή απο συζυγο θα πάει ο ερμος ο Βουλγαράκης. Οσο για Βοδιαφον και Πακιστάνι υπαρχει ο νομος περι ευθυνης υπουργων που θα τον βγάλει λάδι. Ντροπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τον νόμο της "Ανευθύνης (πρόστυχω;) υπουργών" θέλεις να πεις! Τον νόμο που έκανε ο εβραίος αίματος Κ. Σημίτης για να γλυτώσει τα δικά του λαμόγια από την φυλακή και κυρίως τον Παπουτσή από την Σαμίνα που χάθηκας 82 έλληνες. Και μη μου πει κανείς ότι κατηγορώ τον Σημίτη. Ας βγει να το διαψεύσει ο ό ίδιος, δεν είναι ντροπή να είναι κανείς εβραίος, να το κρύβει είναι. Όπως και ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σαν "Ημιαίματος" καλά το είπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12.44
    απο ποτε καποιος πρεπει να απολογειται για την καταγωγη του,την εξ αιματος η οχι συγγενεια του και ολα τα αλλα που αναφερεις στο ποστ σου.λυπαμαι αλλα το σχολιο σου οζει φασιστικης και ναζιστικης νοοτροπιας.εχεις μεινει σε αλλες εποχες πολυ θλιβερες για την ανθρωποτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσύ μάλλον σαν καπιταληστής θέλεις να μην υπάρχουν εθνικά κράτη. Είσαι εβραίος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ. ΕΔΩ Ο ΓΕΡΟ-ΝΑΚΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΗΝ "ΚΟΡΗ" ΤΟΥ. ΕΙΔΑΤΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΕΞΙΟΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ; ΣΑΝ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΜΠΟΥΡΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΗΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. otan o voulgas kleinei ta domatia sta akriba hotels ths Athinas gia na pigainei me tis filenaditses / fraoulitses tou tis sampanies kai ta parelkomena den ta plirwnei apo ta dedouleumena tou alla apo ton diko mas kopo! to paizei kai bary peponi twra teleutaia stous psifoforous tou...! Etsi einai otan anebainei h tarifa....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΔΩ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ LOVER-BOY Ο ΜΠΑΡΜΠΙ. ΑΚΟΥ ΕΙΧΕ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ. ΑΥΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΟΣ, Ο ΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ FOREST GYMP ΠΟΥ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΜΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΡΜΠΙ ΘΑ ΣΥΓΧΑΘΗΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ; ΝΕΛΛΗ ΦΙΛΗ; ΣΑΝ ΟΝΟΜΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΣΟΥΣ ΤΟΥ 70 ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΕ; ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΛΙΤΕΛΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καληηηηηηηηηηηηηή!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Tι μας νοιάζει η προσωπική του ζωή;"...
    OK.
    Tη "γκόμενα" φροντίσανε πάντως να την τακτοποιήσουν με τον περίφημο στημένο διαγωνισμό του YΠΠO!!...
    Πρώτη-πρώτη κιόλας η Φ. E.!...
    Σημερινό δημοσίευμα στο Έθνος, όπου την "φωτογραφίζουν" (E.Φ. "συνεργάτιδα υπουργού"):
    http://www.ethnos.gr/general.asp?catid=11378&subid=20110&tag=8940&pubid=358394

    To ΦEK με τους καραμπινάτους αυτούς διορισμούς (άλλοι 17, με τη M.B. κάτι "παίζει" επίσης) δημοσιεύτηκε στις 14 Iανουαρίου 2008!
    Ψάξτε να το βρείτε!...
    H σχετική απόφαση του M. Λιάπη είχε βγει στις 18 Δεκεμβρίου 2007, δυο μέρες πριν από την πτώση του Zαχόπουλου!!

    Mε τις υγείες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 17 ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΚΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ'ΑΡΙΘΜΟΝ ΥΠΠΟ/ΔΙΟΙΚ/Α1/ΠΜΥ/120789/18.12/2007

    Τσαπατσάρη Ανδριανή : Ημ. Γέννησης 1981, Ε.Μ.Π. 1985 και μισθολογικό κλιμάκιο 13ο (6.5 χρόνια προυπηρεσια) δηλαδή από τα ......21 στο Δημόσιο!!!!

    Καραμανώλη Γεωργία : Ημ. Γέννησης 1978, Πολυτεχνείο Κρήτης 2004 και μισθολογικό κλιμάκιο 13ο (6.5 χρόνια προυπηρεσία) δηλαδή στο Δημόσιο από τα 23-24....

    Και οι υπόλοιποι από τους 17 λίγο πολύ της ίδιας συνομοταξίας είναι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση