GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί στρατιωτικού ιερέως...

Διαβάστε αύριο στο Press-gr , μια αποκάλυψη για στρατιωτικό ιερέα.

Διαβάστε αύριο στο Press-gr, μια αποκάλυψη για στρατιωτικό ιερέα.

22 σχόλια

  1. Aλλος ενας παπας με ...τρυφερες ιδιοτητες η κουσουρια? Πουλαει πια το θεμα? Νομιζω οτι δεν λεει τιποτα το θεμα πια...Εδω θεαθηκε ταξιαρχος με στριγκακι...
    Δυανυομε τη φαση που τιποτα πια δεν ειναι απιθανο..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπάς με στριγκ δεν αποτελεί είδηση πιά. Το ράσο κρύβει πολλά κουσούρια και ο αρχιεπίσκοπος που τολμάει να μιλάει κατά των ομοφυλόφιλων δεν γίνεται πιστευτός από κανέναν. Ρωτείστε και τον Κωλοσούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Press.gr,ρε αμετε στο διαολο!
    Τι παραπανω θα μας πειτε απο αυτο που (σχεδον) ολοι ξερουμε?

    (οσοι τουλαχιστον εχουμε υπηρετησει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O παπάς του στρατού είναι συνήθως η πρώτη πίπα του στρατοπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ιερά Σύνοδο φωνάζονται με γυναικεία ονόματα μωρή Μπέλλα, μωρή Κωκώ και μερικοί φωνάζουν και παρούσα. Καλό είναι να λέγωνται αυτά και να τα μαθαίνουν οι νέοι που πάνε στο άγιο όρος χωρίς τσίγκινα εσώρουχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι φαντάροι είναι ενήλικες. Το θέμα είναι τι γίνεται με τα παιδάκια στα εκκλησιαστικά ορφανοτροφεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς εσάς όλους που κοροιδεύετε την Εκκλησία, αφιερωμένο!
    Μάλλον πρέπει να μη βλέπετε καλά τί συμβάινει αφενώς γύρω σας και αφετέρου στον εαυτό σας. Αλλά πριν αναφερθώ στο ζουμί της παρατηρήσεώς μου, θα κάνω ένα πολύ μικρό εισαγωγικό.
    Αν είστε συνειδητά Ορθόδοξοι Χριστιανοί, τότε και μόνο τότε καταλαβαίνετε πως το επάγγαλμα του ιερέως δεν είναι απλά ένα επάγγελμα αλλά κάτι πολύ ανώτερο. Αν πάλι είστε κατ όνομα ΟΧ, αν είστε άθεοι κτλ, τότε είναι εμφανές το γιατί στη συνείδησή σας είναι καταχωρημένο απλά ως ένα επάγγελμα και μόνο, αυτό του παπά.
    Και μπαίνω στο ζουμί...
    Επειδή όλοι μας το παίζουμε οσίες περιστερές σας λέω τα εξής για να διερωτηθούμε...Την πορνεία την βλέπετε μόνο σε έναν ιερέα, μόνο σε έναν ομοφυλλόφιλο ιερέα? Δεν την βλέπετε πουθενά γύρω σας? Για κατεβείτε στην ΑΘήνα, κοιτάχτε γύρω σε όλα τα περίπτερα να δείτε τί τσοντα κυκλοφορεί! Για δέιτε τι παίζουν/προβάλλουν τα κανάλια! Όταν πηγαίνουμε στις πόρνες για την 1η μας φορά, δεν είναι πορνεία αυτό? Δεν πορνεύουμε εμείς? Όταν δεν πηγαίνουμε στις "κοινές" αλλά γουστάρουμε να πάμε σε ένα Strip show δεν είμαστε ηθικά πόρνοι που διαιωνίζουμε την εκμετάλλευση των γυναικών? Όταν κοροιδεύουμε κοπελίστες για να μας ανοίξουν μόνο τα πόδια τους, δεν είμαστε πόρνοι? Όταν απατάμε τις γυναίκες μας, δεν είμαστε πόρνοι? Όταν μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι ο άντρας είναι άντρας μόνο όταν πηγαίνει με πολλές, δεν το μαθαίνουμε να είναι πόρνος? Όταν δεν προσπαθούμε να συνετίσουμε τους gay και να τους πούμε ότι κάνουν λάθος αλλά δεχόμαστε άκριτα αυτόν τον τρόπο ζωής, δεν πορνεύουμε διαστρέφοντας την φυση. Δε σας πείραξε που γίναμε όλοι πόρνοι σε αυτή την κοινωνία και εκπορνεύαμε τη ζωή μας?
    Λοιπόν επειδή πολλά από τα blog βρύθουν υποκρισίας, λυπάμαι έχω να πω για όσους γράφουν ότι γράφουν μόνο για μερικούς παπάδες. Που στο κάτω κάτω της γραφής αυτοί όταν 8α έρθει η ώρα τους δε θα τους σώσει τίποτα. Εμείς μπορύμε να ανοίγουμε τα μάτια μας, να ψάχνουμε τα σωστά υποδείγματα ιερέων και να τα προβάλλουμε.
    Ας κοιτάξουμε και λίγο την καμπούρα μας, για να κάνουμε πιο ηθική τη ζωή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε θρησκόληπτε ΄κανείς φυσιολογικός άνθρωπος δεν τοποθετεί την ηθική στον πισινό ή στο πέος ή στο αιδοίο. Η ομοφοβία σου μου δείχνει πως είσαι κρυφοομοφυλόφιλος ή ανικανοποίητη αδελφή που ζηλεύεις αυτούς τους gay που χαίρονται τη φύση τους και δεν υποκρίνονται. Όσοι εδώ κοροιδεύουν την ομοφυλοφιλία του κλήρου που μόνο εσύ δεν ξέρεις, το κάνουν για την υποκρισία τους. Ας πηδιούνται όσο θέλουν οι δεσποτάδες όχι βέβαια με ανήλικα, αλλά να μην ΄βρίζουν τους ομοφυλόφιλους και ειδικά ο αρχιεπίσκοπος Παρασκευαιδης που μιλάει περιφρονητικά για κουσούρια συνανθρώπων του που κανένα δεν πείραξαν. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς τον πιστό 12.15 αφιερωμένο:

    1)Γιατί ο Χριστόδουλος των Φορ Σίζονς δεν τολμά να καθαιρέσει τον φυλακισμένο Γιοσάκη;
    2)Γιατί ο Χριστόδουλος δεν τολμά να καθαιρέσει τον Παντελεήμονα τ.Αττικής με ροζ κασέττες με φαντάρους και με 8 χρόνια φυλακή για κλοπές;
    3)Γιατί ο Χριστόδουλος προσπάθησε και τελικά την πάτησε, να κάνει δεσπότη Μεσσηνίας τον μέντορα των Βαβύλη, Γιοσάκη και Κωλοσούζα Θεόκλητο;
    4)Τι απέγινε η αυτοκάθαρση με τις υποθέσεις των δεσποτάδων Τριφυλλίας, Πειραιά και Διδυμοτείχου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε 12:22 συνηθισμένη απαντηση σου, δείχνει τα πιστεύω σου, των ομοίων σου και αντικατοπτρίζει το φασισμό που προσπαθείς να επιβάλλεις σε όποιον διαφωνεί. Δε θα μπω στον κόπο να σου πω τί είμαι, νομίζω ότι όποιος έχει μάτια και νόηση, θα κατάλαβε καλά τί είμαι. Να ξέρεις πως φύση gay δεν υπάρχει και ούτε θα υπάρξει! Λάθη της φύσης, σπάνιώς γίνονταν και παντοτε υπήρχαν, αλλά ο κατακλυσμός των "λαθών" που της εποχή μας δεν είναι φυσιολογικό πράγμα, είναι απλά ορέξεις του πισινού! Όσο για τα ανήλικα, επειδή κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις...ξέρεις πολύ καλά πόσα παιδιά τα εκμεταλλέυονται κυκλώματα κάθε είδους και δυστυχώς τα εξωθούν στην πορνεία (ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ!!!). Λοιπόν εννοείται ότι καταδικάζω ακόμη περισσότερο τις περιπτώσεις ιερέων!
    Τέλος η ηθική περνά και από αυτά τα 3 που ανέφερες...να είσαι σίγουρος γι αυτό!

    Φίλε 12:48, είναι πολύ εύστοχα ρητορικά τα ερωτήματά σου. Τί να προσθέσω όταν τα λές όλα? Άμα είναι βουτιγμένοι στη λάσπη, περιμένεις να κάνουν καλό? ΑΚόμη και ένα να κάνουν, το τί θα ακολουθήσει μετά...άγνωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΣ ΑΥΡΙΟΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩΣ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΚ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ; ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΠΕΡΤΟΔΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΠΕΡΝΤΕ" ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΟΥΛΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΗ;ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι ιερείς στο στρατό διορίστηκαν για βάλει τους δικούς του με μισθό στον στρατό ο Χριστόδουλος. Ο Κ. Καραμανλής που δήθεν υπερασπίζεται το χρήμα των φορολογούμενων πολιτών δεν έπρεπε να συναινέσει. Για τον λόγο αυτόν πρέπει να χωρίσουν το κράτος και η εκκλησία σαν δύο ανεξάρτητα τμήματα. Παρεκτός και σαν φασισμός αλληλοβοηθούνται (βέβαιο) για την καταπίεση του λαού. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ. ΑΝΕΤΕ ΝΤΕ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΑΔΙΚΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΟΛΑΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ. ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΘΑ ΜΠΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα.
    Φίλε press.gr@hotmail.com (2:15),
    αν δεν είναι ροζ υπόθεση, θα έπρεπε να είχες παρέμβει από την αρχή που οι φίλοι εδώ μέσα αναφέρονταν σε κουσούρια, σε παπάδες που είναι οι πρώτες πίπες του στρατοπέδου κτλ. Αλλά δείχνετε μια περίεργη ανοχή και όταν σας θέτουν προβληματισμούς, απλά το περνάτε στο "ντούκου" το θέμα.
    Αλλά, θα επιμείνω στην άποψή μου ότι πολλά από ta blogs βρύθουν υποκρισίας και αυτό γιατί δεν είναι λογικό να γίνεται τόσος ντόρος για έναν παπά που είναι gay (ή για ορισμένους) και να μη γίνεται λόγος, ούτε να υπάρχουν ειδήσεις, για το ότι υπάρχουν ολόκληρες συνοικίες με gay, για το ότι έχουν επιτύχει να μας πείσουν ότι όντως υπάρχει 3η φύση, για το ότι κυριολεκτικά η νέα μορφή δουλέμπόριου στην εποχή μας είναι η πώληση και εξώθηση άτυχων νέων κοριτσιών αλλά και αγοριών στην πορνεία, για το ότι μας πειράζει η ανηθικότητα αλλά οι ίδιοι δεν κάνουμε τίποτα για τη διόρθωσή της!
    Λοιπόν ΞΥΠΝΑΤΕ και βγάλτε όλες τις ειδήσεις και μη βγάζετε (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ) μόνο έναν-2-5 παπάδες και το κάνετε souper θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΤΕ ΒΡΕΕΕΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ή ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν θα είναι τίποτα που θα μα ς εκπλήξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. για την ειδηση ακόμη τίποτα; τι έγινε ρε παιδιά; θα μπει η είδηση; ή μονο την περιέργεια μας ανασκαλήσατε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. εδω παπας εκει παπας και που ειναι ο παπας?γιατι κουραζεστε τοσο πολυ και πατε τοσο μακρυα...ο στρατος εχει μονο?οι εκκλησιες της αθηνας βογγαν απο τετοιες τρελες ανωμαλες κιναιδους παπαδες και ιδιαιτερα αρχιμανδριτες!ο Καρατζαφερης ειπε θα συνεχισει...ο Αρχιεπισκοπος και κατι αλλοι δεσποταδες ηθικολογουν για τους αλλους αλλα τα δικα τους τα στρινγκ δε τα πειραζουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση