GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσηκώνεται η Ηλιούπολη...

... κατά της Πάολα Μάλοβιτς, Νομικής Συμβούλου του Γ. Αλογοσκούφη. "Κάτω τα χέρια από τη δημόσια περιουσία" Κινητοποιήσεις και συγ...

... κατά της Πάολα Μάλοβιτς, Νομικής Συμβούλου του Γ. Αλογοσκούφη.
"Κάτω τα χέρια από τη δημόσια περιουσία"
Κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ξεκίνησαν στην Ηλιούπολη για το θέμα του κτήματος Νάστου, με σύνθημα "Κάτω τα χέρια από τη δημόσια περιουσία".
Είναι ένα σκάνδαλο για το οποίο ο εισαγελλέας του Αρείου Πάγου διέταξε έρευνα για τη διάπραξη κακουργήματος με τη συμμετοχή της κ. Πάολα Μάλοβιτς, Νομικής Συμβούλου του υπουργού Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη, όπως αποκάλυψε το Press-gr.
Αυτή που θα έπρεπε να προστατεύει τη δημόσια περιουσία, την επιβουλεύεται!
Για να διαβάσετε αναλυτικά, πατήστε εδώ!

30 σχόλια

  1. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχει αποφανθεί επί του θέματος.
    https://wcd.coe.int/ViewDoc.jsp?id=1115441&BackColorInternet=F5CA75&BackColorIntranet=F5CA75&BackColorLogged=A9BACE

    Οπότε ποιος ο ρόλος του κ. Σανιδά στο σημείο αυτό. Επεμβαίνει στη Δικαιοσύνη την οποία εκπροσωπεί?

    Την παρέμβαση αυτή έπρεπε να την είχε κάνει χρόνια πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΡΥΘΜΙΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ κ.ΣΑΝΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ; ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΚΑΡΧΩΝ.ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προς 5.49 δηλαδη ο απιστος θωμας αθωωθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΛΕΝΗΣ ΡΑΙΚΟΥ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΛΛΑΓΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΠΑΘΑ ΠΕΤΥΧΕ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΟΚΟΚΑΛΕΙΟΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oxι μονο η Ηλιουπολη εχει ξεσηκωθει...Σιγα σιγα ξεσηκωνεται ολη η Ελλαδα.Οι σφιγμομετρησεις που ερχονται εκει θα γινει το μεγαλο πανηγυρι...Οι ερασιτεχνες της πολιτικης,οι "αρπακολιτζιδες",το πισωγυρισμα της Ελλλαδας παιρνει τελος...Η νικη του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ ειναι πλεον πολυ κοντα.
    Η Ελλαδα εχει δικαιωμα στο ονειρο και το μεγαλο οραμα.Της ταιριαζει μια καλυτερη τυχη και μια καλυτερη πορεια.Ο προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους,ο πιο πετυχημενος ΥΠΕΞ της Ελλαδος τα τελευταια χρονια ,το εγγυαται αυτο.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόφαση Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου 5.4.2007, ομόφωνη καταδίκη του Δημοσίου.
    http://cmiskp.echr.coe.int/tkp197/view.asp?item=1&portal=hbkm&action=html&highlight=16163/02&sessionid=9794879&skin=hudoc-en

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. babis ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΒΡΕ babis!!!!


    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΩΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ!!!


    ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΓΙΟΤ ΚΛΠ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΤΩΡΑ,
    Ο ΑΛΟΓΟΤΡΑΓΙΑΣΚΑΣ
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ :
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,
    ΚΙ'ΕΓΩ ΑΝΙΔΕΟΣ ΕΙΜΑΙ
    ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ
    ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΑΒΙς ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
    ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΕΓΡΑΨΡΕΣ
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ.
    ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ
    ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοι φιλοι.
    Πραγματι οπως θα ειδατε μερικοι επεστρεψα!!Ενα προβλημα στο pc μου με εκανε να λειψω αρκετο καιρο.
    Οφειλω μερικες απαντησεις σε μερικους που γραφουν ευπρεπως γιατι οπως ειναι λογικο οι αισχρολογουντες ,οι φασιζοντες μαζι με τους "πουρους" επαναστατες οπως και οι σουπερ πατριωτες εχουν απο μονοι των αποκλεισθει απο τον διαλογο μου.
    Ο ΓΑΠ ο μελλοντικος μας πρωθυπουργος και προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους δεν εχει αναγκη απο το "γλυψιμο" της ταπεινοτητας μου.Η διεθνης προσωπικοτητα του, η παρουσια του στη Ελληνικη και διεθνη σκηνη τον εχουν καταστησει μια διεθνη προσωπικοτητα που τιμα τη χωρα μας και το λαο μας.Αυτο που κανω ειναι μια ελαχιστη υποχρεωση μου για ενα ανθρωπο που πιστευω.Επι πλεον πιστη μου ειναι οτι θα ειναι ενας αριστος πρωθυπουργος απο τον οποιον η χωρα μας θα επωφεληθει τα μεγιστα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητοι φιλοι.
    Πραγματι οπως θα ειδατε μερικοι επεστρεψα!!Ενα προβλημα στο μυαλό μου με εκανε να λειψω αρκετο καιρο.
    Οφειλω μερικες απαντησεις σε μερικους που γραφουν ευπρεπως γιατι οπως ειναι λογικο οι αισχρολογουντες, οι φασιζοντες μαζι με τους "πουρους" επαναστατες οπως και οι σουπερ πατριωτες εχουν απο μονοι των αποκλεισθει απο τον διαλογο μου.
    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο μελλοντικος μας πρωθυπουργος και προεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν εχει αναγκη απο το "γλυψιμο" της ταπεινοτητας μου.Η διεθνης προσωπικοτητα του, η παρουσια του στη Ελληνικη και διεθνη σκηνη τον εχουν καταστησει μια διεθνη προσωπικοτητα που τιμα τη χωρα μας και το λαο μας.Αυτο που κανω ειναι μια ελαχιστη υποχρεωση μου για ενα ανθρωπο που πιστευω.Επι πλεον πιστη μου ειναι οτι θα ειναι ενας αριστος πρωθυπουργος απο τον οποιον η χωρα μας θα επωφεληθει τα μεγιστα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 11:41 μμ

    --
    Υ.Γ
    Και οπως θα εχετε αντιληφθει η ταπεινοτης μου δεν θα ηθελε με τιποτα να μειωσει τον σημερινο προεδρο του σοσιαλιστικου κινηματος κ.Γ.Α.Παπανδρεου,που παραμενει ο πλεον δημοκρατικος και με οραμα αυριανος πρωθυπουργος της Ελλαδος με οραμα για το μελλον ,για την φτωχη Ελληνιδα για τον φτωχο Ελληνα ,την αρρωστη,την κατακειτη ,αυτη που εχει αναπηρια,που δεν μπορει να παρει τα ποδια της ,που λεει ο λαος...
    Αυτη κυριοι της Νεας Δημοκρατιας,ειναι η δεσμευση που αναλαμβανουμε ενωπιον του Ελληνικου λαου,απεναντι στο μπακαλη ,στον γειτονα ,στο γεωργο ,στον αγροτη στην γεροντισσα στον γεροντα ,κ.Καραμανλη,εχετε αποτυχει εσεις και η κυβερνηση σας ,κ.Καραμανλη ο λαος θα σας στειλει στην αντιπολιτευση κ.Καραμανλη..

    (σορυ μαι φρεντ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:41 μμ

    --
    Υ.Γ
    Και οπως θα εχετε αντιληφθει η ταπεινοτης μου δεν θα ηθελε με τιποτα να μειωσει τον αυριανό πρόεδρο του σοσιαλιστικου κινηματος κ.Ε.Βενιζέλο,που παραμενει ο πλεον δημοκρατικος και με οραμα αυριανος πρωθυπουργος της Ελλαδος με οραμα για το μελλον ,για την φτωχη Ελληνιδα για τον φτωχο Ελληνα ,την αρρωστη,την κατακειτη ,αυτη που εχει αναπηρια,που δεν μπορει να παρει τα ποδια της ,που λεει ο λαος...
    Αυτη κυριοι του Νέου ΠΑΣΟΚ,ειναι η δεσμευση που αναλαμβανουμε ενωπιον του Ελληνικου λαου,απεναντι στο μπακαλη ,στον γειτονα ,στο γεωργο ,στον αγροτη στην γεροντισσα στον γεροντα ,κ.Παπανδρέου,εχετε αποτυχει εσεις και η αρχηγική σας ομάδα ,κ.Παπανδρέου ο λαος θα σας στειλει στην μητέρα σας κ.Παπανδρέου..

    (σορυ μαι φρεντ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αμάν όχι άλλο γκάλοπ να χαρείτε,έχω πολύ δουλειά σπίτι,να δομήσω την ομολογία μου ότι το πασοκ φτέει που.....που....που....που....που....που εγω προθυπούργευα εδω επαραπέρα στις μαρίκες και το κόκκινο λιμανάκι κιο σαββας βούταγε απο τους λουομενους τα πορτοφόλια τους ! που να τον δω μάφηνε το πασόκ; !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΓΙΟΤ ΤΡΕΧΑ ΓΡΗΓΟΡΑ


    Ο babis ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΕΙ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12.22 ΔΕ ΦΤΑΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ... ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΦΤΑΕΙ... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12:34 πμ

    --
    I am going.
    Good night.

    Ουτως η αλλως τα πασοκοσκυλα κρυφτηκανε.
    Καλα μιλαμε και για πολυ "μπας κλας" υποκειμενα!

    Τα στελνουν λες απο το μπουρδελο της Χαρ.Τρικουπη,η απλα ειναι ετσι στα χυμα διανοητικα καθυστερημενα πασοκοσκυλα,που εχοντας υποστει την εικοσαετη πασοκοσκυλαιικη προπαγανδα ,εχουν εκφυλισθει τελειως και εχουν γινει μιλαμε γουδια ρε γαμωτο γουδια λεμε ρε! σαν αυτα που χτυπαγε η μαννα μου το σιταρι για τα κολλυβα!!!

    Πανα φυγω τα λεμε αυριο

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποία η σχέση Αλαμανή και Τριανταφυλόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΡΕ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΩΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΚΑΤΑ. ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΜΕΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΑΝΑ?
    ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΑ ΦΑΠΙΔΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΡΙΚΟΣΜΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παρακαλω τους δυστυχεις Δεξιους,κατα τα αλλα συμπαθεις ανθρωπους,να λαβουν υποψη των οτι κυβερνουν ηδη 3 χρονια και να παψουν να επικαλλουνται οτι για ολα φταιει το ΠΑΣΟΚ.Αμα σε 3 χρονια δεν καταφεραν να εχουν την εξουσια για να εκτελεσουν το προγραμμα των τοτε ειναι δυο φορες ανικανοι και συγχρονως επικινδυνοι αφου δεν ειναι σε θεση να προσφερουν κανενα θετικο εργο για τον τοπο.Ο χρονος των 3 ετων ειναι παρα πολυς και δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια για να το επικαλουνται αφου δειχνει ανικανοτητα,ερασιτεχνισμο και ανθρωπους χωρις προγραμμα τελικως, η οπως λεει και ο λαος ,ειχαν προγραμμα τον πλουτισμο αυτων,των ιδιων των οικογενειων των και των κουμπαρων των.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΒΑΒΙS ΟΤΑΝ ΚΛΑΝΕΙΣ Η ΚΑΠΟΤΑ ΒΓΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΑΒΙς ΤΩΝ 1:42
    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΑ.
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ 100%.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕ Χ Υ Σ Ε
    ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε 2.23,

    εξαρτάται ποιός με πηδάει κι αν έχω πλύνει τον κώλο μου πριν.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαθητευόμενοι γκεμπελίσκοι ενωθείτε.

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξε το καζίνο της Πάρνηθας από τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε και η οποία μετά από έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής περιορίστηκε στον Eθνικό Δρυμό, όπου καίει ακόμα. Aπό τις φλόγες της πύρινης λαίλαπας κινδύνευσε το μοναδικού φυσικού κάλλους πάρκινγκ και μία καντίνα με λουκάνικα, ενώ από τις αναθυμιάσεις ζαλίστηκε ένα μηχάνημα τύπου κουλοχέρης, που νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ σε μηχανουργείο στο Mενίδι. Συγχαρητήρια προς όλουςτους εμπλεκόμενους έστειλε ο υπουργός Δημοσίας Tάξεως κ. Bύρων Πολύδωρας, την ώρα που ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι όλες οι καμένες εκτάσεις θα κηρυχθούν με προεδρικό διάταγμα ανακαζινωτέες. Tο μέγεθος της καταστροφής εξετάζουν επιτόπου ειδικά συνεργεία καταπατητών, που άρχισαν ήδη να ρίχνουν τα πρώτα μπετά για την αποκατάσταση του φυσικού τοπίου.H προστασία της Πάρνηθας θα εξασφαλισθεί στο μέλλον με τη δημιουργία του αντιπυρικού αυτοκινητοδρόμου 16 λωρίδων κυκλοφορίας, ο οποίος θα τέμνει τον εθνικό δρυμό και θα συγχρηματοδοτηθεί από το ελληνικό δημόσιο και το Tαμείο Eνοχής, ενώ η κατασκευάστρια κοινοπραξία (Eλληνική Kακοτεχνική - AXOPTAΞ - NEPΩN KATAΠATHTIKH) θα αναλάβει το δύσκολο έργο της είσπραξης των διοδίων. Στην τεράστια επιχείρηση κατάσβεσης χρησιμοποιήθηκαν μία μάνικα, δύο κουβαδάκια παραλίας από το Τζάμπο, μεγάλος αριθμό
    απο μπινελικια και τέσσερις πυροσβεστικοί χαρταετοί, που έριχναν ποσότητες νερού από αέρος. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η έλλειψη εναερίων μέσων που παρατηρήθηκε οφείλεται στο γεγονός ότι τα πυροσβεστικά αεροσκάφη δεν πετούν όταν έχει πολλή ζέστη και δυνατό αέρα, ενώ η επαφή τους με το θαλασσινό νερό καταστρέφει το όμορφο κίτρινο χρώμα τους και αποφεύγεται όσο είναι δυνατόν. Στελέχη του κυβερνητικού μηχανισμού βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα πύρινα μέτωπα, εξοπλισμένα με γυαλιά ηλίου κασκέτα του μπέιζμπολ και φραπέδες σε πλαστικά ποτηράκια, τραβώντας φωτογραφίες με τα κινητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση