GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβγάς στη Βουλή για τον ...καπετάν Τσάκο...

...την ώρα που το Press-gr αποκάλυπτε την εργασία του υιού Διαμαντίδη, αλλά χωρίς να πουν το όνομά του! Την ώρα που το Press-gr αποκάλυπτε...

...την ώρα που το Press-gr αποκάλυπτε την εργασία του υιού Διαμαντίδη, αλλά χωρίς να πουν το όνομά του!

Την ώρα που το Press-gr αποκάλυπτε (πατήστε εδώ!) το "κοινό μυστικό" ότι ο γιος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ -και τομεάρχη Ναυτιλίας- Γιάννη Διαμαντίδη δουλεύει στην εταιρεία του εφοπλιστή Τσάκου, σε μια επιτροπή της Βουλής γινόταν κόντρα κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ για το ναυάγιο του Sea Diamond.
Πάνω στον καβγά, ο Μ. Κεφαλογιάννης είπε ...προβοκατόρικα ότι "όπως αποτελεί τιμή και δεν πρέπει να ποινικοποιείται η εργασία των παιδιών βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σε ναυτιλιακές εταιρείες, έτσι δεν πρέπει να ποινικοποιείται η επιχειρηματικότητα και η θεσμοθετημένη υποχρέωση των πολιτικών να παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις εταιρειών κρουαζιερών".

"Αμισθί..."!!!
Ο Γ. Διαμαντίδης σηκώθηκε έξαλλος και μίλησε για προβοκάτσια. «Ο γιος μου είναι μεταπτυχιακός φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και δουλεύει ως άμισθος εκπαιδευόμενος σε εταιρεία της ποντοπόρου ναυτιλίας, που δεν έχει σχέση με κρουαζιέρες» είπε.
Και πάλι ειπώθηκαν....λιγότερα από αυτά που έγραψε το Press-gr. Και ποιος ακούει τώρα τον καπετάν-Παναγιώτη (Τσάκο) με αυτά που ... παθαίνει από τους φίλους του - πολιτικούς.

14 σχόλια

  1. Και πού έπρεπε να δουλεύει ο γιός Διαμαντίδης ωρέ πατριώτες για να εκτιμηθεί θετικά; Να γίνει ο ίδιος επιχειρηματίας, να δουλέψει στο δημόσιο, στην Ολυμπιακή, πού;
    Οι δήθεν κατηγορίες σας είναι για αναγνώστες αποφοίτους Δημοτικού. Και πάλι θα πω την κλασσική πλέον για το blog φράση: Πού είναι το επιλήψιμο; Ποιόν έβλαψε ο άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βασίλη, κατηγορίες στοιχειοθετούν μόνο οι δικαστικοί. Αντί λοιπόν να λες και ευχαριστώ που το PRESS-GR όχι μόνο είναι δημοκρατικό μέχρι δημαγωγίας που συν τοις άλλοις σημαίνει πως ό,τι γράφεις διαβάζεται από χιλιάδες αναγνώστες, αλλά προπάντων δωρεάν, παραπονιέσαι και από πάνω; αυτό αγαπητέ λέγεται αγνωμοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 8.46 Αν ότι γράφω λέγεται αγνωμοσύνη ζητώ συγνώμη.
    Έχω την εντύπωση όμως (ίσως κάνω λάθος) ότι κάνοντας αυστηρή μεν κριτική χωρίς όμως να βρίζω, κάνω το blog αν όχι καλύτερο τουλάχιστον πληρέστερο.
    Είναι άποψή μου όμως και αυτήν μπορώ να υποστηρίζω, ότι δεν έκαναν κάτι επιλήψιμο ο γιός Διαμαντίδης, όπως και ο γιός Μολυβιάτης παλαιότερα αλλά και άλλοι επειδή δουλεύουν σε εταιρείες χρηματιστηριακές ή σε εφοπλιστές. Και αυτό γιατί δεν θεωρώ κακό να υπάρχουν εφοπλιστές όπως και άλλες επιχειρήσεις και φυσικά άτομα που δουλεύουν σε αυτές. Αυτό που θέλω είναι να γίνονται περισσότεροι οι εφοπλιστές και περισσότερες οι επιχειρήσεις για να βρίσκει δουλειά ο κόσμος και έσοδα το δημόσιο ταμείο.
    Το blog εκθέτει πολιτικούς -ανθρώπους χωρίς κανένα ουσιαστικό στοιχείο. Όλος ο κόσμος που διαβάζει τώρα το ποστ έστω και με 0 ευρώ, καταλαβαίνει ότι ο Διαμαντίδης λίγο -πολύ διαπλέκεται και βάζει το δάχτυλό του στο μέλι. Προκύπτει κάτι τέτοιο όμως από το ρεπορτάζ σας;
    Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να θίξω ούτε το blog (εξάλλου πολλές φορές το έχω εξάρει για την τόλμη του και την πρωτιά του) ούτε και πολύ περισσότερο τους αναγνώστες.
    Και πάλι όμως συγνώμη αν μίλησα υπερβολικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεκτό βασίλη, νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε. Στην πορεία θα βγουν και άλλα στοιχεία, εξάλλου κάθε καλοπροαίρετη κριτική είναι πάντα καλοδεχούμενη, ας μη δώσουμε συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασφαλώς και τα παιδιά των βουλευτών δεν είναι 'μιάσματα" και δεν πρέπει να δουλεύουν πουθενά για να μην κατηγορηθούν ότι οι γονείς τους εξυπηρετούν συμφέροντα των εταιριών στις οποίες εργάζονται.
    Δυστυχώς η καχυποψία και η κακοπιστία είναι πια τόσο προχωρημένη στο μυαλό -μην πω στο αίμα- των Ελλήνων και δύσκολα θα γλυτώσει κάποιος...
    Εγραψα χτες ότι υπάρχει συναλλαγή και συνάφεια πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και δυστυχώς είναι αλήθεια... Αλλά τουλάχιστον κάθε πληροφορία που αφορά συγγενικά πρόσωπα βουλευτών κ.α. παραγόντων του δημόσιου βίου πρέπει να είναι τεκμηριωμένη γιατί θα πάμε σε πολιτκό και κοινωνικό κανιβαλισμό, αν λέμε π.χ. ότι αν ένας συγγενής πολιτικού δουλεύει ως μηχανικός στον Μπόμπολα ή ως οικονομολόγος σε μια Τράπεζα επηρεάζει τις δουλειές που παίρνουν οι εταιρίες του άλφα ή τα ομόογα που διαθέτει η βήτα...
    Μην το γαμ.... και ψοφήσει το πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kefalogiannhs KLASE MAS T ARXIDIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ανώνυμο 6.02: Ουδεμία περίπτωση υπάρχει το κείμενο αυτό να είναι του ΓΑΠ. Πολύ απλά, είναι γραμμένο σε σωστά Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θυμήθήτε που -σε ποιά πόλη και σε ποια σχολή ακριβώς- πέρασε ο υιός
    Διαμανταρίδη και ποια σχολή τέλειωσε τελικά παίρνοντας προνομιακή μεταγραφή.Θα είχε ενδοιασμούς για χρήση του ονόματος του μπαμπά του στην πρόσληψη του σε εταιρεία;Δεν πρέπει να κάνει και μια προϋπηρεσία το παιδί ώστε όταν με το καλό επανέλθει στα πράγματα ο μπαμπάς του να γίνει σύμβουλος σε κανένα υπουργείο;Το ξέρουμε δα ότι το ΠΑΣΟΚ είχε ικανότατα στελέχη με πείρα και στη λούφα και στο κλέψιμο.Χρειάστηκαν κάμποσα χρόνια να αποκαλυφθούν, όχι σαν τους χαζούς ΝΔάτες που σε τρία χρόνια γίνονται ρόμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΡΕ ΔΕΞΙΟΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΗΦΗΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!
    Το Υπερ-Υπουργείο Ναυτιλίας - Αιγαίου με υπουργό τον Παυλίδη είναι γεγονός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξεφτιλοπρασινα ανδρεικελα παρετηθειτε...ανεργοι ναυτικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαθητευόμενοι γκεμπελίσκοι ενωθείτε.

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ..
    το μαντροσκυλο του συστηματος.
    δηθεν το πολεμαει ..
    ενω ειναι ο τραμπουκος ,εκβιαστης,τρομοκρατης..ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ειναι εκβιαστης για να κλεινει δουλειες για τα αφεντικα του.
    ποιος πολιτικος θα τολμησει να αρνηθει δουλειες στα αφεντικα του.
    θα τους περιλαβει μετα και θα τους ξεσκισει...
    εχει συνεργατες στην ΚΥΠ,για υλικο εκβιασμου.
    τους εχει φακελωσει ολους..
    ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΒΟΞ τους τρομαγμενους πολιτικους και τους εκβιαζει.
    επισης κτυπαει ανταγωνιστες των αφεντικων του.
    το μεγαλο αφεντικο του ειναι ο κοκκαλης.
    αλλα παιρνει και εργολαβιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση