GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μιχ. Λιάπης είναι ο ...φαντομάς υπουργός...

... που είπε ότι "δεν υπάρχει πάγκος" Για έναν "κορυφαίο υπουργό" λένε και γράφουν, που είπε ότι "ο Καραμανλής δεν...

... που είπε ότι "δεν υπάρχει πάγκος"
Για έναν "κορυφαίο υπουργό" λένε και γράφουν, που είπε ότι "ο Καραμανλής δεν μπορεί να κάνει ανασχηματισμό γιατί δεν έχει πάγκο". Και στον ... φαντομά υπουργό, αντεπιτέθηκαν βουλευτές της ΝΔ λέγοντας ότι "υπάρχει πάγκος".
Ο υπουργός είναι υπαρκτός αλλά οι δηλώσεις του ήταν off the record.
Ποιος είναι; Ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης. Για να έχετε πλήρη εικόνα...

27 σχόλια

  1. Καλό κουμάσι και ο Λιάπης. Πήρε τα τραίνα από την διαδρομή Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, αν και φορτωμένα επιβάτες και τα πήγε στην Αθήνα. Εκεί βλέπετε έχει και την εκλογική του περιφέρεια. Όλοι είναι για τα μπάζα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. το ίδιο φιλοτομαριστές. Για Ελλάδα-επαρχία είναι μηδενικά. Μόλις πάτησαν στην Αθήνα μόνον για εκεί φροντίζουν. Για αυτό άλλα κόμματα θέλει η Ελλάδα. Μόνον το ΕΑΡ με την δοικητική αποκέντρωση και την άμεση δημοκρατία θα φέρει τάξη στην Ελλάδα. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΜΠΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥ ΖΑ
    ΤΟΥΜΠΟΥ ΖΙΤΣΟΥ
    ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΚΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ
    ΤΟΥΜΠΟΥ ΤΟΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑΜΠΟΥ
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΓΡΙΑ ΝΤΟΥΝΤΟΥ.

    [ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΥΘΜΙΚΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μιχαλάκης εκανε ρομπα τον ξεδερφο του τον οποιο και δεν γουσταρει καθόλου.Ειπε ομως την αληθεια και θα δειτε οτι ο Μαικ σε λιγο καιρο οταν θα αρχισει η παρακμη του Καραμνλή θα πρωτωστατίσει διακριτικά στην αποκαθήλωση. Δεν ξερω αν το εχετε καταλάβει ο Καραμανλής θα εχει πολύ κακό τέλος. Χειρότερο απο του Σημίτη γαιτί τουλάχιστο ο κοντος είχε έργο. Ο Κωστας δεν θα έχει κανεναν απολογισμό. Μονο τις αρπαχτές και την ανικανότητα της κυβερνησης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λενε οτι την κυριακή το παρον θα εχει μια μεγαλη αποκαλυψη που θα δημιουργήσει μεγάλο θέμα για κορυφαίο υπουργό. Είναι αλήθεια; Ξερει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιγά την είδηση - ο σκατόψυχος ήτανε φαντομάς πρωθυπουργός - δεν εμφανιζότανε πουθενά - "εγώ απλώς προεδρεύω" είχε πεί όταν τον εγκαλούσαν για τα σκάνδαλα και τις αρπαχτές - μόνο στην ελούντα και ανάμεσα στα βυζιά της "έκλεισα σα γυναίκα" τον έβρισκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αριστεροί καίνε οι δεξιοί χτίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. KI'OI PASOKOI TA GKREMIZOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδιά, αν δε το καταλάβατε , ο Καραμανλής τέλειωσε.
    Χθες στη βουλή ο Αλογοσκούφης εμμέσως ομολόγησε ότι χάθηκαν λεφτά από τα ταμεία τα οποία θα καλύψει με νομοθετική ρύθμιση η Κυβέρνηση.
    Ομολογεί, δηλαδή, ότι η Κυβέρνηση του «τίμιου» Καραμανλή συνέπραξε σε απατεωνιά εις βάρος τών Ταμείων που παρήγαγε σκανδαλώδες εισόδημα για τους ημετέρους και τώρα τη ζημιά θα την πληρώσουν όλοι οι φορολογούμενοι, αδιακρίτως.
    Τ ο σκάνδαλο είναι χειρότερο από αυτό της «Τράπεζας Κρήτης» πού έριξε τον Ανδρέα, γιατί καταδηλώνει σχέδιο και συγκεκριμένη κουλτούρα στη διασπάθιση του χρήματος των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι μάσκες του μεσαίου χώρου έπεσαν. Καμιά επικοινωνιακή προσπάθεια του κ. Καραμανλή και της κυβέρνησής του δεν είναι πια σε θέση να κρύψει την σκληρή πραγματικότητα της αδικίας των αποτελεσμάτων της πολιτικής της. Δεν δέχομαι και δεν δεχόμαστε, να αποκαλούνται "μεταρρυθμί- σεις", οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. Υπέκλεψε αυτήν την λέξη, όπως και πολλές άλλες και πίσω από αυτήν, απλώς διευθετούνται και οργανώνονται συμφέροντα κάποιων «ημετέρων», σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος, σε βάρος των πολλών. Πέστε μου μια αλλαγή που συνέβαλε στην ευρύτερη ευημερία ή στην ανακούφιση των πολλών. Αυτά που εσείς βιώσατε ως επαγγελματίες σε σχέση με τον δικό σας ασφαλιστικό οργανισμό, αποτελούν την πιο τρανή απόδειξη του κυνισμού της κυβέρνησης."
    Αποσπασα ομιλιας του ΓΑΠ απο την προχθεσινη ομιλια για τις μικρομεσαιες επιχηρησεις.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε Μπάμπη μας είσαι μαζοχούλης!!
    Τι βάζεις τις παπαριές του Γιώργου στο Μπλογκ, αφού σας εκθέτουν!
    «Υπέκλεψε αυτήν την λέξη, όπως και πολλές άλλες και πίσω από αυτήν…», λέει για τις «μεταρρυθμίσεις του Καραμανλή» ο Πρόεδρος σας, για να μας θυμίσει ότι το ΠΑΣΟΚ υπέκλεψε και ξεπούλησε εξευτελίζοντας ολόκληρη σχεδόν την ιδεολογική περιουσία της αριστεράς. «σοσιαλιστικό κίνημα», «κοινωνική δικαιοσύνη», «συμμετοχική δημοκρατία» κλπ.
    Γελοιοποιήσατε όλες τις έννοιες της αριστεράς και τώρα παραπονιέστε που σας έκλεψε ο άλλος τη «μεταρρύθμιση»;
    Χάρισμα σας ρε μάγκες, αλλά πάψτε να το παίζεται «παντός ιδεολογίας», γιατί έτσι προδίδετε την πραγματική πολιτική φύση σας.
    Εξουσία για τη εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητε κυριε

    Στοιχειωδη ευπρεπεια και ευγενεια μας επιτασσει να ειμαστε σεμνοτεροι και ευγενεστεροι.Δεν μπορεις να χρησιμοποιεις πεζοδρομιακες και υποτιμητικες φρασεις αναφερομενος στον προεδρο του ΠΑΣΟΚ και προεδρο της Σοσιαλιστικης Διεθνους.Αν όχι τιποτα αλαο δειχνει εμπαθεια κι αδυναμια αντιπαραθεσης.
    Οσον αφορα το κοπυραιτ των λεξεων σημασια εχει η πραξη τελικα.Το ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιησε αυτές και άλλες πολλες λεξεις,άλλες εφαρμοσε,άλλες προσπαθησε να εφαρμωσει,άλλες δεν καταφερε και πολλα πραγματα.Ετσι είναι η πραξη.Καλη είναι η θεωρεια αλλα η πρακτικη είναι πολύ δυσκολο πραγμα.Τελικα ομως όπως εχω ξαναπει το ισοζυγιο είναι θετικο.Το εργο του ΠΑΣΟΚ είναι συγκλονιστικο θετικο συγκριτικα με το τι παρελαβε το 1981, τι αφησε στην συγκυβερνση το 1989,τι παρελαβε μετα τη λαιλαπα του Μητσοτακη το 1993 και τι παρεδωσε το 2004.Η στορια να εισαι σιγουος ότι θα μιλησει αλλα περισσοτερο θα μιλησει Ο Ελληνικος λαος ελπιζω συντομα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Re babi pou pantou futroneis,mallon mas douleueis olous me auta pou les!Eimai sigouros oti prota esu gelas me oles autes tis paparies pou ekstomizeis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή ατάκα από τα χθεσινά δελτία στη ρήση ότι οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους-Ζαγορίτης. Απάντηση Κακαουνάκη - το ξέρουμε Λευτέρη μου οι εκλογές διαρκούν από τις 06.00 έως τις 20.00 το βράδυ.

    ''Κατά τα άλλα είμαστε η παράταξη που σέβεται και δεν παίζει με τους θεσμούς''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην ιστοσελιδα του ΟΣΕ αναφερεται οτι διατηθετε στο επιβατικο κοινο μια "καρτα πολλαπλων διαδρομων" για ενα εως πεντε ατομα.
    http://www.ose.gr/ecportal.asp?id=1109&nt=18〈=1

    Οταν την ζητησα απο το εκδοτηριο...μου απαντησαν ..."ποιος σας τα λεει αυτα?"εμεις δεν ξερουμε τιποτα".Το ιδιο συναιβει και οταν ρωτησα στις πληροφοριες!!!!
    Ριξτε μια ματια και παρτε στο 1110 τηλεφωνο να εξακριβωσετε την απατη του επιβατικου κοινου και των χρηστων του ιντερνετ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.22,
    Αγαπητέ και ευγενικέ Κύριε Μπάμπη,
    Πουθενά στο σχόλιο μου δεν θα διακρίνει κανείς ύβρη εναντίον του ηγέτη σας.
    Ο χαρακτηρισμός «παπαριές» αναφέρεται, φυσικά, στα λεγόμενα του.
    Αυτό το λέμε άσκηση κριτικής…η άσκηση αντιπαράθεσης με τον Γ.Π είναι βασανιστική διαδικασία για όσους την αποτολμούν, καθώς ο άνδρας δεν γνωρίσει τις έννοιες των λέξεων που χύδην εκστομίζει.
    Για παράδειγμα, ξέρει Ο Γ.Π γιατί από την έννοια της «κοινωνικής δικαιοσύνης» ξέφυγε, χρησιμοποιώντας την αυθαίρετη επιστημονικά έννοια της «δίκαιης κοινωνίας»;
    Μήπως ξέρεις εσύ - ή κανείς άλλος από το περιβάλλον σου - να μας πεις ποια είναι η διαφορά τους και γιατί άλλαξε η παραπάνω έννοια στο παρών πρόγραμμα του Κόμματος-Σοσιαλιστικού Κινήματος(sic);
    Δεν ξέρω πως μετράς το «ισοζύγιο» και το βρίσκεις θετικό, πάντως το υποζύγιο- ο πολίτης- είναι αρνητικό.
    Αν αγαπάς το Γιώργο, πες του να πάψει να επαναλαμβάνει τις μαλακίες – με τη καλή έννοια – που του λένε και γράφουνε οι άσχετοι του νέου-ΠΑΣΟΚ και οι επαγγελματίες λαοπλάνοι του παλαιού-ΠΑΣΟΚ και να εκφράσει με δικά του λόγια, ότι έχει να πει. Να δεις ότι τότε πολλοί θα συμφωνήσουν μαζί του.
    Αυτό όμως φίλε μου θα έπρεπε να το κάνει εδώ και καιρό. Τώρα είναι αργά.
    Η ευκαιρία του δόθηκε, αλλά αυτός τη σπατάλησε. Ειλικρινά λυπάμαι- και τον λυπάμαι γιατί τον συμπαθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς 11.11
    το μαγαζι αυτο το εμπορευμα εχει και μ αυτο θα πορευθει.

    Και δεν υπαρχει και καλυτερο στην αποθηκη,για ναμαστε ειλικρινεις.

    Η εποχη των μεγαλων ηγετων περασε οριστικα και αμετακλητα.

    Αλλα απ οτι βλεπω και το απεναντι μπακαλικο εχει μπακαλογατο ελαφρως
    πιο λαοπλανο.

    Τελος παντων.Ο καθεις με την πραματεια του και στο τελος ο λογαριασμος,που τον πληρωνει παντα ο λαος.

    Ο ΣΥΜΠΑΘΩΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΛΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. babis


    τρελλό αγόρι,

    άντε κούκλα μου να κυλιστείς στο γρασίδι του κήπου της μανιοκατάθλας και να γλύψεις και τα παπάρια σου... να θυμηθείς και τι γεύση έχουν γιατί θα τα ξαναφάς στις εκλογές...

    και πες της τρελλής να σου δίνει και κανά κατασταλτικό από αυτά που παίρνει η ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ...δεν έχει πάγκο η κυβέρνηση....γιατι έχει βασική εντεκάδα ????? Μου θυμίζει τον Παναθηναικό πάντως η ΝΔ, αφου μιλάμε με "ποδοσφαιρικους" όρους ..... όλα πάνε χάλια αλλα κανείς δεν παίρνει την ευθύνη !!!!!!

    .........Και το κακό στον Παναθηναικό είναι οτι εμείς οι Παναθηναικοί δεν ψηφίζουμε καθε 4 χρόνια .....!!!!!ενω για κυβέρνηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πόσα βάζετε στοίχημα ότι ο 11.53 από τις λέξεις που χρησιμοποιεί είναι ξεφωνημένη λούγκρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2.18

    καλα εσυ αργησες πολυ...

    αυτος που ψαχνεις ειναι ο...

    λοιπον ειχε σχεση με θαλασσα ?
    βριζει ποιον γουσταρει ?
    αλλαζει ψευδωνυμα συνεχως ?
    παλια ειχε αποδεχτει αυτο που γραφεις ?
    ειναι λυσσασμενα αντιπασοκ ?
    βριζει συνεχεια τον babis ?

    Αντε τον βρηκες ? τζ......

    οποιος τον βρει κερδιζει δομημενο ομολογου δινεκους ληξεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. διορθωση
    διηνεκους ληξεως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΖΩΝ,ΤΖΩΝΥ,ΤΖΩΝΑΡΟΣ,ΗΟΜΜΟ,
    ΣΙΣΤΕΡ,
    ΦΤΟΥ ΓΑΜΩΤΟ
    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΩ!
    ΘΑ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜ...
    ΣΟΡΡΥ
    ΤΟ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ.

    ΥΓ:ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΒΙς
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ
    ΤΟΥ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΤΖΩΝΥ.
    [ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. o babis είναι δικής μου αποκλειστικότητας - τον έχω εργολαβία στο ξέσκισμα-τσιμπούκωμα

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΤΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ

    http://babisskylosgap.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Τζων ρε κορόϊδα δε ξέρει πως να περάσει απλό κώδικα, όχι να στήσει blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΗΝΕΙ Η ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην τα βάζετε με τον babis. Ως ζώο δείχνει φιλικό, αλλά αν το εμπιστευτείτε θα σας δαγκώσει...

    Είναι σαν το ΠΑΣΟΚ, το ψηφίζεις και μετά σε κατακλέβει και μετά σου ρίχνει και ένα, όχι γιατί χρειάζεται, αλλά να... να ξέρεις και ποιος έχει το πάνω χέρι!!!


    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση