GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εχω να κάνω πολλά για τους "λεβέντες γιατρούς"...

Σκέψεις μιας άνεργης με αφορμή την ιστορία της Αμαλίας o Γράφει η Ηλιανή Μηλοπούλου Ο Θεός σας φώτισε και δημοσιεύσατε το site της Αμαλίας!...

Σκέψεις μιας άνεργης
με αφορμή την ιστορία της Αμαλίας
o
Γράφει η Ηλιανή Μηλοπούλου

Ο Θεός σας φώτισε και δημοσιεύσατε το site της Αμαλίας!
Διάβασα τα όσα έχει περάσει και θα συνεχίσω να διαβάζω όσα θέλει να πει. Κι αυτά εύχομαι από καρδιάς να είναι μόνο τα καλά. Τα καλά που θα της έρχονται από εδω και στο εξής!

Διαμαρτύρομαι και γκρινιάζω για την ανεργία... με την οποία έχω γίνει στενή φίλη τα τελευταία δύο χρόνια. Ίσως και να καλόμαθα επειδή εδώ και πολλά χρόνια δούλευα συνεχώς. Ως δημοσιογράφος.
Και δεν θα πω βέβαια πως διάβασα την ιστορία της Αμαλίας και παρηγορήθηκα. Μόνο ερήμην του, σε περιόδους παιχνιδιών του μυαλού και μεγάλου πόνου ψυχής, μπορεί να ξεγελαστεί και να "παρηγορηθεί" κάποιος με τον πόνο του άλλου.
Απλώς σκέφτομαι πως δεν μπορεί να "αισθάνομαι" άνεργη- έστω κι αν είμαι- από τη στιγμή που έχω πολλά να κάνω για όλους αυτούς τους "λεβέντες γιατρούς" που αναφέρει.
Επομένως περιμένω νέα της και οδηγίες!

29 σχόλια

  1. Δεν είναι μόνον οι γιατροί της Αμαλίας, οι περισσότεροι τουλάχιστον, αλλά και οι γυναικολόγοι πρόστυχοι, ανήθικοι. Επειδή έχουμε στην Ελλάδα τους περισσότερους γυναικολόγους αναλογικά στην Ευρώπη, υπάρχουν και στην Ελλάδα οι περισσότερες αναλογικώς εκτρώσεις και καισαρικές. Μάλλον έχουμε την πρωτοπορία στον κόσμο στην δολοφονία εμβρύων και όλα αυτά χάρη στους γυναικολόγους που και εδώ συμπεριφέρονται σαν δολοφόνοι. Να σκεφτεί κανείς ότι ορκίζονται να μην βλάπτουν κανένα με τον όρκο του Ιπποκράτη, αλλά σκοτώνουν τις ζωές των εμβρύων. Αυτό δείχνει ότι δεν έχουν ιερό και όσιο και τους κατευθύνει το κέρδος παίρνοντας ζωές αθώων. Αυτό εάν έρθει το ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), http://www.ear-hellas.gr, θα εκλείψει. Θα ξαναγίνει εγκληματική πράξη η θανάτωση των αθώων στην κοιλιά των γυναικών από τους δολοφόνους γυναικολόγους, επειδή ο Ελληνικός λαός με δημοψήφισμα θα το απαιτήσει. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπημενοι μου φιλοι…
    ( Εξαιρουνται οι αισχρολογοι και οι προβοκατορες και κυριως αυτοι που κλεβουν την υπογραφη μου)
    Χαιρομαι πραγματικα που το φιλοξενο blog μας αρχιζει και παιρνει μια άλλη εικονα.Μακαρι να συνεχιστει αυτό.
    Περα από τα χθεσινοβραδυνα δυο σημειωματα που εγραψα ουδεμια σχεση εχω με άλλες γραφες.
    Οι ιδεες μου και οι αποψεις μου όπως και τα πιστευω μου εχουν εκτεθει επαρκως.
    Θα παραμεινω στρατευμενος στον αγωνα για την ανοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσια και να γινει πρωθυπουργος ο ΓΑΠ.
    Ευχομαι να γινει αυτό πολύ γρηγορα για το καλο ολων μας.
    Το ΠΑΣΟΚ εκανε ολο αυτά τα χρονια μια συγκνονιστικη προσπαθεια για να γινει κατι σημαντικο στον τομεα της υγειας.Οπως εγραψα από οργανωση πηγαμε αριστα.Εκει που υστερισαμε ηταν στην ελλειπη χρηματοδοτιση.
    Από την άλλη πρεπει να σημειωσω την λυσωδη επιθεση που δεχθηκε το ολο συστημα από το ιατρικο κατεστημενο και τους μεγαλογιατρους.
    Είναι γεγονος ότι ο τομεας της υγειας χρειαζετε πολλα χρηματα και δυστυχως μια χωρα σαν την δικη μας εχει πολλες προτεραιοτητες(αμυνα,παιδεια κλπ)
    Πιστευω ότι η επομενη κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργο τον ΓΑΠ εχοντας επελευθερωθει από το βαριδια των προηγουμεννων ετων(ολυμπιακοι αγωνες) και με τη σοφια των παραληψεων και των αδυναμιων που σημειωθηκαν να γινουν πολύ σημαντικα πραγματα.
    Το εγγυαται η ιδεολογικη μας συκροτηση και η προσωπικοτητα του ΓΑΠ .
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παντως θα σας πω την "αμαρτια μου".

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ, το ξαναλεω
    Δ Ε Ν Π Ι Σ Τ Ε ΥΩ!!!!!
    οτι εδω μεσα γραφουν τυπαδες που ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

    Μπορει και καποιοι να ειναι "φερελπιδες"! Χα!

    Δεν μπορω να διανοηθω ενα υποκειμενο τυπου "babis" να ειναι δημοσιογραφος!
    Δεν το αποκλειω βεβαια!

    Αμ πως θα υπηρχε αλλιως η "Αυριανη" το "Εθνος" η "χαφιεδοτυπια" τα "νεα" το "βημα"

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eσυ πες μας που ανηκεις?
    Για το υποκειμενο το δικο σου τι εχεις να πεις?
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλόλαε τελικά είσα πολύ βαρεμένος. Φόρα την χλαμίδα σου γελοίε και άντε στο καλό με την ΕΑΡ και τα άλλα ψώνια δωδεκαθεϊστές. Άντε στο διάολο με τους καραγκιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o 9.42 ΔΕΝ είναι ο babis. Το κείμενο EINAI αρκετά στρωτό και ΔΕΝ EINAI ανορθόγραφο με τα συνήθη ορθογραφικά του.

    Επειδή αποκλείεται να έμαθε συντακτικό και ορθογραφία μέσα σε μία νύχτα, είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι είναι ψευδεπίγραφο.

    Όπως επίσης και το 10.03.

    Ο original babis όμως ΔΕΝ βγαίνει να το στιγματίσει γιατί απλά τον βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι όμως αγαπητε… Πουαρω αν εχεις τοση αγωνια για την πατροτητα των κειμενων που λες είναι περα για περα δικα μου.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλόλαε είσαι καραγκιόζης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΟΛΑΟΣ THE BEST ΜΑΛΑΚΑΣ. ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΕΡΙΚΝΗΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΟΡΥ; ΧΑΝΕΤΕ. Η ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΔΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ. ΟΥΣ ΚΟΡΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΝΩΜΑΛΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΙΛΟΛΑΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΕ... ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ψηφίζουμε τα ψώνια της ΕΑΡ. Για να μπουν οι χλαμίδες στην καθημερινή μας ζωή! Ουστ καραγκιόζηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καραγκιοζάκος της ΕΑΡ είναι και αυτός ο κομπλεξικός καθηγητής στα ΤΕΙ με τους κεραυνούς που θεραπεύουν τον καρκίνο. Τέτοιοι γελοίοι μαλάκες είναι οι άνθρωποι. Παίζουν με τον πόνο των συνανθρώπων μας. Ανοίξτε τον Κορυδαλλό για όλους αυτούς! ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. GIATI ASXOLEISTE ME THN EAR; GRAFIKOI TYPOI KAI ANOMALOI EINAI. AFHSTE TOYS EINAI ADERFES KAI PREZAKHDES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για εσένα ανθέλληνα ΚΚΕ και Γκρηκ έχω και το δόρυ . Τέτοιο σας χρειάζεται εσάς τους ανθέλληνες, πουλημένους στο ξένο κεφάλαιο και στην Παγκοσμοιοποίηση. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχετε δει τους παπάδες σας με τα γυναικεία φορέματα που σας ευλογούν κάθε ημέρα και τους προσκυνάτε σαν γελοία υποκείμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά, είναι με τα καλά του αυτός που αναρωτιέται αν εδώ με΄σα γράφουν δημοσιογράφοι; Πού να βρεθούν τόσοι πολλοί και τόσο αργόσχολοι για να διαβάζουν "μπλογκς" και να απαντάνε σε σχόλια...
    Ο κάθε πικραμένος γράφει, με όσα έχει στο κεφάλι του, πολλά ή λίγα μυαλά... Ο,τι θυμάται χαίρεται γράφει ο καθένας, εκτός από μια μειοψηφία που θέλει να εκφράσει με σοβαρότητα και ευπρέπειακάποιες απόψεις ή να επικοινωνήσει ανώνυμα με άλλους.
    Τέλος, αυτός ο babis, που το όνομά του παραπέμπει σε φορτηγατζή ή φορτοεκφορτωτή της λαχαναγοράς (και δεν είναι φυσικά κακό ή υποτιμητικό να κάνεις αυτή τη δουλειά...)φαίνεται ότι δεν καάλαβε τίποτα από όσα έγιναν τα χρόνια του ΠΑΣΟΚ και δεν κατάλαβε ότι κανείς άπό τους πολιτικούς δεν πιστεύει αυτά που λέει, δεν σκοπεέυει να κάνει ή δεν μπορεί να κάνει όσα λέει και τελικά ανήκει σε μια μεγάλη παρέα που περνάει πολύ καλά είτε στην κυβέρνηση είτε στην αντιπολίτευση!
    Δεν έχει δει ότι κάθε φορά τα ίδια γίνονται και πάντα εκ των υστέρων διαπιστώνουν ότι οι νόμοι και τα μέτρα δεν φτάνουν για να δώσουν λύσεις, για να σταματήσουν τη διαφθορά, για να αποτρέψουν τους απατεώνες κ.λπ. κ.λπ.
    Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια και τα... θρύλε Θεέ μου Ολυμπιακέ μου και ξυπνήστε, αν μιλάτε για πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα. Εδώ ξύπνσαν οι γαύροι και ζητάνε απ' τον Κόκκαλη να κάνει ομάδα που να στέκεται λίγο παραέξω απ' τις παράγκες ή τα υποκατάστατά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φιλόλαε. Στα πενήντα σου σου έστριψε και θέλεις και εμείς να σε ακολουθήσουμε παλιομαλάκα. Άντε χάσου απο εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κλασσικη περιπτωση πασοκοσκυλαιων.

    Αμα κατι δεν τους βολευει,να το "μπαχαλεξουμε" "ολοι τα ιδια ειναι"....τετοια

    Πουστηδες! Ο μαλακας ο μητσοτακης ,θα μπορουσε ΤΟΤΕ! να στησει κρεμαλες!!!!

    Αλλα που???
    Τον βγαλαμε ΠΡΟΕΔΡΟ της Ν.Δ για να"καθαρισει" τα πασοκοσκυλα....

    Τελικα αποδειχτηκε ΤΙΠΟΤΑ! μιλαμε ΜΗΔεν!.Ζεεροοοοοοο 0000000000000000000000

    ο ελληνοπολωνος μινεικο-παπανδρεου,ηταν οντως ΚΑΘΙΚΙ ολκης,ο αλλος ο μητσατακ.!!ητανε φελλος ...μιλαμε ο τυπος ειναι για τα μπαζα!!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι γιατροί είναι μια αντιεπιστημονική κάστα ! Δεν αφήνουν καμία επιστημονική πρόοδο στον τομέα τους για αυτό παρά την συνεχή αλματώδη πρόοδο στον τεχνολογικό τομέα ακόμα σφάζουνε ανθρώπους για να τους κάνουν "καλά" ! Οτιδήποτε καινοτόμο και πρωτοπόρο έχει την αντίδραση τους εκ των προτέρων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ

    Σε απάντηση της κοπέλλας που ζήταγε επίπεδο - επαναλαμβάνω την άποψή μου

    Οι ΠΑΣΟΚΟΙ είναι ζωντόβολα.

    Μόλις τους πεις την αλήθεια φρικάρουν και απαντάνε με σεντόνια, αερολογίες (τόχουνε κοπιάρει από τον αρχηγό τους), τσιτάτα και συνθηματολογίες και γενικώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    Το μόνο στο οποίο αντιδρούν γιατί με αυτό έχουν γαλουχηθεί είναι μόνο ότι περικλείεται σε μία πρόταση. Αν ανατρέξεις στη συνθηματολογία του ΠΑΣΟΚ θα καταλάβεις τι εννοώ. Δεν αντιδρούν σε σύνθετες προτάσεις, άρα δε γίνεται να κάνεις διάλογο μαζί τους.

    Είναι μακράν οι πλέον φασίστες που πάτησαν το πόδι τους σ' αυτή τη χώρα. Η καθεστωτική νοοτροπία που έχουν αναπτύξει, η απώλεια της εξουσίας, το ότι τώρα έρχονται στο φως οι καταστροφικές συνέπειες της διακυβέρνησης της χώρας από αυτούς και η μη-προοπτική νίκης του αρχηγού τους, τους έχουν κάνει να χάσουν τα λογικά τους.

    Δεν έχουν ανοχή στη διαφορετική άποψη και στην ελευθερία σκέψης. Τι ποιό χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μαρούδας ο οποίος όταν τέθηκε ζήτημα ελεύθερων, μη κρατικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών οι οποίοι θα εξέπεμπαν από δορυφόρο είπε «θα τους καταρρίψουμε».

    Όλοι τους κρύβουν μέσα τους ένα μικρό ή μεγαλύτερο Γκέμπελς (διδαχές Μαρούδα, Λαλιώτη, Κουλούρη κλπ και Αυριανής), ανάλογα με τη όποια μόρφωση και την όποια ευστροφία τους. Κι όταν γραφεί κάτι που θεωρούν ότι τους θίγει, ειδικά όταν είναι αληθές, ανοίγουν το βόθρο τους και βυσσοδομούν. Είναι πολύ βιαστικοί και πολύ πρόχειροι στις εκτιμήσεις τους και μονοδιάστατοι στο επίπεδο κατανόησης-ανάλυσης.

    Δε τους αρέσει καθόλου λοιπόν να τους πολεμάς με τα ίδια όπλα που αυτοί εδραίωσαν την εξουσία τους, δηλαδή τη λάσπη και τα βρισίδια. Είναι σε δυσχερή θέση και δε ξέρουν πως να αντιδράσουν. Τους είναι άβολο.

    Αυτοί είναι και αυτή η αντιμετώπιση μόνο τους πρέπει. Τώρα θα τους μάθουμε?

    Και για να τους προλάβω, η και καλά απάντηση-επιχειρηματολογία αρχίζει ως εξής: ο Λαλιώτης που σας πήρε τα σώβρακα κλπ, σας τσούζει κλπ, εσύ είσαι φασίστας κλπ... Λόγια του αέρα. Επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ. Περιεχόμενο ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. Επιχειρήματα ΚΑΝΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12:20 μμ

    ---
    Ρε φιλε ,παρακαλω ,αμα θελεις μπορεις να μου πεις πως δουλευεις το.."frontpage" και κανεις τα δικα σου??
    Θα μπορουσα και εγω να "σερβιρω" .
    "φοτος"! κλπ.
    Αλλα δεν μπορω

    Συνθηματικα αν θελεις.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τζων

    παλι τριβεσαι στου τσομπανου την γκλιτσα.
    Ειπαμε οταν πινεις(..η τον πινεις)
    δεν θα γραφεις σχολια εδω.Εκτιθεσαι σαν ζουρλη κοτουλα η ξυλοκοτα.
    Εχεις μεγαλο ..τραβηγμα με το πασοκ ,κοκονα μου,κι αυτο κανει κακο στην ευθραυστη υγεια σου.Επισης κανε μηνυση στον φαρμακοποιο σου γιατι εξακολουθει να σου δινει ληγμενα.Κατα τα αλλα συνεχιζεις την θεραπεια.Μια δοση αντιπασοκ,δυο κουταλακια χουντικο σιροπι,δυο ωρες βολτα στο Καπανδριτι για γραμμη.Μια ωρα στα υπογεια της Ρηγιλλης για...(ξερεις εσυ).
    Ετσι κοτουλα μου η ξυλοκοτα ?
    Ετσι μπρααααβο πεταλουδιτσα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε φιλε ,παρακαλω ,αμα θελεις μπορεις να μου πεις πως δουλευεις το.."frontpage" και κανεις τα δικα σου??
    Θα μπορουσα και εγω να "σερβιρω" .
    "φοτος"! κλπ.
    Αλλα δεν μπορω

    Συνθηματικα αν θελεις.

    τζων

    12:33 μμ

    ---
    τζων

    Παρακαλω, εχω και "experience" sto Ulead! Χα! μιλαμε !Αμα πας στο "ιντυμεδια" χα! θα δεις πραμματτα και θαματα!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. babis


    ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ BLOG.

    ME TA ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 4:41 μμ

    ρε φιλε γαμωτο μου,"make to me a favor,please.!~
    Give to me an instruction please!
    About the use of "frontpage"

    You will be ,i promise!, "τα μαλα" satisfied!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τζων ο 4.41

    κατάλαβα τι λες - εδω μέσα οδηγίες αποκλείεται - είναι κατεβατό να σου μάθω κώδικα...

    είδες το blog του babis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΥΡΙΑ ΜΗΛΟΠΟΥΛΟΥ
    " ΣΤΟΧΟΣ Η ΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ "
    ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΘΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ.
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ
    ΕΙΣΑΙ "ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΑ.
    ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ.
    ΟΧΙ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. MHN ΨAXNEIΣ ΣTON ΛIAKOΠOYΛO.
    ΤΟΥ ΡΟΖΕΝΤΑΛ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΙ ΜΗ ΡΩΤΗΣΕΙΣ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΖΕΝΤΑΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση