GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γκάλοπ

Λόγω πληθώρας και ... έκτακτης ύλης, το γκάλοπ για τη δικτατορία πάει λίγο πιο πίσω. Λίγη καταννόηση, πληζ...

Λόγω πληθώρας και ... έκτακτης ύλης, το γκάλοπ για τη δικτατορία πάει λίγο πιο πίσω. Λίγη καταννόηση, πληζ...

10 σχόλια

  1. Προς PRESS-GR. Όπως και το γκάλοπ για ΕΡΤ-Αντώναρο-Δρούζα, ακόμα το περιμένουμε. Από αξιοπιστία είστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. press-gr.

    Στα Ελληνικα γραφουμε :
    "Κατανοηση" ,με ενα ν .

    Και μην μας καθυστερειτε ,δεν μπορουμε να κοιμηθουμε απο την αγωνια.

    Σας εγγυωμαι παντως,(εξαρταται βεβαια πως θα τεθουν τα ερωτηματα),οτι θα ψηφισω 23678 φορες Δικτατορια αν ειναι να διαλεξω μεταξυ δικτατοριας και πασοκοσκυλιας.
    Επι λογω τιμης.

    Οχι βεβαια γιατι ειμαι χουντικος και εν ειδει μαζοχισμου γουσταρω το καθε βλαχακι χωροφυλακα να ερχεται να σπαει την πορτα μου τα μεσανυκτα,να με βουταει και να με μπουζουριαζει στο κρατητηριο ,εκτελωντας την διαταγη του.."ενωμοταρχη" που κι αυτος διαταγη αλλου εκτελει κλπ,χωρις να δινει λογαριασμο σε κανενα,(περιπτωση θειου μου),αλλα εκτος απο αυτο που με κανει να αισθανομαι απεθχεια για την δικτατορια την ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ,(εχω παει και στην Κουβα,και εκει ειναι η χειροτερη δικτατορια της υφηλιου,οπως και παλιοτερα σε χωρες του ανατολικου μπλοκ οταν ηταν "σοσιαληστικες"!(μπλιαχ!) αλλα γιατι εκτος απο αυτο υπαρχουν και καποια αλλα μεγεθη .."συγκρισιμα"..τελος παντων ...συζητησιμα.

    Πολλα! παρα πολλα!!....

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείχνουμε καταννόηση

    στων πιθήκων τη διανόηση

    Αγράμματοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι κοττες,αλλα ξυλοκοτες θελεις να πεις,η εξης μια Τζων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ανώνυμο 6.04: Ουδεμία περίπτωση υπάρχει το κείμενο αυτό να είναι του ΓΑΠ. Πολύ απλά, είναι γραμμένο σε σωστά Ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ
    Η ΑΠΟ ΠΙΣΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑ ΤΙ ΠΕΡΙΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?


    ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...


    ΤΟ ΚΟΓΙΟΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αμάν όχι άλλο γκάλοπ να χαρείτε,έχω πολύ δουλειά σπίτι,να δομήσω την ομολογία μου ότι το πασοκ φτέει που.....που....που....που....που....που εγω προθυπούργευα εδω επαραπέρα στις μαρίκες και το κόκκινο λιμανάκι κιο σαββας βούταγε απο τους λουομενους τα πορτοφόλια τους ! που να τον δω μάφηνε το πασόκ; !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12.20 ΔΕ ΦΤΑΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ... ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΦΤΑΕΙ... ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση