GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα επιστραφούν και ...οι μίζες;

Με πολύ απλά λόγια, τι κρύβει η σημερινή κίνηση της JP Morgan για το ομόλογο; " Επιστρέφονται" τα χρήματα στα Ταμεία, επομένως...

Με πολύ απλά λόγια, τι κρύβει η σημερινή κίνηση της JP Morgan για το ομόλογο; "Επιστρέφονται" τα χρήματα στα Ταμεία, επομένως δεν υπάρχουν "χαμένα λεφτά", επομένως δεν υπάρχει αδίκημα, επομένως δεν υπάρχει σκάνδαλο...
Αυτό προϋποθέτει όμως να "επιστραφούν" και οι μίζες. Πώς θα γίνει αυτό όμως;

83 σχόλια

  1. ZHTΩ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ!
    ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέστε αν θα επιστραφούν οι μίζες!
    Να συμπεράνω οτι υποθέτετε πως θα επιστραφούν στο ακέραιο τα χρήματα!
    Ήθελα να ξέρω πώς το διανοείστε αυτό!
    Η JP MΟRGAN κάνει ένα απλό επικοινωνιακό παιχνίδι. Με την ανακοίνωσή της ουσιαστικά επιχειρεί να "ουδετεροποιηθεί", να εμφανιστεί σοβαρή και τίμια, να αποσείσει τις όποιες ευθύνες προκύπτουν από τη συμμετοχή της στον κύκλο του ομολόγου - ελάχιστες έως ανύπαρκτες, κατά την άποψή μου - και να συντηρήσει τις παρακαταθήκες συνεργασίας με το ελληνικό δημόσιο. Για να πραγματοποιηθεί η πρότασή της θα πρέπει και οι υπόλοιποι ενδιάμεσοι να δεχτούν να επιστρέψουν τα υπερκέρδη τους (τις προμήθειες) ώστε, επιστρέφοντας το ομόλογο από τα ταμεία στο Υπουργείο Οικονομικών, να μην παρουσιάσει αποκλίσεις ως προς την αξία του.
    Δηλαδή, η Morgan εμφανιζόμενη ως έντιμος συνεργάτης του ελληνικού δημοσίου, εκθέτει τους χρηματιστές, στους οποίους τώρα πετάει το μπαλάκι.
    Ακολουθείται, λοιπόν, το σχέδιο της κυβέρνησης να ρίξει όλες τις ευθύνες «στους άπληστους χρηματιστές και στις ανίδεες διοικήσεις».
    Τώρα εξηγείται και το παραπάνω σλόγκαν του Αλογοσκούφη, που ως επικοινωνιακό εύρημα εξυπηρέτησε την προσωρινή διαχείριση της κρίσης από το υπουργείο του, αλλά μπορεί να αποτελέσει, τελικά, την ταφόπλακα για την Ν.Δ. στις εκλογές.
    Ήθελα να ξέρω πού θα βρει η Ν.Δ. τόσα στελέχη της εμπιστοσύνης των οικογενειών που συμμετέχουν στη νέα διακυβέρνηση για να αντικαταστήσουν αυτά που, κατά δήλωση του πρωθυπουργού, θα απομακρυνθούν!
    Όπως αντιλαμβάνεστε, η μη θυσία Τσιτουρίδη οδηγεί μετά βεβαιότητος στην πλήρη αποσύνθεση του μηχανισμού εξουσίας της Ν.Δ.
    Αυτή είναι και η πραγματική αιτία που θα οδηγήσει τώρα, σε εκλογές, καθώς ο όποιος ανασχηματισμός δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα, όταν η διοίκηση έχει αποδιαρθρωθεί.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΜΟΓΙΑ 30-40 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγγυημένα μηδενική η απόδοση του εικοσαετούς δομημένου του ΤΣΠΕΑΘ μετά τον πέμπτο χρόνο! Αυτό προκύπτει από τους όρους της σύμβασης Δημοσίου-Εμπορικής για την έκδοση του δανείου. Είχε ενημερωθεί εγγράφως ο Καπράνος για τον κίνδυνο μηδενικής απόδοσης από την Τρωύλος, παρ' όλα αυτά το αγόρασε! Δεν πειράζει Δημήτρη, της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες -θα σου φέρνει τσιγάρα και ο άλλος Δημήτρης που σε στηρίζει δυναμικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ
    ΕΚ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
    ΟΥΔΕΜΙΑ ΜΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. της μαμά σου το μουνί βλάκα απριλιανέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΦΑΡΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΑΜΠΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχα
    δόσε σούργελο, πες και για τον Πατακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΙ
    ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ
    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η τεράστια σημασία των βλακών εν τω συγχρόω βίο. βλάκα απριλιανέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το πρόβλημα με εσάς δεν είναι οι απόψεις σας. είναι η βλακεία σας. και ως γνωστόν οι βλάκες είναι ανίκητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ.
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΕΘΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ,
    ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΗΛΑΔΗ 9.39 ΑΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. πες και για τον Πατακό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτο ειναι το καταντημα της συγχρονης βλακειας που παρεπηδημει δυστυχως και εδω.Υποτιθενται υπαρχουν ατομα με ελαχιστο ΙQ, αφου χειριζονται PC και υμονολογουν την πιο αθλια οπερετα που ανηλθε στην εξουσια ποτε!! Αν δεν ετρεχε το αιμα ακομη απο την πληγη που ανοιξαν στην Κυπρο σημερα θα τους βλεπαμε και θα ξεκαρδιζομαστε στα γελια....Παρολα αυτα υπαρχουν ατομα που τους υμνολογουν...Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί ρε babis θες να πεις ότι και τώρα δεν γελάς; Έλα ρε φίλε τα άτομα μόνο για γέλια είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θέλουμε και για τον Πατακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κι άλλο σκάνδαλο: http://argos.wordpress.com/2007/04/20/opep/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυνο-βουλευτικοί το κόμπλεξ σας δείχνει πόσο τρέμετε ακόμα. Τα κάνετε απάνω σας και μόνο στη λέξη Παπαδόπουλος.

    Την Κύπρο ρουφιάνοι να μην την πιάνετε στο στόμα σας.
    Ειδικά τα πασοκοπρόσκυλα
    του Α(υ)νάν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χαχαχα
    ρε μεγάλε, τώρα που τα κάναμε απάνω μας με τον ΠΑΠ πές και για τον Πατακό να απογίνουμε!
    χαχαχαχαχα
    δεν αντέχω άλλο έλεος, θα πεθάνω απ'τα γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε φαντάζομαι φιλαράκι, με την γαλανόλευκη πιτζάμα και το σκουφί να ακους τον εθνικό ύμνο κάτω από μια φωτογραφία του ΠΑΠ....
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Λούφα και παραλαγή και δεν συμμαζεύεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Re mounopano babis. Posi Kipro katektise o Attilas 1 kai posi o Attilas 2? Makarios kai politikantides tou kolou, tin ksepoulisate kairo prin.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πατακός εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τί ζόρι τραβάς ρε μαλάκα με τον Πατακό; Αυτός άφησε πίσω του τόσα έργα. Καμάρωνε εσύ Κουλούρηδες, Μπίστηδες, Δαμανάκηδες, Γιάννους, Νεονάκηδες, Πάχτες, Κουτσόγιωργες,ΜιλτοΒαρβιτσιώτηδες, Γεωργιάδηδες, Καχριμάκηδες, Ρωμαίους, Τσιτουρίδηδες, Γιακουμάτους κτλ. κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Πές τα πες τα!!
    Πατακός και πάσης Ελλάδος!
    σπικ ίνγκλις!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα
    αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο παλιός κλασσικός πανίβλακας, αυτός που τον κοιτάς στα μάτια και πριν καν μιλήσει λες ετούτος είναι καραηλίθιος, έχει κάποια χαρακτηριστικά.
    Το ίδιο χαμόγελο και την ίδια "λάμψη" που είχε στα μάτια του ο Παπαδόπουλος (και ο Πατακός).

    Το ότι κατάφεραν τόσο κρετίνοι άνθρωποινα βρεθούν στην εξουσία για 7 ολόκληρα χρόνια επιβεβαίωσε στην πράξη τη θεωρία που λέει ότι η βλακεία είναι ανίκητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα αναγκαστω να παραβω τις αρχες μου και να συνομιλησω με σενα τον αισχρολογο φελλο.
    Το επιχειρημα αυτο της ακρας Δεξιας που τοχω ακουσει πολλες φορες και το πιπιλατε συχνα ειναι τελειως βλακωδες.Εχει σημασια αν το εδαφος της Κυπρου πιο πολυ κατακτηθηκε με τον ΑΤΙΛΑ1 η 2?Ειναι καθοριστικης σημασιας το γεγονος οταν με το πραξηκοπημα εναντιον του Μακαριου ανοιξαν οι κερκοπορτες και ενα Τουρκικο Σωμα Στρατου με ρυθμο παρελασεως αποβιβαστικε στην Κυπρο η οχι? Επρεπε δηλαδη ο Καραμανλης να συρει τη χωρα σε πολεμο με τελειως δυσμενεις ορους που ειχαν πλεον δημιουργηθει και σε συνθηκες που η ηττα ηταν προδιαγεγραμμενη με χιλαδες νεκρους?
    Ο Καραμαλης δηλαδη επρεπε να παιξει το παιγνιδι της προδοσιας της Χουντας?
    Αφηστε λοιπον τους Ψευτοπατριωτισμους και τις μεγαλοστομιες.Η πληγη της Κυπρου που ειναι ανοικτη ακομη και σημερα μονο το ΠΑΣΟΚ με την εισοδο της Κυπρου στην Ευρωπαικη ενωση καταφερε να αλλαξει τους συσχετισμους.Αυτο ηταν η μεγαλη προσφορα της δημοκρατικης παραταξης στο νησι και ενα συγκλονιστικο εργο που το χειριστηκε με μαεστρια ο ΓΑΠ μαζι με τον συγχωρεμενο Κρανιδιωτη.Οσο αφορα για το σχεδιο ΑΝΑΝ το παιχνιδι ειχε χαθει με τον ανοδο της εξουσιας της ΝΔ που αφησε να χαθει μια τετοια μεγαλη ευκαιρεια και ολο το πλεονεκτημα να παει στραφη αφου το υποβληθεν σχεδιο δεν ανταποκρινετο στις εθνικες θεσεις και προσδοκιες με αποτελεσμα να το απορριψει ο Κυπριακος λαος.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε babis, ρε φίλε μου, τι κάθεσε και ασχολείσε με αυτά τα άτομα; Χαραμίζεις τον πολιτικό σου λόγο ρε μπαγάσα...αφού είπαμε μόνο για γέλια είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θέλουμε τον Πατακό, τον Μητσοτάκη τον Κοκό, τον κοκό την Φρειδερίκη και όλη τη...Θεσσαλονίκη!
    (άσχετο αλλά έχει ομοιοκαταληξία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εχεις δικιο .Σκεφτηκα ομως μερικους νεους που δεν ξερουν τα γεγονοτα και αφηνουμε το πεδιο σε σιχαμερα φασιστοειδη να λενε αισχροτητες χωρις οι νεοι μας να εχουν τη σωστη αποψη, αφου απαξιωνομε να τους απανταμε ...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αν οι Τούρκοι δεν φοβόντουσαν την Ελληνική αντίδραση δεν θα υπήρχε Αττίλας 1 και Αττίλας 2. Θα υπήρχε ένας μόνο Αττίλας. Θα είχαν κατακτήσει όσο έδαφος ήθελαν απο την αρχή. Δεν το έκαναν όμως. Περίμεναν να έρθουν οι "Δημοκράτες" για να το κάνουν. Ήξεραν οτι τότε θα ήταν ανεμπόδιστοι. Μην το περιορίζεις μόνο στον Καραμανλή. Όλοι οι "Δημοκράτες" ήταν συνυπεύθυνοι, όχι μόνο τότε αλλά χρόνια πρίν. Και όποιος φοράει παντελόνια θα πρέπει να πεί οτι το σχέδιο ανατροπής Μακάριου με πραξικόπημα υπήρξε ιδέα Γεωργίου Παπανδρέου. Και φυσικά για το Κυπριακό τεράστια ευθύνη φέρει ο τραγόπαππας τουρίστας των Σεϋχελλών.

    Αν ρε φωστήρα αρχιμαλάκα babis το σχέδιο Ανάν δεν ανταποκρίνονταν στις εθνικές θέσεις και προσδοκίες γιατί ο φιλέλληνας ο αρχηγός σου έσπευσε να το αποδεχτεί σχεδόν πριν καν ανακοινωθεί;

    Θα είχε πλάκα να βάλουμε δίπλα δίπλα Παττακό και Γιωργάκη για να δούμε ποιός έχει πιο σπινθηροβόλο βλέμμα. Επίσης θα είχε πλάκα να δούμε ποιός μιλά χειρότερα, ο Πατακός τα αγγλικά ή ο Γιωργάκης τα ελληνικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Επι επανάστασης όλοι πήραν αμνηστία. Κλαίγονταν τα παιδάκια. Θέλαν τη μαμά τους δεν μπορούσαν τη φυλακή. Και οι άκαρδοι επαναστάτες τους αποφυλάκιζαν. Οι ίδιοι όμως έμειναν όλα τα χρόνια όρθιοι και δεν λύγισαν κουφάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ούτε σαν τους μαλάκες, τις κότες τους Ξηρούς που καρφώσαν τους δικούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μετά από 40 χρόνια ακόμα οι ίδιες παρέες χαίρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 12ΚΑΙ ΚΑΤΙ???
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
    ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΚΩΣΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥ (τρομάρα του),ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΑΚΟ ,ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ??ΡΙΖΕΣ!
    ΠΑΠΑΡΑ Ε!ΠΑΠΑΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12:40 ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Σε τσούζει πολύ η αλήθεια ε; Άντε μαλάκα ψήφισε το βλήμα τον γιωργάκη. Αφού τόοοοσο μαλάκας είσαι τέτοιες μαλακίες κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τον δείχνει, το βλήμα τον γιωργάκη, να χαμογελάει σε ένα βιντεάκι η ελληνοφρένεια. Ψάξε να το βρείς να τον καμαρώσεις τον στόκο σου αρχιμαλάκα.

    Α ρε βλήμα γιωργάκη μακάρι αγόρι μου να μείνεις πολλά χρόνια αρχηγός για να γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Opws to eipes!!!
    Tha minei gia polla xronia arxhgos kai tha gelate........
    ..............................
    ............me ta xalia sas!!!
    Oti peis esu!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πρέπει να κουράστηκες πολύ για να γράψεις τέτοια σπουδαία και αποστομωτική απάντηση. Πρέπει να έχεις το IQ του αρχηγού σου. Ασορτί με τα greeklish σου. Άντε κάνε νανάκια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. babis


    ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΒΙΛΛΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΟ ΧΕΡΟΓΛΥΚΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για την υπόθεση του αυθαίρετου σκυλόσπιτου όπου στεγάζεται ο babis η πολεοδομία τι λέει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ babis:


    Είμαι γυναίκα του κεφιού,
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα μπουκιατσί,
    απ' τη ντουλάπα βγαίνω

    Είμαι μια πούστρα βρωμερή
    Με ξυρισμένο κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πούστρα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω


    Στην υγειά του αχάριστου
    Που με ξέσκισε τόσο
    Και τον πάτο μου άνοιξε
    Πριν να τον τσιμπουκώσω


    Στην υγειά του επόμενου
    Που θα έχει αισθήματα
    Θα πηδάει μόνο εμένανε
    Κι όχι και τ’ άλλα βλήματα

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. babis


    ΕΧΩ ΚΑΥΛΕΣ - ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΖΥΓΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Είμαι πούστρα
    και το κέφι μου θα κάνω
    και θα φάω κι ένα πούτσο παραπάνω


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καβάλα στην ψωλή σου, τον κόσμο γύρισα, στάσου να σε πιπώσω, που σ' αποθύμησα


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Στά' δωσα όλα κι έμεινα στον άσσο, δίχως την τσαπού σου να χορτάσω

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. babis


    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΠΙΣΘΕΝ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Επιθυμώ να υπενθυμίσω έναν ακόμη ήρωα της Εθνοσωτηρίου Επαναστάσεως του 67.
    Τον αξέχαστο και αξιομνημόνευτο Μπαλόπουλο. Αλλά και τον αντιβασιλέα μας Ζωϊτάκη μετά της κυρίας του.
    Αξέχαστα επίσης θα μου μείνουν τα καπέλλα της κ. Προέδρου, της κ. Παπαδοπούλου.

    Αχ ωραία χρόνια... Δεν ξανάρχονται τέτοιοι ήρωες.

    Θυμήθηκα έπίσης και εκείνο το παλλήκάρι τον Πρόεδρο Σαμψών που έχυσε το αίμα του στην πολύπαθη Κύπρο μας πολεμώντας μαζί με τους συμμάχους Τούρκους εναντίον των κομμουνιστών και των τριτοκοσμικών Μακαριακών και Ανδρεοπαπανδρεϊκών.
    Αχ ένας λοχίας μας χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. babis

    ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ (ΠΡΟ ΣΗΜΜΙΤΗ) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. babis


    Δεν έχεις απάντηση?

    ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΣΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ...

    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΜΥΓΟΧΕΣΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΤΣΑΝΤ-ΜΙΝΕΪΚΟ?

    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 1:55 ρε συ είσαι ηλίθιος;
    Η συμφωνία μέσω των νταβατζοοαμερικάνων στα ίμια έλεγε ότι με τη λήξη του συμβάντος το status quo θα επανέλθει στην πρωτέρα κατάσταση.
    Επομένως δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν.
    α) ήταν ελληνικά και ξανάγιναν ελληνικά (μπουάχαχα)
    β) ΉΤΑΝ τουρκικά και ξανάγιναν τουρκικά (χάχαχα)

    Πιάστο αυγό και κούρεφτο δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ρε συ 1.55


    αφού είσαι τόσο σίγουρος για το staus quo για πήγαινε να σηκώσεις την Ελληνική σημαία.

    Θα σου βάλουνε το κοντάρι στον πάτο. Αλλά μάλλον αυτό επιδιώκεις.

    Ξεχνάς προφανώς ότι επί Ευτετέστεται ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ πήγε κάποιος να σηκώσει την Ελληνική σημαία και τον τσίμπησε το Ναυτικό μας γιατί όπως είπε ο κυβ. εκπρ. στο press room δε πρέπει να προκαλούμε τους γείτονες (Δόγμα Εξωτερικής Πολιτικής Φιλέλληνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μην χαλας τη φαια ουσια σου προσπαθωντας να επεισεις ενα φασιστοειδες...Ο ανθρωπος εχει παθει βαθεια καταθλιψη αναγνωριζοντας εσωτερικα οτι ο μακροβιωτερος δημοκρατικος πρωθυπουργος της χωρας μας, ο καθηγητης Κωστας Σημιτης υπηρξε ο πρωθυπουργος που καταφερε να προετοιμασει μια μικρη χωρα οπως ειναι η Ελλαδα μας και την εκανε ικανη να διοργανωσει μια Ολυμπιαδα.Ετσι θα μεινει στην ιστορια.Τα λοιπα περι βραχονησιδων Ιμιων ταχει εφευρει η φασιστοειδη Δεξια στο θολομενο της μυαλο...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. babis


    ξύπνησες κούκλα μου?

    υπέροχα γιατί έχω κάτι πρωϊνές καύλες άλλο πράγμα να σου λέω κι άλλο να το νιώσεις...

    Κι επειδή αυτό που έγραψες περί Ιμίων δεν είναι απάντηση αλλά υπεκφυγή, ΔΕΝ θα στον δώσω πίπα αλλά θα στον καρφώσω για να μπορείς να απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Νομιζω η ανακοινωση της "JP MORGAN" θαπρεπε να βουλωσει τα στοματα των πασοκοσκυλαιων.
    Αμ δε!
    Τωρα γαυγιζουν "οτι αφου το ειπε ,αρα υπαρχει σκανδαλο"!!!

    Τελος πανων σε πασοκοσκυλα με ιδιαιτερα χαμηλο IQ (γυρω στο ενα στην κλιμακα 0-10) απευθυνονται, οποτε αστους ...

    Και χτες ρωτησα καμποσα τετοια πασοκοσκυλα "ρε φιλε για πες μου πως γινεται αυτο το "ομολογο" τι διαδικασια προβλεπεται ,πως γινεται η αγορα -μεταπωληση...τι ρωτησα τωρα λεμε!
    Αφου ειπε αυτο (ο Α αρχι-πασοκοσκυλαιας αφου ετσι ο Β αρχι-πασοκοσκυλαιας κλπ)..τετοια μου ελεγε!
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ αυτο οι πασοκοσκυλαιοι γιαυτο επιδιδονται σε αυτη τη σκανδαλολογια.
    Ειχαν ,εχουν (η πιστευουν οτι εχουν) τα διανοητικα καθυστερημενα μομολα που τους ψηφιζαν για να βγουμε εξω απο την Εοκ των μονοπωλιων ,εξω απο το νατο,να παρουν τα καραβια των εφοπλιστων ,τα εργοστασια των βιομηχανων ...θα ειναι αυτα τα ηλιθια υποκειμενα στην ..εξουσια!
    Τους το υποσχεθηκε ρε! ο ελληνοπολωνος ο ιδιος ,που μαλιστα τους μοιρασε μετα την αποφραδα μερα 18-Οκτωβρη 1981- και λεφτα ...
    Τι λεφτα?
    Πληθωριστικα,εκοβε αβερτα και μοιραζε.
    Αλλωστε ειχε δραχμοποιησει και ο,τι περιουσια ειχαμε σε σκληρο νομισμα και χρυσο...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


    Η ΕΛΛΑΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΑΦΙΕΡωΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΤΖΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΜΠΡΑΒΟΓΙΩΡΓΟΣ ...κττ)που επαγγελματικα σχεδόν καθημερινα μας βρωμιζει:
    ΓΙΑ ΑΙΣΧΗ ΓΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ!
    ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αναρωτιέστε αν θα επιστραφούν οι μίζες!
    Να συμπεράνω οτι υποθέτετε πως θα επιστραφούν στο ακέραιο τα χρήματα!
    Ήθελα να ξέρω πώς το διανοείστε αυτό!
    Η JP MΟRGAN κάνει ένα απλό επικοινωνιακό παιχνίδι. Με την ανακοίνωσή της ουσιαστικά επιχειρεί να "ουδετεροποιηθεί", να εμφανιστεί σοβαρή και τίμια, να αποσείσει τις όποιες ευθύνες προκύπτουν από τη συμμετοχή της στον κύκλο του ομολόγου - ελάχιστες έως ανύπαρκτες, κατά την άποψή μου - και να συντηρήσει τις παρακαταθήκες συνεργασίας με το ελληνικό δημόσιο. Για να πραγματοποιηθεί η πρότασή της θα πρέπει και οι υπόλοιποι ενδιάμεσοι να δεχτούν να επιστρέψουν τα υπερκέρδη τους (τις προμήθειες) ώστε, επιστρέφοντας το ομόλογο από τα ταμεία στο Υπουργείο Οικονομικών, να μην παρουσιάσει αποκλίσεις ως προς την αξία του.
    Δηλαδή, η Morgan εμφανιζόμενη ως έντιμος συνεργάτης του ελληνικού δημοσίου, εκθέτει τους χρηματιστές, στους οποίους τώρα πετάει το μπαλάκι.
    Ακολουθείται, λοιπόν, το σχέδιο της κυβέρνησης να ρίξει όλες τις ευθύνες «στους άπληστους χρηματιστές και στις ανίδεες διοικήσεις».
    Τώρα εξηγείται και το παραπάνω σλόγκαν του Αλογοσκούφη, που ως επικοινωνιακό εύρημα εξυπηρέτησε την προσωρινή διαχείριση της κρίσης από το υπουργείο του, αλλά μπορεί να αποτελέσει, τελικά, την ταφόπλακα για την Ν.Δ. στις εκλογές.
    Ήθελα να ξέρω πού θα βρει η Ν.Δ. τόσα στελέχη της εμπιστοσύνης των οικογενειών που συμμετέχουν στη νέα διακυβέρνηση για να αντικαταστήσουν αυτά που, κατά δήλωση του πρωθυπουργού, θα απομακρυνθούν!
    Όπως αντιλαμβάνεστε, η μη θυσία Τσιτουρίδη οδηγεί μετά βεβαιότητος στην πλήρη αποσύνθεση του μηχανισμού εξουσίας της Ν.Δ.
    Αυτή είναι και η πραγματική αιτία που θα οδηγήσει τώρα, σε εκλογές, καθώς ο όποιος ανασχηματισμός δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα, όταν η διοίκηση έχει αποδιαρθρωθεί.
    ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΘΕ ΤΖΩΝ-ΜΠΡΑΒΟΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΙΛΟΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΝΑΙ ΡΕ ΤΖΩΝΥ.
    ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΤΙ ΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΨΕΥΤΗΣ ΝΑ ΒΓΩ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. μοναδικε φασιστα του blog που εχεις ξεχεριαστει να γραφεις βρωμιες εδω και κει για να φαίνεστε πολλοι μ α θ ε :

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 2:53 μμ

    Και χτες ρωτησα καμποσα τετοια πασοκοσκυλα "ρε φιλε για πες μου πως γινεται αυτο το "ομολογο" τι διαδικασια προβλεπεται ,πως γινεται η αγορα -μεταπωληση...τι ρωτησα τωρα λεμε!
    Αφου ειπε αυτο (ο Α αρχι-πασοκοσκυλαιας αφου ετσι ο Β αρχι-πασοκοσκυλαιας κλπ)..τετοια μου ελεγε!
    ---

    Την ιδια ακριβως ερωτηση κανω και σε σενα.
    Πως "κοβετε" το ομολογο,πως πουλιεται πως αγοραζετε,και αμα ξερεις για το συγκεκριμενο ακομα καλλιτερα...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. με τι ασχολεισε ρε τζων!
    εισαι συ για τετοια ;
    εσυ εισαι για τιποτα πουτσομουνοκουβεντουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 5:17 μμ

    ---
    Για ριξε μια ματια εδω.

    Συντάκτης: Του Χρύσανθου Λαζαρίδη, Γ.Γ. του ΔΣ/Δ21

    Περίεργη ιδεολογική τρομοκρατία τείνει να επιβληθεί, τελευταία, με αφορμή την υπόθεση των ομολόγων: Κάθε αναφορά στις απώλειες των σφαλιστικών ταμείων, της περιόδου 1999-2000 από τις μετοχές-φούσκες, «απαγορεύεται», ως δήθεν «συμψηφισμός» με τις τωρινές απώλειες από τα ομόλογα.
    Είναι έτσι τα πράγματα; Όχι ακριβώς...
    * Πρώτον, πρόκειται για απώλειες άλλης τάξης μεγέθους. Οι ζημιές δεν συμψηφίζονται, γιατί απλούστατα δεν συγκρίνονται. Από την υπόθεση των ομολόγων οι απώλειες των ταμείων δεν ξεπερνούν μερικές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Οι απώλειες των αποθεματικων επί ΠΑΣΟΚ αγγίζουν τα τρισήμισι ΔΙΣεκατομμύρια ευρώ! Και να ήθελε να συμψηφίσει κάποιος αυτές τις ζημιές, ΔΕΝ συμψηφίζονται...
    * Δεύτερον, οι τωρινές απώλειες είναι ανακτήσιμες. Από τους ίδιους τους μεσολαβητές που χρέωσαν υπέρογκα ποσά κι από το κράτος. Μερικές δεκάδες εκατομμύρια σε περίοδο δεκαετίας, είναι ελάχιστα για τον κρατικό προϋπολογισμό και μπορεί άνετα να τα καλύψει. Αντίθετα, οι απώλειες των ταμείων από τη διαχείριση ΠΑΣΟΚ είναι κολοσσιαίες και μη ανακτήσιμες. Τι συμψηφισμός να γίνει;
    * Ύστερα, την περίοδο 1999-2000 τα αποθεματικά των ταμείων μειώθηκαν κατά 13%. Επί ΝΔ τα ίδια αποθεματικά αυξήθηκαν κατά 50% (με τη χρήση του 2006). Τι «συμψηφισμός» να γίνει; Δεν υπάρχει σύγκριση...
    * Επί ΠΑΣΟΚ, η κυβέρνηση πανηγύριζε και προσπάθησε σκανδαλωδώς να εκμεταλλευτεί την χρηματιστηριακή άνοδο. Μέχρι και προεκλογικές αφίσες έβγαλε το ΠΑΣΟΚ, το 1999. Όταν άρχισε η κατάρρευση έκανε πως δεν ήξερε. Επί ΝΔ, η κεφαλαιαγορά ανέβηκε από τις 2800 στις 4750 μονάδες και ουδείς διανοήθηκε, από τη ΝΔ, να εκμεταλλευθεί πολιτικά την άνοδο της αγοράς. Τι συμψηφισμός να γίνει;
    * Τέλος, επί ΠΑΣΟΚ, όταν το σύμπαν βούϊζε για τα χρηματιστηριακά σκάνδαλα ο τότε Πρωθυπουργός καλούσε «όποιον έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα»! Επί ΝΔ για πολύ μικρότερο σκάνδαλα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έβγαλε τα πάντα στη δημοσιότητα και ξεκίνησαν εξονυχιστικοί έλεγχοι ? από τρείς πλευρές μάλιστα.
    * Το ΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται ότι η υπόθεση ομολόγων πήγε «καρφωτή» και δεν μπορούσε παρα να ενεργοποιηθεί η (διορισμένη από τη ΝΔ) Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ξεχνάει, όμως, ότι επί των ημερών του είχαν αποκαλυφθεί δεκάδες περιπτώσεις «καραμπινάτων» σκανδάλων και ουδέποτε ενεργοποιήθηκε η τότε (διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ) Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Η δικαιοσύνη παρενέβη αυτεπαγγέλτως τότε, ελάχιστοι διώχθηκαν, μόνο ένας φυλακίστηκε ? προσωρινά κι αυτός - ενώ η δικαστική έρευνα αποδείχθηκε, κι εκείνη, «σκανδαλώδης».
    Τι να «συμψηφίσουμε» τώρα;

    http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=451

    Για την αντιγραφη

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. με τι ασχολεισε ρε τζων!
    εισαι συ για τετοια ;
    εσυ εισαι για τιποτα πουτσομουνοκουβεντουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 6:37 μμ
    --
    E?

    Καντο πιο λιανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. εσυ δεν εισαι για λιανα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. 7:00 μμ

    ---
    Ωχ! Ευρηματικο! αν μη τι αλλο!!
    Ευγε!

    εγω εννοουσα λιανά!
    Δεν σκεφτηκα καθολου λιάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. οκ αδερφε τελικα μαρεσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. τα βρήκατε δηλ. ρε μαλακες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. 7:07 μμ

    --
    Χα! εσενα τι σε κοφτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 7:07 μμ

    --
    Ζηλευεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. giati eixane xasei tipotis q

    apla perimenoun na ftiaxei o kairos na pan gia psarema !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Θες να κανεις χαζι; δικε μας ; σε λιγο εχει ειδησεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Δεν εχει ειδησεις αποψε!

    Εγω θελω κακαουνακη,θελω καψη θελω ..ακηηηη ,ζατζηνικολαου ,θελω ευαγγελατο ασσορτι με λιαρελη,θελω ..θελω ...ρε θελω τις σκατοφατσες που εχουν καθε μερα αυτα τα μαγαζια...

    Με αυτους του σαββατοκυριακου δεν την βρισκω!
    Τελικα εγινα μαζοχας???

    Οχι! Οχι!!! αυτους εδω ουτε να τους βρισω δεν μπορω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ρε συ 7:55 σύνελθε
    Υπήρχε σηκωμένη και πριν (πρωτέρα κατάσταση) στον βράχο η ελληνική σημαία για να πας να την σηκώσεις και σήμερα;
    Υπήρχε σηκωμένη εκεί η σημαία και επί χούντας ρε πατριδοκάπηλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Αν επιστρέψει η Μόργκαν τα λεφτά και βγει το σύνθημα προς το ΠΑΣΟΚ "φέρτε πίσω τα κλεμμένα του χρηματιστηρίου", τι θα απαντήσει ο Γιωργάκης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ ΤΖΩΝ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ,ΟΛΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΠΡΙΛΙΑΝΟΥΣ ΜΟΛΟΓΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΔΩ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΩΝΗΣΤΙΡΙ ΕΙΣΑΙ.ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μαθητευόμενοι γκεμπελίσκοι ενωθείτε.

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΡΤ ελεγχομενη απο διαπλοκη. said...

    ειναι λογικο οι δημοσιογραφοι των ιδιωτικων καναλιων να ειναι πορνες των νταβατζηδων τους.
    το αδιανοητο ειναι οι δημοσιογραφοι τηςΕΡΤ που τους πληρωνουμε ολοι να γλειφουν η να τα παιρνουν απο τους βαρωνους.
    παραδειγμα.
    στο σκανδαλο των ομολογων.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ συνδικαλιστες να τους ρωτησουν γιατι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρασινοι κοκκινοι ροζ και μπλε ψηφιζαν ομοφωνα.
    γιατι δεν ρωτουν πολιτικους,συνδικαλιστες,τον γκαργκανα κτλ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΕΡΤ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΝΗΣΕΙΣ
    ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ,ΚΤΛ.
    ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΤ ΚΡΥΒΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΗΝ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ
    ΔΕΞΙΑΣ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑ.
    ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    3:52 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. QUIZ: Αφού ο Ανδρέας ήταν "άσφαιρος", ποιος βόλευε την Μιμή;

    1) Ο Καρχιμάκης.
    2) Ο Καρχιδάκης.
    3) Αυτός που παντρεύτηκε την ανιψιά του Λαλιώτη.
    4) Αυτός που παντρεύτηκε την αδελφή της γυναίκας του Παπουτσή.
    5) Αυτός που είναι κουμπάρος του Πέτρου Λάμπρου.
    6) Αυτός που την είχε συνάδελφο και γκόμενα στην Ολυμπιακή.

    Παρακαλούμε απαντήστε με προσοχή. Όποιος το βρει κερδίζει μια βραδιά με τον μεγάλο εραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση