GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί "Ελευθεροτυπίας" και Σ. Φυντανίδη...

"Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε όσα κάνετε. Η ενημέρωσή σας είναι μοναδική. Θα ήθελα να ζητήσω μια προσωπική χάρη. Γράψτε κάτι για τ...


"Καλημέρα σας και καλή επιτυχία σε όσα κάνετε.

Η ενημέρωσή σας είναι μοναδική. Θα ήθελα να ζητήσω μια προσωπική χάρη. Γράψτε κάτι για τον Φυντανίδη, την επιστολή του, την επίσκεψή του στο λογιστήριο κλπ. κλπ. Θέλω να θυμηθώ έτσι την εποχή που με απέλυε και τα κολλητάρια του (με επικεφαλής γνωστούς συνδικαλιστές και μετέπειτα ηγετικά στελέχη της ΕΣΗΕΑ) μου έδιναν συγχαρητήρια επειδή τάχα είχα βρεί άλλη καλύτερη δουλειά με περισσότερα χρήματα. Τότε την απόλυση η ομάδα του Σεραφείμ την βάφτιζε αποχώρηση...
Επίσης να θυμίσω ότι η "Ελευθεροτυπία" είναι δημιούργημα του Αλέκου Φιλιππόπουλου και ο Σεραφείμ απλά κράτησε το τιμόνι στην ευθεία χωρίς παρεκκλίσεις. Επίσης να σημειώσω ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα δικό του. Ακόμη και τα ένθετα και τα "Ε" κλπ κλπ ήταν πιστές αντιγραφές από ιδέες που παρουσίασε η βραχύβια εφημερίδα του Φιλιππόπουλου "Δημοσιογράφος".
Αυτά τα ολίγα...
Καλημέρα και καλή επιχτυχία. Και πάλι σας ευχαριστούμε για όσα κάνετε"
οοοοΠαναγιώτης

48 σχόλια

  1. ΒΛΑΣΤΑΡΗ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΟΝ ΜΠΛΕΤΑ. τΙ ΜΟΙΡΑ ΚΙ ΑΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν θα μιλας για Φυντανιδη θα το πλενεις το στομα σου!
    Για να σε απέλυσε ειδικα ο Φυντανιδης
    φανταζομαι ποσο νουμερο θα ησουν...
    Και τελος αν εχεις α@@@@α πες μας το ονομα σου,οι δημοσιογραφοι οπως υποτιθεται οτι εισαι εσυ, υπογραφουν
    παντα τα κειμενα τους με ονοματεπωνυμο,και οχι με το μικρο τους,οπως Παναγιωτης,Τακης η Λακης...
    Αυτο τουλαχιστον διδασκει η δημοσιογραφικη δεοντολογια αν δεν κανω λαθος.
    Εκτος και αν είσαι το γνωστο παχυδερμο,που εχει τα δυο γνωστα σε ολους απωθημενα,τις απολυσεις δηλαδη απο Ελευθεροτυπια και Αλφα και κανεις μια εκπομπη που διατυμπανιζεις οτι κανεις νουμερα και απαντες γνωριζουμε (και ειδικα εσυ ο ιδιος)οτι αν δεν ειχες μαζι σου αυτον το τυπο με το σατανικο
    μυαλο και το τριγωνικο μουσακι,δεν θα εκανες ουτε 10%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα γίνει με τα κολλητήρια του φασίστα βαθύπλουτου, δήθεν αριστερού Σ. Φυντανίδη; Εννοώ τα αριστερά!!!φασιστάκια, τον Δ. Τρίμη και τους Ψαράδες που πληρώνονται από τους φασίστες της Νέας Τάξης Σόρος και κόμπανυ, για να γράφουν υπέρ του πολυπολιτισμού. Πάντως και ο Σ. Φυντανίδης ήταν διορισμένος από τους εβραίους μετόχους και για αυτό κρατούσε μιά ορισμένη ρότα στην εφημερίδα, αντεθνική - διεθνιστική. Τα φασιστάκια της Νέας Τάξης του πολυπολιτισμού Δ. Τρίμης και Ψαράδες θα απολυθούν τώρα που δεν τους προστατεύει ο φασίστας Σ. Φυντανίδης υπόλογος των εβραίων; Ο Δ. Τρίμης (του "Δούρειου ίππου" αλλώσεως της Ελλάδος από λαθρομετανάστες) θα δικαστεί για την κλεψιά του Ταμείου των δημοσιογράφων; Τώρα που δεν έχει την εφημερίδα πίσω του ο Σ. Φυμτανίδης θα διωχτεί για παρανομίες στην βίλα του στην παραλία; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλολαε,

    Εισαι μαγκα μου

    τρεις λαλουν και δυο χορευουν.Τι λεει το τραγουδακι ?
    ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥ....

    Και κοιτα αγορι μου,να το δεις αυτο το
    θεμα με τους εβραιους,μπορει να γυρισει σε πνευμονια,σε τυφο η διαρροια και να εχεις μεγαλο προβλημα τελικα.Να το δεις.Αντε αγορι μου,αντε πασακα μου.Να φυλαγεσαι....Ετσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και με τι θα ασχοληθεί τώρα,με τέντες....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.56
    Μη μου το μαλώνεις το παιδί, μόνο να το συμβουλεύεις.
    Ξέρεις πόσο σοβαρή είναι η ασθένεια που τον ταλαιπωρεί.
    Η κακοήθης ΕΒΡΑΙΩΣΗ, σε αδύνατους οργανισμούς μπορεί να προκαλέσει παροξυσμό, σπασμούς, απώλεια των αισθήσεων, και σε πιο ευαίσθητες περιπτώσεις ασθενών τάσεις αυτοκτονίας.
    Κουράγιο Φιλόλαε, είμαστε μαζί σου…σε αγαπάμε κουτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Φιλολαε…προσεχε..αποκαλειπτεσαι……
    Αμα λες φασιστα τον Φυντανιδη καταλαβαινουμε ολοι τι κουμασι θα εισαι…
    Σεμνα ρε φιλε..Μπορει μα είναι βαθυπλουτος όπως λες τι να κανουμε όμως συμβαινει στη ζωη που ειμαστε να εχουμε και τετοιους. Μακαρι να ειχαμε πολλους τετοιους καλο θα κανανε στη κοινωνια που ζουμε……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψιτ, ψιτ φίλε Φιλόλαε, να σου πω το μυστικό.
    Κάθε φορά που θα σου έρχεται αυτόματα να πεις τη "κακιά λέξη", να γράφεις "Φτου κακά".
    Εμείς θα καταλαβαίνουμε τι εννοείς και συ σιγά-σιγά θα νοιώσεις καλύτερα.
    Για τους μασόνους γράφε ελεύθερα…ψοφάνε οι αλήτες για διαφήμιση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Παναγιώτης θύμισε με την επιστολή του την βραχύβια πράγματι αλλά πρωτοποριακή έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας "Δημοσιογράφος" 1990-91 νομίζω, με επικεφαλής τους Αλέκο Φιλιππόπουλο και Δημήτρη Λιμπερόπουλο. Τέτοια εφημερίδα υψηλού επιπέδου, τόσο μπροστά από τις άλλες, δεν θα ξαναβγεί και πραγματικά ο Φυντανίδης προσπάθησε να την αντιγράψει σε πολλές ιδέες της. Δυστυχώς στη χώρα μας δεν υπάρχει σοβαρή προσπάθεια έρευνας για να ανακαλύψουν και να μελετήσουν στο "Δημοσιογράφο" τις υψηλού επιπέδου έρευνες της Ελένης Γκίκα, τα σπινθιροβόλα γραφτά του Ζουράρη και τα εκπληκτικά χρονογραφήματα του Λιμπερόπουλου,δημοσιογραφία έτη φωτός μακράν της σημερινής κατάντιας της. Πού είναι σήμερα αυτοί οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ με κεφαλαία; Η μία πικραμένη ασφαλώς και καταχωνιασμένη στο κρατικό κανάλι εν μέσω ανικάνων διορισμένων και ο άλλος στην ιστοσελίδα του, αντιφέγγισμα υψηλού επιπέδου δημοσιογραφίας.

    συνταξιούχος φίλε Παναγιώτη, όπως ίσως κι΄εσύ...να δεις που κάποιοι κοπρίτες ή ανίδεοι μπλόκερ θα πέσουν πάνω μας να μας κατασπαράξουν γιατί μιλήσαμε για ιερά τέρατα της δημοσιογραφίας κι΄όχι για ανίερα αποβράσματα των παραθύρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι φιλόλογος στο επάγγελμα και ερασιτέχνης λαογράφος.
    Σας διαβάζω και σας μελετώ μια εβδομάδα, τώρα.
    Επιτρέψατε μου κάποιες γενικές παρατηρήσεις.
    Α. Πολλοί έχετε ικανότητες στη γραπτή επικοινωνία, αλλά σας λείπει η αυτοπεποίθηση και τα χαλάτε. Δοκιμάστε να εκφράζετε τις σκέψεις σας δίχως αντιγραφές, με μικρές προτάσεις και χωρίς να σας ενδιαφέρει η ποιότητα του κειμένου του άλλου. Εστιάστε στη δική σας προσέγγιση, διαβάζοντας όμως προηγουμένως με μεγάλη προσοχή - και ολόκληρο - το σχόλιο του άλλου.

    Β. Διακρίνω πολύ δημιουργικές πένες, όπως του "Βασίλη" και του "Σκυφτούλη".
    Καλές δημοσιογραφικές προσεγγίσεις όπως του "Αμφιλεγόμενου", του "λυπόν", και αρκετών άλλων.
    Υψηλό πολιτικό κριτήριο, όπως των "Yamaha", "Υγιαίνετε", "Ελένη" κ.α.
    Απίθανες και διαφωτιστικές προσεγγίσεις αρκετών που σχολιάζουν τα οικονομικά και τα χρηματοοικονομικά, καθώς και των "Προφήτη" και "Μαρία".
    Βαθύ και καλλιεργημένο - αν και ανορθόδοξο – χιούμορ, όπως του Τζων.
    Πείσμα και δυναμισμό, όπως αυτά που χαρακτηρίζουν τον "Φιλόλαο" και τον "babis".
    Και τέλος, υψηλή μόρφωση και μοναδική φιλοσοφική ολοκλήρωση
    (πληρότητα) από τον "Άγιο".

    Εξ αρχής δήλωσα ότι είμαι καινούργιος στο blog, και, ως εκ τούτου, δικαιολογήστε τις όποιες παρεξηγήσεις, λάθη στα nicknames σας, οι παραλήψεις σε ονόματα σχολιαστών. Άλλωστε σε ένα μπλόγκ ανωνύμων σχολιαστών, οι
    χαρακτηρισμοί που έκανα και οι κατηγοριοποιήσεις που επιχείρησα έχουν απλώς παραδειγματική αξία και τίποτε περισσότερο.
    Να είστε όμως βέβαιοι ότι σε λίγο καιρό η πρόχειρη αυτή αποτύπωση θα δώσει τη θέση της σε μια ολοκληρωμένη μελέτη, που θα επιχειρήσω να κάνω "για πάρτη σας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια και εμπλέξατε τα ονόματα ιερών τεράτων του επαγγέλματος στη περίπτωση Σ. αΦυντανίδης, ένα απο αυτά μονάζει στην ιστοσελίδα του που διαθέτει και μπλογκ, αλλά ελεγχόμενο απο βωμολοχίες.
    Τα σημερινά μηνύματα επισκεπτών του:
    " τον Πάγκαλο τον λένε τρελό, γιατί λέει τη μισή αλήθεια... αν την έλεγε όλη, εκείνοι που την κρύβουν - κυρίως του ΠΑΣΟΚ - θα τον χώνανε στο τρελάδικο, μπορεί και να τον καρατομούσαν..."

    "προσέξτε ποιοί είναι οι χρηματοδότες των πλουσιοτέρων ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. οι διαπλεκόμενοι..."

    " η σημερινή Ελλάδα θυμίζει παλιό Παναμά των σκανδάλων, χθεσινή διαλυόμενη Γιουγκοσλαβία, πρόσφατη Ρωσία των Αμπράμοβιτς... "

    " ανήμπορος ο Καραμανλής εν μέσω απατεώνων και παρανομούντων... όσο για τον Παπανδρέου, ότι του γράφουν λέει..."

    " η μόνη λύση, για να πάει κάθε κατεργάρης στο πάγκο του, είναι το πόθεν έσχες απο τη μεταπολίτευση και μετά όλων των υπουργών, εκδοτών, δικαστικών, διαπλεκομένων, μιζαδόρων κ.λπ... "

    " κάποιοι μεγαλοδικηγόροι και κάποιοι δικαστές τρενάρουν τις δίκες ώστε να παραγράφονται οι αξιόποινες πράξεις... δικαιοσύνη το αίσχος σου! κύριε Παπαληγούρα τ΄ακούς; "

    " βωμολοχούν και παρεκτρέπονται οι επισκέπτες των ιστοσελίδων μπλογκ, γιατί αγανακτούν και ξεσπάνε "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σοφέ γέροντα 11.12,
    Τι καλά που τα λες!!
    Συμπλήρωσε, όμως, με ποιο ελεεινό και χυδαίο τρόπο, η μαφία "του επαγγέλματος" καθάρισε και καθαρίζει ικανά και ταλαντούχα παιδιά που βρίσκονται έξω από αυτήν και δεν πατρωνάρονται από τους Νταβάδες.
    Μίλησε για τις Εφημερίδες και αν ξέρεις για τα λίγα, αλλά μεγάλα ταλέντα που έφαγαν από την Τηλεόραση για να μείνουν ανενόχλητοι αυτοί που βλέπουμε κάθε βράδυ.
    Πρέπει ίσως να ανοίξουμε το στόμα μας…για να μη κλαψουρίζουμε απλώς σαν μωρές παρθένες για την ποιότητα που χάθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πέστα ρε 11.27,
    Επιτέλους …!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο κόσμος δε ξέρει τι σημαίνουν οι φράσεις που ακούγονται στα γραφιά μας:

    «Αν φύγεις από εδώ, θα βρεις όλες τις πόρτες κλειστές».
    «Μη το κάνεις, θα μπεις στη μαύρη λίστα, εγώ για το καλό σου ενδιαφέρομαι».
    «Να σέβεσαι αυτούς που σου δίνουν ψωμί, αν πας αλλού θα πεινάσεις».
    « Άμα βγεις από αυτή τη πόρτα, θα κλείσει παντοτινά για σένα και να είσαι σίγουρος/η ότι δεν θα ανοίξει καμία άλλη»
    «Εδώ γράφουμε για αυτόν που μας πληρώνει…»

    Μήπως ήρθε η ώρα να μάθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δρυός πεσούσης...
    Συνάδελφοι ο Φυντανίδης υπήρξε μέγας εφημεριδάς, αλλά είχε κληρονομήσει όχι μόνο προτερήματα, αλλά και ελαττώματα απο τον δάσκαλό του σούπερ εφημεριδά Φιλιππόπουλο... Και υπερέχει αυτού μόνο στο γράψιμο, γιατί εκεί ο κυρ Αλέκος ήταν στριφνός όπως ο χαρακτήρας του...Αν δεν ξεπέσει το θέμα Φυντανίδης σε επίπεδο κακαουνακισμού, θα σας στείλω κάποιες αναμνήσεις από την εποχή Κοκκινάκης- Πασαλάρης- Φιλιππόπουλος- Λαμπρίας- Πρετεντέρης- Λιμπερόπουλος-Φυντανίδης- Γερμανός-Κυρ...
    Ας αναβαθμίσουμε και ας ανυψώσουμε λίγο το επάγγελμά μας συνάδελφοι, εν μέσω φελλών και ακαθαρσιών που επιπλέουν σήμερα, όπως λέει και ο παππούλης Αντιμόνιος στο μετερίζι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12:19 σωστοοοοοοοοοοος !!

    μια ερωτηση μονο.. τι σχεση εχει
    η ελευθερορυπια με τον βαρδινοκλανεις ?

    αν ΞΕΡΕΙ κανεις ας μιλησει...αν οχι ας το αφησουμε και αυτο να παει...

    χαιρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12.58
    Ότι σχέση έχει το ενεχυροδανειστήριο με τα κοσμήματα μιας καθώς πρέπει, προοδευτικής κυρίας με κάποιες αμφισβητούμενες αντιστασιακές δάφνες.
    Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. sound and clear που θα ελεγε και η 'diamantopoyloy' . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η χρησιμότερη απεργία! γλιτώσαμε για 24 ώρες από τους παπαρδόλες και ξερόλες των παραθύρων!ζήτω μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ολημερίς κι΄ολονυχτίς γδέρνουν τα μαγουλά τους
    για ένα εικοσιτετράωρο χάσαν τα παράθυρά τους...
    ρε μπας κι΄ο θεατής νιώσει την έλλειψή μας;
    αλλιώς αλλίμονο σε μας και στη κονομισιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
    ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ...
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ
    ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΙΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΕΚΔΙΔΕΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΟΥΛΕΣ...

    ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΛΗΜΑ...

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ.

    2:38 μμ


    Ανώνυμο said...
    Ο ΠΡΕΝΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ..

    ΑΡΑ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.

    2:40 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΠΟΡΝΗ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΟΥ
    ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.
    ΓΙΝΕ ΥΠΑΚΟΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
    ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ,ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    9:09 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ..
    Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..
    ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ

    9:34 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΚΟΥΙΖ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ..

    ΚΟ ΚΟ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

    2:41 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ..
    Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΧΝΑ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΔΗΛ.ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΞ.
    ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
    ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ
    ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    9:33 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΤΟ 89 ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ,Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΤΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    9:41 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΑΓΓΕΛΙΑ..
    ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
    ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    1:57 μμ


    Ανώνυμο said...
    εχετε καποιο προβλημα..
    θελετε να εκβιασετε εναν δικαστη,
    καποιον πολιτικο που σας αντιστεκετε.
    να κλεισετε στην φυλακη επιχειρηματια που σας παιρνει τις δουλειες.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ειμαστε λιγο ακριβοι,αλλα απολυτα αποτελεσματικοι.

    μακης θεμος.

    παραδειγμα ,τελευταιας μεγαλης επιτυχιας.
    εκβιασα τον αλαφουζο,καθημερινη.
    αποτελεσμα,απολυσε δελαστικ,μπουγατσου,
    αλλαξε την γραμμη της εφημεριδας.

    9:55 μμ
    Ανώνυμο said...

    Ανώνυμο said...
    καλα τα λες ρε μαγκα.
    με συμβολαιο πρεπει να την επεσε,
    στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΝΙΚΟ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    μαλλον τον εκβιαζει για τον διαγωνισμο του οπαπ..κοκκαλης.
    γιατι ομως εκβιαζει τον προεδρο του αρειου παγου.

    1:35 μμ


    Ανώνυμο said...
    ρε μαλακες μην τα βαζεται με τον τριανταφυλοπουλο.
    εχει με την συνεργασια της ΚΥΠ.
    φακελωσει ολη την ελλαδα.
    δεν ειναι τυχαιος.
    εχει καλυψει.
    γιαυτο δεν φοβαται να τα βαλει με ολους .οσο ψηλα και αν βρισκονται.

    1:39 μμ


    Ανώνυμο said...
    μαλλον το λαμογιο ο μακης.
    αναλαμβανει ειδικη αποστολη τωρα.
    θα στοχοποιει καποιον.
    και μετα θα αναλαμβανουν.
    οι δηθεν αριστεροι τρομοκρατες.
    στην πραγματικοτητα με συμβολαιο.
    ποινικοι επι πληρωμη να εκτελουν.

    2:42 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ..
    ΑΠΟΦΕΥΤΕΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ..ΟΜΟΛΟΓΟ.

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ.
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ..ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ.

    ΜΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

    ΜΗ ΟΔΗΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..
    γαλαζιοι επικινδυνοι.

    ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..
    μην δεχεστε να πληρωθειτε με γαλαζια και επικινδυνα ευρω.

    γενικα μην ελθετε στην ελλαδα.
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ελληνες εγκαταλειψτε την χωρα.
    πηγαινετε στην κολομβια ειναι καλυτερα.

    φιλικα.
    δημοσιογραφοι που υπηρετουμε και θεωρουμε πατριδα μας,
    THN MIZA THS MEGALHS PARAGAS.

    2:35 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΙ..
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣ ΒΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ..
    ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΗΝ AGB.
    81% ΑΚΡΟΑΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΜΕ..
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ..
    ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΣ ΒΑΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ..
    ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ..ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΗΝ AGB.
    81% ΑΚΡΟΑΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΛΑΜΕ..
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παναγιώτη, δημοσιογράφος δεν είμαι για να 'χω άποψη αλλά σαν απ' έξω, νομίζω πως δεν είναι λίγο να κρατάς ίσια πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

    Το έχω ξαναγράψει, δε με πειράζει τοσο η βωμολοχία και η φτήνια, όσο η χολή που βλέπω να τις συνοδεύει...

    Ο απύθμενος φθόνος για τον επιτυχημένο, ο άρρωστημένος φθόνος, αυτός με τρομάζει όταν προέρχεται από δημοσιογράφους, από ανθρώπους δηλαδή που -κακά τα ψέμματα- διαμορφώνουν τις απόψεις του κόσμου.

    Λυπόν

    ΥΓ Δεν εννοώ εσένα. Πήρα φόρα αναλογιζόμενος τι διαβάζω κάθε φορά που ανοίγω το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. H EΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΩΝ..

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΑ ΑΝΤΙΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ..

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ,Η ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ.
    ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΟΣ.
    ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ.
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ,ΑΓΙΟΠΟΙΟΥΝΕ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΕΡΓΟΣ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ...
    ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ.
    ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ
    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΦΤΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ.

    ΟΣΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ.
    ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ,ΠΟΛΥΕΞΟΔΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΚΤΑΕΤΙΑ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ..
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΦΘΑΡΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΖΕΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ,Ο ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΑΝΙΑ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΩΞΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ (ΔΑΛΙΑΝΗ,ΣΙΑΦΑΚΑΣ,ΤΣΙΟΔΡΑΣ,ΜΠΛΕΤΑΣ) ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΗΛΉ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΠΟΡΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ-ΚΑΣΤΕΣ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ -ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ- ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΣΕΒ.
    ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑΣ ΤΟΥΣ.. ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    γενικα ολοι οι θεσμοι εχουν γινει
    παραγκες.
    ο καραμανλης εχει ελαχιστη ακομα εξουσια.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μάνια, είμαι ο Δημήτρης που γνωριζόμαστε από παιδιά.
    Ξέρεις ότι σε εκτιμώ…ο 3.45 με τη κραυγή αγωνίας έχει δίκιο.
    Εγώ δεν έχω συμφέροντα, άρα μπορώ να μιλώ απροκατάληπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Aποφασισα να κυβερνησω δεχομενος τις υποδειξεις σας δημοσιογραφικες πορνες.
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
    ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΑ ΚΤΛ.
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
    ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ..
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ..
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΕΞΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,
    ΦΩΝΑΖΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ..
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ..ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΜΠΟΥΡΚΑΣ...
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ..
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΕΞΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,
    ΦΩΝΑΖΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ..
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ..ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΜΠΟΥΡΚΑΣ...
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. επιτελους οι νταβατζηδες συνειδητοποιησαν..οτι με ολους τους ακριβοπληρομενους δημοσιογραφοτραμπουκουςεκβιαστες,
    των 8.κτλ.
    ειναι αδυνατον να αποδομησουν τον καραμανλη.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ..ΜΑΦΙΟΖΟΥΝ,ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ,
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.
    ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    δεν ειναι ευκολο σημερα να στρατολογησουν ρομαντικους ηλιθιους αριστερους..
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    αποδεικτηκε οτι αδικα πληρωνουν τα
    υστερικα απαξιωμενα παπαγαλακια των ΜΜΕ.

    9:12 μμ


    Ανώνυμο said...
    τα δημοσιογραφικα παπαγαλακια θα τα χρησιμοποιησουν για ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ την νεα τρομοκρατια,
    αποδιδοντας σε κοινωνικες συνθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    παιδια δεν εχω τιποτα μαζι σας.
    μακαρι να μπορουσα να σας χωσω δις,
    να το κονομησετε και εσεις, ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΩ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
    ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
    σας υποσχομε οταν βελτιωθει η οικονομικη κατασταση,να ανοιξω τα ταμεια και να σας τα χωνω.
    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.
    ΛΥΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ..ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΠΟΝΕΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ,ΤΤ.ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.
    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΙΔΙΩΤΩΝ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΔΟΜΗΜΕΝΑ.

    ΠΑΣΟΚΟΙ,ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΣΥΝ..ΚΤΛ.

    ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ...

    Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ,ΜΙΖΑΣ..
    ΜΑΛΑΚΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ...
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,
    ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ..ΝΑ ΠΕΙΡΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΙΖΑ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΑΡΞ-ΛΕΝΙΝ-ΤΡΟΤΣΚΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΜΑΝΙΑ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ,

    ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΡΟΦΟ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΗ Η ΜΠΟΧΑ.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ.ΡΩΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΣΤΑΡΗ,ΣΙΑΦΑΚΑ,ΔΑΛΙΑΝΗ,ΜΠΛΕΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΈΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ- ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΛΑΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ (ΔΑΛΙΑΝΗ,ΣΙΑΦΑΚΑΣ,ΜΠΛΕΤΑΣ,ΤΣΙΟΔΡΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΞΕΣΠΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥς ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΓΕΜΑΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ.

    ΜΑΝΙΑ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΥΓΜΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΣΤΑΡΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΑΔΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ.ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΥΝΑΤΙΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΡΕ ΚΝΙΤΗ?

    ΜΑΝΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ,ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ ΤΡΩΝΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΕΣ

    ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ;
    ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΔΑΛΙΑΝΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΑΤΙΡΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ;
    ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ-ΜΠΛΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΨΙΛΟΝ;
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ!!!
    ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Η ΜΑΝΙΑ ΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ...ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλόπαιδα της Ρηγίλλης συνεχίστε το βρώμικο έργο σας.
    Ρίχνετε χύδην σεντόνια από δήθεν σχόλια, συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, έτσι μπράβο.
    Με τον όγκο πιστεύετε ότι θα εξαφανίσετε τους υπόλοιπους.
    Είστε κοροΐδα. Με όλα αυτά τα καμώματα δηλώνετε το φασισμό και την αγωνία σας.
    Ηλίθιοι καρφώνετε και συκοφαντείτε το κόμμα σας και τον αρχηγό σας.
    Να δείτε πόσο θα κοστίσει αυτή η συμπεριφορά στις εκλογές!
    Ακόμη και σε αυτό οι πασόκοι είναι εμπειρότεροι, μόλις πήραν χαμπάρι πόσο τους ζημιώνει αυτή η τακτική το έκοψαν.
    Συνεχίστε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. φιλε 4.37.
    δεν ξερω τα εσωτερικα σας.εγω θα μιλησω σαν φανατικος αναγνωστης.
    βαρεθηκα την γελοια κοραη,καρελια,
    παντελακη.
    γραφουν ως ταλιμπαν του πασοκ.
    δεν ειστε κομματικη εφημεριδα.
    να γραφετε σαν κεντροαριστεροι γενικα..
    σεβαστητε τους αναγνωστες.
    φτανει πια το καρχιμακισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. φιλε μου δεν ειμαστε δεξιοι.
    ειμαστε οι διαγραμμενοι το 74 τροτσκιστες απο το πασοκ.
    τωρα κανουμε εισοδισμο στην νεα δημοκρατια.
    στηριζουμε καραμανλη εναντια στην χουντα της παραγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 4.37
    Επειδή ξέρω ότι έχετε δίκιο και ότι δεν υπερβάλετε, από αυτή την ώρα αναλαμβάνω να καθαρίσω.
    Ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι που θα συναντηθούμε να μην το έχετε ξεχάσει.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Mανια Τεγοπουλου Ο 4.37 εχει δικιο αλλα ποιος ακουει πια. Ο Φυντανιδης τα ηξερε ολα αυτα (οπως και ο Θανασης Τεγόπουλος) αλλα δεν νοιαζόταν.Μόνο για την πάρτι του ηξερε να καθαριζει.Η κατασταση ειναι ακομα χειρότερη. Το κυριοτερο ειναι οτι δεν υπαρχει διαθεση.Υπαρχουν δημοσιογραφοι διαμαντια που τα θαβουν συστηματικα οι Σιαφακας,Μπλετας,Δαλιανη, Τσιοδρας και Βλασταρης. Δεν αντεχετε η κατασταση...Γι αυτο και ολοι ειναι στα παλια τους τα παπουτσια. Παιρνουν ενα μισθουλακο και την κανουν για αλλου κρυφα και φανερα.Τους βολευει ολους αυτη η κατασταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πεστα ρε 4.37

    Ολοι γνωριζουν αλλα ολοι σιωπουν.Ποιος τους επιτρεπει να καθονται ακομα στην Ελευθεροτυπια ολοι αυτοι οι αγραμματοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ...ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ..
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 3.5 ΔΙΣ
    ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ...ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. 10.22 ante gamisoy me tin mama soy. gia eki eisai mono malaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 437 & 539 έχετε δίκιο. Να σπάσει το απόστημα στην Κ.Ε. Εξω οι ανίκανοι Σιαφάκας, Μπλέτας, Δαλιάνη που θάβουν όλα τα νέα παιδιά εκτός από τους ανίκανους που τους γλείφουν. Εχουν αλλάξει τον χαρακτήρα της εφημερίδας. Δεν έχουν κάνει ποτέ τους ρεπορτάζ , δεν ξέρουν τι είναι.
    Όταν οι αρχισυντάκτες είναι αμόρφωτοι έχουν και κόμπλεξ. Κανείς τους δεν ξέρει αγγλικά. Ούτε μία ξένη εφημερίδα δεν διαβάζουν. Καθοδηγούν π.χ το Διεθνές ρεπορτάζ της εφημερίδας και δεν έχουν διαβάσει ποτέ ξένο τύπο. Κι αυτό είναι το λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση