GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...ξύλο που θέλει ο Πέτρος!

ο Διαβάσαμε ότι η Δήμητρα Λιάνη μιλώντας με τον Β. Μεϊμαράκη , με ανοικτά τα μικρόφωνα, -στο υπουργείο Αμυνας, όπου πήγε να παραδώσει τη...


οΔιαβάσαμε ότι η Δήμητρα Λιάνη μιλώντας με τον Β. Μεϊμαράκη, με ανοικτά τα μικρόφωνα, -στο υπουργείο Αμυνας, όπου πήγε να παραδώσει τη συλλογή όπλων του Α. Παπανδρέου- είπε ότι "αυτός που θέλει ξύλο είναι ο Πέτρος...". Τον Ευθυμίου εννοούσε.
Γιατί όμως; Θυμήθηκε προφανώς το "γλύψιμο" που της έκανε, ως δημοσιογράφος ακόμα, μέχρι το 1995, θέλοντας να (ξανα)μπει στην πολιτική - πριν μεταπηδήσει στο στρατόπεδο του Κ. Σημίτη και πρόσφατα στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου.
Εκτός κι αν εννοούσε κι άλλα, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

38 σχόλια

  1. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΡΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    ΝΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ ο κόσμος χάνετε και το ... χτενίζεται.
    Ρεε
    Ο κόσμος έχει προβλήμματα
    υπάρχουνε εκατοντάδες ζητήματα.
    κι εσείς καθόσαστε και αναπαράγεται τα παραπολιτικά των κυριακάτικων εφημερίδων;
    τα διαβάσαμε αυτά στις εφημερίδες.
    τίποτα καινούργιο;
    στο κάτω κάτω χεστήκαμε και για τον Πετράκο και για την χοντρή.
    αει σιχτίρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4:07
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ-ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΜΠΕΚΙ
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την γυναίκα του Π. Ευθυμίου που σαν υπουργός εκδουλεύσεων του Χριστόδουλου πήρε το οικοπεδάκι, ούτε λόγος. Τέτοιοι πουλημένοι πολιτικοί μας κυβερνούν δυστυχώς. Αυτούς έπρεπε να τους έχουν μέσα στην στενή για κλεψιές νόμιμες, λόγω ανταλλαγής παροχών. Αυτός έδωσε κρατικές παραχωρήσεις στον Χριστόδουλο και ο Χριστόδουλος το οικοπεδάκι στην γυναίκα του μισοτιμής για δεκάρες. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υ π ο μ ο νν ή και θα τριβετε

    τα κ λλ ρακια σας! φασισταριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ ΒΛΕΠΩ ΞΕΝΥΧΤΙΣΑΤΕ !

    ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΟΥΛΙ ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΨΑΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ...ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΕ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέσα σε 24 ώρες ο κ. Παπανδρέου υποσχέθηκε όλα όσα το ΠΑΣΟΚ επί είκοσι χρόνια υποσχόταν ότι θα κάνει πράξη και ποτέ δεν έκανε. Πολλά ''θα'', πολλές ύβρεις στους πολιτικούς του αντιπάλους, κινδυνολογία και επίθεση στους θεσμούς. Μέσα στον ενθουσιασμό του, μάλιστα, ο κ. Παπανδρέου επιτέθηκε και εναντίον στελεχών του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας ότι τα έφθειρε η πολύχρονη διατήρηση στην εξουσία. Ξέχασε όμως να μας πει ποια είναι αυτά τα στελέχη και γιατί τα κρατάει ακόμη δίπλα του».
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ της Ν.Δ. έναντι του ΠΑΣΟΚ στην Α' εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλονίκης με 3,6% και στη Β' περιφέρεια με 9,4%, καταγράφεται σε δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research, που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος της Κυριακής».

    Στην Α' Θεσσαλονίκης, όπου ψηφίζουν περίπου 650.000 ψηφοφόροι, η Ν.Δ. προηγείται του ΠΑΣΟΚ με 36,4%, έναντι 32,8% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,3%, ο ΣΥΝ με 3,0% και ο ΛΑΟΣ με 3,6%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων κυμαίνεται γύρω στο 9,4%.
    Στη Β' περιφέρεια, η Ν.Δ. συγκεντρώνει το 40,1% των προτιμήσεων. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 30,7%, το ΚΚΕ με 6,1%, ο ΣΥΝ με 1,5% και ο ΛΑΟΣ με 2,9%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων φτάνει στο 12,1%. Η
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Ελληνικός λαός είχε αυτές τις ημέρες την ευκαιρία να δει για μια ακόμη φορά τι σημαίνει ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ, που ως κυβέρνηση πρωτοστάτησε στη μεγαλύτερη λεηλασία του δημοσίου πλούτου με τα τεράστια κρυφά ελλείμματα και τα χρέη που άφησε πίσω του. Το ΠΑΣΟΚ, που ως κυβέρνηση πρωτοστάτησε στη λεηλασία των αποταμιεύσεων των Ελλήνων πολιτών μέσω του Χρηματιστηρίου.

    Ποτέ δεν έχουν απολογηθεί στο λαό για αυτά τα εγκλήματα. Σήμερα ζητούν και τα ρέστα. Επιχειρούν για μια ακόμη φορά να παραπλανήσουν τους Έλληνες πολίτες. Επί 3 χρόνια κινδυνολογούν για την πορεία της οικονομίας. Έπεσαν έξω και αντί να το αναγνωρίσουν, σήμερα επιτίθενται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Παραβλέπουν τις δυνατότητες της οικονομίας και δίνουν κούφιες υποσχέσεις, που ξέρουν ότι δεν μπορούν να τηρήσουν. Ή θα διογκώσουν και πάλι τα ελλείμματα και τα χρέη ή θα αυξήσουν τη φορολογία. Το κόμμα, που ως κυβέρνηση προσπαθούσε να πείσει τον ελληνικό λαό ότι είχε λύσει το ασφαλιστικό για 30 χρόνια, σήμερα κινδυνολογεί για το ασφαλιστικό και για τις επενδύσεις των ταμείων.

    Το ΠΑΣΟΚ της μαύρης προπαγάνδας, των κινδυνολογικών προβλέψεων, των αντιφάσεων και της σύγκρουσης με την πραγματικότητα, δεν μπορεί να παραπλανήσει ξανά τους Έλληνες πολίτες. Οι πολίτες βλέπουν ότι η κυβέρνηση έχει προχωρήσει στην εξυγίανση της οικονομίας, τηρεί τις δεσμεύσεις της, έχει σχέδιο και εγγυάται για το μέλλον της χώρας και την ευημερία του ελληνικού λαού.
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕ ΤΗΝ ομόφωνη ψήφιση του προγράμματος από το σώμα των 5.500 -στην πλειοψηφια του ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ -συνέδρων ολοκληρώθηκαν, το απόγευμα του Σαββάτου, οι εργασίες του Προγραμματικού Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ Προηγουμένως, παρουσιάστηκαν στην Ολομέλεια του συνεδρίου τα συμπεράσματα των συζητήσεων στις θεματικές ομάδες.

    Ωστόσο, τόσο η οργάνωση της εκδήλωσης όσο και οι ομιλίες και οι δευτερολογίες, παρέπεμπαν περισσότερο σε προεκλογικού χαρακτήρα συγκέντρωση που στόχευε στην κομματική συσπείρωση, παρά σε προγραμματικό συνέδριο με άνοιγμα στην κοινωνία.
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TI ΚΑΛΕ ΜΠΑΜΠΗ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δευτέρα, 21 Μάϊος 2007
    Έου, έου, έου, εγώ θα γίνω ο καλύτερος πρωθυπουργός. (β')





    Δική μου φιλοδοξία είναι, να είμαι ο πρωθυπουργός,



    που θα ανατρέψει το παρακμιακό κατεστημένο που έχτισε το παλιο-πασόκ.



    Που θα ακυρώσει το ανήθικο μάθημα του παλιο-πασόκ, ότι μόνον αυτός που έχει στενές σχέσεις με την εξουσία, μπορεί να προχωρήσει στην κοινωνία και να πετύχει στη ζωή του,



    Εμείς επιβραβεύσαμε την ανηθικότητα και όχι την ικανότητα. Καθιερώσαμε παντού την κομπίνα. Επιβραβεύσαμε τον συγγενή και τον φίλο του κάθε κομματικού μας γραφειοκράτη.






    Και θέλω να μεταφέρετε σε όλα τα μέλη, τους φίλους μας και τους συμπολίτες μας ένα απλό μήνυμα. Όποιος γίνεται μέλος του ΠΑΣΟΚ, εξασφαλίζει βόλεμα στο δημόσιο. Όποιος είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ, έχει προνόμια έναντι άλλων πολιτών. Το ίδιο ισχύει για όλα τα στελέχη μας, συνδικαλιστικά, συνεταιριστικά, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για όλους μας. Για όλους μας που συμμετέχουμε σε αυτό το Κίνημα, από το απλό μέλος μέχρι και τον Πρόεδρο, ξέρουμε ότι, χρέος μας και ύψιστη τιμή μας είναι να προσφέρουμε στο κομματικό συμφέρον και αυτό το ονομάσαμε κομματικό πατριωτισμό. Και αυτή η καθημερινή μας στάση, εγκρίνεται από τον ελληνικό λαό.
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είμαι o non Γιωργάκις, βγάζω non λόγους και non θα κερδίσω τις εκλογές. Γιούπιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φθηνό πετρέλαιο... υπό προϋποθέσεις για Αγροτικά Μηχανήματα Πολλαπλής Χρήσης-18/5/2007

    Δυνατότητα χρήσης αγροτικού πετρελαίου θα έχουν τα αγροτικά οχήματα πολλαπλής χρήσης, που εκτελωνίστηκαν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 1992, ενώ παράλληλα θα σταματήσουν οι διώξεις κατά των αγροτών εφ’ όσον πληρώσουν τη διαφορά μεταξύ της τιμής κανονικού και αγροτικού πετρελαίου.
    Αυτό ανακοίνωσε επίσημα από τη Βουλή, ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Αντώνης Μπέζας, αναφερόμενος στις ρυθμίσεις του νέου Τελωνειακού Κώδικα.
    «Eίναι στην πρόθεσή μας να συμπεριλάβουμε διάταξη, με βάση την οποία θα δίνεται η δυνατότητα χρήσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης (diesel) θέρμανσης, δηλαδή αγροτικού πετρελαίου, για χρήση στη γεωργία και στα Αγροτικά Μηχανήματα Πολλαπλής Χρήσης (ΑΜΠΧ-τζιπ) που έχουν εκτελωνιστεί μέχρι και την 31/12/1992 και τα οποία τυγχάνουν απαλλαγής από το Τέλος Ταξινόμησης», τόνισε ο υφυπουργός.


    Επίσης στο νέο Τελωνειακό Κώδικα, θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους αγρότες, είτε του ειδικού είτε του κανονικού καθεστώτος, οι οποίοι μετά τις 16/10/2003 χρησιμοποίησαν για την κίνηση και τη λειτουργία των ΑΜΠΧ οχημάτων τους, αντί για πετρέλαιο κίνησης, πετρέλαιο θέρμανσης (αγροτικό πετρέλαιο), να καταβάλλουν μόνο τις φορολογικές επιβαρύνσεις που έχουν βεβαιωθεί κατά το χρόνο διαπίστωσης της παράβασης, χωρίς να επιβάλλονται οι ποινικές κυρώσεις και τα πρόστιμα τα οποία προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις.


    Σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών, «με τις ρυθμίσεις αυτές ικανοποιείται ένα δίκαιο και λογικό αίτημα των αγροτών και παράλληλα απεμπλέκεται, τόσο η τελωνειακή διοίκηση όσο και τα δικαστήρια, από την εκδίκαση μεγάλου αριθμού μικροπαραβάσεων αγροτών, οι οποίες επισύρουν δυσανάλογα επαχθείς κυρώσεις, χωρίς να προσφέρουν σημαντικό όφελος στο Δημόσιο».


    Τα παραπάνω δήλωσε ο κ. Μπέζας, απαντώντας σε ερώτηση του Λαρισαίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Αγοραστού, ο οποίος στην ομιλία του στη Βουλή επισήμανε μεταξύ άλλων:
    «Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τα πρόστιμα, τι θα γίνει με τις δίκες, οι οποίες εκκρεμούν». «Με την ευκαιρία επανακαταθέτω την πρότασή μου», πρόσθεσε ο βουλευτής, «για να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή στο αγροτικό πετρέλαιο, ώστε να ενισχύονται ακόμη περισσότερο μόνο όσοι αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλιείς και μελισσοκόμοι εργάζονται πραγματικά. Με τις βάσεις δεδομένων του ΟΣΔΕ θα μπορούμε να γνωρίζουμε το μέγεθος και το είδος κάθε γεωργικής εκμετάλλευσης».
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. to petro kokali ennoouse giati den paei kala o thrylos stin eyrwpi....
    apo lalyptikes einai episis kai oi synomilia tis kyrias LIANI me taksitzi proxthes to mesimeraki........................

    press-gr--->GtP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ηρεμήστε φασιστάκια,ξεκουραστείτε...
    Σε λίξο θα αναλάβει ΠΑΛΙ η ΠΑΣΟΚΑΡΑ και θα ξαναγίνουμε περήφανοι άνθρωποι με πολίτες ενεργούς και όχι ιθαγενείς και πόπολο που μας κατέστησαν οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. mas exete prixei oti den ginete anafora sto site sas otan kapioi anaparagoun dika sas thmemata... eseis tora giati den mas lete pou to diavasate auto... einai mistiko? o klepsas to klepsantos telika....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. babis,

    η θεραπεία με το ψωλόζουμο (ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ) αρχίζει να αποδίδει. Όμως έχεις ακόμη πολύ δρόμο να διανύσεις. Γι' αυτό θα συνεχίσουμε να σε κουράρουμε. Indeed. (Πράγματι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. theloume na doume tin Dimitra ypopsifia me tin Nea Dimokratia.......

    T.O. TSIBOUTIN NEAS DIMOKRATIAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ποιος ασχολειται με τον πετρακη, αυτο το ξεσκουλο της καθοδηγουμενης και απολυτα στρατευμενης 'δημοσιογραφιας' .. αφηστε το νουμερο να φτειαχνει 'κοκορακια' στο μαλλι και να λεει τις ακαταλειπτες βαρυγδουπες μπουρδες του σε ακροατηρια ηλιθιων.

    Δεν αξιζει τον κοπο κανεις να ασχολειται με τετοιου ειδους υποκειμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τον βερυκιο αυτη την πονηρουλα πουσταρα οπου την βρω θα την γαμησω.
    το εχω υποσχεθει στην μανα μου.
    καθε βραδυ το υστερικο κολοπαιδο ουρλιαζε για αεροπορικες επιδρομες των τουρκων.
    με τα ομολογα ουρλιαζε οτι θα χαθουν οι συνταξεις.
    η μανα μου εχει μαθει καταθλιψη απο τον αληταρα.
    τα επαιρνε απο τους μεσαζοντες οπλων το ξεφωνημενο παπαγαλακι.
    ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΣΩ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ..

    Των ΚΩΣΤΑ ΤΣΟΥΠΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΗ ΜΕΡΜΗΓΚΑ

    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ...

    Το βέβαιο, πάντως, είναι ότι έχει προκύψει πλέον επιτακτικά η ανάγκη θέσπισης ενός νέου πλαισίου επαγγελματικής διαχείρισης των αποθεματικών των Ταμείων. Οι παράγοντες της αγοράς επισημαίνουν:

    *«Η καταφυγή στο σύστημα των ΑΕΔΑΚ (Αμοιβαίων Κεφαλαίων) του ΙΚΑ που εισήγαγε ο Μιλτιάδης Νεκτάριος, ως διοικητής προ εξαετίας του ΙΚΑ, με ικανούς επαγγελματίες διαχειριστές τις τράπεζες Eurobank-Εθνική (μετοχές) και Alpha-Εμπορική για τα ομόλογα».

    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΕΒ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ....

    ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ.

    ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

    11:50 μμ


    Ανώνυμο said...
    τωρα το καταλαβατε ολη η ιστορια των ομολογων ηταν για να βαλουν χερι τα τζιμανια της σοφοκλεους στα διαθεσιμα των ταμειων..
    να αναλαβουν οι ειδικοι κλεφτες του ιδιωτικου τομεα την διαχειριση.

    11:51 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΦΟΥΣΚΕΣ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΜΕ...
    γιατι βρεχει?
    αντιπερισπασμος καραμανλη για να αποφυγει τα ομολογα.
    γιατι χιονιζει?

    αντιπερισπασμος καραμανλη για να αποφυγει τα ομολογα.
    γιατι εγινε σεισμος?
    αντιπερισπασμος καραμανλη για να αποφυγει τα ομολογα.
    γιατι μπους παει στα σκοπια?
    αντιπερισπασμος καραμανλη για να αποφυγει τα ομολογα.

    9:51 μμ


    Ανώνυμο said...
    γιατι δεν μου καθεται η μαρια?
    αντιπερισπασμος καραμανλη για να αποφυγει τα ομολογα.

    9:52 μμ


    Ανώνυμο said...
    γιατι λιωνουν οι παγοι?
    αντιπερισπασμος καραμανλη για να αποφυγει τα ομολογα.
    γιατι ο γαπ ειναι εντελως μαλακας?
    αντιπερισπασμος καραμανλη για να αποφυγει τα ομολογα.

    9:54 μμ


    Ανώνυμο said...
    οι δημοσιογραφοι ειναι πιο ηλιθιοι και απο τον αρχηγο τους τον γαπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η JPMorgan κατηγορούμενη για το ελληνικό ομόλογο

    των Kerin Hope από την Αθήνα και Gillian Tett από το Λονδίνο

    Η JPMorgan παραπλάνησε την ελληνική κυβέρνηση στη διαχείριση του πολυσυζητημένου δομημένου ομολόγου 280 εκατ. ευρώ που ανέλαβε για την Αθήνα, σύμφωνα με τον ισχυρισμό hedge fund που εμπλέκεται στην υπόθεση.

    ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ...
    ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ .
    ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. παρακρατικα παπαγαλακια του λαμπρακισταν εννοεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΝΙΚΟΣ,ΑΔΙΕΞΟΔΟ,ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ..
    στην παραγκα των εκδοτων..
    τους την εφερε ο γαπ.
    τους βγαζει γλωσσα..
    απειλη τα φθαρμενα στελεχη τους..τα ελεγχομενα.
    ΕΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ..ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΕΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΩΧ.ΩΧ..
    το πασοκ απο κομμα φουσκα ομπρελα των νταβατζηδων μεταλλασετε σε οικογενειακο κομμα..
    ειναι προοδος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητοί φίλοι

    Είναι γνωστό ότι ο μοναδικός σκοπός του ταξιδιού του πρωθυπουργού μας στο ταξίδι αναψυχής αυτή την στιγμή που κάνει η είναι η αγορά του τελευταίου μοντέλου του PLAYSTATION 3.Οποιαδηποτε άλλη δικαιολογία που ορθώνουν τα διάφορα παπαγαλάκια του Ρουσοπουλου απευθύνετε σε χαχόλους όπως έχουν μάθει να μας θεωρούν. Οι Έλληνες δε μασάνε πλέον. Όλο τον θίασο τον έμαθαν και τον γνώρισαν καλά. Τον βίωσαν στο πετσί των και τον γνώρισαν κι από την καλή και από την ανάποδη. Από την καλή με τις ακατάσχετες προεκλογικές ψευτιές και υποσχέσεις και από την κακή την επόμενη μέρα των εκλογών με μια κυβέρνηση κουμπάρων, ανιψιών και κολλητών δημιουργώντας παροιμιώδη αναξιοκρατικές επιλογές και δημιουργώντας τα σκάνδαλα σε ρυθμό καθημερινής ξευτιλας .Τι να πούμε και από από που να αρχίσουμε. Από την υπόθεση της απογραφής και του βασικού μετόχου, τους κουμπάρους της επιτροπής ανταγωνισμού, τον Βαρθολομαίο, το ομόλογα. Ευτυχώς το ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου έχουν ήδη καταθέσει μια αξιόπιστη πρόταση και ο Ελληνικός λαός περιμένει τις εκλογές για να τους αναθέσει την ευθύνη της διακυβέρνησης , για να κλείσει η παρένθεση της αρπαχτης, της αναξιοκρατίας και του αυτομάτου πιλότου που έχουν οδηγήσει τη χώρα μας.

    Babis

    YΓ. Ορισμένοι συνεχίζουν να ασχημονουν χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο μου. Είμαι εδω και θα γράφω για να καταγγέλλω κάθε φασιστοειδές και Δεξιό υποκείμενο που το ψέμα και τη συκοφαντία την έχει στο αίμα του. Η παραπληροφόρηση και η μαύρη προπαγάνδα δεν θα σας βγει σε καλό. Είμαι εδω και θα σας πολεμώ πάντα με όπλο την αλήθεια και την τιμιότητα ,όπως κάνουν οι σεμνοί δημοκράτες του ΠΑΣΟΚ σε αντίθεση μετά ακροδεξιά και άθλια υποκείμενα της ΝΔ. Ποιος είμαι το ξέρουν καλά όλοι πια. Απλά εκείνοι που χρησιμοποιουν την υπογραφη μου εκτιθενται όπως εκτίθενται πάντα σαν ψεύτες Δεξιοί,υβριστες,συκοφαντες και αισχρολογοι.Αυτα ξερουν αυτά κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. babis με αυτα που λες θα γελαει μαζι σου και το παιδι της ολμπραιτ..βαλε ενα φρενο ρε φιλε..δηλαδη η υβριστικος πρεπει να ειναι καποιος η γελοιος εδω μεσα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ποιος είμαι το ξέρουν καλά όλοι πια

    EΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ



    στα πόσα τσιμπούκια μπουκώνει ο μικρός γιός σου? Ρωτάμε από ενδιαφέρον για να ξέρουμε πως πάει η εκπαίδευσή του για να υπάρχει και διάδοχο σχήμα, αφού ακολουθείς πιστά τα βήματα του φιλέλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. O ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝΧ...
    ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΔΥΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ..

    ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΜΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σιγα ρε μεγιστε..Κανε και λιγο κρατει..Το PLAYSTATION 3 ποτε θα το παιξει?
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΓΑΡΔΟΥΜΠΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Σύντροφοι να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. «Η πολιτική συμπεριφορά της Δεξιάς κινείται πάντοτε μεταξύ χυδαιότητας, μικροπρέπειας και ψεύδους, γι' αυτό και το μόνο ίχνος που θα αφήσουν, περνώντας από τη διακυβέρνηση της χώρας, θα είναι μια σκέτη παρένθεση»
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Entaxei filoi mou to gnwrizoume oloi poio einai to arxaiwtero epaggelma !!
    Alla na milame gia nees kai wraies poutanes . Na milame gia megales , xontres , skatopoutanes einai ntropi gia to epipedo tou blog !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση