GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας έκρυψε την αλήθεια η Πάολα...

...αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ! ο Στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη για την Πάολα Μάλοβιτς (δείτε εδώ), έκανε τηλεφωνική παρέμβαση...

...αποκάλυψε ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ!
ο
Στην εκπομπή του Σπύρου Καρατζαφέρη για την Πάολα Μάλοβιτς (δείτε εδώ), έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ Γ. Ξηραδάκης. Θέλοντας να δικαιολογήσει τις ευθύνες του, αποκάλυψε ότι δεν ήξεραν, το 2004, στην ΚΕΔ ότι η κ. Μάλοβιτς -που μπήκε τότε από τον Γ. Αλογοσκούφη, όπως αναγνώρισε, στο ΔΣ της ΚΕΔ- ήταν κληρονόμος Νάστου και διεκδικούσε τα ακίνητα. Και ότι τους ενημέρωσε εκ των υστέρων. Για τον κ. Ξηραδάκη πάντως αυτό δεν ήταν πρόβλημα ούτε επιλήψιμο για την κ. Μάλοβιτς της οποίας έπλεξε το εγκώμιο!!

17 σχόλια

  1. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ; Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SUNDAY TIMES 27.5.07


    JAREWMY CLARKSON:


    GREECE IS FULL OF DUST AND HOMOSEXUALS


    ΜΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. \PAPAGIANNH MH FOBASAI TIPOTE .TO POLY-POLY NA SOU STEILEI THN YPEE-PROHN SDOE. ENTAJEI DEN THA SOU PAREI THN PSYXH ALLA MERIKA EURO ETSI GIA THN ENYSXHSH TOY PROYPOLOGISMOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KALHMERA SE OLOYS.
    OI PIO KATAPLIKTIKES APOKALYPSEIS EGINAN XTHES APO TON GIWRGO KARATZAFERH . PLHREIS KATALOGOI APO TOYS KOYMPAROYS PRWTHIPOYRGOY KAI YPOYRGWN POY EXOYN TAKTOPOIITHEI SEMNA KAI TAPEINA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. babis,

    I’VE TOLD YOU ONCE, I’M TELLING YOU AGAIN…

    αφού όπως γράφεις "...Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας...",



    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?


    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... AGAIN AND AGAIN



    ΑΧΟΡΤΑΓΗ ΤΣΟΥΛΑ



    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ (ΟΧΙ ΣΤΑ 4 ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ.


    Kυκλοφορεί μία φήμη στα δημοσιογραφικά ότι ο γάμος χάλασε επειδή δε σας πέτυχε το ροζ στα κουφέτα των παιδιών.



    ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΙΠΟ-ISONOUS?


    ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    ΣΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ...



    Αγαπητό αναγνωστικό κοινό,

    Όπως σίγουρα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες ημέρες ο babis έχει ξεσαλώσει σε σημείο όπου σας κάνει υποδείξεις με ποιόν να συνδιαλέγεστε και με ποιόν όχι. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΕΡΑ. Και όλοι ΠΛΕΟΝ ξέρουμε ΠΟΤΕ παίρνει ο πάτος του babis ΑΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΔΕΙΟ ΑΠΟ ΨΩΛΕΣ.

    Το θέμα βέβαια ΔΕΝ είναι ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ. Αυτό είναι το εύκολο. Το θέμα είναι ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.

    Σας αποκαλύπτουμε τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ:

    Ο ΠΑΤΟΣ ΤΟΥ babis ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΗΤΟΙ ΣΤΙΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

    Γι’ αυτό τρολλάρει, σπαμάρει ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΙ.

    Αλλά, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ είναι το πως μία τόσο καλά κρυμμένη πληροφορία (ούτε στον αχανή πάτο του να την είχε κρύψει η κυβέρνηση δεν θα την ξετρύπωνε) περιήλθε εις γνώσιν του babis.

    ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ:

    Ο babis ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ (ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΘΑ ΕΒΑΖΕ Ο babis ΔΕΞΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ? ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΑΖΕ ΨΩΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ). ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (sic) ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΣΤΙΣ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ, Ο babis ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΓΑΜΟΣ (ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΛΛΑ) ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΚΛΟΓΩΝ!!! SO SIMPLE.

    ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, Ο ΓΑΜΟΣ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ.



    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ


    ΑΠΟ ΚΑΣΤΡΙ ΙΝΤΕRCONTINENTAL 3 ΦOΡEΣ THN HMEΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΚΑΜΑΤΟ,



    ΛΙΒΑΝΩΤΟ ΣΤΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ,



    ΣΚΥΛΟΦΥΛΑΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΙΟΥ,



    STUDIO KAI ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ CD,



    ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΟΥΑ,



    ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ,



    ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΑΝΗΓΥΡΗ (ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ),



    ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ ΓΙΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ (ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ),



    ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΕΡΟΒΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΡΟΥΦΗΓΜΑ) ΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ...







    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 52 ΕΤΩΝ ΓΡΙΑ...




    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ???




    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝ' ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΩΣΤΕ ΤOYΣ ΤΟ babis ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @2.33 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ babis STAR ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?


    ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκυλε της καφριλιας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηληθιοτητας
    ΤΖΩΝ της βλακειας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απατης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των.Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.


    ποιος εγραψε το κειμενο αυτο?
    μου θυμιζει...τον..

    επαναστατικος αγωνας.

    του συστηματος πασοκ.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    babis μας απειλεις?
    τι σημαινει αυτο?

    Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπερα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    θα μας στειλεις τους δολοφονους
    του συστηματος πασοκ?

    τους περιμενουμε...

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    ωχωχωχ...
    η σταζι επιασε δουλεια στο blog.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    BABIS SAID

    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ PRESS-GR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε συ Φώλια πόσο πληρώνεις τον "μπάμια" για σου αποδελτιώνει τις εφημερίδες; 1.500 ευρώ για να μην σε βρίζει ο κουμπάρος του ο Καρατζαφέρης του ΛΑΟΣ; Και αυτόν τον αργόσχολο πρέπει να τον πληρώνουμε εμείς; ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ Σκύλε της καφρίλας
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ της ηλιθιότητας
    ΤΖΩΝ της βλακείας
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ της απάτης
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις, σάψαλα του κέρατα.

    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα μολυσμένα από την άνοια της γεροντικής ηλικίας που βρίσκεστε.

    Πλέον δεν αξίζετε της προσοχής μας. Δεν σας δίνουμε πλέον καμία προσοχή πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Παρακαλώ λοιπόν κάθε σκεπτόμενο έντιμο και τίμιο αγωνιστή (ευτυχώς υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα να μην ασχολούνται άλλο μαζί των. .Μας αρκεί το γεγονός πλέον ότι έχει αποκαλυφτεί ο ρόλος των. Τώρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα.

    ΥΓ. Έκοψα την τελευταία παράγραφο για να προφυλάξω τη νέα προβοκάτσια σύνδεσης ΠΑΣΟΚ με 17 Ν. Δεν έχετε μάθει τίποτα, δεν βάλατε μυαλό, είστε κοινοί απατεώνες. Μια ζωή ψεύτες και λωποδύτες. Το παιγνίδι της σχέσης του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία συνεχίζετε να το παίζετε. Είστε άθλιοι ,απατεώνες και ψεύτες. Περιθώριο της μαυρίλας και της απάτης. Ο Ελληνικός λαός σας έμαθε όμως. Η ήττα έρχεται για να σας τοποθετήσει μια ζωή στο περιθώριο. Όπου είναι η θέση των απατεώνων και των ψευτών. Ουστ αλητες του κερατα.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 'Ονομα, εντολή Νίμιτς, πρόωρες εκλογές και (παρα)''δημοσιογραφία του...πισινού'': Είναι κοινό μυστικό ότι ορισμένοι ανταποκριτές αθηναϊκών ΜΜΕ στις ΗΠΑ, είναι παπαγαλάκια και φερέφωνα που παραμυθιάζουν, θεωρώντας τον εαυτόν τους ''σπουδαίο''. Το δυστύχημα είναι ότι αυτοαποκαλούνται και ...δημοσιογράφοι που ''νομίζουν'' ότι ''διαμορφώνουν'' την κοινή γνώμη. Γιά να καταλάβετε πως παίζεται το παιχνίδι της παραπληροφόρησης, επισημαίνουμε ότι στις 31 Μαίου σε δύο μεγάλες εφημερίδες των Αθηνών εμφανίστηκαν δύο διαφορετικά δημοσιεύματα. Στο ένα (Ελευθεροτυπία), αποκαλύπτεται η παραδημοσιογραφία και στο άλλο (Καθημερινή), διατυπώνεται η απολογία, προειδοποίηση στα ''κέντρα εξουσίας'' γιά το ''άδειασμα''. (Πρόκειται γιά τα πρόσφατα γνωστά σενάρια που διέρρευσε το υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα -μέσω των ''δημοσιογράφων και ανταποκριτών του πισινού''- περί εξελίξεων στο θέμα της πΓΔΜ κι ενδεχόμενης κατάθεσης της εντολής του κ. Νίμιτς, που θα ''οδηγούσαν'' σε πρόωρες εκλογές)... Τα συμπεράσματα, γιά την (παρα)''δημοσιογραφία'', δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο ξηραδακης ειναι το μεγαλυτερο λαμογιο που περασε απο την ΚΕΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οι τσεπες του ειχαν φτασει στα παπουτσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θέμα: Αρκετά!
    Συντάκτης: Του Χρύσανθου Λαζαρίδη, Γ.Γ. του ΔΣ/Δ21
    Ημερομηνία καταχώρησης: 1η Ιουνίου 2007

    * Ο Συνασπισμός συνιστά προς όλους σύνεση, ψυχραιμία και μετριοπάθεια. Αλλά όταν αντιμετωπίζει τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, χάνει κάθε μέτρο?
    * Ο Συνασπισμός, κηρύσσει την «ανεκτικότητα προς τη διαφορετικότητα». Αλλά ο λόγος του Αρχιεπισκόπου του είναι απολύτως «ανυπόφορος».
    * Ο Συνασπισμός διακηρύσσει ότι η Εκκλησία δεν πρέπει να έχει καμία ανάμιξη με την Πολιτική. Αλλά συχνά προβάλλει «δοξαστικά» τον αιδεσιμότατο Τζέσσι Τζάκσον στις ΗΠΑ, ο οποίος είναι κληρικός, που αναμιγνύεται ενεργά στην πολιτική (στην Αριστερά του Δημοκρατικού Κόμματος).
    Ο Αρχιεπίσκοπος έθιξε, τις προάλλες, ένα αληθινό πρόβλημα: Ότι δεν μπορεί μια μειοψηφία να επιβάλει την άποψή της στην πλειοψηφία. Εμείς θα το θέταμε λίγο διαφορετικά:
    -- Που σταματάει το καθήκον μας να προστατεύουμε τις μειοψηφίες και που αρχίζουν οι μειοψηφίες να γίνονται τυραννικές επί της πλειοψηφίας;
    Αυτό το ερώτημα δεν απασχόλησε ποτέ τον Συνασπισμό. Ο οποίος υπερασπίζεται άκοπα όλες τις «μειοψηφίες», αλλά και θεωρεί χρέος του να προκαλεί την πλειοψηφία. Μπερδεύει την υπεράσπιση των μειοψηφιών με την κοινωνική πρόκληση. Κι αυτό τον καθιστά πιο περιθωριακό. Δυστυχώς?
    Ο Συνασπισμός είναι αναμφίβολα ένα μικρό κόμμα. Που κάθε φορά μόλις και μετά βίας εκλέγει βουλευτές. Βέβαια, δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό στο να είναι ένα κόμμα μικρό. Και δεν υπάρχει ψόγος ακόμα κι αν δεν καταφέρει να περάσει το όριο του 3%. Αλλά αν για δεκαετίες δεν καταφέρνει να ξεκολλήσει από το 3%, αυτό κάτι σημαίνει, έτσι δεν είναι;
    Από την άλλη πλευρά η απήχηση του Αρχιεπισκόπου στην κοινωνία συχνά ξεπερνά το 65% και ποτέ δεν έπεσε κάτω από το 40% (ακόμα κι όταν όλοι έβαλλαν εναντίον του). Κι αυτό κάτι σημαίνει. Έτσι δεν είναι;
    Και το γεγονός ότι μια περιθωριακή μειοψηφία εκφράζεται τόσο περιφρονητικά για ένα πρόσωπο, που έχει τόσο μεγάλη απήχηση, επίσης κάτι σημαίνει?
    Αλλά ας ξεφύγουμε από τα άχαρα ποσοτικά στοιχεία και ας δούμε κάποια άλλα, πιο «ποιοτικά»: Ο Αρχιεπίσκοπος καλώς ή κακώς εκπροσωπεί τον αρχαιότερο θεσμό που υπάρχει στην ελληνική κοινωνία: Την Ορθόδοξη Εκκλησία, με ρίζες 2000 χρόνων. Ο Συνασπισμός τι ακριβώς εκπροσωπεί; Ένα κόμμα που προέκυψε από διασπάσεις και συγχωνεύσεις και νέες αλλεπάλληλες διασπάσεις ενός ιστορικού κινήματος που σήμερα εκπροσωπείται από ένα άλλο κόμμα , το ΚΚΕ.
    Το οποίο ? ΚΚΕ - με το Συνασπισμό δεν καταδέχεται ούτε να μιλήσει! Κι αυτό, επίσης κάτι σημαίνει.
    Όχι ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει πάντα δίκιο. Καμιά φορά, μάλιστα, χάνει το δίκιο του με τον τρόπο που τα λέει. Αλλά αυτή τη φορά είχε δίκιο.
    Και εν πάση περιπτώσει, του οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Και πλήρη αναγνώριση του δικαιώματος να μιλάει για ό,τι θέλει. Και να κρίνεται απʼ όσα λέει.
    Ασφαλώς, οι προοδευτικοί δεν είναι υποχρεωμένοι να πιστεύουν στο Θεό. Αλλά όταν παύουν να σέβονται την Εκκλησία, τότε όλο και κάποιο Ολοκληρωτισμό «μαγειρεύουν» .
    Βέβαια ? για να είμαστε δίκαιοι - από το Συνασπισμό η δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει. Διότι είναι ανίκανος να βλάψει οποιονδήποτε - πέρα από τον εαυτό του.
    Αλλά η ακρότητα, η εμπάθεια και η μικρότητα βλάπτουν σοβαρά τη Δημοκρατία. Δεν βλάπτουν τον Αρχιεπίσκοπο. Βλάπτουν, όμως, τον ίδιο το Συνασπισμό. Βλάπτουν τη νοημοσύνη και την αισθητική όλων μας.
    Αρκετά. Και Καλό Μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση