GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από το 2004 γνώριζαν για τα βασανιστήρια...

...από το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας! Απο το 2004 είχαν γινει φανερές οι προθέσεις των αστυνομικών υπαλλήλων του Τμήματος της Ομόνοιας,...

...από το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας!

Απο το 2004 είχαν γινει φανερές οι προθέσεις των αστυνομικών υπαλλήλων του Τμήματος της Ομόνοιας, σύμφωνα με στοιχεία που φέρνει στο φως το
prezatv.blogspot.com. με αφορμή την αποκάλυψη του βίντεο με την αστυνομική βία σε δύο κρατούμενους. Δείτε εδώ το βίντεο.
Όπως γράφει, στον τελικό του Euro 2004 που η ελληνική ομαδα πηρε το "γαμημένο", όταν όλο το έθνος ειχε μαζευτεί στη πλατεία Ομονοιας για να γιορτάσει τα σώβρακα και τις φανέλες... 40 άτομα βάραγαν εναν Πακιστανό...
Επίσης ομαδες ακροδεξιών-εθνικιστών-φασίστες...χτυπούσαν μέχρι τελικής πτώσης, όποιον αλλοδαπό έβρισκαν μπροστά τους. Βέβαια οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες, δεν έβλεπαν να διαδραματίζεται κανένα τέτοιο περιστατικό, ενώ τυχαία όλες οι κάμερες ήταν εκτός λειτουργίας...
Οταν μάλιστα
δημοσιογράφοι της εφημερίδας "Schooligans"ρώτησαν τον διευθυντή του Τμήματος Ομόνοιας, που ήταν υπεύθυνος, έκεινος απαντησε " Tι γύρευαν οι αλλοδαποί ανάμεσα στους Έλληνες;"
Και για του λόγου το αληθές...ορίστε οι μαρτυρίες,οι δικαιολογίες και οι απόψεις...
Συνεπώς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης γνώριζε πολύ καλά "ποιους" έχει διορίσει στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας!

71 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η "ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ". OTAN EXΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ΄ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Eλληνας θελει Πουτσα Και Βουρδουλα για να στρωσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΨΕΙ ΟΛΟΙ.
    Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥΣ.

    ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΑΓΑΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιγο ξυλο εφαγαν τα τσογλανια. Ο αστυνομικος πρεπει να παρει προαγωγη, επαινο και να γινει εθνικος ηρωας. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΛΟΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά κολλητε εσύ εφυγες νωρίς...πως θα σου φαινόταν στη θέση του Αλβανού να ήταν ο Έλληνας γίός ή αδερφό σου σε ξένη χώρα;Εκεί θα ήταν ρατσιστές ενω εδώ είναι είναι ξηγημένοι και μάγκες.Ουστ ρε κοπρόσκυλα.Ψύχες έχουν ρε μαλάκα όλοι οι άνθρωποι, αν ήταν ένοχος οκ, να πάει μέσα, να τον απελάσουν, όχι αυτα τα αίσχη, άντε μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άρρωστοι Ελληναράδες χριστιανοί βασανιστές, αγάμητοι κρυφοομοφυλόφιλοι, πούστηδες στην ψυχή, έχετε σεξουαλικά απωθημένα και βαράτε αδύναμους φουκαράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επαναλαμβάνω, ορισμένοι Δεξιοί αδιόρθωτοι και φανατισμένοι κάνουν συμψηφισμό του επεισοδίου που είδαμε με το γεγονός των δακρυγόνων στους Συνταξιούχους έξω από του Μαξίμου στην εποχή του Σημίτη . Καμιά σχέση φίλοι. Επί ΠΑΣΟΚ ήξεραν όλοι οι Αστυνόμοι ότι οποιος τολμούσε να σηκώσει χέρι ήξερε ότι θα του το κοβανε. Μάλιστα τότε κανανε αρκετή φασαρία για το γεγονός αυτό διαμαρτυρόμενοι ότι ταχατε είναι απροστάτευτοι εκβιάζοντας την κυβέρνηση να τους δώσει το ελεύθερο να χρησιμοποιούν τα όπλα των δίκη σερίφηδων.
    Άμα είμαστε τίμιοι και ειλικρινείς και δεν είμαστε φανατισμένος Δεξιοί στηρίζοντας την διακυβέρνηση του Χοντροδαμαλου μετά της Χειρουργός-νηπιαγωγός, θα μπορέσομε να διακρίνομε τη διαφορά. Αλλιώς τσάμπα κόπος. Θα μείνομε κολλημένοι σε ένα ατυχές επεισόδιο που έβλαψε το ΠΑΣΟΚ στο σύνολο του και το πλήρωσε πάρα πολύ αφού μέχρι σήμερα του το κοπανανε μετά από τόσα χρόνια και χανομε τη σημερινή κατάσταση με τον «πραίτορα» , τα μπουμπούκια τους ακροδεξιούς συνδικαλιστές και την κυβέρνηση του καταλληλότερου ,όπου έχει γίνει θεσμός η βιαιοπραγία και το ξύλο θυμίζοντας μας καταδικασμένες πρακτικές πριν από 50 χρόνια. Μια πολιτική και μια πρακτική που όντως μας έχει γυρίσει 50 χρόνια πίσω. Αλίμονο του σε όποιον βρεθεί σήμερα στα χέρια των. Κούνια που τον κουναγε.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που αξίζει επίσης να επισημανθεί είναι η διαφορετική κουλτούρα που έχει αναπτυχθεί ως προς τα βασανιστήρια στην ΕΛΑΣ.
    Δεν σε δέρνουν πια για να ομολογήσεις αλλά βάζουν τον ένα κρατούμενο να δέρνει τον άλλο για εξευτελισμό, για να σπάσουν την σχέση που έχουν μεταξύ τους και για να κρύψουν τα δικά τους κτυπήματα, λέγοντας αν κανείς κάνει θέμα, ότι τα ιατροδικαστικά ευρήματα προέκυψαν από την αναμεταξύ τους συμπλοκή.

    Άρα εδώ παιδιά υπάρχει σχέδιο και μέθοδος βασανισμού, ένα ολοκληρωμένο σύστημα βαρβαρότητας, χειρότερο και από τη κουλτούρα της χούντας.
    Δεν με ανησυχεί τόσο το ότι η αστυνομία εκτρέπεται συχνά τελευταία, με τρομάζει αυτή η νέα κουλτούρα που κυριαρχεί σε νέα παιδιά που υπηρετούν δήθεν τον πολίτη, αλλά στη ουσία μόνο τα άρρωστα βίτσια τους, και την καταπιεσμένη λίμπιντο τους.
    Ποιος ενέπνευσε αυτή τη κουλτούρα σε τούτα τα νέα παιδία;
    Δεν φταίνε οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι;
    Δεν φταίει η φυσική τους ηγεσία;
    Ποιος φταίει πάλι, η ανώμαλη φύση του Έλληνος και τα ακραία καιρικά φαινόμενα!

    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί κύριε ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕ δεν γράφετε ξεκάθαρα ότι η σημερινή αστυνομία είναι είναι ένα από τα έργα της νέας διακυβέρνησης?
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί ρε babis 10.08 δεν καταλαβαίνεις τι γράφω;
    Πρέπει όλοι να μιλούμε τη γλώσσα του ΠΑΣΟΚ για να συνεννοηθούμε;

    Αυτά που επισήμανα ενοχοποιούν την εξουσία της ΝΔ ακόμη περισσότερο από το εάν περιοριζόμουν απλώς να καταγγείλω τη πολιτική της ΝΔ στο θέμα της αστυνόμευσης.
    Δείχνω ότι αυτή την περίοδο διακυβέρνησης παράγονται επικίνδυνα για τη κουλτούρα της αστυνόμευσης φαινόμενα και ότι ο κάθε ανώμαλος που διορίστηκε στη αστυνομία έχει αποθρασυνθεί, καθώς εσωτερικεύει το ρόλο του μοντέρνου πραίτορα.
    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. thanks. To ηθελα ρητα και ξεκαθαρα.Οπως μιλα το ΠΑΣΟΚ!!!
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΗ. ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΚΑ ΔΩΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    Η ΕΛ.ΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΑΣΙΝΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ ΕΙΧΕ ΜΠΕΙ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν και από την πρώτη παράγραφο σας αγαπητέ κύριε φαίνετε η εμπάθεια κι η προκατάληψη σας κατά του ΠΑΣΟK και του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου, αντιπαρέρχομαι όλα όσα λέει το θολωμένο σας μυαλό για βιβλία και ηλιθιότητες, και σας πληροφορώ ότι κανένας υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομίας δεν υπάρχει πλέον σε ενεργεία, έχουν αποκεφαλιστεί άπαντες. Eζήσαν λόγο Ολυμπιακών αγώνων λίγο μετά τις εκλογές του Μαρτίου 2007 και μετά τις δυο διαδοχικές κρίσεις που έγιναν 2006 και 2007 άμα μου βρεις ένα φίλα προσκείμενο στην αξιωματική αντιπολίτευση να μου τον δείξεις να το μάθω και εγώ!! Όσοι αστυνομικοί διαβάζουν αυτά που λες είμαι σίγουρος ότι θα χαμογελούν από τη παραπληροφόρηση ,τον φανατισμό σας, και τα ψεύδη σας.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. sorry για τα ορθογραφικα και νοητικα λαθη...
    2004 εγινε 7 κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. την αλλη φορα οι μπατσοι να πλακωσουν τον συναδελφο τους κ.Τζων
    να δει την γλυκα,ο ρουφιανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι μπατσοι ειναι αδερφια μας και μεις αδερφοκτονοι...!
    μπατσοι γουρουνια δολοφονοι...
    οι μπατσοι ειναι αδερφια μας και μεις αδερφοκτονοι...!
    μπατσοι γουρουνια δολοφονοι...
    οι μπατσοι ειναι αδερφια μας και μεις αδερφοκτονοι...!
    μπατσοι γουρουνια δολοφονοι...
    οι μπατσοι ειναι αδερφια μας και μεις αδερφοκτονοι...!
    μπατσοι γουρουνια δολοφονοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οπως σωστα επεσημαναν καποιοι κυριοι,η κατασταση στην Ελλ.Αστυνομια δεν ειναι και η καλυτερη..

    Το 90% του προσωπικου ειναι πασοκοσκυλαιοι και βλαμμενοι,φανατικοι πασοκοσκυλαιοι...

    Και ειναι και "συνδικαλιστες"!
    Φτασανε στο σημειο ΑΚΟΜΑ και στο τελικο του τσαμπιονς ληγκ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΦΤΑΣΑΝΕ!!,να κανουν απεργια ,διαδηλωση, πασοκοσκυλαιικο σωου,πασοκοσκυλαιικη διαμαρτυρια...παντως να κανουν κατι για να πληξουν την Ελλαδα!!!
    Γιατι δεν θα επληταν βεβαια καμμια κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη ,οπως θαλεγε και το μπραβογιοργο!

    Το Ελληνικο κρατος θα επληταν.
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ θα επλητταν!

    Απλα για να παρει ποντους η πασοκοσκυλια!!

    Να φθαρει η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη!

    Τετοια εντολη ειχαν παρει απο το χαμαιτυπειο της Χαρ.Τρικουπη 50 ,οι αλητες ..συνδικαλιστες!

    Για οσους δεν το γνωριζουν ,επαναλαμβανω:

    ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη,οπως θαλεγε και το μπραβογιοργο..

    ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ,το πασοκοσκυλαιικο τσουρμο..
    Οι πασοκοσκυλαιοι,που "μπηκαν" κατα κοπαδια στο Δημοσιο επι πασοκοσκυλιας..
    Που προσληφθηκαν στις .."προβληματικες" με μισθους παχυλους,τι παχυλους?!! ηγεμονικους ...
    Ξερω καμποσους αγραμματους,πλην πασοκοσκυλαιους φανατικους,γλοιωδεις,ρουφιανους,
    γλιτσες σκουληκια...και οι οικογενειες τους πρωην χουντικοι,,,που προσληφθηκαν στην "Πειραικη-Πατραικη" και κονομαγανε τα αντερα τους!!
    Ρε λεφτα ρε μιλαμε!
    Και ενω η "Πειραικη Πατραικη" εμπαινε συνεχεια μεσα....
    Μεχρι που εκλεισε...

    Και οι τυπαδες βγηκαν με ..προωρη!

    Τελος παντων...

    ...
    Κρεμαλες γιοκ ,ο,τι και να λεμε μαλακιες ειναι...
    Απλα ξεθυμαινουμε λιγο...
    Με αυτο το πασοκοσκυλαιικο τσουρμο...
    Που καθησε στο σβερκο μας 20 χρονια και διελυσε τα παντα...

    Που μας εφερε 50 χρονια πισω...

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2.36

    Δηλαδή ο babis θέλει ΚΑΙ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ?


    (γιατί από ΠΟΥΤΣΑ είναι πρώτος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΙΤΟΡΕΣ-ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ


    «Εγώ σέβομαι το κόμμα ( τον ΣΥΝ) ως κοινοβουλευτικό κόμμα και φυσικά αναγνωρίζω το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού του. Δεν μπορώ να τον δεχθώ όμως ως 'φωλιά της βίας'. Τελικός κριτής ο λαός.»

    Η ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ,
    ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ.

    Δεν μένει να δώσει εντολή στους πραίτορες να βάλουν τον καθένα που συμπαθεί τον ΣΥΝ να σφαλιαρώνει τον άλλο ομοϊδεάτη του μέχρι τις εκλογές!
    Έτσι θα γίνει προεκλογικός αγώνας μέχρι τελικής πτώσεως στη κυριολεξία.

    ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΡΙΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Ο Συνασπισμός έχει μετατραπεί σε φωλιά της βίας, δηλώνει ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, σημειώνοντας ότι το συγκεκριμένο κόμμα «γοητεύτηκε από τη βία και πλαστογράφησε τον εαυτό του». Αναφερόμενος στο θέμα του βίντεο, εκφράζει την απορία του για το γεγονός ότι δόθηκε στη δημοσιότητα με ένα χρόνο καθυστέρηση".

    Γιατί ρε μπάτσοι επί έναν ολόκληρο χρόνο βλέπατε σε αποκλειστική προβολή τα μαγκίτικα βασανιστήρια που κάνατε;

    Γιατί ρε πραίτορες δεν μοιραστήκατε τις εμπειρίες σας με τον Πολύδωρα;

    Ένα χρόνο έπρεπε να περιμένουμε για την υπερπαραγωγή «Βάρα με να σε βαρώ για να την βρίσκει ο μπάτσος»;

    Με ένα χρόνο καθυστέρηση βγάλετε το βίντεο που δείχνει τι θέλει να δει ο ηγέτης σας Πολυδώρ να κάνουν μεταξύ τους ο Αλέκος με τον Λαφαζάνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ποσο ευκολα ξεχναει ο κοσμος..(ο .."λαος"!! Χα!)

    Πριν ενα χρονο περιπου "φαγανε" τον υποδιοικητη του ΙΚΑ ...

    Την ξεχασαμε την περιπτωση??

    Να σας την ξαναθυμισω εν ταχει:
    Ο εν λογω υποδιοικητης του ΙΚΑ(δεν θυμαμαι το ονομα του,σορυ),κατηγορηθηκε γιατι πριν 15-20 χρονια,(το επαναλαμβανω για να μην γινει κανενα λαθος)
    πριν 15-20 χρονια !,τοτε που βεβαιως ηταν ενας βιοπαλαιστης δικηγορος και αγωνιζοταν για την επιβιωση ...υπερασπιστηκε εμπορο ναρκωτικων!!
    Το φανταζεστε??

    Υπερασπιστηκε εμπορο ναρκωτικων..πριν 15-20 χρονια!!!εβλεπα τοτε το ΜΕΓΚΑνισταν και ειχα σαλταρει...

    Και ξερετε τι εγινε?
    Ο "εμπορος ναρκωτικων" αθωωθηκε!
    Και βεβαια δεν ηταν ο ΜΟΝΟΣ δικηγορος υπερασπισης...Ηταν ενας απο τους τεσσερες -πεντε που ειχαν οι εν λογω ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!!
    ΛΕΩ ΞΑΝΑ:
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!
    ΟΧΙ ΕΝΟΧΟΙ!ΟΧΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ!
    ΑΠΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!

    ΚΑΤΙ βεβαια που για τον μακαριτη πασοκατζη Παππα,τον και λιγακι στραβοκαμωμενο,ημαρτον!,και το αλλον τον σκατοψυχο γιαινοπουλο..ναι ναι ...ηταν το φαι τους! ημαρτον!

    Μην σας φαινεται παραξενο φιλτατοι!
    Με το σιχαμενο σκουληκιαρη, το λαλιοτη ,θα δουμε πολλα ακομα...

    Αφου ειδαμε και φωτογραφια μητσοτακη-ΕςΕς...
    Που.."αργοτερα" ο κουρης παραδεχτηκε οτι ηταν μονταζ...
    Και κανενας δεν συγκινηθηκε..

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμο said...
    ΠΡΑΙΤΩΡ...ΚΟΠΑΝΟΥΣ

    -50 π.x


    Ανώνυμο said...
    "Το πράον ήθος θηριωδίας τρόπω απ' εναντίας έχειν, η φύσις βοά".

    Συγχαίρω μέσα από τη καρδιά μου τον εμπνευστή, συντάκτη του post.

    Νομίζω όμως ότι το μήνυμα δεν θα καταστεί εύκολα καταληπτό από τον Πολύδωρα.
    Ο άνδρας δεν έχει σχέση με το φυσικό δίκαιο, αλλά με την λαϊκίστικη καρικατούρα της πολιτικής που προσαρμόζει την εφαρμογή του δίκαιο στις μικροκομματικές σκοπιμότητες.

    Δυστυχώς η ίδια νοοτροπία κυριαρχεί στην αριστερά και στο ΠΑΣΟΚ.

    Υποστηρίζω ότι το τόσο παραμελημένο στις μέρες μας φυσικό δίκαιο πρέπει να βρει κάποια θέση, αν όχι στα καινούργια βιβλία μας, τουλάχιστον στις καρδιές μας.

    Δημιουργεί και προάγει την ισορροπία και τις αρμονικές σχέσεις στη κοινωνία, φυσικά. Δηλαδή προκαλεί αναμφισβήτητες αυθεντικότατες και όλοι γνωρίζουν την περιγραφή της ευθύνης και την καθολικότητα των συνεπειών από τη παράβαση των νόμων.

    Θέλουμε δε θέλουμε μόνο το φυσικό δίκαιο έχει τις προϋποθέσεις για την εμπέδωση της πραγματικής ισονομίας στο κόσμο.

    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το βιντεο το εβγαλε πασοκος
    αστυνομικος σε συνεργασια με
    λαλιωτη..
    Για να δικαιολογηθει η βια
    που θα εξαπολυσουν οι εξαρτημενοι
    κουκουλοφοροι.
    Τα καναλια της διαπλοκης θα
    αποδωσουν την βια αυτη σε πραξεις
    αντεκδικησης..
    Ειναι προβοκατσια.
    Απλα με την βοηθεια του Λαλιωτη
    οι κουκουλοφοροι βελτιωνονται
    επικοινωνιακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΡΕ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ"
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΒΙΑΖΑΝ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΑΝ ΠΕΡΣΙ.
    ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΜΩΡΑ.
    Η ΒΙΑ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΓΕΝΙΚΕΥΘΕΙ.
    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ΠΟΥ ΣΤΟ
    ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ
    ΠΟΛΗ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΒΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ
    ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΕΙ..
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ
    "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ" ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ
    ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΤΕ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΗΣ?

    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ
    "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ" ΠΟΥ
    ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παρακολουθουμε στην ελλαδα
    την εξεγερση των μμε της πλουτοκρατιας κατα των σωματων
    καταστολης που δημιουργηθηκαν
    για την υπερασπιση της ταξης και
    της ιδιοκτησιας..

    ο μαρξ τα εχει παιξει..τι συμβαινει
    ωρε συντροφοι

    ο Βαρδινογιαννης ,ο Λατσης ο
    Κοντομηνας ,ο κυριακου εγιναν ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ?
    ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ"
    ΦΩΣΤΗΡΑΣ, ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
    ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ?
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΕΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ...

    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..

    ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΤΩΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΕΚΒΙΑΖΑΝ,
    ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ
    ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1.01-1.04.-1.06 - 1.09


    In the words of the great "Γεωργίου speaking":


    Βαράς καρδιά ρε μάγκα


    (μη προβληματίζεις τα συντρόφια με ρητορικά ερωτήματα - θα κάψουν την εγκεφαλική αμοιβάδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΜΑΡΞ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ..

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ.

    Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ
    Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ
    Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
    ΒΡΗΚΕ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ ,NEO ΟΡΑΜΑ...

    ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑ


    "ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ
    ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ"
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ..
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ..
    ΚΤΛ.

    ΑΙΤΙΑ..ΟΙ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..
    ΠΟΛΥΔΩΡΑ.

    ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ?
    H MAΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ?

    "ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ" ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΠΟΛΥΔΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τζων

    Μαλακα.Ολα οσα γραφεις ειναι ΨΕΜΜΑΤΑ.Τα γραφεις δυο=τρεις φορες και αργοτερα τα περνας για δεδομενη αληθεια.Εισαι ενα ψωνισμενο σκυλι (εχω λογους που το γραφω)που εκτελεις διατεταγμενη υπηρεσια κυπατζη.
    Εισαι το ιδιο προσωπο με τον friends of babis skylos.Ειναι απολυτα βεβαιο αυτο.Και εισαι το ιδιο καθηκι που--καθ ομολογιαν σου--προβοκαρεις και στο indymedia.

    Να σε χαιρονται λοιπον αυτοι που σε εχουν και σε χρησιμοποιουν.
    Δεν εισαι απλα ενας μπουρδολογος που γελουσαμε μαζι του.Εισαι ενας επικινδυνος ρουφιανος.Και σαν τετοιος εχεις την καταφρονια μας.
    Και βρωμιζεις και το σαιτ.Και χαλας και τις Κυριακες μας,αλητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δημοκρατες πολιτες σας
    παρακαλω να κανετε υπομονη,ωσπου να
    βγουν στην συνταξη,οι τραμπουκοι
    αστυνομικοι τους οποιους εκπαιδευε
    το πασοκ επι εικοσι χρονια.

    Πολυδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μιζοστερημενα,μισοτρελλα πασοκακια.
    χασατε την εξουσια,και ξαφνικα
    υστεριαζεται με το "κρατος της
    δεξιας" το οποιο εσεις οικοδομησατε
    τα τελευταια χρονια.
    εμεις οι αριστεροι που δεν μας
    τρομαξε ο γερμανικος φασισμος ,ουτε
    η χουντα.
    δηλωνουμε οτι σπαμε πλακα
    με την κινδυνολογια σας...
    δεν μας τρομαξαν τα ξερονησια,
    θα μας τρομαξετε με την
    εικονικη πραγματικοτητα που διαμορφωνουν τα τα καναλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1.26

    Ρε ξεφτιλα Τζων .βαζε και την υπογραφη σου οταν κανεις προβοκατσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. η σημιτικη κολομβιανη χουντα
    μας τελειωσε.
    η ιστορικη προσφορα του σημιτη
    ειναι οτι απαξιωσε ολοκληρωτικα
    το πασοκ.
    πασοκ τελος.
    στο νεο πολιτικο σκηνικο θα
    υπαρχουν μονο δυο κομματα.
    ΝΔ και ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 1.19


    εκτός του ότι είσαι ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ (πιό βλάκας απο το φιλέλληνα yorgo) είσαι και κλασσικός πασόκος



    Λασπολόγος, παραπληροφορητής, προπέτης, αμαθής παπαγάλος, διαστρεβλωτής της αλήθειας, παρωπιδάκιας και ΦΑΣΙΣΤΑΣ μη ανεκτικός σε άλλες απόψεις


    Αλλά είσαι διάφανος και αποτυχημένος



    πες του Λαλιώτη να σου κάνει σεμινάρια - ξέρει αυτός από λάσπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ,
    ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ
    "ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ
    ΔΕΞΙΑΣ" ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ"
    ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ
    ΒΑΣΗ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΓΙΑΥΤΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ
    ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ Η ΑΠΛΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Με χαρά μου βλέπω ότι κάποιοι δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα κείμενά μου και τα εμφανίζουν στο μπλογκ σε επίκαιρο χρόνο, τη στιγμή μάλιστα που εγώ τα έχω ξεχάσει.

    Καλά κάνατε, λοιπόν, που εμφανίσατε το σχόλιό μου περί φυσικού νόμου, τον κοινό τόπο δικαίου, όπως τον συνειδητοποιούμε δια της πολιτισμικής μας συγκρότησης, ώστε να μου δώσετε για άλλη μια φορά την ευκαιρία να δείξω ότι η αντίληψη περί δικαίου που καλλιεργεί ο Πολύδωρας με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αναφορά περί πραιτόρων, δεν έχει βάση στον πολιτισμό μας.

    Είναι μια αντι-πολιτισμική προσέγγιση για την Ελλάδα που οδηγεί σε κάποιες περιπτώσεις ασυνείδητων αστυνομικών σε χυδαία άσκηση εξουσίας, σε αλόγιστη βία και σε μορφές βασανιστηρίων που παρακολουθήσαμε.

    Δείτε, λοιπόν, τη διαφορά:
    The major divisions of the law of ancient Rome, as contained within the Justinian and Theodosian law codes, consisted of Ius Civile, Ius Gentium, and Ius Naturale. The Ius Civile ("Citizen law") was the body of common laws that applied to Roman citizens.[68] The Praetores Urbani (sg. Praetor Urbanus) were the individuals who had jurisdiction over cases involving citizens. The Ius Gentium ("Law of nations") was the body of common laws that applied to foreigners, and their dealings with Roman citizens.[69] The Praetores Peregrini (sg. Praetor Peregrinus) were the individuals who had jurisdiction over cases involving citizens and foreigners.

    Ius Naturale encompassed natural law, the body of laws that were considered common to all being.
    Το φυσικό δίκαιο, λοιπόν, αναγνωρίζει ως κύριο μηχανισμό παραγωγής των νόμων τον πολιτισμό. Αν πιστεύετε ότι το σημερινό σύστημα πολιτισμού μας επιτρέπει τα βασανιστήρια στα αστυνομικά τμήματα και γενικά την αστυνομική βία στους πλέον ευάλωτους, προφανώς κάποιο λάθος κάνατε για τον ελληνικό πολιτισμό και τις αξίες του.

    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. οι αριστεροι δεν ξεχνουν οτι
    ο γεωργιος παπανδρεου,κανακαρης
    των εγγλεζων ιμπεριαλιστων,
    εκτισε τα ξερονησια .
    ο γιωργακης παπανδρεου ,κανακαρης
    του μπους, εστησε το σχεδιο αναν.
    γιατι ο γαπ δεν τολμαει να πατηση
    το ποδι του στην κυπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕ
    ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ..
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
    ΑΠΟΓΟΝΟΙ,ΠΕΙΡΑΤΩΝ,ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ
    ΑΡΜΑΤΩΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 1.52
    Πέστα άνθρωπέ μου για να καταλάβω κι εγώ ο δόλιος γιατί τον τελευταίο καιρό όποτε έρχομαι στη χώρα νοιώθω όλο και περισσότερο τουρίστας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. I katrakila den exei oria. Kai to xeirotero eine oti o mesos ellinas oso pernane ta xronia ginete pio xontropetsos kai adiaforos. Tha kataliksoume na maste o perigelos tis Europis.
    Dieftharmenoi, syntiritikoi, thriskoliptoi, ypokrites, ethnikistes, misallodoksoi, fasistes, kompleksikoi, ratsistes.

    Forza Elladara eoe kai i katrakila den exei stamatimo.
    Ta lamogia trone mexri na skasoune kai oi apekso prospathoune na ginoune lamogia gia na fane ki aytoi. Ayth eine xondrika i elliniki koinonia.
    Kali mas masa kai kalo mas ypno. Ksimeroma de tha doume outos i allos.
    Elladara i mikri zibabwe tis valkanikis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. O αστυνομικός:
    Ενεργεί κατά την εκπλήρωση των καθηκόντων του, με βάση τις αρχές της νομιμότητας, της αναλογικότητας, της επιείκειας, της χρηστής διοίκησης, της ίσης μεταχείρισης και του σεβασμού της διαφορετικότητας των ατόμων.

    Εκτελεί τα καθήκοντά του με αμεροληψία, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, σύνεση, αυτοκυριαρχία, σταθερότητα, αποφασιστικότητα και αξιοπρέπεια, προστατεύοντας, χωρίς διάκριση, όλους τους πολίτες από παράνομες σε βάρος του πράξεις.

    Σέβεται το δικαίωμα στη ζωή και την προσωπική ασφάλεια κάθε ατόμου. Δεν επιφέρει, δεν προκαλεί και δεν ανέχεται πράξεις βασανιστηρίων ή απάνθρωπης ή εξευτελιστικής μεταχείρισης ή τιμωρίας και αναφέρει αρμοδίως κάθε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Ενεργεί σύλληψη ατόμου όταν αυτό προβλέπεται από τις διατάξεις του Συντάγματος και του νόμου. Κατά τη σύλληψη ενεργεί με σύνεση και σταθερότητα, τηρεί άψογη συμπεριφορά και αποφεύγει κάθε πράξη που μπορεί να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του συλληφθέντος και γενικά να προσβάλει την αξιοπρέπειά του. Χρησιμοποιεί την απολύτως αναγκαία βία και δεσμεύει τον συλληφθέντα μόνον όταν αντιδρά βίαια ή είναι ύποπτος φυγής.

    Διασφαλίζει συνθήκες κράτησης που εγγυώνται την ασφάλεια, την υγεία και την προστασία της προσωπικότητας του κρατουμένου

    Αποτρέπει και καταγγέλλει άμεσα, κάθε πράξη που συνιστά βασανιστήριο ή άλλη μορφή απάνθρωπης, σκληρής ή ταπεινωτικής μεταχείρισης ή τιμωρίας, οποιαδήποτε μορφή βίας ή απειλή βίας, καθώς και κάθε δυσμενή ή διακριτική μεταχείριση σε βάρος κρατουμένου.

    Μεταχειρίζεται με άψογο τρόπο τους κατηγορουμένους, τους υπόπτους, τους μάρτυρες και τους παθόντες και δεν ασκεί οποιαδήποτε μορφή βίας ή πίεσης στην προσπάθεια άντλησης πληροφοριών.

    Ο αστυνομικός από την ανάληψη των καθηκόντων του αποδέχεται την παρακάτω διαβεβαίωση :
    «Διαβεβαιώ ότι γνώμονας της συμπεριφοράς μου αποτελεί ο σεβασμός της αξίας κάθε ανθρώπου και η προάσπιση των δικαιωμάτων του. Έχω την ύψιστη τιμή να υπηρετώ τον Ελληνικό Λαό, ασκώντας την αστυνομική εξουσία που μου εμπιστεύεται, σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους. Αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις και αποδέχομαι τους κινδύνους του λειτουργήματός μου και δηλώνω ότι εργάζομαι με αμεροληψία και δικαιοσύνη για το καλό της κοινωνίας. Προσπαθώ διαρκώς να βελτιώνω τη συμπεριφορά μου ως υπεύθυνος δημόσιος λειτουργός, αποδέχομαι τον κοινωνικό έλεγχο της δράσης μου και προσδοκώ την υποστήριξη των πολιτών»

    Αποσπάσματα από το Προεδρικό Διάταγμα 254/2004 «Κώδικας Δεοντολογίας Αστυνομικού»

    Ελπίζω να το διασκεδάσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ
    ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ,
    ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,
    ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ
    ΜΙΛΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ...
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΠΤΥΧΙΑ
    ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΚΕΣ
    ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
    ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ
    ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
    ΓΙΑ..
    ΓΙΑ..
    ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
    ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ποσο ευκολα ξεχναει ο κοσμος..(ο .."λαος"!! Χα!)

    Πριν ενα χρονο περιπου "φαγανε" τον υποδιοικητη του ΙΚΑ ...

    Την ξεχασαμε την περιπτωση??

    Να σας την ξαναθυμισω εν ταχει:
    Ο εν λογω υποδιοικητης του ΙΚΑ(δεν θυμαμαι το ονομα του,σορυ),κατηγορηθηκε γιατι πριν 15-20 χρονια,(το επαναλαμβανω για να μην γινει κανενα λαθος)
    πριν 15-20 χρονια !,τοτε που βεβαιως ηταν ενας βιοπαλαιστης δικηγορος και αγωνιζοταν για την επιβιωση ...υπερασπιστηκε εμπορο ναρκωτικων!!
    Το φανταζεστε??

    Υπερασπιστηκε εμπορο ναρκωτικων..πριν 15-20 χρονια!!!εβλεπα τοτε το ΜΕΓΚΑνισταν και ειχα σαλταρει...

    Και ξερετε τι εγινε?
    Ο "εμπορος ναρκωτικων" αθωωθηκε!
    Και βεβαια δεν ηταν ο ΜΟΝΟΣ δικηγορος υπερασπισης...Ηταν ενας απο τους τεσσερες -πεντε που ειχαν οι εν λογω ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!!
    ΛΕΩ ΞΑΝΑ:
    ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!
    ΟΧΙ ΕΝΟΧΟΙ!ΟΧΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ!
    ΑΠΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ!

    ΚΑΤΙ βεβαια που για τον μακαριτη πασοκατζη Παππα,τον και λιγακι στραβοκαμωμενο,ημαρτον!,και το αλλον τον σκατοψυχο γιαινοπουλο..ναι ναι ...ηταν το φαι τους! ημαρτον!

    Μην σας φαινεται παραξενο φιλτατοι!
    Με το σιχαμενο σκουληκιαρη, το λαλιοτη ,θα δουμε πολλα ακομα...

    Αφου ειδαμε και φωτογραφια μητσοτακη-ΕςΕς...
    Που.."αργοτερα" ο κουρης παραδεχτηκε οτι ηταν μονταζ...
    Και κανενας δεν συγκινηθηκε..

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΗ Η "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΠΑΡΑΓΚΑ ,ΓΙΑΤΙ
    ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΟΥΣ
    ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΠΛΩΝ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ
    ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. τζωνυ
    για τον διοικητη του ικα που
    του στησανε.. ερωτικο εγκλημα ποτε
    θα γραψεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καμμια απαντηση ακομη.

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. μαθηματικα για ανεγκεφαλους.

    τζων=friends of babis skylos=κυπατζης=σκατα απο την ιδια μητρα γεννημενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο κ. Καραμανλής, αντί να μιλήσει για το περιστατικό του βασανισμού κρατουμένων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, ως πρωθυπουργός, επέλεξε, μιλώντας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, να αναφερθεί παρεμπιπτόντως στο μείζον αυτό θέμα υιοθετώντας τον ρόλο του κοινωνικού σχολιαστή.
    Ο Ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται τον εκάστοτε πρωθυπουργό της χώρας, ως έχοντα την ευθύνη πράξεων και παραλείψεων, που δεν αφορούν μόνον τους υπουργούς του, αλλά την ζωή και τα δικαιώματα των πολιτών.
    Θα αναλάβει άραγε κανείς ποτέ από την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή, μηδέ του πρωθυπουργού εξαιρούμενου, την πολιτική ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην χώρα;
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η φουσκα των ομολογων εσκασε..
    Τωρα θα βαλουμε σε εφαρμογη
    την νεα φουσκα....
    Οι πληρωμενοι απο εμας αρχηγοι
    των κουκουλοφορων θα καψουν την
    αθηνα,θα δημιουργησουν ανασφαλεια
    στον κοσμο.
    Εμεις θα τα φορτωνουμε στην
    κυβερνηση..
    Βασικο μας επιχειρημα..
    Η "προκλητικοτητα του Πολυδωρα"
    Ηδη το γιουσουφακι μας η ΝΕΤ,αρχισε
    απο χθες να ρωταει ..την αστυνομια.
    Εαν λεει περιμενει αντιποινα..
    Και σημερα η ΝΕΤ ειχει το θεμα
    σε επαναληψει για να το
    εμπεδωσουμε..
    Φανταστειτε τη παρτυ ετοιμαζουμε
    με τα δικα μας καναλια..

    ιδιοκτητες των μμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 2.06 πάσχεις από το σύνδρομο "ΠΙΝΤΙ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ελληνικά για αμοιβαδικούς πασόκους


    babis=πασοκοι=ενδοτικοί παραπληροφορητες λασπολόγοι ανθέλληνες=σκατα απο τον ίδιο κώλο (του σκατόψυχου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καμμια απαντηση ακομη.

    ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ 'Η ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Συναγερμός!!! Επέστρεψε η σπείρα από το ολιγοήμερο ταξίδι με τα χρήματα των φορολογούμενων, η συμμορία του Ρουσοπουλου. Πόσα χρήματα χρεώθηκε ο Έλληνας φορολογούμενος? Πόσα χρήματα βάλατε στη τσέπη? Πιάσατε αμέσως δουλεία βλέπω Αρχίσατε και το έργο σας..Ξερετε εσείς διαβολή, συκοφάντηση, λασπολογία ευτελισμός! Ο χώρος αυτός που είναι ελεύθερος πρέπει να κυριαρχείτε από τον καταλληλότερο δαμαλο μετά της χειρούργος-νηπιαγωγός και αντίθετα να ευτελιζετε ο ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης και όσοι τον στηρίζουν. Άδω όμως κυκλοφορούν έξυπνοι άνθρωποι και το έργο σας και η αποστολή σας είναι ξεκάθαρη, όλοι σας έχουν μάθει μάταιος ο κόπος σας. Πηγαίνετε αλλού και όπου θέλετε παραπέρα να παίξετε το άσχημο παιχνίδι σας.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Την αποπομπή του υπουργού Δημοσίας Τάξεως κ. Β. Πολύδωρα από την κυβέρνηση ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΝ Α.Αλαβάνος με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Πολύδωρα.

    "Το ποτήρι ξεχείλισε. Μετά το "έκνομοι" και "εκτός κοινοβουλευτισμού" ο κ.

    Πολύδωρας κλιμακώνει το σκόπιμο παραλήρημα σε βάρος του κόμματός μας, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΝ ως "φωλιά της βίας", είπε ο κ. Αλαβάνος και πρόσθεσε ότι "ο κ.Καραμανλής έχει μεγάλες ευθύνες γιατί στηρίζει τη στρατηγική της έντασης που καλλιεργεί βεντέτες και αγριότητα μέσα στην κοινωνία. Γιατί επιστρέφει στη μετεμφυλιοπολεμική δεξιά που επιχειρεί να διαδώσει το στερεότυπο ότι η αριστερά συνδέεται με τη βία".

    Εμείς από την πλευρά μας, κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΝ "θα συνεχίσουμε ειρηνικά αλλά μαχητικά να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των φοιτητών, των μεταναστών, των νέων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. SYN, η υποκρισία σου είναι φανερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

    ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
    ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
    ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ
    ΚΑΨΗΣ
    ΚΥΡΤΣΟΣ
    ΛΙΑΤΣΟΣ
    ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ
    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ
    ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΤΑΗ
    ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ
    ΤΣΙΜΑΣ
    ΤΡΑΓΚΑΣ
    ΤΡΕΜΗ
    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
    ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
    ΧΟΥΚΛΗ
    ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

    ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ
    ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
    ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗΣ
    ΜΙΧΑΣ
    ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
    ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ
    ΣΩΜΕΡΙΤΗΣ
    ΤΕΛΛΟΓΛΟΥ


    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 26 ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ


    ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΣΟΜΠΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ,

    ΤΡΟΛΛΑΡΕ-ΣΠΑΜΑΡΕ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΨΩΛΟΖΟΥΜΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ



    Bαρέθηκα βρε babi μου

    όλο να σε γαμάω

    ετσά γράφω τετράστιχα

    λίγο και σταματάω




    Tο blog αυτό το αγαπώ

    Και γράφω καμμιά λέξη

    βρε babi τα τσιμπούκια σου

    μου δημιουργήσαν έξη



    Ζάχαρη babi ο πάτος σου

    και η ψωλή μου μέλι

    έλα να τα ενώσουμε

    να φτιάξουμε παστέλι



    Στο Ρέθεμνος οι κοπελιές

    ανθίζουν σαν μπουμπούκια

    και στο Μαράθι ο babis μας

    πλακώνει τα τσιμπούκια



    Δώρο σου στέλνω babis μου

    Στων εκλογών το χρόνο

    δέκα ψωλές αράπικες

    να σε γαμούν συγχρόνως



    Το babis τον γαμούσανε

    οι αράπηδες στη Σούδα

    τον χύνανε στη μάπα του

    χύναν και στη μουσούδα






    ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Συναγερμός!!! Επέστρεψε η σπείρα από το ολιγοήμερο ταξίδι με τα χρήματα των φορολογούμενων, η συμμορία του Ρουσοπουλου. Πόσα χρήματα χρεώθηκε ο Έλληνας φορολογούμενος? Πόσα χρήματα βάλατε στη τσέπη? Πιάσατε αμέσως δουλεία βλέπω Αρχίσατε και το έργο σας..Ξερετε εσείς διαβολή, συκοφάντηση, λασπολογία ευτελισμός! Ο χώρος αυτός που είναι ελεύθερος πρέπει να κυριαρχείτε από τον καταλληλότερο δαμαλο μετά της χειρούργος-νηπιαγωγός και αντίθετα να ευτελιζετε ο ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης και όσοι τον στηρίζουν. Εδω όμως κυκλοφορούν έξυπνοι άνθρωποι και το έργο σας και η αποστολή σας την έχουν μάθει ολοι , μάταιος ο κόπος σας. Πηγαίνετε αλλού και όπου θέλετε παραπέρα να παίξετε το άσχημο παιχνίδι σας.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ
    ΤΖΩΝ
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις του κερατα ,φανατικούς υποστηρικτές του μπουλη με το PLAYSTATION και του Φρόκαλο χειρουργός-νηπιαγωγός.


    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα.
    Είναι γνωστό ότι ο babis διαθέτει γοητεία και στυλ υψηλού επιπέδου και αυξημένων απαιτήσεων. Έτσι παρά τις συνεχείς κρούσεις και προκλήσεις από τα παραπάνω άτομα παραμένει ακλόνητος στις προτιμήσεις του και δεν προβαίνει σε καμιά έκπτωση από τα υψηλα στάνταρτ των απαιτήσεων του για να συνευρεθεί μαζί τους.
    Είναι γνωστό ότι τα παραπάνω άτομα έχουν χάσει κάθε ευπρέπεια και παρά του ότι πρόκειται περί ξεφωνημένων κίναιδων του κερατα, απρόκλητα και συνεχώς την έχουν πέσει και ζητούν το άνοιγμα του πάτου των από ένα εξαιρετικό γαμιά όπως είναι ο babis.
    Δεν σας δίνει κύριοι καμία προσοχή ο babis ,πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε μια σκέψη καθαρή ,ένα πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Ο babis δεν σας γαμα ότι και να λετε ότι και να κανετε. Ουστ Παλιοπουστρακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ιδου ποιοι είναι οι άχρηστοι τενεκέδες που ο αγράμματος και ανεκπαίδευτος «επικρατείας» έχει προσλάβει και τρώνε με χρυσά κουτάλια αυτήν την περίοδο, απασχολούμενοι και εδώ και όχι μόνο , με αποκλειστικό σκοπό τον ευτελισμό, την παραπληροφόρηση και την συκοφαντία όσων υποστηρίζουν ανοικτα την αξιωματική αντιπολίτευση.
    Οι τύποι είναι τρεις
    Οι παρακάτω:

    Ένα χαραμοφάη κρατικοδίαιτο ανώτερο υπάλληλο του Ρουσοπουλου με συχνό πήγαινε έλα στο εξωτερικό,( Νάτος επέστρεψε προχθές από τη Μόσχα ,σήμερα από πού ήρθες? … ασχολείται και με στιχάκια), τρώει με χρυσά κουτάλια, αυτή την περίοδο που οι Έλληνες βιώνουν στο πετσί των τη άθλια διακυβέρνηση που έχει εξανεμίσει το εισόδημα τους ,αφού κάθε ταξίδι φεσώνει τους φορολογούμενους και τσεπώνει ουκ ολίγα, δίχως αυτά που έχει από εδώ κάθε μήνα με την αργομισθία του.
    Ένα πουστράκι που συχνάζει στο club Mercedes, αργόσχολο και άεργο βολεμένο και αυτό από τη Ρηγίλλης με αργομισθία.
    Ένα τρίτο έχει η παρέα ,δημόσιο υπάλληλο επονομαζόμενο, χημικό τον λέγω εγώ ,είναι αυτός με τα που κάνει τα μεγάλα και συχνά copy.
    Οι τρεις είναι συντονισμένοι και παρακολουθούν συνεχώς και αδιαλείπτως το blog ούτος ώστε τίποτα να μην μένει αναπάντητο.
    Οι άνθρωποι κάνουν καλά τη δουλεία των. Είναι συνεπείς και βρωμίζουν όλους τους χώρους με τις νεοδημοκρατικες παπαρες των και τις επαναλαμβανόμενες ασυναρτησίες των με αποκλειστικό σκοπό να ευτελιζουν και να παραπληροφορούν.
    Υποστηρίζουν με πάθος τον χοντροδαμαλο με το PLAYSTATION και τον συνεχώς παρακολουθούντα DVD μετά της χειρουργός-νηπιαγωγός.
    Είναι εγκάθετοι και εκτελούν αποστολή με αποκλειστικό σκοπό την παραπληροφόρηση και τον ευτελισμό κάθε σοβαρής κουβέντας.
    Τελικά είναι ανυπόληπτοι και προκαλούν το γέλιο. Όσο αφορά τα στιχάκια χοντροκομμένα και άθλια όπως πάντα είναι η Δεξιά και οι όμοιοι της.
    Το αποκρουστικό πρόσωπο της Δεξιάς σε στίχους…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  62. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή


  63. KLAS MY ΜΠΟΥΤΣ ΡΕ BABIS!!!!!

    MAΣ TA EXEIΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ - ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ - ΨΕΥΤΗΣ - ΑΛΗΤΗΣ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ - ΛΑΜΟΓΙΟ - ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ - ΑΡΠΑΧΤΡΑ - ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ - ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ -

    ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟ - ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑΣ - ΑΛΛΗΛΟΠΗΔΙΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ BABIS - ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Babis: "Επιτελους…..Καιρος ηταν να διαγραφουν τα βλακωδη λεγομενα από ένα ανθρωποειδες…Βεβαια είναι - γνωστο ότι η

    Ρηγιλλης τους πληρωνει ολους αυτους, με σκοπο να ευτελιζει κάθε σοβαρη προσπαθεια παραπληροφορησς
    ".

    Δύο διαπιστώσεις:
    - Η πρώτη ότι ομολογεί ο Babis ότι ΠΑΡΑπληροφορεί.
    - Η δεύτερη είναι ότι το πρώτο συνθετικό της λέξης ("παρα") εξηγεί και το λόγο που το κάνει. Παρα->Παράς->Χρήμα.

    Τα συμπεράσματα δικά σας...

    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  66. Μωρή μπαμπις, ξέχασα να σε ρωτήσω...

    σε πήδηξε καλά χθες ο καρχιδάκης ή να του ρίξω κανένα μπινελίκι που σε αφήνει ανικανοποίητη;


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  67. αΓΑΠη μου... σε θέλω πολύ... λιώνω για σένα... κάνε με να νοιώσω σκλάβος σου... κάνε με δική σου τώρααααα...

    Ναι πρόεδρε μου... ναι αΓΑΠη μου... ναι κανακάρη μου... ναι απίστευτε σέξυ αφέντη μου...

    Τώραααα... δεν αντέχω άλλο... σε θέλω σαν τρελός... σε ψηφίζω σαν μαλάκας... σε γουστάρω σαν πούστης...

    Ελα αΓΑΠη μου... τελείωσε με...


    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ


    Η ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ babis ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΙ ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΨΩΛΟ ΤΟΝ ΑΡΠΑΖΕΙ

    ΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ – ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ



    Όλο μας λες πως δε ρουφάς

    babi από την καρδιά σου

    μα σύ όπου δεις αρσενικό

    τρέχεις για την ψωλιά σου


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ιδου ποιοι είναι οι άχρηστοι τενεκέδες που ο αγράμματος και ανεκπαίδευτος «επικρατείας» έχει προσλάβει και τρώνε με χρυσά κουτάλια αυτήν την περίοδο, απασχολούμενοι και εδώ και όχι μόνο , με αποκλειστικό σκοπό τον ευτελισμό, την παραπληροφόρηση και την συκοφαντία όσων υποστηρίζουν ανοικτα την αξιωματική αντιπολίτευση.
    Οι τύποι είναι τρεις
    Οι παρακάτω:

    Ένα χαραμοφάη κρατικοδίαιτο ανώτερο υπάλληλο του Ρουσοπουλου με συχνό πήγαινε έλα στο εξωτερικό,( Νάτος επέστρεψε προχθές από τη Μόσχα ,σήμερα από πού ήρθες? … ασχολείται και με στιχάκια), τρώει με χρυσά κουτάλια, αυτή την περίοδο που οι Έλληνες βιώνουν στο πετσί των τη άθλια διακυβέρνηση που έχει εξανεμίσει το εισόδημα τους ,αφού κάθε ταξίδι φεσώνει τους φορολογούμενους και τσεπώνει ουκ ολίγα, δίχως αυτά που έχει από εδώ κάθε μήνα με την αργομισθία του.
    Ένα πουστράκι που συχνάζει στο club Mercedes, αργόσχολο και άεργο βολεμένο και αυτό από τη Ρηγίλλης με αργομισθία.
    Ένα τρίτο έχει η παρέα ,δημόσιο υπάλληλο επονομαζόμενο, χημικό τον λέγω εγώ ,είναι αυτός με τα που κάνει τα μεγάλα και συχνά copy.
    Οι τρεις είναι συντονισμένοι και παρακολουθούν συνεχώς και αδιαλείπτως το blog ούτος ώστε τίποτα να μην μένει αναπάντητο.
    Οι άνθρωποι κάνουν καλά τη δουλεία των. Είναι συνεπείς και βρωμίζουν όλους τους χώρους με τις νεοδημοκρατικες παπαρες των και τις επαναλαμβανόμενες ασυναρτησίες των με αποκλειστικό σκοπό να ευτελιζουν και να παραπληροφορούν.
    Υποστηρίζουν με πάθος τον χοντροδαμαλο με το PLAYSTATION και τον συνεχώς παρακολουθούντα DVD μετά της χειρουργός-νηπιαγωγός.
    Είναι εγκάθετοι και εκτελούν αποστολή με αποκλειστικό σκοπό την παραπληροφόρηση και τον ευτελισμό κάθε σοβαρής κουβέντας.
    Τελικά είναι ανυπόληπτοι και προκαλούν το γέλιο. Όσο αφορά τα στιχάκια χοντροκομμένα και άθλια όπως πάντα είναι η Δεξιά και οι όμοιοι της.
    Το αποκρουστικό πρόσωπο της Δεξιάς σε στίχους…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αν δεν αρέσει στους μετανάστες το πως τους συμπεριφέρονται στα Α.Τ. ας πάνε στις χώρες τους που εκεί θα τους συμπεριφέρονται με ευγένεια και ανθρωπιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πρέπει να ενωθούμε με τα αρχαία μας ξαδέλφια, Αλβανούς, Ρουμανούς,
    Κολχιδούς, Αρμένους, και να διώξουμε τους καταπατητάς Σλάβους. Κάψε ράσα μούσια απο μεχμεδοτράγους. Ελλάς ανήκει εις δύση, δεν χρειάζεται σλαβοκουμουνοθρησκεύματα. Ας σώσουν οι σκοπιανοί τους σέρβους. Aθως είναι σλαβοκουμουνοκλώσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση