GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4% το ΠΑΣΟΚ μπροστά στην Β' Αθηνών...

...σύμφωνα με γκάλοπ της εταιρείας ALCO , O πολιτικός ρεπόρτερ του Press-gr, έμαθε ότι γκάλοπ που έκανε η εταιρεία ALCO εμφανίζει το ΠΑΣΟ...

...σύμφωνα με γκάλοπ της εταιρείας ALCO
,
O πολιτικός ρεπόρτερ του Press-gr, έμαθε ότι γκάλοπ που έκανε η εταιρεία ALCO εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ στην Β' Αθηνών να προηγείται περίπου 4% από τη ΝΔ. Αυτή η διαφορά σημαίνει ότι πανελλαδικά τα δύο κόμματα είναι σχεδόν ισοδύναμα.
Στις εκλογές του 2004, στην Β' Αθηνών η ΝΔ είχε πάρει 39,78% και το ΠΑΣΟΚ 39,03%. Δηλαδή σχεδόν το ίδιο. Δείτε εδώ.

68 σχόλια

  1. έτσι δικαιολογείται ο πανικός.
    ανατροπή εδώ και τώρα και πάλι απο την αθήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα θα το παρουσιάσουν σαν ανατροπή, ενώ είναι μια από τα ίδια. Πάρτε το απόφαση πασόκια, με γιωργάκη μπουμπούνα αρχηγό θα πέσετε στο 38%. Το παιχνίδι θα παιχτεί στην πεντακομματική που θα στερήσει την αυτοδυναμία από ΝΔ. ο ΣΥΝασπισμός και το Λαός θα αναδειχτούν στις εκλογές σε πρωταγωνιστές, δευτερευόντως το ΚΚΕ. Γιατί το ΚΚΕ θα πάρει το ποσοστό του 6--7-8. Οι άλλοι δυό μπορούν να κινηθούν από 3 μέχρι 7 ο καθένας, ιδιαίτερα ο ΣΥΝ που μπορεί να πάει πολύ ψηλά. Το ΛΑΟΣ παίζεται λίγο αν θα μπει γιαυτό θα το ψηφίσουν και δυσαρεστημένοι πασόκοι-κκεδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4% το ΠΑΣΟΚ μπροστά στην Β' Αθηνών..." ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ Ε΄ΛΛΑΔΑ 8% ΜΠΡΟΣΤΑ Η Ν.Δ. ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΟΕ ΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με θρησκόληπτες κυβερνήσεις αλα ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ ή ΝΔ-ΛΑΟΣ που μπορεί να προκύψουν, ο λαός θα χρεωθεί και άλλο στο καπιταλιστικό κεφάλαιο και θα πληρώνουν τα εγγόνια του για τα σφάλματα του σημερινού έλληνα. Για να ορθοποδίσει η Ελλάδα πρέπει ο Έλληνας να ψηφίσει τώρα το ανεξίθρησκο ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), http://www.ear-hellas.gr για να κάνει την απομάκρυνση της θρησκόληπτης ιεραρχείας από τον κορβανά του ελληνικού λαού. Αλλιώς θα έχουμε μιά από τα ίδια και τον έλληνα να πουλά ότι έχει και δεν έχει, για να φάει σε μιά τεχνική ευδαιμονία των δανεικών. Σύμφωνα με το χρηματιστήριο πουλήθηκαν κιόλας τα 50,5% των ελληνικών βιομηχανιών σε ξένους και θα δουλεύουν τα τέκνα μας για αυτούς. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Φιλόλαε είσαι σαλταρισμένος 12θειστής. Ο ΣΥΝ δεν έχει σχέσεις με την Εκκλησία. Να μούλεγες το ΚΚΕ πάει στο διάλο. Ο ΣΥΝ έχει πόλεμο με τον αρχιεπίσκοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. File 07:51 .
    Eides to oneiro kai meta xipnises !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
    «Θεσμικό πραξικόπημα» και «συνταγματική εκτροπή», που «καθιστά ανυπόστατες τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου σε βάρος των συμβασιούχων γιατί ελήφθησαν με πλαστό τρόπο», κατήγγειλαν χθες έγκριτοι νομικοί και πολιτικοί μιλώντας για «νόθευση των αποφάσεων» και αξιώνοντας την παραίτηση του προέδρου του Αρείου Πάγου Ρ. Κεδίκογλου, την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα, αλλά και του υπουργού Δικαιοσύνης Αν. Παπαληγούρα για την αναζήτηση ποινικών και πειθαρχικών ευθυνών.
    Αιτία η απίστευτη αποκάλυψη ότι τρία μέλη του Αρείου Πάγου απουσίαζαν από την «κεκλεισμένων των θυρών» διάσκεψη της Ολομέλειας ΑΠ (όπου έκανε τη θεαματική μεταστροφή, αναιρώντας όσα θετικά είχε κρίνει πέρυσι υπέρ των συμβασιούχων) και ο πρόεδρος ΑΠ Ρ. Κεδίκογλου αντί να αναβάλει τη διάσκεψη για άλλη μέρα, προχώρησε σε λήψη απόφασης, δίνοντας τη δυνατότητα στους τρεις απόντες να ψηφίσουν αργότερα τηλεφωνικά (!), κάτι που δεν προβλέπεται στον νόμο.
    Αντίθετα, στο σχετικό πρακτικό εμφανίζονται ψευδώς σαν να ήταν παρόντες, προφανώς γιατί ο νόμος απαιτεί την παρουσία όλων κατά τη διάσκεψη και δεν επιτρέπει ούτε κατά διάνοια την έκφραση γνώμης τηλεφωνικά, την οποία ζήτησε ο πρόεδρος ΑΠ για να ολοκληρώσει την υπόθεση που οδήγησε στη «σφαγή» των συμβασιούχων και στον «ενταφιασμό» των ελπίδων για μονιμοποίησή τους.
    (ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ/ ΕΘΝΟΣ)

    ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
    ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο κ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ.
    ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
    ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
    ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
    ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΗ.

    Α ΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΩΝΕΨΕΣ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!

    Οργίζομαι όταν βλέπω να καταρρέει το σύστημα, όχι γιατί το υπολήπτομαι, αλλά γιατί στη κατάρρευση του θα συμπαρασύρει και όσα δικαιώματα έχουν μείνει άθικτα ακόμη.
    Σημασία δεν έχει τόσο η κατάλυση των θεσμών, αλλά μάλλον το από ποιους και γιατί καταλύονται.

    Επί του θέματος των συμβασιούχων έχω να πω μόνο τούτο:
    Είναι μια ελεεινή φάμπρικα που γιγάντωσε την πολιτική πατρωνία επί ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιήθηκε ψηφοθηρικά από τον Καραμανλή, και αποτελεί μήλον της έριδος μεταξύ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις επερχόμενες εκλογές.
    Το πελατειακό σύστημα, που συντηρεί το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα αλέθει τα πάντα από την ελπίδα έως την αξιοπρέπεια. Ιδού ποιος διαφθείρει ποιόν.

    Η πονεμένη αυτή υπόθεση που παράγει συναλλαγή και διαφθορά στη χειρότερη ίσως μορφή, κακώς και εκ του πονηρού αναδείχθηκε σε δικαστικό θέμα. Είναι κατεξοχήν πολιτική.

    Όταν όμως οι πολιτικοί και κυρίως οι Κυβερνήσεις κρύβονται πίσω από τη δικαιοσύνη, ιδού τα αποτελέσματα…συμβάλλουν στον αυτοεξευτελισμό της.

    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλά λέγονται περί δημοσκοπήσεων . Από αυτήν τη μελέτη προκείπτει και η αλλαζονία της κυβέρνησης . Σεμνά και ταπεινά θέλω να τους πληροφορήσω ότι στην διεθνή πρακτική διαφορές από 2 μονάδες και κάτω θεωρούνται μέσα στην περίπτωση του στατιστικού λάθους . Ας προσέξουν μην βρεθούν οι γαλάζιοι αλλαζόνες προ εκπλήξεων.
    Ιδιαίτερα ο κορδωμένος Αλογοσκούφης . Τα έδωσε όλα στους βιομήχανους πηδώντας μισθωτούς και συνταξιούχους και μιλάει στην τηλεόραση με την σιγουριά ότι απευθύνεται σε ιθαγενείς των νήσων Κάυμαν .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Pou einai h maggia sas twra galazia Kleftronia pou kseskisate th xora mesa se 3,5 xronia?
    Tosa skandala den afinoun kanenan adiaforo.Eiste apodedeigmena pleon Kleftes kai panta trexete piso apo tis ekselikseis.
    Ginate rezili se oli tin ifilio me toses gafes kai apates sas kai exete to thrassos na milate gia kleftes tou Pasok.!!
    Poso pseftikoi telika eiste..tyxodioktes kai kaloperasakides me ta lefta allon.
    TERMA. SPITIA SAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά από παρότρυνση και ασφαλώς ορθή προσέγγιση φίλου blogger, αποφάσισα να μη ξαναχρησιμοποιήσω το nickname που επέλεξα, ούτε ασφαλώς κανένα άλλο.
    Μοναδική εξαίρεση θα κάνω σήμερα και αποκλειστικά σε τούτο το post, για να συνυπογράψω με την «ψηφιακή-μυθική μου προσωπικότητα» το σχόλιο του Αμφιλεγόμενου.

    Το πελατειακό σύστημα είναι η μαμή του πολιτικού μας συστήματος.
    Το πολιτικό σύστημα τρέφεται από τα κόπρανά του, τη διαφθορά δηλαδή που παράγει και διαχέει στη κοινωνία.
    Εκμαυλίζει τις συνειδήσεις των πολιτών, τους οποίους χειραγωγεί ως κομματικούς-υπηκόους και τους μετατρέπει σε κομματικούς πελάτες, που χρησιμοποιώντας ως φορέα δημοκρατικές στην επιφάνεια τους διαδικασίες τείνουν να αναπαράγουν τις υπάρχουσες πολιτικές σχέσεις.
    Ένας απόλυτα διεφθαρμένος πολιτικός κύκλος, δηλαδή, που στο κέντρο του βρίσκεται ένα συνεκτικό σύστημα οικονομικών συμφερόντων που μάθαμε να τους αποκαλούμε Νταβάδες. Η πολιτική και κοινωνικο-οικονομική περιφέρεια, έτσι, μοιάζει να προστατεύει τον πυρήνα που καλύπτεται από τους Νταβάδες και τους αχυράνθρωπους τους που ελέγχουν τα ΜΜΕ.
    Διαφθορά και διαπλοκή λοιπόν είναι οι δυο όψεις του ίδιου συστήματος.
    Η εμφανής έκπτωση των θεσμικών λειτουργιών είναι το φυσικό επακόλουθο στη λογική διατήρησης αυτού του συστήματος.
    Γι αυτό, φίλοι μου, βλέπετε σήμερα η ΝΔ να στηρίζεται – και να ταλαιπωρείται σε κάποιο βαθμό – από το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που ο Κ. Καραμανλής αποκαλούσε σύστημα ΠΑΣΟΚ.
    Γι αυτό έγινε ανέκδοτο η επανίδρυση του κράτους.
    Το καθεστώς που κατάγγειλε ο κ. Καραμανλής είναι το ίδιο που αναπαράγεται και από την κυβέρνηση της ΝΔ, τουλάχιστον σε επίπεδο σχέσεων, καθώς σε επίπεδο προσώπων και συμφερόντων υπήρξαν κάποιες μικροαλλαγές στο μίγμα.
    Το εάν ο πυρήνας του κύκλου επενδύει ή όχι στη σχέση του με τον κ. Καραμανλή δεν είμαι σε θέση να το βεβαιώσω…αμφιβάλω αλλά θα δείξει.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΛΚΟ πέρισυ έδεινε πανελαδικά μπροστά το ΠΑΣΟΚ. Για να μην ξεχνιόμαστε παπαγαλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είδα πόσο βίαιαος πολιτικά ήταν ο λόγος του Καραμανλή το περασμένο Σαββατοκύριακο στην ΟΝΝΕΔ και αναρωτήθηκα τόσο στριμωγμένοσ είναι? Τώρα εξηγούνται πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o laos tis B Athinwn tin patise mia fora kai psifise Nea dimokratia twra katalave ta psemata tou kwstaki twra katalave oti elpida kai anatropi borei na ferei mono to pasok
    Telos twra stin deksia paranthesi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ....ο καλύτερος λόγος στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ήταν της Μαριεττάς .....μίλησε για "μεταρυθμίσεις στην Παιδεία που θα συνεχιστούν" ακομα και οι νεοί "Καλαμπόκες" που την ακουγαν απο κάτω έλιωσαν στα γέλια !!!!!
    ....Η κυρα-Μαριετα χρείαστηκε 4 χρόνια για να αλλάξει ΕΝΑ Βιβλίο της ΣΤ τάξης του Δημοτικου και προσπάθησε να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ την Παιδεία στους ΙΔΙΩΤΕΣ (ευτυχώς δεν της πέρασε) ...δηλαδη για να γίνει μεταρρυθμισή στην ΠΑΙΔΕΙΑ σύμφωνα με την ΝΔ θα χρείαστουν γυρω στα ..... 40 χρόνια για να εκσυγχρονίσουν μόνο ....τα βιβλια :-)

    Το ότι όλοι αυτοι μαζεύτηκαν στα Καμμενα ΒΟΥΡΛΑ είναι ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ !!!!!!

    ...οσον αφορά το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ στην Β Αθήνας ...δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο και κάποιοι κύριοι εδω μέσα εξεπλάγησαν ...λογικό είναι όταν σε μια 4ετια η Κυβέρνηση έχει να δείξει ΜΗΔΕΝΙΚΟ έργο ...ΑΠΛΑ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 4ΕΤΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ..και κάνετε τις συγκρίσεις.....αν τις κάνετε θα δείτε ότι η διαφορά ΕΠΡΕΠΕ να ΗΤΑΝ 15 ΜΟΝΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κοιμηθητε τον υπνο του δικαιου πασόκια... και θα κοιτιεστε απορημενοι για αλλη μια φορα το βραδυ των εκλογων. ο λαος σας εχει παρει χαμπαρι και οσες μαλακιες και να κανει η ΝΔ εσας δε σας ξαναβγαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ ΜΟΥΝΑΚΙΑ άσε τον Καραμανλή στην ησυχία του και μάθε πως κερδίζονται οι εκλογές.
    Εσύ ανάλυσε το θέμα στο οποίο εξειδικεύεσαι, το μουνί.
    Είναι λογικό ότι από τότε που μας άφησε χρόνους ο άλλος κραγμένος μουνάκιας να μη γουστάρεις το πολιτικό σύστημα.
    Εμείς που ζούμε στην Ελλάδα σε διαβεβαιώνουμε να ξεχάσεις την επιστροφή σου γιατί κανείς άλλος συναδελφος σου μουνάκιας δεν υπαρχει στον ορίζοντα για πρωθυπουργός, ο Γιώργος είναι μπάμιας.
    Εκτός από άρρωστος είσαι και ντεμοντε...τα πιπίνια δεν γουστάρουν ξοφλημενους εραστές...για τα πενήντα δε πας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ μαζί σου!!!!!!!!
    Προτείνω να αντικαταστήσεις την «ψηφιακή-μυθική σου προσωπικότητα» με την πραγματική σου ιδιότητα. Μπορείς ελεύθερα να υπογράφεις με το όνομα που σε γνώρισε η δημοσιογραφική πιάτσα, ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ.
    Μη χάσεις και το κυρος σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άγνωστος δεινόσαυρος έρχεται στο φως

    Το νέο είδος, με το όνομα Γιγαντόσαυρος, είναι ο μεγαλύτερος ορνιθόμορφος δεινόσαυρος που βρέθηκε ποτέ με ύψος πέντε μέτρων και μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό του διάσημου τυραννόσαυρου Μητσοτάκη.

    Ο Γιγαντοσαυρος που τώρα προωθείται για πρωθυπουργός στην GREECE είναι θηλυκού γένους και συγγενής εξ αίματος με τον τυραννόσαυρο.

    Νεότερα μετά τις εκλογές από τον Dr. CORRUPTION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @11:15 & 11:36

    den 8a bazei nick o mounakias k kati egine! nomizei oti 8a glitwsei to kra3imo? ti lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΑΦΕΙΣ
    ΚΑΙ Dr. CORRUPTION ΑΚΟΜΗ KAI
    Mr.Number ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ...
    ΜΟΝΟ ΣΑΝ DR. MOYNAKIAS ΠΕΡΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φιλε μου 1221 εσυ που ξερεις για τη παρτη του καταλαβαινεις...
    ολοι αυτοι που τοσα χρονια το επαιζαν ντιβες και μας πηδαγαν οτι θηλικο ειχε ο καθενας δεν μπορουν να αγιοποιουνται σημερα...
    πρεπει να αποκαλυπτουμε τα δημοσια προσωπα που χρησιμοποιουνε τη θεση τους για να γαμανε μεχρι και θηλικες κατσαριδες...
    σκεψου τωρα να διδασκουν και παιδια στο πανεπιστημιο!
    Αυτος ειναι σαν τον Μεταξοπουλο που χωσανε μεσα και τον αλλο τον Μεταξα στη νομικη...μεγαλα κουμασια! μπλα-μπλα και περαστε στα ιδιαιτερα οι χαμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. file 12:30 yparxoum polla eidh mounakia. H periptwsh tou einai ontws deca megalh!!! Bebaia ebriske k ta ekane, ftane k oi gkomenes etsi?!?! Twra omws?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1234
    Ελα μωρε τι φταιει το παιδι!
    στα κοριτσακια θα το ριξουμε τωρα!
    Αυτος στη νομικη πηγε μεγαλος γιατι ειχε κανει αλλες σπουδες...γιατι πηγε...για να γηνει δικηγορος..αφου ηταν δηνοσιογραφος και δουλευε σε καποια ξενη φυλλαδα...πηγε γιατι μυριστικε ψητο και γαμουσανε μαζι με τον Μεταξα..δεν ξερω και παρτουζες θα κανανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πολλοί φίλοι μας ισχυρίζονται ότι τίποτα ουσιαστικό δεν άλλαξε μετά την 7η Μαρτίου 2004 στην Ελλάδα .
    Διαφωνώ κάθετα .
    Οι σημερινοί διαχειριστές της εξουσίας επιδεικνύουν μία απίστευτη αλλαζονία .
    Την διαφορά την κάνουν ... οι δημοσκομήσεις . Δεν γνωρίζω αν είναι γνήσιες η μαιμουδένιες αλλά αυτές έχουν κάνει τους Νεοδημοκράτες να μην υπολογίζουν Θεό .
    Επί κυβερνήσεως Κ.Σημίτη , οι Πασόκοι έπεφταν στις δημοσκοπήσεις .
    Ο λαός τους είχε βαρεθεί .
    Με το παραμικρό πανικοβάλονταν .
    Ένα αστείο παράδειγμα ήταν η υπόθεση με τα ‘’φρουτάκια’’ .
    Ανάγκασε η ‘’λέρα’’ ο Τριανταφυλλόπουλος τον Κώστα Σημίτη να ψηφίσει Νόμο απαγόρευσεις των μηχανών με τα ‘’φρουτάκια’’.
    Εν ολίγοις νομοθετούσε ... ο Μάκης !!!
    Εμένα μου άρεσαν τα ‘’φρουτάκια’’ , δεν κατάλαβα γιατί να μου επιβάλει το κέφι της η ΄΄λέρα’’ .
    Σήμερα οι δημοσκοπήσεις δείχνουν να έχουμε ξετρελλαθεί με τον ‘’καταλληλότερο’’.
    Είδατε ΄΄κόρδωμα΄΄ χθες ο Αλογοσκούφης ;;
    Έτσι και ξαναβγούν οι ΄΄τύποι΄΄ αυτοί , τέρμα η βαζελίνη . Ούτε σάλιο δεν θα ξαναβάλουν !!!
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 12:39 dikio exeis den diafwnoume.
    Eipame sieloroia!!! Apla afou o typas kanei mpam ti malakas einai, ypo8etw oti k aytes eixan paromoio problhma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε 12.56 εντάξει έχεις χιούμορ.
    Νομίζω, ότι το έχω επισημάνει και άλλοτε, αλλά πάψε να δουλεύεις και να προκαλείς τον μυστήριο, γιατί θα το καταστρέψουμε στο τέλος το post!
    Ρε μυστήριε, πάρε το χαμπάρι δεν μας ενδιαφέρει το πρόσωπο που καλύπτεται πίσω από το ‘ΑΓΙΟΣ’, μόνο αυτά που γράφει.
    Έτσι παίζεται εδώ το παιχνίδι.
    Βλέπεις να σου δίνει κανείς ουσιαστική σημασία;
    Σχολίασε τα post και να δεις με πόσους θα έχεις την ευκαιρία να τσακωθείς!
    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και μαλιστα δεν αποκλειεται λιαν συντομως να δουμε και καμμια δημοσκοπηση στην ...Καρπαθο! ,οπου στους 100 μονιμους κατοικους οι 90 ψοφιζουν πασοκοσκυλια!!
    Ποσοστο 90% πασοκοσκυλια!
    Ν.Δ 5%.
    Η διαφορα 85 μοναδες!!!

    Φυσικα η δημοσκοπηση δεν περιλαμβανει την Α' Αθηνων..
    Μαλλον δεν..προλαβαν.!

    Ασε δηλαδη που εκει προηγειται η Νεα Δημοκρατια του κ.Καραμανλη οπως θαλεγε και το γιοργο κατα 16 μοναδες!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1256

    Αδικο εχεις αυτοι φτιαχνουν κατασταση δεν φταινε τα παιδια, μεχρι και παντρεμενες ξελογιαζουν...
    ειναι μια βρωμικη τεχνη ...ειναι προπαγανδιστες χειροτεροι απο τους ιαχωβαδες.

    Και εσυ αμφικλεια τη δουλεια σου, αμα δεν ξερεις να μην ανακατευεσαι.
    Σα πουτσα διαρκως πεταγεσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1:04 den diafwnw, apla lew oti den thn patane oles, yparxei target group! File Amfi den exw pro8esh na tsakw8w k e3allou sto blog o ka8enas leei to makry tou k to konto tou!! Oi mysthrioi k egw gia ton mounakia 8eloume na milame. Den exeis tis parastaseis mas k den se adikw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 120
    καλε μου φιλε εισαι ο ποιο ωριμος συζητητης...τον ξεσκισες τον αμφιβιο...δεν εχεις καταλαβει οτι αυτος μπαινει στο μπλογκ απλως και μονο για να αρπαχθει με κανενα;
    και ασφαλως δεν εχει τις παραστασεις μας, νομιζει δε οτι ειναι και πονηρος...χεστονε!
    Εμεις μιλαμε για ενα σοβαρο κοινωνικο προβλημα με πολιτικες προεκτασεις...δεν ασκουν εξουσια αυτοι που στη τηλεοραση και τα πανεπιστημια κυνηγουν τα κοριτακια;
    Μεχρι και τη κορη ενος στρατηγου είχε γαμησει πριν απο χρονια και το κυνηγαγε ο ανθρωπος να τον καθαρισει...τη γλυτωσε τοτε το αρχιδι και μετα ελεγε οτι εγινε αποπειρα δολοφονιας σε βαρος τους απο εμπορους ναρκωτικων που τους ενοχλουσε μια κωλοεκπομπη που εκανε για ναρκωτικα στηνερτ αν δε κανω λαθος..ασε σου λεω...σε αφηνω ομως γιατι αργησα ...χαρηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΌΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΝΔΙΤΕΣ;
    ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΑΣΤΕ ΑΝΕΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ;
    ΧΑΧΑΧΑ
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΗΘΟΣΚΟΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Telika poios einai o Mounakias? Einai dimosiografos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1:52 tha symfwnisw, aytes oi ekloges tha thymizoun aytes tou 2000
    o Karamanlis tha epanegklegei gia kana tetartaki kai meta alla 20 xronia i Ntora arxigos antipoliteysis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ntora proxwra se thelei oli i xwra............. (gia proedro tis ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Επειδή η πελατειακή σχέση υπήρξε θυγατέρα της πρώιμης ελληνικής πολιτείας , που υιοθετήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν από τη χώρα (Πλατεία Κλαθμώνος) είταν φυσικό να καταλήξουμε, και καλά έγινε, στην μονιμοποίηση των Δ.Υ. Όμως οι θεσμοί στη χώρα μας δεν είναι για να τηρούνται, αλλά για να ξεφτηλίζονται! Έτσι προέκυψε το ΑΣΕΠ, ένας νέος θεσμός που έβαζε τέρμα στα παράθυρα, αλλά που έμελλε κι αυτός όχι να εκφυλισθεί, αλλά να βιασθεί "παρά φύσιν" από την Σεμνή! και ταπεινή κυβέρνηση του κ.Καραμανλή! Όχι πως δεν υπήρχαν παραβιάσεις, αλλά οπωσδήποτε περιορισμένα και κάπου φάνηκε πως έπρεπε να βελτιωθεί προς το αυστηρότερο, πράγμα που υποσχέθηκε να κάνει ακριβώς ο βιαστής του!!
    Τώρα πια, που ο ξεφτιλισμός έχει χτυπήσει ταβάνι,ψάχνουν όλοι για άλλοθι με επίκληση κυρίως του συμψηφιού. Όμως αν ήταν να συμψηφίσουμε θα έπρεπε τα πράγματα να μείνουν όπως ήταν. Ασφαλώς θα υπήρχε βελτίωση μια και υπήρχε οπωσδήποτε διάλογος. Τώρα όμως αποδείχτηκε πως η νομελκατούρα της σεμνής και ταπεινής δε φαίνεται να έχει και μεγάλη υπόληψη στην συνήθεια του διαλόγου! Προτιμά να κοιτάζεται στον καθρέφτη και, πιστεύοντας πως το είδωλο είναι ο αντίπαλος, επαναλαμβένει τις ίδιες και τις ίδιες ύβρεις και αφορισμούς!
    Κατάντια!
    Και δυστυχώς για τον τόπο, που διαφεντεύεται από πρόσωπα που έχουν χάσει το μέτρο!

    YAMAMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ...

    Ούτε οι δικοί της


    Και εξ οικείων τα βέλη! Ούτε τον άνθρωπό της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατάφερε να πείσει η κυβέρνηση για τη θεσμοθέτηση της δυνατότητας των ασφαλιστικών Ταμείων να επενδύουν σε δομημένα ομόλογα έως το ποσοστό 2% των αποθεματικών τους.

    Εάν το κραυγαλέο «όχι» προερχόταν μόνο από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, ίσως να θεωρούσαμε ότι οι εκπρόσωποι των εργαζομένων «κάηκαν στον χυλό και φυσάνε και το γιαούρτι». Γι' αυτό απορρίπτουν τη διάταξη που έφερε προς ψήφιση ο υπουργός Απασχόλησης Β. Μαγγίνας, προκειμένου να νομιμοποιήσει και να δικαιολογήσει -κατόπιν εορτής, βέβαια- το σύνθημα που έδωσε στις «ανίδεες» -κατά Γ. Αλογοσκούφη- διοικήσεις να αγοράσουν το αμαρτωλό ομόλογο.

    Ο κ. Πιλάβιος, όμως, δεν είναι όποιος όποιος. Εκτός από πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, είναι και ο πρώτος -σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες- αποδέκτης της καταγγελίας για το σκάνδαλο ΤΕΑΔΥ - «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή», που επιμένει να συγκλονίζει την κυβέρνηση.

    «Η καλύτερη επενδυτική λύση για τα Ταμεία και κυρίως τα μικρότερα είναι τα αμοιβαία», είπε ορθά κοφτά χθες στην Επιτροπή της Βουλής, συντασσόμενος με τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η κυβέρνηση, όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...


    ΝΤ.ΝΤ.


    ΑΝΑΛΥΣΗ..Η ΚΥΡΙΑ..ΑΠΕΙΛΗ..ΤΙ ΛΕΕΙ.

    «Η καλύτερη επενδυτική λύση για τα Ταμεία και κυρίως τα μικρότερα είναι τα αμοιβαία», είπε ορθά κοφτά χθες στην Επιτροπή της Βουλής, συντασσόμενος με τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η κυβέρνηση, όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...


    ΝΤ.ΝΤ.

    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ..?

    Η ΚΥΡΙΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΟΥΣ
    ΑΔΕΔΥ,ΓΣΕΕ,ΠΙΛΑΒΙΟ
    ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ
    ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ..

    ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ,ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,"ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ" ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.

    "ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ" ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΕ
    ΜΕΤΟΧΕΣ.

    ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο κ. Πιλάβιος, όμως, δεν είναι όποιος όποιος. ..
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤ.ΝΤ.

    Η καλύτερη επενδυτική λύση για τα Ταμεία και κυρίως τα μικρότερα είναι τα αμοιβαία», είπε ορθά κοφτά χθες στην Επιτροπή της Βουλής, συντασσόμενος με τον εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Η κυβέρνηση, όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...

    ΑΥΤΟΣ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΟΠΟΙΟΣ..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ..
    ΛΕΕΙ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ..
    ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤ.ΝΤ.

    όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...
    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ..

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ?

    ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η
    ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ
    ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΑ..
    ΚΥΡΙΑ ΝΤ.ΝΤΑΙΛΙΑΝΑ ΤΗΣ
    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?
    ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ
    ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΑΣ
    ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΕΝ
    ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ
    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.
    ΟΛΗ Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ
    ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ
    ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ.
    ΤΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
    ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ .
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΗΔΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ
    ΠΙΕΣΕΙΣ...
    ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ
    ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ,ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
    ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ
    ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ?
    ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΛΟΜΠΥ?

    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ
    ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
    ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ
    ΤΡΩΚΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Tι συμβαινει ρε μαγκες
    Τι εννοει η θρασυτατη αυτη κυρια
    της "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ" ΠΑΡΑΓΚΑΣ
    η ΝΤ.ΝΤ.

    Οταν απευθυνεται σε μια εκλεγμενη
    κυβερνηση και στελνει μυνηματα.
    ποιο μαθημα?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ..


    Η κυβέρνηση, όμως, δεν πήρε ακόμα το μάθημα...


    ΝΤ.ΝΤ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η Β' Αθηνών από μόνη της δεν βγάζει κυβέρνηση.
    Και είναι αυτή που επηρεάζεται περισσότερο από τους δημοσιογράφους των καναλιών και κυρίως από τα παράθυρα των 8 κάθε βράδυ.

    http://hellas-fos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 223
    o MOYNAKIAS ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΧΡΙΝΙΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΔΟΜΙΣΜΟ Ή ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝ. ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ...
    Η ΧΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑΝΔΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΔΑΝΙΑ ...ΤΟ ΔΟΜΙΣΜΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΟΜΙΣΜΟΣ = ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ

    ΚΑΘΗΣΗΤΗΣ = ΜΟΥΝΑΚΙΑΣ = ΑΓΙΟΣ

    ΕΔΡΑ = ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΟΔΟΜΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Eσυ 4.59 με τις βλακείες και τα καρφώματα, μάθε ότι έτσι κάνεις επίδειξη της ασχετοσύνης και της κακοήθειας σου με αυτά που λες.

    Δεν υπάρχει κανείς δομισμός. Αντίθετα γνωρίζουμε ένα σημαντικό κλάδο της θεωρητικής προσέγγισης της επιστήμης που λέγεται CONSTRUCTIVISM, στα ελληνικά ΔΟΜΗΤΙΣΜΟΣ

    Όσοι σοβαροί άνθρωποι ασχολούνται με αυτόν πιστεύουν ότι:
    Η γνώση δεν αντανακλά μια αντικειμενική πραγματικότητα, αλλά αποτελεί αποκλειστικά τη διάταξη και οργάνωση ενός κόσμου αποτελούμενου από τις εμπειρίες μας, επομένως οικοδομείται από τον καθένα ξεχωριστά, είναι υποκειμενική, δεν μεταβιβάζεται και ούτε γίνεται αποδεκτή παθητικά.

    Υπάρχει θεμελιωμένος ως κλάδος της: πολ. επιστήμης, κοινωνιολογίας, μαθηματικών, παιδαγωγικής, διεθνών σχέσεων.

    Δεν με ενδιαφέρει σε ποιόν αναφέρεσαι, αν πάντως τα λες με την ίδια ακρίβεια όπως και για την επιστήμη, καταλαβαίνω ότι απλώς σαχλαμαρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ρε ΄΄φιλοι΄΄ του ..μουνακια.Δεν τον ξερω τον τυπο,δεν με ενδιαφερει τι εκανε και τι κανει.
    Εσεις ομως τι ειστε ? ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ?
    Κρατατε χαρτια και ντοκουμεντα για τον καθενα εδω.Και τι θα πει δεν εχουμε εμεις 'παραστασεις που εσεις ζησατε.
    Ενα απο τα δυο συμβαινει.Η ο μουνακιας πηδουσε πολυ και πολλες,κι εσεις εισαστε στον ασσο,αρα ΖΗΛΕΙΑ,ΦΘΟΝΟΣ.
    Η πηδαγε καμμια δικια σας,γκομενα,γυναικα,αδελφη κλπ οποτε πασο αλλα ας προσεχατε.
    Εν πασει περιπτωσει μας εχετε ζαλισει τον ερωτα με το θεμα.Αλλαχτε μλογκ η θεμα.

    Ο ΠΑΝΑΓΙΟΣ ...ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 546
    ευχαριστουμε για το μαθημα!
    ποσα μουνακια θελεις να σου δωσουμε τωρα για αμοιβη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. re Panagh (5:53) den einai ayto to 8ema mas, pare3hghses! telospantwn...alla3e 8ema k mila gia o,ti 8es!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο ΠΑΝΑΓΙΟΣ ...ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ
    δηλαδη δικος του...της συμμορίας που κηνυγατε τα πιπινια...
    Να το μαθει ο κοσμος ρε...οπου αγιος, παναγιος... γαμω το κερατο σας παλιανθρωποι παιζετε και με τα θεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 4.40 de xerw ti htan aftos, alla to dexomai opws to les...


    esy pou de mas les to onoma tou ti eisai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΥΝΑΚΙΑ...
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΡΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΕΤ1, ΕΤ2, ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 554
    ΜΟΝΟ ΜΥΡΙΣΕ !!!!!!!!!
    ΒΡΩΜΙΣΕ. ΠΛΑΚΩΣΕ Η CAMORA...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 607
    ΔΕ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΩ...
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΩ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΗΝΥΓΑΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 6.24 bla bla bla.... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ..


    ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. O ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ ΣΤΟ MEGA
    Την τύχη του ALPHA βλέπω να έχει το MEGA.Εμφανίσθηκε στο κεντρικό δελτίο ο Εφιάλτης,επομένως βγάλτε τα συμπεράσματα σας.Τον θυμάμαι που έβγαινε στον ALPHA όταν ο τηλεοπτικός σταθμός ήταν στα πάνω του και είδατε που κατήντησε.Να κάνει δελτίο ο Βασιλόπουλος.Πήγε και ευχήθηκε στον Χριστόδουλο ταχεία ανάρρωση και ο άνθρωπος πάει για μέτρα στον Αγ.Πέτρο.Εμφανίσθηκε στο MEGA περιμένετε ανατροπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τα πραγματα ειναι απλα.για να εχει ελπιδες το πασοκ,τωρα με την υποθεση ομολογα θα επρεπε να ειχε περασει μπροστα 2-3 μοναδες,και επειδη το χρονο και το χρημα τα εχουν οι αλλοιη διαφορα θα ειναι πανω απο 2 μοναδες υπερ της ΝΔ.Και επειδη θαχει πανω απο 42% θα παρει και αυτοδυναμια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΩΝ .....
    =================

    ΓΛΩΣΣΑ ΧΑΒΟΥΖΑ. ΨΥΧΗ ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ. ΤΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ 1.57 ???
    ΜΗΠΩΣ ΒΓΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. 4% ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ
    ΚΑΙ 3 ΔΙΚΑ ΜΟΥ,
    Ε!ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο καραμανλακος δηλώνει εχθές : "ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ"

    ...την ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ στην ΒΟΥΛΗ η "κυβερνισαρα του" ψηφίζει την τροπολογία για την ΑΝΑΣΤΟΛΗ των ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ σε ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ....

    ρε ΟΥΣΤ ...παλιο ΧΟΝΤΡΕ θα το παιξεις και ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Η εκπροσωπος της JP MORGAN ....έχει εταιρια όπου διοργανώνει ημερίδες για την ΝΔ .....κοιτα να δεισ κατι περίεργα πραγματα που συμβαινουν ......!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. η ΑΛΚΟ δεν ειναι εταιρια που ανηκε στον παναγοπουλο που την πουλησε πριν απο καιρο σε εταιριες συμφεροντων πασοκ και απλος εχει παραμεινει σαν συμβουλος ?
    τουλαχιστον δεν ειναι σαν την μετρον αναλυσις που ανηκει στον λαλιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. η ΑΛΚΟ δεν ειναι εταιρια που ανηκε στον παναγοπουλο που την πουλησε πριν απο καιρο σε εταιριες συμφεροντων πασοκ και απλος εχει παραμεινει σαν συμβουλος ?
    τουλαχιστον δεν ειναι σαν την μετρον αναλυσις που ανηκει στον λαλιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τις προάλλες απολαύσαμε τον ΄΄καταλληλότερο΄΄ πρωθυπουργό μας , να δίνει στην τηλεόραση ένα απίθανο ρεσιτάλ υποκρισίας . Είδε όλος ο Ελληνικός λαός τον κ.Κ.Καραμανλή να υποδύεται τον οικολόγο μπροστά στον Αλ Γκόρ και να απαγγέλει Μπόμπ Ντίλαν ενω την ίδια ακριβώς ώρα η κυβέρνησή του κατέθετε στην Βουλή τροπολογία με την οποία αναστέλλεται η κατεδάφιση κτισμάτων που έχουν οικοδομηθεί η θα οικοδομηθούν σε δασικές περιοχές !!!
    Πρωταθλητής στην υποκρισία ο κ.Κ.Καραμανλής .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Mipws Kapoios xerei kati na mas pei gia tis kratikes epihotigiseis pou pernei h M.R.B. ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Agapite 04:13
    Lypamai alla Den exeis dikio . Oi katoikoi tis eparxias noiwthoun ligotero to thema tis anergeias kai tis akrivias . To 80% apo tous eparxiwtes exoyn kai kapoio ktimataki mikro i megalo opou kalliergoun diafora proionta pros oikogeneiaki toys katanalwsi . Antitheta sto lekanopedio tsimento kai kaysaeria apolamvanoume oi dystyxeis .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αλήθεια, πόσο ειλικρινής είναι ο πρωθυπουργός όταν το πρωί διαβεβαιώνει τον Αλ Γκορ πως «δεν εφησυχάζουμε» για το περιβάλλον και νύκτωρ χάνουμε το δάσος για μια χούφτα ψήφους; Το ερώτημα είναι ρητορικό...
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση