GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είπε λέξη για το σκάνδαλο της Διώρυγας. Γιατί;

, Από την Κόρινθο για το Press-gr: Σιγά μην μιλούσε ο Γ. Παπανδρέου για το σκάνδαλο της χρεοκοπίας της αγγλικής εταιρείας, που με σύμβουλ...

,
Από την Κόρινθο για το Press-gr:
Σιγά μην μιλούσε ο Γ. Παπανδρέου για το σκάνδαλο της χρεοκοπίας της αγγλικής εταιρείας, που με σύμβουλο την Δίκα Αλογοσκούφη, εκμεταλλεύεται τη Διώρυγα της Κορίνθου! (πατήστε εδώ)
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για όλα τα άλλα γνωστά σκάνδαλα, αλλά γι' αυτό που αφορά την περιοχή δεν είπε τίποτα. Δεν το γνωρίζει ή δεν θέλει;
Αυτά που είπε για την Κόρινθο ήταν ότι "είναι νομός που, σήμερα, βρίσκεται σε πορεία παρακμής και εσωστρέφειας", ότι μπορεί να γίνει "οινολογικό κέντρο" η Νεμέα και "με συστηματικό τρόπο, μπορούν να αναδειχθούν σημαντικές αρχαιότητες. Αρχαία Κόρινθος, Συκυώνα, Νεμέα, Κόρινθος, Ίσθμια, Δίολκος, Ηραίο και τα άλλα μνημεία, όπως η Διώρυγα και τα ιαματικά λουτρά".
(Σημ. Press-gr: Ολόκληρη η ομιλία του κ. Παπανδρέου εδώ).

33 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαμαρτύρομαι!!! Έγραψα προηγούμενα την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και την σβήσατε. Ελπίζω να κάνετε το ίδιο σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις ομιλίας αλλων αρχηγών. Θα περιμένω να το δω.
    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μας, την "σβήσαμε" διότι είχαμε ήδη κάνει link σε αυτήν. Μπορείς να το δεις όπως και κάθε άλλος και να το διαβάσει κατευθείαν από εκεί. Μην κρούεις ανοικτές θύρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.
    ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. press-gr

    για τον κ. Καραμανλή πότε θα αναρωτηθείτε, εάν θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο σκάνδαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έτσι οπως το πάτε, σε λίγο θα μας πείτε ότι φταίει ο Παπανδρέου για το σκάνδαλο και ότι αυτό έβαλε τον Αλογοσκούφη...έχουμε ξεφύγει τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνεταίροι είναι, τι να πει δηλαδή?
    Την γερή κονόμα δεν την λέμε ρε σεις ξυπνάτε πιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tι γελοίο να χρησιμοποιεί ο βλακέντιος νεαρούς και νεαρές γλάστρες για φόντο σε κάθε του ομιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. File 07:35
    Exeis dikio xehilizei apo eksipnada o ''katalliloteros'' giayto kai sy onomazeis ton antipalo toy vlakentio.Sto mono poy yperterei einai oti exei poly pio dynati fwni . Garizei pio kala.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Gkarismata kai psemata=katallhloteros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ?
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ?
    ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ,
    ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ.
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ.
    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΠΑΜΑ?

    ΗΙ ΜΑΜΜΥ! ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,
    ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ 2:08
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ 2:00,
    ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΒΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π. ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Babis ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΓΑΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΡΥΓΑ. ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΚ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΔΕΙΠΝΟΥΝ ΜΑΖΙ. Ο ΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ, ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. ΜΕΤΑ ΡΩΤΑΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΑΚ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ. ΒΑΛΤΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ON THE COMMENTS -ΑΝ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ- ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ 'ΖΟΥΓΚΛΑΣ' , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έλεος ρε παιδιά πoιος τύπος και πότε έκανε αντιπολίτευση στον Καραμaνλη?
    Μην τρελαθούμε κιόλας. Επιφανειακά κάποια θέματα έβαζαν για την τιμή των όπλων και εσωτερικά και μέσα ακόμη και εφημερίδες της δημοκρατικής παράταξης είναι γεμάτες από παραπληροφόρηση ,περίγελα και υπόγειο πόλεμο στον Γιώργο Παπανδρέου. Ύποπτος ο ρόλος των. Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει αποκλειστική στήριξη από καμιά εφημερίδα μηδέ και του Έθνους εξαιρουμένου.
    Το σύνολο του τύπου είτε έτσι είτε αλλιώς στηρίζει αμέσως η εμμέσως τον Καραμανλή. Αυτή είναι η αλήθεια. Οτιδήποτε άλλο είναι παραπληροφόρηση.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 8.56
    Δηλαδή; Ποια ιδιαιτέρα με ποια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,
    AN ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,ΠΕΡΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΣΚΕΥΤΗΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γ.Α.Π.

    Υ.Γ.ΡΕ babi ΚΟΨΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΑΚΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 9.56 tosa ksereis tosa les. ennoeitai pos o paparomalakas o rouso exei piasei apo t arxidia akoma kai ta paradosiaka mesa pou stirizan to PASOK. Ki ennoeitai pos sintonismena xtipoun ton Giorgo pros ofelos tou anikanou skatoxontrou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,
    AN ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ,ΠΕΡΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΣΚΕΥΤΗΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Γ.Α.Π.
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΑΣ .
    Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΣΟΚ .

    Με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. babis,

    ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΔΕ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΣΕΝΤΟΝΟ.


    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ


    ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. υποτονικός έως ψοφοδεής ο παπανδρέου

    ούτε αυτός τα πιστεύει αυτά που λέει

    του έχουνε στήσει και την κερκίδα σε φόντο όπως μπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Την μεγαλύτερη κοτσάνα είπε η Αριστερή Ψάλτρια της Δεξιάς , κυρία Αλέκα Παπαρήγα όταν μας πληροφόρησε ότι τα φιλικά προς το Πα.σο.κ. Μ.Μ.Ε. παρουσιάζουν πρωί , μεσημέρι και βράδυ τον Γ.Καρατζαφέρη . Επειδή παρατηρώ εδώ και μήνες τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. να περιφέρεται σε ΟΛΑ τα κανάλια της τηλεόρασης , αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με την συντρόφισα Παπαρήγα ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυτοκράτωρ Πασών των Καναλιών . Πλήν των κρατικών βέβαια , εκεί βασιλεύει ο Υπουργός Επικρατείας ( ο οποίος άραγε κατάφερε να τελειώσει το Λύκειο ;;) . Ουσιαστικά φίλοι μου έχουμε σήμερα δικομματική κυβέρνηση . Τέτοια αγάπη μεταξύ Δεξιάς και Κ.Κ.Ε. είχαμε να δούμε απο το ‘’βρώμικο’89’’.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το συμφέρον της χώρας και της δημοκρατίας (μην ξεχνάμε τους αποκλεισμούς επί 20ετίας των άλλων κομμάτων από τα ΜΜΕ) είναι να μείνει το ΠΑΣΟΚ στην αντιπολίτευση τουλάχιστον 400 χρόνια. Αυτό το έχουν καταλάβει οι πάντες και δουλεύουν γι' αυτό το σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αλήθεια μπορεί να γίνει "οινολογικό κέντρο" η Νεμέα και "με συστηματικό τρόπο, μπορούν να αναδειχθούν σημαντικές αρχαιότητες. Αρχαία Κόρινθος, Συκυώνα, Νεμέα, Κόρινθος, Ίσθμια, Δίολκος, Ηραίο και τα άλλα μνημεία, όπως η Διώρυγα και τα ιαματικά λουτρά"; Αυτά τώρα προέκυψαν; και ο σύντροφος ΓΑΠ είκοσι χρόνια που ήταν για να μας πει τις ιδέες του για την ανάπτυξη της περιοχής; Τώρα ξύπνησε; Ποιόν νομίζει οτι κοροϊδεύει; Ή μήπως πιστεύει οτι ο Ελληνικός λαός έχει ξεχάσει οτι ο ΓΑΠ υπήρξε βασικός υπουργός όλων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ επί εικοσαετία; Ρε άντε από 'δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδή πτώχευσε η εταιρεία που είχε αναλάβει την διαχείριση της διώρυγας της Κορίνθου έχει ευθύνη ο Αλογοσκούφης και η κυβέρνηση εκ του λόγου οτι υπήρξε κάποτε (πότε;) σύμβουλος της εταιρείας η γυναίκα του; δηλαδή "ράβδος εν γωνία άρα βρέχει"!!!
    Τίποτε άλλο δεν έχετε να γράψετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τη σύμβαση ποιός την υπέγραψε?

    το πασοκ


    τι να πει λοιπόν το γιωργάκη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1.37 ΓΙ' ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ...


    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ "ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ φίλε
    Ο καθένας μας δίνει ότι διαθέτει .Πολιτικές απόψεις . Ιστορικές γνώσεις . Συμφωνία η αντίλογο . Από την πλευρά της Δεξιάς αίναι πατροπαράδοτo γνώρισμά τους να προσπαθούν να χαρίσουν τα δικά τους επίθετα και ιδιότητες στους πολιτικούς τους αντιπάλους . Από τον τζουμπέ στον Δεληγιάννη . Από τον Μεταξά μέχρι τον Παπαδόπουλο . Από τον Μητσοτάκη μέχρι τον Πανίκα Ψωμιάδη και τον ΧουντοΧριστόδουλο . Αυτοί βέβαια τους αντιπροσωπεύουν αλλά τα επίθετά τους και τα βίτσια τους να τα κρατήσουν γιατί τους ανήκουν .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. βρε πιπο-isonous,


    γιατί χάλασε η κουμπαριά με το babis και δε θα του παντρέψεις την κόρη του με το μουστακαλή ψηφοφόρο του Καρχιμάκη?

    στα δημοσιογραφικά πάντως κυκλοφορεί η φήμη ότι τσακωθήκαμε με το συμπέθερο (babis) για το ποιός θα τσιμπουκώσει τον παπά.

    ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ:

    Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ (ΧΟΥΝΤΟΦΙΛΟΣ ΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΓΑΡ): Ο (ΠΡΩΗΝ) ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ. ΔΥΠΟ ΦΟΡΕΣ. ΤΟ 38 ΚΑΙ ΤΟ 67.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. O κ. Αλογοσκούφης βρίσκεται στο επίκεντρο μιας εγκληματικής οργάνωσης, που έδρασε αν μη τι άλλο στους κόλπους του Υπουργείου του, διότι το Υπουργείο του εξέδωσε τα ομόλογα, τα οποία διακίνησε η εγκληματική οργάνωση, είναι μάλλον παράδοξο για κάθε έλληνα πολίτη, να υβρίζει τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης, αντί να έχει ασκήσει αγωγές εναντίον αυτών που έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον στους κόλπους του Υπουργείου του.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Από τους χουντοδεξιους όλα να τα περιμένεις αγαπητέ φίλε.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. «Η υπόθεση των ομολόγων -λέει η κυβέρνηση- έκλεισε!; Πώς "έκλεισε"(!); Ετσι: Τα λεφτά θα επιστραφούν, αλλά (φοβερό!) δε θα τα επιστρέψουν οι κλέφτες. Θα τα επιστρέψουν οι ...κλεμμένοι! Δε θα τα επιστρέψουν οι ληστές! Θα τα επιστρέψουν ...τα θύματα της ληστείας! Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι βιοπαλαιστές, αυτοί που πληρώνουν δηλαδή τους φόρους, αυτοί που αρμέγονται από τον προϋπολογισμό, αυτοί που πληρώνουν πάντα και για όλα! Αυτοί θα (ξανα)πληρώσουν! Και για την "JP Morgan". Και για τους Πρινιωτάκηδες. Και για τους Παπαμαρκάκηδες. Και για όλους αυτούς τους ...δομημένους! Μέχρι πότε;..».
    ‘’ PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολλές ανοησίες ακούσαμε το Σαββατοκύριακο που πέρασε από τον Κώστα Καραμανλή και τους επιτελείς του . Επειδή χθες παρέλαβα ένα εκκαθαριστικό από την εφορία που μου ζητά να πληρώσω 1.810 ευρώ επί πλέον φόρους , θέλω να ρωτήσω όλους τους φίλους επισκέπτες του blog αν ενθυμούνται ποιός ανέβασε στο 40% την φορολόγηση μισθωτών και συνταξιούχων ;
    Ο κύριος Αλογοσκούφης μπορεί να πήγε το αφορολόγητο στα 11.000 ευρώ ετησίως αλλά ΄΄επέβαλε ΄΄ την ακόλουθη κλίμακα : από ετησίως 11.000-23.000 σύνολο φόρων
    3.600 ευρώ . Από 23.000 ευρώ και πάνω 40% φορολογία .
    Έχουν το θράσος να μιλάνε για φοροελαφρύνσεις . Αυτές τις έκαναν μόνο για τους βιομηχάνους .
    Για το 2007 άλλαξαν το σύστημα θα ανεβάσουν το αφορολόγητο κατά 1.000 ευρώ αλλά θα ισχύει από εκεί και πάνω φορολογία 29% .
    Πρέπει να είμαστε πολύ μαζοχιστές οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι για να ψηφίσουμε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας .
    ΄΄PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση