GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κόρη του Γ. Μάστορα αναλαμβάνει τον "Ελεύθερο"

, Η κόρη του Γιάννη Μάστορα ανέλαβε την εφημερίδα "Ελεύθερος". Η Κατερίνα Μπουλινάκη- Μάστορα αναλαμβάνει και επισήμως την διο...

,
Η κόρη του Γιάννη Μάστορα ανέλαβε την εφημερίδα "Ελεύθερος". Η Κατερίνα Μπουλινάκη- Μάστορα αναλαμβάνει και επισήμως την διοίκηση της εφημερίδας μετά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχει ο Γιάννης Μάστορας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, ετοιμάζει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις από τον Σεπτέμβριο σε μια προσπάθεια για "μια νέα εφημερίδα που θα έχει την δυνατότητα να κάνει ισχυρότερες παρεμβάσεις". (Καλή επιτυχία).

27 σχόλια

  1. [ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΑΜΑΝΕΤΕ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ Γ.ΜΑΣΤΟΡΑ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο. Φρέσκα πρόσωπα με φρέσκιες ιδέες ελπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εφημερίδα δεν βλέπεται. Ελπίζουμε ότι η νέα εκδότρια θα την αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να αλλάξει ρε συνάδελφοι αυτή η εφημερίδα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω. Να αλλάξει αναγνωστικό κοινό που είναι 110... ετών! Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαστόρησα προχώρα, άλλαξε τα όλα!
    και μετά σου λέει ο άλλος ότι είναι οικογενειοκρατία, ο παπανδρέου, ο καραμανλής και η κόρη του παπαδόπουλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζερβέ το καταλάβαμε το υπονοούμενό σου. Τώρα άλλαξε πλευρό και τα ξαναλέμε το 2020! ΟΥΣΤ ΜΑΛΑΚΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΕΡΒΟΣ ΚΑΙ BLUE SKY. Η... ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ! ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ... 500 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΎΟΥΝ ΤΑ 150! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΖΕΡΒΟΣ THE BEST JOURNALIST. Για βραβείο Πούλιτζερ είναι ο άνθρωπος! Δεν παίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 3.08. Μόνο για το Πούλιτζερ. Και κάτι παραπάνω. Η δημοσιογραφία στο απόσπασμα. Ντροπή μας συνάδελφοι. Με Ζερβούς χτίζεται η νέα εποχή των νεαρών συναδέλφων. Κρεμάστε τους!!! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα τι φυλλάδα είναι αυτή; Ένα ζόμπι της δεξιάς του '60.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αστραπιαία αντικατάσταση του Προέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ από τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Λιάπη, δεν απαντάει στο ερώτημα που ήδη θέσαμε και επαναλαμβάνουμε: γιατί παραιτήθηκε η διοίκηση του ΟΣΕ. Είναι προφανές ότι οι παραιτήσεις συναρτώνται με τις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ για σκάνδαλα στον ΟΣΕ. Ο κ. Λιάπης οφείλει να απαντήσει και η Δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει τις υποθέσεις του ΟΣΕ σε βάθος.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. zoriko mounaki fainetai.steno...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οτιδήποτε καινούργιο στον χώρο του Τύπου θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτο. Κάποια στιγμή θα πρέπει να αποχωρήσουν οι μεγάλοι και οι μικροί βαρόνοι που έσταζαν φαρμάκι για την ελευθερία του λόγου. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια, άσχετα αν δεν διαβάζω την συγκεκριμένη εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Syggnwmi , den exw agorasei POTE tin kali efimerida kai den me afora i eidisi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχω μια απορια.Πως μπορει να επιβιωνει μια εφημεριδα,με τοσα εξοδα εκδοσης,λειτουργιας ,κυκλοφοριας κλπ με αυτο τον ασημαντο αριθμο φυλων που πουλαει ? Ποιος ειναι τοσο ...αφελης και πληρωνει,χωρις μαυρο χρημα απο οποιαδηποτε πηγη ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τα περισσεύματα του χίτλερ και της χούντας ζουν και βασιλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τον Στάλιν τον ξεχάσατε κομμούνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΠΡΟΟΩΘΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΧΤΥΠΑΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μην μπλέκετε ρε μαλάκες τον Παπαγιάννη. Δεν έχει καμία σχέση με την εφημερίδα. Ψάχνετε για μαλάκες που θα χρεωθούν την προβολή της κυρίας η οποία πληρώνει με τα λεφτά του μπαμπά; Άντε γαμηθείτε με την λάσπη που ρίχνετε σε όλους. Όποιος μαλάκας ανώνυμος γράφει την παπαριά του, την δημοσιεύετε εσείς. Κόψτε επιτέλους τα σχόλια που σας γελοιοποιούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ. ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Siga min paei o papayannis ston Elefthero tis Mastora kai tou Zervou. Gia malakes psaxnetε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ; ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο κ. Καραμανλής, αντί να μιλήσει για το περιστατικό του βασανισμού κρατουμένων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, ως πρωθυπουργός, επέλεξε, μιλώντας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, να αναφερθεί παρεμπιπτόντως στο μείζον αυτό θέμα υιοθετώντας τον ρόλο του κοινωνικού σχολιαστή.
    Ο Ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται τον εκάστοτε πρωθυπουργό της χώρας, ως έχοντα την ευθύνη πράξεων και παραλείψεων, που δεν αφορούν μόνον τους υπουργούς του, αλλά την ζωή και τα δικαιώματα των πολιτών.
    Θα αναλάβει άραγε κανείς ποτέ από την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή, μηδέ του πρωθυπουργού εξαιρούμενου, την πολιτική ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην χώρα;
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση