GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρδισαν οι κάτοικοι στο Στανό Χαλκιδικής...

Αναστέλλεται η λειτουργία του Χυτηρίου Ανάκτησης Μολύβδου της εταιρίας Αφοι Βαφειάδη και ΣΙΑ Ο.Ε που βρίσκεται στο Στανό Χαλκιδικής ύστερα α...

Αναστέλλεται η λειτουργία του Χυτηρίου Ανάκτησης
Μολύβδου της εταιρίας Αφοι Βαφειάδη και ΣΙΑ Ο.Ε
που βρίσκεται στο Στανό Χαλκιδικής ύστερα από
προσφυγή των κατοίκων στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Για το θέμα είχε γράψει το Press-gr (εδώ).
Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ για την εξέλιξη της υπόθεσης

8 σχόλια

  1. Η παντελής έλλειψη αγωγής και ψυχραιμίας που αποκαλύπτεται σε όλα τα φλέγοντα posts, που

    καταμαρτυρούν την διπλοπροσωπία του Καραμανλή, από τους διαπρύσιους οπαδούς του, τον καταδικάζει σε

    απόλυτη ανυποληψία.
    Με αυτή τη τακτική των άτακτων και ανάρμοστων «σεντονιών» με τα οποία επιχειρείτε να καλύψετε τη

    γνώμη και την ελεύθερη άποψη, καταδεικνύετε την αγωνία και την απελπισία σας, καθώς και το πολιτικό

    σας αδιέξοδο.

    Η ΚΡΊΣΗ ΠΛΕΟΝ ΣΟΒΕΊ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΊΖΕΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΤΙΣ

    ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

    Κοροϊδέψατε τους πολίτες και υφαρπάξατε τη ψήφο τους πλασάροντας ήθος και σοβαρότητα και τώρα εδώ,

    και σε αυτό το blog, γινόμαστε μάρτυρες της απόλυτης ανηθικότητας που διακρίνει την πατριδοκάπηλη,

    χυδαία και απολύτως φασίζουσα συνείδησή σας.
    Είστε χειρότεροι από τους ελεεινούς τηλεοπτικούς σας μέντορες, μιας και αυτοί ακριβοπληρώνονται για

    τη προβολή της φτηνής και αντιαισθητικής κυνικότητας τους, ενώ εσείς έχετε μικρή αξία ακόμη και σε

    αυτούς που σας καθοδηγούν.
    Φέρατε την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω .
    Είστε μια παρέα κοινών απατεώνων, Κώστα Καραμανλή.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εργα και ημερες της κυβερνησης του "καταλληλοτερου"

    Επί 70 ημέρες ο υπουργός Ναυτιλίας Μανώλης Κεφαλογιάννης αδυνατεί να αποσπάσει από την πλοιοκτήτρια εταιρεία του Sea Diamond, αυτό που η ελληνική δικαιοσύνη του δίνει κάθε δυνατότητα να απαιτήσει μέσα σε 48 ώρες από το ναυάγιο του πλοίου. Πρόκειται για το σχέδιο άντλησης των 400 τόνων καυσίμων που φέρεται να είχε στις δεξαμενές του το κρουαζιερόπλοιο της Hellenic Cruises όταν βυθίστηκε στη Σαντορίνη. Αν και αρκετά συγκρατημένοι οι φορείς της Σαντορίνης κάνουν λόγο για μία «βόμβα» στον βυθό του νησιού.

    Είναι δυσαρεστημένοι και όχι μόνο αυτοί. Πολλοί επώνυμοι κάτοικοι του νησιού, ανάμεσά τους και γνωστοί εφοπλιστές, πνέουν τα μένεα κατά της απραξίας του κρατικού μηχανισμού.

    Την Τρίτη 12 Ιουνίου η εισαγγελία Νάξου εκδίδει εντάλματα σύλληψης για δύο γυναίκες, εκπροσώπους της πλοιοκτήτριας και τον πλοίαρχο του Sea Diamond, διότι δεν έλαβαν μέτρα για την αποτροπή της ρύπανσης καθώς δεν έχει κατατεθεί σχέδιο άντλησης των καυσίμων.

    Εκτακτη εμφάνιση
    Την Τετάρτη, ο Μ. Κεφαλογιάννης εμφανίζεται εκτάκτως στην Βουλή και ζητά να ενημερώσει την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

    Τι λέει εκεί; Σε λίγες ημέρες αρχίζει η άντληση.
    Πότε έλεγε, όμως, αλήθεια ο υπουργός; Την προηγούμενη Τετάρτη ή στις 17 Μαϊου όταν επίσης στη Βουλή λέει: «Στις 13 Απριλίου κατατέθηκε το σχέδιο απάντλησης το οποίο εκτελείται κανονικά. Στις 11 Μαϊου ξεκίνησε η δεύτερη φάση και όλα πηγαίνουν με βάση το σχέδιο. Τα περισσότερα από τα 2/3 δηλαδή 400 από τους 500 τόνους καυσίμων έχουν ήδη απαντληθεί».

    Προφανώς χάνοντας πλέον τον λογαριασμό σχετικά με τα όσα έχει αναφέρει για την άντληση των 400 τόνων πετρελαίου, ο ίδιος ο υπουργός μία ημέρα πριν απαντά γραπτά σε ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Π. Ρήγα: «... ωστόσο μέχρι σήμερα δεν περιήλθε στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και τη λιμενική αρχή Θήρας το τελικό σχέδιο απάντλησης των καυσίμων και των λοιπών ρυπογόνων ουσιών». Από την πλευρά της η πλοιοκτήτρια Louis Hellenic είναι κατηγορηματική όσον αφορά τις θέσεις της. Σε ανακοίνωσή της στις 13 Ιουνίου φαίνεται περισσότερο να «αδειάζει» τον κ Κεφαλογιάννη και ίσως ακόμα να τον διαψεύδει: Λαμβάνονται, λέει η εταιρεία, φωτογραφίες και το υλικό εξετάζεται από τη London Offshore Consultans και άλλους συμβούλους «με στόχο να έχουμε μία τελική γνωμάτευση για το εάν μία τέτοια επιχείρηση θα ήταν εφικτή». Πουθενά η εταιρεία δεν κάνει λόγο για την ύπαρξη ενός σχεδίου άντλησης. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν με τον δικό του τρόπο έχει «αδειάσει» τον Μ. Κεφαλογιάννη, ο επίτροπος Περιβάλλοντος Στ. Δήμας, ο οποίος τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση ουδέποτε ζήτησε τη συμβολή της ΕΕ για την προστασία του θαλάσσίου περιβάλλοντος στη Σαντορίνη.

    Ο Μ. Κεφαλογιάννης δεν τολμά να αντικρούσει επί της ουσίας τον κ Δήμα και ως συνήθως επιρρίπτει στους δημοσιογράφους ευθύνες για μη ορθή απόδοση των δηλώσεων του επιτρόπου. Ομως όπως όλα δείχνουν, η μεγάλη μάχη θα δοθεί όχι με το θέμα της απάντλησης, αλλά με το αίτημα που καταθέτει εντός εικοσιτετραώρων το Λιμενικό Ταμείο Σαντορίνης προς την Louis για την ανέλκυση του ναυαγίου. Από την επίδοση της πρόσκλησης η εταιρεία πρέπει μέσα σε τρεις μήνες να ανελκύσει το ναυάγιο. Το κόστος είναι μεγάλο και εκτιμάται ότι θα πρέπει να υπερβεί κατά πολύ τα 50 εκατ. ευρώ.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπάμπης = ο κατ' εξοχή σπαμαδόρος, ψεύτης, παραπληροφορητής, φασίστας...



    Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ TΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ (ΤΗΣ ΜΑΓKΥ ΔΗΛΑΔΗ)



    Babis: "Επιτελους…..Καιρος ηταν να διαγραφουν τα βλακωδη λεγομενα από ένα ανθρωποειδες…Βεβαια είναι - γνωστο ότι η Ρηγιλλης τους πληρωνει ολους αυτους, με σκοπο να ευτελιζει κάθε σοβαρη προσπαθεια παραπληροφορησς"


    ομολογεί ο Babis ότι ΠΑΡΑπληροφορεί.

    BABIS SAID
    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    KATAΛABAINETE TI ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ?

    "Όποιος συληφθει να διαλέγεται

    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκυλε,

    η Τζων η κυπατζη η αλητη η .....

    διαλεξε επι τελους ονομα.Σε μαθαμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Καραμανλής, αντί να μιλήσει για το περιστατικό του βασανισμού κρατουμένων στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, ως πρωθυπουργός, επέλεξε, μιλώντας στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, να αναφερθεί παρεμπιπτόντως στο μείζον αυτό θέμα υιοθετώντας τον ρόλο του κοινωνικού σχολιαστή.
    Ο Ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται τον εκάστοτε πρωθυπουργό της χώρας, ως έχοντα την ευθύνη πράξεων και παραλείψεων, που δεν αφορούν μόνον τους υπουργούς του, αλλά την ζωή και τα δικαιώματα των πολιτών.
    Θα αναλάβει άραγε κανείς ποτέ από την κυβέρνηση του κ. Καραμανλή, μηδέ του πρωθυπουργού εξαιρούμενου, την πολιτική ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην χώρα;
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον φίλο της γνώστης παρέας που έχει αναλάβει εργολαβικά να με διαβάλει και να με συκοφαντεί και να ευτελιζει τα λεγόμενα μου.
    Για το ότι με κατηγορεί ως φασιζοντα απαντώ με τη λαϊκή παροιμία, «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα»
    Για τα υπόλοιπα ας κρίνουν οι αναγνώστες.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!



    Η ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ babis ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΙ ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΨΩΛΟ ΤΟΝ ΑΡΠΑΖΕΙ




    ΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ – ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ




    Όλο μας λες πως δε ρουφάς

    babi από την καρδιά σου

    μα σύ όπου δεις αρσενικό

    τρέχεις για την ψωλιά σου


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιδου ποιοι είναι οι άχρηστοι τενεκέδες που ο αγράμματος και ανεκπαίδευτος «επικρατείας» έχει προσλάβει και τρώνε με χρυσά κουτάλια αυτήν την περίοδο, απασχολούμενοι και εδώ και όχι μόνο , με αποκλειστικό σκοπό τον ευτελισμό, την παραπληροφόρηση και την συκοφαντία όσων υποστηρίζουν ανοικτα την αξιωματική αντιπολίτευση.
    Οι τύποι είναι τρεις
    Οι παρακάτω:

    Ένα χαραμοφάη κρατικοδίαιτο ανώτερο υπάλληλο του Ρουσοπουλου με συχνό πήγαινε έλα στο εξωτερικό,( Νάτος επέστρεψε προχθές από τη Μόσχα ,σήμερα από πού ήρθες? … ασχολείται και με στιχάκια), τρώει με χρυσά κουτάλια, αυτή την περίοδο που οι Έλληνες βιώνουν στο πετσί των τη άθλια διακυβέρνηση που έχει εξανεμίσει το εισόδημα τους ,αφού κάθε ταξίδι φεσώνει τους φορολογούμενους και τσεπώνει ουκ ολίγα, δίχως αυτά που έχει από εδώ κάθε μήνα με την αργομισθία του.
    Ένα πουστράκι που συχνάζει στο club Mercedes, αργόσχολο και άεργο βολεμένο και αυτό από τη Ρηγίλλης με αργομισθία.
    Ένα τρίτο έχει η παρέα ,δημόσιο υπάλληλο επονομαζόμενο, χημικό τον λέγω εγώ ,είναι αυτός με τα που κάνει τα μεγάλα και συχνά copy.
    Οι τρεις είναι συντονισμένοι και παρακολουθούν συνεχώς και αδιαλείπτως το blog ούτος ώστε τίποτα να μην μένει αναπάντητο.
    Οι άνθρωποι κάνουν καλά τη δουλεία των. Είναι συνεπείς και βρωμίζουν όλους τους χώρους με τις νεοδημοκρατικες παπαρες των και τις επαναλαμβανόμενες ασυναρτησίες των με αποκλειστικό σκοπό να ευτελιζουν και να παραπληροφορούν.
    Υποστηρίζουν με πάθος τον χοντροδαμαλο με το PLAYSTATION και τον συνεχώς παρακολουθούντα DVD μετά της χειρουργός-νηπιαγωγός.
    Είναι εγκάθετοι και εκτελούν αποστολή με αποκλειστικό σκοπό την παραπληροφόρηση και τον ευτελισμό κάθε σοβαρής κουβέντας.
    Τελικά είναι ανυπόληπτοι και προκαλούν το γέλιο. Όσο αφορά τα στιχάκια χοντροκομμένα και άθλια όπως πάντα είναι η Δεξιά και οι όμοιοι της.
    Το αποκρουστικό πρόσωπο της Δεξιάς σε στίχους…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση