GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνδυνος θάνατος στην άσφαλτο...

Σήμερα (Κυριακή) στις 16:30 το απόγευμα, μπροστά από την κεντρική πύλη (2-3 μέτρα) του ΟΑΚΑ, στην Λεωφόρο Κύμης, κάποιος τύπος με ένα κόκκι...

Σήμερα (Κυριακή) στις 16:30 το απόγευμα, μπροστά από την κεντρική πύλη (2-3 μέτρα) του ΟΑΚΑ, στην Λεωφόρο Κύμης, κάποιος τύπος με ένα κόκκινο αυτοκίνητο,για 10 λεπτά, έκανε αγώνες επιδεξιότητας μόνος του. Τα σημάδια πρέπει να υπάρχουν ακόμα έξω από την πύλη διότι τα λάστιχά του έβγαζαν φωτιές που ο καπνός τους έφτανε μέχρι την Καλογρέζα
Το κακό είναι ότι μερικά μέτρα πιο κάτω, στο μέγάλο πάρκινγκ, Σπύρου Λούη και Κύμης, γονείς έπαιζαν με τα παιδιά τους με τα τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια τους και τον κοίταγαν τον τύπο αυτόν, μην μπορώντας να αρθρώσουν λέξη. Διότι ο τύπος αυτός μπορούσε ανά πάσα στιγμή να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, όπως στριφογύριζε, και να πέσει επάνω τους.
Καλά θα κάνουν, όπως έβαλαν στις εισόδους του πάρκινγκ τα μεγάλα μπλοκ από τσιμέντο, να βάλουν κι εκεί μερικά τέτοια κατασκευάσματα, λίγο πιο αραιά όμως, για να περνάει ο κόσμος.
....Κάτοικος της περιοχής.

24 σχόλια

  1. Σιγά μωρέ πως κάνεις έτσι !!! και εσένα τι σε νοιάζει ? μήπως ζηλεύεις την αμαξάρα του τυπα ? εσύ γιατι δεν μας λες την αυτοκίνητο έχεις ??? ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. αΓΑΠη μου... σε θέλω πολύ... λιώνω για σένα... κάνε με να νοιώσω σκλάβος σου... κάνε με δική σου τώρααααα...

    Ναι πρόεδρε μου... ναι αΓΑΠη μου... ναι κανακάρη μου... ναι απίστευτε σέξυ αφέντη μου...

    Τώραααα... δεν αντέχω άλλο... σε θέλω σαν τρελός... σε ψηφίζω σαν μαλάκας... σε γουστάρω σαν πούστης...

    Ελα αΓΑΠη μου... τελείωσε με...


    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pros 4:33

    ti amaksi exo;


    1 labrgini
    1 mercendes 620
    1 mazarati

    kai 2-3 gia ta psonia san kai esena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η κυβέρνηση επιδιώκει την πόλωση. Ο κ. Καραμανλής κρύβεται πίσω από τους Υπουργούς του και επιστρατεύει τους ένοχους. Επιδιώκει την πόλωση για να μην μιλήσει για την ουσία. Εμείς θέλουμε την ουσία, τα επιχειρήματα, την αλήθεια. Για να μπορεί ο πολίτης να κρίνει. Ο κ. Καραμανλής έχει κάνει μια συνειδητή πολιτική επιλογή. Την συγκάλυψη των σκανδάλων. Όχι μόνο τώρα αλλά από την εποχή ήδη της υπόθεσης των υποκλοπών. Για τη δεξιά, τα περί «διαφάνειας και επανίδρυσης» είναι απλώς ρητορική για τα μπαλκόνια. Όταν πάρουν τις ψήφους και έρθουν στην κυβέρνηση ... γίνονται πάλι ο εαυτός τους!"
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ


    Η ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ babis ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΙ ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΨΩΛΟ ΤΟΝ ΑΡΠΑΖΕΙ

    ΚΑΝΤΕ ΤΗΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΨΟΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ – ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ



    Όλο μας λες πως δε ρουφάς

    babi από την καρδιά σου

    μα σύ όπου δεις αρσενικό

    τρέχεις για την ψωλιά σου


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συναγερμός!!! Επέστρεψε η σπείρα από το ολιγοήμερο ταξίδι με τα χρήματα των φορολογούμενων, η συμμορία του Ρουσοπουλου. Πόσα χρήματα χρεώθηκε ο Έλληνας φορολογούμενος? Πόσα χρήματα βάλατε στη τσέπη? Πιάσατε αμέσως δουλεία βλέπω Αρχίσατε και το έργο σας..Ξερετε εσείς διαβολή, συκοφάντηση, λασπολογία ευτελισμός! Ο χώρος αυτός που είναι ελεύθερος πρέπει να κυριαρχείτε από τον καταλληλότερο δαμαλο μετά της χειρούργος-νηπιαγωγός και αντίθετα να ευτελιζετε ο ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης και όσοι τον στηρίζουν. Εδω όμως κυκλοφορούν έξυπνοι άνθρωποι και το έργο σας και η αποστολή σας την έχουν μάθει ολοι , μάταιος ο κόπος σας. Πηγαίνετε αλλού και όπου θέλετε παραπέρα να παίξετε το άσχημο παιχνίδι σας.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιδου ποιοι είναι οι άχρηστοι τενεκέδες που ο αγράμματος και ανεκπαίδευτος «επικρατείας» έχει προσλάβει και τρώνε με χρυσά κουτάλια αυτήν την περίοδο, απασχολούμενοι και εδώ και όχι μόνο , με αποκλειστικό σκοπό τον ευτελισμό, την παραπληροφόρηση και την συκοφαντία όσων υποστηρίζουν ανοικτα την αξιωματική αντιπολίτευση.
    Οι τύποι είναι τρεις
    Οι παρακάτω:

    Ένα χαραμοφάη κρατικοδίαιτο ανώτερο υπάλληλο του Ρουσοπουλου με συχνό πήγαινε έλα στο εξωτερικό,( Νάτος επέστρεψε προχθές από τη Μόσχα ,σήμερα από πού ήρθες? … ασχολείται και με στιχάκια), τρώει με χρυσά κουτάλια, αυτή την περίοδο που οι Έλληνες βιώνουν στο πετσί των τη άθλια διακυβέρνηση που έχει εξανεμίσει το εισόδημα τους ,αφού κάθε ταξίδι φεσώνει τους φορολογούμενους και τσεπώνει ουκ ολίγα, δίχως αυτά που έχει από εδώ κάθε μήνα με την αργομισθία του.
    Ένα πουστράκι που συχνάζει στο club Mercedes, αργόσχολο και άεργο βολεμένο και αυτό από τη Ρηγίλλης με αργομισθία.
    Ένα τρίτο έχει η παρέα ,δημόσιο υπάλληλο επονομαζόμενο, χημικό τον λέγω εγώ ,είναι αυτός με τα που κάνει τα μεγάλα και συχνά copy.
    Οι τρεις είναι συντονισμένοι και παρακολουθούν συνεχώς και αδιαλείπτως το blog ούτος ώστε τίποτα να μην μένει αναπάντητο.
    Οι άνθρωποι κάνουν καλά τη δουλεία των. Είναι συνεπείς και βρωμίζουν όλους τους χώρους με τις νεοδημοκρατικες παπαρες των και τις επαναλαμβανόμενες ασυναρτησίες των με αποκλειστικό σκοπό να ευτελιζουν και να παραπληροφορούν.
    Υποστηρίζουν με πάθος τον χοντροδαμαλο με το PLAYSTATION και τον συνεχώς παρακολουθούντα DVD μετά της χειρουργός-νηπιαγωγός.
    Είναι εγκάθετοι και εκτελούν αποστολή με αποκλειστικό σκοπό την παραπληροφόρηση και τον ευτελισμό κάθε σοβαρής κουβέντας.
    Τελικά είναι ανυπόληπτοι και προκαλούν το γέλιο. Όσο αφορά τα στιχάκια χοντροκομμένα και άθλια όπως πάντα είναι η Δεξιά και οι όμοιοι της.
    Το αποκρουστικό πρόσωπο της Δεξιάς σε στίχους…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βabis μου το στριγκάκι σου

    πόσο με ξετρελαίνει

    να το θωρώ στου πάτου σου

    το χώρισμα να μπαίνει



    Βabi σε ονειρεύτηκα

    με τάγκα και ζαρτιέρες

    κι ανε μου βγει το όνειρο

    θα σε πηδώ δυο μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. babis = ο κατ' εξοχή σπαμαδόρος, ψεύτης, παραπληροφορητής, φασίστας...



    Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ TΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ (ΤΗΣ ΜΑΓKΥ ΔΗΛΑΔΗ)



    Babis: "Επιτελους…..Καιρος ηταν να διαγραφουν τα βλακωδη λεγομενα από ένα ανθρωποειδες…Βεβαια είναι - γνωστο ότι η Ρηγιλλης τους πληρωνει ολους αυτους, με σκοπο να ευτελιζει κάθε σοβαρη προσπαθεια παραπληροφορησς"


    ομολογεί ο Babis ότι ΠΑΡΑπληροφορεί.

    BABIS SAID
    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!


    ΟΔΗΓΟΙ,


    ΠΡΟΣΟΧΗ - Η ΛΥΣΣΑΡΑ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΡΙΑ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ ΨΩΛΟΦΑΓΑΝΑ babis ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΝ ΨΩΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα ρε συ αυτα ονειρευεσαι να κανεις...υπαρχει κατανοηση..ελευθερος εισαι..αφησε τους αλλους που δεν τους ξερεις..πιασε δουλεια λοιπον οπως ονειρευεσαι..εμεις σε καταλαβαινουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. / ΚΩΣΤΑ, ΑΝΑΔΟΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ

    ΤΟΝ ΓΑΚ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κυρία μου 9.34,


    είσαστε Κλασσική Πασόκα - Λυσσάρα κι εσείς.



    Θα (την) φάτε καλά στις εκλογές - τόσο το θέλετε αφού το ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ Αυτιστικό σας τις ζητάει συνέχεια.



    Λίγη υπομονή μόνο για να είσαστε στην πρέσα και να είναι και πιό γλυκιά η φάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. -Ο ΚΑΘ' ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΤΗΣ

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΤΕΣΤΗ

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ.

    "Είπερ το ψεύδος εις αεί τιμάν έθου, Κάν τρεχούση κέχρησο τη φλυαρία".

    ήτοι:
    "Αν συνηθίσεις να λες ψέματα ,τουλάχιστον πρέπει να διαθέτεις το χάρισμα του λόγου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 956
    Συγχαρτηρια για το μετρο και το ηθος σας.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τα σχόλια είναι λιγάκι άσχετα με το θέμα ήμου φαίνεται?

    Ερώτηση προς τον "ανώνυμο κάτοικο":
    Γιατί δεν κάλεσε κάποιος την Τροχαία;
    Και αν την κάλεσε ήρθε; Τί έκανε;
    Πήρατε τα στοιχεία του "μάγκα-ραλίστα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΑ SUV ΠΟΥ ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑ ΤΡΕΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ 2 ΤΟΝΩΝ ΤΖΙΠ ΤΟΥΣ ΣΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ GTI.
    ΕΠΕΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΟΔΗΓΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9.56


    ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ



    ΠΟΣΟ ΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο κ. Καραμανλής γυρίζει την Ελλάδα και προσπαθεί να ανακαλύψει έργο για να συγκαλύψει το έγκλημα με τα ομόλογα . Aν και έχουν περάσει 110 μέρες, δεν έχει καταθέσει ακόμα στη Βουλή τις συμβάσεις που υπέγραψαν οι άνθρωποί του, ενώ χρειάστηκαν μόνο 15 μέρες από την ανάληψη της εξουσίας της Ν.Δ. για να κάνει την απογραφή της ελληνικής οικονομίας και να καταδώσει ουσιαστικά την Ελλάδα στις Βρυξέλλες.
    Ο πρωθυπουργός επιμένει να προστατεύει τους «εγκεφάλους» του σχεδίου Ομόλογα-Νήσοι Κάυμαν , τους Γ. Κουρή, Π. Δούκα και Γ. Αλογοσκούφη, τονίζοντας πως «η συνέχιση της συγκάλυψης δημιουργεί πλέον βαρύτατες πολιτικές και ποινικές ευθύνες». Η αλήθεια θα αποκαλυφθεί, τα χρήματα θα επιστραφούν στα Ταμεία από εκείνους που τα λεηλάτησαν, οι ένοχοι θα αποκαλυφθούν (και οι γεν. γραμματείς και οι υφυπουργοί και οι υπουργοί) και ο ελληνικός λαός θα στείλει τον τελικό πολιτικό λογαριασμό όταν μιλήσουν οι κάλπες.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. re poisonous, o karamanlis gyrizei thn ellada gia dyo logous...


    prwton giati einai ellhnas ki oxi amerikanos



    defteron gia na ka8hsyxasei tous ellhnes oti to amerikananki yorgo afou de 8a eklegei de 8a mporesei na xepoulhsei tipote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ti noymero na doso sthn troxea afoy ton eblepa apo to spiti kai dytero o typoi aytoi poy kanoyn teties eksypnades exoyn balei mayri membrani ston ari8mo toys kai den blepeis tipots esto kai ean eise konta-dipla tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ πάντως θα τον έδινα στεγνά στην Τροχαία άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση