GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τρομοκρατία" της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης...

...κατά των κατοίκων του κέντρου της πόλης‎ Του Παναγιώτη Γεωργιάδη Σαράντα επτά (ναι! 47 ) ημέρες για επιστροφή πινακίδων αυτοκινήτου. Μεσ...

...κατά των κατοίκων του κέντρου της πόλης‎

Του Παναγιώτη Γεωργιάδη

Σαράντα επτά (ναι! 47 ) ημέρες για επιστροφή πινακίδων αυτοκινήτου. Μεσολάβησε μάλιστα και η χάρη του Αγίου Πνεύματος! αλλά οι τύποι ουδεμία σχέση φαίνεται να έχουν με τη Χάρη του. Αφαιρέθηκαν, κατά τη γνώμη μου, έξω από κάθε λογική και καθ΄ υπέρβαση κάθε δεοντολογίας. Ανήκουν σε κάτοικο του κέντρου της Θεσσαλονίκης που το μόνο που επιθύμησε ήταν να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του.
Εάν πληρώσω το τριπλάσιο τότε επιστρέφονται!. Κάπως σαν τον ΦΠΑ, καταλαβαίνετε.
Όμως δεν επιθυμώ να «συναλλαγώ» μαζί τους γιατί θα τους αναπαρήγαγα. Επίσης δεν θα ήθελα να ζητήσω ανταποδοτική χάρη από φίλους που «έχουν τον τρόπο τους. Οφείλω όμως να δημοσιοποιήσω το θέμα, με τον τρόπο μου, ώστε να νοιώσουν ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται ως οι αφέντες επικυρίαρχοι ιεροεξεταστές απέναντι σε αιρετικούς υπηκόους.
Επειδή είναι πολύ σοβαρή υπόθεση να αφήνεις τον πόλεμο στα χέρια των στρατιωτικών, την καθημερινότητα στα χέρια των πολιτικών & της συγκεκριμένης αστυνομίας, των δημοσίων εσόδων στους εφοριακούς κλπ ...... και τη Θεσσαλονίκη στα χέρια των Δημάρχων της και της περιβόητης Δημοτικής Αστυνομίας της.
Επειδή είναι συνταγματικό καθήκον μας (τελευταίο άρθρο!) όπως και χρέος τιμής στο 114.
Επειδή τα κόκαλα των νομοθετών μας (πέραν της οστεοπόρωσης) τρίζουν εν ζωή και δεν θα λιώνουν στον τάφο τους με κίνδυνο να βρεθούν σκήνωμα σε μοναστήρι.
Επειδή επιτέλους πρέπει να πάψουμε να είμαστε οι καρπαζοεισπράκτορες του οποιουδήποτε απαίδευτου ένστολου φανατικού φοροεισπράκτορα.
Δείτε, εάν σας ενδιαφέρει η περίπτωση, ρίξτε μια ματιά στα συνημμένα κείμενα, ζητήστε να σας στείλω φωτογραφίες κλπ στοιχεία και δείτε τι μπορεί να κάνει ο καθένας ενάντια στη βλακεία που δηλητηριάζει την ήδη αφόρητη καθημερινότητα του κέντρου της Θεσσαλονίκης.
Με «σεμνότητα και ταπεινότητα»
«Υπήκοος» του κέντρου Θεσσαλονίκης
Παναγιώτης Γεωργιάδης panfishgeo@yahoo.gr

,
ΥΓ. : Σας γνωρίζω ότι :
-μέχρι σήμερα 11/06/2007 οι πινακίδες δεν μου έχουν επιστραφεί!! Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για «νταβατζηλίκι» αισχίστου είδους.
-παρέλαβα στις αρχές Ιουνίου! μια απάντηση στο δεύτερο γράμμα με μια διακήρυξη αρχών που μακάρι να εφαρμόζονταν. Ο συντάκτης της επιστολής και υπεύθυνος για την πόλη, δεν ζει καν σ΄ αυτήν! Φυσικό είναι λοιπόν να ονειροβατεί. Εάν το ζητήσετε θα σας τη στείλω σκαναρισμένη μαζί με την απάντηση που θα συντάξω.

-----------------
Για να διαβάσετε αναλυτικά τις δύο συνημμένες επιστολές διαμαρτυρίας προς τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσαρο, υπεύθυνο για τη Δημοτική Αστυνομία, πατήστε εδώ.

15 σχόλια

  1. έφαγε και ο Ψωμιάδης κλήση για κράνος....
    Σιγά μη δεν ήταν στημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καρκίνος της πόλης πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
    καλά είχε κάνει ένας αγανακτησμένος και είχε πατήσει κάτι Δημ.Αστ.
    Και πάνω από όλα το κάθαρμα-χουντικός-σκατόψυχος Αθανάσαρος θέλει ξύλο.Αλλά τί περιμένεις από έναν αντίστοιχο δήμαρχο.
    Άξιοι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης να χέρεστε τα πάρκινγκ σας που σας έκανε ο ατσαλάκωτος.
    Γκρέμισε και το τεράστιο δημοτικό και από ελεύθερο θα γίνει ένα πανάκριβο με μποτιλιάρισμα για να μπείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εφιάλτης της αποστασίας του 1965 , Κώστας Μητσοτάκης μίλησε για ποιότητα πολιτικού λόγου . Ξέχασε ότι έστειλε στο Ειδικό Δικαστήριο τον Ανδρέα Παπανδρέου το βρώμικο ’89 όπου ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίες ήταν και κάποιοι τύποι του σχοινιού και του παλουκιού που εκ συμπτώσεως υπήρξαν σωματοφύλακες του Κ.Μητσοτάκη . Τα βρωμερά Ελληνικά Μ.Μ.Ε. παρουσιάζουν τον σκύλο των Ες Ες
    χωρίς κανένα σχόλιο ότι οι πουστιές του σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Γκλύξμπουργ στοίχισαν στην Ελλάδα επτά χρόνια δικτατορίας και την τραγωδία της Κύπρου .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,
    Με αφορμή το άρθρο του κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ" ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ σας ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.
    Στην ΟΔΟ ....., Αριθμός .... -ΑΘΗΝΑ-ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙ- υπάρχει πινακίδα που απαγορεύει το παρκάρισμα άλλων ΙΧ εκτός του ΙΧ με αριθμό πινακίδων ------- (δεν αναφέρουμε τον αριθμό προφανώς λόγω του νόμου των προσωπικών δεδομένων) που ανήκει στο βουλευτή ΚΕΡΚΥΡΑΣ της ΝΔ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Κανένα πρόβλημα ως εδώ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ που αντί να παρκάρει το όχημά του ο βουλευτής μας παρκάρει μόνιμα ένα άλλο ΙΧ, που ο κάτοχός του μοιάζει να ανήκει στον περίγυρο του βουλευτή μας.
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΜΑΣ. Ετσι σεμνά και ταπεινά.
    Ο περιγυριώτης αυτός -οσάκις βρεί κάποιο άλλο όχημα στη θέση του -προσωρινά παρκαρισμένο-δημιουργεί πανδαιμόνιο στη γειτονιά με κορναρίσματα και φωνές.
    ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΔΕ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΑΥΤΟ, ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τέτοιο δήμαρχο, τέτοια δημοτική αστυνομία έχουμε...
    Κρίμα για την πόλη μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η υπερβολή της δημοτικής αστυνομίας δεν συγκρίνεται με την αντίστοιχη των κατόχων ΙΧ της πόλης drive-in. Επείδή η άγρια δύση θέλει σερίφη, ελπίζω να μπορέσει να επιβιώσει ο θεσμός της Δημ.Αστυνομίας και να επεκταθεί και προς τα έξω λίγο. Σκέφτομαι να βγάλω πινακίδες στο καροτσάκι της μπέμπας μου, μια που κυκλοφορεί μόνο από το δρόμο..Η τεμπελιά και ο ατομισμός του νεοέλληνα μας έχει οδηγήσει να ζούμε στην πιο απάνθρωπη και μολυσμένη πόλη της ευρώπης. Χαρά στο κουράγιο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι σιγουρο οτι οι οδηγοι της πολης αυτης κανουν χειροτερα απο τα αισχη της δημοτικης αστυνομιας...τελικα ο καθε ενας εχει αυτον που του αξιζει.και ισως η δραση της δημοτικης αστυνομιας εχει οφελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θελουν πολυ ξυλο τα τσογλανια.Κυκλοφορουν και με υφακι..Καλυτερα σκουπιδιαρης παρα δημοτικομπατσος.Και πιο τιμιο ειναι και την ιδια θεση στην ιεραρχια των δημοτικων υπαλληλων εχουν.Η πλακα ειναι οτι εμεις οι βλαχοι κατοικοι της σκατουπολης Θεσσαλονικης τους πληρωνουμε-με τα πιο ακριβα δημοτικα τελη της χωρας- για να υπαρχουν..
    Βomb*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορώ να πιστέψω πως μπορούν να είναι τόσο ηλίθιοι οι 264.349 πολίτες που ψήφισαν για Νομάρχη τον Ψωμιάδη την 15.Οκτ.2006 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. edo grafoune kai aftokinhta pou ehoune sima monimou katoikou..toso adaeis einai ta paidakia pou valane stin dimotiki astynomia..alla ta lypamai kai afta ta paidakia kai tous goneis tous pou einai desmioi toy systhmatos papageorgopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αθανάσαρε, άρχισες να γράφεις και μέσα στα στενά. Ξέρεις σε μερικά χρόνια που τρώγονται αυτά τα λεφτά! περαστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο τρόπος που λειτουργεί η δημοτική αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, είναι προκλητικός. Από τη μία γράφουν τα αυτοκίνητα στην οδό Πολυτεχνείου που έχει 6 λωρίδες και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν ενοχλούν κανένα, αλλά γράφουν για να μας αναγκάσουν να πηγαίνουμε στο ιδιωτικό πάρκιν που είναι εκεί και χτίστηκε με τα λεφτά μας. Την ίδια ώρα, τα αυτοκίνητα της δημοτικής αστυνομίας διπλοπαρκάρουν στη Μοναστηρίου που είναι μποτιλιαρισμένη, στην παραλιακή δεν γράφουν κανένα για να μη στεναχωρήσουν τους ιδιοκτήτες των καφετεριών΄και στη Λαμπράκη στην Άνω Τούμπα που προκαλείται κομφούζιο από τα διπλοπαρκαρισμένα έξω από τα γυράδικα δεν πηγαίνουν ποτέ. Αλλά κάθε πόλη έχει τη δημοτική αστυνομία και το δήμαρχο που της αξίζει. Ποιοι ψήφισαν μήπως τον Παπαγεωργόπουλο και τον Αθανάσαρο που εγαρμόζουν όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρόσφατα μου ήρθε μια κλήση από παράνομη στάθμευση η οποία είχε πραγματοποιηθεί στις 7/2/2004 ποσού 65,50.Η κλήση διμιουργήθηκε στην Θεσ/νίκη και εγώ μένω 200 χιλ.εκτός Θεσ/νίκης.Ερωτώ το παράνομο παρκάρισμα στην Θεσ/νίκη είναι 65,50 Ευρώ,γιατί στην δική μου πόλη είναι τώρα 20 Ευρώ.Τα χαρτάκια της κλήσης έρχονται μετά από 4,5 έτη; και πώς είναι δυνατόν να ενημερώνετε η οικογένειά μου για αυτή την κλήση και όχιμόνο εγώ (Τα προσωπικά δεδομένα δεν υπάρχουν στον Δήμο Θεσ/νίκης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ακούστε και το παρακάτω. Το ταμείο της Δημοτικής Τεμπελχανοαστυνομίας λειτουργεί 8:00 με 13:00. Αλλά κάθε 1η και 15η του μήνα κλείνει στις 12:15!!!!! Είσαστε για πολύ ξύλο απαράδεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση