GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές; Στις "14 Οκτωβρίου"...

... διαδίδει το Μέγαρο Μαξίμου Το Μέγαρο Μαξίμου άρχισε τις ημιεπίσημες "διαρροές" για την ημερομηνία των εκλογών. Λένε ότι η &...

... διαδίδει το Μέγαρο Μαξίμου

Το Μέγαρο Μαξίμου άρχισε τις ημιεπίσημες "διαρροές" για την ημερομηνία των εκλογών. Λένε ότι η "πιθανότερη ημερομηνία ειναι η 14η Οκτωβρίου".
Αυτό είναι το "δεδομένο" μέχρι στιγμής γιατί μέχρι την επίσημη ανακοίνωση μπορεί να έχουμε διάφορες μπλόφες.

19 σχόλια

  1. Χα χα χα
    πάλι σας ξεγέλασα.

    Καραμανλής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραπληροφορούν και μπλοφάρουν για να τις κάνουν τελικά μέσα στον Σεπτέμβριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή ιδέα!

    Ακόμα καλύτερα αν ηταν πιό κοντά στην 28 Οκτωβρίου.
    Να γιορτάσουμε έτσι και εκείνη την πατσαβούρα, της άλλης πατσαβούρας, που υποστηρίζει αυτή (και οι συν αυτή) η πατσαβούρα και την οποία αποκαλούν "βιβλίο ιστορίας ΣΤ δημοτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκλογές θα γίνουν αρχες του 2008.
    Μετά τις λαμπάδες του Λαλιώτη δεν τον παίρνει για νωρίτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο «Αλχημιστής».
    .............................................
    Δεν υπάρχει ελληνική οικογένεια που να μην ζει το πρόβλημα της ανεργίας. Έτσι, ο υπουργός Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης, σήμερα βρήκε οριστικά το δικό του ρόλο: είναι ο ελλείπων ήρωας του Πάολο Κοέλο, είναι ο «Αλχημιστής».
    Όπως ακριβώς επέδειξε την υψηλή συμπεριφορά του Αλχημιστή στο Colpo Grosso της απογραφής, όπως κάθε φορά όλα τα μεγέθη της οικονομίας υφίστανται τις λειτουργίες του εργαστηρίου της πλατείας Συντάγματος, έτσι σήμερα ανακοίνωσε ότι η ανεργία έπεσε στο 8,4% ενώ ήταν -όπως λέει ο κ. Αλογοσκούφης- τον Απρίλιο του 2004, 10,6%.
    Υπενθυμίζουμε λοιπόν στον κ. Αλογοσκούφη, όσα ο ίδιος είπε στη Βουλή των Ελλήνων, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή, στις 22 Μαρτίου του 2004. Τότε, ο κ. Αλογοσκούφης, είπε ότι «όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία και της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η ανεργία στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2004 ήταν 9,5%». Αργότερα, λίγους μήνες μετά, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του κ. Κοντοπυράκη, εκτίναξε την ανεργία στο 11,5%.
    Έτσι λοιπόν ο ελληνικός λαός σήμερα μπορεί να συνειδητοποιήσει πλήρως τη μέθοδο του Αλχημιστή, του κ. Αλογοσκούφη: 9,5% πήρε την ανεργία, την εκτίναξε στο 11,5% στατιστικά, έτσι ώστε να δηλώνει σήμερα ότι τελικά ήταν 10,6% τον Απρίλιο του 2004, άρα έχει μειωθεί κατά 2,2% σήμερα. Ενώ, αν δεχτούμε ως αληθές το 8,4% σημαίνει ότι μειώθηκε σε σχέση με την πραγματική καταγραφή του 2004, κατά 0,9%. Αυτή είναι η αλήθεια της αλχημείας του κ. Αλογοσκούφη, που προσκρούει στην αλήθεια των στοιχείων και στην αλήθεια της ζωής του Έλληνα πολίτη.
    Από κάθε άποψη, αυτή η κυβέρνηση έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, έχει εκμετρήσει το ζην. Είναι σαφές ότι η προσφυγή στον ελληνικό λαό είναι η μόνη λύση για τα αδιέξοδα που διαμορφώνει η κυβέρνηση Καραμανλή στην Ελλάδα.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΙΝΕ ΠΑΓΚΑΛΕ
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ.

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολυ LOL κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σας το πω στο αυτι,να μην το ακουσουν και με βαρεσουν ..

    Εκλογες θα γινουν 2-Μαρτιου-2008.
    Σας το λεω εμπιστευτικα,μην με μαρτυρησετε ομως,ετσι??

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7:10
    Μπορείς αν θες να ψάξεις να βρεις που κυμαινόταν η ανεργία από τα στατιστικά του ΟΑΕΔ. Αυτά που λες είναι σαχλά και ψέμματα. Καλύτερα να υποστήριζες ότι η ανεργία έχει μειωθεί από συμβάσεις στο δημόσιο. Ελάχιστες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα έχουν δημιουργηθεί. Αλλά εσύ γράφεις τις σαχλές μαλακίες που σου λένε.
    Μήπως θυμάσε πόσο ήταν η ανεργία όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ και πόσο την παρέδωσε;
    Γιατί επί εποχής ΠΑΣΟΚ και Γιώργου υπουργού παιδείας άρχισε η αύξηση των θέσεων στα πανεπιστήμια χωρίς αύξηση δαπανών, υποβαθμίζοντας τις σπουδές; Αυτό ήταν τρικ για να μην αυξηθεί η ανεργία προσωρινά. Αυξήθηκε αργότερα όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΕΞΩ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο «Γυμναστής».
    .............................................
    Δεν υπάρχει ελληνική οικογένεια που να μην ζει το πρόβλημα της αγυμνασιάς. Έτσι, ο αρχηγός της Αξ. Αντιπολίτευσης κ. Παπανδρέου, σήμερα βρήκε οριστικά το δικό του ρόλο: είναι ο ελλείπων ήρωας της Σούζαν Άσμπυ, είναι ο «Γυμναστής».
    Όπως ακριβώς επέδειξε την υψηλή συμπεριφορά του Γυμναστή στις βαθιές υποκλίσεις στους Τούρκους, όπως κάθε φορά όλα τα μεγέθη της γυμναστικής υφίστανται τις λειτουργίες του γυμναστηρίου της Νέας Ερθυραίας, έτσι σήμερα ανακοίνωσε ότι η οσφυοκαμψία του στα μμε ανήλθε στο 84% ενώ ήταν -όπως έλεγε ο κ. Σημίτης- τον Μάρτιο του 2004, 50,6%.
    Υπενθυμίζουμε λοιπόν στον κ. Παπανδρέου, όσα ο ίδιος είπε στη Βουλή των Ελλήνων, στις δηλώσεις του, στις 22 Μαρτίου του 2004. Τότε, ο κ. Παπανδρέου, είπε ότι «όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία και της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η αγυμνασιά στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2004 ήταν 9,5%». Αργότερα, λίγους μήνες μετά, η Ένωση Γυμναστηρίων Ελλάδας του κ. Μπουρνάζου, εκτίναξε την αγυμνασιά στο 11,5%.
    Έτσι λοιπόν ο ελληνικός λαός σήμερα μπορεί να συνειδητοποιήσει πλήρως τη μέθοδο του Γυμναστή, του κ. Παπανδρέου: 9,5% πήρε την αγυμνασιά, την εκτίναξε στο 11,5% στατιστικά, έτσι ώστε να δηλώνει σήμερα ότι τελικά ήταν 10,6% τον Απρίλιο του 2004, άρα έχει μειωθεί κατά 2,2% σήμερα. Ενώ, αν δεχτούμε ως αληθές το 8,4% σημαίνει ότι μειώθηκε σε σχέση με την πραγματική καταγραφή του 2004, κατά 0,9%. Αυτή είναι η αλήθεια της αλχημείας του κ. Παπανδρέου, που προσκρούει στην αλήθεια των στοιχείων και στην αλήθεια των μμε που τον υποστηρίζουν σε βάρος του Έλληνα πολίτη.
    Από κάθε άποψη, αυτή η διαδικασία της οσφυοκαμψίας έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της, έχει εκμετρήσει το ζην. Είναι σαφές ότι η προσφυγή στον ποδήλατο είναι η μόνη λύση για τα αδιέξοδα που διαμορφώνει η οικογένεια Παπανδρέου στην Ελλάδα.
    ‘’PASOK pisinous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς «Ένας Φαληριωτης που ξέρει τις αλήθειες!!!!»

    Τα «ΤΣΙΓΚΟΥΝΑΚΙΑ και Τα «ΜΙΝΕΤΑΚΙΑ» του Π.Φαληρου διάβασαν το μήνυμα που έστειλες.
    Τα καημένα δεν θα συμμορφωθούν με …τις υποδείξεις και δεν γίνετε να φιμωθούν…Ένα θα σταματά δέκα θα συνεχίζουν……
    Καλά θα κάνεις να μεταφέρεις στον Δήμαρχο που συνδιαλέγεσαι καθημερινά και του παρέχεις δήθεν εκδούλεψη να παψη να παριστάνει τον Σερλοκς Χολμς για το ποιος είναι κάθε φορά από κάθε γραφόμενο για το Π.Φαληρο και να ασχοληθεί να τα οξυμένα προβλήματα του Φαλήρου όπου τον έταξε ο λαός να υπηρετεί και όχι να εμφανίζετε στα κανάλια και τους σταθμούς απολογούμενος για το ..κυβερνητικό έργο!!!!. Η κομματική του ιδιότητα δεν αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας του στο Δήμο αλλά η επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Φάληρο που κάθε μέρα υποβαθμίζετε και εγκαταλείπετε. Έχει γίνει το χειρότερο προάστιο. Δεν το βλέπει κανένας πια?
    Όσο αφορά τους «ΜΙΝΕΤΑΚΙ» και «ΤΣΙΓΚΟΥΝΑΚΙ» που τους τιμάτε με την προσωπική και εκφοβιστική επίθεση σας, είναι γνωστό ότι ο μεν ένας είναι η πραγματική αντιπολίτευση στον Δήμαρχο και ενοχλεί έντονα αυτό αποτί μαθαίνω τον κύριο Δήμαρχο ..Ο δε άλλος ενοχλεί στη οργάνωση του ΠΑΣΟΚ με τη στάση του εναντίον των καθημερινών «συνομιλητών» του Δημάρχου και δήθεν αντιπολιτευομένων τον.
    Δίκαια λοιπόν είναι στόχος αφού ο ένας στο κόμμα και ο άλλος στο δημοτικό συμβούλιο ενοχλούν, οπότε κάθε καλοθελητής για τους αυτονόητους δικούς του λόγους ανάλογα που βρίσκετε (κόμμα η δημοτικό συμβούλιο) παραπληροφορεί τον Δήμαρχο. Δήμαρχε σε δουλεύουν, το δικό τους παιγνίδι παίζουν.

    «Φαληριωτης»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιακουματος,συνεντευξη στο Flash(www.flash.gr)

    Για τις φωτιές έχω έναν ενδοιασμό. Γιατί δεν γινόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ή δεν γινόταν πέρσι ή πρόπερσι; Μήπως τυχόν το πράσινο καίει το πράσινο, δηλαδή Κράμερ εναντίον Κράμερ; Κάνω κάποιες σχέσεις γιατί έχω ανησυχήσει. Αυτό είναι υπόθεση η οποία πραγματικά δεν παίρνουν μόνα τους φωτιά, είναι τώρα λιγάκι, Το πράσινο, εντάξει, κάηκε στις εκλογές, τώρα όμως καίγεται και προεκλογικά το πράσινο. Γιατί καίγεται, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.
    Δηλαδή θεωρείτε ότι το ΠΑΣΟΚ βάζει φωτιές για να σας βάλει τρικλοποδιά για τις εκλογές;

    Δεν ξέρω, εγώ βλέπω ότι από τις έρευνες βέβαια θα είναι με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και θα βρεθούν οι ένοχοι, ότι αυτές οι φωτιές δεν είναι από μόνες τους, δεν είναι θεόσταλτες. Είναι καιρικές, είναι μάλλον κομματικοπολιτικές
    ==

    Ωραιος.
    Καιρος ηταν η κυβερνηση να αφησει κατα μερος τις ευγενειες με τους πασοκοσκυλαιους.

    Οταν ειπε ο γιοργο οτι
    " ..θα σας πολεμουμε παντου με τα συνδικατα κλπ ,δεν τις εχω προχειρες τωρα),τι να εννοουσε αραγε?
    C'est la Guerre",που ειπε και ο μακαριτης Μεταξας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η KAΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ ....
    ------------------------

    είναι του κυρίου "Φαληριώτη" των 1.11 μ.μ που υπογράφει το κείμενο ....

    "Είναι κανείς να αναρωτιέται για τις παραισθήσεις και τις ψευδαισθήσεις που έχουν κάποιοι …"

    Αγαπητοί αναγνώστες και αγαπητό Μπλογκ πήρατε το μήνυμα !!
    Ο κύριος αυτός "συμπαθών" του κυρίου Δημάρχου Π.Φαλήρου ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ !!

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ??? ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ. !!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΕΝΟΣ ΜΠΛΟΓΚ στο οποίο μπορούν να κατατεθούν απόψεις, στοιχεία και κρίσεις, ο κύριος ΦΑΛΗΡΙΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΟΣΥΜΠΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ.

    ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΜΗ-ΧΑΤΖΗΔΑΚΟΣΥΜΠΑΘΟΠΟΥΛΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ-ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ-ή όπου αλλού αποφασίσει ο κύριος ΣΥΜΠΑΘΩΝ.

    ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΣΑΣ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΤΡΕΜΕΤΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οποτε και να τις κάνουν όλα τα κοπρόσκυλα θα πάνε στο σπίτι τους.
    Το μόνο που τους νοιάζει είναι η "μάσα" και η καρέκλα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΤΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΣΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΝ...ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΤΟ '22 ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ ΤΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΑ.Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ 19/07/07
    5118,51 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ
    530.669 ΕΚ. Ευρωπουλα ο ΤΖΙΡΟΣ

    Ο Γιωργαρος ο θαυματοποιος,γνωστος
    και ως ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ
    συνεχιζει να φουμαρει ολα τα Πασο-
    κοσκυλα και τους συνοδοιπορους, κα-
    λη ωρα και το δικο μας το press-gr

    Τωρα θα μου πειτε οτι μονον επι
    original καταλληλοτερου, ο δεικτης
    του Χρηματιστηριου ηταν αποτελεσμα
    της δυνατης οικονομιας, τωρα που
    ο Νεονακης ειναι εκτος κωδικων,
    ειναι ολα μαιμου.

    ΑΝΕΡΓΙΑ 8,3%
    Στα χαμηλοτερα εδω και παρα μα πα- ρα πολλα χρονια.
    Μετα την αγια απογραφη η Ευρωπη
    ειναι απο πανω, δεν εχει διπλα και
    τριπλα βιβλια.Δεν εχει στοιχεια
    μαιμου.
    Γιωργαρε εισαι τοσο γατα , η εισαι
    και λιγο τυχερος? Μπες μεσα και
    απαντησε μου.Εδω σε αυτο το blog
    δεν ειναι μονο εξωνημενα τσατσακια
    του διεφθαρμενου χθες, ειμαστε και
    εμεις.



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μόλις δεκαεπτά μέρες χρειάστηκαν για να καταρρεύσουν οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή για εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τα προνόμια των πολύτεκνων. Το θεαματικό άδειασμα των πρωθυπουργικών δεσμεύσεων προήλθε χθες στη Βουλή από τον υφυπουργό Υγείας Γ. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ουσιαστικά δήλωσε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει,
    Για το ίδιο θέμα ο πρωθυπουργός στις 2 Ιουλίου, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή είχε πει: «Συνεχίζουμε τις ρυθμίσεις, προκειμένου να εξομοιωθούν σταδιακά οι τρίτεκνες οικογένειες με τις πολύτεκνες οικογένειες. Εγιναν έως τώρα σταδιακά βήματα. Μέσα στο 2008 χορηγείται στους τρίτεκνους και το πολυτεκνικό επίδομα».
    Ο υφυπουργός Υγείας πάντως χθες, έσπευσε με τη δήλωσή του να παραπέμψει στις καλένδες την υπόσχεση του πρωθυπουργού. Η ανακολουθία λόγων και έργων επισημάνθηκε στον υφυπουργό από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Παπαχρήστου, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Κωνσταντόπουλο τού είπε: «Κάνετε κριτική στον ίδιο τον πρωθυπουργό». Στον ίδιο τόνο ο βουλευτής του ΣΥΝ Φ. Κουβέλης παρατήρησε:
    «Η διελκυστίνδα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπει καμία συζήτηση. Η κυβέρνηση εγκαταλείπει τη δέσμευση για τους τρίτεκνους».
    Η συνέχεια όμως της συζήτησης απρόβλεπτη τροπή, όταν η βουλευτίνα του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη κλείνοντας την ομιλία της σημείωσε αιχμηρά «στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης, υπάρχει μόνο η ΝΔ. Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ. Και κρίνουμε από κοινού την πολιτική τους, ενιαία και στην ίδια ζυγαριά».
    «Συγχαίρω την κυρία συνάδελφο στο ρόλο του δεκανικιού της παρούσας κυβέρνησης της Δεξιάς» σχολίασε δηκτικά η κ. Χριστοφιλοπούλου, για να απαντήσει η κ. Παντελάκη «Δεν κυβερνά το ΚΚΕ. Συνεχίζετε την γραμμή Πάγκαλου. Κυβερνά η ΝΔ». «Έχει όμως και τα δεκανίκια της» παρενέβη εκ νέου η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ που υπενθύμισε το γνωστό Ζαχαριαδικό σύνθημα «τι Πλαστήρας, τι Παπάγος».

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ*
    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΜΑΪΑΜΙ ΘΑ
    ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑΝ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ,
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ
    ΕΚΛΟΓΕΣ.

    *ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ,
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση