GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρωσική συνδρομή το 1998 και το 2007...

. Του Τάσου Τάσσου . Ο υπεύθυνος Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Παπαδόπουλος, σχετικά με...

.
Του Τάσου Τάσσου
.
Ο υπεύθυνος Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης του Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Παπαδόπουλος, σχετικά με το αίτημα του Έλληνα πρωθυπουργού προς την Ρωσία, για συνδρομή στην κατάσβεση των πυρκαγιών, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:
Θα σας πω μια ιστορία. Στις μεγάλες πυρκαγιές του 1998, έδωσα εντολή ως υπουργός Εσωτερικών, σε έναν απλό υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας, να ζητήσει από την Ρωσία και να διαπραγματευτεί συνδρομή για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Πέτυχε να έρθει το «Ιλιούσιν» και τα άλλα συνοδά μέσα.
Αυτό που πέτυχε ο απλός υπάλληλος, μέσα από την υπηρεσιακή οδό, αθόρυβα και αποτελεσματικά, σήμερα, πομπωδώς και ως μέγα εθνικό επίτευγμα, προβάλλεται ότι το ζήτησε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας.
Θα παρακαλούσαμε τους Έλληνες πολίτες να συγκρίνουν την ποιότητα της λειτουργίας των δυο περιόδων και να βγάλουν συνολικά συμπεράσματα.
Πραγματικά έχει δίκιο ο κ. Παπαδόπουλος! Μόνο με τη λογική της Ψωροκώσταινας θα έπαιρνε ένας πρωθυπουργός τον πρόεδρο της Ρωσίας να του ζητήσει πυροσβεστικά αεροπλάνα! Να σημειωθεί ότι τότε, όπως και τις επόμενες χρονιές, το ''Ιλιούσιν'' είχε έρθει! Τώρα θα έρθει;; Αφήστε που ακόμα κι αυτό να δεχτούμε, άργησε πολύ ο Κωστάκης!!!

53 σχόλια

  1. Α! ρε αλητες..
    Σιχαμενοι πασοκοσκυλαιοι.

    ΠΟιος ειναι αυτος ο "υπαλληλος"?
    Που μπορει να "κανονιζει" τετοια θεματα?

    Δηλαδη ενας .."υπαλληλος" υποκαθιστα μια κυβερνηση??

    Δηλαδη ενας υπαλληλος κανονιζει με τον αλλον..υπαλληλο,και κανει τον αγωγο Μπουργκας-Αλεξανδρουπολη??

    Πουστηδες ξεφτιλισμενοι,μονο η κρεμαλα θα σας εβαζε μυαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tora tha diavazoume ektos apo ton loutradi,
    to dimadi,
    ton papoulia,
    ton lefa,
    ton korakidi

    tha diavazoume kai ton tasso taso poy glifei ton kathe pasoko gia na anevei stin ierarxia toy pasok?
    eleos re press-gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν καταλαβαμε καλα απο το κειμενο που διαβασαμε- εκτος κι αν ειμαστε ηλιθιοι-

    ΤΑΣΣΟΣ ΤΑΣΟΣ= φερέφωνο του ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    Ρε press-gr θα δημοσιευεις οτι μαλακιες γραφει ο καθενας πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. em vevaia o papadopoylos tote epi kiverniseon pasok den prolavaine na asxolithei me tetoia pragmata... tote oloi asxoloyntan me tis mizes..

    Isa isa k. Pasoke. H paremvasi tou idiou tou prothipourgou dixnei to prosopiko tou endiaferon gia to the,a. kai telos panton giati einai toso kako na sikosei o idios o prothipourgos to tilefono na parei ton poutin?
    Eleos me tis paparies ton pasokwn pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. [...}
    Θα παρακαλούσαμε τους Έλληνες πολίτες να συγκρίνουν την ποιότητα της λειτουργίας των δυο περιόδων και να βγάλουν συνολικά συμπεράσματα.
    [...}
    Μην σκάς ντερβίση μου τα έχουμε βγάλει. Συνοψίζονται δε στην παρακάτω παράφραση. "Η Ελλάδα θα ευτυχίσει όταν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κρεμαστούνε από τα άντερα του τελευταίου πληρωμένου κοντυλοφόρου.

    [...]
    Πραγματικά έχει δίκιο ο κ. Παπαδόπουλος! Μόνο με τη λογική της Ψωροκώσταινας θα έπαιρνε ένας πρωθυπουργός τον πρόεδρο της Ρωσίας να του ζητήσει πυροσβεστικά αεροπλάνα!
    [...]
    Όχι παίζουμε! Φαντάσου νάτανε...σαν το Τζοχατζόπουλο τον λεβέντη, τον αντιστασικό, τον πρεφαδόρο.

    Πουλημένα καθήκια, λαοπλάνοι, εγκάθετοι, δημαγωγοί, αγύρτες, που υποσχεθήκατε την Έλλάδα στους Έλληνες και την ξεπουλήσατε πράγμα που δεν θα τολμούσε να κάνει ποτέ καμμία Δεξιά.
    ...
    Δεκανίκια του εκσυγχρονισμού και της απόδόμησης, τσιράκια των Αμερικάνων και υπάλληλοι του Σόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για δείτε λίγο πως μπήκε ο τάσος τάσος στο μεταπτυχιακό του και τις σχέσεις Μαριλένας Κοππά και Μεταπτυχιακου του...( τασσος τασσος συμβουλος μαριλένας κοππας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το αρχικό κείμενο το έκανε κόπυ το πισινούς από την ιστοσελίδα του πασοκ.


    αφού "περνάει" και το πισινούς θέματα στο πρεςς καταλάβατε ποιά γραμή φανερά "παίζει" το πρεςς


    αυτά συμβαίνουν όταν κόβονται οι μίζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2:12
    Stop masturbating .
    It's hurting your health.

    President Poutin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επιτέλους κάποιος έγραψε το προφανές... τη σημασία της συνεννόησης σε υπηρεσιακό επίπεδο... αλλά στην Ελλάδα του 2007 όλοι τα βλέπουν πρασινο-γαλάζια... Γι αυτό πάμε κατά διαόλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα σας ξαναπώ άλλη μια μαλακία.

    Σε κάτι ψιλοπυρκαγιές του 1998, είχε δώσει εντολή ο υπουργός Εσωτερικών Αλέκος Παπαδόπουλος (βλέπε σκάνδαλα), σε έναν απλό άσχετο υπάλληλο της Πολιτικής Προστασίας - σκέτο κομματόσκυλο, να ζητήσει από την Ρωσία (τον Πρόεδρο ντε) και να διαπραγματευτεί (μόνο με τον Προεδρο μιλάμε) συνδρομή για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

    Τι να κάνουν οι άνθρωποι, τον λυπήθηκαν και για τα χάλια του και τα χάλια στα οποία είχαμε φέρει το κράτος και πέτυχε να έρθει το «Ιλιούσιν» και τα άλλα συνοδά (συγγνώμη, συνοδευτικά) μέσα.

    Αυτό που πέτυχε ο απλός υπάλληλος -το κομματόσκυλο του πολιτικάντη, μέσα από την υπηρεσιακή οδό, γλύφοντας και έρποντας αθόρυβα και αποτελεσματικά, σήμερα, πομπωδώς και ως μέγα εθνικό επίτευγμα, προβάλλεται ότι το ζήτησε αξιοπρεπώς και επίσημα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας και αυτό μας στεναχωρει.

    Θα παρακαλούσαμε τους Έλληνες πολίτες να συγκρίνουν την ποιότητα της λειτουργίας των δυο περιόδων και να βγάλουν συνολικά συμπεράσματα για το τι εμπόδιζε τότε τους κυβερνητικούς παράγοντες να έχουν επίσημες επαφές. Να ήταν άραγε ότι εμείς άλλα αγοράζαμε, δηλαδή η ρήση "αλλού τρώς και πίνεις κι αλλού πας και το δίνεις";
    Λέτε;


    ''PASOK πίσιnous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν εννοείς τους S-300 που αγόρασε ο Άκης οι οποίοι ΔΕΝ ήταν συμβατοί με τα Αμερικάνικα radar που ήδη είχαμε, τα manuals των οποίων έδωσε στους Ρώσους για να κάνουν modifications στους πυραυλους, μέσα είσαι.

    Τα μυστικά των "συμμαχικών" radar στον "εχθρό". Βέβαια πρόκειται περί τεράστιας μίζας (όχι ότι δεν είναι βλάκας). Κι εκεί τελείωσαν οι όποιες βλέψεις του να διαδραματίσει ρόλο στα πολιτικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Xaxaxa!

    Ρε κώλε δεν παίζεσαι!

    Απο πότε βρε ηλίθιε μπορούν να γίνονται διακρατικές συμφωνίες η να διαβιβάζονται αιτήματα η - το απίστευτο- να γίνονται διαπραγματεύσεις σε υπηρεσιακό επίπεδο χωρίς να έχει προυπάρξει αντίστοιχη πολιτική και διπλωματική διεργασία;;;

    Διακρατικές σημφωνίες και συνδρομή σε υπηρεσιακό επίπεδο;

    Οχι, δεν μας περνάς για μαλάκες, απλώς είσαι μαλάκας.

    Εκεί που το βρήκες το κείμενο σε μαλάκες απευθύνονται, δηλαδή σε εσένα "πίσινε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί τσακώνεστε καλά μου γαλαζοπράσινα παιδιά;

    Το press-gr τη δουλειά του, βγάζει τα άπλυτα και των μεν και των δε στη φόρα. Οπότε δεν σας συμφέρει.

    Πρέπει να πέφτει πολύ γέλιο εκεί μέσα με τις μνημειώδους επιπέδου ατάκες που γράφετε εδώ μέσα όλοι οι φωτεινοί εκπρόσωποι αμφοτέρων των κομματικών βάσεων.

    Και η χώρα καίγεται (αλλά αυτό είναι άλλο, λιγότερο σημαντικό).

    ΖΟΥΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.38

    Οχι ότι όλα δεν είναι γνωστά σε όλους, αλλά αυτο που γράφεις είναι μία ακόμα απόδειξη αμοραλισμού του Πατσαβουρόπουλου.

    Σε ότι αφορά τον τρόπο σκέψης για το θέμα αυτό, δεν πιστεύω ότι η θεωρία του B&W (μαύρο - άσπρο) είναι εφαρμόσιμη σε διακρατικές σχέσεις.

    ΟΜΩΣ
    Αν δεχτούμε ως υπόθεση εργασίας το δόγμα Bush (δεν φταίμε εμείς, αυτοί τον ψήφισαν) που λέει "either you are with us or against us" τότε, στην περίπτωση των S-300 ποιός ήταν "with us" και ποιός "against us", ποιός δηλαδή υπονόμευσε το δικαίωμα άμυνας "φιλικής" και "σύμμαχης" χώρας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.38

    Κάνεις λάθος για τα manuals, δεν τα έδωσε στους Ρώσους. Σε γνωστό κανάλι τα έδωσε στα πλαίσια της εκπομπής "pimp my... missile"!

    :-))

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 10.54
    A παράτα μας ρε βλάκα που πας να κάνεις τον ενημερωμένο με υποθετικές μπουρδολογίες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ...τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα σοβαροί άνθρωποι; Για το γελοίο ΠΑΣΟΚ;

    KL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 11.04

    τσόχα... τσόχα... τσόχα... πρέφα!

    Ο πιό διεθαρμένος που πέρασε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11.04

    Νευράκια, νευράκια;

    Τα γαμώ εγώ τα νευράκια!

    ο Αράπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10.54 αυτή είναι δεδομένα η άποψη που εξέφρασε ο Dubya - αλλά δεν είναι νέα - πάντα έτσι ήταν (και εφαρμοζόταν σκληρά) σε όλα τα απολυταρχικά και "απολυταρχικά" καθεστώτα, δύσης και ανατολής (από τις σοσιαλιστικές δημοκρατίες - και στην Ελλάδα - έως τις "δημοκρατίες" της λατινικής Αμερικής. Απλά τώρα το ακούσαμε επίσημα.

    Ξεδίπλωσε το επιχείρημά σου περί φίλιων και μη δυνάμεων.


    11.01 άριστο ως αστείο, ανατριχιαστικό ως σκέψη...


    JJ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. βάζεις ρε 2-35 την αρθρογραφία ολων εδώ μεσα στο ιδιο καζάνι..για κοιτα καλύτερα και θα δεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάπως και το press-gr πρέπει να ζήσει. Όπως το έχουμε ξαναπεί, από αυτόν που θα τα πάρει θα του βγάλει και την είδηση του. Από αυτό που δεν θα τα πάρει θα τον ξεμπροστιάσει. Μόνο οι πολιτικοί είναι σάπιοι και το press-gr είναι το τίμιο και αντικειμενικό μέσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ


    Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ - ΓΑΒΓΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12.42

    Το press-gr δεν είναι μέσο (ΜΜΕ).
    Web-log είναι, δηλαδή blog!
    Αν θέλεις γράψε κάτι και στείλε το, μην ζητάς όμως να φιμώσεις τους άλλους.
    Πολλές φορές γράφουν βλακείες και ανάγουν την πορδή σε επιστήμη, σεβάσου το δικαίωμά τους να τα γράψουν, έχεις το δικαίωμα να μην τα διαβάσεις.

    Α ρε Νεολλέλληνες, χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία σου λέει μετα.

    Λίκνο και τάφος της συνάμα!


    SNB
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλώς τα αρχίδια μας δυο.

    τάσσο μου τάσσο μου, γλύφτη και υποτελή μου.

    ω απλέ υπαλληλάκο σε ανέφερε ο μέγας παπαδόπουλος και σε μνημόνευσε το "μέγεθος" τάσσος τάσσος.

    τώρα μπορείς να κοιμάσαι ήσυχός "απλέ υπάλληλε" που είχες κάνει τότε το καθήκον σου.

    προσοχή στα κομματόσκυλα. δαγκώνουν αναίμακτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΛΥΨΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΡΕ ΤΑΣΟΥΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΠ. ΓΛΥΨΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΚΟ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΘΕΣΟΥΛΑ... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο πρωθυπουργός δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης , «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι». «Είναι φανερό ότι ο κ. Καραμανλής έχει χάσει το μέτρο. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό. Μόνο η αλαζονεία και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Καραμανλή και τους υπουργούς του να επιτίθεται κατά της αντιπολίτευσης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας» .
    Η διακυβέρνηση τους «γονάτισε», τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα. Η κυβέρνηση της ΝΔ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας. Αν ο Μίδας ό,τι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ό,τι πιάνει το κάνει κάρβουνο.
    Αρα, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξύτητα και τον διχασμό, την ανεπάρκεια, την αδυναμία και την αποτυχία αυτής της κυβέρνησης.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ..............
    'Οπου κατούρησαν οι Πασόκοι φύτρωσαν οι Νεοδημοκράτες.

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ειναι κριμα για εναν νεο ανθρωπο οπως ο ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΣΟΣ να καταντάει γραφειο τυπου του ΠΑΣΟΚ.
    Αλλα πως να μην γινει, ετσι αφου ο κύριος ζει απο το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι ο Πρωθυπουργός δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης και λέει ‘’μωραίνει Κύριος ων βούλεται απωλέσαι’’.

    Είναι φανερό - λέει το ακόμα το ΠΑΣΟΚ - ότι ο κ. Καραμανλής έχει χάσει το μέτρο, αλλά βέβαια ΠΑΣΟΚ είναι αυτό και πάλι μαλακίες λέει.. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό του ΠΑΣΟΚ ενώ ψηφίστηκε από άλλους. Μόνο η αλαζονεία του ΠΑΣΟΚ και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Καραμανλή και τους υπουργούς του να επιτίθεται κατά της αντιπολίτευσης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας αλλά ας είχαμε καλύτερη αντιπολίτευση.

    Η διακυβέρνηση τους γονάτισε, τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα, ότι δηλαδή είναι αντιστοιχεί στην υπαξιωματική, εθελοντική και μισθοφορική αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση της ΝΔ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας δηλαδή Σιδάμ. Αν ο Μίδας ότι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι χρυσάφι πιάνει το κάνει ότι σκατά ήταν πριν σας το ‘’χρυσώσει’’ το ΠΑΣΟΚ. Αν προσέξατε σύμφωνα με την αναπτυσσόμενη από εμάς θεωρία η κυβέρνηση πιάνει τα πράγματα. Λανθασμένη υπόθεση ασφαλώς, μόνο τα κέρατα του ΠΑΣΟΚ κρατά καλά η κυβέρνηση.

    Άρα – λέμε τώρα εμείς με την μαλακία που μας δέρνει, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα του ΠΑΣΟΚ – ως αν αυτή δεν υφίσταται αυθορμήτως υπαγορευόμενη εκ της λύσσας για την κουτάλα - και του προέδρου του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξείδωση, την αναγωγή, την σύντηξη την οξύτητα την θερμοκρασία και τον διχασμό, την ανεπάρκεια, την αδυναμία και την αποτυχία αυτής της κυβέρνησης να διαχειριστεί την αντιδραστική μπουρδολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των φερέφωνων προπαγανδιστών της.

    ‘’PASOK πίσιnous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης , «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι». Πόσο ακόμα να χαζέψει ο βλάκας γιωργάκης? «Είναι φανερό ότι ο κ. Παπανδρέου έχει χάσει το μέτρο. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό. Μόνο η αλαζονεία και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Παπανδρέου και τους τομεάρχες του να επιτίθεται κατά της κυβέρνησης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας» .
    Η ποδηλατάδα τους «γονάτισε», τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα. Η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας. Αν ο Μίδας ό,τι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ ό,τι πιάνει το κάνει σκατά. Γι' αυτό φωνάζουν και τον υδραυλικό.
    Αρα, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα κατά της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξύτητα και τον διχασμό, τις λαμογιές, τον ενδοτισμό και την κλοπή του Ελληνικού Λαού.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
    ..............
    'Οπου χέσανε οι πίθηκοι φύτρωσαν οι Πασόκοι.

    George

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΖΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΖΩΝ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΖΩΝ ΔΕΞΙΟ ΦΑΣΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 4.44

    ==

    Αμα σας πηδηξει ομως ο δεξιος,θα πονατε,λεμε.
    Θα σκουζετε σαν το αραπακι εις το ''ανεκδοτακιν''.
    Γι αυτο τουμπεκι,λεμε,πασοκοσκυλαιοι.

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Tzwn kamia sxesi me ton TZONY WALKER???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 5.42

    Μας μπερδεύεις αλλά δεν έχει σημασία αφού ειδικά εσύ χτενίζεσαι με την πούτσα!

    Λες να;
    ...καιρό έχω να σε γαμήσω εσένα και ξεθάρεψες βλέπω.

    Ζέστη καταραμένη...

    o Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Με τις πρόωρες εκλογές ασχολούνταν στο ΠΑΣΟΚ και κατ’ ανάγκη και στο υπουργείο Εσωτερικών, όταν η χώρα κυριολεκτικά καιγόταν, ακολουθώντας το παράδειγμα του κριτή του πρωθυπουργού και αρχιδιού της Υπαξιωματικής αντιπολίτευσης, που προτίμησε αντί του συντονισμού της λασπολογίας και προπαγάνδας της κατά της κυβέρνησης να ασχολείται με τη συμμετοχή στα... εγκαίνια της έκθεσης για τον Πραξιτέλη, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, που μιλούσε και αυτός σε κομματική εκδήλωση δίπλα στη φωτιά που έκαιγε την Κόρινθο!

    Νομάρχες, δήμαρχοι και περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ, ενώ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φωτιές, αυτοί με τη σειρά τους έδιναν με τα ΜΜΕ τη μάχη της δημοσιότητας ΓΙΑ τις φωτιές, το δε πρωί της περασμένης Τρίτης έλαβαν ένα έγγραφο από το υπουργείο Εσωτερικών, με ημερομηνία 20 Ιουλίου, που τους ενημέρωνε να παραλάβουν αντίτυπα της νέας, κωδικοποιημένης νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών ως και εάν κάτι πρόκειται να αλλάξει!

    Αιχμάλωτοι δηλαδή των απεχθών πρακτικών του προγραμματισμού τους, αλλά και της αλαζονείας τους, η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή και η ‘’Αντιπολίτευση’’ (ο θεός να την κάνει) του κ. ΓΑΠ (εξκιούμι?) ασχολούνταν με την... προετοιμασία των εκλογών, ώστε τον Σεπτέμβριο να κατορθώσουν - εάν ο πρωθυπουργός το αποφασίσει- να αιφνιδιάσουν για μια ακόμα φορά τους πολίτες που δεν ανέχονται κανέναν εξ αυτών, υποτιμώντας κατ αυτόν τον τρόπο το θέμα των πυρκαγιών (ποιος τους χέζει τους πολίτες και τη Δημοκρατία), πολύ περισσότερο που η έννοια του περιβάλλοντος, αλλά και του δημοσίου συμφέροντος, δεν είναι δα και στο... DNA αυτής αλητείας που διαδοχικά εναλλάσσονται και νέμονται την εξουσία!

    ''PASOK πίσιnous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο πρωθυπουργός δρα ως εάν να μην έχει συνείδηση της σοβαρότητας της κατάστασης , «μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι». «Είναι φανερό ότι ο κ. Καραμανλής έχει χάσει το μέτρο. Είναι φανερό ότι έχει χάσει την ψυχική και ηθική επαφή με τον ελληνικό λαό. Μόνο η αλαζονεία και η έλλειψη κατανόησης του τι συμβαίνει στην κοινωνία μπορεί να επιτρέπουν στον κ. Καραμανλή και τους υπουργούς του να επιτίθεται κατά της αντιπολίτευσης , μέσα σε συνθήκες εθνικής τραγωδίας» .
    Η διακυβέρνηση τους «γονάτισε», τους μίκρυνε, τους έφερε στα πραγματικά τους μέτρα. Η κυβέρνηση της ΝΔ απεδείχθη ο αντίστροφος Μίδας. Αν ο Μίδας ό,τι έπιανε το έκανε χρυσάφι, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ό,τι πιάνει το κάνει κάρβουνο.
    Αρα, θέλουν να συντηρούν μια οξύτητα στο πολιτικό κλίμα. Επιδιώκουν να υπάρχει διαρκώς επιθετικότητα κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του, έτσι ώστε να συγκαλύπτουν πίσω από την πόλωση, την οξύτητα και τον διχασμό, την ανεπάρκεια, την αδυναμία και την αποτυχία αυτής της κυβέρνησης.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. παιδιά εγώ είμαι ο απλός υπάλληλος που έκανε την συνφωνία με την Ρωσία το 1998, έφερα τότε εκτός απο τα αεροπλάνα και μερικές χορεύτριες για τα Πασοκόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΘΕΜΑ:
    "Διευκρίνηση στο Press-gr για τον ΟΤΕ..."

    ΣΧΟΛΙΟ "πίσινους" (με άλλα λόγια αλλά με αυτό το νόημα):
    "Στ' @@ μας και δημοσιεύματα και διευκρινήσεις και προβλήματα και λύσεις.
    Εμείς στο ΠΑΣΟΚ την κουτάλα μόνο θέλουμε!"

    ΕΣΕΙΣ, τι ψηφίζετε;
    Σταρχιδιστές - Κουταλοφόρους;;;
    ...η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ;

    Η Επιλογή είναι δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Torquato Tasso, γιατί σώνει και καλά να νομίζεις ότι στην Ελλάδα έχουμε έλειψη από δημσιογράφους;

    Άδειασέ μας τη γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:42 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:51 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:51 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:51 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:52 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:52 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:52 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο υπάλληλος λεγόταν Χρυσοχοΐδης και ήταν απόστρατος αξιωματικός της Αεροπορίας. Οι συμβάσεις που υπέγραψε (ή πρότεινε προς υπογραφή στον τότε ΓΓ Πολιτκής Προστασίας Λαυρεντάκη) με τους Ρώσους χρειάστηκε κάποιους μήνες τρέξιμο για να ξεμπλεχτούν στη συνέχεια γιατί η ΓΓΠΠ δεν είχε δικαίωμα να υπογράφει τέτοιες συμβάσεις ... Λέγεται μάλιστα ότι κάποιοι πήραν και προμήθειες αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???

    10:52 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Torquato Tasso, γιατί σώνει και καλά να νομίζεις ότι στην Ελλάδα έχουμε έλειψη από δημσιογράφους;

    Άδειασέ μας τη γωνιά.

    5:53 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:42 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:51 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:51 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:51 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:52 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???
    10:52 μμ


    Ανώνυμος said...
    Τασο Τασσο απαντήσε μας επιτελους, ισχύει ότι για τις υπηρεσίες που προσφέρεις ως γραμματέας της στη Μαριλένα Κοππά στο ΙΣΤΑΜΕ στις ξεπλήρωσε με το να σε κάνει δεκτό στο μεταπτυχιακό της πρόγραμμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ενας από τους (σχετικά) σοβαρούς του ΠΑΣΟΚ, έχασε από καιρό την ψυχραιμία του και γελοιοποιήτε ο ίδιος και γελοιοποιεί και το κόμμα του. Που είναι αυτοί οι μάγοι των συνενοήσεων και ως υπηρεσιακοί υπάλληλοι μιλούν με τον Πρόεδρο της Ρωσίας και κανονίζουν αθόρυβα σπουδαιότατα θέματα? Έχει πολλούς τέτοιους άσσους το ΠΑΣΟΚ. Ονομάστε τον συγκεκριμένο στον οποίο αναφέρεστε.
    κ. Παπαδόπουλε τραυματίζεται την νοημοσύνη μας και την αξιοπρέπειά σας. Να λυπάστε τον ευατό σας για το κατάντημα σας, διότι περι καταντήματος πρόκειται. Μέτρο στην συγκεκριμένη περίσταση δεν υπαρχει. Ψυχραιμία οι εκλογές θα σας ανταμοίψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση