GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι βασανιστές, στη φρουρά υπουργών...

Στη φρουρά της Βάσως Παπανδρέου και του υφυπουργού Υγείας Γιώργου Κωνσταντόπουλου υπηρετούσαν δύο από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν...

Στη φρουρά της Βάσως Παπανδρέου και του υφυπουργού Υγείας Γιώργου Κωνσταντόπουλου υπηρετούσαν δύο από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν σε σκηνές κακοποίησης κρατουμένων που καταγράφονται σε ένα από τα γνωστά βίντεο της ντροπής και προβλήθηκε από το Mega (εδώ)…

11 σχόλια

  1. Συνεχίζεται σήμερα η συκοφαντική εκστρατεία εναντίον μου», δήλωσε σήμερα ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής :

    « 1. Δεν υπήρξα ποτέ Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε.Κ. Ήμουν Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες.

    2. Η σύζυγός μου ουδέποτε απασχολήθηκε ως εκπαιδεύτρια στα γνωστικά αντικείμενα που της καταλογίζουν οι συντάκτες της έκθεσης. Απασχολήθηκε σύμφωνα με το διαφανές κανονιστικό πλαίσιο του Ο.Ε.Ε.Κ, όπως και άλλοι 6.000 εργαζόμενοι ανά εξάμηνο ως επιμελήτρια εργαστηριακών χώρων (προμήθεια εργαστηριακών υλικών, ευταξία εργαστηρίων κ.λ.π.) είτε ως ελέγκτρια του παρουσιολογίου των αποφοίτων της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης στους εργασιακούς χώρους (εργοτάξια, εργοστάσια κ.λ.π).

    3. Τέλος, για το συγκεκριμένο πόρισμα για τον Ο.Ε.Ε.Κ. είναι γνωστό ότι, ύστερα από μηνυτήριες αναφορές στους συντάκτες - επιθεωρητές του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τόσο της αρχικής όσο και της τελικής έκθεσης ελέγχου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Αθηνών για συκοφαντική δυσφήμιση κατά συναυτουργία. Η εν λόγω δίωξη εκδικάζεται το Σεπτέμβριο του 2007».

    Ως γνωστόν, ο κ. Παπακωνσταντίνου προσέφυγε χθες στη Δικαιοσύνη, μετά τις καταγγελίες του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στη Βουλή, ότι ως πρόεδρος του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας Α.Ε επέφερε ζημιά στα αποθεματικά του με την αγοραπωλησία ομολόγων του Δημοσίου, ύψους περί το 1 εκατομμύριο ευρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΟΡ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ
    ΤΑΞΗΣ 1-1
    Ο ΣΚΛΗΡΟΙΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είχανε και πολιτικά κονέ τα φασιστοκτήνη που πρέπει να πάνε στην κρεμάλα με αυτά που έκαναν.

    όλοι οι κωλόμπατσοι οι χιτλερικοι δίπλα σε πολιτικούς ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιοι βασανιστές ρε κοπροσκυλα.
    πως θελετε να γίνεται η ανάκριση?Μήπως με τους κανόνες του σαβουάρ βιβρ?
    Ετσι γίνεται η ανάκριση σε τέτοια ρεμάλια (εμποροι ναρκωτικών)και μόνο έτσι μπορεί να αποδώσει.
    Σας έπιασαν οι ευαισθησίες σας φιλελεύθεροι του κώλου δημοσιογράφοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καρακιοζάκο 1.03, λογικά είσαι μπάτσος. Η ανάκριση κόπανε σε πολιτισμένες χώρες γίνεται με φόβο αλλά όχι με βία. Με ποιο δικαίωμα ρε κωλόμπατσε βαράτε έτσι; Γιατί δεν πιάνετε όσους μπάτσους τα παίρνουν πουλώντας πρέζα και καλύπτουν τους μεγαλέμπορους;Ουστ καριόλιδες.Αλλά τι ψάχβω να βρώ απο άτομα που τους λένε μπάτσους...
    Άγνωστος Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε κσέρο τι λαίτε εσύς μάγκες αλλά εγό τον Αντρέα κωρόνα στο κεφάλη μου. Πριν το 81 ύμουν αιργάτις σε βιομοιχανεία, ένεκα λόγο που αιπειδής η ανάγκη δε πήγα σχολήω να μάθο γράματα.

    Μώλις ήρθαι ο μεγάλως επάνο, με δηόρισαι Προηστάμενω Προμοιθηόν σε οργανηζμό του ευρήταιρου δημώσιου τομαία και άρχισα να κονομάο. Αίκανα καλώ μπαγιόκω, θεός σχωρέσ’ τα πεθαμένα του μεγάλου, πήρα αμάξι Μπέμπα στην αρχοί και Μερσεντέ μετά γιατή η Μπέμπα πολύ κοικλοφόρυσαι. Στα σκυλάδηκα όλει Μπέμπες ήχαναι. Τους άιβλεπα ώταν πύγαινα με τη γκώμενα. Πήρα δυαμαίρισμα και έχτισα εκσοχικώ στο χοργιώ τις γυνέκας μου, πάνο σε κάτη αρχέα αλλά καθάρισαι ο τοπάρχης με την Πωλεοδωμεία.

    Μετά, θεός σχωρέσ’ το μεγάλω, ήρθαι ο Σημίτεις. Αχώναιφτος μου φάνοικαι αρχηκά, αλλά να λέμαι και τα καλά. Αιπηδής ίμουνα λέοι Παλαιοπασόκος, φοβύθοικα τους αικσυχρωνισταίς ώτι θα με φάναι, αλλά επυδής ίμουνα καλώς στη δουλοιά, και κουμπάρος με αίνανε βουλεφτή, με κάνανε Γενικώ Διεφυντεί σε άλλω οργανιζμό. Και το μπαγιόκο όλο και μεγάλονε. Και τακσίδια με τη Σούλα, τη γραμματέφς μου, επαγκελλματικά.

    Από χρηματειστήργιω εγό δεν οίκσερα. Αλλά ο κουμπάρος ο βουλεφτής που ήχε γείνι ηφηπουργός, μου ίπαι να πέξω κάτι χαρτηά γιατή λαίει θα αναίβουναι. Δείκηο ίχαι ο μπαγάσας. Ποίρα σπίτη στη Μήκονο και σταμάτισα να ντοίνομε στον Καρούζο. Α, ώλα κι ώλα, σοσιαλησταίς είμασται αλλά αίχουμε και γούστω. Με πείγαι το ναίο έσθοιμα σε ένα κινέζικω μαγαζή, αφού νώμηζα με κωρωίδευαι στιν αρχεί, στο Μαχ Τσόνγκ, που φαίρνοι τα κουστουμάκηα Kitton (6,000 ευρώ το κομμάτι) διαγόνια κάτο στο Ντα Κάπα, την καφαιτερήα λέο, στο Κωλωνάκι. Πείρα και γραβάταις Ερμής, αυτή με το συματάκη αμαξάκι, πείρα και Κόλ Χαν Τζέγκις Χαν πως στο διάολο τα λαίνε αυτά παπούτσια. Πείρα και αυτώ το κακομούτσουνο το τσιποηδείς της Πόρσες, αυτώ που έχει ώνωμα από πιπέρη.

    Και τόρα σας διαβάζο να βρήζαιται το μεγάλω. Τι κωρώιδα που οίσασται μωρ’ αδερφάκηα μου. Δε το ύχαται πηάσυ το νώοιμα. To ΠΑΣΟΚ δεν οίνε ηδεολωγία, επαίνδησι είνε. Γι’αυτώ σας λαίο δεξηούραις κωρόιδα η όραις σας ήναι μετροιμένες. Το βλαίπο στο Τζιχάντ Περεγκάουξ ρολόη μου. Κωρόιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρετε τα ονόματα των αστυνομικών;

    Πάντως δεν είναι ευθύνη των πολιτικών το τι κάνουν οι αστυνομικοί τους.
    Η εξουσία διαφθείρει.
    Πρέπει να σημειώσουμε ότι τους απομάκρυναν άμεσα από την φρουρά τους μέχρι να αποδειχθεί τι και πως.

    Ρωτώ ξανά έχετε τα ονόματα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παπάρα 7:19 π.μ.
    Μπάτσος είσαι εσύ μαλακοπίτουρα κρυφοαδερφή. Ποιός σου είπε ρε παπάρα ότι στις πολιτισμένες χώρες δεν πέφτουν μάπες?
    Χωρίς βία πως να φοβηθεί ένα σκληρός κακοποιός? Εάν εφάρμοζε η Αστυνομία αυτά που λες ούτε ένας κακοποιός δεν θα ήταν μέσα και ούτε μία υπόθεση δεν θα είχε εξυχνιαστεί.
    Ελεος πια με το αδελφάτο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Pros 7:19,

    Agoraki mou gluko kai eroteumeno, sou exei tuxeipote na se stamatisei mpatsos stin Germania gia upervoliki??? Den ton eixa dei kai o tupos mou ekane mploko se 2 xiliometra apo to simeio tis paravasis kai me evgale ekso apo to autokinito me to pistoli sto xeri kai mou milise ase aptaista agglika AGENESTATA san skoupidi!!!! Opos katalavaineis ta mptasoi, gourounia dolofonoi den perasan ekei! Ego eimai me tous mpatsous!!!! Na gamane kathe poustopaido pou klevei portofolia ilikomenon (olon ton ilikomenon) kai na kologamane olous tous kariolides tous emporous kai ta vaporakia. Exei gamithei i neolaia sta narkotika.

    Opoios den goustarei sti xora tou!!!! Alla sto Pakistan, stin Oukrania, stin Alvania, stin India kai stin Polonia pigaine na kaneis esu re leventomalaka ton magka!!! An exeis arxidia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1.41

    Οπως ο αλλας που μας εκανε Ευρωπη (Βουλγαρια) ετσι και εσυ υπεραμυνεσαι της δικαιοσυνης και της δημοκρατιας (Πακισταν) νομιζοντας αγαπητε κυριε Στοκο οτι εισαι και εξυπνος...

    Τι θα ελεγες να σε κανουν τουλουμι στο ξυλο και να σε αφησουν αναπηρο, ενω μετα, να πουν "εγινε ενα μικρο λαθος" και να αφεθεις (αν αφεθεις) ελευθερος στο... Πακισταν!

    Sorry, but... ΒΛΑΞ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λες να βασάνιζαν και την ομορφη Πεσυάρχισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση