GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζόρικα τα πράγματα για την (άλλη) θυγατέρα...

Ο αποκλεισμός Νεονάκη στο ΠΑΣΟΚ επηρεάζει την εκλογή της Ολγας Κεφαλογιάννη στη ΝΔ! Ανταπόκριση από το Ρέθυμνο για το Press-gr Το Ρέθυμνο ...

Ο αποκλεισμός Νεονάκη στο ΠΑΣΟΚ επηρεάζει την εκλογή της Ολγας Κεφαλογιάννη στη ΝΔ!

Ανταπόκριση από το Ρέθυμνο για το Press-gr
Το Ρέθυμνο έχει την ...τιμητική του. Οχι μόνο επειδή κόπηκε από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ ο Μ. Νεονάκης. Αλλά επειδή κατεβαίνει υποψήφια αυτή τη φορά η κόρη του Γ. Κεφαλογιάννη, Όλγα. Η προβολή του ονόματός της θα είναι σκανδαλώδης, ιδιαίτερα από τα κανάλια Mega και Star που άρχισαν κιόλας να την "προμοτάρουν" με κάθε ευκαιρία.
Ομως η εκλογή της θεωρείται αμφίβολη. Αρχικά γιατί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ υπάρχει κι ένας υποψήφιος, Κώστας Σχοινάς, που την προηγούμενη φορά είχε πλησιάσει παρά πολύ σε σταυρούς τον πατέρα της. Kαι τώρα έχει ανοδική τάση.
Και δεύτερον, γιατί υπάρχουν δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι του Μ. Νεονάκη που τώρα λένε ότι δεν θα ψηφίσουν το ΠΑΣΟΚ και ότι θα στηρίξουν τον Σχοινά κι ας είναι με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Ετσι μπορεί να προκύψει η έκπληξη και να μην βγει η κόρη του Κεφαλογιάννη...

96 σχόλια

  1. Ζόρικα τα πράγματα;

    Δεν θα τα έδενα αι κόμπο, βλέπετε υπάρχουν άνθρωποι με την ιδιότητα "τηλεθεατές/καταναλωτές" που είναι ικανοί οχι μόνο την Ολγα... μέχρι και την Χέλγκα(!) την Νοσοκόμα να ψηφίσουν!!!


    M.D.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oυστ!!μακάρι να μην εκλεγεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε παιδιά, γιατι διώξαμε τελικά τη βασιλικη οικογένεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητοί φίλοι

    Μου έχετε λείψει…
    Λόγοι ανεξάρτητοι της θέλησης μου με κάνουν να είμαι πολύ μακριά σας και να μην έχω την δυνατότητα της καθημερινής σχεδόν, παρέμβασης μου στο blog.

    Σας μεταφέρω το μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου που σαρώνει εδώ στην περιφέρεια.
    Συνάντησα πολλούς γνωστούς και φίλους που είχαν ψηφίσει Καραμανλή στις προηγούμενες εκλογές και όλοι , μα όλοι τους είναι πλήρως απογοιτευμενοι και δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.
    Το μήνυμα μου είναι ότι πλησιάζει η μέρα της νίκης του ΠΑΣΟΚ και της πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου.
    Όλος ο κόσμος, όπου έχω πάει και όπου έχω βρεθεί μου μιλεί με τα καλύτερα λόγια για τις δυνατότητες και τις προοπτικές που εμπνέει ο Γιώργος Παπανδρέου και η δυναμική και η ανανεωτική του εμφάνιση και προοπτική για τη χώρα μας.
    Όλοι περιμένουν πια, την ημέρα που θα ανακοινωθεί η ημερομηνία των εκλογών για να τερματισθεί η χειρότερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ.
    Δυστυχώς ο Καραμανλής υποσχέθηκε πολλά αλλά δεν έκανε τίποτα και ο λαός είναι βαθειά απογοητευμένος ,θυμωμένος θα έλεγα.
    Από την άλλη, η καθημερινή παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου δημιουργεί μια ελπίδα μια πίστη και μια προοπτική ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα για όλους με την άνοδο του ΠΑΣΟκ στη εξουσία.
    Σας μεταφέρω λοιπόν αυτό το μήνυμα της νίκης και της ελπίδας που βγαίνει από παντού που έχω παει..αν και στην Αθήνα αποτι παρακολουθώ το ίδιο είναι.
    Το ΠΑΣΟΚ βαδίζει για τη νέα νίκη.
    Με εκτίμηση και μου ..λείπετε..

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΤΑΝ ....
Η ΔΕΗ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ή ΤΕΡΕΝΣ ....

ΟΤΑΝ ....
ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΖΙΠ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΙΛΕΤΟ-ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ....

ΟΤΑΝ ....
Η ΠΑΠΑΡΟΦΩΝ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ...

ΟΤΑΝ ....
ΣΕ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ "ΝΟΜΙΜΩΣ" ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΓΙΑΠΗΔΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ...........

ΟΤΑΝ ....
ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΜΑΝΑΒΗΔΕΣ ΤΗΣ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΖΩΟ ΠΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΟΚΥΤΑΡΟ-ΑΣΠΟΝΔΥΛΟ ....

ΟΤΑΝ ....
Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΛΑΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.....

    ΟΤΑΝ ....
ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΕ ΝΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΖΕΙΣ ή ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ...

ΟΤΑΝ ....
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΕ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ-ΠΤΩΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ "ΒΙΛΙΤΣΑ" ΣΟΥ ...

ΟΤΑΝ ....
ΣΟΥ ΚΟΠΕΙ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΟΥΝ .......

ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΑ (Α)ΠΟΛΙΤΗ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.
ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΑΔΥΝΑΜΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ.....
ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΕΙ ΣΑΛΙΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΙΣΧΥΡΟΥΣ". ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΑΓΚΑΣ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ - ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟ ΖΩΟ ΔΗΛΑΔΗ! 

    .. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΑ, ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ! ΗΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΑΛΛΕΣ 3 ΓΕΝΝΙΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΙΣΟΒΙΟ ΘΑΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ !!!
    ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ
    ---------------------------------

    EΡΓΟΛΑΒΙΕΣ-
    ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ-
    ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Α.Ε.

    ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 60 ΕΤΩΝ !!

    =======================

    ΤΖΕΛ ΜΠΑΪΡΟΝ

    ΤΟ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ !
    ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΟ ΚΑΙ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ !!

    ===================

    ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΡΒΟΥΝΑ-ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. giati na psifisoume thn en logw kiria? poies einai oi 8eseis ths? einai MEGALOS VLAKAS opoios psifisei dixos na 3erei to programma h tis 8eseis tou vouleyth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε babis, και συ μας ελειψες.Δεξου την αγαπη μου για την επιστροφη σου.Καλα τα λες, αλλα διαβασες για τον ΠΑΣΟΚΟ προεδρο της ΕΠΟ Γκαγκατση που καταδικαστηκε απο εναν δημοσιογραφο;Ξερεις,τον κολλητο του Κοκκαλη που στηριζε ο Σημιτης...Αν δεν διαβασες, δες socialforum.gr και mediablog.gr ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ,ειλικρινως δικος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10.17

    χίτλερ = αντρέας

    γκέμπελς = λαλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψήφο στην Jenna Jameson.


    PETER NORTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι κάνει ο Koκαλης ο,Γκαγκατσης και ο κάθε πικραμένος καμιά σημασία δεν έχει.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου βαδίζει σταθερά μπροστά. Ο λαός κάθε μέρα τον εμπιστεύεται περισσότερο και εμπνέει και πιο πολύ εμπιστοσύνη και επιπλέον με τη καθημερινή του μαχητική στάση και συμπεριφορά κερδίζει όλο και πιο πολλούς υποστηρικτές. Η αθλία κυβέρνηση της αρπαχτης , των κουμπάρων και της διάλυσης του κράτους που κάθε μέρα ζούμε και βλέπουμε από παντού έχει εξοργίσει τον κάθε σκεπτόμενο Έλληνα, και στο πρόσωπο του Γιώργου Παπανδρέου βρήκε τον κατεξοχη εκφραστή του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου με τα μηνύματα που στέλνει σε κάθε μεριά δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα συμβιβασμός με τα λαμογια κάθε κατεύθυνσης και χρώματος. Κανένας συμβιβασμός με αυτούς που δεν σέβονται το δημόσιο χρήμα . Όποιος έχει οποιαδήποτε εμπλοκή σε τέτοια θέματα , είτε τώρα είτε παλιά είναι τελειωμένος. Το μήνυμα αυτό βγαίνει ξεκάθαρα πλέον από τη Χαριλάου Τρικούπη. Όποιος το πήρε καλά έκανε ,όποιος δεν το πήρε κακό του κεφαλιού του.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι πλέον πολύ σαφής. Το νέο ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου αρχηγό , κάθε μέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη του λαού. Η νίκη έρχεται. Η ετοιμόρροπη κυβέρνηση κάθε μέρα ξεψυχά και σε λίγο θα είναι ένας κακός εφιάλτης όπως ήταν και η κυβερνητική περίοδος του 90-93. Η ΝΔ το ξέρει καλά αυτό και κάθε μέρα κάνουν ότι μπορούν για να αρπάξουν περισσότερα. Το τέλος των πλησιαζει. Το ΠΑΣΟΚ της ευθύνης ,της προσφοράς και του αγώνος έρχεται.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΕ


    ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε babis, με ολο τον σεβασμο σε ενημερωνω οτι ο ΓΑΠ εχει βαλει τον καταδικασθεντα Γκαγκατση στον Τομεα Αθλητισμου του ΠΑΣΟΚ . ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλώς το ψωρόσκυλο του Αμερικάνου τουρίστα

    Για να θυμηθούμε τι εστί babis

    ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΗΣ:
    Babis:
    "Επιτελους…..Καιρος ηταν να διαγραφουν τα βλακωδη λεγομενα από ένα ανθρωποειδες…Βεβαια είναι - γνωστο ότι η Ρηγιλλης τους πληρωνει ολους αυτους, με σκοπο να ευτελιζει κάθε σοβαρη προσπαθεια παραπληροφορησς"

    ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ:
    EINAI YΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

    Ανώνυμο said...
    11.27
    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι υπέρ κανενός Επιχειρηματία.
    Βάζω όμως ένα προβληματισμό στο θέμα Κοκαλλη. Με δεδομένο ότι από αυτόν τρώνε και απασχολούνται 5-6 χιλιάδες συμπατριώτες μας θα ήμουν σε μεγάλο δίλημμα με μια κρατική προμήθεια. Θα προτιμούσα να αναθέσω ένα έργο σε αυτόν έστω και με ζημία του δημοσίου παρά σε μια ξένη εταιρία που δεν απασχολείτε κανένας Έλληνας και απλά εδώ είναι εδώ το γραφείο της αντιπροσώπευσης.
    Όλοι ξέρουμε πόσοι και πόσοι έχουν πλουτίσει από τις προμήθειες αντιπροσώπευσης ξένων οίκων με μοναδική επένδυση εδω ένα φαξ και ένα μικρό γραφείο.!!!
    Τουλάχιστον να απασχολεί και μερικές χιλιάδες άτομα ας κάνουμε τα στραβά μάτια(κοκαλλη)ε?
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΠΑΜΑΔΟΡΟΣ:
    TΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΙΒΑΝΩΤΑ ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ:
    Αναφέρει τη Ρεζάν. Αντιγράφω απο το βιβλίο της Ρεζάν, σελίδα 233 «....όσο σκέφτομαι ότι δεκαετίες αργότερα βρεθήκανε κάποιοι που για να με χτυπήσουν το μόνο που δεν είπαν είναι ότι την Αποστασία την οργανώσαμε ο Μητσοτάκης κι εγώ με πιάνουν τα γέλια. Aν και, εδώ που τα λέμε, τη ζημιά τους κατάφεραν να την κάνουν....»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΑΣΙΣΤΑΣ:
    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. BΡΩΜΙΑΡΗΣ
    ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΑΙ
    "...Στο χώρο μου έχω πλήρη κλιματισμό φίλε και δεν χρειάζεται το ντους. Είναι ανθυγιεινό..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. babis, ΑΡΧΙΤΡΟΛΛ της Τρικούπη γαύγισε λίγο πιό δυνατά να σε ακούσει ο Λαλιώτης γιατί είναι μέσα στο δάσος και ξεκινάει τις φωτιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aγαπητε babis, ειναι πραγματι δικο σου το κειμενο για τα στραβα ματια που πρεπει να κανουμε στον Κοκκαλη;Με απογοητευεις,φιλε μου. ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ιδου ποιοι είναι οι τύποι που συκοφαντούν και λιβελογραφούν σε βάρος μου , άχρηστοι τενεκέδες που ο αγράμματος και ανεκπαίδευτος «επικρατείας» έχει προσλάβει και τρώνε με χρυσά κουτάλια αυτήν την περίοδο, απασχολούμενοι και εδώ και όχι μόνο , με αποκλειστικό σκοπό τον ευτελισμό, την παραπληροφόρηση και την συκοφαντία όσων υποστηρίζουν ανοικτα την αξιωματική αντιπολίτευση.
    Οι τύποι είναι τρεις
    Οι παρακάτω:

    Ένα χαραμοφάη κρατικοδίαιτο ανώτερο υπάλληλο του Ρουσοπουλου με συχνό πήγαινε έλα στο εξωτερικό,( Νάτος επέστρεψε προχθές από τη Μόσχα ,σήμερα από πού ήρθες? … ασχολείται και με στιχάκια), τρώει με χρυσά κουτάλια, αυτή την περίοδο που οι Έλληνες βιώνουν στο πετσί των τη άθλια διακυβέρνηση που έχει εξανεμίσει το εισόδημα τους ,αφού κάθε ταξίδι φεσώνει τους φορολογούμενους και τσεπώνει ουκ ολίγα, δίχως αυτά που έχει από εδώ κάθε μήνα με την αργομισθία του.
    Ένα πουστράκι που συχνάζει στο club Mercedes, αργόσχολο και άεργο βολεμένο και αυτό από τη Ρηγίλλης με αργομισθία.
    Ένα τρίτο έχει η παρέα ,δημόσιο υπάλληλο επονομαζόμενο, χημικό τον λέγω εγώ ,είναι αυτός με τα που κάνει τα μεγάλα και συχνά copy.
    Οι τρεις είναι συντονισμένοι και παρακολουθούν συνεχώς και αδιαλείπτως το blog ούτος ώστε τίποτα να μην μένει αναπάντητο.
    Οι άνθρωποι κάνουν καλά τη δουλεία των. Είναι συνεπείς και βρωμίζουν όλους τους χώρους με τις νεοδημοκρατικες παπαρες των και τις επαναλαμβανόμενες ασυναρτησίες των με αποκλειστικό σκοπό να ευτελιζουν και να παραπληροφορούν.
    Υποστηρίζουν με πάθος τον χοντροδαμαλο με το PLAYSTATION και τον συνεχώς παρακολουθούντα DVD μετά της νηπιαγωγος-χειρουργός.
    Είναι εγκάθετοι και εκτελούν αποστολή με αποκλειστικό σκοπό την παραπληροφόρηση και τον ευτελισμό κάθε σοβαρής κουβέντας.
    Τελικά είναι ανυπόληπτοι και προκαλούν το γέλιο. Όσο αφορά την καθημερινή τους διατεταγμένη υπηρεσία εδώ, είναι τόσο αθλια και χοντροκομμένη όπως πάντα είναι η Δεξιά και οι όμοιοι της.
    Το αποκρουστικό πρόσωπο της Δεξιάς στα γραφόμενα …
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητοί κύριοι,

    Να γιατί πρέπει όλοι μας να ψοφήσουμε στον πούτσο το babis.

    Το να γράψουμε για την παραπληροφόρηση, την κρατικοδίαιτη φύση, τη σπαμαδόρικη, λασπολογική, φασιστική και διεθνώς αναγνωρισμένη πούστικη προσωπικότητα του babis, δεν είναι απαραίτητο. Τα γράφει μόνος του - follow the links provided.


    Ακόμη και αμοιβαδικός πασόκος να είσαι, στοιχειώδη ανάγνωση ξέρεις. Τα αντικειμενικά, εκλαϊκευμένα και εύκολα αναγνωρίσιμα προσόντα του όπως προκύπτουν από τα γραπτά του για τον εαυτό του κάθε απλός και έντιμος Έλληνας μπορεί να τα διαπιστώσει.


    Στη σύγκριση με τους άλλους πασόκους πούστηδες ο babis είναι μακρά μπροστά. Αυτό όσο και να αμφισβητείτε από ορισμένους κύκλους στην προσπάθεια αποδόμησης του για καθαρά εσωτερική αντιπολιτευτική των τακτικής , έρχεται η Διεθνής κοινότητα και ο διεθνής παράγων να μας υπενθύμιση την μεγάλη αναγνωσιμότητα και την αποδοχή που έχει παντού. Η εκλογή του στην προεδρία του Gay Parades International είναι το επιστέγασμα και η τρανή απόδειξη της αποδοχής και της παραδοχής του από τον διεθνή παράγοντα.


    Αφήνοντας τον εξωτερικό χώρο στον όποιο ο babis παίζει σε γήπεδο χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο, στο εσωτερικό μέτωπο ο babis έχει και τον πάτο και το στόμα και τα πνευμόνια για να φέρει την ποιοτική αναβάθμιση στο τσιμπούκι. Έχει δώσει, και δίνει καθημερινά, εξετάσεις σε αυτά και το παραδέχονται όλοι όσοι του δίνουν πίπες. Πάλι στη σύγκριση του με τους άλλους πασοκοπουσταράδες, αντικειμενικά τα τσιμπούκια του είναι σαφώς ανωτέρα. Να μιλήσουμε για εργατικότητα, να μιλήσουμε για ικανότητα καταπόσεως, να μιλήσουμε για εμπειρία και δυνατότητες.


    Παντού ο babis υπερτερεί και αυτό όλο και περισσότεροι έλληνες κάθε μέρα το αναγνωρίζουν και περιμένουν τις εκλογές για να τον ξεπατώσουν με προοπτική και όραμα για τους πολλούς και συγχρόνως να τερματισθεί η εσωκομματική βία για το ποιός είναι το καλύτερο πασοκοτσίμπουκο.


    (έχει διατηρηθεί η αρχική ΑNορθογραφία και Aσυνταξία του babis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. babis,


    αχάριστo ΠΟΥ-ΣΤΡΟΛΛ,


    εμείς σε "αγαπάμε" και σου κάνουμε δωράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικα η Ε.Π.Ε (ενωση πουστηδων Ελλαδος) ,ειναι μια δυναμικη κοινοτητα με εξοχα στελεχη (βαβις,Πασοκ πισινος,ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑΙΑΣ,ΚΟΓΙΟΤ).

    Αλλα να ξερουν οι πασοκοι,οι πουστηδες ψηφιζουν οτι τους προσταζουν οι γαμιαδες τους ,δηλαδη οι Νεοδημοκρατες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. H Olga den axizei mia, me allo epwnumo oute me sfaires den tha katevaine.
    Einai aishos tis ND pou den katevainei sto Rethumno o Hatzidakis pou katagetai apo ekei gia na katevei auti epeidi o babas tis piese. Oso gia ta kanalia pou tin provalloun, tin xeutilizoun kai exeutelizetai otan milaei gia tin Kupro.
    Ante na paei pisw sta bizoux lew egw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Ολγα ειναι συμπαθης αλλα γιατι να την ψηφισει καποιος, δηλαδη ποιος ειναι ο λογος. Ξερει μηπως τα προβληματα της Κρητης, εχει δουλεψει καθόλου για τους κατοικους της? Απορω πως μας αντιμετωπίζουν ετσι μειωτικά, ως πολίτες εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ Ο ΙΜΠΡΑΙΜ ΤΙ Ο ΖΑΙΜΗΣ
    ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ
    ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
    Ο ΖΟΡΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μόλις δεκαεπτά μέρες χρειάστηκαν για να καταρρεύσουν οι υποσχέσεις του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή για εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με τα προνόμια των πολύτεκνων. Το θεαματικό άδειασμα των πρωθυπουργικών δεσμεύσεων προήλθε χθες στη Βουλή από τον υφυπουργό Υγείας Γ. Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ουσιαστικά δήλωσε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει,
    Για το ίδιο θέμα ο πρωθυπουργός στις 2 Ιουλίου, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή είχε πει: «Συνεχίζουμε τις ρυθμίσεις, προκειμένου να εξομοιωθούν σταδιακά οι τρίτεκνες οικογένειες με τις πολύτεκνες οικογένειες. Εγιναν έως τώρα σταδιακά βήματα. Μέσα στο 2008 χορηγείται στους τρίτεκνους και το πολυτεκνικό επίδομα».
    Ο υφυπουργός Υγείας πάντως χθες, έσπευσε με τη δήλωσή του να παραπέμψει στις καλένδες την υπόσχεση του πρωθυπουργού. Η ανακολουθία λόγων και έργων επισημάνθηκε στον υφυπουργό από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Παπαχρήστου, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Κωνσταντόπουλο τού είπε: «Κάνετε κριτική στον ίδιο τον πρωθυπουργό». Στον ίδιο τόνο ο βουλευτής του ΣΥΝ Φ. Κουβέλης παρατήρησε:
    «Η διελκυστίνδα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν επιτρέπει καμία συζήτηση. Η κυβέρνηση εγκαταλείπει τη δέσμευση για τους τρίτεκνους».
    Η συνέχεια όμως της συζήτησης απρόβλεπτη τροπή, όταν η βουλευτίνα του ΚΚΕ Ελπίδα Παντελάκη κλείνοντας την ομιλία της σημείωσε αιχμηρά «στην αιτιολογική έκθεση της πρότασης, υπάρχει μόνο η ΝΔ. Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ. Και κρίνουμε από κοινού την πολιτική τους, ενιαία και στην ίδια ζυγαριά».
    «Συγχαίρω την κυρία συνάδελφο στο ρόλο του δεκανικιού της παρούσας κυβέρνησης της Δεξιάς» σχολίασε δηκτικά η κ. Χριστοφιλοπούλου, για να απαντήσει η κ. Παντελάκη «Δεν κυβερνά το ΚΚΕ. Συνεχίζετε την γραμμή Πάγκαλου. Κυβερνά η ΝΔ». «Έχει όμως και τα δεκανίκια της» παρενέβη εκ νέου η βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ που υπενθύμισε το γνωστό Ζαχαριαδικό σύνθημα «τι Πλαστήρας, τι Παπάγος».

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΤΟ
    ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ.

    Γιωργαρε , ΝΟΝΕ ΤΟΥ ΚΑΝΑΚΑΡΗ, μαζι
    σου , γερα με πιστη και τσαμπουκα,
    πρεπει επιτελους να τελειωνουμε με
    το εκτεταμενο φαινομενο της φορο-
    διαφυγης.
    Μονον εμεις, ως η γνησια Κυβερνηση απο τον Λαο για τον Λαο , και με
    γατες υπουργους σαν εσενα μπορου-
    με να ξεριζωσουμε αυτο το αντιλαικο
    φαινομενο.
    Διαβαζω Γιωργαρε το νομοσχεδιο σου
    και λεω οι χθεσινοι καθεστωτικοι
    εκτος απο κλεφτες ητανε και φορο-
    φυγαδες??? Απλα πρακτικα πραγματα
    που θελουν ομως χρονο γαι να αφο-
    μοιωθουν απο το Λαο, γιατι οι
    καταπατητες της Πεντελης δεν τα
    εφαρμοζανε στα τοσα χρονια της
    κατοχης τους?

    ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Η ΑΛΛΗ
    Η ΓΑΤΑ Ο ΣΙΟΥΦΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΑΓΩΓΟ ??
    Εγω ξερω μονο για τον Μπουργκας
    ΑΛεξανδρουπολη , και τον βλεπω
    χθες στην τηλεοραση στη τουρκια με
    τον ομολογο του και κατι λεγανε
    για εγκαινια μεσα στον Αυγουστο.
    Τι παιζει ρε Γιωργο, κανετε τετοιες
    γαμημενες πλακες στον ΓΑΠ και στους
    ΓΑΠιτες ?? Δηλαδη η γατα ο Σιουφας
    εχει φτιαξει ολοκληρο αγωγο και
    δεν ξερουμε τιποτα ? ετσι ξαφνικα
    σου λεει εγκαινια μεσα στον Αυγου-
    στο, δεν εχετε το Θεο σας.
    Τουλαχιστον τον ΓΑΠ να τον ειδοποι-
    ειτε εγκαιρως μη παθει το παλληκα-
    ρι κανενα εγκεφαλικο.
    Οσο για κατι πρασινα τραβεστι,πλα-
    στογραφους και αντιγραφεις, κλωνους
    του Γκαιμπελς, μισθοδοτουμενα απο
    τα κλεμενα, που εχουμε εδω στο blog
    μην ανησυχεις, τα εχω αναλαβει εγω
    τα παω πιπα-κωλο μεχρι τις εκλογες,
    μετα θα πανε γυναικολογο για
    πολυθεραπεια.




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Aκομα μια κινηση Παπανδρεου γροθια στα συμφεροντα φιλοι..Τα πρωτοπαλληκαρα του Σημιτη/το δικτυο διαφθορας που εστεισε ο Κινεζος/πρεπει να εκλειψει απο το ΠΑΣΟΚ.Αθωωθηκες Νενονακη και πηρες θαρρος..τοτε μαυρο δαγκωτο.Εβγαλες ρε η δεν εβγαλες 2 δισ απο το χρηματιστηριο...Τι βγαινεις και μιλας..Για να γυρισει ο κοσμος στο ΠΑΣΟΚ ο γιωργος ΠΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ..

    Οσο για σενα Μπαμπης Σκυλος ελεπιζω να γιορτασες προχθες την επετειο της αποστασιας σου για τα καλα.Εχεις και το Γιακουματο να σε διασκεδασει οποτε eisai cool

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 1.49

    θυμόμουν τον "Γέρο της Δημοκρατίας" τι είχε πει στον έμπιστό του Μοθωνιό για τον Αντρέα, για το πως έκανε ο Αντρέας την αποστασία και τα διάφορα άλλα εγκλήματά του και χαμογελούσα.


    Και μετά θυμήθηκα τι έλεγε ο Αντρέας για το yorgo. Εκεί να δεις γέλια. Μέχρι και τα τσιμέντα γελάγανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σοβαρα ρε μπαμπη bam kai kato..Εγω ξερεις θυμηθηκα το μπουλτοζα τον πρωην αρχηγο σου,τον φασιστακο τον Εβερτ που βγηκε στην καθημερινη και ελεγε οτι την εντολη στο ρουφιανο τον πατερα του ,τον αρχηγο της Αστυνομιας Πολεων για τις εκτελεσεις στα Δεκεβριανα της εδωσε ο Γερος και γελουσα ακομα περισσοτερα.Σε καθε σοβαρη χωρα του κοσμου ο Μητσοτακης θα ειχε σαπισει στη φυλακη και θα περναγανε καθε πρωι να τον χλευαζαν σε λαικο εξευτελισμο ,ενω ο Εβερτ ηταν το πρωτο και τελευταιο δειγμα Μασσωνου που καναν τα στραβα ματια στην αχρηστια του ετσι apla covering the gap of time until Kramanlis..
    Αλλα δεν πειραζει ολα εδω πληρωνονται.ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΕ


    ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΤΗΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
    Ο ΖΟΡΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΤΗΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
    Ο ΖΟΡΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΤΗΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
    Ο ΖΟΡΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΤΗΣ ΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΚΤΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
    Ο ΖΟΡΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι λες ρε γεδεών γιδόκλαρο..


    για κοίτα


    Η εξέγερση μεγάλου μέρους του ελληνικού στρατού της Μέσης Ανατολής οδήγησε σε ανακατατάξεις στη σύνθεση της εξόριστης κυβέρνησης. Ο βασιλιάς διόρισε Πρωθυπουργό της τον Γεώργιο Παπανδρέου, ο οποίος ανήκε στους αντιμοναρχικούς της προπολεμικής πολιτικής σκηνής και διέθετε σαφή αντικομμουνιστικά διαπιστευτήρια. ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    Στόχος της κίνησης του βασιλιά Γεωργίου Β΄ και του Γεωργίου Παπανδρέου ήταν να προσεταιριστούν μη κομμουνιστικές και αντιμοναρχικές δυνάμεις και προσωπικότητες, από εκείνες που στη διάρκεια της Κατοχής είχαν πλαισιώσει το ΕΑΜ, τον ΕΛΑΣ και, πιο πρόσφατα, την ΠΕΕΑ. Προσωπικότητες με αυτά τα γνωρίσματα επιθυμούσαν να τις εντάξουν με μια κυβέρνηση που θα ήταν αφοσιωμένη στους Βρετανούς και θα ακολουθούσε αντικομμουνιστική πολιτική.

    ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ


    το ΕΑΜ κάλεσε τους Αθηναίους σε γενική απεργία και σε διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος. Στόχος ήταν η έκφραση διαφωνίας με τους χειρισμούς του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου. Κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στις 4 Δεκεμβρίου 1944, η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά του πλήθους. Ακολούθησαν 33 ημέρες μάχης ανάμεσα στα κυβερνητικά στρατεύματα (Ορεινή Ταξιαρχία και Ιερός Λόχος) και τις βρετανικές στρατιωτικές δυνάμεις από τη μια πλευρά, και ΕΛΑΣίτες της Αθήνας από την άλλη.


    Από το 1946 και έπειτα εξακολούθησε την ίδια ενεργή συμμετοχή στην πολιτική, σαν βουλευτής της Αχαϊας το 1946, σαν αντιπρόεδρος και υπουργός Εσωτερικών, Δημοσίας Τάξεως και Συντονισμού στις κυβερνήσεις Πλαστήρα το 1950 και Σοφ. Βενιζέλου το 1951. Κατόπιν επανίδρυσε το κόμμα του και το συγχώνευσε στο κόμμα των Φιλελευθέρων με συναρχηγό το Σοφ. Βενιζέλο.



    Mε τον αναγκαστικό Nόμο 511 της 31ης Δεκεμβρίου 1947 [(a 299) «Περί μέτρων αναφερομένων εις τους υπό εκτόπισιν διατελούντας»], επανήλθαν σε ισχύ τα παλαιότερα διοικητικά μέτρα και άνοιξαν εκ νέου οι τόποι εξορίας στα προαναφερθέντα νησιά. Xιλιάδες άνθρωποι εκτοπίστηκαν, ιδιαίτερα τα χρόνια 1947-1950.


    Ο ΓΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ, Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΚΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΕΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΓΟΝΟΙ

    ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΤΣΑΝ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ 15-20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
    ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πάντως Babis και Friend of skylos babis διακρίνω πως έχετε πολύ μεγάλο έρωτα ο ένας για τον άλλο. Ειδικά ο φίλος του Μπάμπη που διάλεξε και nick με το όνομα του, δε σας ενδιαφέρουν ουτε τα άρθρα ουτε τι λένε οι άλλοι σχολιαστές μόνο ο ένας για τον άλλον δεν πατε να βρείτε κάτι πιο απομερο να τα πείτε τα δυό σας; μη μπαίνουμε και οι υπόλοιποι στη μέση και σας χαλαμε τη κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Στέλιος Παπαθεμελής

    Για μια Ελλάδα δυνατή και υπολογίσιμη!

    Χαρά μας ιδιαίτερη η επικοινωνία. Θέλουμε να μοιρασθούμε μαζί σας τους προβληματισμούς, τις γόνιμες ανησυχίες μας και την αγωνία μας για το μέλλον αυτού του τόπου.

    Θέλουμε ταυτόχρονα να σας μεταδίδουμε την πίστη και τη βεβαιότητά μας ότι η Ελλάδα έχει τις προϋποθέσεις να είναι (σε ενεστώτα χρόνο) μια χώρα δυνατή και υπολογίσιμη.

    Ζούμε σε μια φάση βαθιάς κρίσης αξιών. Εν αρχή ην για τη Δύση η κοινωνία της αφθονίας. Η ευμάρεια εγέννησε την αποχαύνωση και τον συμβιβασμό. Ο συμβιβασμός ευνούχισε τους ανθρώπους. Τα ευνουχισμένα άτομα μετατράπηκαν σε μάζες, και βέβαια ικανοποιημένες μάζες. Ο Παζ σημειώνει: «Μάζες δίχως θέληση και προορισμό».

    Σοβεί μια πολιτική απάθεια. Μια «ιδιωτικοποίηση» που διαχέεται σε ολόκληρο το κοινωνικό σώμα. Δηλαδή σε όλον το λαό μας. Και ο ελληνικός λαός, βεβαίως, αλλά και οι άλλοι λαοί τηρούν μια στάση που, κατά Καστοριάδην, «είναι περίπου μια στάση αποχαύνωσης μέσα στο καταναλωτικό και τηλεοπτικό αυνανισμό». Αυτό δεν είναι αποτέλεσμα διεθνούς ή εσωτερικής συνωμοσίας ή χειραγώγησης από τα κυρίαρχα στρώματα. Όλοι ξέρουν ότι από την εποχή του Θουκυδίδη δεν είναι αξιόμεμπτοι οι επίδοξοι τύραννοι όσο οι πρόθυμοι εθελόδουλοι υπήκοοί τους. «Ου τοις άρχειν βουλομένοις μέμφομαι, αλλά τοις υπακούειν ετοιμότερης ούσιν».

    Η επιτυχής υπό πάσαν έποψη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων γέννησε σε όλους τους Έλληνες μιαν εξαιρετική ευφορία. Ξαφνικά η συλλογική συνείδηση του Ελληνισμού πείσθηκε ότι αυτή η χώρα είναι ικανή να αναλάβει και να φέρει σε πέρας και την πιο δύσκολη αποστολή. Η διεθνής αποδοχή μας δεν είχε προηγούμενο. Η πίστη μας στη νίκη ήρθε στην κορύφωσή της και η αυτοπεποίθησή μας πεισμάτωνε τη θέλησή μας. Με τέτοια αισθήματα ,συναισθήματα και εργώδη βούληση ο τόπος μπορεί να προκόψει.

    Κοντολογίς νιώσαμε αυτάρκεια και τον ηλεκτρισμό μιας δύναμης που μας ωθούσε προς τα εμπρός. Ήτοι ό,τι άριστον.

    Τα χαρακτηριστικά αυτής της ατμόσφαιρας κυριάρχησαν αιφνιδίως στο όλον γίγνεσθαι του Ελληνισμού. Εκείνο το παλαιό οπλοστάσιο της παρακμής «η άψογος στάσις», «η μικρά και έντιμος Ελλάς», ο «μικροελλαδισμός» εξαφανίσθηκαν ως δια μαγείας και προς στιγμήν πίστεψε κανείς ότι αντιστράφηκαν ραγδαία οι κανόνες του παιχνιδιού. Μια άλλη Ελλάδα βγαλμένη από τις συμπληγάδες των ποικίλων προφάσεων και της κακομοιριάς, αλλά ακέραιη και καθόλα τα φαινόμενα ικανή. Ικανή να προελάσει.

    Κατά τις επόμενες εβδομάδες και, ενώ συνέχιζε ο τόπος σε ένα κλίμα θετικό και δημιουργικό που στην αρχή εξέπληττε, τα πράγματα άλλαξαν δραματικά. Σήμερα νομίζει κανείς ότι οι Ολυμπιακοί αφορούν άλλη εποχή σε άλλη χώρα.

    Σε μια περίοδο της εθνικής μας ζωής που το χρέος όλων μας είναι να πολλαπλασιάσουμε τις εθνικές μας ικανότητες για να κάνουμε τα οράματά μας πραγματικότητα, εμείς δίνουμε την εντύπωση έσωθεν διάλυσης. Πιστεύω ότι η εικόνα αυτή δεν είναι αληθινή. Κατασκευάζεται. Αλλά το κακό της είναι ότι διακινείται αντί αληθείας.

    Εύστοχος ο λόγος του John Maxwell: «το δώρο του θεού σε μένα είναι οι δυνατότητές μου. Το δικό μου δώρο στο Θεό είναι το τι κάνω με αυτές τις δυνατότητες». Το τι κάνει κανείς. Μα μπορεί να κάνει θαύματα.

    Στον αυλόγυρο των κομμάτων διαδραματίζονται σημεία και τέρατα και η ψυχολογία που διαχέεται τραυματίζει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και εμποδίζει το ρεαλισμό, τη διορατικότητα και το όραμα να δράσουν. Όμως δεν είναι δυσοίωνες οι προοπτικές μας. Οι Κινέζοι λένε κάτι πολύ σοφό «ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι αυτό δεν γίνεται δεν πρέπει να απασχολεί εκείνον που το κάνει».

    Χρειαζόμαστε ρεαλισμό, συνδυασμένο με διορατικότητα και βεβαίως όραμα. Ένα όραμα που το ορίζουν οι μεγάλες αξίες της ζωής. Και μας είναι απαραίτητο ένα σχέδιο νίκης. Σχέδιο νίκης και όχι απλώς μη ήττας. Είμαστε με κείνους που παίζουν για να νικήσουν και όχι για να μη χάσουν . Η διαφορά των δύο είναι καταλυτική, ξεχωρίζει την επιτυχία από τη μετριότητα.

    Φορέας και πραγματοποιός του οράματός του ο νικητής ως πρόσωπο, ως ομάδα και ως έθνος.

    Δεν πρέπει να επιτρέψουμε οι φόβοι των πολιτών να γίνουν δυνατότεροι από τα όνειρά τους. Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι, δεν δικαιολογείται να είναι μια κουρασμένη Ελλάδα της τάχα σωφροσύνης που συγκαλύπτει τετελεσμένα και ψάχνει αιτίες συνθηκολόγησης.

    Παρακολουθούμε τον εκτροχιασμό των ΗΠΑ στην υιοθέτηση και προάσπιση βλακωδών και κωμικών κατασκευασμάτων των Σκοπίων για την … μεγαλεξανδρινή καταγωγή τους. Υπάρχουν και Αμερικανοί που ξέρουν ιστορία. Δεν τους ρωτά κανείς; Γιατί δεν βγαίνει ένας από αυτούς να κατακεραυνώσει τους πλαστογράφους; Κρίμα! Ο τόπος έχει προβλήματα αλλά η κοινωνία πάσχει όχι τόσο από αυτά, όπως για παράδειγμα ότι φέτος είμαστε στην 58η θέση στη διαφθορά, ενώ πέρσι είμασταν χαμηλότερα στη 52η , ή κατέχουμε την 51η θέση στην ανταγωνιστικότητα ή ότι εκρήγνυται το ασφαλιστικό αφού αυξάνονται συνεχώς οι ασφαλισμένοι. Η κοινωνία μας πάσχει από την απογοήτευση, τη διάψευση των προσδοκιών της, έστω και αν κατά Κρούγκμαν είναι κοινωνία μειωμένων προσδοκιών, τη σύγχυση.

    Η κοινωνία μας μπούχτισε τις λογιστικές αλχημείες και τα κατά συνθήκην ψεύδη. Ψάχνει επίμονα ειλικρίνεια και αλήθεια.

    Έχουμε κατεπείγουσα ανάγκη αναστήλωσης των ψυχικών μας δυνάμεων. Η ηττοπάθεια, αν και είναι ξένη προς τη νοοτροπία μας, επιπολάζει δυστυχώς.

    Αυτήν την περίοδο Τούρκοι, Αμερικανοί, Σκοπιανοί και άλλοι δοκιμάζουν να εντοπίσουν τα όρια της υποχωρητικότητάς μας ή τον βαθμό της αντίστασής μας. Το μήνυμα που πρέπει να λάβουν είναι ότι «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν». Θα προσκρούσουν στο εθνικώς αδιαπραγμάτευτο τείχος της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Θα την υπερασπισθούμε παντί σθενεί.


    ΜΙΚΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

    α) Η ευτυχία είναι το μόνο πράγμα που μπορείς να δώσεις χωρίς να το έχεις ο ίδιος.

    β) Η ευτυχία είναι το μόνο αγαθό που πολλαπλασιάζεται όταν μοιράζεται.

    γ) Τα απαραίτητα συστατικά της ευτυχίας είναι: κάτι να κάνεις, κάποιος που ν’ αγαπάς, σε κάτι να ελπίζεις.

    δ) Μη μετράς τη ζωή σου μόνο με τις επιτυχίες σου. Ξύπνα και δες τα ωραία πράγματα που συναντάς στο δρόμο σου.

    ε) Απόλαυσε το χάραμα, το γέλιο, τη βροχή, τα λουλούδια, τα πουλιά. Είναι όλα δικά σου!

    στ) Δεν υπάρχει δρόμος για την ευτυχία – η ευτυχία είναι ο δρόμος.

    ζ) Ο Δημόκριτος έλεγε: ευτυχισμένος είναι αυτός που δεν λυπάται για όσα δεν έχει, αλλά χαίρεται γι’ αυτά που έχει.

    η) Υπάρχουν χρήματα χωρίς ευτυχία και ευτυχία χωρίς χρήματα.

    θ) Ο Ντοστογιέφσκι επιλέγει: Η ευτυχία δεν βρίσκεται στην ευτυχία, αλλά στο κυνήγι της. Η ευτυχία δεν είναι ένας σταθμός που φτάνει κανείς, αλλά είναι ο τρόπος που ταξιδεύει.

    Και τέλος ι) ένα…ενδυματολογικό διά ταύτα: Δεν είσαι ποτέ ντυμένος αν δεν φορέσεις κι ένα χαμόγελο!

    Και μετά και με όλα αυτά, κατά το ευαγγελικόν «έτι εν σοι λείπει». Το «έν» είναι δώρημα της πίστεως του καθενός.

    ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πόσοι Κεφαλογιάννηδες πρέπει να μας ταλαιπωρήσουν, για να αποφασίσουμε να τους πετάξουμε έξω από τη δημόσια ζωή της χώρας;

    ΝΕΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΜΑΝΤΑΣ! ΜΑΝΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ "ΚΥΡΙΟ" των 10.17

    ΚΥΡΙΕ,
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΕΞΙΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ.
    ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ, "ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΔΕΞΙΟΥΣ, "ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ" (ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ λ.χ.), ΜΕΤΑΞΙΚΟΥΣ (κοινώς ΦΙΛΟΝΑΖΙΣΤΕΣ), ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΥΣ-ΧΟΛΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ.
    ΤΣΑΟΥΣ ΑΝΤΟΝ- ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ-ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΣ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ.
    ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΟΥ" ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ ΕΡΕ.

    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΕ ???

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ "ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ" ΤΟΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ ΣΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ??

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ το 1961, ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Η ΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΠΟΥ:
    -ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ?
    - ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ?
    - ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ?
    -ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ??
    -ΠΟΥ ΕΔΟΣΑΝ ενα 35% ΣΤΟΝ ΚΟΚΟ ??
    - ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ??
    -ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ??
    -ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ??

    ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΡΑΛΛΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ?? Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ??

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΠΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ:
    Δόκτωρ Νευροχειρουργικής-Πυρηνικης Ιατρικής με 3 βραβεία ΝΟΜΠΕΛ ζητεί μερική απασχόληση για φύλαξη παιδιών.

    Συστάσεις διαθέσιμες, προϋπηρεσία 7 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μετα χαρας σας ανακοινωνουμε οτι εμεις οι ομοφυλοφιλοι εγγραψανε ως εξεχον μελος μας και τον γλυκυτατο PASOK poisonus.

    Ο αγωνας των γκαιη τωρα δικαιωνεται.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΟΚ μάγκες, τσακωθείτε λίγο ακόμη για το τί έγινε προ 50ετίας και αφήστε Κεφαλογιάννηδες, Παπανδρέου, Καραμανλήδες και λοιπούς να μας κυβερνούν μέχρι 10ης γενιάς. Κι εγώ στη Ν.Δ. πρόσκειμαι ιδεολογικά, αλλά ούτε ζούσα επί χούντας ούτε προτίθεμαι να ασχοληθώ με το τί έγινε τότε περισσότερο από το τί θα γίνει αύριο...Και αύριο δυστυχώς (λόγω της λούμπας στην οποία πέφτουμε όλοι) θα μας κυβερνούν εναλλάξ Παπανδρέου και Καραμανλήδες τζούνιορ και τα τρισέγγονα του Κεφαλογιάννη, του Μητσοτάκη, του Λαλιώτη και όλων αυτών που έχουν αναγάγει την πολιτική σε τσιφλίκι τους...Κι εσείς τσακωθείτε για το ποιός έσφαξε περισσότερους στον εμφύλιο...ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 5-6 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. μπαμπη Σκυλε μαθε να απαντας επι της ουσιας πρωτα και μετα να αντιγραφεις απο το ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΡΙΣΑΝΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ. Δεν αξιζει να πιανεις στο στομα σου ατομα σαν το Γερο της Δημοκρατιας.Προφανως ανηκεις στους φιλοχουντικους ,φιλοβασιλικους που πολεμησαν και εκεινοι σαν σκυλια το Γερο.
    Για το φασιστα το πατερα του Εβερτ γιατι δεν απαντας..Για το ΠΡΑΚΤΟΡΑ της CIA KAI ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟ MHTSOTAKH που κυκλοφορει ελευθερος γιατι δεν μιλας..
    ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΙΣΤΟΡΙΑ και σταματα να ριχνεις λασπη εδω μεσα με χυδαιους χαρακτηρισμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 4.10

    Γράψε το βρε μαλάτραλαλαλα τουλάχιστον σωστά το gay!

    ...και κάτι ακόμα, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας αρκεί αυτό να μην είναι αιτία διακρίσεων υπέρ αυτού όταν προσλαμβάνουν τα μέσα η όταν φτιάχνουν λίστες στα κόμματά σας!

    ΛΚ

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - Το νέο πρόσωπο της Δημοκρατίας!

    Τα τελευταία χρόνια το κίνημα υποστήριζει ότι αποτελεί την "δημοκρατική παράταξη" της Ελλάδας. Σε κάποιο σημείο όμως, οι οπαδοί των άλλων κομμάτων, αντιλαμβανόμενοι ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν διενεργηθεί ποτέ δημοκρατικές διαδικασίες απο την βάση, δηλαδή τους απλούς πολίτες (εκλογές, δημοψηφίσματα), άρχισαν να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να ομιλεί το κίνημα περι δημοκρατικότητας και να εμφανίζεται ώς "η δημοκρατική παράταξη".
    Ήρθε λοιπόν η στιγμή, όπου το ΠΑΣΟΚ καλούνταν να δικαιολογήσει επιτέλους με ποιό δικαίωμα αυτοχαρακτηρίζεται δημοκρατικό. Η δικαιολόγηση ήλθε, με μια παγκόσμια πρωτοτυπία. Το "κινημα του λαού" ή η..."δημοκρατική παράταξη" έφτασε στο σημείο να ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ διενεργώντας εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στα τέλη του 2003 με ΕΝΑΝ υποψήφιο! Και αποδεικνύοντας μάλιστα πόσο υποτιμάει την νοημοσύνη των Ελλήνων πολιτών, κάλεσε όλους τους Έλληνες να μετάσχουν στις... "εκλογές" πηγαίνοντας να... "ψηφίσουν". Περισσότεροι απο 1 εκατομμύριο πολίτες, πήγαν και ψήφισαν στις εκλογές-παρωδία του ενός υποψηφίου. Ε, είχαν την ευκαιρία να μετάσχουν κι αυτοί μια φορά σε..."εσωκομματικές δημοκρατικές διαδικασίες" θα μου πείτε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 4:18 μμ

    ==
    Μην προσβαλλετε τους γκαιη

    Ειμαστε ατομα με ιδιαιτεροτητες.
    Οι σεξουαλικες προτιμησεις του καθενος δεν πρεπει να αποτελουν κριτηριο αποκλεισμου.

    Θα το καταλαβετε ποτε αυτο,κρυφοομοφυλοφιλοι?

    Εμεις ειμαστε ομοφυλοφιλοι γκαιη και ειμαστε περηφανοι
    Απελευθερωμενοι ανθρωποι.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. O Skylos toy babi είναι καρα-gay της συνοταξίας του ταξίαρχου που πιάστηκε να ψωνίζεται στο ιντερνετ.

    Περισσότερα θα ακολουθήσουν... υποσχόμαστε ότι θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. O Skylos toy babi είναι καρα-gay της συνομοταξίας του ταξίαρχου που πιάστηκε να ψωνίζεται στο ιντερνετ.

    Περισσότερα θα ακολουθήσουν... υποσχόμαστε ότι θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ντίαρ μίστερ Τζώον
    (στα γράφω Ελληνικά γιατί από γράμματα και δη "ξέναι γλώσσαι" είσαι ολίγον γκαγκά, σχεδόν γκρά και εντελώς κουμπούρας)

    Ελα πάλι μετά τις 6:00.
    Οδικός σου είναι απόγευμα σήμερα, εγώ δεν αδειάζω, sorry ε, (που σωριασμένος να 'σαι)...


    SNB

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @4:25 & 4:27

    Mhn arghseis...feygw diakopes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. MΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ GAY FESTIVAL



    ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ. ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΞΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΣΟΥ ΚΩΛΟ - ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ - ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 4.15 Ρε ανιστόρητο γιδόκλαρο, αυτή είναι η αλήθεια για το "Γέρο της Δημοκρατίας"

    Αγγλόδουλος, αντικομμουνιστής, πουλητάρι για την εξουσία και σταρχιδιστής...

    και το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά

    Κοίτα την Εταιρία Αιγαίου Α.Ε., το ποιοί δικτάτορες έδωσαν 2 φορές διαβατήριο στον Αντρέα να την κοπανήσει από τη χώρα και γιατί, και την επιστολή της Μάγκυ στον Πρόεδρο Τζόνσον (το original "Ευχαριστώ τους Αμερικανούς" ) και ξαναέλα
    να μας πεις τις παπαριές του Λαλιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εγω λεω ρε Σκυλε Μπαμπακια να μαζεψεις και αλλα βρωμικα λεφτα για τη πουλημενη κορη του Ψηλου ,του αρχηγου σου απο την Αμερικη που εχει ξεπουλησει ολα τα νησια στους Αμερικανους, που δινει χορηγιες με κλεμμενα λεφτα του ελληνικου Λαου στα αμερικανικα πανεπιστημια για να τελειωσει το στραβαδι ο γιος του,που ηταν το καλυτερο σκλαβακι στα Βαλκανια για την οικογενεια Μπους, που εξαγορασε και τις Πετρες στην Ευρυτανια για να βγει η φοραδα η κορη του η πτυχιο ΜΜΕ βουλευτης και μετα να ξεπλυνεις το στομα σου για την υπολοιπη ζωη σου πριν ξαναμιλησεις για τους ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..
    Ποιος αρνηθηκε τις βασεις των Αμερικανων στην Κυπρο στο προεδρο Τζονσον ανιστορητε κρυφοδεξιε..
    Ποιος εξεθετε συνεχως το Μακαριο για την αρνηση συνδεσης με την Ελλαδα
    Ποιος αντισταθηκε στις αμερικανικες και τουρκικες ορεξεις για τα Πετρελαια στο Αιγαιο απροκαλυπτε λασπολογε
    Ποιος πρωταγωνιστησε στη πρωτοβουλια των 6 για την Ειρηνη και ειχε κολλητους του μεγαλυτερους αντιαμερικανους ηγετες της υφηλιου..

    Λοιπον τα υπολοιπα μαθηματα ιστοριας θα στα κανω επι πληρωμη γιατι φαινεται απο τα πιστευω σου οτι εχεις για να πληρωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. δεν την ξερω την κοπελα απο τη κρητη...αλλα εδω εγινε βουλευτης και υπουργος ο μαλακας , ο ασχετος ο αχρηστος Παπαληγουρας ελεω μπαμπα (ο οποιος κατα τα αλλα ηταν αξιολογος)..οτι και να ναι η κοπελια δεν μπορει να ειναι πιο αχρηστη απο αυτον τον γελοιο που παριστανει σημερα τον υπουργο Δικαιοσυνης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 6,54
    ρε αντε γαμησου που ειναι ασχετος ο βλακας....ακου τι λεει για το παιδι (ετσι το λεν στην κορινθια)... απλουστατα ενας βλακας και μισος ειναι αντε γαμησου επιτελους ακου ασχετος,μονο βλακας ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 6:50 μμ

    ==
    Ο γερο παπατζης κρατησε πεθαμενο τον βασιλια Παυλο καμμια βδομαδα(?) μεχρι να ενηλικιωθει ο διαδοχος Κωνσταντινος.(Η μαλλον να πλαστογραφησουν τα χαρτια της γεννησης του).

    Ο γερο παπατζης ηταν ενας αθλιος δημαγωγος ,λαοπλανος,ενα πουλημενο τομαρι.

    Διοριστηκε πρωθυπουργος απο τον βασιλεα Γεωργιο ,μετα την απελευθερωση γιατι κανεις αλλος δεν ηθελε να γινει.
    Και μαλιστα με παγκοσμια αποκλειστικοτητα.
    Ηταν πρωθυπουργος και συγχρονως υπουργος σε ολα τα υπουργεια της κυβερνησης.
    Εξ ου και "ο βασιλιας διοριζει πρωθυπουργο και το κηπουρο του".

    Ο γερο παπατξης ανοιξε τα ξερονησια,ο γερο παπατζης εξαπατησε τους κομμουνιστες με την συμφωνια της Βαρκιζας και αφου κατεθεσαν τα οπλα αμολησε τους χιτες και τους ξεπαστρεψε .

    Η παραταξη του εξετελεσε τον Μπελογιαννη.

    Το 1963 εξελεγη με ψηφους της ΕΔΑ και με ο,τι αλλο υπηρχε επι σκηνης τοτε.

    Στοχος του ηταν να γινει πρωθυπουργος με οποιοδηποτε κοστος.
    Αυτο και μονο τον ενοιαζε.
    Και μετα να μπρεκροπινει και να βρει και καμμια πουτανα να γαμισει.

    Θελησε εντελως αυθαιρετα και κατα παραβαση του Συνταγματος με το οποιο εξελεγη ,να γινει αρχηγος των ενοπλων δυναμεων ,ειχε ακουσει φαινεται περι Μακιαβελλι:
    Χωρις τον στρατο με το μερος σου εισαι ανισχυρος.
    Τον στρατο και τα ματια σου.Γαμησε τους υπολοιπους.

    Διεταξε τον Γαρουφαλια υπουργο αμυνας τοτε να παραιτηθει και αυτος του ειπε:
    Να πας να γαμηθεις γερο μεθυστακα και εγω δεν παραιτουμαι.

    Και επειδη "ναι και στην δημοκρατια ναι και στην λαοκρατια" και επειδη η Αθηνα ειχε γινει μπουρδελο τοτε ,τους ξεσηκωνε αυτος ο ραδιουργος,ανευθυνος και αχρειος δημαγωγος και λαοπλανος ,ο Μητσοτακης και 6-7 ακομα υπουργοι του,του ειπαν να παει να γαμηθει και παραιτηθηκαν.
    Αυτη ειναι και η λεγομενη αποστασια,οπως λεμε "αποστασια Αρσενη" "αποστασια Τριτση" αποστασια Τσοβολα -δωστα ολα κλπ κλπ

    Ρε κωλοτουμπα αχρηστο πασοκοσκυλαιικο σκυλι ,εγινε μια τετοια συζητηση καμποσο καιρο πριν (την 14 Ιουλιου),ψαξε να την βρεις και να παψεις να μας ζαλιζεις ταρχιδια ,αχρηστο διανοητικο καθυστερημενο ηλιθιο, και αμα εσυ ξερεις την ιστορια σε "εκδοση Λαμπρακισταν " εμας δεν μας πεφτει λογος.

    Αλλα να την λες σε υποκειμενα του επιπεδου σου ,λακε...

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. @friends

    An anebaseis fotos apo tis diakopes mou, 8a ekte8eis!

    Opou se petyxw 8a se gamhsw alyphta...telos!

    Eimaste ftiagmenoi o enas gia ton allo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τελικα μου φαινεται ,διορθωστε με αν κανω λαθος,μου φαινεται λεω οτι γεμισε πουστηδες το Blog.

    Μετα τους βαβις ΠΑΣΟΚ-πισινος,ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑΙΑΣ ,ΚΟΓΙΟΤ μας ενσκηψε και το "συμπαθες" κατα τα αλλα σωματειο των bloopers!

    Πουστο αλληλεγγυη.
    Αμα μαθουν οτι καπου, καποιοι γαμουν καλα ,πλακωνουν σαν τις μυγες. Αλληλοενημερωνονται .

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. @k.tzwn

    etsi to swsto na legetai. eytyxws h ellas eixe thn tyxh na kybernh8ei apo tous karamanlhdes alliws...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 6.50 γιδόκλαρο παπαρολόγε παραπληροφορητή, κάνε λίγο μπεεεε


    O σκατόψυχος κάρφωσε στο Μανιαδάκη τους τροτσκιστές συντρόφους του το '38 και πήρε διαβατήριο για να την κοπανήσει - το επιβεβαίωσε ο σύντροφος Καστοριάδης


    H επιστολή της Μάγκυ στον Πρόεδρο Τζόνσον γράφτηκε το '67 που ο Πατακός έδωσε διαβατήριο στο σκατόψυχο να την ξανακοπανήσει

    (Όλες οι χούντες τον προστάτευαν, ίδια φάτσα, ίδια ράτσα βέβαια)


    Το mea culpa του σκατόψυχου στο Davos ειπώθηκε - τέρμα το δικαίωμα άντλησης πετρελαίων στο Αιγαίο από την Ελλάδα


    Η Πρωτοβουλία των Έξι για την Ειρήνη ήτανε παιδική χαρά - εξωτερική πολιτική της πλάκας - που είναι ο Καντάφι, οέο?


    Το ότι ο γέρος παπατζής ήξερε ότι ο σκατόψυχος είναι η καταστροφή της Ελλάδας, ρώτα το Μοθωνιό.


    Το ότι ο σκατόψυχος είχε το γιωργάκη για ροχάλες, ρώτα τον Παπούλια που ήταν ο διαμεσολαβητής στο διαζύγιο με τη Μάγκυ - της έδινε &70 εκ., ζήτησε και πήρε $100 και το πιντί υπουργείο. Άμα είσαι καλό παιδάκι και δε γράφεις τις πίπες που σου λέει ο Λαλιώτης θα σου πω και που έγινε η συνάντηση και ποιοί ήταν μπροστά.


    Πάρε τώρα τη λάσπη που ρίχνεις και κάνε μάσκα προσώπου να συνέλθεις. Αν και με τα λεφτά των ΜΚΟ που σας έδινε το γιωργάκη έχετε κάνει μπαγιόκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. 7.27



    θα συνωστιστούν πολλές ψωλές στον κώλο σου, όπως λέει και η δικιά σου η Ρέπουση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. pes mas twra ti sou eipe o giakoumatos na les, ela mhn to ka8ystereis manari mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. telos friends telos! poly klo klo k aygo tipota eisai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. κ. Τζων χαιρομαι που ριχνεις την κουβεντα στο επιπεδο και το ηθος που αρμοζει σε ενα δεξιο. Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι ουτε τι μορφωση εχεις. Μπορεις να με βρισεις οσο θελεις αλλα ανθρωπος δεν θα γινεις ποτε. Η Ελλαδα χρωσταει παρα πολλα στους Παπανδρεου και ολες οι υγιεις δημοκρατικες δυναμεις του τοπου το ξερουν..
    Εσυ δεν μας ειπες ομως τι αξιες πρεσβευεις..
    Ποια θα ηταν η τυχη της Ελλαδας εαν δεν εξελειπαν οριστικα οι κοινωνικοι αποκλεισμοι που εξεθρεψε η παραταξη σου επι δεκαετιες και πολεμησαν οι Παπανδρεου.
    Εαν θελεις να ανηκεις στην παρεα και το ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΡΟΣΙΑΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΟΝΩΝΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ,ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΡΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, σε λυπαμαι οικτρα.
    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ομως εσυ που πλουτισες πινοντας το αιμα των Κουμμονιστων, εκμεταλλευομενος τον ιδρωτα και το μοχθο των φοιτητων και των αγροτων,που εξυπηρετησεις το κεφαλαιο με πυγμη πινοντας το αιμα των ΕΡΓΑΤΩΝ, που κατεστρεψες την ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΘΥΡΩΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ που χωρισες την ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, οφειλεις να τη γνωριζεις..
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ και να θυμασαι οτι επιδη ο ΘΕΟΣ αγαπαει την ΕΛΛΑΔΑ για αυτο καμια φορα γινονται και θαυματα οσο και ΕΑΝ Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ
    ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    Αυτος και ο Πατερα της Νικης, ΤΣΩΡΤΣΙΛ, μας σωσανε κυριολεκτικα απο την περιπετεια του υπαρκτου.
    Και καλα ,μεχρι το 90 μας μιλαγανε
    για παραδεισους κτλ.
    Μετα δεν τους ειδατε τους απολυτα
    πεινασμενους, αυτοεξεφτιλισμενους,
    Αλβανους,Βουλγαρους,Ρουμανους,Ρω-σους κλπ.
    Στα τελη του 20ου αιωνα μαζικη με-
    ταναστευση Λαων της Ευρωπης?
    Καθηστε καλα και κοφτε τις μαλακιες
    Δηλαδη τι ζητατε να κρεμασουμε
    τον Γερο , τον πατερα του Εβερτ,
    τον Παπαγο και δεν ξερω ποιον
    αλλον γιατι δεν αφησανε την Ελλαδα
    να γινει Αλβανια του Χοτζα ???
    Εισαστε καλα ρε μαλακες η εχετε
    πεσει στα σκληρα??

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΓΑ
    Εδω ρε παιδια βγηκε βουλευτης ο
    Βασιλειου της Λαμψης, εδω ρε παιδια
    βγηκε βουλευτης και εγινε υπουργος
    η Σεληνη ρε μαλακες, εδω ο ΓΑΠ
    ως υιος του Ανδρεα θελει να γινει
    πρωθυπουργος, εδω βουλευτης ειχε
    βγει ο υιος του Κουτσογιωργα,
    η ΟΛΓΑ σας πειραξε???
    Σιχαινομαι τους υποκριτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. γεδεών, μπεεεε βρε γιδόκλαρο...


    Είσαστε έτοιμοι να ξανανοίξετε τα ξερονήσια με όποιον διαφωνεί με εσάς.


    Ίμια και Οτσαλάν αρκούν. Έπρεπε να τα έχετε μαζέψει και να πάτε να βρείτε το σκατόψυχο.


    Και μη χειροκροτιέσαι μόνος σου. Φαίνεται.


    Πες του Λαλιώτη να σου δώσει και bonus παπαρολογίας εκτός απο της φωτιάς.


    κάνε μπεεεε γεδεών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. kai mono pou o Karamanlis evale thn Ellada sthn EOK kai jeskisthkate sto xrhma lamogia pasokoi, kai apokthsate villes, pisines, kotera klp 8a eprepe na mh lete malakies...

    apo afton ginate an8rwpoi (ypervoles alla leme twra...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 7.45 μμ
    ==

    το ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΡΟΣΙΑΣ,
    ==
    Σαν να λεμε Ιμια?

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΟΝΩΝΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ,
    ==
    Σαν να λεμε πασοκοσκυλια μετα την αποφραδα 18-10-1981?
    Που αν δεν επαιρνες την "επισημη" της πασοκοκρατιας Αυριανη,δεν περναγες πουθενα?
    Θυμαμαι με φρικη σε καποια "κατηχηση" οπου βρεθηκα τυχαια τον νομικο συμβουλο του Ελληνοπολωνου μινεικο παπανδρεου τοτε,Κασσιματη(?)δεν θυμαμαι τωρα το ονομα του:
    Και σεις συντροφοι και ολοι μας συντροφοι το ιδιο να κανουμε.
    Να αποκλεισουμε τους δεξιους απο παντου.Να τους κυνηγησουμε χωρις οικτο κλπ κλπ

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ
    ==
    Το ειπαμε. Ο γερο παπατζης κρατησε τον βασιλεα Παυλο πεθαμενο μια βδομαδα μεχρι να ενηλικιωθει ο διαδοχος.
    Δεν το ειπαμε ..να το πουμε τωρα.
    Το θεμα "βασιλικη περιουσια" και "βασιλεια" το ελυσε ο Ελληνοπολωνος μινεικο παπανδρεου καμμια 20ρια φορες.\Οποτε ειχε προβληματα με απεργιες με καινουργιους φορους,με την ΦΑΠα,με σκεψη για καταργηση των συλλογικων συμβασεων κλπ κλπ "ανοιγε" το θεμα "βασιλεια".
    Και εχει πλακα τωρα να πιστευεις οτι ο Ελληνοπολωνος δεν θα εφερνε πισω τον βασιλια αμα ητανε να παραμεινει πρωθυπουργος,Ε?
    Πιστευεις κατι τετοιο?
    Τοτε εισαι πιο μαλακας απο οτι υποψιαζομουν.

    Και το "Κυπριακο" το πολυπαθο και αυτο το ανοιξε! και το .."ελυσε" αλλες καμμια 20ρια φορες.
    Οποτε ειχε προβληματα με τους "κοινωνικους εταιρους" λεγε συνδικατα,σωματεια που βλεπαν με τις απανωτες υποτιμησεις,το κλεισιμο των εργοστασιων,την φυγη του εμπορικου στολου κλπ κλπ το φασμα της ανεργιας και της φτωχειας να πλαναται.
    Ευτυχισμενοι ηταν μονο οι πελατες/χειροκροτητες που μπηκαν αθροα και κατα χιλιαδες στις ονομασθεισες "προβληματικες" επιχειρησεις και οσοι μπηκαν στο δημοσιο κατα χιλιαδες επισης με μονο προσον το χαρτακι της κλαδικης και εξτρα αν θες την Αυριανη!!

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΡΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, σε λυπαμαι οικτρα.
    ==
    Μη! θα με παρουν τα κλαμματα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Εισαι γραφικος παντως βρε Σκυλε και διασκεδαστης στο αναγνωριζω
    Παντως εμαθες λιγη Ιστορια σημερα.Μαθηματα ΝΕΑ προσεχως γιατι χρειαζεται και ξεκουραση..
    Παντως τα ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΝΙΤΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 8:10 μμ

    ==
    Και αμα θες και καποια "κρυφα χαρισματα" ρωτα το ΚΟΓΙΟΤ μου,το ΠΑΣΟΚ-πισινος,βαβις ,να σου πουνε !

    Τα ξερουν αυτοι

    Αμε και γαμισου τωρα

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. προς 8.04
    Εσενα ΤΖΩΝ μαλλον πρεπει να σε κοταξει ψυχιατρος. Εχω ακουσει παραλογισμους και ψευδαισθησεις αλλα εσυ φιλε παιρνεις το πρωτο βραβειο..
    Τι να σου απαντησω αγαπητε μου φιλε..
    ΕΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, τοτε μαλλον στη ΖΩΗ ΣΟΥ να κανεις το αντιθετο απο οτι σκεφτεσαι για να μην παθεις κακο.
    ΣΕ ΠΟΝΑΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ..
    ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΟΦΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΟΙΚΤΟ
    Αλλα εσεις δεν λυπηθηκατε κανενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 8:17 μμ
    ==
    Εγω δεν σε λυπαμαι.

    Μου προκαλεις αηδια ,σαπροφυτο.

    Φανατισμενοι αθλιοι πασοκιστανοι,αιμοβοροι ,
    μισαλλοδοξοι...τομαρια!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Λάδι στη φωτιά στην αντιπαράθεση κυβέρνησης-ΠΑΣΟΚ για τις πυρκαγιές έριξε ο Γιάννης Μανώλης. Ο βουλευτής της ΝΔ δεν κατηγόρησε ευθέως το ΠΑΣΟΚ για τις φωτιές στα δάση, αλλά δήλωσε ότι το κόμμα γνωρίζει τους εμπρηστές και μπορεί να τους σταματήσει.

    Το νέο «θερμό» επεισόδιο είχε ως πρωταγωνιστές τον βουλευτή της ΝΔ και τη συνάδελφό του από το ΠΑΣΟΚ Συλβάνα Ράπτη.

    Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο κ. Μανώλης είπε χαρακτηριστικά: «Να βρείτε τους διαύλους και να τους πείτε να μην καίνε τη χώρα».

    Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της βουλευτού, η οποία του ζήτησε να ανακαλέσει. Όταν εκείνος αρνήθηκε η Συλβάνα Ράπτη αποχώρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Παντως σημερα εειδα να γινεται ενα νεο "crash test,των πασοκοσκυλαιων!

    Ειπαμε αυτοι οι αλιτηριοι ειναι αδιστακτοι .Δεν υπολογιζουν τιποτα αυτοι!

    Το λοιπον στειλανε σημερα αυτην την αλογομουρα με το μακρυ σαγωνι την ραπτη βουλευτη της πασοκοσκυλιας ,στον ΑLPHA.

    Να αντιπαραταθει με τον κ.Μανωλη βουλευτη της Νεας Δημοκρατιας (του κ.Καραμανλη οπως αρεσκεται να λεει ο γιοργο τσαντ).

    Απο την αρχη κατι δεν μου πηγαινε καλα.
    Να μιλαει.. να μιλαει.. αυτη η αφισκια,να διακοπτει ...να διακοπτει...τελος παντων.

    καποια στιγμη ο Μανωλης ειπε το αυτονοητο ,που ΟΛΟΙ γνωριζουμε και ολοι πιστευουμε.

    Οτι δηλαδη εσεις το πασοκ ,χαιρεσθε οταν γινεται καμμια καταστροφη.
    Γιατι σας δινεται η ευκαιρια να κανετα αντιπολιτευση η μαλλον "αντικυβερνηση"...

    Τι ειναι ψεμματα οτι πολλοι βουλευτες του πασοκ χαιρονται που υπαρχουν τοσες πυρκαιες?
    Και οτι θα κανουν αντι-κυβερνηση-αντιπολιτευση και θα παρουν ψηφους??

    Σωστος ,ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!
    Πας νοημων ανθρωπος αυτο εχει καταλαβει!
    Δεν λειτουργει η "κυβερνηση" αν ο Φουρλας δεν μιλησε με τον Χοη ,που ηταν στο ελικοπτερο???
    Ειπαμε,αλλα οχι κι ετσι.

    Το λοιπον αυτη η σκυλομουρα βρηκε την αφορμη που εψαχνε απο την αρχη,και για την οποιαν την εστειλε το χαμαιτυπειο της Χαρ.Τρικουπη και οι προπαγανδιστες του βεβαιως βεβαιως..

    Να "αποχωρησει" απο την συζητηση σε καποια στιγμη για να απαξιωσει τον Μανωλη!
    Να μαθει να μην "ψαχνει" φακελο παπακωνσταντινου και προεδρου της σοσιαλητειας της ..διεθνους!

    Αποχωρω ,αποχωρω ,αποχωρω.. γαυγιζει η αφισκια..

    Παιρνω ενα τηλεφωνο στον ΑΛΦΑ,τιποτα του του τουυ..
    Ηθελα να τους πω :
    Διωξτε αυτη την σκυλα, γαμωτο επιτελους"...

    Τελος παντων ο Μανωλης λεει οτι εγω δεν παιρνω πισω τιποτα.
    Αυτα ειπα αυτα λεω!

    ΕΥΓΕ!!!! Ευγεεε μεγαλε.

    Τελικα εφυγε η αφισκια,αλλα την στιγμη λεει ο Μανωλης φευγω και εγω για να "σε διευκολυνω" κ.ραπτη!

    Και αλλο ευγε!!

    Τωρα πιστευω οι προπαγανδιστες του χαμαιτυπειου της Χαρ.Τρικουπη ,θα αξιολογησουν αυτην την .."αποχωρηση" σχεδιασμενη οπως ειπαμε..
    Αν δουνε οτι εχει περαση?
    Ωχ!! θα δουμε και αλλες τετοιες σκηνες στο εγγυς μελλον!!

    Ειπαμε "crash test" ητανε.

    Να μετρησουνε τις αντιδρασεις.

    Υπουλοι,αδιστακτοι,ξεφτιλισμενοι ,
    αλιτηριοι του υποκοσμου..
    Αυτοι ειναι οι πασοκοσκυλαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

    Βλεποντας στις ειδησεις των 18.00
    της ΝΕΤ, τον Γιωργο Παπανδρεου να
    εχει παει στα καμενα της Κορινθιας,
    εκει στο Χιλιομοδι, μου ηρθε στο
    μυαλο οτι ο Τσουτσουβης ητανε απο
    το παρακατω χωριο τον Αη Βασιλη,
    εκει ηταν εκλογικος αντιπροσωπος
    του ΠΑΣΟΚ στις εκλογες του 77.
    Βεβαια ο Τσουτσουβης εδω και πολλα
    χρονια βλεπει τα ραδικια αναποδα,
    αλλα απο ενα αλλο χωριο εκει κοντα
    τον Σολωμο, ειναι ο εν ζωη Μπαλα-φας, γνωστο κουμασι της τρομοκρα-
    τιας.Λες λεω να εχει δικιο ο Για-
    κουματος , μετα το σκεφθηκα λεω
    οχι ρε βαρυ ειναι. Δεν ξερω.
    Και εκει που παω να το ξεκαθαρισω
    μεσα μου, μου ερχεται μια αλλη θυ-
    μηση.
    Στα τελη της δεκαετιας του 70, τοτε
    που φτιαχνανε την Συγγρου ταχειας
    κυκλοφοριας, βγηκανε οι του ΠΑΣΟΚ
    και σκουζανε εργο βιτρινας και
    αλλα τετοια.Τωρα θα μου πειτε τι
    μας λες ρε μαλακα, τις παπαριες που
    ελεγε το ΠΑΣΟΚ πριν 30 χρονια,
    μηπως ηταν η πρωτη η η τελευταια?
    Οχι το ζουμι ειναι αλλου, εκτος
    του οτι σκουζανε πηγαινανε το βρα-
    δυ και ξεριζωνανε τα δενδρα και τα
    φυτα που ειχαν φυτευσει στο διαζωμα
    Η ζημια ηταν μικρη, η νοοτροπια
    ειναι αυτη που με βαζει σε σκεψεις,
    οπως πιστευω και καθε λογικο
    δημοκρατη/πατριωτη.

    Ως πυροπληκτος του 2000 ,(μου καη-
    κανε ολοσχερως οι 80 λεμονιες απο
    συνολο 88, σε μια φοβερη πυρκαια
    στη Βορειο Πελοποννησο) παρατειρω
    τα στατιστικα. Το 2000 ητανε η
    μεχρι τωρα πιο καταστροφικη χρονια,
    το συνολο των καμενων στρεματων
    αφησε το 1.000.000 παρα πολυ πισω.
    Φετος μεχρι στιγμης εχουμε:
    Απο 1/1/07 6.000 πυρκαιες
    Απο 1/5/07 3597 πυρκαιες, απο αυτες
    οι 2654 σβησανε μεσα σε 3 ωρες, οι
    530 απο 3-10 ωρες, οι 192 απο 10-24
    ωρες, οι 110 απο 24 - 48 ωρες.





    ΠΕΝΤΕΛΗ
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. το ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,
    ==
    Σαν να λεμε Συμφωνίες Ζυρίχης –Λονδίνου Κ.Καραμανλής
    ξεπούλημα Κυπριακού .

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΟΝΩΝΙΚΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΩΝ,
    ==
    Σαν να λεμε γαλαζοσκυλια μετα την αποφραδα 07-03-2004
    Φοροαπαλλαγή Βιομηχάνων και Δεσποτάδων
    Ρούφηγμα αίματος εργατικής τάξης με αύξηση άμεσων και έμμεσων φόρων.
    Που αν δεν επαιρνες την "επισημη" στήριξη του κυρίου ΧΟΥΠΗ , δεν περναγες πουθενα?
    Θυμάμαι με φρικη σε κάποια "κατήχηση" οπου βρεθηκα τυχαια τον νομικο συμβουλο του Καραμανλή Προκόπη Παυλόπουλου που προσπαθούσε να πείσει ότι οι νομοθεσίες του είναι πάνω από το Κοινοτικό δίκαιο .
    Και σεις συντροφοι και ολοι μας συντροφοι το ιδιο να κανουμε.
    Να αποκλεισουμε τους Πασόκους απο παντου.Να τους κυνηγησουμε χωρις οικτο κλπ κλπ

    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ
    ==
    Το είπαμε. Η δεξιά επέβαλε με το ξύλο στο δημοψήφισμα του 1946 τον Βασιλιά Γεώργιο .
    Δεν το ειπαμε ..να το πουμε τωρα.
    Το θεμα "βασιλικη περιουσια" και "βασιλεια" το ελυσε ο
    Μητσοτάκης διότι ενώ επί κυβερνήσεως Πασοκ είχε επέλθει συμφωνία όταν ήλθε στην εξουσία το 1990 προσπάθησε να του δώσει πιο πολλά . Επί πλέον ο ΑΠΑΙΣΙΟΣ σφογγοκωλάριος των Ανακτόρων Παλαιοκρασσάς επέτρεψε την
    Φόρτωση 23 containers με ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΗΜΗΛΙΑ τα οποία πρόρφατα πούλησε ο Γκλύξμπουργκ σε δημοπρασία στο Λονδίνο.
    Με βάση τη νομολογία Μητσοτάκη και δικαστική απόφαση Αρείου Πάγου από τον απαίσιο χουντικό Κόκκινο προσέφυγε ο τέως στο Ευρωπαικό Δικαστήριο που τελικά από τα 200 δις δραχμές που ζήταγε πείρε 4,6 δις για όλη τη Βασιλική περιουσία .

    Και το "Κυπριακο" το πολυπαθο και αυτο το ανοιξε! και το .."ελυσε" αλλες καμμια 20ρια φορες. Ο περίφημος ’’Εθνάρχης’’ Κ.Καραμανλής .
    Οποτε ειχε προβληματα Η ΔΕΞΙΑ με τους "κοινωνικους εταιρους" λεγε συνδικατα,σωματεια που βλεπαν με τις απανωτες υποτιμησεις,το κλεισιμο των εργοστασιων,την φυγη του εμπορικου στολου κλπ κλπ το φασμα της ανεργιας και της φτώχειας να πλαναται.
    Ευτυχισμένοι είναι μόνο οι πελατες/χειροκροτητες ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ , ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ .
    Πρώτη υμνωδός Καραμανλή η ΑΥΡΙΑΝΗ διότι παίρνει ρεκόρ κρατικών διαφημίσεων .

    κατα χιλιαδες επισης με μονο προσον το χαρτακι της ΟΝΝΕΔ και την ’’γαλάζια συνέντευξη ’’ !!

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΡΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ (χοντρού) ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗ , σας λυπάμαι οικτρά Δεξιοσκυλάκια .
    ==
    Μη! θα με πάρουν τα κλάματα!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

    Η πολιτικη στο θεμα της φοροδιαφυ-
    γης κινειται σε τρεις παραλληλους
    αξονες που στοχευουν:
    α)Στην αλλαγη νοοτροπιας των πολι-των και των φορολογικων οργανων α-
    πεναντι στη φοροδιαφυγη.
    β)Στην ενισχυση της αποτελεσματικο-
    τητας των φορολογικων ελεγχων και
    γ)Στην παροχη κινητρων στους φορο-
    λογουμενους για τη ληψη φορολογι-
    κων στοιχειων.
    Εχουμε μειωση των προστιμων κατα
    80% εφοσον οι επιχειρησεις δηλωσουν
    οι ιδιες τις παραβασεις εντος 10
    ημερων απο την ενημερωση τους οτι
    επικειται ελεγχος.Θεσπιζονται ευνο-
    ικες ρυθμισεις για νεους επιτηδευ-
    ματιες, οσον αφορα τις 3 πρωτες
    διαχειριστικες περιοδους απο την
    εναρξη της δραστηριοτητας τους.
    Το νομοσχεδιο προβλεπει σημαντικες
    εκπτωσεις απο το φορολογητεο εισο-
    δημα των πολιτων που ζητουν αποδει-
    ξεις.
    Θα εκπιπτει το 40% του συνολικου
    ετησιου ποσου δαπανων το οποιον δεν
    θα υπερβαινει τις 8.000 ευρω.
    Το μετρο των αποδειξεων θα τεθει
    σε ισχυ απο φετος τον Αυγουστο.
    Ποιες δαπανες εκπιπτουν
    -Δεξιωσεις γαμων & βαπτισεων
    -Ταβερνες
    -Εστιατορια
    -Μεσιτες ακινητων
    -Ωδεια
    -Σχολες χορου και ρυθμικης
    -Σχολες πολεμικων τεχνων
    -Γυμναστηρια
    -Κολυμβητηρια
    -Ινστιτουτα,κεντρα αδυνατισματος,
    αισθητικης.
    -Κομμωτηρια
    -Διαιτολογους
    -Διατροφολογους
    -Ομοιοπαθητικους
    -Λογοθεραπευτες
    -Μασερ
    -Επισκευη κλιματισμου, ψυξης,θερμα-
    νσης και εξαερισμου.
    -Υδραυλικους
    -Ηλεκτρολογους
    -Ελαιοχρωματιστες
    -Επαγγελματα που αφορουν επισκευη
    και συντηρηση οικοδομων.

    Θα επανελθουμε με οποια αλλη
    χρηστικη πληροφια με την ισχυ του
    νεου νομου.

    Ευγενικη προσφορα του Γιωργου του
    Θαυματοποιου στους bloggers.


    C/o CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Λίγες μέρες μετά την υπογραφή των συνθηκών απολύθηκαν οι πολιτικοί κρατούμενοι και δόθηκε αμνηστία στους καταζητούμενους. Τα ένοπλα τμήματα Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων κήρυξαν κατάπαυση πυρός και στις 16 Αυγούστου 1960 η Κύπρος έγινε ανεξάρτητο κράτος.

    Η Συμφωνία της Ζυρίχης ουσιαστικά κατέρρευσε το 1963, μετά από αλλαγές που επιχείρησε να κάνει ο Μακάριος στο Σύνταγμα της Δημοκρατίας (τα «13 Σημεία») και τις σφοδρές ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων που ακολούθησαν το 1963-64. Παρόλα αυτά, το Σύνταγμα που προέβλεπαν οι Συμφωνίες εξακολουθεί να ισχύει μέχρι σήμερα στην Κύπρο, τροποποιημένο αρχικά λόγω της απόσυρσης των Τουρκοκυπρίων από την πολιτική ζωή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα «13 Σημεία» του Μακάριου και στη συνέχεια λόγω της εισβολής. Οι συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου χρησιμοποιήθηκαν σαν δικαιολογία για την εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο το 1974 μετά το υποκινηθέν από τη Χούντα των Συνταγματαρχών πραξικόπημα Σαμψών που επιχείρησε να ανατρέψει τον Μακάριο, παρά το γεγονός ότι η Συνθήκη Εγγυήσεων δεν της έδινε το δικαίωμα είτε για στρατιωτική δράση χωρίς προηγούμενες διαβουλεύσεις, είτε για παραμονή των στρατευμάτων της στο νησί μετά την αποκατάσταση της συνταγματικής τάξης.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B5%CF%82_%CE%96%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%87%CE%B7%CF%82-%CE%9B%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ Ο ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ ΤΟ
    ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ.

    Κωστάκη , ΝΟΝΕ και ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗ,
    Μαζι σου , γερα με πιστη και τσαμπουκα,
    πρεπει επιτελους να τελειωνουμε με
    το εκτεταμενο φαινομενο της φορο-
    διαφυγης.
    Μονον εσεις, ως η γνησια Κυβερνηση απο τον Λαο για τον Λαο , και με
    γατες υπουργους μαζί με τους κουμπαρους τους , σαν εσενα μπορου-
    με να ξεριζωσουμε αυτο το αντιλαικο
    φαινομενο.
    Διαβαζω Κωστάκη το νομοσχεδιο σου
    και λεω οι γαλάζιοι φωστήρες
    εκτος απο κλεφτες είναι και φορο-
    φυγαδες??? Απλα πρακτικα πραγματα
    που θελουν ομως χρονο γαι να αφο-
    μοιωθουν απο το Λαο . Τα Βραχώδη όρη του θείου σου
    του ’’Εθνάρχη’’ ξαναζούν !!!
    ΚΩΣΤΑΚΗ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, Η ΑΛΛΗ
    Η ΓΑΤΑ Ο ΣΙΟΥΦΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ
    ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ??
    Τι παιζει ρε Κωστάκη σου κόψανε τα dvd και τα
    Playstation 3 οι κωλοφωτιές ;;;
    Γάτα εσύ όμως , με το παλιό Δεξιό όπλο στο χέρι , την
    Συκοφαντία , χτύπησες τους Πασόκους .
    Μόνο που έβαλες τους αρχιμαλάκες Γιακουμάτο και
    Μανώλη να κάνουν το dirty job !!!

    Τουλάχιστον τον κύριο Τίποτα τον Αβραμόπουλο
    Μην τον απασχολείτε διότι είναι very busy με την διάλυση
    του Ε.Σ.Υ. ’Ολα στους φίλους μας της Ιδιωτικής Περίθαλψης
    θα τα δώσουμε όχι σαν τους μαλάκες τους Πασόκους που
    ενδιαφέρονται για τους πτωχούς .
    Οσο για κατι γαλάζια τραβεστι,πλα-
    στογραφους και αντιγραφεις, κλωνους
    του Γκαιμπελς, μισθοδοτουμενα απο
    τα Ρουσσοπουλέικα κλεμμένα, που εχουμε εδω στο blog
    μην ανησυχεις, τα εχω αναλαβει εγω
    τα παω πιπα-κωλο μεχρι τις εκλογες,
    μετα θα πανε γυναικολογο για
    πολυθεραπεια.




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 10:04 μμ

    ==
    Κλωνος? κλωνος το παιδι?

    Μωρη χαμουρα αυτη ειναι η μοιρα σας!
    Θα ακολουθειτε τους Νεοδημοκρατες,αλλοιωνοντας τα κειμενα και υπογραφοντες με τα δικα τους "νικ".

    Η κ. "ΠΑΣΟΚ πισινος" ειναι? η η κ. βαβις η πουστρα?

    ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΑΙΑΣ ο μετανοησας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. afto to medeon einai nea pros8hkh sto makry katalogo ths poustias kai ths paraplhroforhshs.

    den apandaei kai den anagnwrizei ta dokumenta ths prodosias tou pasok.

    profanws ta pairnei apo to mastora ths lasphs laliwth - ande kai kales fwties pasokoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. fwtia st mpatzakia sas bazoume fasistakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ ΣΚΥΛΕ
    ΞΙΦΟΜΑΧΕ
    ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ
    ΤΖΩΝ
    και λοιπές φασιστικές και ακροδεξιές δυνάμεις του κερατα ,φανατικούς υποστηρικτές του μπουλη με το καινουργιο PLAYSTATION από το Βιετναμ και του Φρόκαλο χειρουργός-νηπιαγωγός από το Λαικο.


    Συνολική απάντηση προς τα προηγούμενα ,κοράκια, χουντικούς χλεχλεδες ,δεξιές αδελφές και άρρωστα και ανεγκέφαλα καθηκια του κερατα.
    Είναι γνωστό ότι ο babis διαθέτει γοητεία και στυλ υψηλού επιπέδου και αυξημένων απαιτήσεων. Έτσι παρά τις συνεχείς κρούσεις και προκλήσεις από τα παραπάνω άτομα παραμένει ακλόνητος στις προτιμήσεις του και δεν προβαίνει σε καμιά έκπτωση από τα υψηλα στάνταρτ των απαιτήσεων του για να συνευρεθεί μαζί τους.
    Είναι γνωστό ότι τα παραπάνω άτομα έχουν χάσει κάθε ευπρέπεια και παρά του ότι πρόκειται περί ξεφωνημένων κίναιδων του κερατα, απρόκλητα και συνεχώς την έχουν πέσει και ζητούν το άνοιγμα του πάτου των από ένα εξαιρετικό γαμιά όπως είναι ο babis.
    Δεν σας δίνει κύριοι καμία προσοχή ο babis ,πέρα από ένα σκατο ,σαν την ψυχή σας. Είστε απόβλητα της ζωής. Περιτρίμματα της κοινωνίας που ζείτε μέσα στο βοθρολυμα της Ρηγίλλης όπου και σιτίζεστε εκεί. Δεν μπορείτε να αρθρώσετε μια σκέψη καθαρή ,ένα πολιτικό λόγο παρά μόνον άναρθρες επαναλαμβανόμενες παπαρες και ηλιθιότητες κραυγές κρα-κρα. Τωρα μπορείτε να πάτε στον διάολο και ακόμη παραπέρα. Ουστ βρωμοκαθαρματα. Ο babis δεν σας γαμα ότι και να λετε ότι και να κανετε. Ουστ ανωμαλα καθηκια του κερατα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Και οπως ειπε και ο ιδιος ο ΓΑΠ ,η κυβερνηση Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη,δεν εχει τσιπα.

    Βλεπει το βουνο και δεν βλεπει το δενδρο.

    Μιλαει για "τρομερους προοδους" και το μονο που κανει ειναι "ολα τα δενδρα ολα τα κιλα".

    Γιατι εμεις δεν φοβομαστε την βροχη.Ειναι καλοδεχουμενη.
    Ας βρεχει θα κανει μουσκεμα την κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Σαββατο 21/07/07
    "ΑΘΗΝΑΙΚΑ ΝΕΑ"
    (δεν σταματησαμε να βγαινουμε ουτε
    στη Κατοχη)
    Πρωτοσελιδο:
    400.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝΕ ΣΕ 40
    ΜΕΡΕΣ , Τοσα οσα ουτε τα τελευταια
    4 χρονια μαζι.

    Τι θελει να πει ο ποιητης ??
    Θελει να πει καντε κατι γιατι το
    νουμερο ειναι μεγαλο και ειμαστε
    ακομη στη μεση ? δηλαδη Κυβερνηση
    ξυπνα και βρες ακρη.
    Θελει να πει οτι χρειαζονται ακο-
    μη αλλες 900.000 στρεμματα για να
    πιασουμε το επαισχυντο ρεκορ της
    ψευδοκυβερνησης Σημιτη (εκεινης της
    νοθειας με τους εισαγωμενους), του
    2000 ?
    Θελει να πει οτι με 400.000 στρεμ-
    ματα μεχρι τωρα και αλλες 400.000
    μεχρι τελους δεν μπορουμε να κλα-
    σουμε ουτε το ενα αρχιδι του Καρα-
    μανλη? οποτε καντε κατι, οχι αλλο
    φιασκο σαν αυτο του Υμηττου, που
    καθαρισαν οι "φασιστες" σε 2.5 ω-
    ρες με 80 στρεμματακια μονον.
    Θα δειξει τι θελει να πει η κατο-
    χικη "ναυαρχιδα" της "μεγαλης δημο-
    κρατικης παραταξης", η οποια γλυ-τωσε στο παρα ενα την απολυτη απο-
    τεφρωση της , απο τα ιδια τα παιδια
    της "μεγαλης δημοκρατικης παρατα-ξης" το καλοκαιρι του 65.





    CAPTAIN

    Προς μαιμου CAPTAIN 10.04μμ
    Λεω η σκυλιτσα δεν θα γλειψει παλι?
    Εισαι πιστη.
    Μηπως ξερεις ομως αυτος ο παλαιοπο-
    λιτικος ο ΣΙΟΥΦΑΣ τι μαγειρευε στην
    Τουρκια , κατι για εγκαινεια ,( κα-
    νονικα, οχι σαν εκεινα που εκανε ο
    Λαλιωτης στο μαιμου εργοστασιο δια-
    λογης απορριμματων) ακουω. Υπαρχει
    κανενας καινουργιος μυστικος αγω-
    γος? Εκει στο ΠΑΣΟΚ ξερετε τιποτα
    η θα γδερνει η μια την αλλη, οπως
    συνηθως κανετε οταν σας την φερνει
    ο Μπουλης?


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Σαββατο 21/07/07
    "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ "
    (δεν σταματησαμε να βγαινουμε ουτε
    στη Κατοχη)
    Πρωτοσελιδο:
    ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΑΠΟ 2300 ΕΩΣ 3220 ΕΥΡΩ’’
    Αρχίσανε τα προεκλογικά γαλάζια ταξίματα πάλι .

    Τι θελει να πει ο ποιητης ??
    Θελει να πει καντε κατι γιατι το
    νουμερο ειναι μεγαλο και ειμαστε
    ακομη στη μεση ? δηλαδη Κυβερνηση
    ξυπνα και βρες ακρη.
    Θελει να πει οτι χρειαζονται ακο-
    μη αλλες 900.000 προεκλογικές υποσχέσεις για να
    Ξανακοροιδεέψουμε τους μαλάκες για να μας
    Ξαναψηφίσουν διότι δεν προλάβαμε
    Να τακτοποιήσουμε όλους τους κουμπάρους μας .
    Η Ντόρα μόλις που πρόλαβε τον γυιό της .
    Ο Αντώναρος πρόλαβε και έβαλε τον αδελφό του
    Στη ΕΡΤ όπου για να ξίνει τα αρχίδια του αμοίβεται
    Σεμνά και ταπεινά με 9.000 ευρώ το μήνα .
    Θελει να πει οτι με 5400 αγροφύλακες μεχρι τωρα
    και αλλους 5.400 μετά την νίκη στις ερχόμενες εκλογές
    ίσα ίσα προλαβαίνουμε να τακτοποιήσουμε τους κουμπάρους
    του σατανικού Μητσοτάκη και δεν
    δεν μπορουμε να κλασουμε ουτε το ενα Πασοκικό
    αρχιδι . Οποτε καντε κατι, οχι αλλο
    φιασκο σαν αυτο του Γιακουμάτου , τρίχες ότι οι Πασόκοι
    είναι εμπρηστές . Να διαδώσετε ότι χτες βράδυ ο Γ.Α.Π.
    βίασε την Σαλώμη . Αυτό θα είναι μαχαιριά στην καρδιά
    κάθε αγνού εθνικόφρονα που αγανακτεί με το βιβλίο
    Ιστορίας της Μαριέττας . Μην πείτε ότι βίασε ο Ευθυμίου
    την Μαριέττα γιατί ούτε ο πιο ηλίθιος Νεοδημοκράτης δεν θα το
    πιστέψει.
    Θα δειξει τι θελει να πει η κατο-
    χικη "ναυαρχιδα" της "μεγαλης δημο-
    κρατικης παραταξης", η οποια γλυ-τωσε στο παρα ενα την
    απολυτη αποτεφρωση της , απο τα ιδια τα παιδια
    της "μεγαλης δημοκρατικης παρατα-ξης" το καλοκαίρι του 65.
    Αυτά τα γράφει ένα παλιό μαλακισμένο τζόβενο με το
    Ψευδώνυμο :





    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι μια κυβέρνηση Βαβέλ, με έναν πρωθυπουργό θεατή και απόντα. Μια κυβέρνηση ανίκανη, ξέπνοη, θαμπή και γκρίζα . Κατά γενική ομολογία, πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου και πάνω από τη Ρηγίλλης πλανάται ως κακό όνειρο, ως εφιάλτης, το φάντασμα της κυβέρνησης της ΝΔ, την περίοδο 1990-1993, η παρένθεση του Κ. Μητσοτάκη».
    Η ΝΔ ως κυβέρνηση και ο κ. Κ. Καραμανλής ως πρωθυπουργός έχουν πια εξαντληθεί και παραπαίουν. Ο,τι καλό είχαν να δώσουν το έδωσαν. Η παράταση της παρουσίας τους μόνο αδιέξοδα σωρεύει για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, για την οικονομία, την κοινωνία και τους θεσμούς.
    Ο κοινωνικός διπολισμός είναι υπαρκτός και δεδομένος, και αναζητεί φερέγγυα πολιτική έκφραση και αξιόπιστη προγραμματική πρόταση . Η συσπείρωση, η ενότητα και η συμπαράσταση όλων με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου είναι προϋπόθεση για τη δημιουργία και πάλι ενός κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος πλειοψηφίας.
    Οι μάχες είναι μπροστά μας. Με πίστη και αυτοπεποίθηση μπορούμε να νικήσουμε .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ‘’PASOK poisonous’’

    1:11 μμ

    ==
    Και το χειροτερο φιλτατε ειναι οτι δεν εχουμε αντιπολιτευση!
    Αυτη η λεγομενη "αξιωματικη αντιπολιτευση" με αρχηγο αυτο το χαμενο το τζωρτζ τσαντ,Ε! οση καλη διαθεση και ναχεις δεν μπορεις να την ονομασεις αντιπολιτευση,οπως και υμεις αγαπητε παραδεχτηκατε.

    Θα ελεγον ,και συμφωνω μαζι σας φιλτατε,οτι εχει ενα σωρο γκεγκηδες,που γαυγιζουν "να παραιτηθει ο υπουργος,να παραιτηθει ο υπουργος Υγειας ,γιατι η νοσοκομα στο Δρομοκαιτειο,δεν αναγνωρισε τον προεδρο της σοσιαλητικης διεθνους,να παραιτηθει ο υπουργος δημοσιας ταξης ,γιατι οι κουκουλοφοροι εκαψαν την τραπεζα,να παραιτηθει ο υπουργος Εθν.αμυνας,γιατι ο φανταρος συνεληφθη μεθυσμενος και εκανε κολλητηρι στην μητερα σου(πραγμα απιθανο βεβαια,γιατι οπως ειπε και ο φιλτατος κ.βαβις ,η αγαηπητη σου μητερα ειναι χοντρη και φαφουτα...

    Να παραιτηθει ο πρωθυπουργος γιατι ο Φουρλας δεν μιλησε στον Χοη,που βρσικοταν στο ελικοπτερο.

    να παραιτηθει η κυβερνηση γιατι στα κατω γυφτικα ενας τσιγγανος εκλεψε το αυτοκινητο του συγγενους του...

    κλπ κλπ να μην σας κουραζω φιλτατε.
    Οπως σας εχω ξαναπει εχετε κριση και ευφυιαν και καταλαβαινετε οτι ο αρχηγος σας ειναι για τα μπαζα,οπως και υμεις ειπατε.

    Και οτι η πασοκοσκυλια η ιδια,οπως και υμεις διαπιστωσατε αγαπητε,θα ειναι μετα τις επομενες εκλογες,(στις οποιες οπως και υμεις εχετε πει θα ειναι περιπατος για την Νεα Δημοκρατια),αυτο το τσουρμο των πασοκοσκυλαιων θα διαλυθει.

    Θυμαμαι καποτε καπου που διαβασα το εξης:
    "Η αγελη των αγριοσκυλων,και των αλλων αγριων ζωων εχουν ενα κοινο σημειο.Πρωτα προσπαθουνε να κατασπαραξουνε τον εχθρο,και αφου το καταφερουν τρωγονται μεταξυ τους τα αγριμια".
    Ταιριαζει γαντι στην πασοκοσκυλια,συμφωνειτε και εσεις αγαπητε,ετσι δεν ειναι??
    Ειμαι σιγουρος οτι συμφωνειτε,η ορθη κριτικη σας σκεψη και η ευφυια σας το εγγυαται,αυτο ..αγαπητε μου σκυλε.
    Εχω και εγω ενα σκυλακι και ναξερες φιλτατε με τι πονο καρδιας το διαπομπευω ,συγκρινοντας το με την πασοκοσκυλια..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. o mpampis einai to kalytero tsimbouki dytika tou Rio Grande

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ενα έχω να πω
    Εχετε μαζευτεί όλοι οι κομπλεξικοι και οι καφροι που αντι να κανετε μια συζητηση με επιχειρήματα μιλάτε σα παιδακια δημοτικου για πουτσους κωλους και gay. Αμα ο μεγαλύτερο σας φοβος κ το χειροτερο που μπορει να σας συμβεί ειναι η ομοφυλοφιλια τοτε παει να πει πως το ψιλοσκέφτεστε και προσπαθείτε να το ξορκισετε ριχνοντας το ο ένας στον άλλον πως λέγαμε πάνω σου ο παππάς υποτίθεται πως δεν είναι παιδότοπος εδώ. Πραγματικα κανετε τους υπόλοιπους να μη θέλουν να διαβάζουν τα σχολια γιατι θα είοναι οι γνώστές χιλιοειπωμένες μαλακίες. Αμα θέλετε να ξεχεστειτε καντε τουλάχιστον με λίγο παραπάνω σκεψη παρά να πέφτετε σε κλισε και ευκολιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση