GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς βολεύουν τα παιδιά τους...

..."γαλαζοπράσινοι" διορισμοί από το παράθυρο!!! Διαβάστε μια νέα αποκάλυψη στο Press-gr...

..."γαλαζοπράσινοι" διορισμοί από το παράθυρο!!! Διαβάστε μια νέα αποκάλυψη στο Press-gr...

29 σχόλια

  1. οι


    ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛ


    ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΤΡΩΝΕ

    ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ντόρα Μπακογιάννη γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίκας Μητσοτάκη το γένος Γιαννούκου. Το 1968, λίγους μήνες μετά τη δικτατορία , η Ντόρα Μπακογιάννη και η οικογένεια της έφυγαν στην εξορία, στο Παρίσι. Το 1974 ,αμέσως μετά την πτώση της Χούντας, επέστρεψε στην Ελλάδα, και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς παντρεύτηκε με το γνωστό δημοσιογράφο Παύλο ΜπακογιάννηAπό το γάμο της απέκτησε δύο παιδιά, την Αλεξία και τον Κώστα. Στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989 ο σύζυγός της Παύλος Μπακογιάννης, βουλευτής της Ν.Δ. στη μονοεδρική της Ευρυτανίας, δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση "17 Νοέμβρη". Μετά από εννέα χρόνια χηρείας, τον Ιούλιο του 1998, παντρεύτηκε με τον Ισίδωρο Κούβελο..

    Ολοκλήρωσε τις μαθησιακές της σπουδές στη Γερμανική Σχολή του Παρισιού. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, συνέχισε τις ακαδημαϊκές της σπουδές στη Νομική Σχολή, όπου αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσίου Δικαίου της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί τη γερμανική, γαλλική και την αγγλική γλώσσα.

    Το 1977 έδωσε εξετάσεις στο Υπουργείο Συντονισμού και προσελήφθη ως υπάλληλος στη Διεύθυνση Θεμάτων της Ε.Ο.Κ.. Από το 1984 ως το 1989 ήταν υπεύθυνη του Πολιτικού Γραφείου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Μετά τη δολοφονία του συζύγου της, τον Οκτώβριο του 1989, υπέβαλε υποψηφιότητα, με τη Νέα Δημοκρατία, για τη μονοεδρική περιφέρεια της Ευρυτανίας, όπου είχε εκλεγεί ο Παύλος Μπακογιάννης στις εκλογές του Ιουνίου του 1989. Στις 5 Νοεμβρίου του 1989, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου κερδίζοντας τη μονοεδρική περιφέρεια της Ευρυτανίας, όπου επανεξελέγη και στις δύο επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, της 8ης Απριλίου του 1990 και της 10ης Οκτωβρίου του 1993. Τον Οκτώβριο του 1990, ορκίστηκε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη της Νέας Δημοκρατίας Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και το Δεκέμβριο του 1992, ανέλαβε το Υπουργείο Πολιτισμού. Στις εκλογές του 1996, άλλαξε εκλογική περιφέρεια και υπέβαλε υποψηφιότητα στην πρώτη εκλογική περιφέρεια της Αθήνας.

    Στις 22 Σεπτεμβρίου του 1996, εξελέγη πρώτη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Α' Αθηνών, όπου και επανεξελέγη, πρώτη πάλι, στις εκλογές της 9ης Απριλίου του 2000.

    Από τον Σεπτέμβριο του 1991 και ως τον Αύγουστο 1992EDU) και στην Διεθνή Δημοκρατική Ένωση (IDU). Στις 29 Απριλίου 1994, εξελέγη από το Γ΄ Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Στο Δ΄ Συνέδριο στις 22 Μαρτίου του 1997, επανεξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή η οποία, στη συνέχεια, την εξέλεξε για δύο θητείες στην Εκτελεστική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Τον Σεπτέμβριο του 1997, ορίστηκε από τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κ. Καραμανλή, υπεύθυνη του τομέα Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας και από τον Μάιο του 2000, ορίστηκε Υπεύθυνη του τομέα Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας. , ήταν Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας και είχε την ευθύνη της εκπροσώπησης του κόμματος της στην Ευρωπαϊκή Δημοκρατική Ένωση (

    Στις 29 Μαρτίου του 2002 συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., αποδέχθηκε την πρόταση του Πρόεδρου του κόμματος, Κ. Καραμανλή, να είναι υποψήφια Δήμαρχος της Αθήνας στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2002. , κατά τη διάρκεια της
    Στις 20 Οκτωβρίου του 2002 εξελέγη, η πρώτη γυναίκα στην ιστορία της πόλης των Αθηνών Δήμαρχος Αθηναίων, με ποσοστό 60,6%, που είναι το μεγαλύτερο που έχει πάρει ποτέ δήμαρχος στο δήμο της Αθήνας.

    Στις 15 Φεβρουαρίου 2006 ανέλαβε τα καθήκοντα του Υπουργού Εξωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλή.

    Τον Μάρτιο του 1992 απονεμήθηκε στην Ντόρα Μπακογιάννη από το Διεθνές Κέντρο Γυναικών το βραβείο "International Leadership Award" και τον Ιούνιο του 1993 της απονεμήθηκε διάκριση από το 14ο Διεθνές Συμπόσιο "Fontana di Roma", ως εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο του Πολιτισμού.
    Το 2003 μετά από πρόσκληση του τότε προέδρου της Commission, Romano Prodi συμμετείχε μαζί με άλλες 12 επιφανείς προσωπικότητες της Ευρώπης- στην Στρογγυλή Τράπεζα που υπέβαλε προτάσεις για τον κοινωνικό χαρακτήρα, την πολιτισμική ταυτότητα αλλά και το οικονομικό σχέδιο της νέας Ευρώπης
    Το Δεκέμβριο του 2005World Mayor» στον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό που διοργανώνεται από τον οργανισμό «City Mayors» λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφους και θετικά σχόλια ανάμεσα σε 550 Δημάρχους από ολόκληρο τον κόσμο. Τον Σεπτέμβριο του 2006 το περιοδικό Forbes την περιέλαβε στη λίστα με τις 100 ισχυρότερες γυναίκες του πλανήτη για το 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει καποιος που να δεν ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.53 ase megale... kai to dhmosio to jeskisate 20 xronia, kai ta nhsakia ta poulhsate..

    kai twra paizete me ta spirta sto dasos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ


    ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝΕ


    ΣΑΚΚΟΥΛΙΑ ΜΕ ΦΛΟΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    23/07/07
    1. Το κινημα των bloggers στο
    Προεδρικο Μεγαρο.Στην αυριανη
    γιορτη υης Δημοκρατιας οι
    εκπροσωποι των κινητοποιησεων
    για την Παρνηθα.
    2. Λειτουργει το Ειδικο Ταμειο
    Κοινωνικης Αλληλεγυης(ΕΤΚΑ),
    στους Νομους με υψηλη ανεργια.
    Στα 900!!! ευρω το μηνιαιο
    επιδομα.
    3. Διεκδικουν καμενη γη στα
    Βριλησσια με τιτλους επι
    Ομερ Βρυωνη.
    4. "Βουλιαζουν" τα πλοια του
    Αυγουστου.Στο 95% φτανει η
    πληροτητα για τους επιβατες,
    στα 100% για τα αυτοκινητα.
    Αναρπαστα τα εισιτηρια τοσο
    για δημοφιλεις προορισμους οσο
    και για νησια της αγονης
    γραμμης.
    5. 16.49% ειναι η αποδοση του
    Γενικου Δεικτη του ΧΑΑ απο τις
    αρχες του χρονου μεχρι 19/7/07
    14.66% ηταν η ενισχυση των
    εταιρειων υψηλης
    κεφαλαιοποιησης, απο 1/1/07.
    30.68% τα κερδη της μεσαιας
    κεφαλαιοποιησης απο 1/1/07
    38.61% κερδισε ο FTSE/ASE 80
    17.715 κερδισε o FTSE/ASE 140
    Ζεστο χρημα φερνουν οι
    αυξησεις κεφαλαιου,Ξεπερνουν
    τα 6.4 δις ευρω απο τις αρχες
    του ετους γισ τις εισηγμενες
    στο Χ.Α.Α.
    6. Τσε,ο νεος "ερωτας" του
    Χολιγουντ.Τον βρηκε στο
    προσωπο του ΜΠΕΝΙΤΣΙΟ ΝΤΕΛ
    ΤΟΡΟ .
    7. "Δεν μου αρεσει η λεξη ηρωας"
    Δηλωσε ο 26χρονος που εσωσε
    συνταξιδιωτες του στο
    ναυαγιο του "Εξπρες Σαμινα"
    "Μου εκανε εντυπωση οτι δεν
    υπηρχε βοηθεια.παρα μονον
    απο εναν δυο καμαροτους"
    8. Το comeback του Φερναντο.
    Ο Ισπανος με τη νικη του μειωσε
    στους 2 βαθμους τη διαφορα του
    απο τον Αγγλο πρωτοπορο.
    9. Επεστρεψε στα κολουαρ η Θανου.
    Με επιδοση 11.41 πηρε την
    πρωτη θεση στο πρωταθλημα
    Ενοπλων.



    NEWS BALANCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θεωρεί ότι δημοσιεύεται εδώ ανακριβές και κομματικά πολωμένο.
    Για τον λόγο αυτό μας "σπαμμάρει.
    ΠΧ:

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    23/07/07
    1. Το κινημα των bloggers
    2. Λειτουργει το Ειδικο
    3. Διεκδικουν
    4. "Βουλιαζουν"
    5. 16.49% ειναι
    6. Τσε,ο νεος "ερωτας"
    7. "Δεν μου αρεσει η λεξη
    8. Το comeback του πορο.
    9. Επεστρεψε στα κολουαρ



    NEWS SPAM and BULLSHIT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παράθυρο --> Σύμβαση --> Ανανέωση Σύμβασης --> Φωτογραφική Προκύρηξη. Και μετά τρέχτε να καταθέσετε και εσείς δικαιολογητικά στο ΑΣΕΠ για να σας πάρουν τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Periergo...

    Pws kai den egrapse apopanw kamia asxeth malakia pali o "pisinos"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σιούφας διόρισε την κόρη του στη βουλή επ΄πι Κακλαμάνη.
    Ο γιός της Ντόρας Κώστας Μπακογιάννης διορίστηκε στον ΟΗΕ στη Βοσνία για να φτιάξει βιογραφικό. Σήμερα είναι σύμβουλος της μητέρας του στο Υπουργείο Εξωτερικών.
    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν γύρισε από τις σπουδές στην Αμερική, τον διόρισε ο Σημίτης στην Εθνική Τράπεζα με μισθό κάποια εκατομμύρια το μήνα.
    Ο γιός του Άκη Τσοχατζόπουλου μισθοδοτείτε ακόμη και σήμερα τον το ΤΕΜΠΕΕ, χωρίς να εμφανιστεί ποτέ στη δουλειά του.
    Αυτό στο χωριό μου το λένε αλλαξοκολιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρομερη αποκάλυψη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3.32 κάτι βαρύ έφαγε χτες και δυσκολεύεται φαίνεται να παράξει την "εγκεφαλική" ουσία που αποθέτει εδωμέσα

    labis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποιός είμαι
    Βιογραφικό

    O Κυριάκος γεννήθηκε στην Αθήνα το Μάρτιο του 1968. Λόγω της επιβολής του στρατιωτικού καθεστώτος στην Ελλάδα, βρέθηκε εξόριστος στο Παρίσι μαζί με την οικογένειά του, σε ηλικία μόλις 6 μηνών. Επέστρεψε με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, το 1974. Το 1986 αποφοίτησε αριστούχος από το Κολέγιο Αθηνών όπου, κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους της φοίτησής του, εξελέγη πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας.

    Μεταξύ των ετών 1986-1990, σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο "Harvard" των Ηνωμένων Πολιτειών, από όπου και αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση "summa cum laude". Τιμήθηκε επίσης με το έπαθλο "Hoopes", το ανώτατο βραβείο που απονέμεται σε φοιτητή για πτυχιακή εργασία, για την εκπόνηση της διατριβής του με θέμα την Αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα κατά την περίοδο 1977-1985.

    Κατά τη διάρκεια των εκλογικών αναμετρήσεων του 1989, συμμετείχε ενεργά σε οργανωτικές ομάδες προεκλογικού αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, αναλαμβάνοντας κυρίως την οργάνωση της υποδομής για την υποδοχή και τη φιλοξενία των εκπροσώπων του ξένου τύπου.

    Μεταξύ των ετών 1990-1991 εργάστηκε ως οικονομικός αναλυτής στην "Chase Investment Bank" στο Λονδίνο. Στην συνέχεια, επέστρεψε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία την οποία και ολοκλήρωσε στην 346 Μοίρα F-16, της 111 Π.Μ., Ν. Αγχιάλου Μαγνησίας.

    Ο Κυριάκος συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο "Stanford" των Ηνωμένων Πολιτειών από όπου απέκτησε τίτλο Masters στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις με ειδίκευση στα ζητήματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών του επιστρέφοντας στο "Harvard" από όπου και απέκτησε δεύτερο τίτλο Masters στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το "Harvard Business School".

    Mεταξύ των ετών 1995 - 1997 διετέλεσε στέλεχος της εταιρίας συμβούλων "McΚinsey and Company" στο Λονδίνο, όπου δραστηριοποιήθηκε κυρίως στους τομείς των τηλεπικοινωνιών και των τραπεζικών υπηρεσιών. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures, τη θυγατρική εταιρία "venture capital" της Alpha Βank, με αντικείμενο τις επενδύσεις σε γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

    Στη συνέχεια, ο Κυριάκος μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδας όπου και του προτάθηκε να αναλάβει την ανάπτυξη της δραστηριότητας "venture capital" της Τράπεζας, στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Από τον Ιανουάριο του 2000 ως τον Απρίλιο του 2003 κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στην "Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών".

    Υπό την διοίκηση του Κυριάκου, η "Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών" καταξιώθηκε ως ένας από τους πιο δυναμικούς χρηματοδότες επιχειρήσεων στην ελληνική και την βαλκανική αγορά του "venture capital". Η εταιρία επένδυσε σε πληθώρα δυναμικών, γρήγορα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων παρέχοντας επενδυτικά κεφάλαια και δημιουργώντας πολλές καινούργιες θέσεις εργασίας. Στήριξε επίσης πολλές ελληνικές επιχειρηματικές πρωτοβουλίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη παρέχοντας, εκτός των κεφαλαίων, και σημαντική τεχνογνωσία. Η "Εθνική Συμμετοχών" υπήρξε η πρώτη εταιρία που δημιούργησε εξειδικευμένο κεφάλαιο επιχειρηματικών συμμετοχών που επενδύει αποκλειστικά σε ελληνικές εταιρίες υψηλής τεχνολογίας καθώς και η πρώτη εταιρία που εξερεύνησε ενεργά την αγορά της Τουρκίας, παρέχοντας κεφάλαια και τεχνογνωσία σε ελληνικές εταιρίες με επενδυτικά σχέδια στην γείτονα χώρα.

    Με την ιδιότητά του, ως Διευθύνοντος Συμβούλου της "Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών", ο Κυριάκος συμμετείχε στα διοικητικά συμβούλια πολλών εταιριών και το 2002 εξελέγην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο "European Venture Capital Association". Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ενώ αρθρογραφεί συστηματικά στον τύπο για θέματα νέας επιχειρηματικότητας και ανταγωνιστικότητας. Για την ευρύτερη επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει πολλές τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του από το "Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ" του Davos, ως ενός εκ των 100 πιο πολλά υποσχόμενων ηγετών του αύριο για το 2003 ("Global Leader for Tomorrow").

    Στις εκλογές του Μαρτίου του 2004 εξελέγη βουλευτής στη Β΄ Αθηνών συγκεντρώνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό σταυρών μεταξύ των συνυποψηφίων του της Νέας Δημοκρατίας. Στη Βουλή των Ελλήνων είναι μέλος της Μόνιμης Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων. Είναι επίσης Πρόεδρος της Ομάδας Φιλίας με το Κοινοβούλιο της Φινλανδίας και μέλος των Ομάδων Φιλίας με την Αίγυπτο, Ουγγαρία και ΗΠΑ.

    Ο Κυριάκος διετέλεσε Πρόεδρος του "Ιδρύματος Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης" αντικείμενο του οποίου είναι η μελέτη της ζωής και του έργου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και η έρευνα της νεώτερης πολιτικής ιστορίας της χώρας.

    Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά.



    Παρίσι, 1971: Ο Κυριάκος με την οικογένειά του κατά τη διάρκεια της εξορίας τους.
    ΗΠΑ, Ιούνιος 1990: Ο Κυριάκος κατά την αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο Harvard.
    Αγχίαλος, 1992: Ο Κυριάκος κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στην 111 Π.Μ.
    Αθήνα, 2002: Ο Κυριάκος κατά τη διάρκεια Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας.
    Νταβός, Φεβρουάριος 2003: Ο Κυριάκος βραβεύεται με τη διάκριση 'Global Leader for Tomorrow'.
    Αθήνα, 2004: Προεκλογική ομιλία στο Περιστέρι, 2 Μαρτίου 04
    Αθήνα, 2005: Ομιλία στη συζήτηση του σχεδίου νόμου για την αξιοποίηση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Μεινε ενημερος
    Για να ενημερώνεσαι άμεσα για τη δράση μου:
    Εγγραφή
    Πές το σε φίλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΚΟΗ ΚΑΙ ΦΟΥΡΛΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΔΑΣΗ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΑΙΚΟΙ ,ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ,ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΟΥΡΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΗ;ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΣ;ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΟΥΡΑΔΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα δάση τα καίει ο λαλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τα δάση τα καίει ο λαλιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γεννήθηκε την 18 Οκτωβρίου 1918 στα Χανιά της Κρήτης. Είναι παντρεμένος με την Μαρίκα Γιαννούκου με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά: τη Ντόρα, την Αλεξάνδρα, την Κατερίνα και τον Κυριάκο.

    Ο Μητσοτάκης προέρχεται από οικογένεια Κρητών με μακρά πολιτική παράδοση. Ο παππούς του Κωστής Μητσοτάκης (1845-1898), επ' αδελφή γαμβρός του Ελευθερίου Βενιζέλου, υπήρξε ιδρυτής του "Κόμματος των Ξυπόλητων", το οποίο αργότερα παρέλαβε από αυτόν ο Ελευθέριος Βενιζέλος και μετονόμασε σε "Κόμμα των Φιλελευθέρων". Ο γερο-Κωστής Μητσοτάκης, σύζυγος της Κατίγκως, το γένος Βενιζέλου, υπήρξε από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της εποχής του. Μετά τον θάνατό του, το 1898, η ελληνική κυβέρνηση τον τίμησε, ψηφίζοντας στη Βουλή νόμο για την απονομή τιμητικής σύνταξης στη χήρα και τα ορφανά παιδιά του.

    Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κυριάκος Μητσοτάκης (1883-1944), ήταν βουλευτής Χανίων και στον Βαλκανικό Πόλεμο του 1912, ηγούμενος σώματος Κρητών εθελοντών, πολέμησε στη Μακεδονία και την Ήπειρο.

    Ο αδελφός του πατέρα του, Αριστομένης Μητσοτάκης (1884-1941), ήταν επίσης βουλευτής Χανίων, διετέλεσε υπουργός Εθνικής Οικονομίας στην Κυβέρνηση Παπαναστασίου και αντιπρόεδρος της Βουλής. Ηγήθηκε του κινήματος που εκδηλώθηκε στα Χανιά της Κρήτης, το καλοκαίρι του 1938, εναντίον του καθεστώτος Μεταξά, μετά την αποτυχία του οποίου κατέφυγε στην Κύπρο όπου και πέθανε εξόριστος το 1941.

    Αλλά και από την πλευρά της μητέρας του, ο παππούς του Χαράλαμπος Πλουμιδάκης (1866-1943), πρωτοξάδελφος του Ελευθερίου Βενιζέλου, υπήρξε και αυτός βουλευτής και υπουργός την περίοδο της Κρητικής Πολιτείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 5.34

    ΤΑ ΔΑΣΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΙΕΙ



    Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΠΟΥΝΑΙ GAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Laliotti, Mercuri, Lombardo, Pangalo

    μερικα απο τα socialμπουμπουκια του pasok.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ,

    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ!

    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΜΠΛΙΑΧ...

    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!

    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ...



    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 6.32 δοκίμασέ τις απλώνοντάς τες πάνω στα κλεμμένα του πασοκ. τότε θα σου φανούν πολύ εύγευστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 6.42

    Μην είσαι βιασστικος!
    Ο πελάτης μου ξερειποιος ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΜΕ,
    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ.

    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΜΠΛΙΑΧ...
    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!

    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ...



    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 6.45 δε πειράζει, εσύ συνέχισε την ίδια δίαιτα. μόλις σου τελειώσουν οι κουράδες φάε τα σκατά που έχεις στο κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 6.46

    Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ GAY



    ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ GAY
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΙΕΙ...
    ΚΑΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ ΑΣ ΚΛΑΙΕΙ
    ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΕΗ!!!


    ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ,
    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ!

    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΜΠΛΙΑΧ...
    ΝΑ ΤΡΩΜΕ, ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ!

    ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ...



    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι αλήθεια οτι στην Δεξίωση για την αποκατάσταση της εξουσίας στη διάδοχο της χούντας κατάσταση εκλήθησαν πολίτες;

    Στο τέλος - λέει - για να τους επιτραπεί η έξοδος, θα πρέπει πρώτα να σκουπίσουν να πλύνουν να σφουγγαρίσουν και να κάνουν τα πιάτα και τις τουαλέτες!

    Τόση η Δημοκρατία τους.
    Μόνο τέτοια!
    Αντε, και του χρόνου με πραγματική Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειναι πραγματι αδιστακτοι αλιτηριοι αυτοι οι Γαλάζιοι σκύλοι .
    Εχει κατι γκεγκηδες ,αφιονισμενα σκυλια που σου ρχεται καμμια φορα αν τα βλεπεις στην τηλεοραση να την σπάσεις...

    Ενα παραδειγμα των τελευταιων ημερων.
    Υπαρχει ενα υποκειμενο , Ρουσσόπουλος ,που ντε και καλα προσπαθει να μας πεισει οτι το μαυρο ειναι ασπρο και ταναπαλιν και η πλακα ειναι οτι πιστευει οτι μας δουλευει κιολας.

    Πιθανωτατα τα πορωμενα αφιονισμενα διανοητικα καθυστερημενα υποκειμενα "οπαδα" της Γαλαζοσκυλιας,ο "σκληρος πυρηνας" οπως τους λενε, να εγκρινουν τετοιες πρακτικες.

    Ναι αλλα οταν βγαινει στην τηλεοραση απευθυνεται σε χιλιαδες η και εκατομμυρια ανθρωπους που διαθετουν και ευφυια και κριση.
    Δεν ειναι ολοι Γαλαζοσκυλαιοι!
    Πως να το κανουμε..!

    Το λοιπον ενα επιχειρημα που επικαλειται συνεχεια αυτο το υποκειμενο,εχει να κανει με την πυροσβεστικη.
    Την οποιαν ,οπως λεει,ΔΕΝ ην διελυσε η Ν.Δ.

    Ας τα παρουμε τα πραγματα με την σειρα.
    Η πυροσβεστικη αριθμούσε επί κυβερνήσεων Σημίτη 12.000 ανδρες.

    Αυτη την ΙΔΙΑ πυροσβεστικη παρελαβε η Ν.Δ το 2004.
    Σήμερα η πυροσβεστική έχει 4.500 άνδρες διότι άλλους απέλυσαν , άλλους έδιωξαν
    Και δεν αντικατέστησαν τους συνταξιοδοτηθέντες .
    Έπρεπε να προσλάβουν τους αγροφύλακες του ... Μητσοτάκη .

    Και αυτη η σημερινή ελειπής πυροσβεστικη ευθυνεται για τυχον παραλειψεις,ατελειες αναποτελεσματικοτητα και στις σημερινες πυρκαιες!

    Δεν καταλαβε ο Ρουσσόπουλος ότι θα μπορουσε η κυβερνηση να είχε διατηρήσει αλλά και να βελτιώσει την Πυροσβεστική στα 3 χρονια..
    Το σωστο θα ηταν αξιολογηση,ελεγχο προσοντων,τροπο προσληψης κλπ.
    Δεν έκανε τίποτε . Ανάστησε την Αγροφυλακή . Αυτό γιόρταζε ο Πολύδωρας την ΄΄ωρα που καιγόταν η Πάρνηθα .
    Θέλουν να ξεχάσουν οι Γαλαζοσκυλαιοι την περίφημη δηλωση του Βουλγαρακη,την πρωτη μερα αναληψεως των καθηκοντων του ως Υπουργος δημοσιας ταξης,οτι δηλαδη η πυροσβεστικη ειναι αρτια οργανωμενη,και τα στελεχη της με αυτοθυσια κανουν το καθηκον τους.

    Φραση ΙΣΤΟΡΙΚΗ
    Υπηρχε καμμια περιπτωση ο Υπουργος Δημοσιας ταξης να πειτο αντιθετο?
    Την στιγμή που παρέλαβε την καλλίτερη Πυροσβεστική της Ευρώπης από τον Κώστα Σημίτη ;;;

    Υπηρχε ποτε τετοια περιπτωση???

    ΚΑΜΜΙΑ!

    Ε! λοιπον αυτη την δηλωση του νεου υπουργου Βουλγαρακη,την ξεχνούν σήμερα οι δεξιοί αλήτες .
    Ομαδικως οι Γαλαζοσκυλαιοι
    να παραιτηθει πρέπει ο Πολύδωρας που μειόνοντας σε λιγότερο από τους μισούς τους άνδρες του σώματος προσέβαλλε την πυροσβεστικη ,προσβαλει τα ηρωικα παιδια του λαου που δινουν την ζωη τους κλπ κλπ

    Η Γαλαζοσκυλια ειναι περιεργη φυλη.
    Και επικινδυνη ,αδιστακτη μισαλλοδοξη φαρα.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση