GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύματα της τηλεπικοινωνιακής ασυδοσίας...

... είναι χιλιάδες καταναλωτές! Στο Νέο ΙΝΚΑ φτάνουν καθημερινά εκατοντάδες ονομαστικές καταγγελίες συνδρομητών εναντίον των περισσοτέρων...

... είναι χιλιάδες καταναλωτές!

Στο Νέο ΙΝΚΑ φτάνουν καθημερινά εκατοντάδες ονομαστικές καταγγελίες συνδρομητών εναντίον των περισσοτέρων παρόχων σταθερής τηλεφωνίας.
Τα συνηθέστερα παράπονα των καταναλωτών είναι τα ακόλουθα:
Αδικαιολόγητες καθυστερήσεις στις συνδέσεις που φτάνουν και τoυς 6 μήνες, ενώ τηλεφωνικά έχουν υποσχεθεί στους καταναλωτές, ότι η σύνδεση θα γίνει εντός 4 ημερών.
Συχνές και αδικαιολόγητες διακοπές στο σήμα της γραμμής.
Ενώ υπάρχει επιπλέον χρέωση για αναγνώριση κλήσης, τελικώς αυτή δεν παρέχεται.
Απατηλές υποσχέσεις ότι εάν ο καταναλωτής υπαναχωρήσει θα επιστρέψει στον ΟΤΕ χωρίς καμιά επιβάρυνση, ενώ στην πραγματικότητα ο καταναλωτής καλείται να καταβάλλει εκ νέου το κόστος επανασύνδεσης με τον ΟΤΕ.
Οι καταναλωτές, ενώ τηλεφωνούν στις εν λόγω εταιρίες και ζητούν διακοπή, ακόμη και γραπτώς, αυτό δεν γίνεται σεβαστό και εξακολουθούν παρανόμως να αποστέλλονται λογαριασμοί.
Ο χρόνος για την αλλαγή εταιρίας από τον ΟΤΕ σε άλλον πάροχο έχει φτάσει σύμφωνα με καταγγελία που έχουμε στην διάθεση μας ακόμη και τους 5 μήνες. Ενδιαμέσως ο καταναλωτής έχει μείνει χωρίς τηλέφωνο και χωρίς internet.
Πολλές φορές δεν γίνεται ταυτοποίηση μεταξύ του καταναλωτή που τηλεφωνικά ζήτησε την αλλαγή παρόχου και εκείνου που τελικώς υπογράφει. Συμβαίνει ακόμα το παράλογο να έχει γίνει ενεργοποίηση γραμμής βάσει τηλεφωνικής συνομιλίας με τον εκπρόσωπο του παρόχου - ενίοτε με αμφισβητούμενη την συναίνεση του καταναλωτή- και χωρίς καν να έχει προηγηθεί υπογραφή σχετικής σύμβασης.
Άρνηση παραδόσεως σύμβασης και των σχετικών δεσμεύσεων αυτής στον καταναλωτή προς υπογραφή.
Ανυπαρξία τεχνικής υποστήριξης και εξωτερικών συνεργείων, για τις συχνότατες περιπτώσεις προβλημάτων.
Ανυπαρξία εκπαιδευμένων στελεχών τόσο στον εμπορικό όσο και στον τεχνικό τομέα.
Αδυναμία παροχής υπηρεσιών ISDN και ΑDSL, ενώ ο καταναλωτής έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα έχει αυτές τις υπηρεσίες.
Αυθαίρετη φραγή αριθμών (800+), ώστε να αποκλείεται η προσωρινή σύνδεση με άλλα δίκτυα Ιnternet.
Άπειρες ώρες τηλεφωνικής αναμονής με χρέωση μάλιστα του συνδρομητή, ειδικά για το «τεχνικό τμήμα», για την αναφορά παραπόνων.
Ανυπαρξία απάντησης στους συνδρομητές που καταθέτουν καταγγελίες, τόσο από τις εταιρίες όσο και από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Το Νέο ΙΝΚΑ εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές, τόσο για τις συμβάσεις τις οποίες υπογράφουν, όσο και για τις χρεώσεις τις οποίες καλούνται να πληρώσουν και ζητά την άμεση παρέμβαση της πολιτείας ώστε να σταματήσει πλέον το καθεστώς ασυδοσίας που διέπει την αγορά σταθερής τηλεφωνίας.
Το Νέο ΙΝΚΑ είναι ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός, που μπορεί και εκπροσωπεί τους καταναλωτές σε Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς φορείς. Το Νέο ΙΝΚΑ, νομιμοποιείται, εφόσον καταστεί ανάγκη, να ασκεί συλλογικές αγωγές προασπίζοντας έτσι τα συμφέροντα των καταναλωτών. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το Νέο ΙΝΚΑ είναι 210- 9577422 και η ηλεκτρονική διεύθυνση για συμβουλές, καταγγελίες και απορίες σας είναι: http://www.newinka.gr/.

22 σχόλια

  1. Σκεφτομουν να σας πω για τις εκλογες σε 10 μερες που θα φυγω για διακοπες αλλα Αποφασισα να σας πω τωρα.Κατα 99%(παντα υπαρχει το 1% λογω καποιου ξαφνικου κ πολυ σημαντικου εθνικου γεγονοτος)εκλογες Σεπτεμβρη-Οκτωβρη δεν θα γινουν.Το νωριτερο που μπορει να γινουν ειναι τελος Νοεμβρη η αρχες Δεκεμβρη κ η τελικη αποφαση θα παρθει οταν ο Καραμανλης γυρισει απο Κινα.Αν δεν γινουν τοτε παμε για το τελος της τετραετιας. Αυτη την περιοδο οι δυο αυτες σκεψεις ειναι 50-50.Το σιγουρο ειναι οτι ο Γιωργος θα λαχανιασει οπως ειχε πει κ ο προεδρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλιά λέγαμε το πολύ το τάκα-τάκα
    κάνει το παιδί μαλάκα.
    Τώρα λέμε το πολύ το πάνω-κάτω
    κάνει το παιδί δράκο...
    Γιατί φεύγεις για διακοπές βρε
    άσπλαχνο ον? Εμάς δεν μας σκέφτηκες καθόλου? Με ποιόν θα γελάμε τώρα εμείς? Τόσο άκαρδος είσαι τελικά?
    Μας καλόμαθες καλά-καλά και τώρα
    μας παρατάς σύξυλους? Ντροπή σου!
    Λοιπόν δράκε πρόσεξε καλά,αν δεν ανακαλέσεις ΑΜΕΣΑ την απόφασή σου να πας διακοπές,θα μάθω που θα πας και θα σου στείλω εκεί που θα είσαι τον babis και τον τζων μαζί
    πακέτο,δύο σε ένα!
    Και αν πάλι δεν συνετιστείς τότε θα με αναγκάσεις να χρησιμοποιήσω
    το υπερόπλο μου,θα σου στείλω τον
    Ακρωαρχιδομαλακάκη να σου κάνει μάθημα για τις εκλογές και πως ο χρόνος διεξαγωγής τους είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου!
    Σε έσπασε ήδη κρύος ιδρώτας ε?
    Καλά να πάθεις παλιόπαιδο,που τολμάς να μας χαλάσεις την καλύτερη διασκέδαση μες το κατακαλόκαιρο,και ειδικά τώρα που σταμάτησε και ο Λαζόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΟΣ

    ΟΔΥΣΣΕΙΑ (Από τη συλλογή "Τόποι νέοι")

    Δεμένος τρυφερός αλλιώτικος
    Δεμένος στο κατάρτι μου.
    Τόσα νερά στο δωμάτιό μου!

    Ας έρθουν οι σύντροφοι
    Ας έρθουν οι σειρήνες
    Ας έρθει - έστω - ένας υδραυλικός.


    ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ Ο ΧΥΤΗΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγραφε το ποίημα για τις μουνότριχες της Χριστινούλας ο Πάγκαλος...


    γι' αυτό τα έκανε μουνί καλλιγραφία με τον Οτσαλάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε drake εσυ που έχεις τα conne..πες στον πρόεδρο να μείνει στην Κίνα,έτσι κι αλλιώς τον κινέζο κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρτε το χαμπέρρρρ!!
    Η μόνη εγγύηση είναι ο ΟΤΕ πότε θα το καταλάβετε?
    Πάνε όλοι οι ταληροφονιάδες Ελληνες και βάζουν εναλλακτικούς για να γλυτώσουν 15-20 ευρώ το μήνα και τελικά τους βγαίνει πιο ακριβό, αφού πολλοί μιλάνε για κανα μήνα απο το κινητό, μιας και το τηέφωνο τους είναι νεκρό!!
    Επίσης σε κάθε βλάβη περιμένουν σε γραμμή ΥΨΗΛΗΣ χρεώσης για να βρούνε λύση με αποτέλεσμα να έρχονται στα ίδια λεφτά καθε μήνα...
    Εγω ΜΟΝΟ ΟΤΕ τέλος...δίνω κάτι παραπάνω αλλά έχω λύση σε 3 μέρες το πολύ ΟΤΑΝ έχω πρόβλημα..
    Αφήστε που τα 10-20-30 MBit που τάζουν οι εναλλακτικοί είναι συνήθως 2-5-10 στην πραγματικότητα λόγω πολλών τεχνικών λεπτομερειών...
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ VIVODI και HOL ειδικά αν έχετε επιχείρηση γιατί θα πάθετε έλκος και καρδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΑΣΧΕΤΑ COMMENTS ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το newinka είναι απάτη ρε παιδιά, έχει γίνει τεράστιο θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Εγγύηση ο ΟΤΕ" !

    Ε βέβαια αφού δεν αφήνει άλλους εναλλακτικους και τους σαμποτάρει.

    Ε βέβαια αφού οι εναλλακτικοί μας κοροιδεύουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ "ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ" ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.
    ΑΠ'ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΘΕΛΕΙ ΟΜΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10:37
    «Αν, όπως είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποτελεί εθνικό πένθος η καταστροφή της Πάρνηθας, τότε η κυβέρνηση φέρεται ως εύθυμη χήρα» δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος σε συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας την κυβερνητική στάση στο θέμα της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα.

    Ο κ. Αλαβάνος κατηγόρησε τον κ. Καραμανλή ότι «δεν έχουμε πρωθυπουργό ο οποίος να έχει ενσωματώσει στις δραστηριότητές του τα δάση και είναι απών στη Βουλή και απών για τα δάση». Προσέθεσε επίσης ότι «η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ διαμορφώνει προϋποθέσεις για την καταστροφή των δασών», ενώ αναπτύσσοντας τις θέσεις του ΣΥΝ για τα οικολογικά προβλήματα ο κ. Αλαβάνος είπε ότι το μοντέλο για την αντιμετώπισή τους είναι αυτό που είδαμε στην περίπτωση του Ελληνικού, όπου χρειάστηκε η κινητοποίηση κοινωνικών οργανώσεων, της Αυτοδιοίκησης, και η απεργία του δημάρχου.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γεια σου ρε πισινούς με τις αρχιδιές σου...


    η εύθυμη χήρα είναι η πουτάνα η Λιάνη που έθαψε το σάψαλο και τρώει τα κλεμμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. afth den eixe kleisei sa gynaika?

    o zigolo spyropoulos omws myristhke to meli apo ta klemmena kai phre mazi tou tanalies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για την Teledome έχετε ακούσει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ΣΥΝασπισμενοι αριστεροι αλλοδαποι με αρχηγο τον Αλβανο, να ενδιαφερθουν για τις δικες τους χωρες. Εδω θα θεωρουνται ανεπιθυμητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΟΤΕ και η Κυβέρνηση, αρχικά εμπόδισαν την ανάπτυξη ενναλακτικών τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην χώρα μας, σε πλήρη αντίθεση με αυτά που γινόταν στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ο μέν ΟΤΕ για να μπορεί να διατηρεί υψηλότατες τιμές προς τους τελικούς καταναλωτές ως μονοπώλιο, η εκάστοτε κυβέρνηση για να μπορεί να πουλάει κομματάκι του μετοχικού κεφαλάιου του ΟΤΕ (τα ίδια ακριβώς έκαναν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!!).

    Οταν το "κράξιμο" από την Ευρωπαική Ενωση έφτασε στο απροχώρητο προν την υπο-ανάπτυκτη τεχνολογικά Ελλάδα , τότε αναγκαστικά έπρεπε να "ανοίξουν" λίγο οι κάνουλες και άφησαν μικρά κομμάτια ενναλακτικών υποδομών να αναπτυχτούν (αλλά δημιουργώντας τρομερά προβλήματ στις παροχές και στην λειτουργεία αυτών των γραμμών)...

    Ναι ΟΚ, όποις θέλει να πληρώνει τόσο ακριβά τον ΟΤΕ για αυτού του επιπέδου τις υπηρεσίες του είναι ΄δικαίωμα του ! Ομως, θα πρέπει τουλάχιστον να σταματήσει αυτό το στημένο παραμύθι με τις "ενώσεις καταναλωτών" που αντί να διαμαρτυρηθούν γιατί οι Ελληνες καταναλωτές ΔΕΝ απολαμβάνουν ανάλογες υπηρεσίες με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και σε ανάλογες τιμές/κόστος !!

    Ελεος με αυτή την κοροιδία στο "Ελλαδιστάν" μας ...


    Καταλήξαμε ΟΛΟΙ οι Ελληνες, ανεξαρτήτου πολιτικής προέλευσης να ευλογούμε τον γέρο Καραμανλή που μας έβαλε στον ΕΟΚ, αναλογιζόμενοι τί θα γινόταν διαφορετικά σήμερα στην χώρα μας και στην οικονομία μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2:37
    Κούνια που σε κούναγε . Της έφαγαν και την τελευταία δεκάρα οι ζιγκολό και έδωσε αντιπαροχή το ''κωλόσπιτο''.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντί να δίνονται απαντήσεις για το τεράστιο σκάνδαλο των ομολόγων, για τις μίζες και τις βαλίτσες, ο κ. Καραμανλής προσπαθεί να συγκαλύψει την υπόθεση.
    Μας είπαν (οι της ΝΔ) ότι ήταν οι αρχάγγελοι της κάθαρσης και αποδείχθηκε ότι ήταν οι πρωτομάστορες της διαφθοράς.
    Το τελευταίο αποκούμπι του κάθε Έλληνα, που αισθανόταν ότι ο δρόμος για το μέλλον του παιδιού του ήταν οι Πανελλήνιες, η κυβέρνηση κατόρθωσε και αυτό να το ξεθεμελιώσει.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ - ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ - ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

    Συμπολιτες κρατηστε λογαριασμο,
    1.ΕΣΥ, ιατρικο/νοσηλευτικο προσωπ.
    2.ΔΕΗ, ας εχει συνολο 29.000
    3.ΕΛΑΣ , συνολο 50.000
    4.ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ
    5.ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ
    6.ΛΙΜΕΝΙΚΟ
    7.ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
    8.ΕΦΕΤ
    9.ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ
    10.ΔΗΜΟΙ
    11.ΟΣΕ
    12.ΠΙΚΠΑ
    13.ΟΤΕ
    14.ΕΥΔΑΠ
    15.ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
    16.ΕΦΟΡΙΕΣ
    17.ΤΡΑΜ
    18.ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
    19.ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ
    20.ΦΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΧΩΡΩΝ
    21.ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΕΣ-ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ
    22.ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    23.ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
    24.ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΟΤ
    25.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
    26.ΡΑΕ
    27.ΚΕΝΤΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ
    28.ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
    29.ΔΑΣΚΑΛΟΙ
    30.ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
    31.ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ
    32.ΕΑΒ
    33.ΟΠΑΠ
    34.ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ

    Ολοι οι παραπανω και αλλοι τοσοι
    και αλλοι τοσοι, βγαινουν καθε
    λιγο και μιλανε για τραγικες ελ-
    λειψεις προσωπικου.
    Τωρα αν στους μονιμους υπαλληλους
    του στενου και του ευρυτερου δη-
    μοσιο τομεα (800.000 περιπου),
    προσθεσουμε και τους 250.000 επο-
    χικους που κατηγορουν τον Καρα-
    μανλη οτι τους δουλεψε και δεν τους
    εκανε μονιμους ολους, συν αλλες
    300.000 εποχικους που λεει ο Κα-
    καουνακης οτι προσελαβε η δεξια,
    (ξερω εγω ειναι αληθεια?), που
    παμε ρε παιδια, ποσοι πρεπει να
    ξεφτιλιστουμε και να παμε να γι-
    νουμε δημοσιοι μπας και λειτουρ-
    γησει αυτο το μαγαζι.
    Εγω νομιζω και ολοι να γινουμε
    δημοσιοι, και οσοι πιο πολλοι
    γινουμε τοσο το χειροτερο, δεν
    προκειται να δουλεψει ΤΙΠΟΤΑ.
    Ο συνδιασμος δημοσιουπαλληλιας και
    μονιμοτητας , φερει το σπερμα ,τον
    θανατηφορο ιο, της προσωπικης απα-
    ξιωσης, του ωχαδερφισμου, της
    γραφεικρατιας,της ευθυνοφοβιας,
    της αναποτελεσματικοτητας, της κο-
    πανας, της τεμπελειας, της ροπης
    προς χρηματισμο,της κομματικοποι-
    σης και ολα τα υπολοιπα ελλατωματα
    του ανθρωπου.
    Το εχω αποθυμενο μια φορα να ακουσω
    απο συνδικαλιστες, οτι ναι ρε παι-
    δια σε αυτη τη περιπτωση ειχαμε κα-
    θαρο λαθος του συναδελφου και θα
    κοιταξουμε και εμεις την επαγγελ-
    ματικη του επαρκεια.
    Π.χ, συγκρουση σημερα προαστιακου
    με φορτηγο τρενο, καθαρη ΜΑΛΑΚΙΑ
    του μηχανοδηγου του προαστιακου,
    και τι αδελφιστικες δικαιολογιες
    δεν ακουστηκαν, εδω δεν ειχαμε
    απλως ελλειψεις αλλα φοβερες
    ελλειψεις, πολλη δουλεια,(μονιμος
    και οχι πολλη αλλα κανονικη δου-
    λεια ειναι σαν τη φωτια με το
    νερο),καθολου ρεπο,(ηθελα να ηξερα
    οι κοπανες & η μαιμου αδειες ασθε-
    νειας ειναι μεσα?),και αλλες
    εμαιτικες δικαιολογιες.
    ΠΡΟΤΑΣΗ: ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙ-
    ΜΟΤΗΤΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ
    ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΗΣ ΤΗΣ
    ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.



    ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε ξεκωλιασμενοι ηλιθιοι εδω θιγεται ενα μειζον ζητημα της αξιοπιστιας των εναλλακτικων παροχων και εσεις πεταγεστε σαν τα σφηνοκαυλια και λετε οτι μαλακια σας κατεβει στο πουτσοκεφαλο σας. Στα αρχιδια μας και η Ριγιλλης και η Τρικουπη δεν μπορειτε να το καταλαβετε??
    Με την απελευθερωση των τηλεπικοινωνιων ο ΟΤΕ αναγκαστηκε να παρεχει τις γραμμες του λογω της αδεσμοποιησης του τοπικου βρογχου. Οι εναλλακτικοι παροχοι βομβαρδισαν τον ΟΤΕ με αιτησεις απελευθερωσης γραμμων εως τον τοπικο βρογχο λογω της επιλογης φορητοτητας του αριθμου του καταναλωτη. Το κακο ειναι πως ΟΛΟΙ οι εναλλακτικοι παροχοι στερουνται υποδομων, τηλεπικοινωνιακου back up, τεχνικης υποστηριξης καθως και ποιοτητας στις τηλεπικοινωνιες. Για αυτο τον λογο ο ΟΤΕ ειναι και θα ειναι παντα στο ενεργοτερο κομματι των τηλεπικοινωνιων. Δεν ειναι ο φθηνοτερος αλλα εχει ΥΠΟΔΟΜΕΣ (πλεον υπαρχει σταθερο και ιντερνετ ακομα και στο πιο ακριτικο σημειο της ελλαδας), ο ΟΤΕ εχει ενεργειακο back up σε περιπτωση διακοπης τασης απο ΔΕΗ, ο ΟΤΕ εχει τα καλυτερα ψηφιακα κεντρα, την καλυτερη ποιοτητα μεταδοσης φωνης, ο ΟΤΕ εχει το πιο εγγυημενο bandwidth και τον καλυτερο παρεχομενο εξοπλισμο για τον καταναλωτη. Για αυτο οτι και να λετε στον ΟΤΕ θα γυρισετε. Και απορω πως δεν το εχετε καταλαβει με τους αναξιοπιστους εναλλακτικους παροχους. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ = ΛΑΜΟΓΙΑ= ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ=ΜΙΚΡΟΜΑΓΑΖΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΣΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ= ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ= ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.


    ΟΤΕτζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κυριαρχούν παντού η προχειρότητα και η ανευθυνότητα, προπαντός στην εκτέλεση έργων, τα οποία εγκαινιάζονται για να εγκαινιαστούν λόγω της προεκλογικής περιόδου που διανύουμε.
    Αφού τα κατάφερε στα μεγάλα έργα η κυβέρνηση της επανίδρυσης του κράτους -του κομματικού, βεβαίως- ο πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς του χθες να ασχοληθούν και με τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Είναι τυχαίο, άραγε, που τους θυμήθηκε τώρα τους πολίτες, δηλαδή στην προεκλογική περίοδο; Κι αν θυμηθούν και οι πολίτες την ανοργανωσιά και τις πυρκαγιές;
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλες οι εταιρίες είναι αναξιόπιστες. Σημαιοφόρος ο ΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση