GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έναν από τους καταπατητές, έχει Σύμβουλο του ο Γ. Αλογοσκούφης ..."

Βαριά καταγγελία του Αλ. Αλαβάνου για το σκάνδαλο Μάλοβιτς και τα κτήματα Νάστου . Δημοσιεύουμε τη πλήρη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του Σ...

Βαριά καταγγελία του Αλ. Αλαβάνου για το σκάνδαλο Μάλοβιτς και τα κτήματα Νάστου
.
Δημοσιεύουμε τη πλήρη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος για το σκάνδαλο Μάλοβιτς και τα κτήματα Νάστου (δείτε κι εδώ) μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με το Δήμαρχο Ηλιούπολης Γ. Αναγνώστου και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Κ. Λύτρα και Κ. Κονδύλη. Μαζί με τον Αλ. Αλαβάνο ήταν το μέλος της Π.Γ. και γραμματέας της Β' Αθήνας του ΣΥΝ Σόφη Παπαδόγιαννη και ο Μπ. Μεδούρης, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Ο κ. Αλαβάνος επεσήμανε τις μεγάλες ευθύνες του κ. Αλογοσκούφη ο οποίος έχει Σύμβουλο του την Πάολα Μάλοβιτς, ένα άτομο από την ομάδα των καταπατητών.
Αλέκος Αλαβάνος: " Είχαμε μια συνάντηση με το Δήμαρχο και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στην Ηλιούπολη. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στην Ελλάδα δεν ισχύει το Σύνταγμα για την υπεράσπιση του δάσους, για την υπεράσπιση των δημοσίων χώρων. Ισχύουν όμως οι ρυθμίσεις του Σουλτάνου, τα διάφορα χοτζέτια, τα οποία επικαλούνται καταπατητές και μάλιστα με τον τρόπο που οι ίδιοι τα ερμηνεύουν και όχι τα ελληνικά δικαστήρια.
Με αυτή την έννοια εμείς θέλουμε να δώσουμε πλήρη στήριξη, στην προσπάθεια όλης της δημοτικής αρχής της Ηλιούπολης, προκειμένου να υποστηρίξουν το δημόσιο χαρακτήρα που έχουν 220 στρέμματα αστικής γης, 160 στρέμματα στην βουνοπλαγιά του Υμηττού και ευρύτερα 6000 στρέμματα μέχρι την κορφή του Υμηττού, τα οποία σήμερα αμφισβητούνται.
Πιστεύουμε ότι η κατάσταση πρέπει να εκκαθαριστεί αμέσως, να υπάρξουν οριστικά παραχωρητήρια από την κτηματική εταιρεία του δημοσίου και από το Υπουργείο Οικονομίας και όλες αυτές οι εκτάσεις να περάσουν στη διάθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Με την ευκαιρία αυτή, όμως, θέλω να υπογραμμίσω πόσο αρνητικός είναι ο νόμος 3127 του 2003 για το Κτηματολόγιο, ο οποίος ουσιαστικά καταργεί το τεκμήριο του δημοσίου. Επομένως αυτό που είναι σημαντικό είναι να καταργηθεί αυτός ο νόμος.

Δεύτερον να επισημάνω τις μεγάλες ευθύνες που έχει η κυβέρνηση και ειδικά, όπως ενημερώθηκα, ο Υπουργός Οικονομίας κ. Αλογοσκούφης, ο οποίος έχει ως σύμβουλό του ένα μέλος από αυτή την ομάδα που σχετίζεται με τους καταπατητές, το οποίο μάλιστα είχε διοριστεί και στην Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου. Να σκεφτεί κανείς δηλαδή Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου που θα έπρεπε να προασπίζει την ιδιοκτησία του δημοσίου να έχει ως μέλος του Συμβουλίου της ένα μέλος μιας ομάδας καταπατητών, οι οποίοι αμφισβητούν από το δημόσιο δασικές εκτάσεις και αστικές εκτάσεις στην Ηλιούπολη αλλά και στην Αργυρούπολη και στον Αλιμο τεράστιας οικονομικής αξίας.
Εμείς στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις, θα τις στηρίξουμε ξανά και στη Βουλή και σε κάθε κινητοποίηση που θα γίνει".

(Θυμηθείτε την υπόθεση εδώ).

26 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
    Τεράστια οικονομικά συμφέροντα και «αποφάσεις» ή παραλείψεις επίορκων δημόσιων λειτουργών συνθέτουν το παζλ της λεγόμενης «περιουσίας Νάστου» και των διεκδικήσεων των σημερινών κληρονόμων του. Είναι πραγματικά πρωτοφανές και τουλάχιστον προκλητικό το γεγονός ότι οι κληρονόμοι του Νάστου διεκδικούν από το Δημόσιο μυθικές αποζημιώσεις, έχοντας πλέον ως «ορμητήριο» το γραφείο του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη, δεδομένου ότι μία εκ των κληρονόμων είναι Ειδική Σύμβουλός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καψο-Ντόκτορα, θα έλθει και η σειρά σας... Οχι από τον Αλέκο βέβαια, αυτός σας προστατεύει, από Αλλού θα το βρειτε!

    Χαρείτε το νέο Σας παλατάκι όσο μπορείτε γιατί στο κάγγελο θα είναι λίγο στενόχωρα τα πράγματα...

    Πού να βρεθεί τόοση ευρυχωρία για την Μεγαλοσύνη σας. Αφεριμ μπέηδες της πλάκας και της αρπαχτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ
    ==============

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ !!! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ - Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ-ΣΥΓΚΛΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΑΠΕΖΙΟΣ - ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΝΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ Ν.Δ.- ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ:
    1. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

    2. ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΠΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ??
    (ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΛΟΓΙΑ. ΞΕΡΕΙ ΛΕΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΠ'ΕΞΩ) Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ ΤΕΝΕΚΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ)

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΝΕΛΗ -ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΠΙΖΝΕΣ-ΕΞΟΧΙΚΑ Κ.ΛΠ. ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ (ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥ).

    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΗΝ (???) ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - Ο ΜΠΕΖΑΣ. !!!!!!!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. Η ΑΛΕΚΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΔΕ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ.

    ΥΓ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΙΔΡΟΤΑΤΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ-ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΝΑ 5-7% ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

    ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΙΜΟ-ΕΝΩ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΗΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ.

    ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mια ωραία ρουκέτα στο Μαξίμου και στο υπουργείο οικονομικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΞΙΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΞΙΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είδατε ποτέ την Αλέκα να κάνει αντιπολίτευση στον Κωστάκη ???

    Οποιος το είδε ποτέ αυτό κερδίζει μια μετοχή ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΑΝ Η ΑΛΕΚΑ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΗΣ (ΖΟΥΡΑΡΙΣ-ΛΙΑΝΑ) ΑΚΟΥΕΙ ΠΑΣΟΚ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.
    ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΛΥΚΕΣ. !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είπε η ΑΛΕΚΑ στις 27-6.
    "Μην περιμένετε μέσα σε 3 χρόνια να φτιάξουν όλα" Χρειάζονται τουλάχιστον 10 χρόνια ""

    Εννοούσε δηλαδή ότι ο κωστάκης παρέλαβε τέτοιο "μπάχαλο" που του συγχωρούμε το ότι δεν έκανε τίποτα. Γουστάρουμε όμως κωστάκη για άλλα δέκα χρόνια.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΑΛΕΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11.13 μμ
    --
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ .
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ 50ΡΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ "ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΘΕΙ"..

    ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ.
    ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΚΑΙ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΤΑΔΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ.

    ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΘΑ "ΕΙΧΑΝ ΣΦΙΞΕΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ" ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟΝ 11.37
    -------------
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ .. ΚΑΝΕΛΛΗ !

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η εξεταστική συνεχίζεται ακάθεκτη μέσα στον Ιούλιο,οι απλοί φοιτητές πληρώνουμε την απαράδεκτη στάση των πολιτικών κομμάτων(και των προεκτάσεών τους μέσα στα πανεπιστήμια) απεναντί στη παιδεία.Κάνοντας διάλειμμα απο το διάβασμα πρόσεξα το ρεπορτάζ σας για την Πάολα Μάλοβιτς και τα κτήματα Νάστου και συνειρμικά σκέφτηκα οτι πάλι οι πολίτες θα πληρώσουν τα σπασμένα των πολιτικών κομμάτων.Πραγματικά έχω βαρεθεί να κυβερνούν μόνο όσοι δεν νοιάζονται για τον τόπο αλλα έχουν πλάτες.Ειλικρινά σας συγχαίρω για την αγωνιστική στάση σας απένατι στην ζοφερή πραγματικότητα.Και εγώ μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΩΣΤΑΚΗ !! ???

    Η ΑΛΕΚΑ, Ο ΖΟΥΡΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
    ==============================

    Κοιτάτε τι γίνεται με την τιμή της βενζίνης.
    Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου το 2004 ήταν 52 δολάρια το βαρέλι. Το δολάριο στοίχιζε τότε 1 ΕΥΡΩ και 20 Λεπτά.
    Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 61 ΛΕΠΤΑ.
    Σήμερα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου είναι 63,5 δολάρια το βαρέλι. Το δολάριο στοιχίζει 77 λεπτά.
    Και η τιμή της αμόλυβδης είναι κατά μέσο όρο 1 ΕΥΡΩ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. Κάθε 3 μήνες οι εταιρίες κλέβουν όσα κλέψαν στο χρηματιστήριο το 99.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλλά η κυβέρνηση, ξέρετε, θέλει να ξεχάσουμε, θέλει να ξεχάσουμε ότι έχει στόχο την οικοπεδοποίηση όλων των ακτών της χώρας μας.
    Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10ΕΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΩ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ (ΡΑΦΗΝΑ-ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ), Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ (ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΡΠΟΛΗΜΕΝΗ το 75) ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΟΦΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΕΣ ΙΔΡΥΜΑ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΙΟΣ (Ο ΑΧΙΛΕΑΣ) ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

    ΚΟΦΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΔΕΞΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΙΧΤΑ ΤΟΥΣ 12.24

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1900 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ-ΤΣΕΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ-ΕΔΙΩΧΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
    ==============================

    Κοιτάτε τι γίνεται με την τιμή της βενζίνης.
    Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου το 2004 ήταν 52 δολάρια το βαρέλι. Το δολάριο στοίχιζε τότε 1 ΕΥΡΩ και 20 Λεπτά.
    Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 61 ΛΕΠΤΑ.
    Σήμερα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου είναι 63,5 δολάρια το βαρέλι. Το δολάριο στοιχίζει 77 λεπτά.
    Και η τιμή της αμόλυβδης είναι κατά μέσο όρο 1 ΕΥΡΩ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. Κάθε 3 μήνες οι εταιρίες κλέβουν όσα κλέψαν στο χρηματιστήριο το 99.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12,24 Μην γραφεις μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ (ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ)

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΛΕΚΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΟ ΜΕ 165 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ !!!
    ΕΛΕΟΣ ΑΚΑΡΔΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΖΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΖΩΝ ???

    ΔΟΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12,18 Αυτό με άλλα λόγια,λέγεται και ως εξής, ΓΑΤΟΣ Γ@ΜΕΙ, ΓΑΤΟΣ ΣΚΟΥΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. O Kostas Karamanlis odigei tin ND se mia deyteri megali niki!Opos sas eixa pei ta teleytaia stoixeia edeixnan diafora 2,5-4,5% alla tora meta k tin akoma megaliteri sispirosi giro apo to prosopo tou logo tou poli petiximenou sinedriou i niki tha nai sintriptiki!To pio pithano einai na plisiasei tin diafora ton eklogon tou 2004.Laiki entoli gia allages k metarrithmiseis!se ligo kairo tha sas pote tha ginoun oi ekloges...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε παιδιά υπάρχει άνθρωπος, έστω αριστερός, που να συμπαθεί τον κομπλεξικό Αλαβάνο; Τόσα χρόνια έζησε στο εξωτερικό (με λεφτά του Ελληνικού Κράτους) σε κοινωνίες πιο οργανωμένες και πολιτικά και πολιτιστικά πιο ανεπτυγμένες από την Ελληνική, δεν είδε και δεν έμαθε τίποτε;
    Μα τόσο κόμπλεξ πια με την μεγαλοαστική καταγωγή του που τον έχει φέρει να είναι ο πιο πλούσιος βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίού; Άσε μας ρε Αλαβάνε, και με το καλό στο ΠΑΣΟΚ να βολευτείς (πολιτικά) και σύ όπως η συντρόφισσα (και προκατοχός σου) Δαμανάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10.59 me poion re syndrofe?


    afou to parastratiwtiko kommati tou pasok einai sthn fylakh....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. AS PEI KAPOIOS STON ANISTORITO KAI ANIDEO KYRIO ALAVANO OTI SYMFONA ME TIN SINTHIKI TOY LONDINOY ME THN OPOIA PARAXORITHIKE H STEREA ELLADA -POU DEN EPANASTATHSE- APO TOUS TOURKOUS STHN ELLADA ISXYOUN EPAKRIVOS OLA TA "FIRMANIA TON SOULTANON" KATHOS ANAGNORIZE STUS TURKUS TO DIKAIOMA NA PULISUN TA KTHMATA TUS OPOS TO PROKEIMENO. ARA I POLISI TOY EN LOGO KTHMATOS EXI TOSO ISXY OSO KAI I ELLINIKOTHTA THS STEREAS ELLADAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση