GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαϊμού - πρωτιές και γαλάζια μαχαίρια...

...στο υπόλοιπο Αττικής Γράφτηκε ότι σε δημοσκόπηση που έχει διενεργηθεί στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην υπόλοιπο Αττικής) ο Θ. Ρουσόπουλ...

...στο υπόλοιπο Αττικής

Γράφτηκε ότι σε δημοσκόπηση που έχει διενεργηθεί στην Περιφέρεια Αττικής (πρώην υπόλοιπο Αττικής) ο Θ. Ρουσόπουλος έρχεται πρώτος με διαφορά από τον δεύτερο Π. Δούκα. Οι "διαρροές" για την δημοσκόπηση προέρχονται από ανθρώπους του υπουργού Επικρατείας. Όπως αποκαλύπτει το Press-gr καμία δημοσκόπηση δεν έχει διενεργηθεί στο υπόλοιπο Αττικής. Και όχι μόνο δεν έχει διενεργηθεί αλλά η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο Θ. Ρουσόπουλος δεν πάει καθόλου καλά. Οι βουλευτές της Ν.Δ. (Βλάχος, Δούκας, Μπούρας, Κατσιγιάννης, Κατσίκης και Σταύρου) σε συζητήσεις που έχουν θεωρούν ότι ότι ο υπουργός Επικρατείας δεν θα εκλεγεί! Και αυτό διότι η Ν.Δ. θα χάσει σίγουρα μια έδρα και πολλές πιθανότητες να εκλεγεί αυτή την φορά έχει ο πρώτος επιλαχών στις εκλογές του 12004 μετεωρολόγος Ν. Καντερές. Βγήκαν τα γαλάζια μαχαίρια -και-στο υπόλοιπο Αττικής.

24 σχόλια

  1. Ο Ρουσόπουλος είναι τελειωμένος. ότικαι να κάνει και όσο και αν προσπαθεί να κλέψει από την λάμψη του Κώστα Καραμανλή δεν θα εκλεγεί βουλευτής. Θα έχει όμως την Αμαλία να τον παρηγορήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΟΥΣΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!Η ΑΛΛΑΖΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι θα κάνει μετά τις εκλογές η Αμαλία αν δεν βγεί (που δεν θα βγει) ο Θοδωρής; Και τι θα κάνει ο Θοδωρής που δεν θα έχει ασυλία; Την έβαψε, όπως έλεγε και ο αείμνηστος Λογοθετίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OLA EXOYN ENA TELOS. EDO THA EXOUME ENA KAKO TELOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο και αν τον προστατεύει ο Καραμανλής οι δεξιοί έχουν συνείδηση. Η συνείδηση του Ρουσόπουλου είναι το χρήμα και τα ροζ αρκουδάκια που έγραφε το "Πρώτο Θέμα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΒΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ; ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα φάει καλά ο βλάχος με την βίλα στο Καπανδρίτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός είναι τόσο γελοίος που όπως έγραψαν οι εφημερίδες δέχεται στελέχη και ψηφοφοόρους στο ΜέγαροΜαξίμου. Φαντασθείτε αλλαζονία. Θα τον πηδήξουν οι βουλευτές και οι ψηφοφόροι. Τα θέλει ο κώλος του γιατί προκαλεί ο Θοδωρής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΛΕΙΕΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 49% ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΑ. ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΚΑΤΟΘΟΔΩΡΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Της ΕΡΤ που την πληρώνουμε εμείς. Για φαντάσου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΈΚΑΝΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΑΛΗΤΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η ερτ ανηκει ειναι δικια μου ηλιθια

    λαμπρακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΙΣΧΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ελα με μωρε με το ρουσσοπουλο το τσογλαναρα.

    ενα αμορφωτος πεινασμενος ειναι και τωρα που ανεβηκε στην εξουσια ξεπουλαει οτι βρει με ανταλλαγμα μιζες ,βιλες ,φραγκα.

    κλασσικο δεξιο αρχιδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΩΔΩΡΑ ΕΡΥΘΡΟΠΟΥΤΣΟΥ


    ο θωδωρας εχει απολυτηριο γυμνασιου, ομιλει μετριως ελληνικα ,εχει πτυχιο ΙΕΚ.

    βιογραφικο που θα ζηλευε και σκουπιδιαρης!

    δεν ειχε βρακι στο κωλο του ,ηταν το παιδι της φαπας για ολες τις αγγαροδουλειες .
    ζουσε στο νοικι σε μια μικρη γκαρσονιεριτσα με τη μαριγω ζαχαρεα.

    αλλα ο θοδωρας ειχε αλλες προσδοκιες .ηθελε πλουτη ,βιλες ,κοτερα ,πισινες και χρημα.

    ετσι ,γνωριστηκε με το κωστακη το καραμαλη το β' . αναπτυχθηκε ενα (ερωτικο) ειδυλιο μεταξυ τους με αποτελεσμα ο καραμαλης να διορισει το θοδωρα στη θεση της σαλωμης (κατα κοσμον αρης σπηλιοτοπουλος -εραστης του καραμανλη για αρκετα χρονια).

    ετσι ο θοδωρας καταφερε μεσα σε λιγο καιρο να φτιαξει τη κιτς βιλα με πισινα που ονειρευοταν . αποκτησε γνωριμιες και διασυνδεσεις με επιχειρηματιες και μαφιοζους. εβγαλε χρημα και κραταει τη θεσουλα του με ανταλλαγμα να τους κανει θεληματα .

    ετσι ,το παιδι της φαπας , ο σκατομουτσουνος θοδωρης καταφερε να γινει πλουσιος και ετσι να τη πει στους κακους συμμαθητες που τον φωναζαν μαλακα
    στο γυμνασιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oloi i neolaia opos k ego k oloi i Ellada einai mazi me ton Karamanli giati einai o monos pou mporei na kanei ayti tin xora pragmatika isxiri k pragmatika eyropaiki!Alles dio tetraeteies Kosta Karamanli!To 2004 eixa psifisi kapoio mikro komma alla tora karamanli dagoto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς 10.31. Ο ισχυρός είναι ο Ρουσόπουλος; Καλά θα φας καλά το βράδυ των εκλογών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλοι υπάλληλοι του ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ Ρουσσόπoυλου :11:35

    ΠΕΡΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ
    ...................................................
    Από το 1981 και μετά η Δεξιά προπαγάνδα έχει ανακαλύψει και διοχετεύσει στην ΄΄πολιτική πιάτσα’’ διάφορα παραμύθια για να πλήξει την Δημοκρατική παράταξη.
    Ένα από αυτά είναι και η περίφημη κουβέντα (που ποτέ δεν είπε) του Ανδρέα που επέτρεπε κλοπή 50 εκατομ. Δρχ αλλά απαγόρευε κλοπή 500 εκατομ. Δρχ.
    Απαντώντας σε αυτές τις συκοφαντίες θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τις ΄΄κονόμες΄΄ της οικογένειας των Καραμανλήδων .
    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απαντώντας στην δικαιολογημένη επίθεση που δέχτηκε από τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    Διετέλεσα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Αυτοκινητοδρόμων με το διακριτικό τίτλο Τ.Ε.Ο. Α.Ε. από το Μαϊο 2003 μέχρι τον Οκτώβριο 2004.
    Με δική μου πρωτοβουλία και εισήγηση ελέγχθηκαν από την εταιρεία οικονομικών ελεγκτών KPMG οι αγοροπωλησίες ομολόγων (εκτός ορισμένων) του Δημοσίου σταθερής απόδοσης.
    Οι ίδιες πράξεις ελέγχθηκαν και από τους λογιστές του Σώματος Ορκωτών Λογιστών.
    Μετά την αποχώρηση μου διορίσθηκε στη θέση μου ο κ. Δελημήτσος, πρώην υφυπουργός Οικονομικών της ΝΔ.
    Τα πορίσματα των ελέγχων τέθηκαν υπόψη των εποπτευόντων υπουργών Π. Δούκα και Γ. Σουφλιά.
    Στην Γ.Σ. που επακολούθησε 30/06/05 εγκρίθηκαν ο Ισολογισμός και οι οικονομικές καταστάσεις μαζί με τις παρατηρήσεις. Αποφασίστηκε η έγκριση των διαχειριστικών πράξεων, και μετα από ορισμένες παράνομες οικονομικές συναλλαγές, η απαλλαγή από κάθε ευθύνη δεδομένου ότι τα σχόλια ήταν θετικά και η καταγραφή της αξίας των ομολόγων κερδοφόρα και οι μίζα ήταν μεγάλη.
    Είναι επομένως απολύτως ορατή η πολιτική σκοπιμότητα της επίθεσης για μια "διαυγή" υπόθεση καθ´ ομολογίαν των ιδίων.
    Για αυτό και προσφεύγω σήμερα στην Δικαιοσύνη ζητώντας την άμεση σύλληψή μου, την διερεύνηση του θέματος ως στοιχειώδες χρέος προστασίας της αλήθειας, του δημοσίου συμφέροντος που δολίως έβλαψα καθώς και της προσωπικής και πολιτικής μου τιμής, οση ελάχιστη και αν έχει απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλά ρε drakos γράψε και κάτι άλλο,μας τα έχεις ζαλίσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρουσο
    αντι για λουστρακος του καραμανλη ,τωρα θα εισαι ο πουστρακος του καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχει σκεφτεί κανένας αν μπορεί να τα οικονομήσει με τις φωτογραφίες των μελών του οικονομικού επιτελείου και του πολιτικού σχεδιασμού της κυβέρνησης του "καταλληλότερου";
    Έχει με επιτυχία λειτουργήσει επί χούντας.
    Διηγούνται πως κάποιος πήρε τις φωτογρςφίες της τριάδας Πατακού, Μακαρέζου και Παπαδόπουλου, τις έστησε σε μια στοά της Αθήνας και ζητούσε από τους περαστικούς να του δίνουν μια δεκάρα για να τους επιτρέπει να τους φτύνουν! Έκανε χρυσές δουλειές. Λεφτά και για τα εγγόνια του!
    Μα δεν τρώγονται οι άνθρωποι!
    Τουλάχιστο ας φτύνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Επειδή γνωρίζω το Υπόλοιπο Αττικής πααααααααάρα πολύ καλά και απεχθάνομαι τον Ρουσσόπουλο όσο δεν πάει (τσόγλανος του κερατά) θελώ να πληροφορήσω το φιλοθέαμων κοινό τα εξής:

    Η περιοχή είναι η πιο ηλίθια που υπάρχει ειδικά για τη ΝΔ. Αυτός που θέλει ο Αρχηγός να βγει θα βγει χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εάν εξαιρέσεις ορισμένες περιοχές μιλάμε για ψηφοφόρους απίστευτης ηλιθιότητας. Για παράδειγμα μία ιστορία που μου είχε διηγηθεί ένας φίλος στην Ελευσίνα...

    1989
    Έρχεται η Δημητρούλα Λιάνη να ψηφίσει. Μία υπέρβαρη κυρία ωρίεται για το "κορίτσι μας". Μόλις η Δημητρούλα έρχεται ορμάει και την αγκαλιάζει.

    Το βράδυ μόλις βγαίνουν τα αποτελέσματα η ίδια κυρία ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ με σημαία της ΝΔ.

    Ο Θοδωρής αμόρφωτος ξε-αμόρφωτος βρήκε το καπάκι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση