GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύριε πρωθυπουργέ...

...η ΝΔ "πουλάει" τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της επαρχίας, αφού τους "χρησιμοποίησε", όταν δεν είχε σχέσεις με τους &q...

...η ΝΔ "πουλάει" τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της επαρχίας, αφού τους "χρησιμοποίησε", όταν δεν είχε σχέσεις με τους "νταβατζήδες", για να εκλεγεί!
.

Όταν το 2003 η Νέα Δημοκρατία δεν είχε σχέσεις με "νταβατζήδες", αφού ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της επαρχίας στην προσπάθειά της να εκλεγεί, τώρα τους «πουλάει» με έναν Νόμο που τους βάζει λουκέτο, προς χάριν των "νταβατζήδων, που τότε την αγνοούσαν.
Ο κ. Ρουσόπουλος συμπαρασύρει στην κατηφόρα την Νέα Δημοκρατία. Την δύναμη των "βλάχων" της Ελληνικής υπαίθρου θα την αντιληφθούν οι ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ της Κυβέρνησης του Κράτους των Αθηνών, στις επερχόμενες εκλογές.
Αλλά τότε, όπως και με την εκτίμησή σας στην πυρκαγιά της Πάρνηθας, θα είναι αργά κύριε Πρωθυπουργέ.
....news kal

8 σχόλια

  1. Oloi i neolaia opos k ego k oloi i Ellada einai mazi me ton Karamanli giati einai o monos pou mporei na kanei ayti tin xora pragmatika isxiri k pragmatika eyropaiki!Alles dio tetraeteies Kosta Karamanli!To 2004 eixa psifisi kapoio mikro komma alla tora karamanli dagoto!O nomos aytos einai ena anagaio kako gia na mpei mia taxi stin anarxei katastasei pou eixe afeisei ta pragmata to pasok.K gia sena pou egrapses aytes tis anakrivies na xereis oti oi vlaxoi k oloi oi ellines tha dosoun 44-45% ston Karamanli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ. ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΓΑΜΟΥΣΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΜΙΚΟΥΣ
    ΑΚΟΥ πήγε για να γράψει τη μητέρα του σε πανεπιστήμιο Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντώντας στην δικαιολογημένη επίθεση που δέχτηκε από τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    Διετέλεσα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Αυτοκινητοδρόμων με το διακριτικό τίτλο Τ.Ε.Ο. Α.Ε. από το Μαϊο 2003 μέχρι τον Οκτώβριο 2004.
    Με δική μου πρωτοβουλία και εισήγηση ελέγχθηκαν από την εταιρεία οικονομικών ελεγκτών KPMG οι αγοροπωλησίες ομολόγων (εκτός ορισμένων) του Δημοσίου σταθερής απόδοσης.
    Οι ίδιες πράξεις ελέγχθηκαν και από τους λογιστές του Σώματος Ορκωτών Λογιστών.
    Μετά την αποχώρηση μου διορίσθηκε στη θέση μου ο κ. Δελημήτσος, πρώην υφυπουργός Οικονομικών της ΝΔ.
    Τα πορίσματα των ελέγχων τέθηκαν υπόψη των εποπτευόντων υπουργών Π. Δούκα και Γ. Σουφλιά.
    Στην Γ.Σ. που επακολούθησε 30/06/05 εγκρίθηκαν ο Ισολογισμός και οι οικονομικές καταστάσεις μαζί με τις παρατηρήσεις. Αποφασίστηκε η έγκριση των διαχειριστικών πράξεων, και μετα από ορισμένες παράνομες οικονομικές συναλλαγές, η απαλλαγή από κάθε ευθύνη δεδομένου ότι τα σχόλια ήταν θετικά και η καταγραφή της αξίας των ομολόγων κερδοφόρα και οι μίζα ήταν μεγάλη.
    Είναι επομένως απολύτως ορατή η πολιτική σκοπιμότητα της επίθεσης για μια "διαυγή" υπόθεση καθ´ ομολογίαν των ιδίων.
    Για αυτό και προσφεύγω σήμερα στην Δικαιοσύνη ζητώντας την άμεση σύλληψή μου, την διερεύνηση του θέματος ως στοιχειώδες χρέος προστασίας της αλήθειας, του δημοσίου συμφέροντος που δολίως έβλαψα καθώς και της προσωπικής και πολιτικής μου τιμής, οση ελάχιστη και αν έχει απομείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Loipon meta apo megali analisi korifaioi dimoskopoi proevlepsan ta apotelesmata ton eklogon an ginoun fthinoporo.Einai provlepseis me risko pou tis ematha apo ipsilovathmo stelexos mias etairias dimoskopiseon.ND=43,5-44,5. Pasok=40-41. Kke=6,5-7,5. Sin=3,5-4,5. Laos 2,5-3,5. To vradi ton eklogon tha deite oti ola ta pososta tha pesoun mesa.Kostas Karamanlis gia 2 akoma tetraeteies gia mia Ellada isxiri!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 04:55
    And then suddenly all Roussopoulos' birds woke up !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12:46, 12:57, 4:55
    Είναι πολύ καλός πράγματι ο Καραμανλής , γιαυτό διόρισε όλες τις κόρες των αρχιδικαστών στην Βουλή , εκτός ΑΣΕΠ , για να χειραγωγήσει την ΄΄τυφλή ‘’ δικαιοσύνη . Τακτοποίησε με διορισμό την κόρη του ‘’αδέκαστου ‘’ κ.Ζορμπά , τώρα θα του τακτοποιήσει και αυτός όλες τις υποθέσεις του ‘’καταλληλότερου ‘’. Τακτοποίησε διορίζοντας στην Βουλή τις κόρες των κυρίων Κολιοκώστα και Σιδέρη . Θα αποδώσουν Δικαιοσύνη για την Δεξιά του Κυρίου .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κ. Ρουσόπουλος πρώην δημοσιογράφος και πρώην υπάλληλος στα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής (δεν είναι κακό. Το ψωμί του έβγαζε ο άνθρωπος) έγινε Υπουργός Τύπου. Συγνώμη Επικρατείας.
    Και ο κ. Ρουσόπουλος αποφάσισε να "βάλει τάξη" στο τοπίο λίγο πριν τις εκλογές (σας θυμίζει κάτι άραγε αυτό;)
    Έφτιαξε γι αυτό έναν νόμο, ο οποίος δεν μας αφορά. Αν μας αφορούσε θα μπορούσε ίσως και να ήταν ένας καλός νόμος.
    Δεν μας αφορά γιατί απλούστατα δεν μπορούμε να συμμετέχουμε οικονομικά στην διαδικασία αδειοδότησης ή και να συμμετείχαμε επιτυχώς, θα πηγαίναμε στην φυλακή εκ των υστέρων, γιατί δεν θα μπορούσαμε να είμαστε επικερδείς, οπότε θα χάναμε και την άδεια.
    Θα ήμασταν δηλαδή και…μπιπ και δαρμένοι.
    Που ακούσθηκε να μπορείς να επιβιώνεις επί 20 χρόνια σε ένα άναρχο τοπίο και όταν ο Υπουργός αποφασίζει να «βάλει τάξη» να κλείνεις ούτως ή άλλως.
    Ο μοναδικός τρόπος για να συνεχίσεις να λειτουργείς είναι να μετατραπείς σε «ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ».
    Όλη η Ελλάδα αντέδρασε. Όλοι ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ.
    Οι μόνοι που τήρησαν σιγήν ιχθύος ήταν οι πάλαι ποτέ «Νταβατζήδες».
    Αλλά δυστυχώς και οι «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι τους.
    Λες και το νομοσχέδιο το έγραψαν αυτοί ή λες και ο Υπουργός ήταν μες το μυαλό τους.
    Και οι λαλίστατοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας; Που πήγαν; Κατάπιαν την γλώσσα τους;
    Για θυμηθείτε όλα αυτά που έλεγαν και έκαναν. Διαβάστε τις Ερωτήσεις και Επερωτήσεις, διαβάστε τις διαμαρτυρίες τους, όταν το ΠΑΣΟΚ προωθούσε με τον Πρωτόπαπα τις Πανελλαδικές ραδιοφωνικές άδειες. Μα πάνω απ όλα αναζητήστε το αιτιολογικό των απόψεών τους. Και αν το βρείτε και αισθανθείτε ότι σας κοροϊδεύουν μην εκνευριστείτε τώρα. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση