GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σειρά έχουν τώρα οι ΜΚΟ...

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου ήταν η "προειδοποίηση" για το τι θα ακολουθήσει. Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες λένε ότι στο Μέγαρο Μαξί...

Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου ήταν η "προειδοποίηση" για το τι θα ακολουθήσει. Απόλυτα έγκυρες πληροφορίες λένε ότι στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν πάει όλοι οι φάκελοι με τις χρηματοδοτήσεις που έδινε από το υπουργείο Εξωτερικών μέχρι το 2004 ο Γιώργος Παπανδρέου προς τις ΜΚΟ -Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις- και τα πρόσωπα που τις αποτελούσαν. Φανερά και "υποκρυπτόμενα".

35 σχόλια

  1. POLLA TA EKATOMMYRIA MAGKES! APO USA STHN ATHENS KAI STH SYNEXEIA? BELGRADE... NICOSIA... PALESTINE!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oντως!
    Αν ανοιξει ο φακελος "ΜΚΟ"
    θα βγουν πολλα!

    Και οχι μονο για τον Γιωργακη
    αλλα και για το μεγαλο λαμογιο
    τον Λοβερδο, υφυπουργο τοτε
    των Εξωτερικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα έχει δημοσιεύσει το ΠΑΡΟΝ όλα ρε κάφροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι και η κόρη του Μητσοτάκη στις λίστες με τις κονόμες των ΜΚΟ;
    Πολύ χρήμα αδέλφια, φάγανε, φάγανε, φάγανε με χίλιες μασέλες και τότε και τώρα.
    ΜΚΟ= Μασάμε, Καταπίνουμε, Οτιδήποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά ρε. Είναι άξιοι οι Νεοέλληνες να λέγονται Έλληνες?ΟΙ Τούρκοι να μπαίναν στην Ακρόπολη δεν θα λεηλατούσαν τόσο. Ανάθεμα σε όλους που κλέψαν τα λεφτά του κόσμου.Ανάθεμα σε αυτούς και τα παιδιά τους. Ανάθεμα σε όσους υποθήκευσαν το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου.Ανάθεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ΜΚΟ είναι μια περίπτωση που δεν πρέπει να τις αγγίζει κανείς διότι με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα και όλες οι σοβαρές χώρες κάνουν εξωτερική πολιτική.
    Και φυσικά, αυτοί που διοικούν τις ΜΚΟ δεν είναι μόνο ΠΑΣΟΚ αλλά από όλες τις πολιτικές αποχρώσεις και Κυρίως αριστεροί.
    Ακόμη και η κόρη του Μητσοτάκη έχει ΜΚΟ και πήρε πολλά χρήματα επί Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ki o syndrofos Vallianatos phre olo to xarti apo to yorgos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πέντε-πέντε-δέκα

    ΔΕΚΑ-ΔΕΚΟ-τα-λαμόγια-φυλακή

    πάει-βρε-γιωργάκη

    φούντο-το-μαγαζί

    και-τα-πασοκάκια-έχουνε-χεστεί




    πέντε-πέντε-δέκα

    ΔΕΚΑ-ΔΕΚΟ-τα-λαμόγια-φυλακή

    τέλειωσαν-οι-μίζες-άντε-σύντροφοι

    φάγατε-και-κλέψατε-τώρα-φυλακή



    πέντε-πέντε-δέκα

    ΔΕΚΑ-ΔΕΚΟ-τα-λαμόγια-φυλακή

    τέλειωσαν-οι-μίζες-και-οι-εξοπλισμοί

    τέλειωσαν-οι-άρπαγες-και-οι-εκβιασμοί



    πέντε-πέντε-δέκα

    ΔΕΚΑ-ΔΕΚΟ-τα-λαμόγια-φυλακή

    θα-χάσατε-τις-εκλογές

    κι-αλλάξτε-το-πιντί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ μεγάλο "concept" των Αμερικανών οι μή Κυβερνητικές οργανώσεις, σχεδιάστηκαν για να προάγουν την στρατηγική της Νέας Τάξεως. Στην Ελλάδα θα έπρεπε να μιλάμε μάλλον για ημι-κρατικές οργανώσεις ου μην και παρα-κρατικές. Εν πάση περιπτώσει, κρατικοδίαιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΓΑΠ προβάλλεται, ακόμη και από κάποιους αντιπάλους, σχεδόν σαν άρτι αφιχθείς εκ του υπερπέραν, αμέτοχος παντός σκανδάλου, μειωμένης νοημοσύνης βέβαια, αλλά με ειλικρινή διάθεση να πλήξει τη διαπλοκή. Τα βαρίδια λέει δεν τον αφήνουν. Αυτά τα παραμύθια καιρός είναι να τα παραιτήσουν και οι ελεγκτικές αρχές να στραφούν στις απάτες του ίδιου του ΓΑΠ.
    Τον Ιανουάριο του 2002, ο Ζαφειρόπουλος παραιτήθηκε από υφυπουργός εξωτερικών εξαιτίας ύποπτων κολοσσιαίων παροχών του ΓΑΠ σε ΜΚΟ. Ήλπισα πως δεν θα υπάρξει διάδοχός του, χωρίς να εξετάσει πρώτα τι συμβαίνει, για να μη βρεθεί μπλεγμένος άθελά του σε ατασθαλίες. Προτάθηκε όμως ο Συνταγματολόγος! Α. Λοβέρδος και έσπευσε τρεχαπετάμενος στη μάσα. Όλα κουλουλωμένα κι ο Ζαφειρόπουλος μουγκός.
    Εξάλλου, στις 22-1-01, στη συνέντευξη τύπου του τότε κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Ρέππα, ο δημοσιογράφος Σταματόπουλος τον ρώτησε: "Εσείς έχετε δώσει κονδύλια του υπουργείου Τύπου σε συγγενείς σας;" Εννοώντας, όπως είχε δώσει ο ΓΑΠ. Έγινε βέβαια το σχετικό μπάχαλο. Η αποκάλυψη ποια ήταν. Ότι ο ΓΑΠ έδωσε χρήματα "σε ένα ίδρυμα και σε μια άλλη οργάνωση, στη μία από τις οποίες είναι η μάνα του και στην άλλη η αδελφή του."
    Μια άλλη οδός κλοπής δημοσίου χρήματος είναι οι θέσεις Συμβούλων. Ο Νίκος Παπανδρέου, ο αδελφός του ΓΑΠ, ήταν λέει Σύμβουλος του Σηφουνάκη όταν διατελούσε υπουργός Αιγαίου. Μπορεί να μας πει κανείς τι ωράριο είχε, τι συμβούλευε και κυρίως πόσα ενθυλάκωνε; Με τις συμβουλές του εκχωρήθηκαν κυριαρχικά μας αιγιακά δικαιώματα στους Τούρκους; Σίγουρο αποτέλεσμα της συνεργασίας πάντως είναι η ανάδειξη του Σηφουνάκη σε Ευρωβουλευτή.
    Εκτός από Σύμβουλος του Σηφουνάκη, ο αδελφός Νίκος κατείχε και άλλες θέσεις. Όλα αυτά θα ελεγχθούν κάποτε;
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καποιες απο αυτες τις ΜΚΟ
    μονο "Μη-Κυβερνητικες" οργανωσεις
    δεν ειναι!

    Η βασικη τους χρηματοδοτηση ειναι
    βεβαιως βεβαιως "ΚΑΡΑ-κυβερνητικη"

    Ειναι απλως το κολπο γκροσσο για
    πολυ ροκανισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το αμερικανικό concept των ΜΚΟ (Non Governmental Organizations) το εισήγαγε ο γιωργάκης στην Ελληνική πολιτική ζωή.

    Ένας απλός και εύσχημος τρόπος να διοχετεύει χρήματα σε δικούς του ανθρώπους

    Κάποιες από αυτές τις περιπτώσεις δε, όπως της ΜΚΟ των Βαλλιανάτου και Ηλία (γιού του πρώην υπουργού της Χούντας), "έκραξαν" την Ελλάδα στα διεθνή φόρα για παραβίαση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων.


    Να τους χαίρεστε κύριε γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΣΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σχοινί και παλούκι για όλους τους συμμετέχοντες στη διακομματική μάσα των ΜΚΟ που λάνσαραν Γιωργάκης/Λοβέρδος/Λόντος/Μπεγλίτης και λοιποί αμερικανοτραφείς απάτριδες νεοταξίτες εθνοπροδότες!

    Τον σκασμό έχει φάει και συνεχίζει να τρώει η πουστοΒιαλλιανάτα για να ασχολείται με μαλακίες που δεν απασχολούν κανέναν (όπως το human trafficking και τα δικαιώματα των δήθεν "εθνικών μειονοτήτων"), και μάλιστα για να δικαιολογήσει τη "δουλειά" της καταγγέλει την ίδια της τη χώρα (η οποία την πληρώνει!) σε διεθνή φόρα για "παραβιάσεις"! ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΓΟΥΔΟΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα πιό πολλά έδωσαν οι Αμερικανοί μέσω Γιωργάκη και Ρόντου στο Βελιγράδι και τη Λευκωσία... Γι' αυτό τον εκβιάζουν οι Αμερικανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι γνωστή τοις πάσι η πελατειακή σχέση του Γιωργάκη Τσαντ με τις ΜΚΟ των μυστικοσυμβούλων του πουστοβαλλιανάτων. Επί των ημερών του στο ΥΠΕΞ, όποιος ήθελε ίδρυε μια ΜΚΟ-σφραγίδα και έτρωγε τον άμπακα από τα μυστικά κονδύλια, προκειμένου ο Γιωργάκης να αποκτήσει την απαραίτητη νομιμοποίηση "κοινωνικής ευαισθησίας" για ν' αναρριχηθεί στο θώκο του αρχηγού του μιζοΠΑΣΟΚ...

    Γι' αυτό σας λέω, λεβέντες, μια εθνοσωτήριος μάς χρειάζεται, για να οδηγηθεί όλο αυτό το πουστοκηφηναριό στο Γουδί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπαρχει και κατι αλλο:
    Οταν ητανε υφυπουργος Εξωτερικων της πασοκοσκυλιας αυτος ο στραβομουρης ο πως τον λενε τωρα τον πουστη,βουλευτης στην Δραμα η καβαλα ειναι,πως τον λενε τον πουστη αυτος ρε με την στραβη μουρη ..πως τον λενε...τον θυμηθηκα ρε μαγκριωτη γαμω την φυλη του τον λενε..
    Το λοιπον "δοθηκαν" και χρεωθηκαν κανονικα στο ΥπεΞ 5.000.000 $ δολλαρια ΗΠΑ για την ενισχυση της Ομογενειας της Μελβουρνης...

    Ε? ξερετε τι εγινε??

    Η Ομογενεια δεν πηρε δεκαρα τσακιστη! ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!!!

    Τα φαγανε αυτοι οι αχρειοι πασοκοσκυλαιοι...

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1.23 όχι διότι αυτό ακριβώς επιδιώκει. άλλο βασανιστήριο θέλει ο σύντροφος βαλλιανάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να μας πεί ο κύριος παπανδρέου και τους πόρους χρηματοδότησης του ιδρύματος ανδρέας παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η εισβολή των ΜΚΟ δεν έγινε αντιληπτή. Πέρασε αθορύβως, αν και ανατρέπει πλήρως τους κανόνες της τρέχουσας πολιτικής!

    Δημιουργούνται ειδικώς και αναλαμβάνουν δημόσιες ευθύνες «κατ’ ανάθεση», με θεσμοθετημένη χρηματοδότηση εκ μέρους του κράτους.

    Οι οργανώσεις αυτές, ανατρέπουν πλήρως τα αυτονόητα της διακυβέρνησης. Λειτουργούν αυτόνομα, χαράζουν πολιτικές μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και δεν υπάγονται στη διοίκηση! Βέβαια εδώ απαιτείται και αλλαγή όρων. Πρόκειται, μάλλον, για «μη κρατικά υποκείμενα» που ασκούν -τέως- δημόσιες εξουσίες, εκφράζουν «κοινωνικά» αλλά όχι κρατικά συμφέροντα και χαράζουν δικές τους πολιτικές εκτός της ιεραρχικής εξάρτησης από τη διοίκηση!

    Τα ιδιόμορφα αυτά υποκείμενα εισέβαλλαν και κυριαρχούν, πλέον, σε δύο τομείς της δημόσιας ζωής. Ή αλλιώς, η πολιτική και η διαχειριστική ευθύνη για τις δημόσιες υποθέσεις στον χώρο της αποασυλοποίησης και -σε λίγο- των ναρκωτικών, δεν ασκείται πλέον από το κράτος αλλά από τέτοια υποκείμενα! Το φαινόμενο, από τη φύση του, είναι σημαντικό. Όχι μόνο γιατί ολόκληροι τομείς -και όχι μεμονωμένες δράσεις- παραχωρούνται σε μη κρατικά υποκείμενα! Αλλά και γιατί το σχετικό σνομπάρισμα της πολιτικής προς τις ΜΚΟ, παύει να έχει λόγο ύπαρξης. Οι δεύτερες δεν είναι «το άλλο», το χαριτωμένο, το αλτρουϊστικό, που βρίσκεται εκτός της πολιτικής. Λειτουργούν σε καθεστώς συνευθύνης με το κράτος, οι δράσεις τους είναι δημοσίου συμφέροντος -τουλάχιστον τόσο, όσο η διαχείριση της ΔΕΗ ή του ΟΣΕ- και αποτελούν αντικείμενο πολιτικής! Μια νέα σύλληψη του κράτους είναι, πλέον, αναγκαία. Με διευρυμένη μορφή του που να περιλαμβάνει τόσο το δημόσιο (υπουργεία, ΝΠΔΔ, ΔΕΚΟ), όσο και το ιδιωτικό (ΜΚΟ) που εκφράζει την κοινωνία των πολιτών! Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό για συνταγματολόγους και για θεωρητικούς της διοικητικής επιστήμης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στις 8 Δεκεμβρίου 1998, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Παπανδρέου απέστειλε στην Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (Ο.Κ.Ε.) το Σχέδιο Νόμου με θέμα “Ρύθμιση Θεμάτων Διμερούς Κρατικής Αναπτυξιακής Βοήθειας και Συνεργασίας προς τρίτες χώρες, καθώς και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και άλλες συναφείς διατάξεις”, προκειμένου να γνωμοδοτήσει επί του Β’ Κεφαλαίου με τίτλο “Εθνική Πολιτική Αναπτυξιακής Συνεργασίας - Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 2. Στην παρ. 2 εδ. α του άρθρου 19 αναφέρεται ότι η Υ.Δ.Α.Σ. του ΥΠΕΞ είναι αρμόδια για τη χρηματοδότηση των δράσεων ανθρωπιστικής και αναπτυξιακής [προφανώς και επισιτιστικής, αν και δεν αναφέρεται] βοήθειας. Όμως, στο άρθρο 14 αναφέρεται ότι τα προγράμματα που υλοποιούν οι Μ.Κ.Ο. χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό μέσω των αρμοδίων φορέων υλοποίησης προγραμμάτων αναπτυξιακής συνεργασίας. Δεν είναι σαφές ποιος χρηματοδοτεί τελικά την αναπτυξιακή βοήθεια που παρέχουν οι Μ.Κ.Ο., το ΥΠΕΞ ή και οι αρμόδιοι φορείς υλοποίησης προγραμμάτων αναπτυξιακής συνεργασίας; Η διάταξη αυτή θα πρέπει να επαναδιατυπωθεί.

    ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΕΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 08:17
    Ti mas les kale !!!
    To egrapse ''To Paron'' tou hontrou lamogiou pou eihan vgalei oi malakes oi Pasokoi voulefti stin B . Athinas to vromiko ' 89 ??
    Gia merikes kratikes diafimiseis o hontros Makis Kouris einai ikanos na poulisei kai tin mana toy tin idia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σας ενοχλούν οι πικρές αλήθειες και απαντάτε με μαλακίες και συνήθεις Δεξιές ύβρεις . Να μην μιλάτε οι Σαλώμες της παρακμής .
    Αλλά έχουμε σήμερα τον κορδωμένο Αλογοσκούφη που έσπασε κάθε ρεκόρ .
    Στην ετήσιά του έρευνα το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN τον κατέταξε μέσα στους
    101 DUMBEST οικονομικούς παράγοντες παγκοσμίοως , για το έτος 2006 .
    Βέβαια τον αδίκησε δίνοντάς του την 39η θέση .
    Άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα σίγουρα !!!
    ‘’PASOK poisonous ‘’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 2.54 Που τις βλέπεις τι ύβρεις? απλά δε σου αρέσει η αποκάλυψη του χεριάσματος μέσω μκο από το λαμογίστικο πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΤΙΆΞΕ ΚΙ ΕΣΎ ΜΊΑ ΜΚΟ - ΜΠΟΡΕΙΣ


    ΘΑ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Loipon meta apo megali analisi korifaioi dimoskopoi proevlepsan ta apotelesmata ton eklogon an ginoun fthinoporo.Einai provlepseis me risko pou tis ematha apo ipsilovathmo stelexos mias etairias dimoskopiseon.ND=43,5-44,5. Pasok=40-41. Kke=6,5-7,5. Sin=3,5-4,5. Laos 2,5-3,5. To vradi ton eklogon tha deite oti ola ta pososta tha pesoun mesa.Kostas Karamanlis gia 2 akoma tetraeteies gia mia Ellada isxiri!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
    ………………………………………………….
    Μετά τα χθεσινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, για την αύξηση του ταμειακού ελλείμματος της Κεντρικής Κυβέρνησης στο 2,9% του ΑΕΠ τον Μάιο, έρχεται σήμερα η δημοσιοποίηση των εσόδων του α´ εξαμήνου του 2007, για να αναδείξει την αδυναμία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού από την κυβέρνηση.
    Τα έσοδα και οι δαπάνες κινούνται εκτός στόχων, με το έλλειμμα να αυξάνεται.
    Γι' αυτό, το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών καθυστερεί σκόπιμα την ανακοίνωση των στοιχείων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού για το πεντάμηνο, που θα έπρεπε να είχε ήδη δημοσιοποιήσει.
    Εντάσσεται και αυτή η ενέργεια, στην πάγια επιλογή της κυβέρνησης, για επιλεκτική ενημέρωση των πολιτών, ώστε να διευκολύνεται ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, στην προσπάθειά του να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα.
    Οι πολίτες, όμως, βιώνουν καθημερινά τα αδιέξοδα της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι... ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8) Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν; Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο...
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    10) Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!
    ( Γιωργάκης Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΩΝ ΜΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. κ.Τζων
    αυτη η μαιμου ο Μαγκριωτης ειναι
    βουλευτης Α. Θεσσαλονικης οχι
    Δραμας, εκει βγαινει μια καινουργια
    απατεωνια ,πραγματικη σκυλοφατσα,
    εντελως πεινασμενη , Θεος φυλαξοι ετσι και ξαναβγουν αυτοι.
    Αλλα δεν θα το επιτρεψει ο Καραμαν-
    λης, την αγαπαει τη πατριδα.

    8.49πμ
    Εσενα τωρα σε επιασε ο πονος αν ειναι η κορη του Μητσοτακη στο κολ-
    πο? Καλα που ζεις εσυ , τι νομιζεις
    οτι ειναι τοσο μαλακισμενη να παει
    να πεσει μεσα στο ταφο του ΓΑΠ ?
    Τι κανεις αγορι μου τοσα χρονια ?
    Διαβαζεις μονο δημοκρατικες εφημε-
    ριδες και βλεπεις μονο δημοκρατικα
    καναλια? Καλα να παθεις.
    Εκτος απο ΜΚΟ , τοτε που ο ΓΑΠ
    ητανε ΥΠΕΞ ,(ΥΠΕΞ ΑΜΕΑ μονο στην Ελλαδα του ΠΑΣΟΚ ηταν δυνατον) εχουμε και τα μαιμου τιμολογια,
    αυτος δεν ειναι ταφος ειναι Grand Canyon.



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. CAPTAIN,

    Ειπαμε να μης γραφεις μαλακιες,τιμημενε μαλακα με βουλα και ψηφοδελτιο.
    Ξεψαρωσες πουληταρι της Κανιγγος.
    Απο προπαγανδα εισαι πρωτη.
    Για ουσια ομως,μπααα σκετη συνουσια εισαι μπαρμπουλη σεβαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. yorgo fere pisw ta klemmena apo tis MKO sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απάντηση σε κ. ΤΖΩΝ

    Αγαπητέ Τζων,
    Άδικά βρίζεις, δεν εκτονώνεσαι με αυτόν τον τρόπο.
    Σου πληροφορώ, πως το ποσό των 5.000.000 $ USA που λες ότι δόθηκαν στην Ομογένεια της Μελβούρνης, ξεπερνά τον ετήσιο προϋπολογισμό χορηγίας της Γ.Γ.Α.Ε.
    Αυτό που λες, δεν έγινε ποτέ και δεν ήταν δυνατόν να γίνει.
    Τέλος, θέλω να σου πω ότι με πλήγωσες με το «ασχημομούρης», το οποίο μαζί και με τα άλλα «κοσμητικά επίθετα», αποκαλύπτουν ότι δεν με γνωρίζεις καθόλου.

    Γιάννης Μαγκριώτης
    Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. προς κ. ΤΖΩΝ (συνέχεια μηνύματος)

    Επιπλέον θα σου πρότεινα αν ήθελες να γνωρίσεις καλύτερα τις θέσεις και τις απόψεις μου να επισκεφθείς την προσωπική μου ιστοσελίδα: www.magriotis.gr και blog διεύθυνση: www.magriotis.blogspot.com

    Γιάννης Μαγκριώτης
    Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α΄Θεσσαλονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση