GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Οι φαρμακοβιομήχανοι δίνουν το 10% των κερδών τους στη ΝΔ..."!!!

. Θρίλερ με επιστολή φάντασμα που ταχυδρομήθηκε σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, με βαριές καταγγελίες για τον Γ. Αγγέλου και άλλους! Ολόκληρο το ...

.
Θρίλερ με επιστολή φάντασμα που ταχυδρομήθηκε σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, με βαριές καταγγελίες για τον Γ. Αγγέλου και άλλους! Ολόκληρο το κείμενο στο Press-gr.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Καρχιμάκης έστειλε στον Γ. Ζορμπά, Πρόεδρο της Αρχής για την καταπολέμηση της Νομιμοποίησης χρήματος από εγκληματικές δραστηριότητες, επιστολή στην οποία γράφει:
"Προ ημερών έφθασε ταχυδρομικώς στο γραφείο μου φάκελος, με σοβαρές καταγγελίες από φερόμενους ως συνδικαλιστές του κόμματος της Ν.Δ, οι οποίοι απευθύνονται προς τον Πρωθυπουργό με παράλληλη κοινοποίηση σε Υπουργούς. Επειδή το περιεχόμενο του εμπίπτει στην αρμοδιότητα σας, σας το διαβιβάζω, προκειμένου να διερευνήσετε εάν τα καταγγελλόμενα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

Αυτή η επιστολή προέρχεται από την Θεσσαλονίκη, είναι ανυπόγραφη, ήταν σε φάκελο της ΝΔ, έλεγε ότι προέρχεται από την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ - ΔΑΚΕ και γράφει μεταξύ των άλλων ότι "ο διευθυντής του Γραφείου του πρωθυπουργού Γιάννης Αγγέλου έχει διορίσει την σύζυγο του αδελφού του (Πατραγιά - Αγγέλου) ως γενική διευθύντρια του ΕΟΦ, (σ.σ. είναι ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκου) υπεύθυνη για την έγκριση των φαρμάκων των μεγάλων πολυεθνικών" και ότι "οι φαρμακοβιομήχανοι καταθέτουν το 10% των κερδών τους για τις ανάγκες του κόμματος..."

Η "καταγγελία" γράφει και άλλα για τους παράγοντες της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη και τον πρωθυπουργικό κουμπάρο Αριστοτέλη Θωμόπουλο, αλλά δεν έχει κανένα επίσημο σημάδι ή διακριτικό, ή υπογραφή. Ούτε καν ημερομηνία. Οι εκπρόσωποι της παράταξης που φέρεται να εκφράζει, διέψευσαν την ύπαρξή της και δήλωσαν ότι θα προσφύγουν στον εισαγγελέα.

Για λόγους ενημέρωσης, μπορείτε να δείτε το πλήρες κείμενο της επιστολής που ο Μ. Καρχιμάκης απέστειλε στον Γ. Ζορμπά, κάνοντας κλικ πάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει και να το διαβάσετε.

28 σχόλια

  1. Κάτι είπε για την Καίτη Τσιτζικώστρα. Στην μασονία μέσω του μακαρίτη, είναι η καλύτερη φίλη της μασόνας Ντόρας, της Πετραλιάς και της Βαρδινογιάννη. Ένας κατώτερος μασόνος ο Κ. καραμανλής ακόμη και ο μασόνος ΓΑΠ δεν μπορουν να κάνουν τίποτα. Είναι η ώρα των φασιστών του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να κλέψουν νόμιμα ότι μπορούν και με οικογενειοκρατία, όπως πάντα η φασίστες εφάρμοζαν. Κουμπάροι και συγγενείς, διορίζονται και ο πλούτος συγκεντρώνεται σε αυτούς. Καιρός λοιπόν για αλλαγή σκηνικού. Ψήφο στο πατριωτικό, ελληνικό κόμμα, ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), http://www.ear-hellas.gr, για να κτυπηθεί ο μασονισμός και ο νεποτισμός των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Φιλόλαος ΚΙΕΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάντε κάτι γιατί το blog είναι βαρύ και δεν κατεβαίνει εύκολα σε pda.
    Αφήστε μόνο τα θέματα της τελευταίων 2 εβδομάδων.
    Μην μας ταλαιπωρείτε και είμαστε σε διακοπές και δεν μπορούμε να το διαβάσουμε.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεί να μας πεί ο οπαδός του ΚΚΕ γιατί δέχθηκε το κόμμα του να εξαγοραστεί από τη ΝΔ? Τριπλασιάστηκε εικονικά η αξία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ (δηλαδή του Πάνου Γερμανού, μέλους του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ) για να αγοραστεί από τον ΟΤΕ (δηλαδή κρατικά χρήματα) για να έχει καλυμένα τα νώτα της η ΝΔ. Η συμφωνία είναι, δεν με ενδιαφέρει εμένα τη ΝΔ αν με κατακρίνεις, μόνο όταν λες κάτι για την κυβέρνηση να λες τα ίδια και για το ΠΑΣΟΚ. Με αυτόν τον τρόπο και παραμυθιάζεις τους οπαδούς του ΚΚΕ και με διατηρείς και εμένα τη ΝΔ στην εξουσία.
    Καθαρή οικονομική συναλλαγή, δηλαδή business. Για αυτό τον λόγο πήγαν πριν πενήντα χρόνια στο απόσπασμα και στις εξορίες οι αγωνιστές του ΚΚΕ? Κοίτα βρε κατάντημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Η Νέα Δημοκρατία εδώ και μερικές μέρες έχει συστήσει ένα Ταμείο Εκλογικής Φτώχειας. Ο πανικός τους είναι πλέον φανερός σε όλους τους Έλληνες, καθώς δεν μπορούν να μετακινήσουν τις εκλογές πέρα από τις αρχές του φθινοπώρου, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι εξαιτίας της πολιτικής τους οι εξελίξεις προδιαγράφονται οδυνηρές για το μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.
    Οι δήθεν παροχές που με τόση ευκολία εξαγγέλλει καθημερινά ο κ. Αλογοσκούφης δεν είναι παρά η επανάληψη υποσχέσεων που η Νέα Δημοκρατία είχε ξεκινήσει να δίνει ακόμα και πριν από τις εκλογές του 2004. Ελπίζουν τώρα να κοροϊδέψουν και πάλι τον ελληνικό λαό υποσχόμενοι τα ίδια, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα είναι η επόμενη κυβέρνηση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που θα κληθεί να τα υλοποιήσει».
    «Η Νέα Δημοκρατία στοχεύει γι άλλη μια φορά στον εμπαιγμό των πολιτών.
    Η πραγματική της πρόθεση είναι, όχι μόνο να βάλει στο ράφι αυτές τις υποσχέσεις την επομένη των εκλογών, αλλά να προχωρήσει και σε νέες επιβαρύνσεις, όπως ακριβώς συνέβη μετά τις εκλογές του 2004. Πρόκειται για συνταγές Μαυρογιαλούρων, που δεν περνάνε πια».
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και το ΚΚΕ σιωπα για το σκανδαλο ΟΠΑΠ-Intralot.Παλιος συντροφος,βλεπετε,ο Σωκρατης...


    ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΑΠ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΤΟΝ FM100 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10,41 γιατι να μιλησει το ΚΚΕ για τον ΟΠΑΠ-INTRALOT για να νευριασουν τον Σωκρατη και να χασουν τον πρωταθλητη απο πελατη????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αλλωστε ο 902 παιρνει χοντρη χορηγια απο τον ΟΠΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελβετέ μη σπαμμάρεις με το ίδιο προκάτ κείμενο παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tι μαλακίες γράφετε για τις φαρμακοβιομηχανίες; Αυτό ήταν ανέκαθεν γνωστό.
    Γιατί ο Αγγέλου δεν έβαλε Πρόεδρο στον ΟΠΑΠ τον κουμπάρο του αδερφού του ("αδέκαστο", μη κάνω εμμετό) Κωστάκο; Εκεί να δείτε σκάνδαλο ππου ο Κωστάκος έχει στα γραφεία του κάποιον πρ. πρόεδρο επαρχιακής ομάδας για να πηγαίνει και να μαζεύει τις μίζες του. Ετσι για να προικίσει την κόρη του (!) λέει...
    Ο Αγγέλου γνωρίζει τα πάντα αλλά τι να κάνει, ν' αυτοκτονήσει; Τι να πεί στον Καραμανλή, οτι έκανε μαλακία;
    Εκεί να δείτε μίζες που πάνε σύννεφο (ιδίως με την ανάθεση μαμούθ στην Ιντραλοτ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με τους χαρακτηρισμούς «πανικοβλημένη» και «τρομοκρατημένη», ο Αλέκος Αλαβάνος επιτέθηκε με δριμύτητα κατά της κυβέρνησης λέγοντας ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για «να καθίσει η ΝΔ στο σκαμνί», ενώ έθεσε το ερώτημα «ποιος είναι πρωθυπουργός, ο κ. Καραμανλής ή ο κ. Λούλης;».

    Ο πρόεδρος του ΣΥΝ τόνισε με έμφαση ότι η κυβερνώσα παράταξη «πρέπει να κάτσει στο σκαμνί» γιατί για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι «το πώς θα εξασφαλίσει την εξουσία της και θα μπορέσει να στήσει μια τέτοια σκηνοθεσία ώστε, αν μπορεί, να καταφέρει να ξαναπάρει τις εκλογές».

    Ο κ. Αλαβάνος -σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον «Αθήνα 9,84»- αιτιολόγησε την επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι έχει τεράστιες ευθύνες για την κατάσταση στην Παιδεία, για τη ληστεία στα ασφαλιστικά ταμεία, για την καταστροφή του φυσικού πλούτου της χώρας. «Η κυβέρνηση κάνει θέατρο τώρα, δίνοντας ψίχουλα από εδώ και από κει», είπε ο κ. Αλαβάνος και αναρωτήθηκε ποιος είναι σήμερα ο πρωθυπουργός, ο κ. Καραμανλής ή ο κ. Λούλης.

    Δικομματισμός
    Σύμφωνα με τον κ. Αλαβάνο, στις εκλογές πρέπει να πληγούν ο δικομματισμός και η αλαζονεία των κυβερνήσεων, «όπου οι κυβερνήσεις θα είναι υποχρεωμένες να έχουν πρωθυπουργό».

    Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Αλαβάνος επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα ευρύτερης συνεργασίας, σημειώνοντας ότι η δυνατότητα γενικότερης συνεργασίας εξαρτάται από τη σύγκλιση σε προγραμματικούς στόχους.

    Το μεγάλο ζητούμενο για τον πρόεδρο του ΣΥΝ είναι η παρουσία του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς από πολύ καλύτερες θέσεις στη νέα Βουλή - πολύ μεγαλύτερη κοινοβουλευτική παρουσία, ενώ εκτίμησε ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα ανοίξει η πόρτα για μεγάλες διεργασίες και απελευθερωτικές εξελίξεις στην πολιτική ζωή του τόπου. Σημείωσε δε με έμφαση ότι ο Συ.Ριζ.Α. δεν δίνει μάχη για να μπει στη Βουλή ούτε ζητάει ψήφο γιατί έχει καλούς βουλευτές, αλλά ζητάει ψήφο για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και ο δυναμισμός της Αριστεράς και της κοινωνίας να εκφραστεί και κοινοβουλευτικά.

    ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Παταργιά είναι κατά τύχη αυτή που έχει τους φακέλους με τα σκάνδαλα των απ'ευθείας αναθέσεων προμηθειών από τις πράσινες διοικήσεις νοσοκομείων!!! Τώρα την χτυπάνε τα ΠΑΣΟΚια; Περίεργο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για του λόγου το αληθές:

    http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=90&news_id=17714

    http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=14879&m=A36&aa=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν όλα αυτά είναι αλήθεια, που πιστεύω πως ΝΑΙ, ο πρωθυπουργός(;) τα γνωρίζει, αλλιώς είναι ανίκανος να ελέγξει το σπίτι του! Φρίκη! Και όταν έχει στα χέρια του την τύχη της χώρας ένας ανίκανος, τότε αλλίμονο στη Χώρα.
    Να ευχηθούμε να μην είναι αλήθεια! Γιατί το πράγμα φεύγει από τη Ν.Δ. και πηγαίνει στον Κορυδαλλό ολοσούμπιτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟ PRESS-GR,ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΟΥΝ ΤΟ ΣΔΟΕ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΗ.ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ Τ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ kourdistoportocali.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

    Ο Αλαβάνος και το Συ.Ριζ.Α. θα πάρουν τα αρχίδια μου στις βουλευτικές. Εδώ είμαστε.

    Επαναστάτες του κώλου, υπάλληλοι του Σόρος, προβοκάτορες πεμπτοφαλαγγίτες, εκσυγχρονιστές βολεμένοι μεγαλοαστοί.

    ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12.55 γιατί, θα σου έκανε εντύπωση? το "εγώ απλώς προεδρεύω" του Αντρέα το ξέχασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oι Μαρξόγυφτοι να πάρουν δρόμο από τη Χώρα! Τα αλλοδαπά Παράσιτα η Ελλάδα έπαψε να τα ανέχεται.
    Το τι θα κάνει η ελληνική κοινωνία μόνη της, είναι καθαρά δική της υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τ-ζώον

    αγορίνα μου (σχήμα λόγου), πάρε ΑΥΤΟ να έχεις να πορεύεσαι΄.

    ο Αράπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα αρχεία multimedia απο τα ποστ 3.59 διαγράφονται.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. apo pantoy ta pernoun oi Alites!!!
    SEMNA KAI TAPEINA.
    Tetoia lailapa den exei ksanaperasei apo thn Ellada!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Ελλάδα βρίσκεται σήμερα σε τραγικό αδιέξοδο με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
    Ενώ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται σε αποσύνθεση, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε.
    Ο πολίτης παρακολουθεί έκπληκτος και φωνάζει «φτάνει πια».
    Κάτω από την πίεση της κοινωνίας, κάτω από την πίεση της διάλυσης του κράτους, κάτω από τα οικονομικά βάρη για τον μέσο Έλληνα, που έχει προκαλέσει η Νέα Δημοκρατία, ο κ. Καραμανλής θ' αναγκασθεί αργά ή γρήγορα να προσέλθει σε εκλογές.
    Οι εκλογές είναι η μόνη λύση.
    Και όσο γρηγορότερα, τόσο το καλύτερο.
    Η ξέφρενη παροχολογία της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνει τον πανικό της κυβέρνησης, τον πανικό του ίδιου του πρωθυπουργού.
    Όμως, τώρα πια, δεν τους πιστεύουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες.
    Ξέρουν πια οι Έλληνες πολίτες ότι, άλλα υποσχέθηκαν το 2004 και άλλα έκαναν.
    Η αναξιοπιστία και η κοινωνική αδικία, είναι το μόνιμο γνώρισμά τους.
    Μόνη τους μέριμνα, το πώς θα βολέψουν κάποιους δικούς τους.
    Η κυβέρνηση Καραμανλή έκλεισε τον κύκλο της.
    Η Ελλάδα δεν έχει τίποτα να περιμένει από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
    Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μακριά από τη ελληνική κοινωνία, μακριά από την ελληνική οικογένεια, τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας, η οποία υποφέρει όλο και περισσότερο.
    Υπάρχει η επιλογή της σιγουριάς, της ελπίδας, της αξιοπρέπειας.
    Είναι το Πρόγραμμα του Πα.σο.κ. για μια δίκαιη κοινωνία, για μια δίκαιη αναδιανομή του εισοδήματος προς όφελος της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.
    Για ένα σύγχρονο όραμα, για μια πρωτοπόρα και δυναμική Ελλάδα.
    Το κυβερνητικό Πρόγραμμα του Πα.σο.κ. θα γίνει στο ακέραιο πράξη.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ είσαι πολύ μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κοιτάξτε βόδια την μαρίας της άσχημης και λοιπών σπουδών επιπέδου...

    Το παγκόσμιο σύστημα βασίζεται σε 2 βιομηχανίες.

    όταν είσαι μικρός θα σκοτωθείς στον πόλεμο για να στηρίξεις την βοιμηχανία του πολέμου.

    ..και όταν μεγαλώσεις θα στηρίξεις την βιομηχανίς των Φαρμάκων.

    Στο ελαδιστάν που εξάγειι πολιτισμό και έχει και ρεκορ σε πατέντες και βραβεία Νομελ, την δευτερη βιομηχανία έχει την ευγένεια να την στηρίζει το ίδιο το κράτος με το να σου γράφει το ΙΚΑ 200 φάρμακα τον μήνα.


    Άντε να πάρετε κάνα τζιπάκι τώρα μιας και δεν σας σηκώνετε από την απίστευτη δουλειά που πατάτε για να πληρώσετε το ΄δανειο από το ακριβότερο σπίτι στην ευρώπη με την μακρύτερη αποπληρωμή στην Ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν και συμφωνώ απόλυτα μα τον 7:06, που υπογράφει ως ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ, δεν μπορώ να συμφωνήσω με την χρήση της υπογραφής μου από άλλον. Και μη βγει κανένα άμυαλο παιδάκι κα βγάλει ανόητα συμπεράσματα, γιατί θα το πω από πριν πως ήταν ο ίδιος που το έκανε το ατόπημα για να το χρησιμοποιήσει ως όπλο.

    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ
    ΚΑΡΤΕΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
    QUIZ
    ΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ /0 ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    see home made video on
    youtube.com/nemesisrellos
    water gate or milk gate

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μπορεί να μας πεί ο οπαδός του ΚΚΕ γιατί δέχθηκε το κόμμα του να εξαγοραστεί από τη ΝΔ? Τριπλασιάστηκε εικονικά η αξία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ (δηλαδή του Πάνου Γερμανού, μέλους του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ) για να αγοραστεί από τον ΟΤΕ (δηλαδή κρατικά χρήματα) για να έχει καλυμένα τα νώτα της η ΝΔ. Η συμφωνία είναι, δεν με ενδιαφέρει εμένα τη ΝΔ αν με κατακρίνεις, μόνο όταν λες κάτι για την κυβέρνηση να λες τα ίδια και για το ΠΑΣΟΚ. Με αυτόν τον τρόπο και παραμυθιάζεις τους οπαδούς του ΚΚΕ και με διατηρείς και εμένα τη ΝΔ στην εξουσία.
    Καθαρή οικονομική συναλλαγή, δηλαδή business. Για αυτό τον λόγο πήγαν πριν πενήντα χρόνια στο απόσπασμα και στις εξορίες οι αγωνιστές του ΚΚΕ? Κοίτα βρε κατάντημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση