GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πράσινα και γαλάζια λαμόγια...

.. ...της Θεσσαλίας. Τα 7 εκατ. ευρώ του Ν. Φλώρου και τα ενοίκια του Κ. Αγοραστού από το ΙΚΑ!!! Συνεργάτη από την Θεσσαλία . Είναι γεγον...

..
...της Θεσσαλίας. Τα 7 εκατ. ευρώ του Ν. Φλώρου και τα ενοίκια του Κ. Αγοραστού από το ΙΚΑ!!!

Συνεργάτη
από την Θεσσαλία
.
Είναι γεγονός, στη Θεσσαλία και τα δύο κόμματα έχουν λαμόγια και μάλιστα χοντρά... Αρχίζουμε με το νομό Λάρισας.
α Τα πασοκικά λαμόγια:
Ο Νίκος Φλώρος δήλωσε... Αντε γεια: "ΜΑΛΛΟΝ ήταν θέμα αξιοπρέπειας, όπως εξηγούν και οι φίλοι του. Ο Νίκος Φλώρος δεν ήταν διατεθειμένος να περιμένει, να φαίνεται ότι παρακαλά. Μέχρι να τον πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα..." (Δείτε εδώ στην εφημερίδα Ελευθερία της Λάρισας).
Η αλήθεια όμως... "Θρίλερ με τα επτά εκατ. ευρώ του Φλώρου: Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση των χρηματιστηριακών συναλλαγών του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα Νίκου Φλώρου, ο οποίος από τον έλεγχο της περιουσιακής του κατάστασης τον οποίο είχε διενεργήσει η ειδική επιτροπή της Βουλής, το 2005, είχε βρεθεί αδικαιολόγητα πλουσιότερος κατά 2,5 δισ. δραχμές, δηλαδή, περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ. (Διαβάστε εδώ αλλά και στο indymedia).
αΤα λαμόγια της ΝΔ...
Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ:
«Ποιος βουλευτής φρενάρει την ανέγερση κτιρίου του ΙΚΑ;» Ανακοίνωση - καταγγελία για τη μη κατασκευή του νέου κτιρίου του ΙΚΑ Λάρισας εξέδωσε χθες η Ν.Ε. Λάρισας του ΠΑΣΟΚ. Στην ανακοίνωση, που υπογράφεται από τη συντονίστρια της Ν.Ε. κ. Αγ. Βαγενά διατυπώνεται και το ερώτημα εάν η απόφαση για μη κατασκευή νέου κτιρίου συνδέεται με το γεγονός ότι τα γραφεία που νοικιάζει το ΙΚΑ για τη στέγαση των υπηρεσιών του είναι ιδιοκτησίας βουλευτή της Ν.Δ. (Δημοσιευμένο στην εφημερίδα Ελευθερία. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την ανακοίνωση).
.
Ένα κουίζ που θα παίξει προεκλογικά και η απάντηση ακούει στο όνομα Κώστας Αγοραστός...
Το κτήριο ΙΚΑ Λάρισας έχει περάσει από 10 θάλασσες, δεν έχει γίνει ακόμα, αναβάλλεται διαρκώς η κατασκευή του, κωλύμματα ευφερίσκονται διαρκώς, ο Δήμαρχος Λάρισας κος Κ. Τζανακούλης, φιλαράκι του βουλευτή, από τότε που ο βουλευτής ήταν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μια κατεβάζει τον συντελεστή δόμησης μια τον ανεβάζει για να μην γίνει.
Αλήθεια πόσα πληρώνει τον μήνα το ΙΚΑ στον Βουλευτή;;; Να μια καλή ερώτηση...

3 σχόλια

  1. Μα ο κ. Αλογοσκούφης σε ρόλο... «Γιώργο δώς τα όλα»;

    Επί τέσσερα χρόνια τα μοιράζονταν μεταξύ τους κουμπάροι, γιοι και θυγατέρες και τώρα θυμήθηκαν να δώσουν τα υπολείμματα στον λαό. Με άλλα λόγια, αφού επί τριάμισι και πλέον χρόνια απόλαυσαν με χρήματα του Δημοσίου λουκούλλεια γεύματα, ρίχνουν τ αποφάγια στον λαό. Να ξέρουν, λοιπόν, ότι τελικά δεν θα ωφεληθούν οι λίγοι αλλά οι κολίγοι.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Neo-Ελληνικός Δημός

    & και ο Αντιδημοκρατικός Δι-κομματισμός

    «…Ο κίνδυνος για κάθε δημοκρατικό πολίτευμα βρίσκεται στις ατέλειες της λειτουργίας του…» (Θ. Π. ΛΙΑΝΟΣ)

    Ένα από τα βασικά στοιχεία της τελευταίας προεκλογικής εκστρατείας των μικρών κομμάτων ήταν η επισήμανση του κινδύνου του δικομματισμού για μια δημοκρατική πολιτεία. Όταν δηλαδή τα ίδια δύο κόμματα εναλλάσσονται στην εξουσία, αφενός νοθεύεται το δημοκρατικό σύστημα και αφετέρου τα συμφέροντα των λαϊκών στρωμάτων δεν υποστηρίζονται όπως είναι επιθυμητό. Το κακό όμως γίνεται μεγαλύτερο όταν τα δύο μεγάλα και εναλλασσόμενα στην εξουσία κόμματα παρουσιάζουν σημαντικές ομοιότητες πολιτικής σε διάφορους τομείς, π.χ. στην οικονομική ή στην εκπαιδευτική πολιτική.

    http://promethians.blogspot.com/2006/11/o-neo.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.09, Ο/Η Michael Fineas είπε:
    "Αυτό το ιστολόγιο δεν επιτρέπει ανώνυμα σχόλια"

    Αλλαξέ το. Κάνε το:

    "Αυτό το ιστολόγιο δεν επιτρέπει ανώνυμα σχόλια, απλώς σπαμάρει και τρολλάρει τα άλλα ιστολόγια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση