GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καίνε τον Πέτρο Δούκα...

...για να σωθεί ο Γ. Αλογοσκούφης! . Χοντραίνει το παιχνίδι, όπως έγραψε και το περιοδικό "Αντί" (εδώ) , με το πόρισμα Ζορμπά γι...

...για να σωθεί ο Γ. Αλογοσκούφης!
.
Χοντραίνει το παιχνίδι, όπως έγραψε και το περιοδικό "Αντί" (εδώ), με το πόρισμα Ζορμπά για το σκάνδαλο των ομολόγων που ρίχνει βαριά τη σκιά του στην προεκλογική αναμέτρηση.
Στην κυβέρνηση επικρατεί πανικός γιατί δεν ξέρουν ποια θα είναι η συνέχεια και τι στοιχεία θα βγούν. Οι πληροφορίες λένε ότι αν χρειαστεί θα "θυσιάσουν" τον υφυπουργό Πέτρο Δούκα -που είχε και τυπικά την αρμοδιότητα για τα ομόλογα και αναφέρεται σε αυτόν ο Γ. Ζορμπάς- ώστε να σωθεί, προεκλογικά, ο Γιώργος Αλογοσκούφης που είχε ουσιαστικά την ευθύνη: Αυτός έστησε το κόλπο κι έκανε την μεγάλη "μπάζα".
Θα τα φορτώσουν δηλαδή όλα στον Π. Δούκα, όπως τα φόρτωσαν και στον Σ. Τσιτουρίδη, πάλι για να προστατευθεί ο Γ. Αλογοσκούφης. Τώρα όμως πάμε σε εκλογές και οι χειρισμοί είναι δυσκολότεροι!

50 σχόλια

  1. RE PAIDIA O TYPOS O AGROFYLAKAS TI ROLO EPAIZE.

    YPOTI8ETE OTI HTAN ANERGOS O AN8ROPOS ALLA ANERGOS KAI PHGE STHN AGRODYLAKH ME SHMA TO SYKOFYLLO ME XILIA TOSA EURO TON MHNA POS XRHSIMOPOIHEI TO IX JEEP TOY ???????????

    ME DANIKA TO AGORASE TO JEEP ???

    TOSO HLI8IOYS MAS PERNANE OI TYPOI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ALO ALO ALO ALO....

    Ένοχος και παραβάτης
    ήσουν και κρυβόσουνα.
    ΄Ηρθε η ώρα να πληρώσεις
    έτσι που φερόσουνα

    Ένοχος και παραβάτης
    ήσουν και δεν άντεξα.
    Τον κακό σου χαρακτήρα
    ευτυχώς τον μάντεψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΙΚΟ ! ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΡΩΝΑ.

    "ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ Ο ΠΥΡ ΠΟΛΙΤΗΣ"!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.

    ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.


    [ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ].

    Η ΕΥΘΥΝΗ, 100% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΟΔΗΓΕΙΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. /
    Κε ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ

    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΛΩΤΣΙΣΚΟΥΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ 7.18
    και εμείς που φάγαμε μια ζωή να τη μάθουμε δεν κερδίσαμε τίποτε ουσιαστικό!
    Καλό είναι εσείς οι νεότεροι να μάθετε άλλες γλώσσες, αρχίζοντας από:
    Math proofs demystified / Stan Gibilisco /
    www.books.mcgraw-hill.com.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε παιδιά στη σκέψη μου έρχεται ο Μητσοτάκης. Τουλάχιστον αυτός σε κάποιες φάσεις της ζωής του έδειχνε και έλεγε ειλικρινείς κουβεντες.. Ναμαστε ειλικρινείς ενιοτε συνέβαινε και αυτό…
    Σε κάποια στιγμή λοιπόν ρωτήθηκε από παραπονεμένους πού τους είχε αδικήσει κατά την διάρκεια της πρωθυπουργίας και είπε εκείνο το αμίμητο «δεν προκάναμε» Ο άνθρωπος έλεγε την αλήθεια!! Δεν είχε χρόνο όντας με την ξαφνική πτώση της κυβέρνησης του να δώσει κάποιες παροχές σε αδικημένους και κατατρεγμένους. Τούτοι εδώ τι θα που την επόμενη των εκλογών που ο Ελληνικός λαός θα τους έχει στείλει στο σπίτι των? Τι δικαιολογία θα βρουν να πουν για το μούντζωμα που τους ετοιμάζει ο λαός μας ? Δεν πρόκαναν? Δεν ήθελαν ? Δεν ήξεραν?
    Δίκαια λοιπόν η κυβέρνηση αυτή έχει ήδη καταταγεί στις χειρότερες κυβερνήσεις που πέρασαν από την εξουσία και μπροστά της η αλήστου μνήμη τριετία του Μητσοτακεικου φαντάζει παιδική χαρά και την αδικούμε. Η χειρότερη κυβέρνηση που μας έλαχε είναι αυτή που ευτυχώς τερμάτισε το βίος της τόσο άδοξα και τόσο ξαφνικά από τους ίδιους που την έστησαν.
    Ο Ελληνικός λαός τους έφαγε στη μάπα, τον εξαπάτησαν, τους ψήφισε και τώρα ήρθε η σειρά του να τους ξαποστείλει στο σπίτι των και ακόμη παραπέρα.
    Το νέο ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου είναι η μοναδική ελπίδα για μια καινούργια προοπτική και μια καινούργια ευκαιρία στη ανάπτυξη, στην δικαιοσύνη και στην προκοπή του τόπου γενικά.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ANTE NA DOUME TWRA TI DIKAIOLOGIA THA MAS POUNE...

    Pame stoixima oti h ND twra tha paei se mauri diafimisi kai tha epixeirisei Sympsifismo?

    Fanike pleon xekathara giati ithele o Karamanlis tis ekloges. Auto pou fovithike kai ekane tis ekloges arxise pleon na emfanizetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "[...]και η μεταφορά κονδυλίων είναι συνηθισμένη πρακτική διαδικασία στο Ελληνικό δημόσιο[...}"

    Τι μας λες ρε έγκυρε παπάρα;
    Τι μας λες;
    Από ποιά χώρα και προς ποιά Ελβετία συνηθίζεται αυτό;

    Δεν φτάνει που ΚΛΕΨΑΤΕ, δεν φτάνει που σας ΠΙΑΣΑΝΕ, λέτε και ΜΑΛΑΚΙΕΣ απο πάνω!

    ΜΑΥΡΟ στην ηλιθιότητα πρώτη φορά, δεν έχει ξαναπέσει ποτέ στην σύγχρονη πολιτική Ιστορία.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα λαμόγια μέσα !!!!Φτάνει η υποκρισία και ωχαδερφισμός. Αυτή η κατάσταση έχει ξεφύγει από τη λογική της πολιτικής ανάλυσης και χτυπάει το θυμικό μου. Έχουν εξαγριωθεί οι πάντες και αυτά τα λαμόγια, θεωρούν ότι θα πιάσουν στον ύπνο τον Ελληνικό λαό . Αμ δε!!!(που έλεγε και ο Χατζηχρήστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. babis,
    κάνεις λάθος. Την επόμενη των εκλογών στο σπίτι του θα πάει ο Γιωργάκης και το σόι του που τυρανάει τον λαό εδώ και 20 χρόνια.
    Ο Καραμανλής θα κληθεί απ' τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σχηματίσει νέα κυβέρνηση.
    Προσπαθώ να φανταστώ τα πρωτοσέλιδα των πασοκικών εφημερίδων την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου. Θα είναι από αδιάφορα έως απειλητικά. Φαντάζομαι το Έθνος θα έχει το πιο φαρμακερό. ΝΕΑ, ΒΗΜΑ θα έχουν ένα τυπικό "ΝΔ: 44%, ΠΑΣΟΚ: 38%".
    Βέβαια το ενδιαφέρον θα είναι που θα είσαι εσύ τη Δευτέρα μετά τις εκλογές και αν ξαφνικά θα εξαφανιστείς μόλις δεις ότι ο λαός θα έχει συμπορευτεί με τον Κώστα Καραμανλή και θα έχει εγκρίνει τους χειρισμούς της φιλελεύθερης κυβέρνησης σε όλα τα θέματα από την Οικονομία μέχρι τον Πολιτισμό.
    Καημένε babis σε λυπάμαι.
    Το μόνο που έχει απομείνει στο ΠΑΣΟΚ είναι μερικοί θλιβεροί δημοσιογράφοι που κραυγάζουν στα κανάλια την ανυπαρξία και αναξιοπιστία τους μπας και "κόψουν κάνα ψηφαλάκι" απ' τη Νέα Δημοκρατία. Οι υπόλοιποι κάνουν τη δουλειά τους μια χαρά. Ακόμα και το MEGA είδε τι έρχεται και χθες το μεσημέρι είχε τις "δεσμεύσεις" του Γιωργάκη για τους αγρότες ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11.27 Σκεπάσου.
    Κρύωσες και κλάνει δυνατά ο εγκέφαλος σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σιγά μη τον κάψουν,αφού είναι γαμπρός του Εβερτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΟΡΜΠΑΣ = ΕΓΓΥΗΣΗ χ 10

    ΑΠΙΣΤΙΑ = ΚΑΚΚΟΥΡΓΗΜΑ + ΖΟΡΜΠΑΣ :
    ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ = ΕΓΓΥΗΣΗ χ 100

    Σημ: Εαν υπηρχε Ζορμπας το 99/00
    πολυς κοσμακης θα ειχε σωσει
    τα κοπια του.


    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε τον εαυτό σου να λυπάσαι που παραμένεις ακόμη πιστός σε μια αθλία κυβερνηση.Βεβαια φαντάζομαι από το στυλ της γραφής και με την ανωνυμία σου ότι είσαι βολεμένος, οπότε καλά κάνεις και τους υμνείς. Το ψωμί σου βγάζεις και η διατήρηση των στην εξουσία είναι ότι καλύτερο για σένα προσωπικά .Οι πολλοί όμως και γενικότερα ο Ελληνικός λαός έχουν άλλη άποψη που οι κομματικές σου παρωπίδες δεν σε έχουν αφήσει να δεις ακόμη ,αφού μέσα στη λαίλαπα της νεοδεξιας ληστείας και εξαπάτησης των πολλών, εσύ είσαι βολεμένος και περνάς καλά .
    Όσο αφορά τις επισημάνεις σας για την αντιμετώπιση του ΠΑΣΟΚ από τα ΜΜΕ να σου θυμίσω ότι στις προηγούμενες εκλογές και δυστυχώς σας πίστεψε ο λαός είχατε κάνει σημαία σας τη διαπλοκή και τη διαφθορά θέματα για τα οποία όποιος τα ακούει σήμερα μετά από τρία και μισή έτη διακυβέρνησης από τη νεοδεξια το ολιγότερα ξεκαρδίζεται στα γέλια… Το τι κάνει λοιπόν το ΜΕΓΑ ο ΑΝΤΕΝΑΣ και κάθε μεγάλο η μικρό ΜΜΕ δεν ενδιαφέρει τον λαό , αυτά μια ζωή τα συμφέροντα των υπηρετούν. Απλά ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί και δεν βλέπει την ώρα ναρθεί η 16 του Σεπτέμβρη για να εξαποστείλει στα τσακίδια και ακόμη παραπέρα όλους εκείνους που συνειδητά και με κάθε μέσο παραπληροφορούν και κοροϊδεύουν (ορα δημοσκόπους). Ο Ελληνικός λαός είναι ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ να το θυμάσαι καλά αυτό. Να θυμηθείς την 16 του Σεπτεμβη που του δίνετε η ευκαιρία να δείξει το θυμό του τι θα κάνει και τη θα πάθει η ΝΔ με την συνηδειτη εξαπάτηση που τώρα και τρία μισή χρόνια κάνει σε βάρος του Ελληνικού λαού.
    Τι άλλο από συνειδητή εξαπάτηση ήταν η παρούσα της τα τελευταία χρόνια ?Υπήρχε κανένας αδικημένος η κατατρεγμένος που δεν τον κορόιδεψε και δεν του έταξε λαγούς με πετραχήλια? Την 16 του Σεπτεμβη όλοι αυτοί θα της εκπληρώσουν το γραμμάτιο της απάτης που έκανε σε βάρος του λαού.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΤΕ ΘΑ ΑΓΡΙΕΨΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ
    Ο ΧΑΖΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΨΗΦΟΦΟΡΕ
    Ωστε έπαιξες τα κόπια σου στο Χρηματιστήριο; Πήρες και δάνειο απο την Τράπεζα βάζοντας υποθήκη το σπιτι σου; Ήθελες κι εσύ να πλουτίσεις σε 1 μήνα; Ήθελες να γίνεις εφοπλιστής ή βιομήχανος;
    Και τα έχασες ολα...
    Καλά να πάθεις. Το Χρηματίστήριο δεν είναι καφενείο που πας και παίζεις πρέφα. Είναι για σοβαρούς επενδυτες που ξέρουν ή λαμόγια που επίσης "ξέρουν".
    Ας πρόσεχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11.52
    Eσύ των Μαθηματικών και των εξισώσεων που καταλήγεις σε …..άτοπες αναγωγές. Άτοπη προσέγγιση είναι να θεωρείς σήμερα μετά από τρία και μισή χρόνια στην εξουσία ότι ο Καραμανλής είναι εγγύηση. Έλεος!!! Υπάρχουν και τέτοιοι εγκέφαλοι ακόμη σήμερα ?. Δεν τον έμαθες ακόμη τον Μπουλη? Δεν τον χορτάσεις? Είναι απόλαυση να τον βλέπεις με παραστατικότητα και με κινήσεις έντονες και καλά μαθημένες να λέει συνεχώς τις ίδιες παπαρες που τώρα 4-5 χρόνια τον έχουμε απολαυσει… Έλεος δεν αντέχουμε άλλο στην ίδια αθλιότητα. Η Ελλάδα αξίζει κάτι περισσότερο. Να πάει στο σπίτι του να ασχοληθεί με την ανατροφή των παιδιών του που τον εχουνε περισσότερη ανάγκη μια και η Νατάσσα που το παίζει γιατρός και λείπει πολύ, εκει θα είναι πραγματικα χρησιμος.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εδώ μέσα αντιλαμβάνεται κανείς πιο είναι το επίπεδο των ανθρώπων που έχουν δικαίωμα ψήφου. Μπαίνει ο αρθρογράφος και καταθέτει μια άποψη. Και βγαίνει ο άλλος και αρχίζει τα καντήλια. Αυτοί είμαστε και αυτούς αξίζουμε. Και κάτι άλλο εύχομαι η ατζέντα να μην περιοριστεί στο θέμα των ομολόγων. Εφ όλης της ύλης να ακούσουμε προγραμματικές θέσεις.
    Υγ Δεν ξέρω ποιοι γράφουν αυτά τα άρθρα (Λουτράδης κλπ). Ξέρω απλά πως καταθέτουν κάποια άποψη. Αν δεν αρέσει σε κάποιους εδώ είναι και ο χώρος να καταθέσεις την αντίθεση σου. Κόσμια και χωρίς κραυγές ζώων..

    ΧΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτή τη στιγμή βλέπω ειδήσεις και γελάω πολύ με τις δηλώσεις του Σουφλιά. Το "πόρισμα ανεξάρτητης αρχής" ξάφνικα έγινε "έκθεση με τις εκτιμήσεις ενός προσώπου", τώρα που είδαν ότι ο Ζορμπάς δεν λειτούργησε κομματικά!

    Α ρε κωλοτούμπες Δεξιοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χηνοφώτης-Κολιοκώστας...

    ...Η επανίδρυση του Κράτους στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. MA ΤΙ ΑΡΧΙ-ΑΡΧΙ-ΑΡΧΙ-ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΕΤΣΙ --- ΩΡΑΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ --- ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΗ --- ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ------------------------
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. Η ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ Η ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ --- ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΩΝ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί φίλοι της ΝΔ,
    όταν τόλμησα και είπα ότι ο κ. Καραμανλής, εάν δεν είχε σκοπό να εξαντλήσει την τετραετία, έπρεπε να βρει μια σοβαρή, μελετημένη πρόφαση και να προσφύγει σε εκλογές τον Ιούνιο για το καλό του πολιτικού πολιτισμού και το δικό του, μου την… πέσατε!
    Τώρα καλά ξεμπερδέματα!

    Αντί για τους δρόμους, οι πολιτευτές θα πρέπει να πάρουν τα δαιδαλώδη μονοπάτια των ομολόγων. Και στο τέλος θα φτάσουν να μας καλούν να κρίνουμε ποιος αποδεδειγμένα είναι ο καλύτερος κλέφτης.
    Μόνο που ο κόσμος πιστεύει ότι καλός κλέφτης δεν είναι αυτός που έχει το τρόπο του να τα αρπάζει, αλλά εκείνος που δεν συλλαμβάνεται!

    Τρεις βδομάδες λοιπόν πριν να ανοίξει η κάλπη και αντί για πολιτική συζητάμε με βάση το «εγχειρίδιο του καλού κλέφτη».
    Και να ξέρανε και από …Πετρόπουλο, να πω ας πάει στο διάολο, κάτι μπορεί να βγει, αλλά οι ατσαλάκωτοι της επικοινωνίας και της ζωής γνωρίζουν μόνο την εισαγωγή από το «εγχειρίδιο του καλού νταβά».
    Τουλάχιστον από περιέργεια ας φτάσουν στο τέλος αυτού του βιβλίου…θα εκπλαγούν!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 1:12
    Σωστά το πες. Αρχιμασώνος, μπίντελμπεργκ και μαλακίες. Μασώνος και ο Βύρων που όσες μαλακίες και να κάνει δεν χάνει υπουργείο. Και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη πάλι ήταν υπουργός και γέλαγαν και οι κατσίκες με τα χάλια του.
    Αλλά και με τον Γιωργάκη, άλλο περίεργο και εκεί. Τόσο μαλάκας, ανίκανος, επικίνδυνος, δεν έχει ξαναυπάρξει. Αλλά ακόμα ελπίζει για πρωθυπουργός, που έπρεπε να τον έχουν σουτάρει από καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το Καλύτερο τώρα λένε ουτε λίγο ουτε πολυ οτι ο Κος ΖΟΡΜΠΑΣ ειναι ΠΑΣΟΚ

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Γ.Γ στο Άμυνας δεν ήταν. Πολιτικό πρόσωπο που διορίσανε δεν ήταν.

    Αυτοι πραγματικά ειναι ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ. Καλα ποσο μας υποτιμάνε, για ποσο χαζους μας περνάνε.

    Επιτέλους λιγο ΤΣΙΠΑ ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αποσπασμα απο τον ημερησιο τυπο κατα και μετα την 16 Σεπτεμβρη 2007.

    ==
    16 Σεπτεμβρη 2007.
    Ο γιοργο εχει συχνουρια.Και δυσκοιλιοτητα.
    Προσπαθει απο δω προσπαθει απο κει..

    Πρεπει να παω ποδηλατο λεει.
    Ιδρωνει αλλα η δυσκοιλοιοτητα ,γιοκ.

    12.00 παει να ψηφισει!

    Το ρωτουν τα καναλια.
    Τι ψηφισατε κ.προεδρε?
    Εγω ,λεει το γιοργος,ψηφισα την Νεα Δημοκρατια του κ.Καραμανλη..

    Μα εσεις κ.προεδρε? εχετε καταλαβει οτι ειστε αρχηγος της αξιωματικης αντιπολιτευσης και του ιδιου του "πασοκ"??
    Εγω ,εχω καταλαβει οτι ειμαι ο γιοργος,ο τζωρτζ,το ξερω αυτο,θελετε να με βγαλετε και ψευτη??
    Οχι κ.προεδρε,αλλα να! γιατι ψηφισατε την Νεα Δημοκρατια του κ.Καραμανλη??
    Εγω ,οπως ξερετε ειμαι δημοκρατικος,εγω δουλεψα λαντζιερης στην Σουηδια,εγω ειμαι με το λαο...Δεν μπορω να παω κοντρα στη θεληση του λαου..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο αλογοσκουφης γνωριζε οτι η παρακρατικη παραγκα των πασοκων
    στα ταμεια συνεχιζε την λεηλασια
    των ταμειων,αλλα εκανε την παπια.
    αφησε τους πασοκους να λεηλατουν,
    τα ταμεια.
    εχει πολιτικες ευθυνες,
    να παει φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. δεν φταιει ρε μαλακα ο αλογοσκουφης.
    o red panos,ετσι τον φωναζαν τα
    λαμογια οι συνδικαλιστες του πασοκ,
    επειδη τους αφησε ανεξελεγκτους,
    στο πλιατσικο στα ταμεια.
    αυτος ευθυνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. o red panos ηταν ρεαλιστης υπουργος.
    καταλαβε οτι επρεπε να κανει τα στραβα ματια ,για να εξασφαλισει εργασιακη ειρηνη.
    χωρις το εμεσο λαδωμα των συνδικαλιστων θα ειχαμε πηξει στις απεργιες.
    τους αφησε λοιπον να κλεβουν τα
    ταμεια ,για να ειναι συνεργασιμοι..
    με την δεξια.
    εαν εκοβαν στους συνδικαλιστες την
    μασα,θα ειχαμε εξεγερση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 16 Σεπτεμβρη απογευμα.

    Ο γιοργο εχει ψηφισει Ν.Δ του κ.Καραμανλη..

    Δεν το μαρτυραει ομως σε κανενα!

    Γυρναει στο "Home",κατα τις 14.00 περιπου.

    Ειναι εκει η κ.Μαγκυ,η ιδια η αιντα,ειναι και καμποσοι γνωστοι και συγγενεις..

    Λεει το γιοργο:
    Εγω παω να κανω ρηλαξ για μερικες ωρες.
    Να πας τζωτζ,λεει η μαμμυ..

    Και εδω που εισαι τι κανεις ? λεει η αιντα..

    Κοιμαται που λετε ο τζωρτζ,και ξαφνου ,εφιαλτης,μια τρομακτικη κραυγη της μαμμυ!
    Χανουμε,we loosing!!we loosing!!

    Πεταγετε ο τζωρτζ,τι εγινε ? what happened mam??

    We loosing ,my son..

    Εχουν βγει καποια "exit polls"

    Ελαβον Ν.Δ 48,4%
    Πασοκ 32% κλπ κλπ

    Τα βλεπει το γιοργο,λεει καλα που χασαμε και με τοσο..

    Αλλα ξαφνου θυμαται.
    Ντριιιννν
    Αρκουδο ,πως παμε??
    κ. προεδρε,εχει γινει καλπονοθεια.
    Αυτη την στιγμη ,υπαρχει καταγγελια οτι στο Καλεντζι Αχαιας,οι καλπες ανοιξαν 2 λεπτα νωριτερα,και εκλεισαν 1,5 λεπτο αργοτερα!!

    Το ιδιο και ο συντροφος καρχιμακης,καταγγελλει οτι συνεβη και στο δημο Λασηθιου..
    Οι καλπες ανοιξαν 3 λεπτα νωριτερα και εκλεισαν 4' λεπτα και 32'' δευτερολεπτα μετα την δυση του Ηλιου,κ.προεδρε!!~

    Δευτερα 17 Σεπτεμβρη 2007.

    Ο προεδρος της πασοκοσκυλιας κ.τζωρτζ καταθετει ενσταση!

    Οι εκλογες ειναι ακυρες!
    Ειναι προιον νοθειας!

    Αναμενουμε τα αποτελεσματα της "δικαστικης διερευνησης" αυτου του πρωτοφανους σκανδαλου..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα μπορούσα να καταλάβω τους υποστηριχτές του Καραμανλή και της Κα(ραμα)ρίλας του αν δέχονταν πως υπήρξε ένας σεβαστός αριθμός μεγάλων στελεχών και υπουργών, που δυστυχώς υπέκυψαν στον πειρασμό του παράνομου και εύκολου πλουτιμού, οι οποίοι και αποδοκιμάζονται και αποβάλλονται από το έντιμο σώμα του συνόλου της παράταξης, και ζητούσαν συγγνώμη από τον ελληνικό λαό! Θα ήμουν απο κείνους που θα κατανοούσα τη δύσκολη θέση των έντιμων μελών . θα τους συμπαθούσα και θα συμπονούσα. Όμως πολλοί εξακολουθούν να μένουν αμετανόητοι, να προσπαθούν να συμψηφίσουν ή να πείσουν τον κόσμο πως το ΠΑΣΟΚ συκοφαντεί για να κερδίσει τις εκλογές. Αυτό βέβαια δεν είναι άποψη μόνο αυτών που πιθανό πληρώνονται για να εξακολουθούν να αμφισβητούν τα αναμφισβήτητα, αλλά προπάντων των κεντρικών κυβερνητικών και κομματικών στελεχών, που δίνουν και το στίγμα και τη γραμμή! Και διερωτάται κανένας: οι απλοί οπαδοί, οι άνθρωποι του μόχθου, οι ασφαλισμένοι στα ληστευμένα Ταμεία, αυτοί που σήμερα -αύριο βγαίνουν σε σύνταξη, δε νοιώθουν την ανάγκη να ρωτήσουν πού θα βρεθούν τα χρήματα που κλάπηκαν για να λειτουργήσουν τα ταμεία προς όφελός τους; Θα κληθούν οι ίδιοι με τους φόρους να συμπληρώσουν τα κλεμμένα ή θα πουλήσει η κυβέρνηση ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχουν που θα τα κάνει ακόμα φτωχότερα;
    Γιατί ανάγκασε η κυβέρνηση τα Ταμεία να πουλήσουν τα παλιά κερδοφόρα ομόλογα και τους έδωσε, με ζημιά μάλιστα, ομόλογα υψηλού ρίσκου; Βέβαια όλοι το γνωρίζουν πως η κυβέρνηση, θέλοντας να βγει από το λάκο που θελημένα έπεσε, χρειαζόταν να ισοσκελίσει τους λογαριασμούς της, που είχαν ανατραπεί με τις αστοχίες της αλλά και με τις παροχές στους φίλους μεγαλοεπιχειρηματίες και τις χαριστικές ρυθμήσεις των χρεών τους, αλλά και να εξοφλήσει τα γραμμάτια των υποστηριχτών της κατά την προεκλογική και εκλογική περίοδο του 2004. Δεν έφτανε η αύξηση του ΦΠΑ, δεν έφταναν οι νέοι φόροι, δεν έφτανε η λιτότητα! Τα χρήματα ήταν πολλά.
    Όλα αυτά είναι γνωστά στο απλό έλληνα πολίτη όλων των παρατάξεων κι ας μη το ομολογούν από ντροπή οι προσβαλλόμενοι οπαδοί από αυτές τις πράξεις. Ας σκεφτούν όμως το συμφέρον το δικό τους, της περιοχής τους της χώρας ολόκληρης και ας απαλλαγούν από το σύνδρομο του αντιΠΑΣΟΚισμού που χρόνια αλλιέργησε η ηγεσία τους. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο εγκληματίας! Το ΠΑΣΟΚ έφερε στη χώρα θεσμούς που βελτίωσαν τη ζωή μας και μάλιστα πολλούς. Μπορεί να μη λειτούργησαν όλοι άψογα. Μπήκαν όμως μπροστά μηχανισμοί που η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση πολέμησε με λύσσα και ως κυβέρνηση προσπάθησε και προσπαθεί να ακυρώσει ή να μειώσει. Το ΕΣΥ, το ΑΣΕΠ, τα ΚΕΠ, ο νόμος ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, οι Πανελλήνιες εξετάσεις, η ενιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, η συμπληρωματική ασφάλιση των αγροτών, ο ΕΛΓΑ και ένα σωρό άλλα που δεν μπορεί κανένας να τα θυμάται έτσι πρόχειρα. Άλλαξε την όψη της Αθήνας με τα έργα . Το ΜΕΤΡΟ ,το Τραμ, το Βενιζέλος, τον προαστιακό, τα λιμάνια , τα νοσοκομεία, τα ολοήμερα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί, το υποχρεωτικό νηπιαγωγείο, τα αεροδρόμια, η Εγνατία, ο κλειστός δρόμος Αθήνας -Θεσσαλινίκης...τι να θυμηθείς. Και τι βρήκε ο Καραμανλής να πατήσει; Το χρηματιστήριο! Προκλήθηκε από την Αντιπολίτευση να στείλει τους υπαίτιους στη δικαιοσύνη και τι έκανε εκείνος; Άφησε να παραγραφούν τα αδικήματα γιατί θα έβγαιναν στη φόρα οι κλεφτες που λούφαζαν στην παάραταξή του! Όπως λουφάζει και ο ίδιος τιάμισι χρόνια τώρα σε όλες τις κρίσεις σε κάθε ζωτικό θέμα της χώρας ,ο άχρηστος! Απλέ άνθρωπε, άνοιξε τα μάτια σου. Φτάνει πια το δούλεμμα, φτάνει η κοροϊδία και ο αποπροσανατολισμός. Το πού βρίσκονται τα λαμόγια , οι κουμπάροι, τα ξαδάλφια και οι κολλητοί το διαπίστωσες σίγουρα με τρόμο πως βρίσκονται σε κείνη ομάδα που, ξεγελώντας σε, παρίστανε τη σεμνή και ταπεινή! Φύγε μακριά της αν θέλεις το καλό το δικό σου, της οικογένειάς σου , της ιδιαίτερης πατρίδας σου της χώρας μας. Φτάνει πια.Απαλλάξου από δαύτους. Μην τους πισυεύεις πια.


    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το Καλύτερο τώρα λένε ουτε λίγο ουτε πολυ οτι ο Κος ΖΟΡΜΠΑΣ ειναι ΠΑΣΟΚ

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Γ.Γ στο Άμυνας δεν ήταν. Πολιτικό πρόσωπο που διορίσανε δεν ήταν.

    Αυτοι πραγματικά ειναι ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ. Καλα ποσο μας υποτιμάνε, για ποσο χαζους μας περνάνε.

    Επιτέλους λιγο ΤΣΙΠΑ ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η νέο-συντηρητική συντεχνία των απανταχού κρατικοποιημένων κινημάτων της νέας δημοκρατίας κουμπάριασε με την πολυσυλλεκτική σοσιαλδημοκρατική (ενίοτε και σοσιαλιστική) ημισυμμετοχική δημοκρατία των ημίγλυκων ημιονηγών, σε ένα μυστικό δείπνο όπου καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες μεταρρύθμισης.
    ===============================
    Mετά το τρελό μεθύσι και το ξεφάντωμα, έστειλαν το λογαριασμό μέσω ομολόγων και λοιπών συνομολόγων στη γνωστή διεύθυνση:
    Προς κ. Μαλάκα Ψηφοφόρο, ενταύθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγώ γουστάρω πολύ τον "ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ".

    Έτσι δίνεται επιτέλους μια απάντηση στο διαχρονικό ερώτημα:


    "τελικά ποιός μαλάκας ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ψηφίζει αυτούς που μας πηδάνε ισχυριζόμενοι ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ".


    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το εχω δει γραμμενο στο blog , δυσκολο πραγμα να εισαι πραγματικος
    δημοκρατης, πιο δυσκολο ακομα και
    απο το να εισαι αντρας.
    Εαν δε ειμαστε και σε προεκλογικη
    περιοδο, τοτε τα μαγαζια που πουλανε string, εχουν ξεπουλησει.
    Α. ΧΗΝΟΦΩΤΗΣ Α/ΓΕΕΘΑ
    Παραιτηση και συμμετοχη στο ψηφο-
    δελτειο επικρατειας.Νομικα αψεγαδι-
    αστο.Ουσιαστικα, θεσμικα,ασυνηθι-στο και πηγη ερωτηματικων. Ουτε εμενα μου αρεσε.
    Αλλα να βγαινουν και να σχιζουν τα
    string τους, γιατι μονον τετοια φο-
    ρανε οι απολογητες του χθες, που
    πηρανε αποστρατο ναυαρχο απο την
    κεντρικη τους επιτροπη, δηλαδη με
    μια κομματικη ταυτοτητα πιο μεγαλη
    και απο τα στηθεια της τοτε πρωθυ-
    πουργινας Μιμης, και τον κανανε
    Α/ΓΕΕΘΑ, παει πολυ ρε παιδια.
    Τωρα αμα το βαλουμε κατω και θυμυ-
    θουμε οτι ο εν λογω ηταν ενας απο
    τους παραγοντες της απολυτης εθνι-
    κης ξεφτιλας στα ΙΜΙΑ, της πολιτι-
    κης του κατεβαζω το string μου πασα
    μου, τοτε τι να πουμε? Αχρηστο τον
    ανεβαζε, αχρηστο τον κατεβαζε ο
    δικος τους πρωθυπουργος ο "καταλλη-
    λοτερος", ο Σημιτης και σε λιγο
    καιρο τον ξαπεστειλε πισω στην
    κεντρικη επιτροπη να ανοιγει πορ-τες.Καραμπινατος σταλινικος κομμα-
    τισμος στις Ενοπλες Δυναμεις με
    τραγικη Εθνικη ζημια.
    Αλλα να ητανε μονο ο Λυμπερης?
    Ξεχασαμε τον Α/ΓΣΣ, στρατηγος
    Σπυριουνης, το 89, το μεσημερι παραιτηθηκε το βραδυ μπηκε στο κυνηγι του πρασινου σταυρου στην
    Α! Θεσσαλονικης.(Αυτος στο τελος
    τους πηρε πρεφα τι απατεωνες ειναι,
    αλλα το καταλαβε κατοπιν των λη-
    στειων)
    Τι να πουμε και για τις αλλες απεριγραπτες φατσες που κατα και- ρους κοσμησανε τα πρασινα ψηφοδελ-
    τια? ο Αρχι- ΜΑΤΑΤΖΗΣ Αρκουδεας, ο Α/ΓΕΑ Αποστολακης, ο Αλευρομαγειρας
    της Εθνικης Φρουρας Κυπρου(βαζουνε
    Ελληνα στρατηγο εκει), κλπ,κλπ.
    Αιδως Αργειοι.

    Β. ΖΟΡΜΠΑΣ
    Ερωτηση προς green stringatous :
    Ο Ζορμπας τωρα ειναι καλος? Δεν
    ειναι ο δικαστης της Δεξιας, που
    του βαλανε τη κορη στη Βουλη, ο
    εγκαθετος που εκανε τα αδυνατα δυ-
    νατα να λασπωσει τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που
    δεν βαλανε στη τσεπη ουτε 1 ευρω
    απο τους εξοπλισμους?(χα!χα!χα!).
    Βαλτετο καλα στο μυαλο σας και το
    πορισμα Ζορμπα εσεις θα το ρουφη-
    ξετε ολο.Ο Ζορμπας ειναι επιλογη
    του Καραμανλη που εσεις λοιδωρησατε
    Σκεφτεστε τον Ζορμπα στο ψηφοδελτιο
    επικρατειας, που θα πατε να κρυ-
    φτειτε ρε κοροιδα, τοτε τι θα λετε.
    Η να βγει και να δηλωσει οτι ψηφιζει ΝΔ γιατι μονο η ΝΔ μπορει
    να ξεδοντιασει τη διαφθορα???
    Ο Καραμανλης εχει πεισει το Λαο, οτι μονο αυτος μπορει να στριμωξει
    τους διεφθαρμενους οτι κομματικη
    προβια και αν φορανε.



    ΠΕΝΤΕΛΗ(90000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @2.58

    Τι πολίτευμα έχεις άραγε όταν:

    Ο εν ενεργεία στρατιωτικός (συνταγματάρχης, ναύαρχος πχ) γίνεται "πολιτικός";

    Ο πρωθυπουργός διαλύει την βουλή με αντισυνταγματικό τρόπο;

    Η ενημέρωση ελέγχεται και χειραγωγείται η απαγορεύεται;

    Τα σκάνδαλα υποκλοπών και ομολόγων συγκαλύπτονται;

    Οι "υπήκοοι" και οι "ομάδες εθελοντών διαδικτύου" χειροκροτούν ενθουσιασμένοι (ότι να 'ναι, γκόοολ);

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 3:03 μμ

    ==
    Οταν παραιτειται δεν υπαρχει προβλημα.
    Απλο ειναι.

    Η μηπως δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 3.06

    Η παρθενοραφή ακυρώνει τον βιασμό της Δημοκρατίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 3:14 μμ

    ==
    Παραιτειται και πολιτευεται.

    Απλο ειναι.

    Τι δεν καταλαβαινεις ρε μπουφο??

    20ετια πασοκοσκυλιας αυτο ητανε "θεσμος"!!

    Κατα την γνωμη μου δεν ειναι και ο,τι χειροτερο εχει γινει,επι πασοκοσκυλιας.
    Και βεβαια η περιπτωση λημπερυ ,καλα εδω μιλαμε για καθαρα πασοκοσκυλαιικο προιον.

    Ε! οχι ! δεν εχει φτασει ακομα η Νεα Δημοκρατια του κ.Καραμανλη σε τετοια ξεφτιλα!
    Δεν εχει βαλει ακομα ΓΕΕΘΑ εναν αχρηστο,με μονο προσον την κομματικη του ταυτοτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Από όλα όσα έγραφε στο πόστ αυτό μόνο διάβασες;;;

    Είπαμε:

    Κατω η Χούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κατω η Χούντα

    3:29 μμ

    ==
    Κρεμαλα για τους πασοκοσκυλαιους,
    την χειροτερη χουντα που γνωρισε ποτε ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τι πολίτευμα έχεις άραγε όταν:

    Ο εν ενεργεία στρατιωτικός (συνταγματάρχης, ναύαρχος πχ) γίνεται "πολιτικός";

    Ο πρωθυπουργός διαλύει την βουλή πραξικοπηματικά με αντισυνταγματικό τρόπο;

    Η ενημέρωση ελέγχεται και χειραγωγείται η απαγορεύεται;

    Τα σκάνδαλα υποκλοπών και ομολόγων συγκαλύπτονται;

    Οι "υπήκοοι" και οι "ομάδες εθελοντών διαδικτύου" χειροκροτούν ενθουσιασμένοι (ότι να 'ναι, γκόοολ);

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 3.44 μμ
    --

    Κρεμαλα για τους πασοκοσκυλαιους,
    την χειροτερη χουντα που γνωρισε ποτε ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Re Agie, afou den eisai o pragmatikos AGIOS...stamata!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προέκυψαν κι άλλα κοινά με την γείτονα και κουμπαροποιημένη χώρα.

    Λίγο η στρατηγική για ενίσχυση έναντι της αντιπολίτευσης,
    λίγο τα φέσια μέσω ομολόγων,
    λίγο το στρατιωτικό κατεστημένο,
    λίγο η πραξικοπηματική διάλυση της βουλής,
    λίγο η επιλογή του χρόνου για διενέργεια εκλογών και τέλος, να μην ξεχνάμε, η αναγκαστική μπούρκα που μας φόρεσε η Γιαννάκου με το βιβλίο της Ιστορίας για την ΣΤ' δημοτικού.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 2.47μμ

    Εχεις δικιο να λες οτι εμεις οι
    ψηφοφοροι ψηφιζουμε αυτους που μας
    πηδανε. Γιατι συμπολιτα εαν δεν
    εχεις εμπειρια απο Αλβανικο
    μοντελο του Χοτζα π.χ. η απο την
    πρακτικη των μουλαδων,η το Τουρκι-κο βαθυ κρατος ,μην αναφερω
    ψυχασθενεις τυπου ΠΟΛ ΠΟΤ, δυνα-
    στειες Βορειου Κορεας,Δικτατορες
    Αφρικανικου τυπου και βαλε,
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΑ ΔΕΝ
    ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, και επει-
    δη ειναι φανερο οτι νομιζεις οτι
    ετσι ειναι τα γαμησια, εαν πεσεις
    σε καμια απο τις παραπανω περιπτω-
    σεις θα παθεις διατρηση στομαχου
    με το που θα μπει το κεφαλι μεσα.



    ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 4.16

    Βρέ άτιμο, εσύ δεν είσαι ο πλακατζής φίλος,
    που κάποτε πήγε να τρελάνει έναν θυμωμένο άνθρωπο;
    Να είσαι καλά και καλό φθινόπωρο!
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εγώ γουστάρω πολύ τον "ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ".

    Έτσι δίνεται επιτέλους μια απάντηση στο διαχρονικό ερώτημα:

    "τελικά ποιός μαλάκας ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ψηφίζει αυτούς που μας πηδάνε ισχυριζόμενοι ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ".


    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η δημιουργική και η συγγραφική ομάδα των bloopers στέλνει τους χαιρετισμούς της σε όλους όσους μας εκπροσωπούσαν (στην παθητική φωνή σούργελο αναλφάβητε Ρουσόπουλε, μόνο στην παθητική «όλους όσοι εκπροσωπήθηκαν») τρισάθλια επί τριάμισι χρόνια (τρία τα χρόνια, τρείς είναι οι χρόνες μούσχαρε) με περισσή βλακώδη αλαζονεία και έπαρση.

    Ήρθε η ώρα της ανταπόδοσης του χρέους, της υποχρέωσης.


    CA
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση