GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέδριο για τον πολιτισμό

. Συνέδριο με θέμα "Πολιτισμικές Αλληλεπιδράσεις Δυτικής Ελλάδος Νότιας Ιταλίας" διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδα...

.
Συνέδριο με θέμα "Πολιτισμικές Αλληλεπιδράσεις Δυτικής Ελλάδος Νότιας Ιταλίας" διοργανώνεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Στην εκδήλωση θα παραστεί και θα μιλήσει και η Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και Πρόεδρος του Πανεπιστημίου της Ευρώπης Καθηγήτρια Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.

11 σχόλια

  1. Η Ahrveiler είναι ύποπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στον κ.Σπύρο Σπυρίδων για την προσπάθειά του αυτή. Ελπίζω το παράδειγμα αυτό να το πάρουν και άλλοι. Καλή συνέχεια στην εκδήλωση και καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αρβελέρ γιατί είναι ύποπτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω εάν κατέβει στις βούλευτικές, εγω ξέρω ότι στηρίζει νικολόπουλο στην Αχαία. Τώρα που έφυγε οΣπήλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέμα:
    "Συνέδριο για τον πολιτισμό"


    Ερώτηση:
    Παιδιά τι λέτε, θα βάλουμε κανα γκόλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπήκα στο site και είδα το πρόγραμμα. Είναι πολύ καλό, αξίζει.

    http://conferences.huredepis.eu/apps/gr/spag/index.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνέδριο για τον Πολιτισμό :

    Θα επιχειρήσουν με τους γνωστούς τρόπους να παραμυθιάσουν τους αδαείς.
    Δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν από τον Μοϊσι, να περάσουν μια βόλτα από τον Ιουστινιανό, Φλάβιο Κονσταντινο και λοιπά λουλουδια, και να φτασουν στο αγαπημένο τους θέμα, τις αρματοσιές που φορούσαν οι "αντρειωμένοι" πατριάρχες όταν μάχονταν σώμα με σώμα με τούρκους!

    Πάντως δεν πιστεύω ότι θα ανοιχτούν τόσο πολύ και να περιγράψουν με τον συνήθη γλαφυρό τρόπο πόσες οκάδες ειδωλολατρισμού κουβαλούσε πάνω του ο Πλούταρχος, ο Πίνδαρος, ο Φειδίας, ο Ευριπίδης
    και ο Κλεισθένης.

    Αυτά θα τα αφήσουν ίσως για το 2ο συνέδριο πολιτισμού ( 2ος γύρος ανθελληνισμού )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:04

    Μπορείς να μου πεις τι θες να πεις? αναλυτικά σε παρακαλώ. Νομίζω πως θα ακουστούν ενδιαφέρουσες απόψεις για πολλά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η αρβελερ καθε φορα που μιλαει, συγκλονιζει! Οπότε οτι και να πει θα εχει γνωσεις και επιχειρηματα να το στηριξει. Ειδα επισης οτι μιλαει και ο τασιος στο συνεδριο. Γιατι δεν μιλαει ομως την ιδια μερα με την αρβελε? Εαν ξερει καποιος ας μου απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση