GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφημίζει τώρα την αυτοδυναμία της ΝΔ ο ΛΑ.Ο.Σ. ...

. Στην κυβέρνηση τρέμουν για το εκλογικό αποτέλεσμα, παρα τα θετικά γκάλοπ. Ωστόσο διαφημιστής της αυτοδυναμίας της ΝΔ έχει (αναγκαστεί να)...

.
Στην κυβέρνηση τρέμουν για το εκλογικό αποτέλεσμα, παρα τα θετικά γκάλοπ. Ωστόσο διαφημιστής της αυτοδυναμίας της ΝΔ έχει (αναγκαστεί να) γίνει ο ΛΑΟΣ του Γ. Καραταζαφέρη. Η "γραμμή" που δίνεται σε όλη την Ελλάδα είναι "η ΝΔ βγαίνει καθαρά, άρα δεν κινδυνεύει. Αρα μπορείτε να ψηφίσετε κι εμάς το ΛΑΟΣ χωρίς πρόβλημα...". Αντίθετα, η Ρηγίλλης δίνει γραμμή να ...κλαίγονται τα στελέχη της ότι η μάχη είναι δύσκολη, ώστε να περιοριστούν οι διαρροές προς τον ΛΑΟΣ!

13 σχόλια


  1. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να και άλλο ένα παπαγαλάκι της Ρηγίλλης!!!

    Ρε αφήστε το λαό ήσυχο. Πλέον ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. index

    Ερώτηση του CNN προς τον μαλακόν άνδρα:
    Που βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με το θέμα των πυρκαγιών;

    Απάντηση του μαλακός ανδρός:
    Αυτό που θα ήθελα να πω (τραλαλα τραλαλα... χεστήκαμε για το τι θες, επί της ερώτησης ρε) είναι αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός (μα δεν τον ρωτήσαμε, αλλά αν είναι σχετικό πες το) ότι τόσες πυρκαγιές σε τόσα πολλά σημεία (άρα δεν το ψάξατε καν) δεν μπορεί να είναι σύμπτωση (ε τότε ρε καράφλα τι είναι, τι λένε οι έρευνες, απο εκεί ξεκινήσαμε).

    Προφανώς το ζώο νόμιζε ότι μιλάει στην γονατιστή ΕΡΤ.
    Άντε στα τσακίδια πια ανθέλληνες κυβερνήτες, αντί να πείτε «όχι, ακόμα δεν έχουμε τέτοια στοιχεία, πρόκειται για παρερμηνεία δηλώσεων, η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα» αποφεύγετε τις ευθύνες συκοφαντώντας τη χώρα χωρίς στοιχεία, επαγγελματίες ψεύτες!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. index

    CNN QSTN:
    "Where are the investigations related to the causes of the fire"

    ASSHOLE (Goverment's Spokesman):
    "Well, errr, I don't really give a shit what the question was, but, I can sing a song for you because this is the only thing I was prepared for as I thought I would be addressing viewers of the Greek Govermental TV where we say pretty much whatever we like to, no matter what the question was.
    Although we have no evidence whatsoever about any organized thread, we are scarred shitless of the forthcoming elections and instead of being responsible we prefer to blame it ufocused all over the country."

    That much of Democracy in Greece!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Τώρα τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων.

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Βρε άντε από δω τυμβωρύχοι....


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ετσι γαμάει ο Καραμανλής!

    ...και έτσι εγώ αφού πρώτα με γαμήσει του κάνω και μια πίπα καπάκι απνευστί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γαλαζοπρασινα αχρηστα κομματα θα παθετε τετοια νειλα στις εκλογες που δεν θα ξερετε απο που σας ηρθε
    ψηφο στα μικρα κομματα
    οχι στο λευκο
    οχι στο ακυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ta idia ekane kai to 2004. Elege o Karatzaferhs pws afoy tha vgei h ND sigoura, dwste kai se mena kanena pshfalaki. Ase poy h assmetrh apeilh, dhladh h tromokratikh apeilh, enisxyei to LAOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι και αλλιώς δεν έμειναν πολλές μέρες για προεκλογική εκστρατεία. Γιατί τα κομματα δεν δίνουν την έκτακτη επιχορήγιση που τους έδωσε η πολιτεία στους παθόντες από την πυρκαγιά (δηλ. όπως έκανε ο ΛΑ.Ο.Σ.);;; Λαϊκιστής θα μου πείτε ο Καρατζαφέρης. Ναι είναι άλλα τα έδωσε (τουλ. ανακοίνωσε πως θα τα δώσει). Οι άλλοι τι τα κάνουν;


    Οι χουντικοί (βλ. ΠΑΣΟΚ - Κουρκουλα και υπ. παιδείας της ΧΟΥΝΤΑΣ και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ που κατηγορείται ως βασανιστής της Χούντας) οι φιλοβασιλικοί (ΝΔ-βουλευτίνα κόρη προέδρου ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΩΝ), οι ακροδεξιοί τουρκολάγνοι που αυτοχαρακτηρίζονται οικολόγοι (ΣΥΝ, φωτογραφίες με γελάκια βουλετίνας του ΣΥΝ με ακροδεξιούς και φασίστες τούρκους), οι σταλινικοί οπαδοί του σοσιαλισμού της γίδας και του σπιτιού του λαού (όπως έλεγε ο μακαρίτης Ρ.Αποστολίδης) τι θα πράξουν με τα χρήματα που έλαβαν από την πολιτεία;

    Προεκλογικές αφίσες και χαρτούρα; Ήδη κάποιοι που "σκιζονται" για το περιβάλλον και την οικολογία έχουν αρχίσει τον χαρτοαφισοπόλεμο. Ντροπή τους και ντροπή μας που τους ανεχόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας ανακάλεσε την πρώτη του κατάθεση σχετικά με την πυρκαγιά στην Αρεόπολη της Λακωνίας, στην οποία απέδιδε ευθύνες σε 62χρονο συνταξιούχο, λέγοντας ενώπιον του ανακριτή πως ήταν κατασκευασμένη και προϊόν ψυχολογικής βίας από δύο ανώτερους αξιωματικούς της Πυροσβεστικής.

    Με αφορμή τη σύλληψη του 62χρονου, ο οποίος ήταν στο παρελθόν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη άφηναν υπονοούμενα για τυχόν εμπλοκή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκδήλωση των πυρκαγιών των τελευταίων ημερών.

    Όπως αναφέρουν «Τα Νέα», την Τετάρτη, όμως, ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ένας 51χρονος αγροφύλακας, κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή πως η πρώτη του κατάθεση -και επιβαρυντική για τον 62χρονο- ήταν κατασκευασμένη από δύο ανώτερους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος και προϊόν ψυχολογικής πίεσης που του ασκήθηκε.

    Αρχικά, εναντίον του 62χρονου είχε καταθέσει ο αγροφύλακας και η φίλη του. Με βάση την πρώτη κατάθεση του αγροφύλακα, ο οποίος ανέφερε πως «λίγα λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς κοντά στην Αρεόπολη τον είδα και θεωρώ ότι αυτός είναι ο βασικός ύποπτος γιατί ήταν πολύ κουμπωμένος», ο εισαγγελέας του Γυθείου απηύθυνε οκτώ κατηγορίες εναντίον του συνταξιούχου για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή με ενδεχόμενο δόλο και εμπρησμό από πρόθεση με κακοβουλία και ιδιοτέλεια.

    «Όσα αναφέρονται στην από 25ης Αυγούστου 2007 κατάθεσή μου ενώπιον του ανθυποπυραγού Δημακόγιαννη Δημητρίου και του πυραγού Αυγουλέα Μιχαήλ είναι ανακριβή, δεδομένου ότι αποτελούν προϊόν ψυχολογικής βίας, που μου ασκήθηκε από τους ανωτέρω αναφορικά με τη δουλειά μου και την πιθανότητα να βρεθώ κατηγορούμενος ως εμπρηστής», δήλωσε ενώπιον του ανακριτή ο αγροφύλακας στη διορθωτική κατάθεση του.

    Ο αγροφύλακας στη κατάθεσή του ενώπιον του ανακριτή δήλωσε πως ο ένας από τους δύο αξιωματικούς υπαγόρευε στον άλλον την κατάθεσή του και χωρίς να του τη διαβάσουν τον ανάγκασαν να την υπογράψει.

    Η Πυροσβεστική, έχοντας στη διάθεσή της την πρώτη μαρτυρική κατάθεση του αγροφύλακα και της φίλης του, κάλεσε τον 62χρονο και τον συνέλαβε με την κατηγορία του εμπρησμού.

    Τα αποδεικτικά στοιχεία που βρήκε ήταν τέσσερις αναπτήρες στο αυτοκίνητό του 62χρονου, καθώς επίσης και ένα κουτί με υγρό επαναφόρτισης αναπτήρα, ένα γκαζάκι για την παρασκευή καφέ και ένας πολυσουγιάς που βρέθηκαν στο σπίτι του, αντικείμενα που παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στα περισσότερα σπίτια, για την Πυροσβεστική θεωρήθηκαν απτές αποδείξεις της «ασύμμετρης απειλής».

    Ο 62χρονος, που από την πρώτη στιγμή λέει σε κάθε τόνο ότι είναι αθώος, θα απολογηθεί αύριο, Παρασκευή, ενώπιον του ανακριτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ = ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ σβήσει ακόμη οι φωτιές και, φυσικά, παραμένει άγνωστη η έκταση των καταστροφών από την πύρινη λαίλαπα των τελευταίων ημερών και ήδη καταγράφονται και οι πρώτες παράπλευρες απώλειες, οι οποίες προδικάζουν σοβαρή υποβάθμιση του διεθνούς κύρους της χώρας και βαριές οικονομικές και άλλες παρενέργειες. Και είναι εξαιρετικά ανησυχαστικό ότι η κυβέρνηση όχι μόνο δεν επιχειρεί να εμποδίσει ή να ακυρώσει αυτές τις δυσμενείς συνέπειες, αλλά αντίθετα είναι εκείνη που με τις πράξεις της την τροφοδοτεί.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δύσκολο να σταθμίσει κανείς πόσο βαθιά έχει πληγεί το κύρος της χώρας. Αρκεί ν’ αναλογιστεί πού είχαμε φτάσει και πού ξανακυλήσαμε. Από το «Ευχαριστούμε Αθήνα» για τους μεγαλειώδεις Ολυμπιακούς Αγώνες, στον σημερινό οίκτο για την ανικανότητα να προστατεύσουμε ακόμη και το Ιερό της Ολυμπίας. Από τη ζηλευτή Ελλάδα του 2004, στην κατάντια μιας τριτοκοσμικής χώρας που μετρά δεκάδες νεκρούς από φωτιές.
    ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ χρόνια για ν’ αποβάλουμε τη ρετσινιά της χώρας που δεν μπορεί να χτυπήσει την τρομοκρατία και χρειάστηκαν μόλις μερικά δευτερόλεπτα για να μας κατατάξει και πάλι η εγκληματική επιπολαιότητα ενός πρωθυπουργού και μερικών υπουργών στις χώρες που αντιμετωπίζουν τρομοκρατική απειλή.
    ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ προσπάθειες χρόνων για να καταχωρισθούμε στους ασφαλείς τουριστικούς προορισμούς, αλλά ήταν αρκετή η πανικόβλητη προσπάθεια των κυβερνώντων ν’ αποποιηθούν τις ευθύνες τους για να ξαναζήσουμε τη γνωστή διαδικασία των ταξιδιωτικών οδηγιών σε βάρος της χώρας μας και τις απόπειρες υπονόμευσης του τουρισμού μας από τους ανταγωνιστές μας.
    ΜΕΣΑ σε διάστημα λίγων εικοσιτετραώρων, η χώρα ολοκλήρωσε με δραματικό τρόπο το άλμα προς τα πίσω, στο οποίο επί τριάμισι χρόνια την έχει υποχρεώσει η πολιτική του Κ. Καραμανλή και της κυβέρνησής του. Και αυτή η πραγματικότητα ούτε αλλάζει ούτε κρύβεται. Η χώρα χρειάζεται μια νέα αρχή. Το χαμένο έδαφος χρειάζεται άλλης ποιότητας διακυβέρνηση για ν’ ανακτηθεί.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο 10.13 είναι βαθιά νυχτωμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση