GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Press-gr, ευχαριστούμε..."

Θα δοθεί η αύξηση 4% των συντάξεων του ΤΑΥΣΟ για το 2007! , Του Γιάννη Καραγιαννόπουλου . - ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ...

Θα δοθεί η αύξηση 4% των συντάξεων του ΤΑΥΣΟ για το 2007!
,
Του Γιάννη Καραγιαννόπουλου
.
- ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,
ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 10.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΤΑΥΣΟ,(Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Συνεταιριστικών Οργανισμών) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΥΞΗΣΗ 4%, ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥ 2007 [ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ], ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ "ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ" , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ κ. ΧΡ. ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ [ή ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ], ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ.
- ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ, ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ PRESS-GR ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ [ΜΕ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΤΡΟΠΟ] ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ[Ε]ΤΕ. (
Το πρώτο σχετικό δημοσίευμα του PRESS- GR στις 23 06 07, "Μήπως και μας δώσουν τα ψίχουλα του 4% του 2007")
- ΑΦΟΥ Ο κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ 10.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ "ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ" ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΔΕΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ [17.08.2007] ΜΕ ΤΟΝ κ. ΜΑΓΓΙΝΑ, ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ 4% ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ 2007, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ.
(Απoτελέσματα αναζήτησης Δημοσιευμάτων. Σύμφωνα με τον Κωδικό Αριθμό Δημοσιεύματος που δώθηκε από το Εθνικό Τυπογραφείο κατά την κατάθεση του εγγράφου, βρέθηκε 1 έγγραφο .
-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΤΩΝΈγγραφο Δ150608/27.08.2007Αριθμός Πρωτοκόλλου Αποστολέα: 10023/21598/1350Θέμα: ΚΟΙΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ (Κ.Υ.Α.) (Τεύχος B) ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΕΝΤΑΧΘΕΝΤΟΣ ΣΤΟ ΙΚΑ - ΕΤΑΜ ΚΛΑΔΟΥ ΚΥΡΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007. Γίνεται επεξεργασία του εγγράφου προκειμένου να ενταχθεί σε ΦΕΚ).

21 σχόλια

  1. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΔΩΣΕ ΕΥΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΚΟΥΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

    ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΣΕ
    ΚΑΦΡΙΣΤΑΝ.
    ΟΙ ΔΥΟ ΗΓΕΤΕΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗΣΑΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Μόνο αηδία μπορεί να νιώσει κανείς για την στάση των ΠΑΣΟΚων.

    Είναι δυνατόν να διαμαρτύρονται επειδή δίνονται (και θα δοθούν και άλλα) χρήματα στους πυρόπληκτους;;

    Ακόμα και τώρα συνεχίζουν να κάνουν πολιτική πάνω στα αποκαϊδια.

    Ν Τ Ρ Ο Π Η - Α Ι Σ Χ Ο Σ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. index

    Ο Καραμανλής μίλησε (όπως πάντα αργά, απελπιστικά αργά για να τον… καταλαβαίνουν) στους χειριστές τα πληρώματα και τους τεχνικούς βάσης.

    Φαντάζεστε πως μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος με ικανότητα αντίληψης/επεξεργασίας της πληροφορίας από πολλαπλές πηγές και λήψης αποφάσεων με έναν ρυθμό μέχρι και 50-60 φορές γρηγορότερο από τον συνηθισμένο, όταν του μιλάνε με ταχύτητα 5-10 φορές υποπολλαπλάσια της κανονικής;
    Όχι τίποτα άλλο, ήταν και ξένοι εκεί μέσα να πάρει…

    Συγγνώμη παιδιά, δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες έτσι, λίγοι είναι και τους κάνουμε βουλευτές για να μην τους έχουμε μέσα στα πόδια μας και μας εμποδίζουν να παράγουμε.

    Τους ξεφορτωνόμαστε δηλαδή, κάτι σαν την ταινία με τον Κωνσταντάρα, τους δουλεύουμε για να μας αφήνουν να δουλεύουμε.

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε μας χέ*** ρε μάστορα Καραγιαννόπ;

    Αμα αρχίσεις να γράφεις σαν άνθρωπος τότε θα σε διαβάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΤΑΣΑΜΕ αισίως από την «ασύμμετρη απειλή» στα ασύμμετρα γκάλοπ και στις ασύμμετρες ανοησίες μιας πανικόβλητης κυβέρνησης.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί φίλοι.
    Τελικά η ανείπωτη εθνική τραγωδία που συντελείτε μπροστά στα έντρομα μάτια του Ελληνισμού, έργο και αποκλειστική δραστηριότητα της πιο άθλιας παρέας που ονομάζετε διακυβέρνηση του Καραμανλή , όπου με τον ερασιτεχνισμό των, την ανικανότητα των και το γενικότερο ηθικοπνευματικο χάλι των ,οδήγησαν στον θάνατο 64 συμπατριώτες μας και τη χώρα μας σε εθνική καταστροφή που μόνο με την Μικρασιάτικη σε άλλο επίπεδο μπορεί να συγκριθεί.
    Η παραπληροφόρηση των και η προπαγάνδα των ,όπως στη περίοδο δράσης της 17Ν καταφεύγει σε κατάπτυστες μεθόδους αποπροσανατολισμούς και χοντροκομμένες απάτες σε βάρος της αλήθειας προσπαθώντας να μεταφέρουν τις ευθύνες των στη αντιπολίτευση και εν προκειμένω στο ΠΑΣΟΚ
    Η μοναδική περίπτωση που έχει καταγραφή υποψηφίου τοποθετημένου δυο συνεχείς φόρες στο ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι του Ρουσοπουλου. Έψαξα να βρω άλλη ανάλογη περίπτωση και δεν βρήκα. Είναι τυχαίο αυτό? Αυτό θα πει επιβράβευση . Ο επικεφαλής της παραπληροφόρησης να εκλέγετε δυο φορές χωρίς σταυρό και να αποκτά συνταξιοδοτικά δικαιώματα από την εκλογή του. Καλά να πάθετε δεξιά δημοσιογραφακια. Σας έβαλε τα γυαλιά ο κύριος αυτός που εργολαβικά έχει το έργο να μας παρουσιάζει το άσπρο μαύρο και έχετε γίνει υπάλληλοι του.. Ειδες ο αγράμματος ?
    Από την άλλη μεριά έχουμε τη θεωρία της ψήφου στα μικρά κόμματα. Όπως έγραψα και σε άλλο post Το δοκιμάσαμε και αυτό στην Ελλάδα με τις αλήστου μνήμης κυβερνήσεις της περιόδου Ιούνιος 89 μέχρι Απρίλιος 90. Ακυβερνησία ,υπονόμευση του ενός από το άλλο , χοντρά ρουσφέτια , μπάχαλο γενικό. Όπως είπα με τρόμο θυμάμαι την περίπτωση που με αγωνία ψαχνανε να βρουν χρήματα με νέο επί νέου δάνειο στο εξωτερικό για να πληρώσουν το δώρο τα Χριστούγεννα του 89!!!!! , τέτοιο μπάχαλο.
    Τελικά μια κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου πρωθυπουργό είναι αντικειμενικό και με νηφάλιο τρόπο και περά από κομματικούς φανατισμούς, ήρεμα και ψυχρά ότι καλύτερο για τους Έλληνες και τη χώρα. Μόνο μια τέτοια κυβέρνηση έχει και τις γνώσεις και την ικανότητα και την εμπορεία να οδηγήσει τη χώρα στις λεωφόρους της ανάπτυξης και να βάλει τα θεμέλια για την οικοδόμηση ενός σοβαρού και με αρχές κράτους στην υπηρεσία όλων των Ελλήνων.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνεχίζει η κυβέρνηση να αρνείται τις ευθύνες της για την ανικανότητα που επέδειξε στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν σε καταστροφή και να αναζητά άλλοθι στα περί «ασύμμετρης απειλής», εκθέτοντας τη χώρα σε μια ώρα που ζει τη μεγαλύτερη εθνική τραγωδία εν καιρώ ειρήνης.

    η κυβέρνηση με αλαζονεία:

    *Αρνείται να ζητήσει συγγνώμη και ότι θα έπρεπε να υπάρχουν παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας. «Εχει πολύ μεγάλη σημασία να αναλαμβάνει κάποιος τις ευθύνες του, να προσπαθεί από τη θέση την οποία βρίσκεται να είναι πιστός σε αυτό που ορκίστηκε», είπε. Φταίει, όμως, «το εύρος των μετώπων που ήταν τεράστιο»!

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί φίλοι.
    Δυστυχώς είχαμε την ατυχία να παρασυρθούμε και να εξαπατηθούμε από τον Καραμανλή. Ήταν και το ΠΑΣΟΚ 11 και χρόνια συνεχόμενα στην εξουσια. Σου λέει τους βαρεθηκαμε. Να τον δούμε και αυτό νέος είναι φαίνετε με όρεξη ,υπάρχουν ελπίδες να πάει πιο ψηλά τη χωρα. Ας του δώσουμε λοιπόν την ευκαιρία. Τι μας έκανε λοιπόν ο εν λόγο προκομμένος. Ένα τεράστιο ΤΙΠΟΤΑ και να ήταν μόνο αυτό δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Δυστυχώς επισώρευσε τόσα δεινά η ανεπάρκεια και ο ερασιτεχνισμός των που δεν έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν σε τέτοιο επίπεδο. Έτσι αθώες συνεχόμενης φωτιές που σχεδόν κάθε καλοκαίρι συμβαίνουν εξελιχτήκαν από την ανεπάρκεια των και την διάλυση του κράτους που δημιούργησαν σε μια ανείπωτη εθνική καταστροφή. Έτσι Πάρνηθα, Πεντέλη, Υμηττός, Αιγιαλεία, Ηλεία απ’ άκρη σε άκρη, Ταΰγετος, Πάρνωνας, Μεσσηνία, Μάνη, Εύβοια, ατέλειωτος ο κατάλογος των περιοχών που κατάπιαν οι φλόγες και ούτε μια συγγνώμη, ούτε μια παραίτηση, ούτε μια παραδοχή πολιτικής ευθύνης για το ολοκαύτωμα. Αντί να δεχτούν την πρόταση της αντιπολίτευσης για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (θα μου πείτε τι θα έκανε μια σύσκεψη, ίσως τίποτα, αλλά θα έδινε μια αίσθηση ότι υπάρχει κράτος που νοιάζεται και ψάχνει να βρει λύσεις για να απαλύνει την συμφορά ) την απέρριψαν με έπαρση. Αντί μιας ψύχραιμης στάσης , με βιασύνη και μωρία αναζητούν επικοινωνιακή διαχείριση της συμφοράς , με αναφορά σε σκοτεινές δυνάμεις και ασύμμετρες απειλές που έκαψαν την χώρα. Και όταν οι πολίτες αναρωτιόταν που ήταν το επανιδρυμένο κράτος του κ. Παυλόπουλου για να προλάβει, να αποκαλύψει και να σταματήσει αυτούς τους αχρείους εισβολείς (που ανακάλυπταν χωρίς να τους κατονομάζουν ) και να μειώσει τις επιπτώσεις της εγκληματικής τους δράσης ή έστω για να πει ένα συγγνώμη στους συγγενείς των νεκρών, στους ξεσπιτωμένους, στους επί καμένου ξύλου κρεμάμενους ενδεείς, το κράτος αυτό ήταν ανύπαρκτο. Καμένη Ελλάδα, καημένη Ελλάδα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πια δεξια και κουραφεξαλα, εδω πανε να βγαλουνε τον Γεωργακη πρωθυπουργο που δεν κανει για θυρωρο της πολυκατοικιας μας του τα γραφουνε τα κανει προβα 20 φορες και παλι σαρδαμ κανει ελεος.........????? καλυτερα Καραμανλη ,ετσι και αλιως ενας απο τους δυο θα βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί φίλοι.

    Σημαντικά νέα προς όλους σας…
    Ψάξαμε τι σχέση έχει ένας τραπεζικός όμιλος με την MRB. Βρήκαμε πως είναι θυγατρική του! Ψάξαμε τι σχέση έχει ο κ. Γιώργος Αλογοσκούφης με τον Όμιλο. Βρήκαμε πως η ηγεσία του Ομίλου, είναι φίλα προσκείμενη στο κόμμα της Ν.Δ και οπαδός φανατικός του διδύμου Καραμανλή - Αλογοσκούφη!
    Τέλος, στην τελευταία, καθ' όλα νόμιμη, δημοσκόπηση της MRB παραγγελία του... ΑLPHA, το ΠΑΣΟΚ έρχεται δεύτερο, με δύο μονάδες κάτω από τη Ν.Δ. Ψάξαμε τις περιοχές που πραγματοποιήθηκε αυτή η δημοσκόπηση. Βρήκαμε ότι έλειπε η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα! Νόμιμα μεν, με ελλιπή στοιχεία δε, το ΠΑΣΟΚ δεύτερο! Και η δουλειά του εντυπωσιασμού των ψηφοφόρων, πρίμα! Τυχαία, άραγε;
    Πάντα με εκτίμηση
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοί φίλοι.
    Το μαύρο μας το χάλι η αθλιότητα και πως παρουσιάζετε στους χαχόλους ιθαγενείς ….
    Την εμφάνιση του κ. πρωθυπουργού, σε όλες τις ενδυματολογικές λεπτομέρειες της, την προβλέπουν, τη ρυθμίζουν και την αποφασίζουν τελικά ανάλογα με την περίπτωση, οι επικοινωνιολόγοι και οι στυλίστες του, οι οποίοι δίνουν το τελικό “ok” για τα ρούχα που θα φορέσει. Τώρα, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Πεντάγωνο, κάποιος από τους στυλίστες του ενήργησε… υπό πυρετό, βάζοντας τον κ. Καραμανλή, εν μέσω αξιωματικών, με τις θερινές κοντομάνικες στολές τους, να ατενίζει το φακό μέσα από ένα… αμπέχονο! Φαίνεται ότι ήθελαν να δημιουργήσουν ανάλογους συνειρμούς με αυτούς που προέκυπταν από την αντίστοιχη φωτογραφία στις 11 Σεπτέμβρη, όπου ο κ. Μπους φορώντας μπουφάν με κουκούλα προέδρευε σχετικής σύσκεψης. Η καταστροφή για τη χώρα μας από τις πυρκαγιές είναι αναλογικά μεγαλύτερης, ίσως, οικονομικής (κοινωνικής και οικολογικής) σημασίας από την κατάρριψη των δυο πύργων στην Νέα Υόρκη στις 11-Σεπτεμβρίου (εδώ κατέρρευσε συνολικά όλη η οικονομική και κοινωνική υποδομή της περί τον Πύργο -και όχι μόνο-περιοχής), αλλά περισσότερο από την ενδυματολογία τον κόσμο ενδιέφερε η επάρκεια και η ταχύτητα αντίδρασης του κρατικού μηχανισμού, ο οποίος, δυστυχώς, εν μέσω θέρους λειτούργησε ως να φορούσε -όπως και ο κ. Καρμανλής- χοντρή παραδοσιακή… «μαντία» η οποία δυσκόλευε υπερβολικά κάθε του κίνηση, με αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν, με τις απροσμέτρητα δυσμενείς επιπτώσεις στην εξέλιξη των πυρκαγιών και την δημιουργία τελικά μείζονας κρίσης από την ανικανότητα των.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Babi esy poy ta ksereis ola, gia pes moy kai poia etairia kanei tis kryfes dhmoskophseis gia to PASOK? Afoy ksereis pws h kathe etairia ta pairnei giati se peirazei otan ginetai mono gia th ND?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

    η' ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ

    η' ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ


    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    της 16 Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  15. Τώρα τους φταίει η εταιρία δημοσκοπήσεων.

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Βρε άντε από δω τυμβωρύχοι....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΗΜΕΡΑ 29/ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/07 ΤΡΙΑ
    GROUPS ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗΣΑΝ ΤΗΝ
    "ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΕΝΗ" ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ.
    ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΥΟ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΑ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΓΕΩΡΓΙΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΦΕΙΣ ΜΑΥΡΑ, ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΙΕΣΗ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΜΕΝΕ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ
    ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ
    ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ. ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝΕ
    ΚΟΥΤΟ ΑΓΟΡΙ, ΜΗ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΟΛΟΓΙΑ
    ΛΕΓΕΤΕ " ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ"


    ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΡΕ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΡΕ
    ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΡΕ
    ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ
    ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΒΓΗΚΕ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕ, ΤΟΤΕ ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ
    ΟΤΣΑΛΑΝ,(ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ, ΓΙΟΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ
    ΦΙΛΟ), ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΔΙΕΚΟΨΕ
    ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙ-
    ΚΩΝ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΑ
    ΙΣΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ
    ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ, ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑ-
    ΡΑΔΩΝ,ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ, ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ
    ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟ ΦΙΛΟ, ΑΥΤΟ
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗ
    ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΟΤΕ ΡΕ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ
    Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ??????
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ,
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ,
    ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣ
    ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ, ΤΟ ΑΙΜΑ
    ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΩ ΣΑΣ.



    Το μεγαλο ξανα-γαμησι
    της 16 Σεπτεμβρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. index

    Ερώτηση του CNN προς τον μαλακόν άνδρα:
    Που βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με το θέμα των πυρκαγιών;

    Απάντηση του μαλακός ανδρός:
    Αυτό που θα ήθελα να πω (τραλαλα τραλαλα... χεστήκαμε για το τι θες, επί της ερώτησης ρε) είναι αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός (με δεν τον ρωτήσαμε, αλλά αν είναι σχετικό πες το) ότι τόσες πυρκαγιές σε τόσα πολλά σημεία (άρα δεν το ψάξατε καν) δεν μπορεί να είναι σύμπτωση (ε τότε ρε καράφλα τι είναι, τι λένε οι έρευνες, απο εκεί ξεκινήσαμε).

    Άντε στα τσακίδια πια ανθέλληνες κυβερνήτες, αντί να πείτε «όχι, ακόμα δεν έχουμε τέτοια στοιχεία, πρόκειται για παρερμηνεία δηλώσεων, η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα» αποφεύγετε τις ευθύνες συκοφαντώντας τη χώρα χωρίς στοιχεία, επαγγελματίες ψεύτες!


    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. index

    CNN QSTN:
    "Where are the investigations related to the causes of the fire"

    ASSHOLE (Goverment's Spokesman):
    "Well, errr, I don't really give a shit what the question was, but, I can sing a song for you because this is the only thing I was prepared for as I thought I would be addressing viewers of the Greek Govermental TV where we say pretty much whatever we like to, no matter what the question was.
    Although we have no evidence whatsoever about any organized thread, we are scarred shitless of the forthcoming elections and instead of being responsible we prefer to blame it unfocused all over the country."

    That much of Democracy in Greece!

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  20. Τώρα τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων.

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Βρε άντε από δω τυμβωρύχοι....


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. Ετσι γαμάει ο Καραμανλής!

    ...και έτσι εγώ αφού πρώτα με γαμήσει του κάνω και μια πίπα καπάκι απνευστί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση