GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την πάτησε με τους ετεροδημότες...

. . ... το ΠΑΣΟΚ! . Σε κακό οργανωτικό χάλι δίνει την εκλογική μάχη το ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει ουτε καν Γραμματέα Οργανωτικού αφού αυτός που έχει τ...

. .
... το ΠΑΣΟΚ!
.
Σε κακό οργανωτικό χάλι δίνει την εκλογική μάχη το ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει ουτε καν Γραμματέα Οργανωτικού αφού αυτός που έχει τον τίτλο, ο Νίκος Σαλαγιάννης, είναι βουλευτής και τρέχει για την επανεκλογή του στην Καρδίτσα.
Το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι αυτό με τους ετεροδημότες που ψηφίζουν στον τόπο καταγωγής τους. Εχει μεγάλη αδυναμία-σε αντίθεση με το παρελθόν- να τους μετακινήσει οργανωμένα. Ο πρόσθετος λόγος είναι ότι η ΝΔ που ήξερε ...πιο νωρίς την ημερομηνία των εκλογών είχε μπλοκάρει, μέσω "τρίτων", πολλές αεροπορικές θέσεις οι οποίες δεν υπάγονται στην διακομματική συμφωνία διανομής τους στα κόμματα. Ούτε αυτό δεν μπόρεσαν να προνοήσουν στο ΠΑΣΟΚ. Εδώ, μέχρι την τελευταία στιγμή ...δεν πίστευαν ότι θα γίνουν τώρα οι εκλογές!

11 σχόλια

  1. DEITE PWS O KARAMANLIS GEMISE TO AGRINIO

    http://www.youtube.com/watch?v=IljrvhosUj0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ήξεραν στο πασόκ να βάλουνε απαταιώνες τουριστικούς πράκτορες να κλείσουν τα εισητήρια για να το παίξουν κι αυτοί μαγκιά, όπως η νδ που γνώριζε την ημερομηνία των εκλογών. ας τους ξαναψηφίσει ο ξεφτιλολαός για να φάει την γερή την πούτσα που του αξίζει γιατί είναι μεγάλα τομάρια όλοι οι ελληναράδες.
    νδ, πούτσα και ξύλο κωλοέλληνες.
    καραμανλικό γαμήσι ρε μουνόπανα.
    έτσι σας πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ!!
    ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:
    ΣΙΓΟΥΡΙΑ-ΕΛΠΙΔΑ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλιά οι πρασινοφρουροί γυρνούσαν με ένα κουβά κόλλα και αφίσες και αφισοκολλούσαν όλη μέρα. Φυσικά ανταμειβόταν όλοι με μία θέση στο δημόσιο.

    Σήμερα οι νέοι πρασινοφρουροί τριγυρναν στο Internet και τρολλάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φυσικά και αυτοί προσβλέπουν στο βόλεμα.

    Οι άνθρωποι λοιπόν δεν αλλάζουν, τα μέσα αλλάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΑΧΥΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ
    ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ

    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ

    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ , ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΦΤΕΙ!!!

    ΠΡΩΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ..

    ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παλιά οι πρασινοφρουροί γυρνούσαν με ένα κουβά κόλλα και αφίσες και αφισοκολλούσαν όλη μέρα. Φυσικά ανταμειβόταν όλοι με μία θέση στο δημόσιο.

    Σήμερα οι νέοι πρασινοφρουροί τριγυρναν στο Internet και τρολλάρουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φυσικά και αυτοί προσβλέπουν στο βόλεμα.

    Οι άνθρωποι λοιπόν δεν αλλάζουν, τα μέσα αλλάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Πα.σο.κ. μεταφέρει τους ετεροδημότες με τσάρτερ της Aegean και έχει χεσμένη την Ο.Α. και την Ν.Δ.

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. masturbator 12:23

    Τίποτα για την γαλάζια συνέντευξη έχεις να μας πεις παλιομαλάκα ;;

    Captain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος γνωρίζει ότι η επικείμενη αναμέτρηση εξελίσσεται σε «ντέρμπι για γερά νεύρα», επιχειρεί να περιορίσει τις απώλειες του κόμματός του προς τον ΛΑΟΣ, ενώ ταυτόχρονα (!), για να μη χάσει τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους που έχουν πειστεί από τη ρητορική περί «μεσαίου χώρου», αυτοδιαψεύδεται, υιοθετώντας εκ διαμέτρου αντίθετες θέσεις από τις αρχικές.
    Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα σε ελάχιστες ημέρες ο κ. Καραμανλής έχει διατυπώσει διαφορετικές απόψεις σε σειρά κρίσιμων θεμάτων, δείγμα αγωνίας αλλά και προχειρότητας στη διαμόρφωση της στρατηγικής. Οι αντικρουόμενες αυτές θέσεις έχουν προκαλέσει και σύγχυση στους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ που περιμένουν να ακούσουν τον πρόεδρό τους προκειμένου να έχουν «γραμμή». Τον βλέπουν τη μία ημέρα να ανακοινώνει την υποβολή βέτο στην αίτηση ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, και την επομένη να το αναιρεί.
    Ακόμη, ο κ. Καραμανλής, ο οποίος επένδυσε σε σενάρια συνωμοσίας όταν μιλούσε για αίτια των πυρκαγιών που έκαψαν την Πελοπόννησο και την Εύβοια, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ότι ο ίδιος... απορρίπτει παιδιόθεν τις συνωμοσίες.


    Ο κ. Καραμανλής, oχυρώθηκε και πάλι πίσω από τη θέση «δεν υπάρχουν σήμερα περιθώρια συνεργασιών της ΝΔ με τα άλλα κόμματα» και επεσήμανε ότι, με το που θα διαπιστωθεί η έλλειψη αυτοδυναμίας, θα οδηγήσει αυτομάτως τη χώρα σε νέα εκλογική αναμέτρηση.

    ’’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΜΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΛΕΞΙ ΚΑΤΣΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση