GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι άλλη οικογενειακή υπόθεση

...με τους "εκσυγχρονιστές" στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας υπό τον φόβο της ήττας... , . Οικογενειακή υπόθεση έγινε και με μια άλλη ...

...με τους "εκσυγχρονιστές" στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας υπό τον φόβο της ήττας...
, .
Οικογενειακή υπόθεση έγινε και με μια άλλη συμμετοχή. Η Θάλεια Δραγώνη που μπήκε στην 5η, εκλόγιμη, θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι σύντροφος του Νίκου Μουζέλη, (φωτογραφία), που ανήκει στους "θεωρητικούς" του εκσυγχρονισμού και στους κολλητούς του Κ. Σημίτη.
Τουλάχιστον ένας άλλος κολλητός του Κ. Σημίτη, ο Γ. Παπαδημητρίου, μπήκε ο ίδιος στο ψηφοδέλτιο και όχι η σύζυγός του, Τζούλια Τσάτσου - Παπαδημητρίου, όπως φημολογείτο αρχικά.
Και τις δυο επιλογές τις έκανε πάντως ο Γ. Παπανδρέου ελπίζοντας ότι θα "εξαγοράσει" την σιωπή του Κ. Σημίτη, έτσι και χάσει το ΠΑΣΟΚ στις 16 του μήνα...

23 σχόλια

  1. βρε βλάκες ο Ντώκινς είναι στη φωτό, όχι ο Μουζέλης.
    the pasok delusion!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γίνατε τελικά εμμετικοί με το κυνήγι του ΠΑΣΟΚ! Όλα στραβά κι ανάποδα για σας! Δεν τρώγεστε με τίποτα!

    Δ Ε Ν Κ Υ Β Ε Ρ Ν Α Τ Ο ΠΑΣΟΚ!

    Δεν ξεσηκώνετε και τις πέτρες που έκαψε τη χώρα ο αχαϊρευτος!!

    Δεν πάτε στον αγύριστο επιτέλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Moυζέλης δεν είναι αυτός ο θεούσος που επιτέθηκε στον Ντώκινς για το αθεϊστικό βιβλίο του, χωρίς να το έχει διαβάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tι έγινε Γιωργάκη με τον χωρισμό Κράτους-Εκκλησίας; Γαργάρα κι αυτό;


    Η σχέση θρησκείας - κοινωνίας



    Ν. ΜΟΥΖΕΛΗΣ





    Στις 24 Ιουνίου δημοσίευσα στο «Βήμα» μια κριτική του βιβλίου του Richard Dawkins (RD) «Η περί Θεού αυταπάτη» (εκδ. Κάτοπτρο) έχοντας σαν βάση αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσιεύτηκαν στις «Νέες Εποχές» στις 7 Ιουνίου. Τόνισα στο άρθρο μου πως δεν είχα διαβάσει το βιβλίο και πως άρα η κριτική μου είχε ένα προκαταρκτικό χαρακτήρα. Στο «Βήμα» στις 11 Ιουνίου δημοσιεύτηκαν τέσσερα μικρά κείμενα/επιστολές που ασκούν κριτική στη δική μου κριτική του βιβλίου. Η βασική αντίρρηση και των τεσσάρων συγγραφέων είναι ότι έπρεπε να είχα διαβάσει όλο το βιβλίο και όχι να βασίσω την κριτική μου σε αποσπάσματα. Παρ' όλο που το έργο του RD δεν μου είναι καθόλου άγνωστο, πρέπει να παραδεχτώ πως ήταν σφάλμα να ασκήσω κριτική στη βάση αποσπασμάτων του βιβλίου. Ηταν μια παρορμητική κίνηση που είχε σκοπό την ανάπτυξη μερικών αντεπιχειρημάτων στις θέσεις του RD προτού οι αναγνώστες ξεχάσουν το περιεχόμενο του προδημοσιεύματος. Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τον RD, το αναγνωστικό κοινό του «Βήματος» καθώς και από τον εκδότη. Επιφυλάσσομαι να κάνω μια νέα κριτική αφού διαβάσω προσεκτικά το «Η περί Θεού αυταπάτη».

    Το ΒΗΜΑ, 08/07/2007 , Σελ.: B62
    Κωδικός άρθρου: B15106B621
    ID: 288092

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΔΕΞΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΦΩΦΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΑΣΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΙς ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται...

    Πρώτον, η γυναίκα του Παπαδημητρίου δεν λέγετε Τζούλια, αλλά φέρει το δικό μου όμορφο ονοματάκι – Άννα.

    Δεύτερον, ο Γιώργος Παπαδημητρίου δεν μπήκε στο Επικρατείας όπως άλλοι, ως φίλοι, γνωστοί, συγγενείς και 'λοιπές υποχρεώσεις', αλλά με την αξία του.
    Δεν χρειάζεται, μάλλον, να αναφερθώ στην προοδευτική στάση του και στους αγώνες μέσα στη χώρα ή έξω από αυτήν – μαζί με τον δικό μου – για την Ενωμένη Ευρώπη των πολιτών και όχι των πολυεθνικών.
    Θέλω μόνο να σας παραπέμψω σε δύο διαδικτυακές δουλειές του που τιμούν την Ελλάδα και τη προοδευτική σκέψη
    ( www.proeuro.gr) and
    ( www.nomosphysis.org.gr).

    Σημειώστε ότι όταν όλοι οι άλλοι απέφευγαν να αναρτήσουν κείμενα και μελέτες του άνδρα μου, φοβούμενοι μη τους κάνουν ντα οι νταβάδες, ο Παπαδημητρίου όχι μόνο τα συμπεριελάμβανε, αλλά μας προέτρεπε να δώσουμε και άλλα.
    Ε, αυτό κάτι δείχνει…

    Δεν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ, αλλά θα υπερασπιζόμαστε τους ωραίους και ικανούς σε όποιο κόμμα και αν φιλοξενούνται.
    ΑΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απόλυτα σύμφωνος. Ο Παπαδημητρίου, δεν είναι ούτε Μητρόπουλος, ούτε Γεννηματά. Γι αυτό και το ερώτημα γιατί υποψήφιος; Όχι γιατί με το ΠΑΣΟΚ αλλά γενικά γιατί έμπλεξε; Δεν του φτάνει ο σεβασμός όλων μας, ασχέτως πολιτικής τοποθέτησης; Ή μήπως ελπίζει πως θα επηρρεάσει καθ' οιονδήποτε τρόπο το συρφετό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μουζέλης είναι αυτός που έγραψε στο ΒΗΜΑ κριτική για το βιβλίο του Dawkins (αυτού που βάλατε τη φωτογραφία) και δήλωσε εισαγωγικά ότι ναι μεν δεν διάβασε το βιβλίο, το οποίο όμως έχει τα εξής μειονεκτήματα και τρωτά.

    Όταν δε τον έκραξαν ότι αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία να σχολιάζει και κριτικάρει (απαξιωτικά) ένα βιβλίο, το οποίο δεν διάβασε, κατάλαβε τη γκάφα του, επανήλθε με νεότερο άρθρο του και δήλωσε ότι έκανε λάθος και ότι εν καιρώ θα γράψει νέα κριτική, αφού το διαβάσει.

    Πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Παπαδημητρίου επιστρατεύτηκε από τον Γιωργάκη ως αντι-Βενιζέλος. Αν ο ίδιος το βλέπει έτσι ή σκέφτηκε, άσε να μπω και μετά θα τους διαβρώσω, όπως έκαναν στην ιστορία πολλοί άλλοι υποψήφιοι αλλά αποτυχόντες ανατροπείς, θα δείξει με το χρόνο. Πάντως, καλύτερα να είναι ο Παπαδημητρίου και άλλοι του επιπέδου του με οποιοδήποτε κόμμα στη Βουλή, παρά η Λεάνδρου, η Σαρρή, ο Καρράς και η Φόνσου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τη σχέση εκκλησίας-κράτους ο Γ.Παπανδρέου έχει εφεύρει το σύνθημα "διακριτοί ρόλοι", χωρίς ποτέ να εξηγήσει τί σημαίνει αυτό και ποιοι είναι αυτοί οι ρόλοι.

    Για παράδειγμα, θα μπορούσε να σημαίνει ότι η εκκλησία αναλαμβάνει τη συγγραφή των σχολικών βιβλίων και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών που θα προσληφθούν και το κράτος αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση και τους μισθούς. Σαφώς διακριτοί ρόλοι, νομίζω.

    Όποτε έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα επί του θέματος σε επώνυμους πολιτικούς, δεν πήρα απάντηση, επαναλάμβαναν ότι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ προβλέπει ακριβείς ρυθμίσεις, αλλά εγώ δεν βρήκα τίποτα.

    Με μια ευρηματική επικεφαλίδα συγκαλύπτουν τη συνεργασία και υποταγή στον εκκλησιαστικό μηχανισμό, ο οποίος μόνο ιδιοτελείς στόχους έχει μπροστά του.

    Αν και η ΝΔ είναι εκ προδιαγραφής κόμμα θεόπληκτων, το μόνο άτομο που είδα να προβάλει αντίσταση στους παπάδες είναι η Γιαννάκου, γι' αυτό δίνουν οι νεωκόροι στις εκκλησίες γραμμή ναντίον της. Μέχρι και ο Ζουράρις από Θεσσαλονίκη προπαγανδίζει υπέρ του μαυρίσματος της Γιαννάκου. Αν γίνει δε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΛΑΟΣ, καταλαβαίνετε τί θα συμβεί στο Υπ. Παιδείας. Θα επιβληθεί πρωινή προσευχή και ομοιόμορφο ασπρόμαυρο χρώμα σε όλα τα blogs :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το αληθινό προφίλ του πρωθυπουργού αποδίδεται με μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει προειδοποιητικά ο Κ. Σημίτης: «Οεγ οι άντρ αθρ ανρωποι είναι ενιφίνδυποι επίνδυνοι ενινοι επικινδυνεα».

    ''pasok pisinous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επικίνδυνοι
    ……………………..
    Το αληθινό προφίλ του πρωθυπουργού αποδίδεται με μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει προειδοποιητικά ο Κ. Σημίτης: «Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι».
    Πιο επικίνδυνος απ’ όλους είναι ο κ. Καραμανλής. Που άρχισε τη θητεία του ως θεατής των αρτιότερων Ολυμπιακών Αγώνων (τους οποίους ετοίμασαν υβριζόμενοι και συκοφαντούμενοι οι προκάτοχοί του) και την τελειώνει με την Αρχαία Ολυμπία πυρπολημένη από την ανικανότητα και την ασχετοσύνη του επανιδρυθέντος κράτους του. Ο κ. Καραμανλής θα μείνει στην Ιστορία ως ο Ηρόστρατος του 21ου αιώνα.
    Ο τίτλος του «καταλληλότερου» αποτελεί πλέον την τραγικότερη ειρωνεία. Ο κ. Καραμανλής παρέλαβε το μεγαλύτερο στόλο πυροσβεστικών αεροσκαφών στην Ευρώπη και ένα άρτια οργανωμένο Πυροσβεστικό Σώμα (όπως παραδέχτηκε ο πρώτος γαλάζιος υπουργός Δημόσιας Τάξης). Έφτασε όμως στο σημείο να ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια από το εξωτερικό. Τρεις μήνες νωρίτερα μας διαβεβαίωνε ότι έχει γίνει η καλύτερη προετοιμασία των τελευταίων ετών κι ότι υπάρχει αποτελεσματικό σχέδιο δασοπροστασίας. Το αποτέλεσμα είναι ότι κάηκαν η Πάρνηθα, το Πήλιο, η Σκιάθος, η Πεντέλη, η Αιγιαλεία, η Κορινθία, η μισή Εύβοια και σχεδόν ολόκληρη η Δυτική Πελοπόννησος.
    Η ανικανότητα που οδήγησε στην πλήρη διάλυση του γαλάζιου κράτους είναι τόσο κραυγαλέα που δεν αποδίδεται με τα δημοσιογραφικά κλισέ που χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών. Είναι τόσο τραγική που προκάλεσε πανικό και στην ίδια την κυβέρνηση. Όχι, φυσικά, πως έκανε ο καταλληλότερος την αυτοκριτική του. Ούτε πως ο ίδιος ή οποιοσδήποτε άλλος αναγνώρισε έστω και ίχνη πολιτικής ευθύνης. Ο πανικός οφείλεται στην αναγνώριση του κινδύνου να χαθούν οι εκλογές! Είχε ήδη καεί η μισή Πελοπόννησος, φλεγόταν η μισή Εύβοια, αλλά η κυβέρνηση Καραμανλή, αντί να μετράει νεκρούς και καμένα στρέμματα, μετρούσε ποσοστά και ψήφους!
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι εκσυγηρονιστές είναι η μάυρη πληγη του πασοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το αληθινό προφίλ του πρωθυπουργού αποδίδεται με μια φράση που είχε χρησιμοποιήσει προειδοποιητικά ο Κ. Σημίτης: «Οεγ οι άντρ αθρ ανρωποι είναι ενιφίνδυποι επίνδυνοι ενινοι επικινδυνεα».

    ''pasok pisinous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ αναρωτιέμαι, γιατί ο κόσμος δεν επιλέγει στις δημοσκοπήσεις ΠΑΣΟΚ, αν και η κυβέρνηση δείχνει τεράστια ανεπάρκεια. Τόσο πολύ από φόβο ή στην πλάκα έχουν πάρει τον Γιώργο; Για γράψτε καμιά ιδέα, πού μπορεί να οφείλεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AKOYΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ;

    ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ 100 ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, 100 ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, 100 ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΗΚΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ, ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ Η ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. TA THERMA MOU SYXARHTIRIA GIA TIN POIOTITA TIS DIMOSIOGRAFIAS SAS!
    THAPSIMO OLO TO PSIFODELTIO EPIKRATIAS TOU PASOK, GIA TH ND TIPOTA.
    FENETE O DEINOSABROS TOU OPIOY H GYNAIKA THISABRISE STO XRHMATISTIRIO ME XRHMATA DANEIKA APO EMPOROUS OPLWN DE APOTELEI MEIZVN ZHTHMA.
    GIA NA MHN PW GIA TO STATHGO POU APO STATHGOS TOY ETHNOUN EGINE STRATHGOS KOMMATOS MESA SE MIA BRADIA!
    KAI PALI BRABO, AKSIA TA LEFTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τις φωτιές τις βάζει ο Λαλιώτης και οι φίλοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητό βόδι 4.01,

    Δεν αποδεικνύει κανείς την αθωότητα του αλλά η πολιτεία την ενοχή του.
    Αλλιώς... να πούμε οκ, εσύ τις έβαλες τις φωτιές και τρέχα να αποδείξεις ότι δεν είσαι... ελέφαντας!

    Να βλέπεις λιγότερα "πακέτα" στην TV, βοηθάει στο να μην γράφεις μαλακίες αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χαίρομαι αφάνταστα,που ένας τόσο αξιόλογος επιστήμων,όπως ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου,Κος Παπαδημητρίου,αποφάσισε να προσφέρει το δικό του λιθαράκι στην πολιτική.Είμαι υπερήφανη που τον είχα και αυτόν,καθηγήτη μου στο Πανεπιστήμιο (Πολιτικό Νομικής)

    Καλή σας επιτυχία Κε Παπαδημητρίου,ακόμα κι αν δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ!

    Πολιτικονομικάρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΣΗΜΙΤΗ ΑΡΧΗΓΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Aμερικανικο γκαλοπ για τις εθνικες μας εκλογες δειχνει νικη της Ν.Δ με 3,6 μοναδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  23. Τους φταίνε οι εταιρίες δημοσκοπήσεων, οι παροχές προς τους πυροπαθείς, ο άρειος πάγος.....

    Στις εκλογές τι θα τους φταίει; Ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος;


    Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση