GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μας τα πήραν ως κυβέρνηση αλλά...

...να θέλουν να μας τα πάρουν και ως Αντιπολίτευση‏; Tο ΠΑΣΟΚ βγάζει κέρδη "πουλώντας" Internet... , Έπεσε στα χέρια μου το παρακ...

...να θέλουν να μας τα πάρουν και ως Αντιπολίτευση‏; Tο ΠΑΣΟΚ βγάζει κέρδη "πουλώντας" Internet...
,
Έπεσε στα χέρια μου το παρακάτω φυλλάδιο που μοιράζει το ΠΑΣΟΚ για τάχα ευρυζωνικό internet. Οι άνθρωποι ή βαθιά νυχτωμένοι είναι ή κοροϊδεύουν τον κόσμο γιατί εκτός του ότι είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται από όλους τους ελληνικούς παρόχους τηλεφωνίας και Internet και από πληθώρα διαφημιστικών, εμπορικών, ενημερωτικών ιστοσελίδων και άλλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης συνάμα η ταχύτητα της σύνδεσης που μπορεί να επιτευχθεί είναι η χαμηλότερη δυνατή στην Ελλάδα (μέγιστο 56Kbps) και μόνο ευρυζωνική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Τα έβαλα στο κομπιουτεράκι και διαπίστωσα ότι το κόστος των υπηρεσιών που προσφέρει το ΠΑΣΟΚ είναι 0,0364 Ευρώ/λεπτό (που ισοδυναμεί με 2,184 Ευρώ/ώρα) ενώ το κόστος σύνδεσης σε αντίστοιχη ταχύτητα με χρήση αριθμού ΕΠΑΚ (Ενιαίος Πανελλαδικός Αριθμός Κλήσης) είναι από 0,18 Ευρώ/ώρα έως 0,35 Ευρώ/ώρα, ανάλογα με τη ζώνη χρέωσης. Το κόστος της είναι από από 600% έως και 1200% ακριβότερη από το κόστος σύνδεσης με απλή PSTN γραμμή.
Αφήστε που το κόστος μιας ευρυζωνικής σύνδεσης που προσφέρει πραγματικά υψηλές ταχύτητες και απεριόριστη πρόσβαση στο Internet 24ώρες/24ωρο κοστίζει περίπου 16,5 Ευρώ/μήνα. Συνεπώς, εάν κανείς χρησιμοποιήσει τη σύνδεση που προσφέρει το ΠΑΣΟΚ για 7,5 ώρες θα πληρώσει όσα χρήματα κοστίζει μία απεριόριστη ADSL σύνδεση για ένα μήνα!
Και θέλω να καταλήξω στο εξής: με χαμηλότερο κόστος, ιδιωτικές εταιρείες προσφέρουν ΚΑΙ τηλεφωνία ΚΑΙ Internet μέσα από καταχωρήσεις σε καθημερινές και κυριακάτικες εφημερίδες. (ακόμα και εφημερίδες προσκείμενες στο ΠΑΣΟΚ). Συνεπώς, το ΠΑΣΟΚ, μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρει, βγάζει κέρδος.

U.

21 σχόλια

  1. index

    Αυτή η υπηρεσία παρέχεται παράνομα.

    Για την παροχή υπηρεσιών διαδικτύου είναι απαραίτητη η άδεια από την ΕΕΤΤ.

    Επιπρόσθετα υπάρχει θέμα ασφάλειας και προσωπικών δεδομένων.

    ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!!!

    Μπορείτε να επικοινωνήσετε για καταγγελία με την κυρία Αρετή Γιαννοπούλου στην ΕΕΤΤ με e-mail Argiannopoulou@eett.gr στο Τμήμα Εποπτείας και Ελέγχου Τηλεπ. Τομέα.

    VG,

    I.T,
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται εγκατέλειψαν το ΠΑΣΟΚ οι διαπλεκόμενοι γιατί παίζουν τώρα με την ΝΔ. Να βγάλει τα έξοδά του λοιπόν το κόμμα...
    Από Δευτέρα, αν χάσει, θα δούμε τους πρωτοκλασάτους στην Ομόνοια να παίζουν όργανο και να τραγουδάνε, με το τσίγκινο πιατάκι για φιλοδωρήματα μπροστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι ξύπνησαν δεν ψηφίζουν πλέον ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ μια ζωή στη λαμογιά και στην απάτη ήταν, πως θα κλέψει και πως θα φάει περισσότερο.

    Μεγάλη απάτη αυτή με το δωρεάν ίντερνετ πράγματι και να που τελικά την εφάρμοσε και το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΟΥΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μας τα πήραν ως κυβέρνηση αλλά..."

    ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΣΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΩΣΤΕ,
    ΑΝ ΠΟΤΕ, ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΟ
    ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΟΥΝ
    ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρουσσοπουλάκια , ξέρετε τι μου λέτε Σαββατιάτικα ;;
    Δεξιές ξεχαρβαλωμένες και χιλιοειπωμένες μαλακίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεξιά, συντηρητική παράταξη ή δημοκρατική, προοδευτική παράταξη στην εξουσία;
    ……………………….
    "Οι πολίτες που έχουν τις διαδρομές τους στο δημοκρατικό προοδευτικό κίνημα, στην ευρύτερη Αριστερά, έχουν και κρίση, έχουν και μνήμη, έχουν και ευαισθησία. Κανένας δημοκράτης, κανένας προοδευτικός, κανένας σοσιαλιστής, κανένας αριστερός, δεν εκχωρεί στη Δεξιά, την τύχη της χώρας του. Δεν εκχωρεί στη Ν.Δ., την δυνατότητα να κυβερνά με την ανοχή του, ενάντια στις αξίες και τις ιδέες του. Δεν εμπιστεύεται την Δεξιά, που μπορεί να διολισθήσει ακόμα πιο δεξιά και να γίνει όμηρος της ακροδεξιάς."
    Την Κυριακή αποφασίζουμε και ψηφίζουμε. Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ;
    "Κυβέρνηση ΝΔ με συνέχιση της οικολογικής καταστροφής, με νέες δασοκτόνες τροπολογίες, με ειδικά χωροταξικά σχέδια, που θα σκοτώσουν τα νησιά μας, τα δάση μας και τις παραλίες μας; Ή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με πράσινη ανάπτυξη, με αναδιανομή του πλούτου προς τους φτωχότερους και τις μεσαίες τάξεις, της δημοκρατίας, της συμμετοχής, και της αποκέντρωσης;"
    «Δημοκρατική Προοδευτική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με σιγουριά για τα ασφαλιστικά δικαιώματα, με εγγύηση των συντάξεων, ή Ν.Δ., με κατάρρευση των ασφαλιστικών Ταμείων, με επίθεση στα ασφαλιστικά δικαιώματα του εργαζόμενου και του συνταξιούχου;»
    «Δημοκρατική Προοδευτική κυβέρνηση, με εγγυημένα τα δημοκρατικά δικαιώματα, τις ελευθερίες των πολιτών, με τον πολιτισμό του διαλόγου ή Νέα Δημοκρατία, με ασύδοτο αυταρχισμό με τα ΜΑΤ στους δρόμους;"
    «Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με αξιοκρατία, με ίσα δικαιώματα για όλους, ή Νέα Δημοκρατία, με κομματικό κράτος, με «γαλάζιες συνεντεύξεις», με συγγενείς και κολλητούς να διοικούν την Ελλάδα;»

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έξις δευτέρα φύσις.
    Το ταλέντο δεν ξεχνιέται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mazyeoun lefta gia ti Ta eisitiria tis oikogeneias Papandreou stin Argentini ti Deytera. Ante kalo ta xidi kai mi mas grafete...


    Evapore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΔΕΞΙΟΙ
    ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΜΥΑΛΟ;
    ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΖΕΤΕ;
    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ!
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΡΙΑΜΙΣΥ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ!
    ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Evapore

    EISAI KAI ANISTORITOS RE BLAKA.
    OI KOTES SE AFTH TH XWRA EXOYN EPONIMO KARAMANLHS.
    KATHE FORA POY EXANE THN KOPANAGE GIA TO PARISI,
    OPOTE RIKSE MIA MATIA STIS KRATHSEIS TIS OLYMPIAKHS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όσοι θέλουν ή τέλοσπάντων δεν έχουν πρόβλημα τη Δευτέρα να είναι υπουργός ο Πολύδωρας να μας το πουν ανοιχτά και να αφήσουν τους αριστερισμούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποια εταιρεία παρέχει την υπηρεσία; Είναι υποχρεωμένοι από τη νομοθεσία να γράφουν την ονομασία της εταιρείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΘΕΝΑΣ στην κοινωνική τάξη και στην εισοδηματική κατηγορία που ανήκει γνωρίζει τι έπραξε και τι δεν έπραξε αυτή η κυβέρνηση, που προεκλογικά επαγγέλθηκε πολιτική του «μεσαίου χώρου» με κύριο άξονα τη στήριξη των ασθενέστερων.

    ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ τις προεκλογικές υποσχέσεις και τις προσωπικές δεσμεύσεις του ίδιου του Κ. Καραμανλή, αισθάνθηκαν πολύ γρήγορα ότι εξαπατήθηκαν. Διαπίστωσαν πως τα μεγάλα λόγια δεν είχαν αντίκρισμα. Ηταν κενά περιεχομένου.

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ και η μεγάλη απογοήτευση, όταν η κυβέρνηση της «σεμνότητας και της ταπεινότητας» αποδείχθηκε κυβέρνηση της καταστολής και του αυταρχισμού. Αποδείχθηκε κλασική κυβέρνηση της Δεξιάς.

    ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ αυτή η κυβέρνηση Καραμανλή με πλήρη συνέπεια τις δυνάμεις που παραδοσιακά εκφράζουν και στηρίζουν τη Δεξιά σ' αυτόν τον τόπο. Εφάρμοσε αντιλαϊκές πολιτικές, με πρόσχημα τις «μεταρρυθμίσεις», που στόχο είχαν εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα. Παράλληλα, έδωσε περισσότερα προνόμια στο οικονομικό κατεστημένο.

    ΕΠΑΓΓΕΛΘΗΚΕ «επανίδρυση του κράτους», αλλά και διαφάνεια και αντιμετώπιση της διαπλοκής, σύγκρουση με τους «νταβατζήδες», εξυγίανση και έλεγχο.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ενεργώντας με την παραδοσιακή παραταξιακή συνέπεια, προχώρησε στην παλινόρθωση του αλήστου μνήμης κράτους της αυταρχικής Δεξιάς. Το επανίδρυσε με γαλάζιους κουμπάρους, με άσχετους και ανίκανους. Και γι' αυτό κατέρρευσε ο κρατικός μηχανισμός με το πρώτο φύσημα του «στρατηγού ανέμου».

    ΑΠΑΞΙΩΣΕ ο αρχηγός του κράτους της Δεξιάς να κάνει έστω και έναν στοιχειώδη απολογισμό του έργου του, διότι δεν είχε έργο. Απαξίωσε να δημοσιοποιήσει πρόγραμμα, διότι θέλει εντολή στα τυφλά με κλειστά τα χαρτιά του. Η απάντηση σ' αυτή την απαξίωση είναι μία και μόνη: Οχι στη Δεξιά.


    Captain

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. H genia ton bloggers pou toso ma toso diafimizetai. Amoustaka paidakia pou den exoun gnorisei tis ennoies "dexia" kai "artistera". Telika ta blogs edosan ston ellina tin eykairia na kanei ayto pou xerei kalytera. Na exei apopsi epi pantosx epi stitou. Milane gia "dexia"" kai "aristera" 20arides pou zoun me ta lefta tou mpampa kai einai "agonistes" tis tsepis allonon. Katantia.

    Kai oso gia tis ekloges exoun teliosei apla i kafrila den afinei merikous na doun mprosta tous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.expekt.com/odds/eventsodds.jsp?betcategoryId=SPCMIXINTINTPOL&sortby=2&range=1000000&gatype=%25


    Me tis ygeies sas. As paixoume PASOK na konomisoume.

    0ax0xa0axax0ax0ax0ax0a0xxa0ax0ax0xa


    Evapore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επειδή έτυχε να πέσει και στα δικά μου χέρια το φυλλάδιο, δεν αναφέρει πουθενά πως η σύνδεση είναι ευρυζωνική. Το μόνο σημείο που αναφέρεται κάτι σχετικό είναι στο άλλο μέρος της κάρτας που ο συγγραφέας του άρθρου σκόπιμα παρέλειψε να δημοσιεύσει, για να κάνει την προπαγάνδα του.
    Σε εκείνο το σημείο λοιπόν αναφέρεται , "Μέχρι να κάνουμε την Ελλάδα ευρυζωνική μπείτε στο διαδίκτυο με χρέωση αστικής μονάδας το λεπτό".
    Επομένως, ούτε υπόσχεται ευρυζωνικότητα ,ούτε δωρεάν είναι, όπως υποστηρίξαν χθές κάποιοι.
    Απλά δίνει τη δυνατότητα μιας πρώτης γνωριμίας σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο, μέχρι, όπως λένε να κάνουν την Ελλάδα ευρυζωνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή



  18. ΕΓΩ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ...

    ΕΒΑΛΑ USERNAME: "ΠΑΣΟΚ" ΚΑΙ PASSWORD: "ΤΕΛΟΣ" ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑ!!!!!

    ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!!!



    Περαστικά στο ΠΑΣΟΚ.

    Με το καλό και στην επόμενη ήττα...

    Αν δεν κάνει την αυτοκριτική του, αν δεν αλλάξει πολιτική και στις μεθεπόμενες εκλογές, αντιπολίτευση θα μείνει...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και αυτοκριτική και αλλαγή πολιτικής έχουν γίνει. Μόνοι κάποιοι συμπλεγματικοί αρνούνται πλέον να το δούν.
    Από δεύτερα, και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ίσως ανοίξουν τα μάτια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρίν πάτε στις κάλπες,θυμηθείτε.
    1)Ποιοί κάνανε τελικά τις υποκλοπές?
    2)Ποιοί μπουζουριάζανε τους δύσμοιρους Πακιστανους της Αθήνας ως μέλη της Αλ Κάιντα?
    3)Ποιοί βάζανε τους πραίτωρες να χτυπάνε τους δασκάλους και φοιτητές με ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΕΣ?
    4)Ποιοί βαφτίσανε τους ασφαλίτες,ζαρτινιέρες?
    5)Εχει μείνει κανένας κουμπάρος παραπονεμένος?
    6)Ποιός διέλυσε την Πυροσβεστική?
    7)Ποιοί άφησαν 70 ανθρώπους να καούν αβοήθητοι?
    8)Ποιό κόμμα τόλμησε να βάλει υποψήφιο εν ενεργεία αξιωματικό του στρατού,γεγονός πρωτόγνωρο,που αποδεικνύει τον κομματισμό του στρατού?
    9)Ποιό κόμμα στηρίζεται στην Δεξιά του Κυρίου,και την επιχορηγεί με δεκάδες εκατομύρια ευρώ?
    10)Ποιό κόμμα,ενώ εκλέχτηκε με πρόγραμμα τετραετίας,κοροιδεύει ότι τάχας δεν έκανε τίποτα γιατί το πρόγραμμα ήταν λέει ΟΚΤΑΕΤΙΑΣ?
    Κι αν δεν κάνει πάλι τίποτα τι θα λέει μετα?Οτι το πρόγραμμα είναι 20ετίας,30ετίας?

    Για τους 10 αυτούς λόγους κι όχι μόνο,η απάντηση στον εκβιασμό Καραμανλής ή χάος,πρεπει να είναι η αρμόζουσα.

    ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΧΑΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΑΟΣ.

    ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΦΥΓΕΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ

    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση