GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλείνει τα πρώτα ραντεβού ο Λαλιώτης...

. Ο Κ. Λαλιώτης έχει προεξοφλήσει την ήττα του ΠΑΣΟΚ. Ηδη έχει έρθει σε επαφή με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και -χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του- το...

.
Ο Κ. Λαλιώτης έχει προεξοφλήσει την ήττα του ΠΑΣΟΚ. Ηδη έχει έρθει σε επαφή με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και -χωρίς να ανοίγει τα χαρτιά του- τους δίνει ραντεβού για την ερχόμενη εβδομάδα.

29 σχόλια

  1. "42,5% θα πάρει το ΠΑΣΟΚ"
    ..
    Του Αθανάσιου Κουτσούκου
    .
    ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ “ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ” ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ (ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ).
    ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ :
    1. ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ “ΙΔΙΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ” ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ “ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ”.
    2. Η ΕΡΩΤΗΣΗ “ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ” ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΙΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΛΘΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ...
    3. Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ “ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΩΡΑ” ...
    4. ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ “ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ”( ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΛΕΩ – ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ – ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ- ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΑΛΑΝΤΕΥΟΜΕΝΟΙ “ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ”!!
    ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ EXIT POLLS ΘΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ “ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ” ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΕΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ Ν.Δ. ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ + 2,5%.
    ΠΑΣΟΚ = 42,5%
    Ν.Δ. = 40%
    ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ....
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΟ ΕΦΤΑΝΕ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!! ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ ΤΟ “ΕΣΩΝΕ”... ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ!!!” ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ” ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.!!! ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ,ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΤΡΩΤΕ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ,ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ.

    ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς αλαζόνες Νεοδημοκράτες.

    Στις προπροηγούμενες εκλογές πανηγυρίζατε μέχρι τις 12 το βράδυ των εκλογών , όλοι οι εκλογολόγοι μέχρι τις 9 το βράδυ προεξοφλούσαν άνετη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και τελικά το πρωί χάσατε με διάφορα πάνω από 1%!
    Κάντε λοιπόν υπομονή γιατί η αλαζονεία σας μπορεί να σας βγει ξυνή.

    Απο αλλον ειναι αλλα πολυ σωστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ !!!!
    Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσμίζομαι πανικό από την πλευρά της Ρηγίλλης. Πως αλλιώς να ερμηνεύσεις αυτή την πιλάλα, να ανεβάσουν αυτά τα θέματα ξημερώματα;

    Υποθέτω πως ελπίζουν ότι κάποιοι, μόλις ξυπνήσουν θα μπουν στο ίντερνετ και θα "πειστούν" ότι είναι μάταιο να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.

    Προσοχή μόνο, μην είναι Νεοδημοκράτες που θα ψηφίσουν το ΛΑΟΣ, αφού ο Κώστάκης "έτσι κι αλλιώς βγαίνει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ.ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 89 ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ,ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ 5,9% ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ 6% ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ?
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΤΟ 89.
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ.ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΜΠΙΔΗ ΠΡΟΔΟΤΗ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 89 ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ,ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟ 5,9% ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ 6% ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ?
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΦΛΩΡΑΚΗ ΤΟ 89.
    ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΙΛΑΟ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KKE ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ??? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ??? ΧΟΡΤΑΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ???
    ΠΙΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ το 5 % ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KKE ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ??? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΔ?? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ??? ΧΟΡΤΑΣΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ???
    ΠΙΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ το 5 % ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΚΕ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΙΣΟΤΙΜΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ 3 %
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ, ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ (ΠΑΣΟΚ) ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ Ν.Δ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ, ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Ή ΟΧΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΑΦΗΣΤΕΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ
    Δ Ε Ξ Ι Α. (ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ-ΙΡΑΚ, ΙΜΙΑ, ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΛΠ.)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ.
    ΤΕΛΟΣ, ΜΗΝ ΤΕΛΑΙΝΕΣΤΕ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ Η ΖΩΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παίδες,δεξιός είμαι αλλά τα πράγματα δεν πάνε καλά.Μόλις ενημερώθηκα απο την Τοπική μου οργάνωση ότι τελικά τα γκάλοπ που μας έλεγαν τόσες μέρες,παραμύθια.
    Τα πασόκια είναι μπροστά με 1 μονάδα.Δυστυχώς το τάιμινγκ του Κώστα αοδείχτηκε τελείως λανθασμένο.Φαγώθηκε να τις κάνει τις εκλογές κατακαλόκαιρο κι ορίστε.Μας φάγανε οι πυρκαγιές.Αντε Κωστάκη αγόρι μου,πάρε το κουβαδάκι σου και σ'άλλη παραλία.Εγώ Ντόρα δεν γουστάρω,αλλά με τον Αβραμόπουλο πιστεύω θα τις έχουμε 2 τετραετίες στο τσεπάκι.
    Αβραμοπουλος για αρχηγος.
    ΟΝΝΕΔ-ΟΝΝΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΞΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΞΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένα απλό ερώτημα. Εάν η Ν.Δ. έχει μια οριακή πλειοψηφία των 152-153 Βουλευτών θα το ονομάσουμε "αυτοδυναμία" ;;; Θα είναι "αυτοδύναμη" μια κυβέρνηση με 2 αυτοχαρακτηριζόμενους Τούρκους βουλευτές ;;;

    Δεν θα πρέπει να πάρει μια ξεκάθαρη θέση ο Καραμανλής , όπως πήρε για την περίπτωση της μελλοντικής συνεργασίας του με το ΛΑΟΣ ;;;

    Ακόμα και εάν πετύχει μια "αυτοδυναμία" των 155 βουλευτών ( συμπεριελαμβαμένων και των 2 Τούρκων ) θα έχει αποτελεσματική ευχέρεια διακυβέρνησης της χώρας;;;

    Θα τολμήσει κάποια Φιλιπινέζα της δημοσιογραφίας να θέσει αύριο στα "πάνελ" των καναλιών το συγκεκριμένο ερώτημα και προβληματισμό στους πολιτικούς εκπροσώπους της Ν.Δ. ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΔΕΞΙΕ":
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΙΤΣΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΕ,ΝΥΝ ΚΟΥΚΟΥΕ,ΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ,ΞΕΧΝΑΣ ΡΕ ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΚΟ?ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ.ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΒΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΧΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΡΑΜΜΗ Η ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ?ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.ΝΟΥΜΕΡΑ Ε,ΝΟΥΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ!!! ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙΑ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΡΙΧΤΑΡΙΑ(ΠΑΠΑΡΗΓΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ!! ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΚΟΜΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ Η ΤΕΛΕΙΩΣΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ:
    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ PRESS-GR ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΔΕΞΙΟΥΣ (ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ): ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΠΙΑ, ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΞΑΓΡΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΣΟΚΟΙ προβοκάτορες, αντε κρυφτείτε στο βόθρο σας πάλι. Και μην ξεχάσετε να κλείσετε το καπάκι γιατί βρωμήσατε όλη την Ελλάδα με τα σκατά του Λαλιώτη.

    ΨΗΦΙΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΛΗΝ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΣΟΚΟΙ προβοκάτορες, αντε κρυφτείτε στο βόθρο σας πάλι. Και μην ξεχάσετε να κλείσετε το καπάκι γιατί βρωμήσατε όλη την Ελλάδα με τα σκατά του Λαλιώτη.

    ΨΗΦΙΣΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΛΗΝ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τομάρια κομματόσκυλα του δικομματισμού, ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι!
    Αδικα υπερασπίζεστε τ' αφεντικά σας!
    Η Αριστερά θα σας στείλει και τους 2 στα τσακίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ.
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ.
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΝΤΕΣ.
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΓΚΑΛΟΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΟΥΛΗ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΗ,ΜΕ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ.
    ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ,ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΛΗΣ,ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ,ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

    ΠΑΣΟΚ-ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ''ΛΑΛΙΩΤΗ ΓΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΔΕΞΙΑ.''

    χα, χα, χα καλό ανέκδοτο.

    Το μόνο που κατάφερε η επανεμφάνιση του λαλιώτη, ήταν η συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ.

    καταδικασθείς συκοφάντης γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Lalioti, φαρα τουρκαλβανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση