GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντροπή και αίσχος...

. Του Βασίλη Γρατσία . Οι πληρωμένες γραφίδες που τώρα παριστάνουν τους εκδότες χωρίς ποτέ να έχουν εξηγήσει που βρήκα τα χρήματα και έφτια...

.
Του Βασίλη Γρατσία
.
Οι πληρωμένες γραφίδες που τώρα παριστάνουν τους εκδότες χωρίς ποτέ να έχουν εξηγήσει που βρήκα τα χρήματα και έφτιαξαν εφημερίδες μοιράζοντας DVD ΒΙΒΛΙΑ και SMS και συναγωνίζεται ιστορικές εφημερίδες. Και παράλληλα συναγωνίζονται τα αφεντικά τους στο τρόπο διαβιώσεις. Την ημέρα που η Ελλάδα καιγόταν νόμιζαν ότι πέτυχαν την ευκαιρία και έβαλαν τίτλο στο λασπολόγικο τους έντυπο ΚΑΤΑΡΕΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ λες και την ώρα του μεγάλου χαμού το μονό ήταν αυτό. Αφού λοιπόν είδαν ότι μια βδομάδα μετά όχι μονό δεν κατάρρευσε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ αλλά απεναντίας ενισχύθηκε ξανακτύπησαν βάζοντας αυτοί την φορά πρωτοσέλιδο που παραπέμπει σε κανιβάλους. Και όταν οι κανίβαλοι το παίζουν δημοσιογράφοι το αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Και το ωραίο είναι ότι μιλάνε για εξαγορά συνειδήσεων αυτοί που δεν έχουν καν συνείδηση. Αλήθεια θα ήθελαν τα παιδιά τους πρωτοσέλιδα;
Το
http://www.mediablog.gr/
έγραψε το παρακάτω κείμενο:
Σχεδόν σε κάθε σελίδα διατυμπανίζει το SMS του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ την ατάκα: Πόσα λεφτά κάνουν τα καμένα παιδιά;
Κι έχουμε και εμείς ορισμένες απορίες: Πόσο κοστίζει άραγε στους γονείς και τους συγγενείς αυτών των παιδιών όταν βλέπουν στα μανταλάκια τα πρόσωπα των άθαφτων παιδιών τους που δημοσιεύει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στο εξώφυλλο του; Πόσο κοστίζει άραγε η επιστροφή στην πρώτη θέση του πίνακα κυκλοφοριών; Πόσο κοστίζει άραγε το πακέτο των φωτογραφιών που "δανείστηκε" το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ από την ESPRESSO; Κάποτε έμπαιναν οι δημοσιογράφοι στα σπίτια των νεκρών και ψάχναν τα συρτάρια για φωτογραφίες των θυμάτων…
Δυστυχώς μόνο 2 ευρώ…., εκτός κι αν πάρεις την έκδοση με τις προσφορές, το βιβλίο ΑΠΩΝ και δυο ταινίες έναντι 3 ευρώ. Αιδώς αχρείοι. Καλά τα λέτε…
Υ.Γ. Την προηγούμενη εβδομάδα, είδαμε το "καταγγελτικό" και "αφυπνιστικό" εξώφυλλο με τα καμμένα πτώματα. Σήμερα, για τους ίδιους λόγους, μας παρουσίασαν τις φωτογραφίες των παιδιών. Λογικά, την επόμενη εβδομάδα, θα ακολουθήσουν είτε οι φωτογραφίες των καμμένων παιδιών, είτε οι φρεσκοσκαμμένοι τάφοι τους. Πάντα βέβαια με το πρόσχημα της καταγγελτικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας.
.
Υ.Γ. Την πολιτική τους ανεπάρκεια την παρουσιάζουν ως δικαστικό πραξικόπημα.
Στις Λίστες Επικρατείας των κόμματων πάντα μπαίνουν καταξιωμένοι συμπολίτες μας και συνήθως στα μεγάλα κόμματα που οι επιλογές είναι πάντα των προέδρων δεν υπάρχουν ούτε προβλήματα εκλογιμότητας ούτε γενικά γκρίνιες , στο Πασοκ όμως ούτε αυτό το κατάφεραν. Από την μια έβαλαν την κ. Γεννήματα ξέροντας ότι έχει πρόβλημα και από την άλλη στην κ. Πατουλιδου αλλά τις έταζαν το 2006 και αλλα τις έλεγαν το 2007.
Και το χειρότερο αντί να ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο τους για την πολιτική ανεπάρκεια του προέδρου τους, του γραμματέα τους και όλων όσων αποφασίζουν, προσπαθούν ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ να το παρουσιάσουν ως δικαστικό πραξικόπημα ή πρόβλημα δημοκρατίας. Πώς λοιπόν να τους εμπιστευτούν οι πολίτες όταν η εφαρμογή των συνταγματικών διατάξεων που οι ίδιοι πρότειναν και ψήφησαν το 2001 την χαρακτηρίζουν ως δικαστικό πραξικόπημα.

29 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ - ΕΙΡΗΝΗ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ, 3 ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΣΤΕΙΛΛΑΝ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ

    ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΦΩΦΗ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΓΙΝΕΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

    ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΣΤΟ ΛΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΔΕΞΙΑ...

    ΑΦΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ

    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΑΘΩΝ

    ΤΩΡΑ ΒΑΛΑΝ ΤΗΝ NTORA ΞΕΒΡΑΚΩΜΕΝΗ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ

    ΓΙΑ ΑΣΣΥΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ

    Α ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΤΣΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ NTORA ΣΤΟ ΛΑΟ


    ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ


    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ ΣΤΟ ΛΑΟ


    ΝΑ ΤΗΣΝ ΣΗΚΩΣΕΙ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΙΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...

    ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε Ε Ε

    ΕΡΧΕΤΑΙ


    Ο ΓΙΩΡΓΑΡΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ


    ΠΟΥΝΑΙ ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΚΑΙ ΓΛΑΡΟΣ

    ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΓΓΛΙΚΑ

    ΤΡΩΕΙ ΚΈΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΑΥΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλτατε την ατάκα του Κου Καραχαλιου που ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ στην εκπομπή του Πρετεντέρη «Κάθε νεκρός που ανακαλύπτεται μας πεισμώνει να φτιάξουμε την Ελλάδα καλύτερη».
    γιατι δεν την σχολιάζετε με την ίδια ευαισθησία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΩΤΑΩ, ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΑΒΗ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το "Πρώτο Θέμα" κατήντησε χειρότερο και από την Αυριανή...Θλίψις και Ντροπή. Δεν θα το ξανααγοράσω, ουρλιάζει σαν πασοκτζού αμάμητη γεροντοκόρη, αν αυτό είναι δημοσιογραφία εγώ είμαι Καρέτα Καρέτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Ντροπή και αίσχος"

    ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ, 3 ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΚΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ OMOIOTHTA ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αναστασιάδη που δίνεις τσόντα για να πουλήσεις εφημερίδες, πόσα σου δίνει η Χαριλάου Τρικούπη? Εσένα Μάκη για τα πρωτοσέλιδα σου πληρώνουν τη βενζίνη από το cayenne?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όντως από τα πιο ΑΙΣΧΡΑ πρωτοσέλιδα των τελευταίων ετών.
    Τα έχασα μόλις το είδα το πρωί.
    Ποτέ δεν είχα σε εκτίμηση τον
    γνωστό ανένταχτο της αριστεράς,
    ούτε φυσικά και τον γνωστό ενταγμένο του πασόκ,αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα έπεφταν τόσο χαμηλά. Άσε που με τη στάση τους θα μας κάνουν να συμπαθήσουμε τελικά,τον μεταλλαγμένο...
    Σε κάθε φύλλο τους έχουν φωτογραφία της βίλας του στο
    Καπανδρίτι,οκ το εμπεδώσαμε.
    Κλασσική μέθοδος του ενταγμένου,
    και με τον Χατζηνικολάου που ήταν στα μαχαίρια τα ίδια έκανε.
    Καμιά φωτογραφία από τη βίλα του ανένταχτου στα β.προάστια πότε θα μας δείξετε???

    Ρε μπας και ζηλεύετε τη πισίνα
    του Ρουσό επειδή είναι μεγαλύτερη?

    Άσχετο,ο μεταλλαγμένος όσο πάει
    χειροτερεύει? Μιλάει εδώ και αρκετό καιρό σαν ρομπότ,ο τόνος,
    η χροιά και η ένταση της φωνής
    είναι πάντα ίδια και απαράλλακτη,
    εκτός αυτού έχω μήνες να τον δω να
    κάνει την παραμικρή γκριμάτσα,όπως κάνουν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι όταν μιλούν,πάντα ανέκφραστος,ούτε χαμόγελο,ούτε δυσφορία,ούτε θυμός...τίποτα.
    Σαν κέρινο ομοίωμα της Μαντάμ
    Τισό είναι ο άτιμος.
    Λέτε να ονειρεύεται ότι κάποια στιγμή θα είναι και αυτός εκεί,
    και κάνει πρόβες για το πως θα ποζάρει? Όλα παίζουν,άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου,ειδικά όταν
    υπερποτιστεί από ματαιοδοξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ καλό το post, συμφωνώ.
    "ΤΟ ΘΕΜΑ" πάντως είναι εφημερίδα με ημερομηνία λήξης. Αν κάποτε βγει το ΠΑΣΟΚ ο Τριανταφυλλό θα τα σπάσει με τον Θέμο γιατί ο τελευταίος δεν θα ανεχθεί κριτική στο ΠΑΣΟΚ και αποκαλύψεις τύπου "Ζούγκλας" για τα πράσινα φιλαράκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα αργήσει όμως, κατά τα φαινόμενα, να βγει το ΠΑΣΟΚ, οπότε οι δύο Καππαδόκες θα κάνουν αρκετές αρπαχτές στο δημοσιογραφικό και πολιτικό στίβο. Κακά τα ψέματα, και οι δημοσιογράφοι βρίσκονται στο επίπεδο που προδιαγράφει η πολιτική ζωή του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2:41 πμ

    Δυστυχώς, πολλές από τις εφημερίδες μετατρέπονται σε προεκλογικά φυλλάδια, ένθεν κακείθεν. Εντυπωσιάζομαι ευχάριστα που η "Καθημερινή" κρατάει αποστάσεις και σχολιάζει δεόντως κάθε ενέργεια και κάθε κουβέντα, μόνο που τις τελευταίες μέρες έχει πέσει το site, το παραμέλησαν ή βρίσκεται υπό αναδόμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στην πυρά Φώφη,Λαλιώτης,Μάκης και Θέμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "ΡΩΤΑΩ, ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΑΒΗ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ??????"

    1) Το Ελληνικό Κράτος ουδέποτε υπήρξε σοβαρό, ανεξαρτήτως κυβερνήσεων.

    2) Το Ελληνικό Κράτος δεν συνέλαβε το Λαλιώτη για πολύ-πολύ χειρότερα (φωτιά Σάμου 1997,παραμονές εκλογών, όπου εστάλησαν 500 πυροσβέστες της "κλαδικής, νοθεία στις εκλογές 2000 με την Ελληνοποίηση 350.000 Ρωσσοαλβανών) και θα τον συλλάβει τώρα για μια μαλακία που είπε?

    Λούα=Λούα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δημοσιεύετε και κλεμμένα καρμπόν-γραμμένα, θέματα αυτούσια απο το mediablog.gr τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 3:55 τη βίλα του ο ανένταχτος όπως τον αποκαλείς, ξέρεις από που την αγόρασε? offshore εταιρεία!!!!!
    Πόσο την αγόρασε δεν ξέρει κανείς αφού το συμβόλαιο έγινε στην αντικειμενική αξία.
    Όσα δηλαδή καταμαρτυρούσε τόσα χρόνια τα εφάρμοσε και ο ίδιος.
    Και ο άλλος δεν πάει πίσω (ο ενταγμένος). Τα σκάφη (από 20 μέτρα και πάνω) τα αλλάζει σαν πουκάμισα. Δεν τα αγοράζει στο όνομά του όμως αλλά σε offshore για να γλυτώσει το πόθεν έσχες.
    Να ποιοι είναι οι εκδότες του Θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΔΕΛΦΕ ΤΩΝ 11:18 πμ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ PRESS-GR.blogspot.com ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΛΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ mediablog.gr ΩΣ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ...ΕΚΔΟΤΕΣ
    Υ.Γ.2 Την πολιτική τους ανεπάρκεια την παρουσιάζουν ως δικαστικό πραξικόπημα.
    Στις Λίστες Επικρατείας των κόμματων πάντα μπαίνουν καταξιωμένοι συμπολίτες μας και συνήθως στα μεγάλα κόμματα που οι επιλογές είναι πάντα των προέδρων δεν υπάρχουν ούτε προβλήματα εκλογιμότητας ούτε γενικά γκρίνιες , στο Πασοκ όμως ούτε αυτό το κατάφεραν. Από την μια έβαλαν την κ. Γεννήματα ξέροντας ότι έχει πρόβλημα και από την άλλη στην κ. Πατουλιδου αλλά τις έταζαν το 2006 και αλλα τις έλεγαν το 2007.
    Και το χειρότερο αντί να ζητήσουν συγνώμη από τον κόσμο τους για την πολιτική ανεπάρκεια του προέδρου τους, του γραμματέα τους και όλων όσων αποφασίζουν, προσπαθούν ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ να το παρουσιάσουν ως δικαστικό πραξικόπημα ή πρόβλημα δημοκρατίας. Πώς λοιπόν να τους εμπιστευτούν οι πολίτες όταν η εφαρμογή των συνταγματικών διατάξεων που οι ίδιοι πρότειναν και ψήφησαν το 2001 την χαρακτηρίζουν ως δικαστικό πραξικόπημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οτι ποιο σαπιο εχει βγει σε εφημεριδα ειναι το θεμα ,
    πληρωμενα συμβολαια απο το πασοκ εκτελει
    κανονικα επρεπε να τους ειχαν κανει μυνηση γιαυτο το αισχος
    ευκολη συγκινηση ρε αρχιδια πουστροδημισιογραφοι ,γαμημενη ρατσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΣΤΙΣ 16 ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΡΕΜΑΜΕ
    ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ




    Νεοι Πατριωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε παιδια ο Θεμος ο Αναστασιαδης
    εχει υπαρξιακο προβλημα.
    Ειναι τοσο ατριχος οσο ενα γιουσου-
    φακι μετα απο ολοσωμο χαλαουα και
    καπακι φοβερη μεγαλομαστια.
    Δεκα νουμερο σουτιεν και δεν του
    φθανει.
    Και οπως ολοι οι ερμαρφροδιτοι, το
    παιζει και αυτος γκομενος, αφηνει
    λασπη οτι οι αλλοι ειναι αδελφες, παντα ομως υπο το προστατευτικο
    βλεμα του Ρασπουτιν* του, του
    Περη δηλαδη.

    *Ρασπουτιν,ο καλογερος με τον
    τεραστιο φαλλο που γαμουσε απο
    το πρωι μεχρι το βραδυ και αναποδα,
    την Αικατερινη και ολα ερμαφροδιτα
    του οικου των Τσαρων.


    CAPTAIN
    ( O Original, αυτος που παει πιπα
    κωλο, αλλα μεχρι τις εκλογες οχι
    παρακατω, τα πρασινα ερμαφροδιτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση