GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σκέψεις και εισηγήσεις για απόσυρση..."

.. .. Σύμφωνα με το "Αντί", ο Β. Βενιζέλος ακούει τώρα και «σκέψεις και εισηγήσεις» να…αποσύρει την υποψηφιότητα του: Μπορεί ...

..
.. Σύμφωνα με το "Αντί", ο Β. Βενιζέλος ακούει τώρα και «σκέψεις και εισηγήσεις» να…αποσύρει την υποψηφιότητα του: Μπορεί το ενδεχόμενο αυτό να ακούγεται…τρελό, αλλά όσοι το συζητάνε του λένε ότι εάν πάει σε μια καταγραφή ήττας στις εκλογές της 11ης Νοεμβρίου – όπως αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν – θάβονται οριστικά και αμετάκλητα όλες οι αρχηγικές του φιλοδοξίες (και όχι μόνο). Ενώ εάν «τις παραμονές» της εκλογικής διαδικασίας εφεύρει ένα λόγο, ενωτικό και υπερβατικό (για χάρη της…ενότητας κλπ) και δεν καταγράψει στην κάλπη «πολιτική ήττα», θα μπορεί απο την επομένη να είναι το αδιαμφισβήτητο Νο2 του ΠΑΣΟΚ και αδιαμφισβήτητος «διάδοχος» όποτε προκύψει θέμα ηγεσίας και διαδοχής.

25 σχόλια

  1. η ταφόπετρα μπαίνει την κυριακή απο την δημοσκόπηση της RASS για το ΠΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΑ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ 2-3 ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάει να...αποσυρθεί τώρα.Πρόεδρο είχαμε και έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. OXI ΣΤΙΣ ΛΙΠΟΣΑΡΚΕΣ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ανθρωπος ηρθε αργά στο ΠΑΣΟΚ αλλά με συγκεκριμένη αποστολή:να το ξανακάνει Ενωση Κέντρου και να φύγει.Δεν το κατάφερε αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι,αθελά του φυσικά,με τη αποχωρησή του πυροδοτεί μια ''καθαρτήρια''διαδικασία που το ΠΑΣΟΚ είχε μεγάλη ανάγκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δελφίνοι και ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ



    Οι ναύτες της ΓΑΛΕΡΑΣ, άξιοι ναυτικοί, ανακάλυψαν τη σχέση του Δελφίνου με την ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ.


    Με ποιους έχει ΚΟΙΝΗ εταιρεία η ΔΕΛΦΙΝΙ ΑΕ; Μα με τον κ. Λαμπράκη και τον κ. Μπόμπολα βεβαίως- βεβαίως. Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, είμαστε.


    Ποια είναι η εταιρεία ΔΕΛΦΙΝΙ; Είναι «η μητέρα όλων των εταιρειών» στις οποίες διαχέεται η συμμετοχή της οικογένειας Μπακατσέλου και οι οποίες είναι μερικές δεκάδες, εντός και εκτός Ελλάδος.


    Ποιος είναι εκλεκτό μέλος, γαμπρός, της οικογένειας Μπακατσέλου; Μα φυσικά ο «μελλοντικός ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης», " Ο Ρομπέν των Εκδοτών ", ο κ. Βενιζέλος.


    Ασφαλώς ο κ. Βενιζέλος δεν είχε ιδέα για τις σχέσεις αυτές... Στη Φώτο βλέπετε την αντίδραση του παλικαριού μόλις τον ενημέρωσαν για το δημοσίευμα της ΓΑΛΕΡΑΣ.



    Αναρωτιέστε ακόμα γιατί κάποια κανάλια και εφημερίδες σκίζονται και εκτίθενται για τον Ευάγγελο;
    Είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο…
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ ,ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗ ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ
    Ο μόνος Δρόμος
    ''...Τώρα πια, ξέρω ότι ο μόνος δρόμος, είναι ο δρόμος της ρήξης και της κάθαρσης από τις αντιλήψεις αυτές. Η στροφή στις ρίζες μας και τις αξίες μας ανοίγει νέα προσέγγιση των σημερινών και αυριανών προβλημάτων για τη χώρα μας.

    Πρέπει να ξαναβρούμε την ψυχή μας, να συνδεθούμε και πάλι με τον λαό και την κοινωνία, με τα κινήματα και τις κινήσεις πολιτών, να ξαναβρούμε τον ριζοσπαστισμό μας, να ξαναδώσουμε προοπτική και ελπίδα στους Έλληνες.''
    Γιώργος Α. Παπανδρέου
    Ε.Σ. ΠΑ.ΣΟ.Κ. 6/10/2007




    Ο Ε. Βενιζέλος δεν είναι κανά ορφανό τής πολιτικής. Έχει πίσω του τη δική του –έστω και εξ αγχιστείας– πανίσχυρη οικόγενεια.

    Γεννηµένος την πρωτοχρονιά του 1957, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, θεωρεί τον εαυτό του τον καλύτερο... µποναµά για την πολιτική ζωή τού τόπου και ειδικά για το ΠΑΣΟΚ, του οποίου φιλοδοξεί να γίνει αρχηγός, τόσο πολύ ώστε δεν διστάζει να αυτοχαρακτηρίζεται ως «µελλοντικός ηγέτης». Και από το ύψος αυτό να προσφέρει ελεήµονα τη συγχώρεσή του προς το απολωλός πρόβατο που τον φραπέδιασε.
    Ο «µελλοντικός ηγέτης» ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδροµία ως «σφοδρός πολέµιος τότε του ΠΑΣΟΚ», αρχικώς ως συνδικαλιζόµενος φοιτητής –ήταν ό ένας από τους δύο εκπροσώπους τής φοιτητικής παράταξης της ΕΚ-ΝΔ τού Γεωργίου Μαύρου στη διοίκηση της ΕΦΕΕ– και αργότερα, το 1976, ως ο «πληθωρικός νεολαίος» τής «Σοσιαλιστικής Πρωτοβουλίας», κόµµατος που είχαν συστήσει οι Γ. Α. Μαγκάκης και Δ. Τσάτσος που είναι και ο µέντοράς του στο συνταγµατικό δίκαιο –και από τους πρώτους που έσπευσαν να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.
    Η σχέση του µε το ΠΑΣΟΚ προέκυψε µετά την παραποµπή τού Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο, όταν ο Δ. Τσάτσος τον συνέστησε ως «κελεπούρι» στον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Αντώνη Λιβάνη, για την οµάδα νοµικής υποστήριξης του Ανδρέα. Και είναι αλήθεια ότι µε τις γνώσεις και την ευγλωττία του κυριάρχησε σε αυτή την οµάδα και απέσπασε τον θαυµασµό, αλλά και την ευγνωµοσύνη τού ιδρυτή τού «Κινήµατος».

    Είναι κλασική περίπτωση χαλκέντερου και εργασιοµανούς, µε υψηλό δείκτη ευφυΐας και εκπληκτικό αµάλγαµα µεθοδικότητας και παρορµητισµού. Ο εξ απαλών ονύχων υπέρµετρος αυτοθαυµασµός και οι φιλοδοξίες του, συχνά τον οδηγούν σε εκδήλωση προκλητικού ύφους. Οι δε επιδιώξεις του υπονοµεύονται από το ασυγκράτητο του χαρακτήρα του.
    Ως επιστήµονας είναι πράγµατι αυτοδηµιούργητος. Έκτιζε µε πείσµα τη δική του σταδιοδροµία την ίδια περίοδο κατά την οποία ο πατέρας του –δικηγόρος τής Θεσσαλονίκης– τερµάτιζε άδοξα τη δική του, έχοντας διαγραφεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο για «ατιµωτικά αδικήµατα» οικονοµικής φύσεως. Πράγµα που δεν ξέχασε ποτέ του ο Ευάγγελος. Διό και, όπως αποκάλυψε παλιότερα στο «Ποντίκι» ο Κώστας Παπαϊωάννου, µια από τις πρώτες πράξεις τού κ. Βενιζέλου, όταν έγινε υπουργός Δικαιοσύνης, ήταν να φροντίσει για την αποκατάσταση του πατέρα του.
    Τα γραφόµενα σε διάφορες ιστοσελίδες –που δηµοσιεύθηκαν και στην «Καθηµερινή»– ότι είχε άλλο, δυσώνυµο επώνυµο και ότι το άλλαξε, είτε ο πατέρας του είτε ο ίδιος, τα έχει κατηγορηµατικά διαψεύσει, επικαλούµενος τα µητρώα τής περιοχής Καρυστίας, από όπου κατάγεται και όπου το επώνυµο Βενιζέλος δεν είναι ασυνήθιστο.

    Ενώ όµως σαν επιστήµονας χρωστά την προβολή του στην πραγµατικά εξαιρετική κατάρτισή του, ως πολιτικός δεν είναι τόσο αυτοδηµιούργητος όσο θέλει να εµφανίζεται. Μπορεί ο Γιώργιος Παπανδρέου να διεκδικεί να παραµείνει στην ηγεσία τού ΠΑΣΟΚ κληρονοµικώ δικαιώµατι, αλλά και ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι κανένα πολιτικό... ορφανό. Έχει κι αυτός την κληρονοµιά του. Όχι εξ αίµατος, αλλά εξ αγχιστείας. Η σύζυγός του Βασιλική ή Λία είναι κόρη τού Απόστολου Μπακατσέλου, της γνωστής Οικογενείας που κυριαρχεί στην οικονοµική και πολιτική ζωή τής Θεσσαλονίκης και γενικότερα του βορρά και αδελφή τού προέδρου του Επιµελητηρίου Θεσσαλονίκης, Δηµήτρη Μπακατσέλου, που είναι το µεγάλο αφεντικό τής Μεταλλουργίας «Πυραµίς». (Έχουµε πείρα εµείς... και στα πολιτικά µαγειρέµατα).

    Βέβαια, όλο το συµπεθεριό του ανήκει πολιτικά στη Νέα Δηµοκρατία –γι’ αυτό και θα βρείτε Μπακατσέλο επικεφαλής τής ΔΕΘ, του Μεγάρου Μουσικής κλπ. Αλλά δεν αφήνει αβοήθητο τον γαµπρό του, αφού δεν παύει να είναι ένα καλό και «βαρύ χαρτί», στο οποίο η οικογένεια, µε τις πολυσχιδείς δραστηριότητες, εξακολουθεί να επενδύει, παρά την κρίση στις σχέσεις τού Ευάγγελου µε την Λία.
    Ανάµεσα στους σηµαντικότερους συγγενείς του είναι ο Αλέξανδρος Μπακατσέλος, συνεταίρος µε τον ΔΟΛ (Λαµπράκης-Ψυχάρης) και τον «Πήγασο» (Μπόµπολας) στην «Εκδοτική Βορείου Ελλάδος» που εκδίδει την µόνη, πια, ισχυρή εφηµερίδα στη Θεσσαλονίκη, τον «Αγγελιοφόρο», το περιοδικό Close UP και έχει στην ιδιοκτησία της τον «Φίλιππο», το µεγαλύτερο τυπογραφείο των Βαλκανίων, στο Κιλκίς. Είναι ο ίδιος που είχε ιδρύσει και την τράπεζα «Εγνατία» και δεν κρύβει τις στενές του σχέσεις µε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

















    Η µητέρα όλων των εταιρειών
    Το Διοικητικό Συµβούλιο της «Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος»:

    Πρόεδρος
    Χρήστος Λαµπράκης
    Αντιπρόεδρος
    Γεώργιος Μπόµπολας
    Διευθύνων Σύµβουλος
    Αλέξανδρος Μπακατσέλος
    Αν. Διευθύνων Σύµβουλος
    Νικόλαος Μπακατσέλος
    Μέλη
    Δαµιανός Χατζηκόκκινος
    Παναγιώτης Χρυσικάκης
    Φώτιος Μπόµπολας
    Αλέξιος Σκαναβής
    Γεώργιος Μπακατσέλος
    Μέτοχοι
    Δηµοσιογραφικός Οργανισµός
    Λαµπράκη Α.Ε.: 33,33%,
    Πήγασος Εκδοτική
    και Εκτυπωτική Α.Ε.: 33,33%
    Δελφίνι ΑΕ: 33,33%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μωραίνει Κύριος τους πασόκους και ψηφίζουν ΓΑΠ. Γεγάλη η δύναμις του Κυρίου! Αλλά γιατί μισεί το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
    ΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΥΓ, ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΑ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΚΟΝΑΚΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλα μην φάς έχουμε Γλαρόσουπα !

    στις 12 Νοεμβρίου θα είναι το Νο.2

    ΤΙ λεσ ρε φίλε έρχετε μεγάλη ταφοπλακα ! και ΔΙΑΓΡΑΦΗ !

    αντε να τα βρει με την Αγγελοπουλου να σηκωθει να μας αφήσει ο μαλακοκαύλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν αρκεί η απόσυρση της υποψηφιότητας. Να φύγει οριστικά από το ΠΑΣΟΚ και να πάρει μαζί του όλους τους υποστηριχτές του. Αν γίνει αυτό θα μπορούμε να μιλάμε για ένα καθαρό ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμείς θέλουμε ένα καθαρό ΠΑΣΟΚ, μικρό και κομψό, στην αντιπολίτευση για να μην έχει και πολλή δουλειά το παιδί. Έχει τόσα προβλήματα να λύσει ο Γιώργος στον κόσμο ως πρόεδρος των σοσιαλιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βενιζέλος = Μπάγεβιτς.

    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα αυτή την εποχή από το να είσαι ταυτόχρονα ΠΑΣΟΚατζής και βάζελος! Δεν αντέχω άλλο, θέλω αποτέλεσμα. Ήτοι πρωτάθλημα και εξουσία.

    Τι κι αν ο Μπάγεβιτς είναι ένας ευτελής, φιλάργυρος, τιποτένιος, παραδόπιστος και κακόψυχος άνθρωπος; Φέρνει πρωτάθλημα; (Ναι!) Ε, αυτό είναι το θέμα.

    Το ίδιο ισχύει και για τον Βενιζέλο. Και τι έγινε που είναι ένα άθλιο κοράκι διψασμένο για εξουσία, ένας πεινασμένος γύπας που αδημονεί να ξεσκίσει τις σάρκες του Γιωργάκη... Το θέμα είναι ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να φέρει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, πράγμα που δεν μπορεί να κάνει ο (γενικά ανίκανος) Γιωργάκης.

    Εσείς, αν χτίζατε το σπίτι σας, ποιόν θα διαλέγατε για μάστορα: τον σχολαστικό και τελειομανή πλην όμως κακόψυχο μάστορα, ή το καλό παιδί, που θα δουλέψει τίμια μεν, αλλά θα αφήσει δεκάδες μερεμέτια και κακοτεχνίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...ΖΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...Ο ΓΑΠ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥ..ΑΧΡΩΟΣ, ΑΟΣΜΟΣ, ΑΓΕΥΣΤΟΣ...Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΩΝ...ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥ ΤΡΙΖΟΥΝ..ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ..ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ

    11/10/07
    Χ.Α.Α. 5270 !! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Θαυματοποιος το εβαλε αμετι
    μοχαμετι να μας δωσει πισω και
    κατι παραπανω, οτι μας αρπαξαν(με
    αδελφιστικο τροπο)τα πρασινα λαμογια.

    Τα ζαλισμενα κοτοπουλα, 16/09/07 γαρ, σωνει και καλα κλαινε γιατι
    η αναθεωρηση του ΑΕΠ ηταν μονο 9%
    και οχι 25%. Εμ δεν κλαινε για
    αυτο,κλαινε για το μπουρδελακι
    τους στη Χαρ.Τρικουπη.
    Σκουζει το αλλο κοτοπουλο γιατι
    ανεβηκε το ψωμι 20 λεπτα, λες και
    δεν ξερει το κοτοπουλο οτι διεθνως
    η τιμη του σταριου διπλασιαστηκε.
    Οι Κινεζοι βαρεθηκανε το ρυζι, θελουν και ψωμι. Συντροφε δεν
    πειραζει ας παρουν και κανενα
    ευρωπουλο αυτοι που τους σκιζατε
    τα λαστιχα των τρακτερ και τους
    ριχνατε ζαχαρη στα ρεζερβουαρ.
    ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
    ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΠ, ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ??


    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει πρασινο αιμα) που δεν προσεχε

    8:31 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ 9.26πμ

    Ενω αντιθετα, το τελειο ειναι να
    εισαι Ολυμπιακαρα και Νεοδημοκρα-
    της, οπως του λογου μου.
    Ως Νεοδημοκρατες και Ολυμπιακοι
    γιορταζουμε ολες τις Κυριακες του
    χρονου.Τωρα τελευταια ομως και στο
    καπακι γιορταζουμε και τις Τεταρ-
    τες.

    Σημ. Δεν πειραζει που η Πρωθυπουρ-
    γαρα ειναι βαζελος, ειναι γνωστον
    οτι ειναι large τυπος.Τοσο large
    που πολυ πιθανον στις επομενες
    εκλογες να τον δανεισουμε στο
    ΠΑΣΟΚ, να παρουν και αυτοι μια
    εκλογη, και μετα βλεπουμε.


    ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ , τα μέλη , οι φίλοι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ προφανώς παρακολουθούμε απογοητευμένοι τα τεκταινόμενα στο κόμμα μας.
    Βλέπουμε τον Γ. Παπανδρέου ν' αποδίδει σχεδόν αποκλειστικά τα αίτια της ήττας στον εσωκομματικό πόλεμο που δέχτηκε τα τέσσερα τελευταία χρόνια και στο ότι χρεώθηκε ένα κόμμα με καθεστωτικά χαρακτηριστικά και αναξιόπιστα πολιτικά στελέχη. Δική του ευθύνη δεν είδε, για τη δική του ανεπάρκεια δεν μίλησε, για την αδυναμία του να προχωρήσει σε τομές ικανές ν' αλλάξουν το διαβρωμένο κόμμα, δεν είπε λέξη.

    Ολοι μας όσοι στηρίξαμε και στηρίζουμε ελπίδες στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα , ακούμε πολλά ψέματα και διαπιστώνουμε πως πολιτικός διάλογος επί της ουσίας δεν γίνεται, αλλά, αντίθετα, ο ένας υποψήφιος (μέσω συνεργατών του) απειλεί τον άλλο, το επίπεδο της αντιπαράθεσης έχει κατεβεί πολύ χαμηλά και παράλληλα η οφειλόμενη αντιπολίτευση προς την κυβέρνηση δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα η τελευταία ν' αλωνίζει ελεύθερα...
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ φίλε.

    Σαφώς τα τελευταία χρόνια,το κίνημα πάσχει στον τομέα της ιδεολογικής του κατεύθυνσης.

    Ομως θεωρώ ότι το σύνθημα "στροφή αριστερά",δεν θα λύσει ως διά μαγείας όλα τα προβλήματα.

    Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αριστερά και τι όχι.

    Είναι το ΚΚΕ αριστερά?

    Μα το ΚΚΕ προσκολλημένο τα τελευταία 90 χρόνια σε τσιτάτα και πρακτικές του περασμένου αιώνα δεν μπορεί να προσαρμοστεί στις σύγχρονες ανάγκες της Ελληνικής κοινωνίας.

    Η άνοδος του στις τελευταίες εκλογές θεωρώ ότι αποτελεί συγκυριακό φαινόμενο που δύσκολα θα επαναληφθεί.

    Κεφάλαιο ΣΥΡΙΖΑ.

    Σαφώς πιο προοδευτικό κόμμα από το ΚΚΕ,πολυσυλλεκτικό,μοντέρνο,σύγχρονο.

    Και εγώ θέλω να συνεργαστούμε μαζί τους.Το ερώτημα είναι αυτοί τι θέλουν?Τον άκουσες τον Αλαβάνο προεκλογικά.Απέκλεισε κάθε πιθανότητα συννενόησης με το ΠΑΣΟΚ.
    Κι αυτός καλά κάνει,αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι από το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ψαρέψει ψήφους.


    Τι σημαίνει λοιπόν φίλε μου αριστερή στροφή?Με ποιούς θα την υλοποιήσουμε?

    Το ΠΑΣΟΚ κατ'εμέ σαν μεγάλο και πολυσυλλεκτικό κίνημα θα πρέπει να ισσοροπήσει,αλλά με βασικό προσανατολισμό μια μεγάλη κεντροαριστερά.

    Το ΠΑΣΟΚ για να κυβερνήσει την χώρα ξανά πρέπει να πείσει ευρύτερα στρώματα της κοινώνίας.

    Στρώματα που εκτείνονται από την αριστερά ως τις παρυφές της κεντροδεξιάς.

    Μήπως πιστεύεις ότι το 48% που πήρε ο Ανδρέας το 81,νοιώθαν όλοι αριστεροί?Οχι βέβαια.Ανήκαν όμως στην μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων,τους μη προνομιούχους.

    Αυτούς αγαπητέ φίλε πρέπει να ξανακερδίσουμε.

    Δυστυχώς ξεκινήσαμε να τους χάνουμε επί Σημίτη και συνεχίσαμε να τους χάνουμε επί ΓΑΠ.

    Τρανό παράδειγμα η Β'Αθηνών που αποτελεί την κατ'εξοχήν περιφέρεια των μικρομεσαίων.

    Αν επιλέξουμε στο μέλλον μια τυφλή αριστερή στροφή,βασισμένη βέβαια περισότερο σε συνθήματα παρά σε πράξεις,ο κόσμος θα σε μαυρίσει.

    Οποιος ζητά αριστεροσύνη θα στραφεί στα πρωτότυπα,ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ,όχι στην ιμιτασιόν αριστερά του ΓΑΠ.

    Αν τώρα εσύ πιστεύεις ότι η συνθηματολογία του ΓΑΠ θα πείσει τους σοβαρά σκεπτόμενους Ελληνες,λυπάμαι.

    Ο άνθρωπος θέλει να ισσοροπεί με τους πάντες και τα πάντα.

    Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει χρόνο για νέα πειράματα.Εχει ανάγκη από νέους ανθρώπους,νέες ιδέες,πραγματική πολιτική κι όχι κούφια λόγια.

    Η πολιτική πλέον δεν διαχωρίζεται σε αριστερή και δεξιά,αλλά σε φιλολαϊκή και αντιλαϊκή.

    Π.χ. Η πολιτκή του Λιάπη να μην αυξήσει για 3 1/2 χρόνια τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών,είναι φιλολαϊκή πολιτική,όσο κι αν δεν μας αρέσει να το παραδεχόμαστε.

    Η πρόταση του ΓΑΠ για ανασφάλιστη εργασία των νέων,είναι όχι μόνο αντιλαϊκή πολιτική αλλά κι επικίνδυνη.

    Μετά υπάρχει και το θέμα του πατριωτισμού.Πρόσεξε όχι του εθνικισμού.

    Αν ζούσε ο Ανδρέας ποιά πιστεύεις θα ήταν η απάντηση του στο σχέδιο ΑΝΑΝ?Ναι ή οχι?

    Ο κόσμος φοβάται τον ΓΑΠ όσον αφορά τις θέσεις του στα εθνικά θέματα.Τον θεωρούν ενδοτικό και φιλοαμερικάνο.

    Λυπάμαι που το λέω,αλλά με τον ΓΑΠ αρχηγό,η συρρύκνωση του ΠΑΣΟΚ θα έιναι μελλοντικά πολύ μεγαλύτερη.

    Θα καταφέρει να διαψεύσει ακόμα και την θεωρία του ώριμου φρούτου.

    Και να σου πώ τι θα συμβεί τότε.Το ΠΑΣΟΚ θα ψάχνει γι'αρχηγό και κανείς δεν θα ενδιαφέρεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τον ΓΑΠ τον απειλούν οι μεγαλοεκδότες,οι μεγαλοκαναλάρχες,οι μεγαλοχασάπηδες,οι νταβάδες,οι πόρνες.τα τραβεστί,οι εξωγήϊνοι.
    Ολοι συνωμοτούν για να κατατροπώσουν τον μεγάλο τιμονιέρη του ΠΑΣΟΚ.
    Ολοι τον τρέμουν,γιατί είναι σίγουρο πως όταν πάρει την εξουσία (σε καμιά εικοσαριά χρόνια),θα κηρύξει ανηλεή πόλεμο στα μεγάλα συμφέροντα.
    Συμπαραστάτες του,ο Θείος Γιωργάκης,η μαμά Μάργκαρετ,τα αδέλφια Nick,Andrew,Sofia.
    Ηδη ο Λαμπράκης,ο Μπόμπολας και ο Κοντομηνάς σκέφτονται να πουλήσουν τις επιχειρήσεις τους και να φύγουν άρον,άρον για την Βενεζουέλα.
    Εκεί πιστεύουν ότι ο σύντροφος Τσάβες θα τους φερθεί με μεγαλύτερη στοργή απ'ότι ο αχάριστος ΓΑΠ.

    Καλή σας νύχτα,,,συντρόφια και....όνειρα γλυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΘΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ
    ΥΠΕΡ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΘΙΚΟΣ

    Παιδιά όλοι μαζί να στηρίξουμε τον Βενιζέλο να βγει πρόεδρος του Πασόκ μπας και προλάβει να γίνει πρωθυπουργός πριν την επόμενη "άνθιση" και "έκρηξη" του χρηματιστηρίου.
    Θα είναι κρίμα τα ανεπιλήπτου ηθικής μπουμπούκια που κουβαλάει, π.χ. Νεονάκης,Πάχτας,Παπαντωνίου,
    Σημίτης,Βερελής,Τσουκάτος να μην προλάβουν το τρένο της νέας ληστρικής αναδιανομής του εισοδήματος μέσω του "θεσμού" του χρηματιστηρίου.Θα είναι πολύ κρίμα πράγματι!
    Όλοι Βενιζέλο στις 11 Νοέμβρη. Και δεξιοί να είστε δεν πειράζει! μαζί πορευόμαστε. ελάτε να βοηθήσετε και εσείς. Σας χρειαζόμαστε τώρα γιατί οι δημοσκοπήσεις δείχνουν δραματική αναστροφή εναντίον μας (για την ακρίβεια δείχνουν ότι θα μας γ.....ν την μάνα οι παπανδρεϊκοί).Σας ικετεύουμε να μας βοηθήσετε ομοϊδεάτες μας, αδέλφια του Μητσοτάκη και του Ψωμιάδη.

    Οι οικογένειες των νεκρών από το χρηματιστήριο στηρίζουν
    Βενιζέλο-Σημίτη-Παπαντωνίου-Πάχτα-Νεονάκη-Βερελή-Τσουκάτο
    και τους ανιδιοτελείς υποστηρικτές τους
    Πρετεντέρη-Τρέμη-Μπόμπολα-Λαμπράκη-Ψυχάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ


    Το πιο χονδροειδές λάθος του Βενιζέλου ήταν ότι δέθηκε εκουσίως και αμέσως στο άρμα των ληστών...συγγνώμη των εκσυγχρονιστών θέλω να πω.

    -Που πας ρε κιτς φιγούρα της πολιτικής με τον Δρυ;

    -Tον Βερελή στον έφερε ο Λαμπράκης ή τον...διάλεξες από μόνος σου;

    -Είδες τον Τσουκάτο σε όνειρο ρε φουκαριάρη;

    -Τον Σημίτη από ποιό λασπωμένο χαντάκι τον ξέθαψες και τον βάφτισες και εγγυητή τρομάρα σου;

    -Με τον...Παπαντωνίου συναποφάσισες την...ιστορική κάθοδό σου για αρχηγός;

    -Τον Νεονάκη από ποιά φυλακή τον περιμάζεψες κακομοίρη μου;

    -Τον Αρ-πάχτα από το γραφείο του...ανακριτή τον παρουσίασες;

    Που πας ρε καρακίτσο της πολιτικής αμετροέπειας και ασχετοσύνης;

    Με αυτούς περιφέρεις το μωροφιλόδοξο σαρκίο σου προς άγρα ψήφων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάποιος προηγουμένως πού μίλησε γιά Μητσοτάκη.
    Ξέρετε το δόλοπλόκο μυαλό τού Μητσοτάκη τον οποίο πολύ πετυχημένα είχε 'παίξει' ο Μητσικώστας,έχει απεριόριστη κουτοπονηριά.Καί τι σκεπτικό!
    Δεν διστάζει ούτε στιγμή να λέει γιά τον Γιωργάκη ότι το παιδί δεν κάνει καί να αφήνει να εννοηθεί ότι η επιλογή Βενιζέλος είναι η πιό λογική, αλλά κατά βάθος το μυαλό του πάει πολύ μακριά.Επειδή έχει σχέδια γιά τα τέκνα του καί ειδικά γιά τν Ντόρα πού την φαντάζεται από τώρα Πρωθυπουργό, επουδενί δεν θα ήθελε τότε γιά αντίπαλο ένα Παπανδρέου.Πάντα η πόλωση Μητσοτάκης-Παπανδρέου ήταν δύσκολη γιά την οικογένεια από τα Χανιά.Ξέρει επομένως ό παλαίμαχος πολιτικός ότι ακόμη καί με τον 'βλάκα' Γιώργο, η πριγκίπισα Ντόρα δεν θα έχει τύχει.Καί σκίζει τα ιμάτιά του να μην βγεί ο Γιώργος αρχηγός.
    Από τη άλλη όμως σε μιά νίκη Βενιζέλου δεν θα είναι επίσης εύκολα γιά την οικογένεια Μητσοτάκη τα πράγματα.Γιατί τότε θα πρέπει να μιλήσουν αμιγώς πολιτικά.Θα έχει δηλαδή αποφύγει τις ρετσινιές τού παρελθόντος(αποστασίες,προσωπικά με Παπανδρέου κ.λ.π) αλλά θα έχει τώρα να αντιμετωπίσει ένα βουνό στην κυριολεξία πολιτικό ονόματι Ευάγγελος Βενιζέλος.
    Μπρος γκρεμός καί πίσω ρέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατί οι βουλευτές του Πασόκ στην Κρήτη έχουν χάσει την μιλιά τους;
    πότε θα βγουν να ταχθούν στο πλευρό του προέδρου μας γιώργου παπανδρέου; μετά τις εκλογές μήπως;
    να πάρουν θέση εδώ και τώρα ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ γιατί δεν θα βρουν την ψήφο τους στις επόμενες εκλογές.
    Στον νομό Ηρακλείου ειδικά, η υποστήριξη προς τον γιώργο αγγίζει το 80%.κουνηθείτε κοπρόσκυλα γιατί η 11η νοεμβρίου ζυγώνει.Ειδικά ο Κεγκέρογλου και ο Στρατάκης δεν πρόκειται ποτέ να ξανάβγουν βουλευτές στην ζωή τους (εκτός αν αλλάξουν εκλογική περιφέρεια).Αν δεν το πιστεύετε αυτό,θα το δείτε στο μέλλον και τότε θα το πιστεύσετε!

    Στην Μαγνησία ο "πολλά υποσχόμενος" νέος βουλευτής Καρτάλης που τον έκανε ο πρόεδρος πρόεδρο του ΙΣΤΑΜΕ και αυτός πήγε με τον βενιζέλο, δεν θα ξαναβγει ποτέ στην ζωή του βουλευτής γιατί είναι και αχάριστος εκτός των άλλων.Και αυτό το ελάττωμα το απεχθάνονται οι ψηφοφόροι γενικώς.

    Όσον αφορά την Αχαϊα εκεί θα έχουμε μεγάλα γέλια με τον βουλευτή Βέρρα.Αν ξαναβγεί να μας γράψει και να μας τραγουδήσει κλέφτικα.Την τύχη των Κεγκέρογλου, Στρατάκη, Καρτάλη θα έχει και αυτός.Οποία πολιτική διορατικότης!
    Στην έδρα των Παπανδρέου, βουλευτής του Πασόκ πάει κόντρα!


    Την διαπλεκόμενη στήριξη στον βαγγέλη την είδατε κύριοι και βιαστήκατε να πάτε μαζί του, προεξοφλώντας την εύκολη επικράτησή του. Τώρα τι έχετε να πείτε ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;
    Μην πείτε τίποτα καλύτερα γιατί ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ
    Κεγκέρογλου (Ν.Ηρακλείου),
    Στρατάκης (Ν.Ηρακλείου),
    Καρτάλης (Ν.Μαγνησίας),
    Βέρρας (Ν.Αχαίας)
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

    ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΘΙΚΟΣ

    1.Μητσοτάκης
    2.Ψωμιάδης
    3.Σημίτης
    4.Πρετεντέρης
    5.Τρέμη
    6.Μπόμπολας
    7.Γ.Κουρής
    8.Λαμπράκης
    9.Παπαντωνίου
    10.Κουλούρης
    11.Πρωτόπαπας
    12.Δρυς
    13.Νεονάκης
    14.Αρ-πάχτας
    15.Μανίκας
    16.Μιλένα
    17.Βερελής
    18.Τσουκάτος
    19.Ψυχάρης
    και
    GUEST STAR ο Φασούλας με την...Κόχειλα

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ...ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ...ΑΞΙΟΤΙΜΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

    ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ
    (ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΜΕΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση