GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την επίθεση στην έκθεση βιβλίου...

. Στην “In Press” της Κυριακής που κυκλοφορεί από 12/10/2007 εμπεριέχεται η συνέντευξη του εκδότη της «Νέας Θέσις», Ιωάννη Σχοινά το περίπ...

.
Στην “In Press” της Κυριακής που κυκλοφορεί από 12/10/2007 εμπεριέχεται η συνέντευξη του εκδότη της «Νέας Θέσις», Ιωάννη Σχοινά το περίπτερο του οποίου δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων στην έκθεση βιβλίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο γιος του, Σωτήρης Σχοινάς και ένας φίλος του, που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί. Στην εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στην “InPress”, στην οποία περιγράφει το περιστατικό, αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Γ.Α.Δ.Α. με τους 3 συλληφθέντες, εξιστορεί το χρονικό των επιθέσεων απέναντι στο βιβλιοπωλείο του και κατονομάζει τον εκδότη της Free press εφημερίδας “Lifo”, Στάθη Τσαγκαρουσιάνο ως ηθικό αυτουργό.

24 σχόλια

  1. Εκτιμώ τον κ Τσαγκαρουσιάνο αλλά το σχόλειο του, από δημοκρατική πλευρά, ήταν λάθος και έτσι δίνει λαβή να τον θεωρούν ηθικό αυτουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτιμώ τον κ Τσαγαρυσιάνο αλλά το σχόλειο του, από δημοκρατική πλευρά, ήταν λάθος και έτσι μπορεί να θεωρηθεί ΄΄ηθικός αυτουργός΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγινε επίθεση στο περίπτερο της "Νέας Θέσης" και ουδείς έκανε αναφορά.
    Αν γινόταν το ίδιο σε περίπτερο "αριστερών εκδόσεων" θα είχε γίνει το ίδιο;
    ...Ρητορική ερώτηση απλού και ανυποψίαστου πολίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στημενο ηταν απο τους ιδιους για να διαφημισουν την εφημεριδα τους. Α ρε κοροιδα "γνωστοι αγνωστοι", αν δεν εισαστε και εσεις δε θα τους ηξερε κανενας τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το περιστατικό δείχνει τη δικτατορία της αμερικανοροζουλιάς αριστεράς που ταλαιπωρεί την ελληνική ενημέρωση. Κιχ δεν είπαν οι σταθμοί για την επίθεση όπου κάηκαν βιβλία και χτυπήθηκαν βάναυσα άνθρωποι. Για ένα (1) βιβλίο του Ανδρουλάκη που έκαψαν παλαιοημερολογίτες μιλούσαν επί μήνες. Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμοι 10.26 και 10.54 αυτή είναι η κατάντια των ελληνικών ΜΜΕ. Αυτή είναι η "δημοκρατία" των μεταπολιτευτικών χρόνων. Τελικά οι πιο φασίστες είναι οι δημοσιογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αυτή τη λογική και οεκδότης της Νέας Θέσης είναι ηθικός αυτουργός για όλες τις ρατσιστυικές επιθέσεις που γίνονται στην Ελλάδα με τα φασιστικά και ρατσιστικά βιβλία που εκδίδει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιά ειναι αυτή η In Press??? Μήπως η εφημερίδα της φασιστικής ακροδεξιάς που σκοτώνει μετανάστες στην Ομόνοια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πότε έγινε φόνος μετανάστη από ακροδεξιό; Μπορείς να μας πεις; Δολοφόνησε μετανάστες ο Καζάκος που ήταν μέλος του....... ΠΑΣΟΚ!!!!
    Άντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α ρε φασισταριά, νοσταλγοί της χούντας που θα δώσετε και μαθήματα δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Βορίδης είχε στηρίξει όλη την προεκλογική του καμπάνια πάνω στη δαιμονοποίηση των μεταναστών. Το ξέχασες; Που θα υποστηρίξεις εκδότη που εκδίδει τα Απαντα του Γκαίμπελς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΤΣΑΓΚΑΡΟΥΣΙΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤ ΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο τσαγκαρουσιάνος έβγαλε την δηλώση
    μετά το άρθρο που στοχοποιούσε αυτα τα περιπτερα
    αλλα δεν εχει αντερα να παραδεχτει την μαλακια
    παρα βγαζει και αυτος καταγγελιες like συριζα
    καταγγέλω αλλα γουστάρω
    καταγγέλω αλλά από πίσω τους στηρίζω
    καταγγέλω αλλά τους δείχνω το επόμενο θύμα
    κανονικά θα έπρεπε ο εισαγγελέας να καλέσει τον τσαγκαρουσιάνο και τον καθε τσαγκαρουσιάνου που χρησιμοποιεί την εφημερίδα του για να στηρίζει τραμπουκικες ενέργειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ.

    ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ...


    Ιωάννης Σχοινάς: Έχουμε δεχθεί 22 επιθέσεις. Κατονομάζω τον Στάθη Τσαγκαρουσιάνο ως ηθικό αυτουργό της τελευταίας

    Υπήρξαν 3 συλληφθέντες από την τελευταία επίθεση που αφέθησαν ελεύθεροι κατόπιν «άνωθεν» εντολής


    Συνέντευξη στον Θοδωρή Ζούμπο


    Η φετινή 34η Έκθεση Βιβλίου στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου αμαυρώθηκε από μία τραμπουκική επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου και της διακίνησης των ιδεών. Πριν περίπου 15 μέρες μια πολυπληθής ομάδα «γνωστών-αγνώστων» επιτέθηκε σε τρία περίπτερα εκδοτικών οίκων («Ελεύθερη Σκέψη», «Εκδόσεις Γεωργιάδης» και «Νέα Θέσις»), καταστρέφοντας βιβλία. Στο περίπτερο της «Νέα Θέσις», μάλιστα, οι κουκουλοφόροι τραυμάτισαν τον γιο του εκδότη, Σωτήρη Σχοινά και ένα φίλο του που βρίσκονταν την ώρα της επίθεσης στο περίπτερο. Το γεγονός δεν πήρε δημοσιότητα και πέρασε στα «ψιλά». Ο εκδότης της «Νέα Θέσις», Ιωάννης Σχοινάς παραχώρησε συνέντευξη στην “InPress”, στην οποία περιγράφει το περιστατικό, αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Γ.Α.Δ.Α., εξιστορεί το χρονικό των επιθέσεων απέναντι στο βιβλιοπωλείο του και κατονομάζει τον εκδότη της Free press εφημερίδας “Lifo” ως ηθικό αυτουργό.

    -Κύριε Σχοινά, περιγράψτε μας το χρονικό της επίθεσης. Τι έγινε ακριβώς;

    Ι.Σ. - Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου γύρω στις 20:40 μια ομάδα γύρω στα 35 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κράνη, καπέλα και κουκούλες (σύμφωνα και με τους αυτόπτες μάρτυρες) επετέθησαν στο περίπτερο των εκδόσεων μας, στο οποίο εκείνη την ώρα βρίσκονταν ο γιος μου, Σωτήρης Σχοινάς με ένα φίλο του. Η ομάδα των «γνωστών – αγνώστων» ήταν οπλισμένοι με ξύλινα ρόπαλα, χημικά σπρέι – paralyser και πιστόλι φωτοβολίδας. Η επίθεση διήρκεσε το πολύ 3 – 4 λεπτά. Ο γιος μου, Σωτήρης προσπάθησε να αμυνθεί με μια καρέκλα. Την ώρα της συμπλοκής, ο Σωτήρης απέσπασε το ρόπαλο του ενός και προσπάθησε να αντιδράσει. Εκείνη την ώρα, όμως, ένας από αυτούς τοποθέτησε το πιστόλι φωτοβολίδας στο λαιμό του Σωτήρη, απειλώντας τον ότι θα πυροβολήσει. Αποτέλεσμα ήταν οι επιτιθέμενοι να σπάσουν το χέρι του Σωτήρη και να τον τραυματίσουν στο κεφάλι, όπως και τον φίλο του. Τα παιδιά στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όπου τους περιποιήθηκαν τα τραύματα.

    - Ποια ήταν η αντίδραση της αστυνομίας;

    Ι.Σ. - Καταρχήν, την ώρα της επίθεσης υπήρχαν όργανα της τάξης κοντά στο συμβάν λόγω της συναυλίας του Μίκη Θεοδωράκη. Όλα, όμως, έγιναν πολύ γρήγορα. Το ίδιο βράδυ ζητήθηκε από το άλλο θύμα της επίθεσης (το φίλο του Σωτήρη) να πάνε να καταθέσουν στην Γ.Α.Δ.Α. Εγώ στην αρχή εμπόδισα τα παιδιά, καθώς ήθελα να πάνε την Δευτέρα με δικηγόρο να δώσουν κατάθεση. Σύντομα, όμως, είχα την πληροφόρηση από υπηρεσιακό παράγοντα ότι υπάρχουν 3 συλληφθέντες και χρειάζεται να γίνει αναγνώριση. Έτσι άλλαξα γνώμη και συνεννοήθηκα να πάνε τα παιδιά να δώσουν κατάθεση την άλλη μέρα το πρωί. Την Κυριακή το πρωί στις 09:00 τα παιδιά πήγαν στην Γ.Α.Δ.Α., έδωσαν κατάθεση και έφυγαν. Δεν ήταν κανείς εκεί, για να αναγνωρίσουν. Ξέρω ότι δόθηκε «άνωθεν» εντολή να αφεθούν ελεύθεροι. Αυτό επιβεβαιώνεται από την μαρτυρία του συγκεκριμένου υπηρεσιακού παράγοντα, ο οποίος κατόπιν μου διαβεβαίωσε ότι όντως είχαν γίνει οι προσαγωγές. Υπάρχουν κάποιοι, οι οποίοι συστηματικά «βάζουν πλάτη» για αυτούς τους εγκληματίες.

    - Πόσες επιθέσεις έχετε δεχθεί συνολικά;

    Ι.Σ. - Έχουμε δεχθεί συνολικά 21 επιθέσεις. Αυτή ήταν η 22η. Την τελευταία επίθεση την δεχθήκαμε στο βιβλιοπωλείο στις 13 Οκτωβρίου 1997 με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Οι θεμελιώδεις μύθοι της Ισραηλινής Πολιτικής» του Ροζέ Γκαρωντύ. Είχε γίνει στις 19:40 το απόγευμα. Η τότε ομάδα των «γνωστών – αγνώστων» επιτέθηκε με 8 μολότοφ την ώρα που στο βιβλιοπωλείο βρίσκονταν 3 άτομα κάτω και 4 άτομα (συμπεριλαμβανομένου κι εμένα) στο πατάρι. Ξαφνικά όλα λαμπάδιασαν και διατρέχαμε σοβαρό κίνδυνο να καούμε ζωντανοί. Εμείς οι 4 σωθήκαμε χάρις στην ψυχραιμία μου, καθώς είχα εμπειρία από κι άλλες επιθέσεις. Έκτοτε δεν δεχθήκαμε άλλες επιθέσεις. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω την συμπαράσταση του μακαρίτη Βασίλη Ραφαηλίδη, ο οποίος, αν και ιδεολογικά αντίθετος, παρότρυνε ένα σημαντικό αριθμό δημοσιογράφων να καταδικάσουν τέτοιες επιθέσεις και τελικά δεν μας ξαναενόχλησαν.

    - Ποιος πιστεύετε ότι βρίσκετε πίσω από την επίθεση;

    Ι.Σ. - Κατονομάζω τον εκδότη της “Lifo”, Στάθη Τσαγκαρουσιάνο ως ηθικό αυτουργό. Καταρχήν, αυτά που έγραψε στο editorial της “Lifo” λίγες μέρες πριν την επίθεση στοχοποίησαν το περίπτερο της «Νέα Θέσις» και τον γιο μου, Σωτήρη και το κυριότερο είναι ψευδή. Τα βιβλία, στα οποία αναφέρθηκε «Γκαίμπελς, η πολιτική προπαγάνδα», «Ας μιλήσουμε για Εβραίους, Κώστας Πλεύρης» και «Ο αξιωματικός και οι νεοραγιάδες» δεν υπήρχαν στο περίπτερό μου, καθώς έχουν εξαντληθεί εδώ και χρόνια. Ακόμη, το περιστατικό, το οποίο κατέγραψε, ότι δήθεν πέρασε από το περίπτερο, είδε τα συγκεκριμένα βιβλία και ο γιος μου αισθάνθηκε ντροπή από την έκπληξή του, είναι κι αυτό ψευδές. Ποτέ δεν έγινε το συγκεκριμένο συμβάν, κυρίως γιατί ο γιος μου είναι περήφανος για τις ιδέες του και δεν νιώθει καμιά ντροπή που αγαπάει την Ελλάδα. Ντροπή θα έπρεπε να νιώθει αυτός για αυτό που είναι.



    Σωτήρης Σχοινάς: Ποτέ δεν συνέβη αυτό που γράφει ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ άσχημα κι ούτε θα αισθανθώ ντροπή για αυτά που πιστεύω και πρεσβεύω. Είμαι περήφανος!


    - Που οφείλεται κατά τη γνώμη σας η επίθεση;

    Ι.Σ. - Κατά την προσωπική μου άποψη, η συγκεκριμένη επίθεση οφείλεται στην έκδοση του βιβλίου του Κώστα Πλεύρη «Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια», το οποίο με τις 1400 σελίδες είναι το αρτιότερο βιβλίο που έχει γραφτεί παγκοσμίως για το συγκεκριμένο θέμα. Περιέχει εμπεριστατωμένα στοιχεία και αποδείξεις. Για το συγκεκριμένο βιβλίο εκκρεμεί και δίκη. Για αυτό θίχτηκε και ο Τσαγκαρουσιάνος και χρησιμοποίησε την αρχή της μισής αλήθειας, για να στοχοποιήσει.

    - Ποιοι είναι οι φυσικοί αυτουργοί;

    Ι.Σ. – Δεν μπορώ να κατονομάσω κανέναν συγκεκριμένο ως φυσικό αυτουργό. Εικάζω ότι είναι νέα παιδιά, τα οποία έχουν συστήσει μια καινούρια ομάδα. Δεν είναι οι παλιοί που επιτίθονταν σε μένα. Είχαν 10 χρόνια να μας χτυπήσουν. Από το τελευταίο χτύπημα άλλαξαν τα πράγματα.

    -Ποιοι εξέφρασαν αλληλεγγύη απέναντι σας;

    Ι.Σ. – Τύχαμε της στήριξης των περισσοτέρων βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ., του κ. Μάκη Βορίδη, του Άδωνη Γεωργιάδη (ο οποίος υπήρξε κι αυτός επανειλημμένα θύμα ανάλογων επιθέσεων), του Θάνου Πλεύρη, της νεολαίας του ΛΑ.Ο.Σ, του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίων, του δημοσιογράφου κ. Γιάννη Τριάντη και του Άρη Πορτοσάλτε, καθώς και όλων όσων έχουν σεβασμό στην ελευθερία του λόγου και την διακίνηση των ιδεών.

    - Ευχαριστώ


    Δήλωση Θάνου Πλεύρη

    «Κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενος άνθρωπος θα πρέπει να καταδικάζει μετά βδελυγμίας κάθε πράξη βίας από όποια πλευρά και αν προέρχεται. Ειδικώς, είναι πολύ επικίνδυνο να επιτρέπουμε σε μια σειρά από εγκληματίες του ποινικού δικαίου που θέλουν να τους αποκαλούμε «νεαρούς κουκουλοφόρους», «αντιεξουσιαστές» και «γνωστούς αγνώστους» να επιτίθενται σε χώρους που διακινούνται ιδέες και βιβλία. Τα βιβλία αντιμετωπίζονται με βιβλία και κάθε μεταφορά του ιδεολογικού αγώνα σε θρασύδειλα κτυπήματα δεν αρμόζουν ούτε στο δημοκρατικό ήθος ούτε στον ελληνικό πολιτισμό που επιδιώκει το διάλογο. Είναι πολύ λυπηρό που εκτός από την καταστροφή βιβλίων υπήρξε και κτύπημα σε ανθρώπους όπως τον Σωτήρη Σχοινά (υιού του εκδότη Ιωάννη Σχοινά), με τον οποίο συνυπηρετήσαμε προ τριετίας στους Καταδρομείς. Τα άτομα αυτά που διαπράττουν καθημερινώς αξιόποινες πράξεις πρέπει επιτέλους να αντιμετωπιστούν ως εγκληματίες και να μη βρίσκουν πολιτική υποστήριξη. Διότι ξεκινούν από κτυπήματα σε βιβλιοπωλεία και καταλήγουν σε ληστείες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τσαμπα τα γραφετε
    οι θολοκουλτουριαδηδες του συνασπισμου που στηριζουν τετοιες πρακτικες εχουν ξεσκιστει για να καλυφθει το θεμα
    αν η επιθεση ηταν εναντια σε κανα περιπτερο της αριστερας θα είχαν καλέσει μεχρι και της δυναμεις του ΟΗΕ
    στην προκειμένη περιπτώση
    καλά που δεν εβγαλαν και επίσημη ανακοίνωση που να λέει πως καλά πάθατε
    οι μεγαλύτεροι φασίστες στην Ελλάδα είναι αυτοί που καλύπτονται με τον μανδύα του αντιφασισμού
    το παίζουν αντιφασιστες
    και προσπαθούν φασιστικά να περάσουν τις απόψεις τους
    όπου μπορούν με την προπαγάνδα του Συριζα και των υπόλοπιων θολοκουλτουριάδηδων που εχουν πιάσει τα πόστα στα ΜΜΕ και όπου δεν μπορούν εξαπολύουν τα μισθωμένα καθάρματα που τα έχουν βαφτίσει αντιεξουσιαστές ενώ στην πραγματικότητα είναι τα πιο φανατικά και ωφέλημα όπλα της εξουσίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΛΗΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @12:17 μμ

    Αριστερέ μου "δημοκράτη" μιλάς για μετανάστες. Μετανάστης είναι κάποιος που έρχεται νόμιμα και με τα χαρτιά του κανονικά.

    Αυτοί όμως στους οποίους αναφέρεσαι εσύ και ο Βορίδης είναι λαθρομετανάστες δηλ. χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, που τους φέρνουν Έλληνες και Τούρκοι δουλέμποροι συνήθως, αντί 2000~3000€ το κεφάλι εντελώς παράνομα.

    Δεν τους καλύπτει απολύτως καμμία διεθνής συνθήκη παρά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι άλλοι ανώμαλοι καθώς και τα αφεντικά που έχουν επιχειρήσεις που χρειάζονται ανασφάλιστους και φτηνούς ξένους.

    Άρα λοιπόν ή δεν γνωρίζεις και παπαρολογείς ή το πιο πιθανό αφού αποδίδεις κατηγορία είναι ότι σκοπίμως ψεύδεσαι και παραπληροφορείς. Δεν ξέρω μόνο αν πληρώνεσαι γι'αυτό ή το κάνεις ανιδιοτελώς (;). Κατά συνέπεια τα περί Γκαίμπελς κλπ. σε αφορούν άμεσα "αγνέ δημοκράτη".

    Είναι η δική σου εικόνα...

    Αλήθεια τα έξοδα των τραμπούκων τα πληρώσατε εσείς, τα κρυφά αφεντικά ή είτανε μισά-μισά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΠΡΑΒΟ PRESS.GR ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αυτός είσαι
    ένας φασίστας που το παιζεις δημοκράτης
    ένας φαινομενικά δημοκρατης που ζητάς να μην ακούγονται οι φωνές των άλλων γιατι δεν συμφωνείς μαζί τους
    συνεχίστε ετσι
    σας βγαίνει από μονο του και ξεφτιλίζεστε
    και όσο περναει ο καιρός εκτιθεστε και περισσοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΠΡΑΒΟ PRESS.GR ΤΩΡΑ ΔΙΝΕΙΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

    δημοκρατία είναι να έχουν δικαίωμα να εκφραστούν όλοι
    άσχετα αν συμφωνούμε μαζί τους ή όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ημαρτον με τα φασιστοσκυλα. Ακροδεξια κατακαθια και αποβλητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 6.46 Ολο ήμαρτον και έλεος είστε οι Συριζικοί.Να δεις που η δεξιά θα σας κάνει να στραφείτε στη θρησκεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συριζικοι:

    Υπονομευτες, υποκριτες και ανθελληνικες κουφαλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ
    ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ


    12/10/07
    Χ.Α.Α. 5289,80 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

    Ο Θαυματοποιος το εβαλε αμετι μοχαμετι να μας δωσει πισω και
    με τοκο και με λογικο κερδος,
    τα κλεμενα που μας αρπαξαν(με
    αδελφιστικο τροπο) τα πρασινα
    λαμογια.

    Τα ζαλισμενα κοτοπουλα, 16/09/07 γαρ, ακομη να μας πουν εαν εχει γινει ξανα αναθεωρηση του ΑΕΠ.
    Ο Γιωργαρος και εγω , τα φουμερνου-
    με, με αλλα λογια σπαμε πλακα μαζι τους.

    Ο Μαλακας(που τωρα ομως πινει πρασινο αιμα)που δεν προσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση