GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί των τελευταίων εξελίξεων στο ΠΑΣΟΚ…

"ΤΟ ΠΑΣΟΚ να πει όχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16" . Από την ΠΑΣΠ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ . Η ήττα της παράταξής μας στις 16 ...

"ΤΟ ΠΑΣΟΚ να πει όχι στην αναθεώρηση του άρθρου 16"
.
Από την
ΠΑΣΠ του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
.
Η ήττα της παράταξής μας στις 16 του Σεπτέμβρη, σηματοδότησε μία νέα εποχή στο ΠΑΣΟΚ. Τα μηνύματα ήταν ξεκάθαρα. Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε για μία ακόμη φορά χρόνια λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος. Το κίνημά μας επειδή είναι προοδευτικό και επειδή είναι κίνημα λαού οφείλει να καταλάβει κάποια πράγματα. Οφείλει με την πολιτική του να σταθεί δίπλα στον πολίτη και να τον υπερασπιστεί απέναντι στη δεξιά διακυβέρνηση της λιτότητας, της καταστολής , της αποσάθρωσης του δημοσίου τομέα, των εξευτελιστικών συντάξεων και επιδομάτων κλπ. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να θυμηθεί από πού ξεκίνησε , πρέπει δηλαδή η πορεία του από δω και πέρα να εναρμονιστεί με την ιδρυτική μας διακήρυξη · ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Βάσει των τελευταίων οικολογικών καταστροφών , οφείλει να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το περιβάλλον και την προστασία του. Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. 4 χρόνια τώρα η διαφθορά πλησιάζει τα επίπεδα διαφθοράς της διακυβέρνησης Μητσοτάκη την περίοδο ’90 – 93. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κάνει λόγο για εκείνον τον κοινωνικό μετασχηματισμό που θα ανατρέψει τα όποια κατεστημένα πηγαίνουν την κοινωνία πίσω και να παλέψουν για τη θεμελίωση της δίκαιης κοινωνίας.
Όπως αρκετά σοσιαλδημοκρατικά κόμματα της Ευρώπης έτσι και το ΠΑΣΟΚ, 33 χρόνια μετά την ίδρυσή του, διέρχεται μία μεγάλη εσωκομματική κρίση. Είναι λυπηρό να βλέπουμε τους βουλευτές του κόμματός μας αλλά και γενικά τους συντρόφους μας να αλληλοσπαράζονται στα media και να δίνουν την εικόνα διάλυσης – διάσπασης αυτής της ιστορικής δημοκρατικής παράταξης Τέτοιες εικόνες δίνουν την χαρά στα κόμματα – κοράκια που βλέπουν το ΠΑΣΟΚ ως ένα πτώμα και ετοιμάζονται να κατασπαράξουν τη σάρκα του . Αυτός ο κατήφορος λοιπόν πρέπει να σταματήσει! Επιτέλους τέλος! Η ΠΑΣΠ Παντείου καλεί τη βάση του ΠΑΣΟΚ να αφυπνιστεί και να καταλάβει ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό όπως τα media θέλουν να παρουσιάσουν, αλλά είναι ευρύτερα πολιτικό. Απαιτείται όμως μία υπέρβαση . Όλοι μαζί , μαζί να προχωρήσουμε και μαζί ενωμένοι να τολμήσουμε! Η 12η Νοεμβρίου μας θέλει πιο ενωμένους από ποτέ. Ανεξάρτητα από το ποιος θα επικρατήσει, εμείς ως ΠΑΣΠ Παντείου είμαστε εδώ για να παλέψουμε για ένα ΠΑΣΟΚ πιο κοινωνικά ευαίσθητο, πιο αποτελεσματικό, πιο συμμετοχικό , πιο προοδευτικό , πιο φιλικά προσκείμενο προς το περιβάλλον, για ένα ΠΑΣΟΚ που θα παλέψει για τα εργασιακά δικαιώματα, για τη δημόσια και δωρεάν παιδεία.
Οι απώλειες του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές προήλθαν κυρίως από τ ‘ αριστερά. Η όλη στάση του ΠΑΣΟΚ για το άρθρο 16 στοίχισε. Αποδεικνύεται ότι μέχρι να βελτιωθεί αισθητά και να προστατευθεί η δημόσια και δωρεάν παιδεία, δεν πρέπει να ανοίξει θέμα ίδρυσης μη κρατικών – μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων. Εμμέσως πλην σαφώς το ΠΑΣΟΚ πρέπει να βρει την αριστερή του ταυτότητα (κοινώς να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με την αριστερά) την οποία για κάποια χρόνια ξέχασε , γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν τα αριστερά κόμματα και του υφάρπαξαν πολιτική δύναμη. Το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη νεολαία ΠΑΣΟΚ και την ΠΑΣΠ πρέπει λοιπόν όσον αφορά την παιδεία να πουν ένα ΟΧΙ στην αναθεώρηση του άρθρου 16. ΟΧΙ στο Νόμο πλαίσιο (μείωση φοιτητικής συνδιοίκησης , περιορισμός ασύλου , μείωση δωρεάν συγγραμμάτων κλπ.). Πέρα όμως από το θέμα της παιδείας, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να χαράξει μία πορεία μέσα στην κοινωνία που θα έχει ως στόχο τη δικαιότερη ανακατανομή του εθνικού προϊόντος προς όφελος των ασθενέστερων τάξεων προκειμένου να αμβλυνθούν οι οικονομικές και κοινωνικές αντιθέσεις. Γι’ αυτό το λόγο ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην αναβάθμιση του ΕΣΥ και της δημόσιας και δωρεάν παιδείας (καταρχήν 5% του ΑΕΠ), η θεσμική κατοχύρωση εθνικής σύνταξης για όλους τους Έλληνες καθώς και θεσμική κατοχύρωση του ελάχιστου μισθού για όλους τους Έλληνες. Το κοινωνικά ευαίσθητο ΠΑΣΟΚ θα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ανεργίας, της υποαπασχόλησης και της ετεροαπασχόλησης. Θα πρέπει να στηριχθούν ουσιαστικά οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και να προστατευθεί – ενισχυθεί ο Έλληνας αγρότης . Τέλος θα πρέπει να βοηθηθούν ιδιαίτερα οι κοινωνικές μειονότητες, τα άτομα με αναπηρίες και να ενσωματωθούν οι μετανάστες στην ελληνική κοινωνία καθώς επίσης και να μπουν επιτέλους τα όρια κράτους-εκκλησίας προκειμένου να μην υπάρχουν ενδεχόμενες μελλοντικές παρεξηγήσεις (διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας). Όπως και να έχει , το ΠΑΣΟΚ πρέπει να κινηθεί σε εκείνη την πορεία προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των πολιτών και των εργαζομένων προάγοντας παράλληλα τις δημοκρατικές διαδικασίες και την αναίρεση κάθε μορφής αποκλεισμού.
Τη στιγμή που μερικοί ρίχνουν λάδι στη φωτιά και επιλέγουν πρόσωπα και καταστάσεις , εμείς τους θυμίζουμε ότι το θέμα είναι πρώτα απ‘ όλα πολιτικό και πάνω απ’ όλα επιθυμούμε την ενότητα του κόμματος γιατί πραγματικά το ΠΑΣΟΚ έχει πολλά να προσφέρει ακόμα στον τόπο. Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους υποψήφιους για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ. Όποιος και αν βγει πρόεδρος εμείς θα είμαστε εδώ προκειμένου να πραγματώσουμε τα όσα αναφέραμε αλλά και να συμβάλλουμε τα μέγιστα προκειμένου να ‘’σηκωθούμε’’ ακόμη ψηλότερα και να σηκώσουμε τον ήλιο , τον πράσινο ήλιο , ξανά πάνω από το ΠΑΣΟΚ και την Ελλάδα. Στις 12 Νοεμβρίου ένα σύνθημα πρέπει μόνο να αντηχεί:
ΤΟ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό !
Καλούμε λοιπόν τα μέλη
της οργάνωσής μας να ψηφίσουν κατά βούληση για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με την προϋπόθεση ότι θα αγωνιστούμε για την ενότητα και για τη νικηφόρα πορεία του κόμματός μας στις επερχόμενες εκλογές.
Συντρόφισσες και Σύντροφοι , το ΠΑΣΟΚ απαιτείται να είναι εδώ , απαιτείται να είναι ενωμένο και δυνατό απ’ όλους εμάς , από τη βάση του.
Καλή δύναμη και καλό αγώνα.

24 σχόλια

  1. Κι εμεις να πουμε οχι στο ΠΑΣΟΚ γενικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΠΟΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ?
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ,ΕΧΕΙ
    ΞΕΣΚΙΣΗ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΚΑΙ
    ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΠΟΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ?
    ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ
    ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
    ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ?
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ,ΕΧΕΙ
    ΞΕΣΚΙΣΗ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΚΑΙ
    ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ.
    "ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ"..
    ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ,ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ..

    ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑΤΙ
    ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..
    "ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ"
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ..
    ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΑΥΜΑΝ,ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΩΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ..
    ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ.

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ

    3:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ,
    ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ,
    ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ.

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TA KΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ
    ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ".
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑ?
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΛΗ
    Η ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..

    ΝΑΙ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΕ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΕΓΚΑ-ΠΑΣΟΚ.

    ΕΙΝΑΙ "ΑΝΙΚΑΝΟΣ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.
    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
    ΓΙΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    6:20 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    MIA ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ,ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΩΝ,
    ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ..
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ.
    ΨΑΧΤΕ ΣΤΟ ΑΛΚΑΤΡΑΖ.

    ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΠΑΣΑΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. /Η Ανώνυμος είπε...
    GREEK GOSSIP
    SIMITIS-BENNYHILL
    THE LEADERS OF MILK GATE IN
    GREECE
    TELL THEM
    GOOD READANCE
    WWW.YOUTUBE.COM/NEMESISRELLOS
    MILK GATE VIDEOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο στην πασπ παντείου για την συγκεκριμένη της σταση,δείχνει οτι είναι αυτόνομη,ανεξάρτητη και πρωτοπόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ..

    Είπα «όχι» στα εκβιαστικά πρωτοσέλιδα της διαπλοκής και της χειραγώγησης, που με καλούσαν να παραιτηθώ.

    Και το έκανα, διότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω τα διάφορα συμφέροντα, να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες του ΠΑΣΟΚ και να το αιχμαλωτίσουν.

    Το έκανα από καθήκον, από υποχρέωση, απέναντι στην Παράταξη και τον τόπο. Ξεκαθάρισα στην Συνδιάσκεψη, και επαναλαμβάνω και εδώ: στα μεγάλα συμφέροντα, που θέλουν να χειραγωγήσουν το πολιτικό σύστημα, εμείς, λέμε και ξαναλέμε όχι.

    Όχι στα συμφέροντα της αντίδρασης, που έδρασαν το '65, ή το '89, προσπαθώντας να υποθάλψουν την πολιτική και να κυβερνήσουν την χώρα από το παρασκήνιο, να αυξήσουν, ακόμα περισσότερο, είτε τα υπερκέρδη τους, είτε την πολιτική τους επιρροή.


    Γι' αυτό, λέμε «όχι» στα συμφέροντα με ονοματεπώνυμο, που επιχείρησαν να καθοδηγήσουν την διαδικασία εκλογής Προέδρου και, στο τέλος, όταν διαπίστωσαν ότι δεν τους βγαίνει πια το σχέδιο, ενεργοποίησαν ένα εναλλακτικό σενάριο, το σενάριο της διάλυσης.


    Και ξέρετε καλά ότι, και εσείς, και εγώ, στεκόμαστε μπροστά τους με ένα όχι, ένα όχι στους αεριτζήδες του κεφαλαίου, στους μεσάζοντες που πλουτίζουν από τα κρατικά ταμεία, στα αρπακτικά του μεταπραττισμού, στα μεγάλα αφεντικά της παραοικονομίας.

    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΤ ΤΗΣ ΧΟΥΚΛΟ-ΛΑΜΠΡΑΚΕΝΑΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ..
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΝΙΚΗΣΗΣ.

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΕΦΥΓΕΣ
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΣΟΥ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ...
    Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΞΕΒΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tsouzei alla mou aresei

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tsouzei alla mou aresei

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΜΕΓΚΑ-ΛΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΧΗΜΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΕΡΔΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ,ΤΗΣ ΜΕΓΚΑ-ΛΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΗ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ..
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ
    ΑΠΛΗΣΤΗΣ "ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ".

    6:29 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ,ΤΗΝ
    ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΜΑΦΙΑ.
    ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,
    ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΕ.
    ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο."

    AlBERT EINSTEIN


    Πόσο ταιριαστό ακούγεται αυτές τις ημέρες το ρηθέν υπό του Αλβέρτου ευφυολόγημα.

    Στο πασοκ αποφάσισαν όλοι μαζί να πάθουν παράκρουση και να μας αποδείξουν ότι η βλακεία είναι όχι μόνο απαραίτητο χάρισμα για έναν αρχηγό,αλλά και επιθυμητό απο την μεγάλη μάζα των στελεχών του.

    Το μόνο αντίστοιχο παράδιγμα στα παγκόσμια χρονικά,έρχεται από την πατρίδα του Giorgakis τις ΗΠΑ.

    Κι εκεί οι Αμερικανοί αποφάσισαν να εναποθέσουν τις ελπίδες τους σ'έναν πανηλίθιο με πατέντα.Τον G.W.BUSH.

    Τα αποτελέσματα τα γνωρίζουμε.Κατάφερε να κανει τον πλανήτη σαν τα μούτρα του.Ενα μάτσο χάλια.

    Ας ελπίσουμε ότι αν εκλεγεί στο Πασοκ ο αντίστοιχος FORREST GUMP,να μην κάνει τα ίδια στο κόμμα του,αν και πολύ αμφιβάλλω.

    Καλώς ή κακώς το πολιτικό μας σύστημα βασίζεται στον δικομματισμό.
    Αν το ένα κόμμα καταρεύσει,είτε θα συμπαρασύρει και το άλλο μεγάλο κόμμα στην καταστροφή,είτε θα του επιτρέψει να κυβερνά ανενόχλητο με αποτέλεσμα διαφθορά,καθεστωτισμό,αλαζονεία.


    Δολοπλόκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στα @@ μας.

    Το ΠΑΣΟΚ αποδείχτηκε μια συμμορία όπου κανείς ποτέ δεν διώκεται και δεν αποβάλλεται για τίποτα, για καμία του πράξη, αντίθετα όλοι θα έχουν "εξέχουσα θέση".

    300 χρόνια αντιπολίτευση θα είσαστε κλέφτες κι απατεώνες!
    Μαφιόζοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΕΑΝ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΣΕΝΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ"
    ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΗ ΣΤΑ
    ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ
    ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ?
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΕΣΥ Η ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ..
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ..

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ
    ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΠΟΤΕ
    "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι Πασπίτες του Παντείου είναι από τους λίγους συνδικαλιστές, που δε έχουν μπει σε συνδιαλλαγές με καθηγητές κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 100 ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΝ

    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΚΑΙ ΓΑΜΑΝ ΚΡΑΤΟΣ

    ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ

    ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ

    ΛΕΥΤΕΡΩΣΕΤΕ

    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ"
    ΕΝΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙ.
    ΣΩΣΤΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ..
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ.
    ΕΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

    Δευτέρα, 5 Νοέμβριος 2007
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!
    Η δεύτερη μεγαλύτερη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ , μετά την ανακάλυψη της τυπογραφίας συμβαίνει τώρα στο υπέροχα άναρχο διαδίκτυο.Εδω οπου ο όρος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, είναι πραγματικότητα κι οχι σχήμα λόγου. Ακόμη και μέσα απο τις υπερβολές των πολιτών-δημοσιογράφων, το διαδίκτυο εξελίσσεται σε μια πιο αξιόπιστη και κυρίως αντικειμενική πηγή πληροφόρησης. Η ελεύθερη έκφραση άποψης, είναι το απόλυτο όπλο που έχουν στερηθεί τα τελευταία χρόνια της διαπλοκής, οι έλληνες δημοσιογράφοι. Μιλάμε για τους απλούς συντάκτες κι όχι τα ανώτερα στελέχη (διευθυντές κλπ) που στην πλειοψηφία τους είναι φιλιπινέζες των εκδοτών (των πραγματικών εκδοτών κι οσων κρύβονται πίσω απο εκδότες -αχυρανθρώπους).
    Ο ψαγμένος αναγνώστης των εφημερίδων, ιδιαίτερα εκείνων που επιτυγχάνουν με τις προσφορές μεγάλες κυκλοφορίες, μπορεί εύκολα να μυρισθεί τα "πληρωμένα συμβόλαια θανάτου" που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν τα συγκεκριμένα έντυπα. Συνήθως αφορούν μισητούς εχθρούς των επιχειρηματιών που χορηγουν τη μία η την άλλη εφημερίδα-που λειτουργεί σαν το 45αρι της 17Ν. Οι εχθροί-πρόσκαιροι και διαχρονικοί-είναι συνήθως πολιτικοί και επιχειρηματίες. Το φαινόμενο μια εφημερίδα να εκβιάζει κυβερνήσεις η κόμματα για αναθέσεις δημοσίων έργων, η για την επιλογή συγκεκριμένων εταιριών εξοπλιστικών συστημάτων,(πχ Γαλλικών αντι Αμερικανικών) είναι τόσο σύνηθες, οσο και η εμφάνιση του ιστορικού μπούστου της Ελένης Μενεγάκη, για λόγους τηλεθέασης. Σ αυτο το παιγνίδι εκβιασμού, χρησιμοποιούνται οι απλοί συντάκτες και οι πιο αθώοι απο τα στελέχη.
    Οι υποψιασμένοι, ζητούν συνήθως ανταλλάγματα με τον ενα η τον άλλον τρόπο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι όλο και πιο πολλοί διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες , εφοπλιστές κι άλλα τινα λαμόγια αναζητούν τρόπους για να βγάλουν εφημερίδα. Η έντυπη δημοσιογραφία, μέρα με τη μέρα γίνεται ενα απίστευτο μπουρδέλο, με τις τσατσά, τους προστάτες του, και πάει λέγοντας. Οι δημοσιογράφοι που θέλουν να έχουν άποψη-ας έλθουν εδώ στο υπέροχο άναρχο διαδίκτυο

    5:26 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΘΕΜΟΣ-ΜΑΚΗΣ
    ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ,ΙΣΩΣ
    ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΙ..ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ.

    Ο ψαγμένος αναγνώστης των εφημερίδων, ιδιαίτερα εκείνων που επιτυγχάνουν με τις προσφορές μεγάλες κυκλοφορίες, μπορεί εύκολα να μυρισθεί τα "πληρωμένα συμβόλαια θανάτου" που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν τα συγκεκριμένα έντυπα. Συνήθως αφορούν μισητούς εχθρούς των επιχειρηματιών που χορηγουν τη μία η την άλλη εφημερίδα-που λειτουργεί σαν το 45αρι της 17Ν. Οι εχθροί-πρόσκαιροι και διαχρονικοί-είναι συνήθως πολιτικοί και επιχειρηματίες. Το φαινόμενο μια εφημερίδα να εκβιάζει κυβερνήσεις η κόμματα για αναθέσεις δημοσίων έργων, η για την επιλογή συγκεκριμένων εταιριών εξοπλιστικών συστημάτων,(πχ Γαλλικών αντι Αμερικανικών) είναι τόσο σύνηθες, οσο και η εμφάνιση του ιστορικού μπούστου της Ελένης Μενεγάκη, για λόγους τηλεθέασης. Σ αυτο το παιγνίδι εκβιασμού, χρησιμοποιούνται οι απλοί συντάκτες και οι πιο αθώοι απο τα στελέχη.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άντε ρε λαμόγια να σπουδάσετε και λίγο, ροκανίζετε το χρόνο σας (λίγο μας κόβει) και τα κονδύλια του κράτους (μας κόβει και πολύ) για να δίνετε "μαθήματα" πολιτικής, τη στιγμή που δεν μπορείτε να αποφοιτήσετε σε μια Σχολή (δήθεν πανεπιστήμιο) της πλάκας. Βρε ουστ, χαραμοφάηδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με τους φυλακισμένους συντρόφους από το Πάντειο κρατάτε επαφή ή τους έχετε διαγράψει ήδη? Τους πάτε κανένα τσιγάρο να δείτε και πώς είναι ο χώρος, στον οποίο αργά ή γρήγορα θα καταλήξετε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οσο μαλακες υπηρξαν οι γονεις τους, αλλο τοσο βοδια βγαινουν και τα παιδια των πασοκων.

    Θα τους δουμε σε μερικα χρονια να ψαχνουν απελπισμενοι δουλεια, μια και δεν ειχαν ουτε μυαλο ουτε και προνοια να μελετησουν οταν ειχαν την δυνατοτητα.

    Οταν θα ερθουν αυτες οι μερες, θα ουρλιαζουν στους δρομους με διαφορες δικαιολογιες, και θα κραυγαζουν κατα των αστυνομικων, που ταχα τους εμποδιζουν να... εκφραστουν κατα της επαρατης δεξιας(!), που δεν τους αφηνε να σπουδασουν, λες και τους ειχε δεμενους ο Καραμανλης ο ιδιος μεσα στο σπιτι τους.
    Και μεις θα ανατριχιαζουμε με τοση βλακεια που σωρρευτηκε στην Ελλαδα.

    Α, ρε μαλθακισμενε πασοκε, ουτε σαν γονεας δεν ειχες καμια αξια!
    Σκερβελε, μαζεψε το σοϊ σου και αντε παγαινε εκει απ' οπου ηρθες, χαζοβιολη.
    Δεν αντεχουμε να συντηρουμε ορνεα σαν εσενα και τα παιδια σου, βλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΩ:

    TO ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ - ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟ - ΔΕΞΙΟ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΣΗ

    1.ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

    Σύντροφοι η σύνταξη του ΟΓΑ (αγρο-
    τών και απορίας) στις 07/03/04
    ήταν, για τόν θεό σας ρε σύντροφοι,
    170 Ευρώ, σήμερα είναι 280 και απο
    01/01/08 330. Το 280 και το 330, σίγουρα είναι ψίχουλα, τα αναφέρω
    απλώς για ενημερωσή σας, και να σας
    πώ κατάμουτρα ότι για να δώσει κά-
    ποιος σημασία στα λεγομενά σας
    πρέπει να είναι όχι απλώς ΜΑΛΑΚΑΣ,
    αλλά ΚΡΕΤΙΝΟΣ.
    Αφήστε τι κάνει η ΔΕΞΙΑ, της οποίας
    ως προς το παρόν τις κλάνετε τα @@@, και πέστε όχι στα γόνατα αλλά
    στα τέσσερα και ζητήστε ΣΥΓΝΩΜΗΝ απο τον ΛΑΟ. Ρε αμετανόητοι απατεώ-
    νες, ρε θρασύπουστες μιλάτε για
    συντάξεις εσείς που δίνατε 170 ευ-ρω ??? κόφτετο, κατεβήτε απο το κα-
    λάμι, δείχτε μεταμέλεια, μήπως και
    διώξετε την ΔΕΞΙΑ στις μεθεπόμενες
    εκλογές.

    2.ΑΕΙ- ΑΡΘΡΟ 16

    Σύντροφοι στο Πάντειο, και επι των
    ημερών σας, και απο λαμογια δικά
    σας και του ΣΥΝ, εστήθηκε η πιο με-
    γάλη απάτη στα Παγκόσμια Εκπαιδευ-
    τικά Χρονικά. Φαγωθήκανε, που να
    σας τα φάνε οι γιατροί και οι
    γαμιάδες των γυναικών σας, δις δρα-
    χμές. Ρε αλήτες επειδή πληρώνω φό-
    ρους, ρε ξανα-αλήτες επειδή ως φοι-
    τητική παράταξη δέν βγάλατε άχνα,
    επειδή το χωνέψατε με κραυγές ηδο- νής όλο το αγγούρι, σας ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ
    να μας τα ζαλίζετε με τίς ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    σας.
    Απατεώνων γιοί και κόρες, έξω απο
    το blog.
    Η ΠΑΣΠ λέει όχι στο άρθρο 16, και
    επειδή το λέει η ΠΑΣΠ έτσι είναι!!!
    Η ΠΑΣΠ, οι γόνοι των ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΑΡΑ-
    ΔΩΝ, μιλάνε.Ρωτήστε ρε τους πατερά-
    δες σας και τις μανάδες σας πού τα
    βρήκανε. Τα δουλέψανε, ή είναι το
    αίμα του ΛΑΟΥ? Κρατικοδίαιτοι κατι-
    όντες μπέστε ξανά στο καβούκι σας,
    πετάχτε έξω απο το κόμμα αυτούς
    με τούς οποίους η γκόμενα του ιδρυ-
    τή(Βασούλα) αίσθανεται άβολα, κο-
    νομήσανε άγαρμπα γάρ, όργανωθήτε,
    για να έχετε πιθανότητες γύρω στο 2011-12 να ξανακυβερνήσετε.
    Αυτό που με εξοργίζει μαζί σας, είναι ότι ο ΜΑΛΑΚΑΣ εγώ, σας έχω
    ψηφίσει πάνω απο μία φορά.
    Ερώτηση,ο γιός της νύφης των ΤΙΡΑ-
    ΝΩΝ, Ρούλας Βροχοπούλου, κολητής
    της Μιμής, στα μέσα και στα έξω στο
    κωλόσπιτο, είναι και αυτός στην
    ΠΑΣΠ ?????

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 16, ΑΝΤΕ ΚΑΙ MASTERS
    ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ρε πούστηδες γαμώ τα κέρατα της γιαγιάς σας μη γράφετε τις παπαριές σας 100 φορές και σε κάθε post.

    μου έχετε σπάσει τα νεύρα ρε μαλακιστήρια όλο τα ίδια και τα ίδια γράφετε.

    κόψτε τον πούτσο σας και μασήστε τον καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 7:10 prospatheis na apodexeis kati me afta pou les...?emeis sthn pasp panteiou den eimaste paidia kratikodiaitwn,oute plhrwnomaste gia afto pou kanoume.Katathesame thn gnwmh mas gia thn katastash pou epikratei sto pasok kai thn gnwmh mas panw sto thema ths paideias to opoio einai kati pou mas afora.Twra gia ta osa eixan ginei sto panteio prin 10 xronia den boroume na ekferoume gnwmh kathoti hmastan akoma sto dhmotiko.Oso gia to suzugo ths roulas vroxopoulou,mallon eisai apo aftous tous argosxolous pou parakolouthoun tis meshmerianes ekpompes,opote den axizei kan na asxoloumaste mazi sou(edeixes to morfwtiko sou epipedo).Oson afora to arthro 16 mallon eisai plu plousios gia na uposthrizeis ta idiwika panepisthmia kai na theleis na spoudasoun ta paidia sou ekei...me tis ygeies sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση