GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξω οι καριερίστες από το ΠΑΣΟΚ!

Διπρόσωπα παραγοντιλίκια, παρατρεχάμενοι και κλακαδόροι στον Βόλο... . Από την Αυτόνομη ΠΑΣΠ Βόλου - ΠΑΣΠ Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Βόλ...

Διπρόσωπα παραγοντιλίκια, παρατρεχάμενοι και κλακαδόροι στον Βόλο...
.
Από την Αυτόνομη ΠΑΣΠ Βόλου
- ΠΑΣΠ Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Βόλου
.
Αγαπητό Press-Gr,
απευθυνόμαστε σε εσάς να κραυγάσουμε την αγανάκτηση μας.
Βαρεθήκαμε να ακούμε για επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Κολοκύθια τούμπανα όλοι ψάχνουν τους νταβατζήδες έξω και κανένας δε τολμά να προτείνει πράγματα που πραγματικά τσούζουν τους μηχανισμούς όπως: Μονοσταυρίες, κατάργηση εκτελεστικών αρμοδιοτήτων της κομματικής γραφειοκρατίας κ.τ.λ.
Οι καρεκλοκένταυροι και οι αριβίστες δεν είναι έξω είναι μέσα και έχουν βγάλει ρίζες σε κάθε οργάνωση του ΠΑΣΟΚ.
Έχουμε αηδιάσει από τη στάση του Γραμματέα της ΠΑΣΠ ΑΕΙ ΒΟΛΟΥ (Σκουλά Μ.) και τα διπρόσωπα παραγοντιλίκια που κάνει στην πλάτη της παράταξης. Η αρχή έγινε πέρσι με ένα πλαστό κανονισμό λειτουργίας που εισήγαγε στην ΠΑΣΠ Βόλου για να επιβάλει τη γραμμή της ομάδας του στις οργανώσεις των 12 φοιτητικών συλλόγων του Βόλου. Αφού επεκτάθηκε και σε δραστηριότητες οικονομικής φύσεως, φέτος ξεπέρασε κάθε όριο.
Αυτός και ο μηχανισμός του τάζουν την παράταξη στο Γιωργάκη για να εξυπηρετήσουν την υποψήφια του ΠΑΣΟΚ Ντελεδήμου Πετρούλα στη Μαγνησία, ενώ στην πραγματικότητα υποστηρίζουν της γραμμή της Ομάδας που ανήκουν (Ρεύμα Νέων Σοσιαλιστών) που είναι με το Βενιζέλο.
Έλεος! Δε θα είχαμε πρόβλημα αν γινόταν πολιτική κουβέντα πρώτα στην ολομέλεια για το αν πρέπει να στηριχθεί κάποιος υποψήφιος και αν ναι να αποφασίζαμε δημοκρατικά ποιος θα ήταν αυτός. Αλλά όταν τέθηκε δημόσια έτσι το ζήτημα ο σύντροφος Σκουλάς το ξόρκισε λέγοντας πως δε χρειάζεται να πάρουμε επίσημα θέση γιατί η ΠΑΣΠ δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ!!! Ενώ τα 2000EUR που πήρε από το ΠΑΣΟΚ πέρσι για τις φοιτητικές εκλογές του καλάρεσαν.
Από κάτι τέτοιους και τους παρατρεχάμενους τους πρέπει να ξεκινήσει την ανασυγκρότηση ο επόμενος πρόεδρος όποιος κι αν είναι.
Τις πρακτικές που εφαρμόζει ο σ. Σκουλάς και ο εκλεκτός-διάδοχος-τσιράκι του Καλυβιαννάκης Χ. αποφασίσαμε να καταγγείλουμε με ανακοίνωση μας που ψήφισε η ολομέλεια της ΠΑΣΠ Τμήματος Μηχανολόγων και μπορείτε να βρείτε στο
http://pasptmmb.blogspot.com/
Παράλληλα διακηρύσσουμε ότι θα αποχωρούμε από τις διαδικασίες της ΠΑΣΠ ΑΕΙ Βόλου και αυτονομούμαστε μέχρι να γίνει συνέδριο ΠΑΣΠ και να φέρει επιτέλους Καταστατικό το ΠΑΣΟΚ, ώστε να μη μπορεί ο καθένας να κόβει και να ράβει τις διαδικασίες στα μέτρα του.
Θα θέλαμε επίσης να καλέσουμε και τη συντρόφισσα Ντελεδήμου Πετρούλα (γνωστή για την πορεία της στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ) να πάρει θέση αν εγκρίνει τις μεθοδεύσεις των συντρόφων; Γιατί αν θυμόμαστε καλά στις δικές της προεκλογικές συγκεντρώσεις παρίσταναν τους κλακαδόρους και ζητωκραύγαζαν.

20 σχόλια

  1. Τελικα αυτοι οι ψυχανωμαλοι ρεμπεσκεδες με τα ατελειωτα copy-paste,ο αλλος ο βρωμιαρης με τα κατεβατα κοπυ πειστ,ο αλλος ο χαλιας με τα ..'γαμησια" ,τι θα γινει ρε γαμημενοι σαπιοι αχρηστοι τενεκεδες ?
    Θα ξεκουμπιστειτε καμμια φορα???

    Γαμω την πουτανα την μαννα σας ,που ποτε να μην ειχα γαμησει τετοια βλαμμενα που εβγαλε.
    ουστ

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας ιδιόμορφος «τρίτος κόσμος» γεννιέται στην Ελλάδα

    Την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φτώχειας, 16 Οκτωβρίου, είδαν το φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά στοιχεία!

    Το 1/3 των Ελλήνων ζουν με λιγότερα από 470 ευρώ μηνιαίως, ενώ 1 στα 5 παιδιά ζει επίσης κάτω από τα όρια της φτώχειας. Μιλάμε πλέον -και επισήμως;- για την κοινωνία των 2/3! Ούτε αυτοί όμως αισθάνονται ασφαλείς, αφού το 60% δηλώνουν ότι ζουν με το φόβο ότι μία ημέρα μπορούν να ξυπνήσουν φτωχοί, «εφιάλτης» που συνδέεται άμεσα με το ότι το 50% πιστεύει ότι φτωχός μπορεί κανείς να «καταντήσει» από κάποιο τυχαίο γεγονός, πχ αρρώστια, απόλυση σε προχωρημένη ηλικία. Όπως αποδεικνύεται, το πρόσωπο του κοινωνικού κράτους, παρά τις επανειλημμένες «πλαστικές επεμβάσεις» εξακολουθεί να φαίνεται «χλωμό» στον πολίτη, αδύναμο να του προσφέρει ασφάλεια.

    Τα στοιχεία αυτά της Κάπα Research, ήρθαν να προστεθούν στις απόψεις που υιοθετούνται από όλο και περισσότερους, περί αφανισμού της μεσαίας τάξης αφ' ενός και εφ' ετέρου περί δημιουργίας γενεών, με σημαιοφόρους στην ιδιόμορφη αυτή «παρέλαση» τους σημερινούς 30ντάρηδες, που -σε αντίθεση με ό,τι ισχύει στην Ελλάδα από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου- δεν περιμένουν η ζωή τους να είναι καλύτερη από αυτή των γονιών τους.

    Πολλοί μάλιστα, προεξοφλούν ότι θα είναι χειρότερη, αφού η απόκτηση σπιτιού, η δημιουργία «κομποδέματος» για μια δύσκολη ώρα και πολλά ακόμη αυτονόητα για τις παλαιότερες γενιές, αποτελούν για αυτούς «όνειρα θερινής νυκτός». Το μόνο για το οποίο μπορούν να είναι «περήφανοι» είναι ότι η «γενιά των 700 ευρώ», αποτέλεσε αντικείμενο μελέτης για τους σύγχρονους κοινωνιολόγους και οικονομολόγους. Όλοι αναρωτιούνται πώς τα καταφέρνουν!

    Για την επίλυση της -ομολογουμένως δύσκολης- εξίσωσης δίνεται ως δεδομένο ότι ο δανεισμός των νοικοκυριών ανήλθε στα 89,3 δισ. ευρώ εκ των οποίων τα 37,3 δισ. αφορούν καταναλωτικά και πιστωτικές κάρτες. Ακόμη, αναφέρεται ότι τα τελευταία πέντε χρόνια οι αυτόχειρες, που βρίσκονται στην ηλικιακή κλίμακα 25-45 αποτελούν κάθε χρόνο το 38-40% του συνόλου των αυτοκτονιών. Η αυτοκτονία είναι παγκοσμίως η τρίτη αιτία θανάτου στις ηλικίες από 15 έως 34 χρόνων, αλλά η πλειοψηφία τους αφορά ενηλίκους, προσθέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

    Κυνική απαισιοδοξία και καταστροφολογία; Πιθανώς, αλλά φαίνεται να αποτελεί ελληνική «επιδημία» αυτός ο τρόπος σκέψης, αφού το 68,4% θεωρούν ότι η ψαλίδα μεταξύ πλούσιων και φτωχών θα ανοίξει κι άλλο στο μέλλον.

    Εκτός του 1/3 των απόλυτα φτωχών, αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των σχετικά φτωχών, εξηγούν οι ειδικοί. Γιατί μπορεί ένα εισόδημα άνω των 470 ευρώ να απορρίπτει κάποιον από τη «λίστα φτωχών», δε του εξασφαλίζει όμως τα απαραίτητα για την κάλυψη των -βασικών- αναγκών.

    Η διεύρυνση της φτώχειας -σχετικής και απόλυτης- καταφέρει γερά χτυπήματα στα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής, προειδοποιούν οι ειδικοί για κοινωνικά θέματα των κομμάτων της αντιπολίτευσης, συνδικάτων και επιστημονικών φορέων. Μιλούν για «τέλος εποχής», δημιουργία «ιδιόμορφου τρίτου κόσμου» και «νέας τάξης νεόπτωχων».

    Ομοφώνως υποστηρίζουν ότι αν η κατάσταση δεν αλλάξει, οι κοινωνικές συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες και ότι τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της φτώχειας κινούνται στη λογική της «φιλανθρωπίας» και σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν αποτελεσματική αντιμετώπιση. Επιδόματα εξευτελιστικά, που απλώς διαχειρίζονται την εξαθλίωση, χαρακτηρίστηκαν από κάποιους.

    Τέλος, προτείνουν λύσεις που πρέπει να εφαρμοστούν προτού η κοινωνική ειρήνη αποτελέσει παρελθόν.

    Έρευνα: Αργυρώ Π. Τσατσούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΝΑΤΑ!
    ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΞΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι θα γινει με τους μαλακες που κανουν ασχετα σχολια οπου να 'ναι, δεν ειναι δουλεια αυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι να κάνουμε είμαστε μαλάκες.εσείς που είστε καλύτεροι διαμαρτύρεστε, με χυδαίο πολλές φορές τρόπο, για την "κατάντια" στην οποία έχουμε περιέλθει.ενώ εσείς εντελώς αγάμητοι και αντικοινωνικοί, φυτά του ίντερνετ, μιλώντας με έναν σκοτεινό απρόσωπο τοίχο τις περισσότερες φορές, μας κάνετε και κήρυγμα περί δεοντολογίας. βρε ουστ από εδώ μην ξαναρχίσω ατελείωτα κόπυ πέιστ και πάτε ομαδικώς στον διάολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε αφήστε τα όλα και δείτε τον θρύλο να πούμε.απόψε γαμιέται όλη η καστίλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7:22 μμ

    ==
    Και γιατι ρε ζωντοβολο δεν πας να κανεις κατι αλλο??

    Δες καμμια τσοντα στο κατω κατω,γιατι σωνει και καλα πρεπει να μας ζαλιζεις με τα κοπυ πειστ??

    Μα τι σοι ανωμαλια ειναι αυτη??

    Ουστ μπασταρδο τσουτσεκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΥΛΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΓΑΠ.Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λακι στραικ μιστερ παπαρα που βριζεις το μαλακα τον δηθεν απιστερο το σακελαρη χωνει το κωλοπαιδο τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΠΑΣΠ - όχι μόνο στο Βόλο, αλλά σε όλη την Ελλάδα - είναι αυτόνομη και λειτουργεί συλλογικά με βάση τους εσωτερικούς της κανόνες. Με βάση αυτούς παίρνει συλλογικά και τις αποφάσεις της, τις οποίες όλοι σεβόμαστε εδώ και πολλά χρόνια, ανεξάρτητα από την προσωπική μας άποψη. Το ίδιο συμβαίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ως παλιό στέλεχος της ΠΑΣΠ και εγώ, και σήμερα μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, έχω μάθει πρώτα και πάνω απ'όλα, να σέβομαι και να τιμώ τις θεσμικές λειτουργίες του Κινήματος και τις αποφάσεις των οργανώσεων και των οργάνων του. Το ίδιο προτείνω να κάνουμε όλοι.
    Τα επιμέρους σχόλια του κειμένου σας που με αφορούν προσωπικά, τα αντιπαρέρχομαι ως κακόβουλα και ανώνυμα. Απαντώ μόνο σε επώνυμες τοποθετήσεις.

    Πετρούλα Ντελεδήμου
    Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ
    Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Νέων Σοσιαλιστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΣ..
    ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΜΟΣ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο Ο ΑΝΤ ΑΥΤΩΝ...
    Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΤ!!!!!
    ΕΚΑΝΕ Ο ΑΘΛΙΟΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκείνο που δυσκολεύομαι να καταλάβω είναι γιατί ενόχλησε τόσο πολύ ο κυνισμός της Αννας Διαμαντοπούλου. Αφού οι πάντες γνωρίζουν ότι η αναβάπτιση του Γιώργου στην κολυμβήθρα της λαϊκής ετυμηγορίας , δεν είναι τίποτε περισσότερο από απλή παράταση...

    Εξάλλου δεν βλέπω τι περισσότερο μπορούσε να κάνει η Διαμαντοπούλου. Αφού δεν είναι δυνατόν να προσβλέπει πλέον ούτε στη θέση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, τι άλλο της μένει παρά να ελπίζει στην προεδρία του ΠαΣοΚ;

    (Ως γνωστόν, η προτεραιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας έχει ήδη εξασφαλισθεί από τον Πέτρο Ευθυμίου , ο οποίος, μετά την άρνησή του να πάρει θέση στο δίλημμα, αναγορεύθηκε σε εθνικό κεφάλαιο...)

    Α ν υπάρχει ωστόσο μια στάση την οποία βαθύτατα περιφρονώ είναι η υποκρισία, που δυστυχώς χαρακτηρίζει πολλούς (αν όχι τους περισσοτέρους) στην πλευρά του Γιώργου.

    Χαρακτηριστικό επ΄ αυτού είναι και το γεγονός που εξιστορώ παρακάτω.

    Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου, στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κατ΄ εξοχήν εκπρόσωπος του- ούτως ειπείν- παλαιολιθικού ΠαΣοΚ, επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη. Στην αναπόφευκτη συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο τελευταίος τού αποκάλυψε τις προθέσεις του και τον ρώτησε τι σκόπευε να κάνει εκείνος. Η απάντηση που πήρε ήταν η εξής: « Δύο επιλογές έχω.

    Η πρώτη είναι να σε υποστηρίξω και η δεύτερη να μην πάρω θέση.Πάντως,αυτόν τον δεξιό εγώ δεν τον στηρίζω με τίποτε ».

    Χρειάζεται να σας πω ποιος ήταν ο « δεξιός »; Σήμερα, πάντως, ο άνθρωπος είναι «με τα μυαλά στα κάγκελα» υπέρ του Γιώργου (του « δεξιού »...). Να τον χαίρεται ο Γιώργος! Του αξίζει, δυστυχώς...

    Χίλιες φορές προτιμότερη η στάση της Εύας Καϊλή, η οποία πήρε το ταμπούρλο και το έριξε στα συνθήματα υπέρ του Βενιζέλου. Πείτε το απερισκεψία εκ μέρους της, πείτε το τσαγανό, πείτε το όπως θέλετε.

    Θέλετε να πούμε ότι είναι μια άσχετη, που απλώς κάνει την πλάκα της; Να συμφωνήσω. Ομως, ό,τι και αν ισχύει, δεν βλέπω γιατί δεν δικαιούται να έχει γνώμη και να την εκφράζει ελεύθερα. Στο κάτω κάτω, η περιλάλητη «ηθική υποχρέωση», την οποία επικαλούνται άλλοι, υφίσταται έναντι της συνείδησης του πολιτευομένου και μόνον... Παρεμπιπτόντως, ακούσατε να σχολιάζει κανείς τη στάση του Ακη Τσοχατζόπουλου; Να το θέσω καλύτερα: ακούσατε να ενδιαφέρεται κανείς να πληροφορηθεί ποια ακριβώς ήταν η στάση του;

    Sic transit gloria mundi... Εκτός από την πολυσυζητημένη βιασύνη του Βενιζέλου, υποψιάζομαι ότι αυτό που πληρώνει το ΠαΣοΚ είναι η πληθώρα των ηγετικών επιλογών που διαθέτει. Ολοι αυτοί οι κατά τεκμήριον ικανοί άνθρωποι, που θα μπορούσαν να ηγηθούν του κόμματος και αντιτίθενται στον Γιώργο, όφειλαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, όπως έκαναν το 1995 οι τέσσερις.

    Ομως, ακόμη και αν δεν είχε σπεύσει ο Βενιζέλος να θέσει υποψηφιότητα, και πάλι θα ήταν δύσκολο να δεχθούν να υποχωρήσουν, αναγνωρίζοντας το προβάδισμα σε έναν ή μία εξ αυτών. Και τούτο εξαιτίας των εκπαιδευτικού χαρακτήρα επιπτώσεων στο ΠαΣοΚ από την ηγεσία του Γιώργου (για τις οποίες έγραφα την περασμένη εβδομάδα). Θέλω να πω πως, όταν ο πήχυς χαμηλώνει τόσο πολύ, όσο χαμήλωσε επί Γιώργου, δεν είναι αναμενόμενο όλο και περισσότεροι να πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το άλμα; Δεν θα εκπλαγώ αν αποκαλυφθεί ότι και ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος θέλει να γίνει αρχηγός. Γιατί όχι;

    Ως προς τις ομιλίες των υποψηφίων στην Εθνική Συνδιάσκεψη, καλύτερη ήταν του Βενιζέλου. Οχι μόνον επειδή μίλησε εκτός χειρογράφου (φαινόμενο σπάνιο στις μέρες μας), αλλά κυρίως γιατί απευθύνθηκε με ύφος επιθετικό σε ένα ακροατήριο που ως επί το πλείστον ήταν εναντίον του. Καλύτερα χαμένος και γενναίος παρά χαμένος και σκουλήκι. Ας μην προτρέχουμε, αλλά φοβάμαι ότι αυτή ήταν «his finest hour»: η καλύτερη ώρα του...

    Κ αι του Γιώργου όμως η ομιλία (οφείλω να το πω) ήταν πολύ καλή στο είδος της! Ηταν όμως δική του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ..

    Είπα «όχι» στα εκβιαστικά πρωτοσέλιδα της διαπλοκής και της χειραγώγησης, που με καλούσαν να παραιτηθώ.

    Και το έκανα, διότι δεν θα μπορούσα ποτέ να αφήσω τα διάφορα συμφέροντα, να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες του ΠΑΣΟΚ και να το αιχμαλωτίσουν.

    Το έκανα από καθήκον, από υποχρέωση, απέναντι στην Παράταξη και τον τόπο. Ξεκαθάρισα στην Συνδιάσκεψη, και επαναλαμβάνω και εδώ: στα μεγάλα συμφέροντα, που θέλουν να χειραγωγήσουν το πολιτικό σύστημα, εμείς, λέμε και ξαναλέμε όχι.

    Όχι στα συμφέροντα της αντίδρασης, που έδρασαν το '65, ή το '89, προσπαθώντας να υποθάλψουν την πολιτική και να κυβερνήσουν την χώρα από το παρασκήνιο, να αυξήσουν, ακόμα περισσότερο, είτε τα υπερκέρδη τους, είτε την πολιτική τους επιρροή.


    Γι' αυτό, λέμε «όχι» στα συμφέροντα με ονοματεπώνυμο, που επιχείρησαν να καθοδηγήσουν την διαδικασία εκλογής Προέδρου και, στο τέλος, όταν διαπίστωσαν ότι δεν τους βγαίνει πια το σχέδιο, ενεργοποίησαν ένα εναλλακτικό σενάριο, το σενάριο της διάλυσης.


    Και ξέρετε καλά ότι, και εσείς, και εγώ, στεκόμαστε μπροστά τους με ένα όχι, ένα όχι στους αεριτζήδες του κεφαλαίου, στους μεσάζοντες που πλουτίζουν από τα κρατικά ταμεία, στα αρπακτικά του μεταπραττισμού, στα μεγάλα αφεντικά της παραοικονομίας.

    ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΝΕΤ ΤΗΣ ΧΟΥΚΛΟ-ΛΑΜΠΡΑΚΕΝΑΣ.

    ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΗΓΕΤΗΣ..
    ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΝΙΚΗΣΗΣ.

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟ ΕΦΥΓΕΣ
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ,ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΣΟΥ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ...
    Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΞΕΒΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Petroula Deledimou, ere ti thymikthika tora...

    Palies kales epoxes...

    Talantouxa kopela, me prosonta kai prooptiki !-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ,ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΕΑΝ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΣΕΝΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ"
    ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΗ ΣΤΑ
    ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ
    ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟ?
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΕΣΥ Η ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΟ.
    ΕΧΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ..
    ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ..

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ
    ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ ΠΟΤΕ
    "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ"
    ΕΝΟΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ,
    ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.
    ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ,ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ
    ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΑΚΙ.
    ΣΩΣΤΗ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ..
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ.
    ΕΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

    Δευτέρα, 5 Νοέμβριος 2007
    Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ!
    Η δεύτερη μεγαλύτερη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στη ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ , μετά την ανακάλυψη της τυπογραφίας συμβαίνει τώρα στο υπέροχα άναρχο διαδίκτυο.Εδω οπου ο όρος ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, είναι πραγματικότητα κι οχι σχήμα λόγου. Ακόμη και μέσα απο τις υπερβολές των πολιτών-δημοσιογράφων, το διαδίκτυο εξελίσσεται σε μια πιο αξιόπιστη και κυρίως αντικειμενική πηγή πληροφόρησης. Η ελεύθερη έκφραση άποψης, είναι το απόλυτο όπλο που έχουν στερηθεί τα τελευταία χρόνια της διαπλοκής, οι έλληνες δημοσιογράφοι. Μιλάμε για τους απλούς συντάκτες κι όχι τα ανώτερα στελέχη (διευθυντές κλπ) που στην πλειοψηφία τους είναι φιλιπινέζες των εκδοτών (των πραγματικών εκδοτών κι οσων κρύβονται πίσω απο εκδότες -αχυρανθρώπους).
    Ο ψαγμένος αναγνώστης των εφημερίδων, ιδιαίτερα εκείνων που επιτυγχάνουν με τις προσφορές μεγάλες κυκλοφορίες, μπορεί εύκολα να μυρισθεί τα "πληρωμένα συμβόλαια θανάτου" που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν τα συγκεκριμένα έντυπα. Συνήθως αφορούν μισητούς εχθρούς των επιχειρηματιών που χορηγουν τη μία η την άλλη εφημερίδα-που λειτουργεί σαν το 45αρι της 17Ν. Οι εχθροί-πρόσκαιροι και διαχρονικοί-είναι συνήθως πολιτικοί και επιχειρηματίες. Το φαινόμενο μια εφημερίδα να εκβιάζει κυβερνήσεις η κόμματα για αναθέσεις δημοσίων έργων, η για την επιλογή συγκεκριμένων εταιριών εξοπλιστικών συστημάτων,(πχ Γαλλικών αντι Αμερικανικών) είναι τόσο σύνηθες, οσο και η εμφάνιση του ιστορικού μπούστου της Ελένης Μενεγάκη, για λόγους τηλεθέασης. Σ αυτο το παιγνίδι εκβιασμού, χρησιμοποιούνται οι απλοί συντάκτες και οι πιο αθώοι απο τα στελέχη.
    Οι υποψιασμένοι, ζητούν συνήθως ανταλλάγματα με τον ενα η τον άλλον τρόπο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι όλο και πιο πολλοί διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες , εφοπλιστές κι άλλα τινα λαμόγια αναζητούν τρόπους για να βγάλουν εφημερίδα. Η έντυπη δημοσιογραφία, μέρα με τη μέρα γίνεται ενα απίστευτο μπουρδέλο, με τις τσατσά, τους προστάτες του, και πάει λέγοντας. Οι δημοσιογράφοι που θέλουν να έχουν άποψη-ας έλθουν εδώ στο υπέροχο άναρχο διαδίκτυο

    5:26 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΟΙ ΘΕΜΟΣ-ΜΑΚΗΣ
    ΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ,ΙΣΩΣ
    ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΟΙ..ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΕΚΔΟΤΕΣ-ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ.

    Ο ψαγμένος αναγνώστης των εφημερίδων, ιδιαίτερα εκείνων που επιτυγχάνουν με τις προσφορές μεγάλες κυκλοφορίες, μπορεί εύκολα να μυρισθεί τα "πληρωμένα συμβόλαια θανάτου" που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν τα συγκεκριμένα έντυπα. Συνήθως αφορούν μισητούς εχθρούς των επιχειρηματιών που χορηγουν τη μία η την άλλη εφημερίδα-που λειτουργεί σαν το 45αρι της 17Ν. Οι εχθροί-πρόσκαιροι και διαχρονικοί-είναι συνήθως πολιτικοί και επιχειρηματίες. Το φαινόμενο μια εφημερίδα να εκβιάζει κυβερνήσεις η κόμματα για αναθέσεις δημοσίων έργων, η για την επιλογή συγκεκριμένων εταιριών εξοπλιστικών συστημάτων,(πχ Γαλλικών αντι Αμερικανικών) είναι τόσο σύνηθες, οσο και η εμφάνιση του ιστορικού μπούστου της Ελένης Μενεγάκη, για λόγους τηλεθέασης. Σ αυτο το παιγνίδι εκβιασμού, χρησιμοποιούνται οι απλοί συντάκτες και οι πιο αθώοι απο τα στελέχη.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
    ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ,
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!!!!!!!!

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΙΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KALA DEN DREPESE RE MALAKA SKOYLA !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. tzortzidi malaka se gamame spame plaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά φαίνεται η μία και μόνη αλήθεια!

    Οι μηχανισμοί πολεμούν το Σκουλά ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδή το παιδί πάει γαμιόντας! Επειδή είναι από τους λίγους στο κίνημα που ανεβαίνουν ψηλά χωρίς λαμογιές και μηχανισμούς, αλλά με τρομερή προσπάθεια και λόγο.

    Από τους λίγους μεγάλους σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ που ανελίσσονται κι όμως συνεχίζουν να πιστεύουν στα ίδια πράγματα.

    Τα λαμόγια και οι ποντικοί είναι συγκεκριμένοι και με ονοματεπώνυμο:
    Μπάϊμπας, Τζωρτζίδης, Μακρόπουλος... λέγε μας αληταράδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση