GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 2.00 μμ. ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ,...

.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ,
ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ 2.00 μμ.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΗ,
ΠΟΛΥΕΧΝΕΙΟ (Πατησίων - κτ. Γκίνη)
Θέμα: «Η διεύρυνση του πολέμου, η Τουρκία στο Κουρδιστάν και η συμμετοχή της Ελλάδας»
Ομιλητές: Στέφανος Ληναίος (ηθοποιός), Δημήτρης Τσουκαλάς (πρ. πρόεδρος ΟΤΟΕ), Λουκάς Δημάκας (δημοσιογράφος), Τζαβέντ Ασλάμ (πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας), Γιάννης Σηφακάκης (συντονιστής Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο)
Στις 17 Νοέμβρη, στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στον πόλεμο του Μπους και τη συμμετοχή της Ελλάδας σ’ αυτόν. (Διαβάστε περισσότερα
εδώ).

19 σχόλια

  1. Ο Τζαβέντ Ασλάμ (πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας), το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει στην πατρίδα του και να διαδηλώσει για τα πυρηνικά που έχουν εκεί. Αλλόφυλους δεν θέλουμε στην Ελλάδα, να μας κάνουν κουμάνδο. Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο σεριάνι. Πάντα οι πακιστανοί ήταν υπέρ των τούρκων, γιαυτό άει στον διάβολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτόν τον Ληναίο τι το βάλανε? Για να προσελκύσει ακροατές? Για να μας χαρίσει τις πρωτότυπες απόψεις του? Ένας αποτυχημένος ηθοποιός β' κατηγορίας που προσπάθησε με την πολιτική του τοποθέτηση να κερδίσει κανένα φράγκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ληναίος (παλιός Πασόκος) τώρα στα γεράματα δεν άντεξε και έβγαλε στην επιφάνεια αυτό που ήταν πάντα - ένας μπερδεμένος τροτσκιστής που αναζητάει δικαίωση σε "εναλλακτικά" "επαναστατικά" σχήματα.
    Καληνύχτα Μαργαρίτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο Τζαβέτ Ασλάν φυλακιζόταν,
    στην πατρίδα του, στο Πακιστάν,
    εξοριζόταν και ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ στην
    Ελλάδα, για τους αγώνες του κατά
    της δικτατορίας και τα πυρηνικά
    της πατρίδας του, εσύ, μπορούμε
    να μάθουμε τι έκανες και πού ήσουν;

    Όταν ο Ληναίος δικαζόταν το 1965 για τη συνδικαλιστική του δράση,
    φυλακιζόταν στη δικτατορία και του
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ 6 σπουδαία έργα,έγινε,
    για τους αγώνες του στην αυτοεξορία
    του,1967-70,στην Αγγλία,ΕΠΙΤΙΜΟ μέλος του Σωματείου Βρεττανών Ηθοποιών και πήρε το 2003 το ΒΡΑΒΕΙΟ Αιμίλιος Βεάκης για το σύνολο της προσφοράς του στο
    Ελληνικό Θέατρο,και από το 2002,ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ κάθε μέρα στους δρόμους με τα νέα παιδιά της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ=ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,
    εσύ, μήπως μπορούμε να μάθουμε,τι έκανες και πού ήσουν;

    Μακάρι,να " ΜΕΛΕΤΟΥΣΕΣ ",απλώς,στο σπίτι σου και να μην ήσουν λοχίας
    στο ΕΑΤ-ΕΣΑ..

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα πού καταντήσαμε!
    Πρώτα έρχονται με δουλεμπορικά λαθραίοι στη χώρα μας, κλαίγονται και ζητάνε "πολιτικό άσυλο" απο την αρμοστεία του ΟΗΕ, και μετά θέλουν να έχουν και λόγο στα πολιτικά μας πράγματα!!!

    Η Ελληνική Σχιζοφρένεια στο ύψιστο σημείο της!

    Ρε άει στο διάολο κωλόγυφτοι, πάτε απο κει που ήρθατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΙ!!!!!!!! ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Του ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΔΡΟΥΣΙΩΤΗ
    Οταν το 1968 ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον ανακοίνωσε ότι όρισε ως υποψήφιο αντιπρόεδρό του τον ελληνοαμερικανό κυβερνήτη του Μέριλαντ, Σπύρο Αγκνιου, η «Ουάσιγκτον Πόστ» έγραψε στην πρώτη της σελίδα ότι «αυτός ήταν ο πιο εκκεντρικός πολιτικός διορισμός από τότε που ο ρωμαίος αυτοκράτορας Καλιγούλας ονόμασε το άλογό του σύμβουλό του».

    Τότε, ο αμερικανικός τύπος αγνοούσε το γεγονός ότι ο «εκκεντρικός» αυτός διορισμός ήταν μέρος μια μεγάλης διαπλοκής, που είχε ως πρωταγωνιστή τον επίσης ελληνοαμερικανό μεγιστάνα Τομ Πάπας.
    Ο Νίξον, με την απόφασή του εκείνη, ξεπλήρωσε οφειλόμενα γραμμάτια προς τον Τομ Πάπας, ο οποίος είχε τόση ισχύ, που ήταν σε θέση να διορίζει τον αντιπρόεδρο μιας υπερδύναμης. Ακόμη μεγαλύτερη ήταν η δύναμη του Τομ Πάπας στην Ελλάδα, όπου, με εξαίρεση την περίοδο της Ενωσης Κέντρου, επηρέαζε σε σημαντικό βαθμό τις αποφάσεις όλων των κυβερνήσεων, από το 1960 έως το 1980.

    Ο Τομ Πάπας αντλούσε τη δύναμή του από τη δεινή ικανότητα που είχε να διαπλέκει τα οικονομικά με τα πολιτικά συμφέροντα και να αξιοποιεί στο έπακρο τις διασυνδέσεις που είχε με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, από τη δεκαετία του 1950. Κατά δική του ομολογία, σε συνέντευξη στον Φρέντι Γερμανό, υπήρξε συνεργάτης της CIA και ήταν «πολύ περήφανος» γι' αυτό. «Εργάστηκα για την CIA κάθε φορά που μου ζητήθηκε η βοήθειά μου», είπε. Σύμφωνα με στοιχεία που κατατέθηκαν στο Κογκρέσο, κατά τη διάρκεια της διερεύνησης του σκανδάλου Γουότεργκεϊτ, η οικογένεια Πάπας είχε τρεις φιλανθρωπικές οργανώσεις, απαλλαγμένες από την καταβολή φόρων. Αυτά τα τραστ χρησιμοποιούνταν ως κανάλια για τις χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων της CIA στο εξωτερικό.

    Από την εποχή του Αϊκ
    Ο Τομ Πάπας είχε προσωπική σχέση με τον στρατηγό Αϊζενχάουερ και ήταν μέλος της επιτροπής χρηματοδότησής του, στις προεδρικές εκλογές του 1952. Ηταν τότε που γνωρίστηκε με τον Νίξον, ο οποίος ήταν αντιπρόεδρος του Αϊζενχάουερ. Ο Πάπας ήταν μέλος της επιτροπής χρηματοδότησης του Νίξον, στις εκλογές του 1960, όταν ο τελευταίος διεκδίκησε τις εκλογές με αντίπαλο τον Τζον Κένεντι. Οταν έχασε τις εκλογές, ο Νίξον αποχώρησε από την πολιτική και ο Τομ Πάπας ήρθε στην Ελλάδα και δημιούργησε την οικονομική αυτοκρατορία του. Ο Τομ Πάπας συνήψε συμβάσεις με την τότε κυβέρνηση Καραμανλή, για επενδύσεις 125 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάφορους τομείς και κυρίως τη διύλιση πετρελαίου. Ιδρυσε την ESSO-PAPAS και εξασφάλισε τη σχεδόν αποκλειστική εκμετάλλευση της εσωτερικής αγοράς καυσίμων.

    Η Ενωση Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου θεωρούσε τις συμβάσεις αυτές αποικιακές και όταν κέρδισε τις εκλογές, επέβαλε στον Πάπας την επαναδιαπραγμάτευσή τους. Ο Πάπας αντέδρασε έντονα και πίεζε την ελληνική κυβέρνηση, μέσω των διασυνδέσεων που είχε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, να σταματήσει τις «σοσιαλιστικές μεταρρυθμίσεις» στην ελληνική οικονομία.

    Τελικά, το φθινόπωρο του 1964, η κυβέρνηση της Ενωσης Κέντρου υποχρέωσε τον Τομ Πάπας να υπογράψει νέα βελτιωτική υπέρ του Δημοσίου σύμβαση με την ΕΣΣΟ - PAPAS. Τη νέα συμφωνία υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Συντονισμού Αντρέας Παπανδρέου.

    Ο Τομ Πάπας κήρυξε ανελέητο πόλεμο κατά του Παπανδρέου. Τελικά, συνέπραξε με τους αντιπάλους του στην Ενωση Κέντρου και συνέδραμε στην ανατροπή της κυβέρνησής του, κατά την αποστασία του 1965.

    Η νέα χρυσή εποχή του Πάπας στην Ελλάδα άρχισε με την κατάληψη της εξουσίας από τη χούντα. Τον Ιούνιο του 1967, δύο μήνες μετά την επιβολή της δικτατορίας, ο Νίξον επισκέφθηκε την Ελλάδα ως ιδιώτης. Ο Τομ Πάπας ήταν στο αεροδρόμιο, στην υποδοχή της πρώτης ξένης προσωπικότητας που επισκεπτόταν τη χώρα, μετά το πραξικόπημα.

    Η επίσκεψη του Νίξον στην Ελλάδα, ο οποίος επανήλθε στην πολιτική και διεκδικούσε τις εκλογές ως υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές του 1968, αποτέλεσε την απαρχή μιας στενής σχέσης συνεργασίας μεταξύ Νίξον και χούντας, με μεσάζοντα τον Τομ Πάπας. Μέρος αυτής της συνεργασίας ήταν και η χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του Νίξον από την ελληνική χούντα.

    Σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε στο αμερικανικό Κογκρέσο, ο αυτοεξόριστος στην Ουάσιγκτον έλληνας δημοσιογράφος, Ηλίας Π. Δημητρακόπουλος, η χούντα διοχέτευσε στο ταμείο της εκστρατείας του Νίξον 549.000 δολάρια σε μετρητά. Το ποσό αυτό προερχόταν από τα κονδύλια που η CIA διοχέτευσε στην ελληνική ΚΥΠ, για την αντικομμουνιστική της εκστρατεία. Η χρηματοδότηση γινόταν με εντολή του Παπαδόπουλου, μέσω του διοικητή της ΚΥΠ Μιχάλη Ρουφογάλη.

    Με απλά λόγια, μέρος των χρημάτων που διέθετε η CIA στην ελληνική ΚΥΠ ξεπλένονταν μέσω του Τομ Πάπας, επέστρεφαν στην Αμερική και κατέληγαν στα ταμεία της προεκλογικής εκστρατείας του Νίξον. Καταθέτοντας σε κλειστή συνεδρία επιτροπής του Κογκρέσου, ο τότε πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Χένρι Τάσκα, ανέφερε «οφ δι ρέκορντ», ότι το 1968 ο Τομ Πάπας ενήργησε ως κανάλι για τη μεταφορά κονδυλίων, από την ελληνική κυβέρνηση για την καμπάνια του Νίξον.

    Οπως στον υπόκοσμο

    Οταν ο Νίξον κέρδισε τις εκλογές και ανέλαβε τα καθήκοντά του, άρχισε να ξεπληρώνει τα γραμμάτιά του προς τον Πάπας και τη χούντα. Τα στρατηγικά συμφέροντα των ΗΠΑ συνέπεσαν με τις εξαρτήσεις του Νίξον και τα οικονομικά συμφέροντα του Τομ Πάπας. Η συναλλαγή γινόταν με όρους και πρακτικές που δεν διέφεραν σε τίποτα από αυτές που μεταχειρίζεται ο υπόκοσμος. Το καθεστώς Παπαδόπουλου αγόραζε από τον Νίξον επιρροή και πλήρωνε με χρήματα της CIA, με μεσάζοντα τον Τομ Πάπας.

    Ο Πάπας επέλεξε και πρότεινε στον Νίξον τον Χένρι Τάσκα ως νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, μετά την παραίτηση του Φίλιπ Τάλμποτ, τον Ιανουάριο του 1968. Η παραίτηση του Τάλμποτ αποδίδεται σε σύγκρουση που είχε με τον Τομ Πάπας.

    Ο Τάσκα εμφανίστηκε στην Αθήνα ως «ο άνθρωπος του προέδρου». Στην πραγματικότητα, όμως, ήταν ο άνθρωπος του Τομ Πάπας. Δεχόταν τον Πάπας στο γραφείο του, στην Αθήνα, τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Ο Τομ Πάπας έγινε, μέσω του πρέσβη, η γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ Αθηνών και Στέιτ Ντιπάρτμεντ και εξαργύρωνε τη σχέση του αυτή με ελκυστικές συμβάσεις με το Δημόσιο.

    «Αντάλλαγμα» η Κόκα-Κόλα

    Από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά «επιτεύγματά» του ήταν η εξασφάλιση άδειας για τη δημιουργία εργοστασίου εμφιάλωσης της Κόκα-Κόλα στην Ελλάδα. Η αμερικανική πολυεθνική προσπαθούσε για μια δεκαετία να μπει στην ελληνική αγορά, χωρίς αποτέλεσμα, λόγω της φοβίας που υπήρχε ότι θα ανταγωνιζόταν τα ελληνικά προϊόντα.

    Στις οικονομικές του συναλλαγές με το καθεστώς, ο Τομ Πάπας διασύνδεσε και τον αδελφό του Νίξον, Ντόναλντ, ο οποίος συμμετείχε μαζί με τον Πάπας στην επιχείρηση «Marriot de Montis Α.Ε.», η οποία παρασκεύαζε τρόφιμα για τις αεροπορικές εταιρείες.

    Ανθρωπος του Τομ Πάπας εθεωρείτο και ο πρωθυπουργός του καθεστώτος Ιωαννίδη, Α. Ανδρουτσόπουλος. Οι εξουσίες του, ωστόσο, ήταν περιορισμένες και «κυβερνούσε» στη σκιά του Ιωαννίδη, ο οποίος ήταν απρόσιτος και είχε τη φήμη του «αδιάφθορου». Αυτός θεωρείται ένας από τους λόγους για τους οποίους ο Πάπας επεδίωκε με επιμονή, με τη συνδρομή του Τάσκα, να πείσει την Ουάσιγκτον για το σχηματισμό κυβέρνησης υπό τον Καραμανλή («Κ.Ε.», 22.7.01)

    Τα σχέδια του Πάπας παρέμειναν ανεκπλήρωτα μέχρι το καλοκαίρι του 1974, διότι ανατρέπονταν από τον Κίσινγκερ, ο οποίος είχε άλλα σχέδια για τον Ιωαννίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το οτι Ο Τζαβέντ Ασλάμ (πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας), μας γέμισε την ώρα λαθρομετανάστες που θρέφουμε δωρεάν δεν παίζει ρόλο; Που κλέβουνν τις εργασίες των Ελλήνων δεν παίζει ρόλο; Μπας και είσαι η γυναίκα του, κύριε αριστερού Συμφέροντος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα πού καταντήσαμε!
    Πρώτα έρχονται με δουλεμπορικά λαθραίοι στη χώρα μας, κλαίγονται και ζητάνε "πολιτικό άσυλο" απο την αρμοστεία του ΟΗΕ, και μετά θέλουν να έχουν και λόγο στα πολιτικά μας πράγματα!!!

    Η Ελληνική Σχιζοφρένεια στο ύψιστο σημείο της!

    Ρε άει στο διάολο κωλόγυφτοι, πάτε απο κει που ήρθατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερωτηση. Ο Γιωργακης και η μαμα του θα πανε στην αντιμερικανικη πορεια στην πρεσβεια την ημερα της επετειου του Πολυτεχνειου;
    Δεν ειναι ειρωνικο οτι θα ειναι οι μονοι απο το ΠΑΣΟΚ που δεν θα πανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε "Διογένη" από την υπογραφή (Διογένη-Δύο γένη) κατάλαβα ότι είσαι μπαστάρδι, δηλαδή από δύο φυλές. Είναι σωστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1.52
    Το Διογένης προέρχεται απο το Δίας και Γένος.

    Ο Διογένης του μπλογκ... ειλικρινά δεν ξέρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12.14

    "ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ,ΟΙ Η.Π.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Τζαβέντ Ασλάμ ,από τους μεγαλύτερους λαθρέμπορους ανθρώπων που έχει την τιμή να φιλοξενεί η χώρα!Ρε άει στα τσακίδια βρωμιάρη που θα πεις τι να κάνουν αυτοί που σου δίνουν φαί.Και πάρε και τον Ληναίο μαζί σου και τον Διογένη.Insallah,εννοείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Τζαβεντ Ασλαμ και οι όμοιοι του πρέπει να καταλάβουν οτι εδώ Φ Ι Λ Ο Ξ Ε Ν Ο Υ Ν Τ Α Ι για "ανθρωπιστικούς" λόγους.

    Αν ο κύριος θέλει να έχει και πολιτικό λόγο στα ελληνικά πράγματα, ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ. Του εύχομαι να γίνει και πρωθυπουργός ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ
    ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ,ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΝΑ
    ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ.
    ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,
    ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΟΥΝ,ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΟΙ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ,
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ-ΜΜΕ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.


    ΓΙΩΡΓΟ
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ..
    ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.


    ΓΙΩΡΓΟ
    ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ
    ΤΑ ΝΕΑ,ΒΗΜΑ,ΕΘΝΟΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,
    ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ.
    ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ
    ΕΚΔΟΤΕΣ.
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΧΥΡΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.


    ΓΙΩΡΓΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ
    ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ
    ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ..
    ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΕΣΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΤΩΜΑΤΑ.
    ΘΑΦΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΝΕ..

    9:38 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ..
    ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΝΑΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ,ΔΕΚΑ ΘΑ ΣΕ
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ
    ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ
    ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΑ
    ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ
    ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    5:55 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    AΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΥΠΟΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,ΤΗΣ
    ΔΕΗ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ
    ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
    ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ,ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ?
    Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ?

    3:58 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗ
    ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ?
    Η Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ?
    ΕΣΥ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ?
    ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ?
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ?
    ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΔΩΝ?

    3:58 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΕΣ.
    ΕΣΥ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ
    ΔΕΗ.

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ?

    3:59 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ?
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ?

    ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..
    ΝΤΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΩΝΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.

    3:59 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ
    ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
    ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΤΗΝ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ
    ΕΝΕΡΓΟΝΤΑΒΑΔΩΝ?
    TI ΦΟΒΑΤΑΙ?

    5:55 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΔΕΗ
    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ,
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ..

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΗΡΕ ΜΙΑ
    ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ,ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ..
    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ.
    ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ.
    ΟΛΟΙ...
    H EΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ..
    Η "ΑΓΟΡΑ" ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΑΝΑΣΤΑΤΗ..

    ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ..

    ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ
    Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
    ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?

    ΤΙ ΚΟΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ,Η ΓΕΝΟΠ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ,ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΚΑΙ
    ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ...

    ΕΙΝΑΙ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ
    ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΟΥΝ
    ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ?


    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΑΙ.
    ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..
    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ,ΤΩΡΑ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΕΙΣΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
    ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ..
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ
    ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ.

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ
    ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΔΕΗ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑ.

    ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΤΟΠΙΟ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΗ
    ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ.
    ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.


    Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ,
    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΚΑΜΟΡΑ.

    5:56 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ,
    ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ.

    ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΝ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΔΕΗ.

    ΣΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ.
    ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΠΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ,ΤΗΝ
    ΔΕΗ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ.

    ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ
    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.

    5:51 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΔΕΗ?
    Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ?
    Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ?
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ?
    Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ?
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?
    ΟΙ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ?
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ ,ΥΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ?

    ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ?
    ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΣΤΟΥΣ
    ΖΩΝΙΑΝΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ?

    ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ
    ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
    ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..

    "ΤΑ ΜΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
    ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ"

    ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο
    ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ
    ΣΤΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙ..
    ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ
    ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

    ΔΑΣΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ..
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ..

    ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ..

    10:27 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΛΕ ΓΡΑΜΑΤΕΑ ΤΟΝ
    ΠΑΓΚΑΛΟ..
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΕΞΑΡΗΣ..
    ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ.

    10:31 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ
    ΧΑΣΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ,ΤΗΣ
    ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.
    ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

    6:40 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ
    ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΛΕΨΑΜΕ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,
    ΟΛΙΓΑΡΚΕΙΣ..
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ
    ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ
    ΔΕΞΙΑΣ,ΤΙΣ ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,
    ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ,ΜΠΟΜΠΟΛΑ,ΚΟΚΚΑΛΗ,ΚΤΛ...
    ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

    ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ
    ΣΗΜΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ
    "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.
    ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ
    ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ
    ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟ
    ΕΚΑΝΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

    Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΩΜΟΤΥΡΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ " ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟΥ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ
    ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,
    ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ" ΣΤΟ
    ΣΥΣΤΗΜΑ" ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ,
    ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ
    ΧΩΡΑΣ.

    "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ
    ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ,ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ,
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ
    ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

    ΤΟ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ
    ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ..

    ΜΑΘΗΤΕΣ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ,
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΗΤΟΚΑΘΗΓΗΤΩΝ
    ΣΑΣ.

    ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ....

    ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..

    ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ
    ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΠΡΕΣΣ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ [ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ]
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ [ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ]
    ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ [ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ]
    13.11.07
    ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ
    ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΙΝΑΚΙΟ 26
    ΔΙΚΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ
    ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ
    ΔΕΣΤΕ ΣΤΟ WWW.YOUTUBE.COM/NEMESISRELLOS
    ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ
    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ
    ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ
    ΠΑΡΑΓΚΑ.
    ΣΗΜΙΤΟΣΚΥΛΑ
    ΒΕΝΙΖΕΛΟΣΚΥΛΑ
    ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
    ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ
    ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΛΥΣΑΞΑΝ ΠΡΙΝ
    ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΜ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝΕΒΛΗΘΕΙ
    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΡΩΤΑ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΦΥΛΑΚΗ Η ΕΞΩ
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ
    ΠΟΥ ΕΧΟΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ

    6:34 μμ

    6:35 μμ

    6:37 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΤΑΞΕΙ, OI ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ,ΓΙΑ ΛΙΓΑ
    ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ..

    ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΠΟΥ
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ
    ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ?

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΟΝΤΡΑ.
    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ?


    ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
    ΤΩΝ ΖΩΝΙΑΝΩΝ ΣΤΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ,ΚΑΝΑΛΙΩΝ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ?





    ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΨΗΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ,ΠΟΥ
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ,ΕΔΩ
    ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ?

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ..
    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ
    ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ,
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ.


    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ?

    Ο ΚΑΚΑΟΥΑΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΕ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΟΤΕ?

    ΟΙ ΖΩΝΙΑΝΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΑΝ
    ΣΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕ,ΔΕΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ?

    ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΚΟΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ?


    ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΑΝ
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ?
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ?
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ?

    ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ
    ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ?

    ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΠΟΥ
    ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΩΝΕΙ?

    ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΙΤΙΚΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΣΕ
    ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?

    Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ?

    Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ,
    ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΤΑ
    ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?



    ΙΣΩΣ ΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ...
    ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ...
    ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση