GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωτήσεις για τα 5,2 εκ. ευρώ...

. Toυ Γιάννη Κων. Κρούσου http://www-ithacanet-gr.pblogs.gr/ . Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων ασχολείται με το «πόθεν έσχες» και την πιθανή φο...

.
Toυ Γιάννη Κων. Κρούσου
http://www-ithacanet-gr.pblogs.gr/
.
Η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων ασχολείται με το «πόθεν έσχες» και την πιθανή φοροδιαφυγή σε μια υπόθεση. Ο κ.Ζορμπάς και η Αρχή στην οποία προεδρεύει ασχολείται με κάτι ευρύτερο.
Οι εκδοχές του κ.Θέμου Αναστασιάδη:
1. Τα 5,2 εκ. δεν αποτελούν φοροδιαφυγή, γιατί καλύπτονται από τις φορολογικές δηλώσεις του της τελευταίας 10ετίας.
2. Τα χρήματα ήταν προκαταβολή για την πώληση του μεριδίου του στην εφημερίδα «Το Πρώτο Θέμα».
Απορίες:
Α.
Αν τα χρήματα προέρχονται από υποψήφιο αγοραστή, γιατί σε ανακοινώσεις του αναφέρεται στα εισοδήματα της δεκαετίας; Δεν είναι περιττή αυτή η επίκληση;
Β. Αν τα χρήματα είναι προκαταβολή για την πώληση του μεριδίου του, έχουμε τα εξής:
1. Πρέπει να υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό αγοραπωλησίας, με βέβαιη ημερομηνία, αντίγραφο του οποίου θα πρέπει να έχει κατατεθεί και στην εφορία.
2. Θα πρέπει να υπάρχει κάποιος εύλογος χρόνος ανάμεσα στην προκαταβολή και τον χρόνο πώλησης. Υπάρχει κάτι τέτοιο συμβατικά ή όχι; Μήπως, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που δόθηκε η προκαταβολή;
3. Για στοιχειώδεις λόγους αρχής, θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί οι συνεκδότες του.
4. Ο υποψήφιος αγοραστής, που έδωσε τα 5,2 εκ. € θα έβγαλε τα χρήματα από κάποιο λογαριασμό και όχι από το σεντούκι του. Όταν εμφανιστεί ο «υποψήφιος αγοραστής» θα πρέπει να εμφανίσει, ταυτόχρονα, κάποια κίνηση ανάληψης του αντίστοιχου ποσού, από κάποιο λογαριασμό. Και οι Υπηρεσίες για τη δίωξη του ξεπλύματος χρήματος θα πρέπει να ερευνήσουν ότι το ποσό αυτό, αν εμφανιστεί κάποια ανάληψη, πήγε στον κ. Θέμο και όχι κάπου αλλού.
5. Και τέλος, κάτι που μπορεί να είναι μόνο θέμα χαρακτήρα: Αφού ο κ. Θέμος είναι προσωρινά μόνο μέτοχος της εφημερίδας και ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την ιδιοκτησία της, γιατί δεν αποσύρθηκε προσωρινά, όπως του πρότεινε η άλλη πλευρά και αντίθετα «απομάκρυνε» τον συνεκδότη του;

Η απορία ενός καφετζή είναι: όλα αυτά υπάρχουν και μπορούν να αποδειχθούν;
Το γιατί ασχολούμαι με τέτοιες ερωτήσεις, είναι νωρίς για να απαντήσω.

17 σχόλια

  1. Απλό, σύντομα θα έχουμε εικονική πώληση του Πρώτου Θέματος και θα μας πούνε δήθεν ότι να ρε παιδιά είδατε που το κατηγορούσατε το παληκάρι; Φίλοι, καλοθελητές και κουμπάροι υπάρχουν άφθονοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερωτηση...
    Ο κ. Αναστασιαδης εχει αλλοθη
    ως προς την ημερα, και την ωρα που
    "δοθηκε" το DVD στον Ανδριανο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. index

    Το γράψαμε το επίμαχο βράδυ στα σχόλια της ανάρτησης.

    Θα δείτε ότι άδικα "τα σπάσανε" αυτοί οι δυο... Προκαταβολή από υπερτιμημένο μερίδιο.

    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν τελικά αποδειχθεί και με τη βούλα ότι ο Θέμος «συνεργάστηκε» με την Κυβέρνηση με το αζημίωτο, δε θα είναι ο πρώτος που το έκανε, αλλά ο πρώτος που ξεσκεπάζεται επίσημα.
    Ο πρώτος για τον οποίο υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις ότι το έκανε είναι ο Μάκης.
    Η αξιοπιστία του έχει ένα πολύ μεγάλο τραύμα για για χιλιάδες τηλεθεατές στο Νομό Θεσσαλονίκης και πιθανά σ΄όλη τη χώρα.
    Σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία να απαντήσει για να επουλώσει αυτό το τραύμα.

    Υπενθυμίζω : Μετά τις εκλογές του 2000, και με αφορμή το πόθεν έσχες των πολιτικών είχε αναδείξει το ζήτημα του πόθεν έσχες του Βουλευτή Β΄Θες/νίκης και πρώην Περιφερειάρχη Θράκης Χάρη Τσιόκα.
    Ο Χ.Τσιόκας δεν ήταν ένας τυχαίος βουλευτής. Ήταν στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου από την αρχή της καριέρας του (Νομάρχης, Περιφερειάρχης Αν.Μακεδονίας-Θράκης, Γενικός Γραμματέας Υπ.Εσωτερικών με Άκη Υπουργό, Βουλευτής)
    Η εκπομπή του είχε συντριπτικά στοιχεία και δημιουργούσε τεράστια ερωτηματικά που δεν απαντήθηκαν ποτέ, δεν διερευνήθηκαν από τη δικαιοσύνη, ούτε αποδόθηκαν πολιτικές ευθύνες.. Μαρτυρίες για μίζες 15% επί των επενδύσεων στη Θράκη, μερίσματα από μετοχές που αντιστοιχούσαν σε αξία μετοχών 1 δις δρχ., Ακίνητα κλπ. που δεν δικαιολογούνταν
    Αρκετές μέρες στη συνέχεια ο Μάκης έβγαινε στο βραδινό Δελτίο Ειδήσεων και συντηρούσε το θέμα προαναγγέλλοντας νέα στοιχεία στην επόμενη εκπομπή του.
    Η «επόμενη εκπομπή» όμως με αυτό το θέμα δεν ήρθε ΠΟΤΕ.
    Αντί αυτού παρουσιάστηκε ένα θέμα σχετικό με την ανεύρεση ενός κομματιού Ουρανίου στο Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.
    Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεν είχε τη ευαισθησία να κάνει μια στοιχειώδη, έστω προσχηματική, αναφορά στο θέμα που όλοι οι τηλεθεατές περίμεναν.
    Για να φθάσει ένας δημοσιογράφος του δικού του μεγέθους να κάνει αυτό το ατόπημα πρέπει να συνέβη κάτι πολύ σοβαρό. Και αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.

    Οι πληροφορίες που μέχρι σήμερα έχουν φθάσει για το πολύ ενδιαφέρον αυτό θέμα σε αρκετούς ενδιαφερόμενους στη Θες/νίκη προέρχονται από δύο πλευρές :
     Από τον ίδιο το Μάκη που ισχυρίζεται κατ΄ιδίαν ότι δέχθηκε παρέμβαση του Άκη Τσοχατζόπουλου. Δεν εξηγεί όμως γιατί την αποδέχθηκε.
     Από συνεργάτες του Βουλευτή που από τότε υποστήριζαν ότι το θέμα θα κλείσει γιατί έγινε «παρέμβαση» συνοδευόμενη από «πακέτο», μέσω πολύ γνωστού δικηγόρου (δε ζει πιά).
    Ο Μάκης πρέπει να απαντήσει γιατί και με ποιο αντάλλαγμα σταμάτησε την πολύκροτη υπόθεση Τσιόκα και μετά να παριστάνει τον τιμητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Καραμανλή,
    όταν σημαία σου είναι το ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ, και το ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, και άλλες τέτοιες παπαριές που τσαμπουνάς κάθε 3 και 10, και έχεις όλα τα παρακάτω να συμβαίνουν, τότε το αποτέλεσμα είναι να οδηγηθείς όχι μόνο εσύ, αλλά να παρασύρεις και όλη την κοινωνία σε Ηθικό ΚΡΑΧ.

    - Μπεν Χούρ/Ζαχοπουλιάδα (απ'όλα έχει ο μπαξές, η τσόντα του κολλητού από την Θεσσαλονίκη που από καθηγητής σε Γυμνάσιο έγινε στο τσάκο απίκο 'ακούνητος' Γενικός Γραμματέας, αποτυχημένες αυτοκτονίες, χρήματα που μόνο στον Πολιτισμό δεν πήγαν, ψέματα, διαφθορά, εκβιασμοί, σερβιρισμένα μέ ολίγη σάλτσα από Πολιτισμό και την έλλειψη αυτού)

    - Μαγγίνας (Υποκρισία, ανευθυνότητα επί του αντικειμένου ευθύνης, παρανομία και ψέματα, διασκέδαση για όλη την οικογένεια στο αναψυκτήριο)

    - Πυρκαγιές καλοκαιριού(Απίστευτη ανικανότητα, απίστευτο μπάχαλο, απίστευτη τραγωδία, ολοκληρωτική υποκρισία και χειραγώγηση της κοινής γνώμης μετά ασύμμετρων απειλών)

    - Ομόλογα (Διαφθορά, διαφθορά, διαφθορά, και συγκάλυψη)

    - Υποκλοπές (Ρε μπάς και σε γράψαν και κάνα DVD τότε ρε Κώτσο, και στο σερβίραν τώρα στην επιφάνεια; Μμμ..Καλά αν συνδέονται και οι υποκλοπές με την Ζαχοπουλιάδα, πάει αυτό ήταν, αλλάζω χώρα πριν φρικάρω τελείως)

    - Πακιστανοί (Απαγωγές πολιτών, κουκούλες, και ξύλο μετά μουσικής -αμερικάνικης-)

    - Κουμπάροι (Ο Κουμπάρος, ο Πανίκος και όλα τ'άλλα καρντάσια που θέλουν να αντιπροσωπεύουν την Θεσσαλονίκη)

    - Ρεγκούζας (διαπλοκή μετά παλαμακίων και μετά τσόντας στην TV)

    ..ανάμεσα σε όσα θυμάμαι απ'όσα έχουν γίνει μέσα σε λιγότερο από 4 (εώς σήμερα παρά τις 2 εκλογικές νίκες) χρόνια ΣΕΜΝΟΤΗΤΑΣ και ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑΣ.

    Και μην ακούω μαλακίες τύπου, ναιιι αλλάαα το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν κυβέρνηση έκανε αυτό, έκανε εκείνο, τ'άλλο κτλ. Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΣΑΝ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ; Και αν το θέλετε και αλλιώς, εν είδη διαγωνισμού δηλαδή, έχετε κερδίσει με διαφορά μέχρι τώρα. Ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είδε τόση σκατίλα να έρχεται μαζεμένη στο φώς. Συγχαρητήρια για το ιστορικό ρεκόρ, α και ναι να μη ξεχάσω να σας ευχαριστήσω επειδή εσείς είστε τώρα που τα αποκαλύπτετε όλα αυτά(αχαχαχα) ενώ πριν ήταν όλα κρυμμένα.

    Για να τελειώνει η μαλακία που μας δέρνει λοιπόν, τέρμα τα αστεία. Ο Καραμανλής είτε είναι έντιμος είτε όχι(πλέον δεν έχει σημασία μια και τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράν) αποδεικνύετε πέρα για πέρα ΑΝΙΚΑΝΟΣ ή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ, είτε ως υπουργός Πολιτισμού(στην αρχή είχαν το τροπάρι ότι αυτή του η κίνηση δείχνει την σημασία και ώθηση που θέλει να δώσει στον Πολιτιστισμό, τώρα το κάναν περαστικός ήταν για συμβολικούς λόγους), είτε ως Πρωθυπουργός, αδυνατεί ή δεν θέλει να επιβάλλει την διαφάνεια, αξιοκρατία και την τάξη, που τόσο ο ίδιος ευαγγελίζεται στις εκθέσεις ιδεών που απαγγέλει σαν να βρίσκεται στο σανίδι του θεάτρου, με τα βόδια να παρακολουθούν από κάτω.

    ΤΡΙΞΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 6214/14.06 2006 : Κοινοποίηση του νόμου 3424/2005, (ΦΕΚ 305/Α/13.12.2005) «Τροποποίηση, συμπλήρωση και αντικατάσταση διατάξεων του ν. 2331/1995 (ΦΕΚ 173/Α΄) και προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας στην Οδηγία 2001/97/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την πρόληψη της χρησιμοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος με σκοπό τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και άλλες διατάξεις»

    Οι ρυθμίσεις του νόμου 3424/2005, αναφέρονται σε τροποποιήσεις, συμπληρώσεις και αντικαταστάσεις διατάξεων του Ν. 2331/1995 και ανά άρθρο περιληπτικά προβλέπουν τα εξής:

    Άρθρο 1

    Με το νέο νόμο 3424/O5, σκοπείται κυρίως η προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς την Οδηγία 2001/97/ΕΚ (L 344/4.12.2001) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για την πρόληψη της χρησιμοποίησης του χρηματοπιστωτικού συστήματος για τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες καθώς και η υιοθέτηση ορισμένων αναθεωρημένων συστάσεων της Διεθνούς Ομάδας Δράσης (FINANCIAL ACTION TASK FORCE – FΑΤF) για την πρόληψη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

    Άρθρο 2

    1. Ο όρος εγκληματική δραστηριότητα διευρύνεται, και στις εγκληματικές δραστηριότητες περιλαμβάνονται:

    α. τα βασικά εγκλήματα &

    β. Κάθε αξιόποινη πράξη που τιμωρείται με ποινή στερητική της ελευθερίας, της οποίας το ελάχιστο όριο είναι άνω των έξι (6) μηνών και από την τέλεσή της προέκυψε περιουσία τουλάχιστον 15.000 ευρώ."

    2. Τροποποιείται και διευρύνεται η έννοια "Πιστωτικό Ίδρυμα" και περιλαμβάνει το ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος κατά την έννοια του άρθρου 2 παρ. 16.του ν. 2076/1992 (Φ.Ε.Κ. 130/Α).

    3. Διευρύνεται η έννοια "Χρηματοπιστωτικός Οργανισμός" και περιλαμβάνει πλέον των δραστηριοτήτων που αναφέρονται στα σημεία β έως ιβ' του άρθρου 24 του ν. 2076/1992 τα κάτωθι νομικά πρόσωπα:

    α) οι εταιρείες επενδύσεων χαρτοφυλακίου

    β) οι εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων

    γ) οι εταιρείες διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων σε ακίνητη περιουσία

    δ) οι εταιρείες επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία

    ε) οι εταιρείες παροχής επενδυτικών υπηρεσιών

    στ) οι εταιρείες επενδυτικής διαμεσολάβησης

    ζ) τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος

    η) οι εταιρείες παροχής πιστώσεων

    θ) οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών διαμεσολάβησης στη μεταφορά κεφαλαίων

    ι) τα εγκατεστημένα στην Ελλάδα υποκαταστήματα χρηματοπιστωτικών οργανισμών, οι οποίοι έχουν

    την έδρα τους στην αλλοδαπή

    ια) οι ασφαλιστικές εταιρείες που ασκούν ασφαλίσεις ζωής."


    ε. Το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών για:

    - τις εταιρείες επιχειρηματικού κεφαλαίου,

    - τους φορολογικούς ή φοροτεχνικούς συμβούλους,

    - τις εταιρείες φορολογικών ή φοροτεχνικών συμβουλών,

    - τους κτηματομεσίτες και τις κτηματομεσιτικές εταιρείες,

    - τους οίκους δημοπρασίας,

    - τους έμπορους αγαθών μεγάλης αξίας τους εκπλειστηριαστές όταν η αξία της συναλλαγής υπερβαίνει τα 15.000 ευρώ είτε η πληρωμή γίνεται εφάπαξ είτε με δόσεις, τα καζίνο του διαδικτύου

    στ. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης για:

    - τους συμβολαιογράφους και τους δικηγόρους .

    ζ. Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Τυχερών Παιχνιδιών για:

    - τα καζίνο και τις εταιρείες τυχερών παιχνιδιών.

    η. Η κατά περίπτωση αρμόδια αρχή των ελληνικών χρηματοπιστωτικών οργανισμών οι οποίοι είναι αντίστοιχοι με τους αλλοδαπούς χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που εγκαθιστούν υποκαταστήματα στην Ελλάδα, για:

    - τα εγκατεστημένα στην Ελλάδα υποκαταστήματα χρηματοπιστωτικών οργανισμών, οι οποίοι έχουν την έδρα τους στην αλλοδαπή.

    5. Διευρύνεται η έννοια του όρου "Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες" με τις ακόλουθες εκ προθέσεως τελούμενες πράξεις και εν γνώσει του γεγονότος ότι το προϊόν προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες:

    - η μετατροπή ή η μεταβίβαση περιουσίας,

    - η απόκρυψη ή η συγκάλυψη της αλήθειας όσον αφορά τη φύση, προέλευση, διάθεση ή διακίνηση περιουσίας ή τον τόπο όπου αυτή ευρίσκεται ή αποκτήθηκε ή την κυριότητα επί περιουσίας ή σχετικών με αυτή δικαιωμάτων

    - η απόκτηση, κατοχή ή χρήση περιουσίας,

    - η συμμετοχή σε μία από τις πράξεις που αναφέρουν οι προηγούμενες περιπτώσεις, η σύσταση οργάνωσης για τη διάπραξή της, η απόπειρα διάπραξης, η υποβοήθηση, η υποκίνηση, η παροχή συμβουλών σε τρίτο για τη διάπραξή της ή η διευκόλυνση της τέλεσης της πράξης.

    6. Προστίθενται οι παρακάτω έννοιες:

    - Πρόσωπο": Φυσικό ή νομικό πρόσωπο."

    - Ηλεκτρονική Μεταφορά Κεφαλαίων":

    - "Διασυνοριακή Μεταφορά Κεφαλαίων".

    Άρθρο 3

    Ανακαθορίζονται οι ποινές για τον υπαίτιο πράξεων νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες ως εξής:

    α. Με κάθειρξη δέκα (10) ετών τιμωρείται ο υπαίτιος πράξεων νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

    β. Με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα (10) ετών τιμωρείται ο υπάλληλος των νομικών προσώπων αν ασκεί τέτοιες πράξεις κατ’ επάγγελμα ή είναι υπότροπος, ή έδρασε στα πλαίσια οργανωμένης εγκληματικής ή τρομοκρατικής ομάδας ή οργάνωσης.

    γ. Με ποινή φυλάκισης μέχρι δύο (2) ετών τιμωρείται όποιος υπάλληλος των προσώπων του άρθρου 2α παράγραφος 1 ή όποιο άλλο υπόχρεο προς αναφορά υπόπτων συναλλαγών πρόσωπο, παραλείπει από πρόθεση να αναφέρει αρμοδίως ύποπτες ή ασυνήθεις συναλλαγές ή παρουσιάζει ψευδή ή παραπλανητικά στοιχεία, κατά παράβαση των σχετικώννομοθετικών, διοικητικών και κανονιστικών διατάξεων και κανόνων.

    δ. Η ποινική ευθύνη για βασικό έγκλημα δεν αποκλείει την τιμωρία του υπαιτίου και για τις πράξεις των ανωτέρω στοιχείων α, β και γ'. Όμως, στις περιπτώσεις αυτές, ο υπαίτιος τιμωρείται και ως αυτουργός ή ως ηθικός αυτουργός των πράξεων των ανωτέρω στοιχείων α, β και γ, αν η τέλεσή τους από τον ίδιο ή από άλλον εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό δράσης. Εάν το βασικό έγκλημα τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα (1) έτος, ο ανωτέρω υπαίτιος ή τρίτος τιμωρείται, για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. iyudknερωτήματα:
    1) αν υπάρχει συναλλαγή όπως λέτε , γιατί δεν ερευνάτε ποιος είναι αυτός που έδωσε τα λεφτά;
    2)αν τα έδωσε αυτός που συνάντησε , δηλ η εξουσία , σε πόσες άλλες περιπτώσεις το έχoυν ξανά κάνει;
    3) αν το έκανε για μια ανούσια υπόθεση , τότε τι πρέπει να σκεφτεί ο μέσος έλληνας , οτι γίνεται με πιέσεις των ξένων ;
    4) τα λεφτά που δίνουν , ποιός τα πληρώνει ( ο λαός;)και γιατι δεν ανοίγουν οι λογαριασμοί όσων συναντήθηκαν και όσων καλύπτουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι δηλώσεις που έκανε πριν από λίγο ο Μάκης τον ξεσκεπάζουν: Ακόμη και αν δεν είναι αυτός που έδωσε το DVD στο Μαξιμου, είναι φανερό ότι πήρε κάποιου είδους ανταλλάγματα για να θολώσει τα νερά.

    Ξαφνικά, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επιχειρεί να θάψει οριστικά, μεταφορικά και ίσως και κυριολεκτικά τον τέως συνεργάτη του, λέγοντας ότι τα 5 εκατ. ευρώ πρέπει "να σχετίζονται με πολύ χειρότερες υποθέσεις" από εκείνη του DVD.

    Και το αποκορύφωμα; Σπεύδει να υιοθετήσει την κυβερνητική γραμμή λέγοντας ότι το DVD είναι αποκλειστικά "ροζ" και "φλύαρο". Πότε το είδες, Μάκη;

    Δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΑΚΗΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΟΧΟΛΟΥΣ ΟΛΟΙ. ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΟΥ ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ; ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


    ΓΑΜΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΟΛΟΥΣ


    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΚΡΑΤΑΕΙ ΦΑΝΑΡΙ ΚΑΙ ΗΔΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ


    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΙ
    ΧΑΖΟΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΒΑΡΝΑ

    ΤΥΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1:58


    Μετά τον φούστη-Λάκη , ο ‘’μεγαλοδημοσιογράφος’’ Μάκης είναι το άλλο χαρακτηριστικό φαινόμενο παρακμής της Ελληνικής κοινωνίας .
    Ομοφυλόφιλοι και λαμόγια είναι οι λάτρεις των σημερινών Ελλήνων .
    Δυστυχώς .
    Πόσοι βουλευτές όλων των κομμάτων επί σειρά ετων έκαναν τις γλάστρες στις εκπομπές του Μάκη ;
    Όλων των κομμάτων πλην Κ.Κ.Ε. νομίζω . Εκτός αν είχε πάει κάποιος κουκουές , σε εκπομπή που δεν είχα δει εγώ ,(αν έχει πάει η Κανέλλη , δεν πειράζει γιατί δεν θεωρώ κουκουέ οποιονδήποτε θαυμαστή του Παρασκευαίδη .).
    Πήγαιναν οι βουλευτές και άκουγαν ,σαν τούβλα ,τα ‘’εξ’αμάξης’’ μέχρι τις 2 το πρωί για να τους δώσει ο ‘’γίγας της δημοσιογραφίας’’ ,τα χαράματα για δύο λεπτά ,τον λόγο .
    Δεν είναι βέβαια και ο Θέμος το αθώο ‘’καλό’’ παιδάκι .
    Προ ετών είχε προδώσει έναν άλλο φίλο του , τον Πέτρο Κωστόπουλο πάνω στο θέμα έκδοσης μιας αθλητικής εφημερίδας .
    Από τα πανάρχαια χρόνια , σε όλη την Ιστορία της ανθρωπότητας , κανένας δεν έγινε μεγιστάνας του πλούτου ‘’ με τον σταυρό στο χέρι ‘’ .
    Έγιναν όλοι μόνο με ‘’φουστιές’’.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eμ φιλε καφετζη εσυ τι λες;

    O Tριανταφυλλοπουλος για την πλακα του τιναξε στον αερα και Θεμους και "Πρωτα Θεματα";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακριβά τανκς μας έφερε από τη Ρωσία, ο Καραμανλής, σύμφωνα με την «Πατσαβουροτυπία»!


    Η πατσαβούρα της «Ελευθεροτυπίας» βλέπει ότι είναι ακριβά τα τανκς που αγόρασε η κυβέρνηση από τη Ρωσία. Ταυτίζεται με τα αμερικανικά συμφέροντα και κόπτεται για το χρήμα που έχασε η συμμορία των μεγαλοεκδοτών-εκβιαστών. Προσβάλλονται οι διάφορες εταιρείες που συστεγάζονται στα κτίριά της, υπό την αθώα «προστασία» της. Απαιτούν επιστροφή στο καθεστώς Σημίτη με ανεξέλεγκτα εξοπλιστικά προγράμματα, με μαχητικά που θα πέφτουν από τα περιττά ηλεκτρονικά του Μπόμπολα, με πολυεθνικές μίζες και ανεξέλεγκτες αστρονομικές υπερκοστολογήσεις. Φανταστείτε ότι αυτά τα τανκς αγοράστηκαν χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων αλλά με απευθείας διακρατικές συμφωνίες. Δηλαδή θίχτηκαν άμεσα τα συμφέροντα των εμπόρων όπλων που κρύβονται πίσω από τα μεγαλοεκδοτικά τζάκια και…… χρηματοδοτούν την καταγραφή κάθε ύποπτης περιπέτειας μεγαλοστελέχους της κυβέρνησης. Βάλανε οι παρακρατικοί νταβατζήδες την πατσαβούρα, να «φωνάξει». Τους πάτησε τον κάλο ο Καραμανλής. Χωρίς να μας πει πόσο κόστισαν ανάλογες αγορές από αμερικάνικα τραστ. Όλο το σήριαλ με το Ζαχόπουλο ήταν «κατασκευασμένο» από τα τζάκια των εκδοτών-εμπόρων όπλων για να «τιμωρήσουν» το θράσος του Καραμανλή. Η προσπάθεια αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου, τους χάλασε τα σχέδια

    Εντύπωση προκαλεί για άλλη μια φορά το…. Πασόκ, που επίσης διαμαρτύρεται και αναρωτιέται αν τα τανκς αυτά καλύπτουν τους επιχειρησιακούς όρους του ελληνικού στρατού! Πάλι διαπλοκή, χρήμα, ψέμα, Καρχιμάκης και εμπόριο όπλων με απευθείας αναθέσεις στους νταβατζήδες. Όσο για τη συμβατότητα με τα γερμανικά «Λέοπαρντ» που ξαφνικά τους έκοψε το ενδιαφέρον, δεν είναι παρά στάχτη στα μάτια για να καλύψουν τα συμφέροντα των πραγματικών εμπόρων που εξυπηρετούν……"Θωρακίζεται" το σύστημα προμηθειών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ",ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ
    ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΝΤΕΟΚΟΜΙΣΤΗ?
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΙΝΤΕΟΚΟΜΙΣΤΗΣ?

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ..
    ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    Η ΚΑΜΟΡΑ..
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ"
    ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    ΤΟΥ "ΠΡΟΔΟΤΗ".
    ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ.
    ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ...

    ΓΙΑΤΙ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ
    ΚΑΜΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ?
    ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ "ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ"..

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗ.

    ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ
    ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ..
    ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ..
    ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗΝ
    "ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ" ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ
    ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ..ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο θεμος ειναι εθνικος ηρωας



    ο θεμος ειναι εθνικος ηρωας




    ο θεμος ειναι εθνικος ηρωας


    ετοιμαζοταν πραξικοπημα για
    την ανατροπη της κυβερνησης

    συμμετειχαν στην συνωμοσια
    ξενες και ντοπιες μυστικες υπηρεσιες.
    εκδοτικα συγκροτηματα
    παρακρατικοι μηχανισμοι


    "προδωσε" την συνωμοσια στην
    κυβερνηση

    τα σκυλια θελουν να τον κατασπαραξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Θέμος είχε ραντεβού με τον Ανδριανό, όχι για να δώσει, αλλά για να ΠΑΡΕΙ το dvd! Μόνο με αυτή την απειλή, ότι το dvd είναι ήδη στα χέρια δημοσιογράφων, θα μπορούσε το Μαξίμου να "παραιτήσει" χωρίς "εκρήξεις" τον Μεξικάνο. Γι' αυτό και το dvd (παραγωγής της Μαξίμου-παράρτημα ΕΥΠ-Productions, προϊόν δεκάδων παρακολουθήσεων του Μεξικάνου, για λόγους πρωθυπουργικής ασφαλείας) πέρασε στα χέρια του Θέμου. Ας σταματήσει, λοιπόν, η κοροϊδία: εκβιαστής του Μεξικάνου και ηθικός αυτουργός στην αυτοκτονία είναι το Μαξίμου και μόνο αυτό! "Συμβόλαιο" της κυβέρνησης εκτελούσε ο Θέμος, γι' αυτό και αρχικά τον προστάτεψαν με το "δημοσιογραφικό απόρρητο". Τον έδωσαν τελικά στη Δικαιοσύνη μόνο όταν έγιναν αφόρητες οι πιέσεις του Λαμπράκη-Ψυχάρη και τώρα τρέμουν για το περιεχόμενο της νέας κατάθεσής του στον ανακριτή, την οποία δεξιοτεχνικά επέσπευσε ο Τσοβόλας. Αν όλα αυτά αποδειχθούν, βέβαια, ο Καραμανλής φεύγει από την Ελλάδα με... Μετροπόντικα.
    Υ.Γ. Γιατί όταν ζήτησε προστασία από την Νατάσα ο Μεξικάνος τον πέταξε συνοδεία ασφαλείας από την Ραφήνα; Δεν φοβήθηκε μην βγουν στη φόρα παλιές ιστορίες από την Θεσσαλονίκη;
    Υ.Γ. 2: Όπως και με τις υποκλοπές, πάλι τα έκανε θάλασσα η εποπτευόμενη από Σταϊκούρα "παρά-ΚΥΠ" του Μαξίμου...
    Υ.Γ. 3: Μόλις έκανε τη δήλωση "Εγώ μόνο παίρνω dvd, δεν δίνω" ο Θέμος, ξαφνικά ως δια μαγείας "μαζεύτηκε" από την πιάτσα η διαρροή ψευτο-Θόδωρου περί φωτογραφιών με τις οποίες τον "κρατούσαν". Να δούμε τώρα πώς θα μαζέψουν και τα υπόλοιπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Θέμος είχε ραντεβού με τον Ανδριανό, όχι για να δώσει, αλλά για να ΠΑΡΕΙ το dvd! Μόνο με αυτή την απειλή, ότι το dvd είναι ήδη στα χέρια δημοσιογράφων, θα μπορούσε το Μαξίμου να "παραιτήσει" χωρίς "εκρήξεις" τον Μεξικάνο. Γι' αυτό και το dvd (παραγωγής της Μαξίμου-παράρτημα ΕΥΠ-Productions, προϊόν δεκάδων παρακολουθήσεων του Μεξικάνου, για λόγους πρωθυπουργικής ασφαλείας) πέρασε στα χέρια του Θέμου. Ας σταματήσει, λοιπόν, η κοροϊδία: εκβιαστής του Μεξικάνου και ηθικός αυτουργός στην αυτοκτονία είναι το Μαξίμου και μόνο αυτό! "Συμβόλαιο" της κυβέρνησης εκτελούσε ο Θέμος, γι' αυτό και αρχικά τον προστάτεψαν με το "δημοσιογραφικό απόρρητο". Τον έδωσαν τελικά στη Δικαιοσύνη μόνο όταν έγιναν αφόρητες οι πιέσεις του Λαμπράκη-Ψυχάρη και τώρα τρέμουν για το περιεχόμενο της νέας κατάθεσής του στον ανακριτή, την οποία δεξιοτεχνικά επέσπευσε ο Τσοβόλας. Αν όλα αυτά αποδειχθούν, βέβαια, ο Καραμανλής φεύγει από την Ελλάδα με... Μετροπόντικα.
    Υ.Γ. Γιατί όταν ζήτησε προστασία από την Νατάσα ο Μεξικάνος τον πέταξε συνοδεία ασφαλείας από την Ραφήνα; Δεν φοβήθηκε μην βγουν στη φόρα παλιές ιστορίες από την Θεσσαλονίκη;
    Υ.Γ. 2: Όπως και με τις υποκλοπές, πάλι τα έκανε θάλασσα η εποπτευόμενη από Σταϊκούρα "παρά-ΚΥΠ" του Μαξίμου...
    Υ.Γ. 3: Μόλις έκανε τη δήλωση "Εγώ μόνο παίρνω dvd, δεν δίνω" ο Θέμος, ξαφνικά ως δια μαγείας "μαζεύτηκε" από την πιάτσα η διαρροή ψευτο-Θόδωρου περί φωτογραφιών με τις οποίες τον "κρατούσαν". Να δούμε τώρα πώς θα μαζέψουν και τα υπόλοιπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση